14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110976-111000

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Anamneesille:

Käsittääkseni sinun kirjoituksessasi on kysymys ihmisestä, jonka maailmankuva on juuri romahtamassa.

Ota rauhallisesti, vedä henkeä.

Huomenna päivä on uusi.

Älä muutamaan päivään ajattele Halla-ahoa.

Sitten se kohtaus tulee taas, mutta toivottavasti jo paljon lievempänä.

Lopulta pystyt ajattelemaan omilla aivoillasi, olemaan vapaa.
  
  12. tammikuuta 2009 1:12:17

Nimi : kaukasialainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anamneesi: taidat olla psykiatrisi asiakkaita. Ihan ok että olet vihervasuripuunhalaaja / naimisissa muslimisomalin kanssa ja olet ympärileikannut itsesi vanhoilla päivillä, mutta älä tule tänne siitä ruikuttamaan. Omia ovat valintasi. Psykiatrillasi en muuten kävisi enää noilla lausunnoilla, jos Halla-Ahon teksti on liian tabuja rikkovaa sinun psykiatrillesi, niin tarkistapa tarkkaan mitä lääkekuuria se sinulle kirjoittanut, voi olla kyseenalaistamisen paikka.
Ps. Otan osaa että lapsenlapsesi tulevat aina olemaan neekereitä, ja ymmärrän vihasi sisälläsi
  
  12. tammikuuta 2009 1:14:00

Nimi : Kellot soivat Halla-aholle
  
Viesti : Toivon todellakin että JH-a:n aseet on takavarikoitu. Vaikuttaa henkilöltä joka on taipuvainen toimimaan impulsiivisesti vailla kykyä arvioida todellisuutta missään määrin objektiivisesti.

Meillä on näitä amok-juoksunsa juosseita höyrypäitä jo ollut tarpeeksi suomessa omaksi tarpeiksi!
  
  12. tammikuuta 2009 1:33:14

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Anamneesi ja Kellot soivat Halla-aholle

Onko tämä nyt sitä rakentavaa keskustelua, jota haluatte käydä?

Taitaa vain käydä niin, että mitään kunnollista dialogia ei synny. Katsokaa peiliin ja hävetkää.
  
  12. tammikuuta 2009 5:10:12

Nimi : Tinden
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : herra 4x: "Lisäksi annan Jussi Halla-aholle ja Timo Soinille avoimen valtakirjan tehdä eurovaalien kanssa mitä tahansa. Minä äänestän jokatapauksessa joka jumalan vaaleissa tästälähin heitä (tai ps-ehdokasta)"

Sama homma, eurovaaleissa Jussille tai jollekin muulle ps-ehdokkaalle ääni täältä vähän pohjoisemmasta Suomesta. Ja hyvin innokkaasti odottelen seuraavia eduskuntavaaleja.
  
  12. tammikuuta 2009 9:02:56

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Isot puolueet ovat jo näemmä alkaneet ehdokkaiden "mainostamisen" eurovaaleissa. Ehkä olisi hyvä PerusSuomalaistenkin jo nimetä Jussi viralliseksi ehdokkaaksi, koska tässä saataisiin nopeasti valtakunnallinen uutinen ja valtakunnallista näkyvyyttä jussille. Samalla voisi lopettaa saivartelun Soinin ehdokkuudesta. On mielestäni käsittämätöntä äänestäjien aliarvioimista, kun moralisoidaan Soinin spekulointia siitä asettuuko hän ehdolle. Mielestäni mikään ei ole äänestäjän kannalta varmempaa kuin se, että jos äänestät Soinia, Soini ei silti mepiksi ala, eli äänestäjä äänestää tällöin vain puoluetta ja TIETÄÄ SEN.
Kun äänestäjä on äänestänyt esimerkiksi Stubbia, on äänestäjää petetty, koska Subb ei tehtäväänsä hoitanut, eikä varmaan kampanjassaan ilmoittanut tälläisestä mahdollisuudesta.

Jussikin voisi ilmoittaa, jos pääsee ehdolle, että aikooko meppihommansa lopettaa, jos tulee parempia tai tärkeämpiä hommia vastaan. Ihan vain siksi, ettei kilpailevat puolueet pääse räksyttämään siitä, että Jussikin olisi pettänyt äänestäjänsä.
  
  12. tammikuuta 2009 9:22:58

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä joku tai jotkut väittävät Pirjoa Jussin sivupersoonaksi. Tuohon ei voi muuta todeta kuin että Jussi vastatkoon itse tuohon väitteeseen.
  
  12. tammikuuta 2009 9:44:50

Nimi : Jiipik
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hommaforumista kyssäri: kenelle voi meilailla, kun ko. foorumi on ns. alhaalla eli tiltissä?
  
  12. tammikuuta 2009 10:04:14

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Anamneesi

Viesti : Vaikka Halla-ahon asia olisi miten hyvä tahansa en halua asian puolestapuhujaksi sellaista pullohartiaista vinkuheinää kuin Halla-aho. Siksi en ikinä äänestäisi Halla-ahoa edes paskapöntön siivoojaksi.

Psykiatriystäväni mukaan näissä kirjoituksissa on kyse persoonallisuushäiriöisen potilaan sairaalloisesta taudinkehityksestä. Taudinkehityksestä, joka johtaa persoonallisuuden hajoamiseen, skitsofreniaan ja lopulta kuolemaan.


Onko psykiatriystäväsi sanonut mitään monikulttuuristajista ja rajattoman maahanmuuton kannattajista.
  
  12. tammikuuta 2009 10:05:12

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : YLE:n eilen uutisoimaa:

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/01/yhteisoverossa_raju_pudotus_tammikuussa_473457.html

"Yhteisöverossa raju pudotus tammikuussa
julkaistu eilen klo 16:59, päivitetty eilen klo 21:24

Artikkeliin liittyvä ääni- ja kuvamateriaali:http://194.252.88.111/eae-logger/Logger?rt=1&objId=473633&url=%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Farticle473633.ece&type=areena&pubId=3&ctxId=10&cat=&meta=&title=Maksetut+yhteis%C3%B6verot+voivat+pudota+viidenneksen Maksetut yhteisöverot voivat pudota viidenneksen

Yritysten maksamien yhteisöverojen määrä saattaa pudota tänä vuonna jopa viidenneksen. Tässä kuussa verohallinnolle tilitettyjen yhteisöverojen määrä on romahtanut jopa murto-osaan vuoden takaisesta.

Yhteisöveroa maksetaan yrityksen tekemän tuloksen perusteella.

Viime vuoden puolella alkanut talouden äkkijarrutus alkaa näkyä nyt yritysten maksamien yhteisöverojen määrissä. Verohallinnossa on äimistelty tässä kuussa tilille kertyvää yhteisöverojen summaa. Kun vuosi sitten tammikuussa yritykset tilittivät verottajalle 535 miljoonaa euroa yhteisöveroa, tässä kuussa määrä on 83 miljoonaa euroa.

Yritykset ovat jo viime vuoden puolella huomanneet tuloksiensa jäävän arvioimaansa pienemmiksi. Ylitarkastaja Ilkka Karjalainen Verohallinnosta vahvistaa, että kyseessä on todella poikkeuksellinen tilanne.

- Aika ahkerasti on haettu vuoden 2008 ennakoihin alennuksia tai niitä kokonaan pois.

Viime vuonna yhteisöveroa kertyi kaikkiaan vajaat seitsemän miljardia euroa. Määrä on ollut kasvussa vuodesta 2004 alkaen. Vaikka verohallinto ei ennustuksia laadikaan, ylitarkastaja Ilkka Karjalaisen mukaan kannattaa varautua siihen, että vuoden yhteisöverokertymä putoaa uudelle tasolle.

- Itse olen haarukoinut, että kyseessä voi olla peräti 10 - 20 prosentin eli todella raju pudotus, sanoo Karjalainen.

Forssassa pelätään yhteisöverojen puolittuvan

Suurin osa yhteisöverosta jää valtion kassaan ja reilu viidessosa jaetaan kunnille. Esimerkiksi Forssan kaupunki saa yhteisöverosta noin kymmenesosan kaikista verotuloistaan. Kaupungissa on lopetettu useita isoja tehtaita, joten yhteisöveron määrän laskuun osattiin varautua. Tosin vielä pari kuukautta sitten laskun arvioitiin jäävän noin kolmannekseen. Nyt kaupinginjohtaja Tapani Venhon edessä ovat tuoreemmat luvut:

- Tämä vuosi 2009 näyttää rajua laskua - taitaa puolittua viime vuoteen nähden.

Kunnat ovat saaneet tottua siihen, että yhteisöveropotti vaihtelee vuosittain. Silti Forssassakin muutoksen rajuus aiheuttaa päänvaivaa.

- Meillä uusi hallitus ja uusi valtuusto joutuvat heti alkuvuonna sen tosiasian eteen, että tiettyjä asioita täytyy arvioida uudelleen. On tehtävä ehkä jotakin myöhennyksiä. Menot on sopeutettava tuloihin, siitähän on kysymys, miettii Venho.

YLE Uutiset"  
  12. tammikuuta 2009 10:10:31

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Vaikka Halla-ahon asia olisi miten hyvä tahansa en halua asian puolestapuhujaksi sellaista pullohartiaista vinkuheinää kuin Halla-aho."

Siiselin hartiat ovat yllättävän leveät.
  
  12. tammikuuta 2009 10:11:00

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Iskun tekijöiksi epäiltiin muslimikapinallisten MILF-järjestöä."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901108893181_ul.shtml
  
  12. tammikuuta 2009 10:12:50

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anamneesi,

Onko ystäväsi tutkinto kenties hankittu Nigerialaisesta yliopistosta?
  
  12. tammikuuta 2009 10:12:52

Nimi : fisu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Psykiatriystäväni mukaan näissä kirjoituksissa on kyse persoonallisuushäiriöisen potilaan sairaalloisesta taudinkehityksestä. Taudinkehityksestä, joka johtaa persoonallisuuden hajoamiseen, skitsofreniaan ja lopulta kuolemaan"

Mahtaa olla aika pätevä psykiatri...

"Meillä on näitä amok-juoksunsa juosseita höyrypäitä jo ollut tarpeeksi suomessa omaksi tarpeiksi!"

Heitäs pari esimerkkiä kun en oikein tajua ketä tarkoitat.
  
  12. tammikuuta 2009 10:15:13

Nimi : pertti veltto v.
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesarin ekalla aukeamalla maahanmuuttokriittinen kuvateksti ?!?!? Uskomatonta, alkaako Pravdan kurssi kääntyä ?
"maahanmuuttopolitiikka on aivan liian löperöä, Nyt tänne tullaan vain suu auki sossunluukulle" oli mamaahanmuuttajan oma kommentti Suomen tilanteesta. Ei kai sitä paremmin voi sanoa. Nyt kovaa tiukennusta peliin ennen minareetit alkaa Suomessa pauhaa !
  
  12. tammikuuta 2009 10:15:28

Nimi : Petteri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Homma-foorumi nurin sen takia, ettei tietokantaan saada yhteyttä. Sanoo virheilmoitus.
  
  12. tammikuuta 2009 10:18:54

Nimi : P
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901110105230_ul.shtml
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näköjään Britanian kuningashuoneessa asuu rassismia!
  
  12. tammikuuta 2009 10:51:28

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesarin ekalla aukeamalla maahanmuuttokriittinen kuvateksti ?!?!? Uskomatonta, alkaako Pravdan kurssi kääntyä ?


HS taustavoimineen ilmeisesti ajattelee, että on parempi ottaa maahanmuuttokeskustelu haltuun kuin jättää se Jussille ja perussuomalaisille. Näin menetellen muut puolueet voivat säilyttää kannatustaan.

Työvoimapulakortti näyttää olevan voimakkaasti esillä HS:n julkaisemissa puolueiden kannanotoissa. Siis ne kannattavat skenaariota, jossa eläkkeelle poistuvan suomalaisen työvoiman sijalle otetaan ulkomailta väkeä. Ilmeisesti siksi maahanmuuttoa suositaan jopa laman ollessa edessä ja lomautusten kasvaessa.

Mielestäni edellämainitsemaani skenaariota parempi vaihtoehto on sovittaa talous toimimaan sillä suomalaisella työvoimalla, joka kulloinkin on saatavilla. Jos työvoimapulaa eläköitymisen takia tulee, silloin ratkaisu pitää etsiä tuottavuuden kasvusta.

  
  12. tammikuuta 2009 11:32:24

Nimi : RR
  
Viesti : Kirjoituksia Pohjanmaalta

Päivän Ilkassa (12.1) on Heikki Peltokankaan kolumni, jossa tiedetään varoittaa rasistipummeista.
http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=393594

Lainauksia:

"Jos nyt päällä hyllyvä talouskriisi puhkeaa inhottavaksi lamaksi, on niin viranomaisten, lainsäätäjien kuin tiedotusvälineidenkin vastuulla, ettei pikkugoebbelsien amatöörimäiselle kansankiihottamiselle anneta tilaa."
[...]
"Väestöliiton asiantuntijalla Ismo Söderlingillä on tarjota simppeli pula-ajan resepti suomalaisten suvaitsevaisuuden ruokkimiseksi -koulutetaan kansaa ja erityisesti työnantajia."
[...]
"Ismo Söderlingin mukaan rasistiset mellakat keskittyvät yleensä taantuville alueille, joissa sosiaalinen depressio ja lisääntyvä köyhyys ruokkivat ulkomaalaisvastaisuutta."
[...]
"Paljon riippuu myös viranomaisten asenteesta. Jos poliisilla on vihanpurkausten suhteen alusta lähtien nollatoleranssi, niin sillä on hillitsevä vaikutus väärinkäytöksiin. Myös maahanmuuttajin kannattaa olla aktiivisia:jos yllytystä kansanryhmää vastaan ilmenee, ei muuta kuin suunta kohti poliisilaitosta."

Pohjalaisen pääkirjoitus 12.1.

"Ongelmistakin on kerrottava"

"TURVAPAIKANHAKIJOIDEN RYNTÄYS Suomeen joulun jälkeen ennakoi uutta ennätysvuotta, ja maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (r.) liian vapaaksi väitetty ulkomaalaislakiesitys saa kritiikkiä. Samaan aikaan nousevat esille myös maahanmuuton ongelmat."

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=387964
  
  12. tammikuuta 2009 11:40:53

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tosiaan enää mene päivääkään ilman juttuja maahanmuutosta.

Miksiköhän se on niin kuuma asia? Nyt Hesari syyttää puolueita siitä, etteivät ne ole osanneet problematisoida maahanmuuttoa.

Puolueet ovat kuitenkin hitaita koneistoja.

Jos Hesari on juuri äsken syyttänyt rasisteiksi kaikkia niitä, jotka näkevät ongelmia maahanmuutossa, on kohtuutonta, että se nyt alkaa syyttää puolueita siitä, etteivät ne ole osanneet ottaa huomioon maahanmuuton ongelmia.
  
  12. tammikuuta 2009 11:44:45

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Psykiatriystäväni mukaan näissä kirjoituksissa on kyse persoonallisuushäiriöisen potilaan sairaalloisesta taudinkehityksestä. Taudinkehityksestä, joka johtaa persoonallisuuden hajoamiseen, skitsofreniaan ja lopulta kuolemaan.

Epäilemättä, varsinkin jos se psykiatriystäväsi on mielikuvitusystävä.
  
  12. tammikuuta 2009 12:03:21

Nimi : PohjolanVoima
  
Viesti : Ullanlinna minun näköelimieni mukaan halla-ahon persenaaman hartiat ovat kapeat kun aliravitun homon.
  
  12. tammikuuta 2009 12:09:02

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Surullista lukea tällaisia kirjoituksia Ilkasta. Kirjoittaja tuntuu Ismo Söderlingin innoittamana pohtivan, että kaikki maahanmuuttokriittiset olisi pantava kuriin voimatoimin.

Ilkka oli sentään ennen vanhaan kunnon suomalaismielinen lehti. Aikoinaan se vastusti liiallista neuvostohapatusta.

Ja nyt tällaista. No, siellähän on päätoimittajana se mies, jonka puoliso on vihreä avustaja.

http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=393594
  
  12. tammikuuta 2009 12:17:37

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Ullanlinna minun näköelimieni mukaan halla-ahon persenaaman hartiat ovat kapeat kun aliravitun homon."

Niin, itsekin seuraisin mieluummin sellaista arjalaista, Reinhard Heydrichin kaltaista l e v e ä harteista johtajaa, mutta siiseliin on tyytyminen. On ne ainakin Jorma Ollilan hartioita leveämmät.
  
  12. tammikuuta 2009 12:31:37

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphi: "Sitaatti" ei ole aito, vaikka voisi olla.
  
  12. tammikuuta 2009 12:53:12


guestbook © freebok.net