14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111076-111100

Nimi : Senjanen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yön yli nukuttuna:

- vastaanottokeskuksia nousee kuin sieniä sateella, kuka tahansa voi saada näissä arpajaisissa yhden naapurikseen. Hurraa?

- mitä pitäisi ihmisen tehdä, kuka ei halua asua moku-lähiössä, mutta ei ole hereillä white flight:n alkaessa ja käteen jää arvoton asunto slummiutuvassa lähiössä lasten käydessä koulua, jossa mamu-prosentti > 50? Oikeasti, mitä tuossa tilanteessa voi enää tehdä?
  
  13. tammikuuta 2009 8:23:19

Nimi : Han nes
Kotisivu : http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=50239
  
Viesti : Lukekaapa IL keskustelusta Somalimiehen haastattelu
- "Maanmieheni kusettavat viranomaisia, salakuljettavat lapsia, huijaavat perheiden yhdistämis- ohjelmien puitteissa ja käyttävät häikäilemättömästi väärin hyväuskoista sosiaalijärjestelmäänne." Alibin mielestä kaikki somalit eivät ole kuitenkaan huijareita. Heidän joukossaan on varmasti myös paljon rehellisiä ihmisiä. Mohammed sanoo aikoneensa kertoa monta kertaa mitä Suomen somaliyhteisöissä tapahtuu, mutta oman perheen turvallisuus on ollut esteenä.
- -"Kun rahaa näyttää jäävän vielä ulkomaille lähetettäväksikin uusien "pakolaisten" hankkimiseksi Suomeen, jossain täytyy olla vikaa", Mohamed huomauttaa. Hänen mielestään suomalaiset viranomaiset ovat hyväuskoisia, "sokeita" ja hölmöjä. Lasten salakuljetus on hyvä bisnes Mohamedin mielestä "perheiden yhdistämisohjelma" olisi hyvä, mutta...
"Lapsia käytetään nykyisin ihmisten salakuljetukseen! Systeemi on yksinkertainen. Suomessa asuvan somalin (naisen) muukalaispassiin on merkitty esimerkiksi viisi lasta. Kun nainen lähtee Tukholmaan, hän ostaa kaksi lentolippua Keniaan tai johonkin muuhun Afrikan maahan. Toinen on meno- ja paluulippu, johon myös lapset on merkitty. - Toinen on pelkkä menolippu."

---
  
  13. tammikuuta 2009 8:27:24

Nimi : Mo
  
Viesti : Tuo Alibin haastattelu on jostain 90-luvun alusta. Sinänsä en epäile etteikö tuota tapahtuisi edelleenkin. MOT voisi tehdä tuosta mehevän jutun
  
  13. tammikuuta 2009 9:35:12

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viimeisimpään kirjoitukseen viitaten: Arvio siis on, että vastaanottokeskuksiin tarvitaan yli 20 työntekijää. Näillä täytyy olla jonkin asteinen sosiaali- ja terveysalan koulutus. Nämä koulutetut ihmiset ovat siis poissa lasten-, vanhusten- ja yleisen terveydenhoidon ja sosiaalihuollon piiristä, joissa heidän työpanostaan tarvittaisiin taatusti paljon enemmän ja saisi helsinkiläiset veroeuroilleen todellista vastinetta.

Toivottavasti helsinkiläiset äänestäjät ja veronmaksajat lähettävät äänestämilleen valtuutetuille sähköpostia asian tiimoilta ja kysyvät, hyväksyvätkö ko. valtuutetut asian karvoineen päivineen.
  
  13. tammikuuta 2009 10:15:00

Nimi : Jack
  
Viesti : Poimintoja tiedotusvälineistä:

1) Radiossa haastateltiin muutama päivä sitten ugandalaisen Uganda Media Women's Association järjestön ylläpitämän MAMA FM -radioaseman johtajaa. Ohjelmassa kerrottiin, että kaksikymmentä prosenttia ugandalaisista naisista menee naimisiin raiskaajansa kanssa.

YK:n pakolaisjärjestön raportista raportista käy ilmi, että myös Somaliassa raiskaukset ja väkivalta ja pakottaminen ovat monesti osa avioliittoon johtavia tapahtumia. Tytöt ovat lähes kauppatavaraa, jota käytetään suvun etujen parantamiseen. Naisilla ei ole samaa itsemääräämisoikeutta omasta elämästään kuin mihin Euroopassa on totuttu.

Kun afrikkalaisiin naista alistaviin kulttuureihin tottuneet ihmiset muuttavat vapaamielisiin länsimaihin, syntyy kulttuurien yhteentörmäys, jonka ääri-ilmiöitä ovat raiskaukset ja kunniamurhat. Myös maahanmuuttajajengien rikollisuus on ehkä osittain seurausta tästä. Maahanmuuttajanuoria perinteisesti koskeva kodin ja suvun ja klaanien ylläpitämä normisto ei toimi uudenlaisessa ympäristössä, ja eräänlaiseen kulttuurityhjiöön joutuessaan he omaksuvat länsimaisen vapauden väärällä tavalla. Alkuperäinen maahanmuuttajien kulttuuri ja vastaanottajamaan kulttuuri yhdistyvät heidän kohdallaan omanlaisekseen rikolliseksi alakulttuuriksi.

2) Sunnuntain Helsingin Sanomien artikkelissa "Kaksi sotaa" israelilais-palestiinalais-suomalainen Umayya Abu-Hanna totesi seuraavasti omaan taustaansa viitaten: "Palestiinalaiset kristityt ovat perinteisesti olleet paremmin koulutettuja ja siten parempituloisia kuin palestiinalaiset muslimit, joten heidän on ollut helpompi lähteä." Samassa artikkelissa toinen haastateltu, Gideon Bolotowsky esitti seuraavaa: "Täytyy muistaa, että vuonna 1950 Egyptissä ja Etelä-Koreassa oli vielä sama elintaso. Tänään Egyptin elintaso on murto-osa Etelä-Korean elintasosta."

Mistä islamilaisten alhaisempi keskimääräinen koulutustaso ja elintaso johtuvat? Siitäkö, että islamilaiset jättävät puolet potentiaalistaan käyttämättä rajoittaessaan naisten opiskelu- ja työmahdollisuuksia? Vai siitä, että uskonnon määräykset estävät innovatiivisuutta ja yritteliäisyyttä ja uuden omaksumista. Vai johtuuko palestiinalaisten kristittyjen korkeampi koulutus- ja elintaso historiallisista syistä eli siitä, että nämä ryhmät ovat niiden keskimääräistä lahjakkaampien ihmisten jälkeläisiä, jotka aikoinaan lähtivät ulkomaille opiskelemaan, kääntyivät ehkä kristityiksi ja nousivat johtaviin asemiin maansa hallintoelimissä ja taloudessa?

3) Päivi Räsänen Helsingin Sanomissa maanantaina 12.1.2009: "Suomenruotsalainen, saamelainen ja romanikulttuuri ovat vuosisatoja olleet osa suomalaista monikulttuurisuutta."

Pitää paikkansa, mutta näiden kolmen kansanryhmän "monikulttuurisuus" eroaa ratkaisevasti siitä uudesta monikulttuurisuudesta, joka nyt on kovaa vauhtia syntymässä.
  
  13. tammikuuta 2009 10:30:49

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jack kirjoitti:
Mistä islamilaisten alhaisempi keskimääräinen koulutustaso ja elintaso johtuvat? Siitäkö, että islamilaiset jättävät puolet potentiaalistaan käyttämättä rajoittaessaan naisten opiskelu- ja työmahdollisuuksia? Vai siitä, että uskonnon määräykset estävät innovatiivisuutta ja yritteliäisyyttä ja uuden omaksumista. Vai johtuuko palestiinalaisten kristittyjen korkeampi koulutus- ja elintaso historiallisista syistä eli siitä, että nämä ryhmät ovat niiden keskimääräistä lahjakkaampien ihmisten jälkeläisiä, jotka aikoinaan lähtivät ulkomaille opiskelemaan, kääntyivät ehkä kristityiksi ja nousivat johtaviin asemiin maansa hallintoelimissä ja taloudessa?

Hypoteesi. Kukin kansa tai geneettinen klusteri luo omalle aivofysiologialleen otollisimman kulttuurin, jos ympäristöstä ei tule pakotetta johonkin muuhun suuntaan.

Myönnän, että hypoteesi on poliittisesti epäkorrekti.
  
  13. tammikuuta 2009 10:44:09

Nimi : Terveiset ja palestiina-rauhanmieltä Norjasta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Meillä päin Oslossa viime viikonloppuna rauhanmielenoisoitus Palestiinan tueksi päättyi siihen, että nuoriso (tällä kertaa oli todella kyse alaikäisistä norjan kansalaisista) pisti päreiksi keskustan liikkeiden ikkunat ja mm. hyökkäsi poliisin kimppuun.

Seuraavassa on haastateltu yhtä norjalaisnuorukaista, joka oli mukana. Hän kommentoi, että ei kadu, tekisi homman uudestaan, eikä asia ole ongelma, koska kaupat eivät ole hänen. Ihmisten on voitava tehdä mitä haluavat.

http://www.nrk.no/nyheter/1.6430150

Norjalaiset mielenosoittajat olivat myös saaneet lapset mukaan "etulinjaan". Norjan islamilaisen liiton puheenjohtaja kommentoi, että "otimme lapset mukaan, ehkäistääksemme väkivaltaisuuksia". Lapset etulinjassa ehkäisemässä väkivaltaisuuksia on aika jännä mentaliteetti. (Linkki uutiseen norjantaitoisille, jossa on kuva reippaista norjalaislapsista.)

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=550117

Tämmöistä. Mitens siellä kotomaassa on sujunut tuo rauhan edestä kamppaileminen?
  
  13. tammikuuta 2009 11:17:40

Nimi : näppärä mäyrä
  
Viesti : Jack

"Mistä islamilaisten alhaisempi keskimääräinen koulutustaso ja elintaso johtuvat? Siitäkö, että islamilaiset jättävät puolet potentiaalistaan käyttämättä rajoittaessaan naisten opiskelu- ja työmahdollisuuksia? Vai siitä, että uskonnon määräykset estävät innovatiivisuutta ja yritteliäisyyttä ja uuden omaksumista."

Juuri noin. Kirjasta neitsythäkki löytyy lisää

Ayaan Hirsi Alin kirjoittama.
  
  13. tammikuuta 2009 11:19:01

Nimi : Vihreä Anakonda
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Palestiinalaiset kristityt ovat jäännöksiä niistä kristityistä arabeista, jotka Rooman ja Bysantin valtakunnan aikana kansoittivat koko Lähi-Itää.

Koko seemiläinen Lähi-Itä oli joko kristitty tai pakanallinen ennen islamin nousua. Kun islam valloitti alueen, pakanat tapettiin tai pakkokäännytettiin, ja kristityt alistettiin maaorjuuteen. Siitä saattoi välttyä kääntymällä muslimiksi.

1400 vuoden valintapaine on johtanut siihen, että kristityiksi ovat jääneet vain kaikkein lahjakkaimmat, yritteliäimmät, älykkäimmät ja fiksuimmat palestiinalaiset. Muut ovat kääntyneet muslimeiksi.
  
  13. tammikuuta 2009 11:41:09

Nimi : Paul R
  
Viesti : Kieltämättä kutkuttava ajatus...

Nuivistit ryhtyvätkin tukemaan joukolla Tammea ja ajamaan shariaa Suomeen. Yhteisellä know-how:lla ja tällä tarmolla saatettaisiin aikaistaa islamin nousua Suomessa vuosikymmenillä. Päättäjät ja mediakin olisivat ilmeisen haltioissaan. Loppu tasa-arvo vouhotukselle vanhentuneena ideana.
  
  13. tammikuuta 2009 12:14:48

Nimi : Paul R
  
Viesti : British Police backing away from violent "Allah Akhbar" Screaming Muslim Protesters.....
http://www.liveleak.com/view?i=a30_1231817826
Recorded on: Jan 11 2009
  
  13. tammikuuta 2009 13:46:15

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Noihin allaoleviin islamin nousun mukanatuomiin miehisiin iloihin, täytyy ihmetellen todeta, että missä on naisten kannanotot ja millä ihmeen logiikalla ne vähäiset on kehitelty?

Tottahan on, että islam uhkaa lähinnä naisia, jos ei lueta mukaan sitä kehityksellistä taantumaa, jonka jo pelkästään päivittäiset mekkaan kumartamiset toisivat aikaan.

Pääasiassahan näitä islaminuskoisten maiden maahanmuuttoa tukevaa politiikkaa ajaa naiset, joita äänestää naiset.

Täytyy todeta, että senverran sovinisti olen, että naiset eivät kyllä koskaan ole osanneet ajatella omaa etuaan, joten tässäkin käy kuten raha-asioissa, että naisen euro on hieman vähemmän... mutta HELVETTI ihan omasta syystä.

Ja todella toivon, että naiset kykenisivät olemaan tasa-arvoisia, ihan itse. Alkuun voisi jokainen nainen nyt ottaa jonkinmoisen kannan maahanmuuttoon ja perustella kantansa.
  
  13. tammikuuta 2009 13:55:14

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : TV 2 lähettää elokuvaa Rantasalmen sulttaani, jossa tehdään pilaa muslimeista. Tuleekohan mellakoita.
  
  13. tammikuuta 2009 14:14:51

Nimi : Käsikirja mamulähiön asukkaalle
  
Viesti : "- mitä pitäisi ihmisen tehdä, kuka ei halua asua moku-lähiössä, mutta ei ole hereillä white flight:n alkaessa ja käteen jää arvoton asunto slummiutuvassa lähiössä lasten käydessä koulua, jossa mamu-prosentti > 50? Oikeasti, mitä tuossa tilanteessa voi enää tehdä?"

Jos ei ole varaa muuttaa muualle, niin sitten on vain hyväksyttävä tosiasiat ja opittava elämään maahanmuuttajien kanssa. On painettava mieleen oman asuinalueen vaaralliset kohdat. Missä liikkuu ja oleskelee eniten vaarallisen oloisia maahanmuuttajia, missä harmittomia? Mihin kellonaikaan on turvallisinta? Joitakin maahanmuuttajaporukoita ei saa katsoa silmiin, ainakaan tuimasti.
On erittäin pieni todennäköisyys, että maahanmuuttaja käy ilman syytä juuri SINUN kimppuusi. Jos niin sattuisi kuitenkin käymään, niin jäljelle jää vielä melko hyvät mahdollisuudet pysyvien vammojen välttämiseen. Enemmistö pahoinpitelyistä ei päädy sokeutumiseen, halvaantumiseen, kuolemaan tms.

Muista: suurin osa gazalaisista säilyy hengissä. Eiköhän suomalaisessa mamulähiössäkin siis selviä. Tällaiset pienet tilastofaktat ja todennäköisyyslaskut takaavat mielenrauhan.
  
  13. tammikuuta 2009 14:27:15

Nimi : Mäki-ketelä avautuu adressin keskusteluissa
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/375
  
  13. tammikuuta 2009 14:28:47

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Katja Andrejevin kommentista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun tuosta Mäki-Ketelän allamainitusta avautumisesta saadun linkin perusteella kävin katselemassa Kymen Sanomien jutun, heräsi mielenkiintoni juttua kommentoineen Katja Andrejevin persoona siinä määrin, että googlasin tämän piiperön nimen. No paljastui "27-vuotias haminalainen äiti, joka kaipaa kaupunkiimme uutta ryhtiä päätöksien tekoon"

Ja erittäin aktiivinen bloki, joka tyssää kuin seinään 26.10 tehtyyn merkintään: "Kiitos kaikille tuestanne! Lopputulos oli itsellekin yllätys - 125 ääntä, ja paikka valtuustossa. Teen parhaani ollakseni tukenne arvoinen!!"

Outoa, että jopa kahta blokimerkintää päivässä tehnyt ehdokas katoaa kuin pieru saharaan, kun on tullut valituksi.
No tätä taustaa vasten, ymmärrän hänen asiantuntemattoman kannanottonsa Kymen Sanomien juttuun.
  
  13. tammikuuta 2009 15:10:06

Nimi : Jjuhani
  
Viesti : Tässä vaihteeksi asiallista tekstiä tämän päivän KL:n pääkirjoituksessa:http://paakirjoitus.blogit.kauppalehti.fi/2009/01/13/linja-puuttuu-kokonaan/
  
  13. tammikuuta 2009 15:17:59

Nimi : Tinden
  
Viesti : Olipa napakka pääkirjoitus Kauppalehdellä.

Mielenkiintoisia aikoja eletään, kun hbl on vähentämässä väkeä/ TS-konserni samoin. Milloinkas on HS-Pravdan vuoro?

  
  13. tammikuuta 2009 16:24:50

Nimi : saint
  
Viesti : No niin, tulihan se sieltä:

Helsingin kokoomusvaltuutettu, sosiaalilautakunnan varapuheenjohtaja Laura Räty haukkuu suunnitelmat perustaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset Uudenmaankadulle ja Kaarlenkadulle.

Kaarlenkadulla sosiaalivirasto on katsonut vastaanottokeskukseksi hotelli Fennoa.

"Kallion kapasiteetti on täynnä", Räty sanoo.

Hänen mukaansa Kallioon on sijoitettu jo niin paljon asunnottomia ja huumeidenkäyttäjiä, ettei sinne voi laittaa 200:aa vieraista kulttuureista tullutta, vaikeissa tilanteissa elävää ihmistä.

Rädyn mukaan myös Uudenmaankadun entinen hotelli Martta on väärä paikka. Sinnekin on suunniteltu 200 turvapaikanhakijan sijoittamista.

"Rehellisesti sanottuna, miten helsinkiläisille selitetään se, ettei 90 prosentilla kaupunkilaisista ole varaa asua Uudenmaankadulla, mutta sinne sijoitetaan turvapaikanhakijoita?"http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsingin+turvapaikkasuunnitelmat+saavat+haukut+kokoomuksen+R%C3%A4dylt%C3%A4/1135242702751
  
  13. tammikuuta 2009 16:48:36

Nimi : vastarintaa briteissa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Join March 7 London event against Sharia law, religious-based tribunals and racism; for universal rights
Thought me and my friends were the only ones until you came on 5Live the other day. Never thought my generation would ever come with such a creative group. So long as you are not anti-Muslim, I'm with you.
These are only some of the thousands of messages we have received from people in Britain and across the world in support of One Law for All
Campaign against Sharia Law in Britain since our launch at the House of Lords on December 10, 2008 - International Human Rights Day. In less than a month, the campaign has mobilised the support of many well known personalities and organisations and gathered over 5,000 signatures.

Since then, we have been busy organising for International Women's Day. On Saturday, March 7, 2009 we plan to hold a symbolic demonstration from 3:30 to 4:30pm in the Northern Terrace of Trafalgar Square (we will be organising for a mass demonstration in November), then march from 4:30 to 5:30pm from there to Conway Hall and end with a public meeting entitled 'Sharia Law,
Sexual Apartheid and Women's Rights' from 6:00 to 8:00 pm. Conway Hall is at
25 Red Lion Square WC1R 4RL (nearest underground Holborn).

This is your chance to voice your opposition to Sharia law and all
religious-based tribunals in Britain and elsewhere, demand one secular law and full citizenship rights for all, demand an end to cultural relativism and racism, and defend universal rights.

From now until March 7, we are looking to you to help towards the March 7 event by pledging to come yourself if you can, mobilising others to do so,
fundraising or donating towards the activities we have planned (you can send a cheque or go through paypal via our website), by volunteering to help - including by organising public meetings in your area so we can come and speak, or by mentioning our campaign in the media.

At the public meeting, we also hope to award the best entries in our art
competition (including film, animation and photography) defending one law
for all and opposing Sharia and religious-based tribunals with prizes so if
you know of any artists or art students who may be interested please pass
this information on. You can find out more on all of these on our website,
which will be updated regularly. We will also keep you informed of the legal
or legislative changes we aim to bring at the upcoming public meeting.

We know we have a huge fight ahead and can only win if we do this together.
We have no choice but to mobilise a mass anti-racist movement that defends
people's rights and lives and gives them precedence over culture and
religion. As one of our supporters said, we have to win this for our
children.

To find out more information, volunteer, donate or register for the public
meeting visit www.onelawforall.org.uk <http://www.onelawforall.org.uk/> ,
call me at 07719166731 or email onelawforall@gmail.com. You can also
download the booking form (http://www.onelawforall.org/events.html) or ask
for one via email.

Looking forward to hearing from you.

Best wishes for the New Year

Maryam

Maryam Namazie
Spokesperson
One Law for All Campaign against Sharia law in Britain
BM Box 2387
London WC1N 3XX, UK
Tel: +44 (0) 7719166731
onelawforall@gmail.com
www.onelawforall.org.uk
  
  13. tammikuuta 2009 17:06:05

Nimi : P3
  
Viesti : Sivarit. Miksi.Ollaan Isänmaan puolesta
  
  13. tammikuuta 2009 17:08:31

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä että Laura Räty avautui julkisesti, lähtee tuostakin avoin keskustelu edes jotenkin käyntiin.

Muitakin kummallisia päätöksiä on hiljattain tehty, narkkareita, tai muuten vaan moni-ongelmaisia halutaan vimmalla sijoittaa Helsingin parhaille paikoille, juuri sinne missä he ovat tuleet narkkareiksi ja moni-ongelmaisiksi.

Samaan aikaan maakunnissa revitään kerrostaloja alas, kun niihin ei ole asukkaita.

Jotenkin tuntuisi siltä, että ne narkkarit, moni-ongelmaiset, ja pakolaiset pitäisi sijoittaa sinne maakuntiin, jossa on asuntoja tyhjillään, ja Helsingin keskustaan sijoittaa niitä, jotka tekevät jotain tuottavaa.
  
  13. tammikuuta 2009 17:36:31

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hienoa, että nyt aletaan pallottelemaan pakolaisia kuka mihinkin suuntaan. Tietenkin jokainen siitä lähtökohdasta, että mahdollisimman kauas.

Itse onneksi asun sellaisella haja-asutusalueella, jossa ei ole näillänäkymin pelkoa minkäänlaisista "uusista" vieraista.
Vaikka naapurin alkoholisoitunut vanhaäijä joskus kännissä pihallaan näkeekin pikku-ukkoja ja huutelee niille, on onneksi pysynyt omalla tontillaan "ongelmiensa" kanssa.

Jos nyt ihan oikeasti on pakko ottaa pakolaisia, niin minun mielestäni sijoittamisessa pitäisi käyttää sellaista ripottelu politiikkaa, että nämä ns. yhteiskunnan varoilla elävät tulijat leviteltäisiin kohtuullisen erilleen toisistaan.
Minulle sikäli on sama minne, kunhan ei samaan paikkaan jokaista.

Pari perhettä korkeintaan samaan lähiöön. Siinä se kielitaitokin parhaiten kohenee, kun ei jokainen naapuri osaa omaa äidinkieltä.

Ja todella hienoa, että näitä rikastuksia saadaan myös kokoomuskannatteisiin lähiöihin, ihan vain muistuttamaan kuinka tärkeää on äänestää oikein.

Demarilähiöt on onneksi kuoleva ilmiö, eikä tämän rupusakin älykkyysosamäärä taida muuttua mihinkään, jos heidän keskuuteen laitetaan useampikin maahanmuuttaja.

MUTTA erityisen velvollisuuden ottaa naapurikseen mamu, pitäisi oikein lailla säätää vihreille.

Siinä saisi vihreä oikein itsekkin ennenpitkää kokea miltä tuntuu, kun kukaan ei halua naapuriksi.
Sillä näinhän tulisi käymään, jos vihreä toisi aina mukanaan myös mamu perheen...
  
  13. tammikuuta 2009 17:53:18

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minäkin olen jo kauan ollut sitä mieltä, että niiden jotka kaikkein kiihkeimmin haluavat mamuja, siis kultuurin rikastajia Suomeen, pitäisi ottaa heitä naapureikseen ja mieluimmin omaan kotiinsa asumaan.
  
  13. tammikuuta 2009 18:23:19

Nimi : Raino Helminen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : EHDOTUKSIA ISLAMISTAMISEEN

1.Voimalla on aina vastavoima. Perustetaan sharia-lakia ajava poliittinen liike, niin luulisi vihernaistenkin mielipiteet muuttuvat moniongelmaisista rikastajista.
2. Siirretään kaikki tulevat somalit Ahvenanmaalle, Närpiöön, Kauniaisiin, rannikkoseuduille ja Vaasaan. Yhdistävä tekijä ? Afrikkalaiset sinne missä niitä eniten halutaan, RKP...
3. Poistetaan puhekielestä "tabut", joiden ansiosta neekerit ja muslimit ovat saaneet jalan oven väliin
4. Äänestäkää ainoastaan PersuSuomalaisia, muita ei kiinnosta pätkääkään asutko muslimivaltakunnassa lapset kaihittuna
  
  13. tammikuuta 2009 19:20:29


guestbook © freebok.net