14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111051-111075

Nimi : Mäki-Ketelä avautuu adressien keskustelussa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/375
  
  12. tammikuuta 2009 20:51:52

Nimi : P
  
Viesti : "Mutta onhan asuntojen hinnannousu myönteinenkin asia. Esim. kaikkien asunto-osakkeisiin sijoittaneiden mielestä."

Ei kaikkien. Jos on verovelvollinen Suomessa, varaudu maksamaan lisää pääomatuloa, luopumaan vähennyksistä(esim. asuntolainan korkovähennyksestä) ja ansiotuloprogression ja kunnallisveroprosentin nousuun. Jostain se uuden verottoman rässin asuminen ja elatus on maksettava.

Myönteinen asia on, jos on verovelvollinen esim. Monacossa tai Lichtensteinissa, tai ehkäpä Virossa?
  
  12. tammikuuta 2009 20:57:26

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Thors+haluaa+yritykset+mukaan+kouluttamaan+maahanmuuttajia/1135242680006
  
  12. tammikuuta 2009 21:13:01

Nimi : Paul R
  
Viesti : [...]Summista Thors ei halua puhua[...]

Eikä varmasti jatkossakaan =)
  
  12. tammikuuta 2009 21:23:31

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyvyyden Sanomat

"Hän sanoo kokevansa kritiikin "tukevana kannanottona". "

ÖÖ... siis kun Astridin yrityksiä tuhota yhteiskuntajärjestelmää kritisoidaan, hän näkee tämän tukena?

"Tukea Thors tarvitsee, kun hän hallituskauden puolenvälin tarkastelussa helmikuussa yrittää puristaa lisää rahaa kotouttamiseen. "

Tämä on siis tzuurnalistin lisäämä fakta väläytys keskellä artikkelia - asia nyt vain on näin? Tukeahan riittää ainakin Hyysäriltä.

"Summista Thors ei halua puhua"
I see...

"Eduskunnan valiokunnat ovat taputtaneet tälle käsiään – ja vaatineet, että rahasta ei saa jäädä kiinni."
Ei tässä hommassa toki rahaa pihtailla - eihän sitä tosin mihinkään muuhun taida kohta taantumassa riittää - mutta kunhan nyt maahanmuuttajille...

""En tiedä, seisooko Pajunen bloginsa takana. Ehkä hän myös vähän katuu sitä", Thors vastaa. "

Onko Thorsin kätyrit siis jo onnistuneet kohdistamaan inkvisitiotoimet Pajuseen?

....
  
  12. tammikuuta 2009 21:42:44

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Selvennykseksi: Debatoija soitti minulle tänään (muutaman paukun nautittuaan) tsemppaussoiton. Kiitin tsemppauksesta. Hetken kuluttua hän soitti uudelleen ja valitteli, että olin liian töykeä/lyhytsanainen tjsp., vaikka hän on kannattajani ja mainostanut minua.

En oikein tiennyt, mitä tähän olisi pitänyt sanoa. Olen luonnostani lyhytsanainen, ja - kuten debatoijalle kerroin - puhelimeni soi koko ajan, enkä oikein ehdi siinä koko päivää rupattelemaan. Tarkoitukseni ei ollut olla töykeä.

Tästä debatoija on nähtävästi niin hajalla, että katsoo asiakseen protestoida turuilla ja toreilla ja muuttaa lopulta saaristoon maailmanloppua odottamaan.

Edelleenkään en tiedä, mitä sanoa.
  
  12. tammikuuta 2009 21:43:06

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka Homma on tärkeä, sitä ei pidä ottaa kokopäiväharrastukseksi.
Halla-ahon mainitsemalla henkilöllä saattaa yliannostus.
Muutenkin netissä on niin valtavasti mielenkiintoista asiaa, että työajan ulkopuolinen aika menisi helposti siihen, eikä riittäisikään. Kohtuutta.
  
  12. tammikuuta 2009 22:02:27

Nimi : anti-sionisti
  
Viesti : Israelko demokratia? palstan sionisteilta taitaa mennä nyt luu kurkkuun tai minulle tulee bannia ja viesti poistetaan...

Israel bans Arab parties from coming election

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5j_suGvYgZ4hwcMplsjmGbnqpmHJAD95LNB200
  
  12. tammikuuta 2009 22:12:57

Nimi : ugh
  
Viesti : Yliannostus viinaksia? Kännipostailut eivät ole suositeltavia mutta vielä vähemmän kannattaa pieruissa soitella edes Mestarille.

No, sitä sattuu. Huomenissa kaduttaa :)
  
  12. tammikuuta 2009 22:43:19

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Niin no jos Konnunsuon vankila suljetaan niin eikö siitä saisi pakolaiskeskusta?
  
  12. tammikuuta 2009 22:43:42

Nimi : Halal-ahon vihamiehet
  
Viesti : Halal-ahon vihamiehet:

Lisättyjä: 2 kpl

+ Reino
+ Debatoija

Ihmettelen vaan niin kovasti miksi sulkeutunut, sisäänpäinkääntynyt ja ujo henkilö ilmoittaa puhelinnumeronsa blogissaan..?

Osaatteko sanoa 'kerjätä verta nenästään' ?
  
  12. tammikuuta 2009 22:57:17

Nimi : Villea
  
Viesti : Heh, kaveri oli joskus aikaa sitten suorittamassa varusmiespalvelustaan Heikkilässä Turussa. Tällöin oli Heikkilän kasarmin viimeiset vuodet menossa ja kaupungin viranomaiset kävivät tarkastamassa rakennuksen. Seuraavana päivänä lehdessä kerrottiin, ettei kasarmille voi perustaa pakolaiskeskusta, koska rakennuksessa on niin paljon homevaurioita, jotka aiheuttavat hengitystiesairauksia.

No, varusmiehiä siellä asui vielä 2-3 vuotta tämän jälkeen. Toiset on tasa-arvoisempia kuin toiset.
  
  12. tammikuuta 2009 22:58:57

Nimi : reino
Kotisivu : http://blogit.uusisuomi.fi/wp-content/rtm/avatar/160/456.png
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tää on ihan selkee homma... Mää muutan ainakin Turun saaristoon maakuoppaan asumaan ja Debatoija tulee kans ja siellä on kuulemma jo muitakin.

Sieltä soitellaan Jussille aamuin ja illoin, ja jonsei se meille laula niin ei hyvät hyrise.

Perunakuopan väki ei tunne armoa! Saariston lapset tietää mitä on merihätä!!1!

P.S. Hommafoorumilla paljo kyselty, että onko Opelissa perävalotakuu? Kun ei o näkyny. Kaunis on luoksesi kaipuu.
  
  12. tammikuuta 2009 23:56:27

Nimi : pena1
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : pajuselle vinkki. Mechelinkadulla oleva vanha autokomppania ja kaarti joutaisi hyvin vastaanottokeskukseksi. Samoin santahamina.
  
  12. tammikuuta 2009 23:59:39

Nimi : Paul R
  
Viesti : Tuohivirsut jalassa? ;)
  
  13. tammikuuta 2009 0:00:48

Nimi : Senjanen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uusin kirjoitus ihan asiallinen, ehkäpä julkisuuden paineista johtuen tottua korrektimpi, ei nimittäin sarkasmia tai nuivia vitsejä?

Jäin ainakin kahta täydennystä odottamaan, näistä toisesta on puhuttu viime aikoina ja toisesta on hiljennetty:

- jatkuvasti puhutaan Somalian ja Irakin levottomuuksista, kuitenkin erit. Irakissa on rauhallisempaa kuin vuosiin. Toisaalta taas esim. Darfur on yhä sama maanpäällinen helvetti kuin ennenkin. Kriisejä on joka mantereella (Kolumbia, Darfur, Palestiina, Afganistan, Myanmar, jne), mutta vain Somalian tilanne saa meillä jatkuvaa huomiota, miksi näin? Eikö kolumbialaisista huumesodan orpouttamista lapsista tule välittää? Eikö darfurilaisten naisten hädästä, jotka pakenevat lastensa kanssa janjaweed-raiskaajajoukkoja, tarvitse välittää? Poissa silmistä, poissa mielestä, kivaa silitellä näitä viiksekkäitä "lapsipakolaisia"?

- tärkeämpi olisi oikeastaan ollut edes vaikka yksittäinen linkki ankkurilastenmäärästä kerrottaessa ihmissalakuljetuksen lisääntymiseen. Vai ei kai nyt mitenkään näillä kahdella asialla ole mitään tekemistä keskenään, eihän? (no, tämä ei ollut minultakaan mallisuoritus, tarjottu linkki vanhahko)

Mutta kokonaisuutena kuitenkin jälleen follaamisen arvoinen herätys..
  
  13. tammikuuta 2009 0:35:38

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : AT:n mielestä yritysten kuuluu nyt alkaa kouluttamaan luku/kielitaidottomia moniosaajia ja palkkaamaan heitä firmojen konkkaan menonkin uhalla yhteiskuntaa varten...Mitä ja kenen yhteiskuntaa varten?

Tämä Thorshan on kävelevä katastrofi!
Nyt täytyy sanoa että on meillä kyllä suomalaisessa kulttuurissa muutamia huonoja puolia....yksi on se että tämä täystuho olisi muualla epäpätevänä ja yhteiskunnan resursseja tuhlaavane erotettu jo aika päiviä sitten.

Kuinka ulkona voi ministeri olla realismista, mikä on se salittava raja?
Tämä olisi syytä määritellä lakiin...

Mikä ihme mättää että tämä arvon ministerimme ei käsitä että vaikkapa muslimi "Nuorukainen" joka ei osaa kirjoittaa, ei lukea ja eikä opi suomea kohtuullisessakaan ajassa, niin ei siitä mitään "Vaippojen vaihtajaa" tule, ei edes taatusti halua....Eikä myöskään insinööriä Nokialle.
Tai ehken siitä voisin kuvitella jomman kumman Suomeen saatavan jos vain riittävästi popsisin jotain kummallisia sieniä?

Jos tuo AT nyt saisi kenkää ja tilalle pistettäisiin vaikkapa fantasiahahmo Kelju.K.Kojootti niin näkemistäni sarjoista päätellen silläkin riittäsi enempi kelvollisia ideoita ja pätevyyttä ministerin hommiin kuin Astrid-tädillä.
  
  13. tammikuuta 2009 0:41:03

Nimi : Paul R
  
Viesti : Immigration out-paces British exodus
http://tinyurl.com/9a5f8p
17 Nov 2007

[...]Yet despite high levels of emigration and a low birth rate, the population is still growing rapidly because of immigration by the equivalent to a city the size of Bristol every year.

This is placing huge pressures on public services, with councils claiming they are not getting enough financial help from the Government.

In a bid to deflect criticism and fulfill Gordon Brown's controversial conference pledge to create "British jobs for British workers", the Government will today announce plans to create millions more adult training places to ensure that people living in Britain have the skills to compete for jobs with immigrants.

The scheme is expected to include 3.5 million basic skills courses over three years for people with poor educational qualifications, as well as 120,000 new apprenticeships for the under-25s and 30,000 places for older workers.

Sir Simon Milton, the chairman of the Local Government Association, said the Government - which earlier this month had to apologise for publishing incorrect figures on foreign migrants working in Britain - had no clear idea of where all the immigrants were going and their impact on services.

"No one has a real grasp of where or for how long migrants are settling so much-needed funding for local services isn't getting to the right places," he said. "The speed and scale of migration combined with the shortcomings of official population figures is placing pressure on funding for services like children's services and housing.

'This can even lead to unnecessary tension and conflict."

Sir Andrew Green, the chairman of Migrationwatch, said: "Two thirds of yet another record level of arrivals come from outside the EU.

"They could and should be subject to much tighter controls."
  
  13. tammikuuta 2009 1:07:27

Nimi : P
  
Viesti : Meilla peräkammarinpojilla on toivoa, jos lapsuuden legoja, on yhä tallella!

(Vinkki Sanna U:lle ja Illmanisteille)
Alv pois Legoilta, niin nuivismi loppuu! 20-netsin aika hukkuu Legopalikoita kootessa?

  
  13. tammikuuta 2009 1:23:06

Nimi : Uudenmaankatulainen
  
Viesti : Hienoa että vastaanottokeskus tulee naapuriin. Halla-ahon äänestäminen on tuntunutkin jotenkin liian abstraktilta kun täällä ei ole paljoa maahanmuuttajiin ja monikulttuurisuuteen törmännyt.
  
  13. tammikuuta 2009 2:45:09

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Umm, no en tiennytkään, että olen protestoinut turuilla ja toreilla.Pari pikku viestiä laitoin tähän vieraskirjaan, joista kukaan nyt tuskin edes sai ideaa, että olen soittanut kenellekkään ennen kuin se täällä ilmoitettiin. Jos maininta 200 soitosta päivässä antoi asian ilmi, niin se ei ollut tarkoitukseni. Tosin ainakaan minä en ole ennen kuullut täällä kenenkään päivittäisten puhelujen määrää, niin että mistä olisin voinut tietää. Olen tosin muutenkin suunnitellut jossain vaiheessa muuttoa tuonne Turun saaristoon päin, jossa minulla onkin sellainen perintöpaikka, jossa selviän omavaraistaloudessa maailmantalouden ja monikulttuurin räjähdettyä käsiin. Olen luonnostani ilmeisesti aika erakko, joten tilanne sopii minulle. Tosin en sinne nyt ihan yksin aio muuttaa vaan kissojeni kanssa eikä naiskumppanikaan olisi pahitteeksi. Näköjään vaikka olenkin omituinen, niin en ainakaan kirjoituksissani ole lyhytsanainen vaan hyvinkin rönsyilevä. Yleensä taidan olla aika ynseä puhelimessa vaikka kyllä olen kerran vedättänyt jotain puhelinmyyjää puoli tuntia huvin vuoksi ja toisen kerran juttelin samoin puoli tuntia numerotiedusteluun soitettuani jonkun naisnumerotiedottajan kanssa.

Olen näin sijoittajana tai muutenkin myös erittäin joustava mitä tulee takaiskuista henkisiin toipumisiin, kuten vaikka nyt tämän pörssiromahduksen suhteen. Enköhän minä toivu tällaisista antamistani ja saamistani palautteistakin. Hyvä että palautetta on. Summasummarum, business ass usual ja saatan tulla piipahtamaan Tsadissakin keväämmällä tai kesemmällä jossain tietyssä paikassa, jos en sammu junaan ja juna käänny takaisin ennen poistumistani sieltä.
  
  13. tammikuuta 2009 2:57:15

Nimi : P
  
Viesti :
Ihmettelen vaan niin kovasti miksi sulkeutunut, sisäänpäinkääntynyt ja ujo henkilö ilmoittaa puhelinnumeronsa blogissaan..?


Se varmaan johtuu erään taiteentohtorin tulkinnasta?. Oikarinen-jabai varmaan tulkitsisi sen johtuvan alitajuisesta odotuksesta, että ko. keho kilauttaa? ;)

Tai sitten kyseessä on ihan selkärankainen suomalainen Mies, joka kehtaa sanoa mitä mieltä perustellusti on ja vastata puhelimeen sekä sähköpostiin ja kävellä Helsingin kaupunginvaltuuston kokoukseen!

Hatun nosto Halla-aholle!
  
  13. tammikuuta 2009 3:13:25

Nimi : far angst
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Voi teitä suomalaisia miehiä, miten taistelettekaan omaa etuanne vastaan!

Astrid Thors on ainoa poliitikko, joka on ja uskaltaa olla miesten puolella yhteiskunnassa. Tämä ei ihan heti aukea, joten selitämme sanan:

Suomi ja muu Eurooppa on avannut ovensa maahanmuutolle. Suureksi osaksi tämä yhäti kiihtyvä maahanmuutto tapahtuu Afrikan ja Lähi-idän islamilaista maista. Saamme siis lisää muslimeita, jotka vielä lisääntyvät voimakkaasti. Laskelmien mukaan Euroopassa on muslimienemmistö jo vuonna 2040. Tällöin väistämättä ja tarkkojen ennakkosuunnitelmien mukaan tapahtuu nopea lainsäädännöllinen ja yhteiskunnallinen muutos iranilaistyyppiseen teokratiaan, islamilaiseen yhteiskuntaan, joka todellakin on miesten yhteiskunta.

Siinä yhteiskunnassa on suomalaisenkin miehen hyvä olla, kunhan vaan on kääntynyt muslimiksi. Vaimoja saa olla neljä, ja vaimot kyllä pysyvät herransa ja mestarinsa kurissa ja nuhteessa. Jos ei akka muuten tokene, akalle annetaan raippoja ihan imaamin luvalla ja mullahin tarkkojen, yksityiskohtaisten neuvojen mukaan. Jos vanha akka ei raipoillakaan ymmärrä olevansa miehen täydellisen vallan alla, saa syöjättärestä pikaeron vain kolmesti toistamalla todistajien edessä ”eroan sinusta”. Vanhan akan tilalle voikin sitten ottaa pari nuorempaa. Naiset kun ovat naimakelpoisia jo yhdeksänvuotiaina. Näin kerralla hävitetään yhteiskunnasta pedofilian kielletty hedelmä. Samoin homous hävitetään kivittämällä. Tulevaisuuden miesten yhteiskunta siis on monella tavalla nykyistä terveempi.

Jo poikani ovat tässä paratiisissa elävä, ja poikieni pojat ovat kiittävä meitä, jotka tämän miesten paratiisin olemme heille valmistaneet. Naiset ovat alempia olentoja ja miehiä köyhempiä järjeltään, joten heidän mielipiteellään ei ole merkitystä sen enempää kuin lasten tai eläinten mielipiteillä.

Hyvä Assi, hyvä RKP, hyvä Vihreät, olette Oikealla Asialla!

  
  13. tammikuuta 2009 3:34:44

Nimi : P
  
Viesti : "

Olen näin sijoittajana tai muutenkin myös erittäin joustava mitä tulee takaiskuista henkisiin toipumisiin, kuten vaikka nyt tämän pörssiromahduksen suhteen. Enköhän minä toivu tällaisista antamistani ja saamistani palautteistakin. Hyvä että palautetta on. Summasummarum, business ass usual ja saatan tulla piipahtamaan Tsadissakin keväämmällä tai kesemmällä jossain tietyssä paikassa, jos en sammu junaan ja juna käänny takaisin ennen poistumistani sieltä."


Ei pidetä täällä ainakaan mitään surkeita poistumis-tragedioita? Ja kuten kirjailit, tuskin moisia tarkoititkaan? Ainakaan minä en moista kirjoituksistasi tulkinnut?

Kuule aikoinaan ollaan lyhyeksi myyty ja pitkäksi ostettu joko samaan tahtiin tai ristiin. Mietitty keskihinnan alentamistragediaa.Ja kauppojen kuittaustragediaa podettu, kun pilli on viheltänyt ja toivottu saumaa jälkipörssi I seen ja viimeistään II:seen aamulla HETI-systeemin vielä ollessa elossa.

Kysytty, mitä mugissa yms.

Minäkin toivuin aika kovistakin iskuista. Se että Mestari (jkeokk=Jonka Kanssa En Ole Koskaan Keskustellut)ei kohtele silkkihansulla sattumasoittajaa lienee siedettävissä kuin kesäkuun 2001 Noksun yllätys tulosvaroituksen aiheuttama tappio +20 000 € uppoaminen on ylielettävissä.. Kuittailin myöhemmin muualta takaisin yhdestä kaupasta 90 000, kun en heittänyt lusikkaa lopullisesti hukkaan. Tuolloin teki mieli. Menin vaatehuoneeseen sixpackin kanssa, join ja hakkasin päätä seinään. Terapeuttista ;) Eikö totta?

Itseään (jkeokk)(bebbuh) en tavannut, vaikka monesti aikoinaan takavuosina Larussa kalaravintolassa sillan korvassa pohdin lähteväni keskustaan opetuslasten ja mestarin luo juomaan viiniä.

Yleensä päädyin 20:llä tai N20.llä , ellen taksilla U.Kalevaan ja sieltä Kaislaan ja sieltä... Tätä ei LAPSILLE VOI PALJASTAA..

OK. Selvisin minäkin. Selviät sinäkin. Tätä kai on vertaistuki? ;)

Olikos tästä yhtään apua`?
  
  13. tammikuuta 2009 3:36:27

Nimi : kotiäiti, Kauniainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Antakaa nyt hyvät ihmiset joku sille Thorsille potkut, tuo asioiden hoito alkaa olla sillä mallilla !
Thorsista ei ole mitään hyötyä Suomalaisille, ajaa käytännössä vain Afrikkalaisia tänne työttömyskortistoon ja sosiaaliluukulle. Siinä rakennetaan muslimiansaa meidän lapsen lapsille, ja toivottavasti teillä ei ole tyttölapsia, koska he ovat kohta pedofiiliavioliittojen uhreja. Ei mene kauaa kun SUomessa minariteetit roikavat islamin ylistyslauluja ja lapsia silvotaan valtion varoilla, naiset joutuvat käyttämään huntua ym...
Thors aja Ruotsalaisten etuja SUomessa, Ruotsi täytti lähiönsä sosiaaliavun varassa elävillä muslimeilla, ja nyt Thors haluaa nämä muslimivirrat SUomeen helpottaakseen Ruotsin paineita. Thorsilla ei tietenkään ole omia lapsia, joten tulevaisuus ei ole niin "arvokas".
  
  13. tammikuuta 2009 8:15:39


guestbook © freebok.net