14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110926-110950

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo oli yötä luonani. Kesytin hänen villin luontonsa. Aamulla hän kysyi: "Oletko oikeasti somali?" ("Really, you are not a Somali, you are too nice"). Ulkona satoi lunta, taksimittari nakutti. Sijoitin hänen somaan kätöseensä viidenkymmenen euron setelin ja kuiskasin korvaan: "Don´t call me, I´ll call you".

  
  10. tammikuuta 2009 21:32:18

Nimi : Mestari on meille suosiollinen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mestari on meille suosiollinen.
  
  10. tammikuuta 2009 21:35:04

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : Nimi : Tosi

Viesti : Pirjo ja Vesa Hack voisivat helposti mun mielestä olla yksi ja sama henkilö.


Touché!
  
  10. tammikuuta 2009 21:37:00

Nimi : Kekkonen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Uskomatonta Somalien hyysäämistä nykypolitiikka ! Missä vaiheessa Suomessa alkoi asiat vinoutua, ei voi sanoa enään neekeri, täytyy kunnioittaa kulttuuria jossa nainen on koiran tasolla, silvotaan alaikäisiä lapsia, ei kunnioteta työntekoa ym. paskaa.
Tämä monikulttuurisuus rapauttaa Suomalaista yhteiskuntaa kovalla kädellä, joten PerusSuomalaisille on suora tilaus käytännön arjesta, nykypoliitikot ovat vierastuneet kansalaisten arki-elämästä, ja toteuttavat poliittista liturgia-paskaa. Helppoahan so on kun ei ole 9 henkinen Somaliperhe seinänaapurina, joista kaikki elävät yhteiskunnan rahoilla, uudet vaatteet, playstationit, autot ja muut vermeet että eivät vain tunne oloaan syrjäytyneiksi. On se kumma miten paljon paskaa suomalaiset jaksavat ottaa niskaan, korotetaan vielä veroja jotta saadaan kaikki afrikan neekerit jonoon työkkäriin.
  
  10. tammikuuta 2009 22:46:43

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Helsingin yliopiston Studia Generalia- ohjelma lienee jo lukkoonlyöty tämän kevään osalta. Olisikohan mitenkään mahdollista ympätä seuraavan SG:n agendalle esim. tätä kysymystä:

1. Tarja Halonen ja islam (kuinka pitkälle arvojohtaja kunnioittaa naisten ympärileikkausmenoja tai kunnioittaako ollenkaan?) Jos kunnioittaa, ovatko ne suomalaiset, jotka eivät kunnioita, Tarjan siunauksen ulkopuolella?

(Luennoi: TP Halonen, moderaattorina Ibn Al Hämeen-Anttila).

2. Poliittisten päätöksentekijöiden näkemykset rauhanuskonnoista: Jeesus vai Muhammed? (tasapeli ei kelpaa ja Marxin välittäjänarvo on jo kadonnut).

Ja please, ei haeta Janne Virkkusen hyväksyntää agendalle.

No, eihän tämmöinen voi toteutua.  
  10. tammikuuta 2009 23:09:22

Nimi : hommailija
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tiedä tykkääkö suuri mestarimme paljastuksesta, mutta lieneeköhän vitsi jo aikansa elänyt. Pirjo on siis Jussin käyttämä tunnus, kerrottakoon se nyt tässä.
Kerranhan asia vahingossa paljastui häviävän minuutin ajaksi, kun mestari meni lähettämään Pirjon viestin omalla nimellään. Viesti kyllä poistui sitten samaa tietä.
Pirjo ei myöskään lähettele viestejä koskaan kun mestarimme on lomilla. Liekö sitten mukana matkassa? ;)

Onhan tästä puhetta ollut poikain kanssa, kai tuon alter-egon tarkoituksena on ottaa käänteisesti kantaa päivän mokutusaiheisiin satiirisen suvaitsevaisuushahmon kautta.

Alkuun vitsi toimi hyvin, mutta maito on sittemmin väljähtänyt.
  
  10. tammikuuta 2009 23:29:18

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : "Tykkääkö suuri mestarimme paljastuksista?"

Minä voin paljastaa, että olin se akateeminen nainen, joka noin vuosi sitten odotti täällä juhannushäitä. Sitten juhannussaunassa kävikin niin, että mieheni käytti sanaa neekeri, kun tuli puhetta joistain maahanmuuttaja-asioista, mitä en voinut antaa hänelle anteeksi.

Sitten menin ennalta sovitulle työvierailulle Gambiaan järjestelemään ystävyyskaupunkiasioita, ja tapasin siellä aivan ihanan miehen. Lopun voittekin arvata.

En ollut se akateeminen nainen, joka täällä äskettäin kirjoitteli.

Päätin nimittäin jo noin vuosi sitten, että Jussin vieraskirja on niin arvokas paikka, etten viitsi täällä paljon vitsailla.
  
  11. tammikuuta 2009 2:17:36

Nimi : perheen äiti Suvelasta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesari taas löytää pelkästään posotiivisia puolia maahanmuuttajien ongelmalähiöistä. Olisivat tulleet minulta kysymään miltä tuntuu kun lapset leikkivät huumeneulojen keskellä, muslimit vainoavat naisia ja rankaisevat alaikäisiä tyttäriä poikasuhteista, jotta pääsisivät myymään tyttärensä neitsyenä toiselle muslimille.
Suvelan koulussa keskiarvot ovat romahtaneet vuosikymmenestä, suurin osa luokkatovereista on jo afrikkalaisia, asuntojen neliöhinnat ovat Espoo alhaisemmat... kaikki täällä asuvat jotka tunnen haluavat muuttaa pois.
MIksi Hesari ei haastatellut Espoon poliisia Suvelan tilannetta arvioidessaan ? Olisi saanut paljon paremman kuvan alueen tilanteesta.
Hesari on Pravda-tittelinsä ansainnut, näköjään kaunistellaan somalien tilannetta, jotta ihmiset eivät tietäisi oikeasti miten huonosti täällä menee. Voisi Hesaarin toimittaja muuttaa tänne vaikka muutamaksi viikoksi kokemaan hieman "monikulttuurisuutta", sen jälkeen saisi vihreiden / vasemmistoliiton jäsenkirja kyytiä...
  
  11. tammikuuta 2009 9:13:56

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/pajunen-pysyy-portinvartijana/124200

Aiheeseen liittyvää juttua.
  
  11. tammikuuta 2009 9:55:36

Nimi : Mäki-Ketelällä on taas asiaa...
  
Viesti : ...adressin keskusteluissa.

http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/375
  
  11. tammikuuta 2009 10:00:56

Nimi : Paul R
  
Viesti : Pakolaisten vastaanottaminen "myytiin" aikoinaan, sillä, että pakolaiset ovat täällä lähtökohtaisesti sen aikaa, kunnes olot rauhoittuvat lähtömaassa. nykyään lähtökohtana onkin, että jäävät pysyvästi. Koska tämä muutos tapahtui?
  
  11. tammikuuta 2009 10:38:04

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamun HeSa:n massiivisen mamutusuutisoinnin Suvelan-jutun venäläiset maahanmuuttajat?
Pakolaisiako mahtanevat olla?
Elätettäviä ovat kuitenkin - miksi?
  
  11. tammikuuta 2009 10:42:47

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
Viesti : Aamun HeSa:n massiivisen mamutusuutisoinnin Suvelan-jutun venäläiset maahanmuuttajat?
Pakolaisiako mahtanevat olla?
Elätettäviä ovat kuitenkin - miksi? 11. tammikuuta 2009 10:42:47
------------------

No, venäläisistä valtaosa oikeasti pyrkii työllistymään. Ja varsinkin nuoremmat oppivat halukkaasti ja helposti suomenkieltä. Heissä on muuten kaiken kaikkiaan yli kolmetuhatta akateemisesti koulutettua. Ja sellainen on meillä työllisyystilanne, että valtaosa ei, työllistyessään, pääse tekmään oman osaamisalansa työtä. Kuinkahan monta akateemista muuten Somaliasta ja muualta turvapaikanhakijastatuksella tullutta on akateemisia? Onko "vuohipaimenille" tai ammattirosvoille meillä sitten paremmin työtä tarjolla?
  
  11. tammikuuta 2009 11:40:26

Nimi : Ei vedätettävissä
  
Viesti : Juu-u. Ei näköjään tarvita kuin yksi provosoiva (ja heikosti argumentoitu) lehtijuttu tietystä asiasta ja saadaan aikaan "liike". Onneksi kuohunta on selkeästi vaimenemassa, kun ajattelevat ihmiset ovat alkaneet huomata, että "ongelma" on olemassa vain eräiden henkilöiden vainoharhaisessa mielessä.

Tilannetta kuvaamaan kelpaa moni vanha sanonta. Myrsky vesilasissa. Kärpäsestä härkänen. Paljon melua tyhjästä. Tyhjät tynnyrit ne eniten kolisevat. Vain kuona kuohuu.
  
  11. tammikuuta 2009 12:39:51

Nimi : Goo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Puolueen näköradiossa esiteltiin puolueiden eurovaaliehdokasasettelun tilannetta. Eipä vakuuta, Jani Sievinen & muut julkimot ja muutama veteraanipoliitikko.

Lisäksi kun näytettiin vuoden 2004 valittuja meppejä, niin n. puolet olivat varsin tuntemattoman oloisia nimiä.

Eli Jussilla lienee todella hyvät mahdollisuudet tulla valituksi ilman Soinin haravointiakin. Jos Soini vielä avittaisi niin uskoisin toisenkin nuivistin mahdollisuuksiin tulla valituksi. Esim. Octaviuksella lienee jo vakiintunut kannattajakunta, kunhan astuisi julkisuuteen.
  
  11. tammikuuta 2009 12:59:40

Nimi : ilmoitan
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Euroopan kulttuurienvälisen vuoropuhelun teemavuoden 2008
huipennukseksi järjestetään katselmus, jossa tutustutaan teemavuoden toimijoihin, projekteihin ja hyviin käytäntöihin. Katselmus
järjestetään perjantaina 16.1.2009 klo 10-14:30 Itä-Helsingin
kulttuurikeskus Stoassa.

Aamupäivän aikana julkistetaan osana teemavuotta järjestetyn "Mikä
ihmeen uussuomalainen?" -novellikilpailun voittajat ja
novelliantologia. Lisäksi tarjotaan näkökulmia Euroopan
kulttuurienvälisen vuoropuhelun teemavuoden 2008 antiin ja pohditaan, mitä siitä opittiin. Katselmuksen yhteydessä julkistetaan myös
artikkelikokelma, joka tarjoaa tulokulmia kulttuurienväliseen
vuoropuheluun sekä näkymiä tulevaisuuteen. Iltapäivän aikana avataan Euroopan luovuuden ja innovoinnin teemavuosi 2009 .

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tarjoilun vuoksi pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittautumaan 12.1 mennessä Heidi Johanssonille Valtion taidemuseoon Heidi.Johansson@fng.fi.

Katselmuksen ohjelma jatkuu klo 15-18 Itäkeskuksen auppakeskuksessa,
Café Fasterissa, jossa vuorossa on Eurooppa-pullaa, tietoiskuja,
musiikkiohjelmaa sekä haastatteluja kummankin teemavuoden
aihepiireistä. Tervetuloa!

Päivän ohjelma löytyy teemavuoden 2008 verkkosivuilta
www.vuoropuhelu.fi.

****Vuonna 2009 teemana luovuus ja innovointi****

Euroopan luovuuden ja innovoinnin teemavuotta vietetään vuonna 2009.

Teemavuoden painopisteet Suomessa ovat:
- edistää luovuutta ja innovointia tukevia toimintatapoja kouluissa ja
oppilaitoksissa
- tiivistää taidelaitosten, yritysmaailman sekä koulujen, oppilaitosten
ja korkeakoulujen yhteyksiä
- levittää hyviä malleja ja käytäntöjä mahdollisimman monien saataville
- tuoda esille luovuuden ja innovoinnin merkitystä eri-ikäisten
ihmisten elämässä.

Teemoihin liittyviä tapahtumia järjestetään ympäri vuoden, ympäri
Suomea niin tieteen kuin taiteen parissa. Tarkoituksena on mm. eri
tapahtumien kautta tuoda esiin luovuuden ja innovoinnin merkitystä.

Parhaillaan kartoitetaan tilaisuuksia ja hankkeita, jotka voitaisiin sisällyttää teemavuoteen - niistä voi vinkata opetusministeriölle, joka
vastaa teemavuoden koordinaatiosta Suomessa.

Ilmoita tapahtumasta tai hyvästä hankkeesta
http://www.webropol.com/P.aspx?id=264405&cid=79501668

Teemavuoden eurooppalainen verkkoportaali
http://create2009.europa.eu/
  
  11. tammikuuta 2009 13:02:51

Nimi : Paul R
  
Viesti : Ei näköjään tarvita kuin yksi provosoiva (ja heikosti argumentoitu) lehtijuttu tietystä asiasta ja saadaan aikaan "liike"

Pitäisi lukea enemmän kuin "yksi provosoiva (ja heikosti argumentoitu) lehtijuttu" Hmm?
  
  11. tammikuuta 2009 13:07:44

Nimi : Fani
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pirjoilu on parasta, mitä tässä vieraskirjassa on ollut ja tulee koskaan olemaan. Ugh.
  
  11. tammikuuta 2009 13:37:55

Nimi : Rouge
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juha HOI!

"Nimi : Mäki-Ketelällä on taas asiaa...
Viesti : ...adressin keskusteluissa."
http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/375#message_25233

Lueskelin hallituksen esitystä ja jäin siihen käsitykseen, että tuo perheenjäsenten määritelmä ei liity perheenyhdistämisoikeuteen.

Asiaan liittyy direktiivi 2003/86/EY: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32003L0086:FI:NOT

Kertomus sen soveltamisesta käytännössä: http://eur-lex.europa.eu/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexplus!prod!DocNumber&lg=fi&type_doc=COMfinal&an_doc=2008&nu_doc=610

...mutta tämä mielikuva jäi vain pikaisella tutkiskelulla. Joka tapauksessa voimia, viisautta ja onnea Sinulle, teet hyvää Hommaa!
  
  11. tammikuuta 2009 13:49:11

Nimi : Paul R
  
Viesti : The Rise of the Right: Europe’s Solution to Immigration
"Austria has inhaled enough people - we are full."
January 7, 2009
http://thewip.net/contributors/2009/01/the_rise_of_the_right_europes.html

[...]The term Islamization has gained much popularity in recent years, especially in the right-wing media. As European Muslims demand more mosques, state-funded Islamic schools, and even the implementation of Sharia (Islamic law) in their host countries, the term refers to the gradual process by which European society is becoming increasingly and visibly Muslim.

Unquestionably, an exploding Islamic population remains the driver behind changing voter patterns. “It is everything. Or nearly everything,” says Abigail Esman, an American writer based in the Netherlands who specializes in writing on radical Islam and post 9/11 political tensions in the West. “The rising immigration and the conflicts between Muslims and non-Muslims have stirred voters to look to politicians who tend to take a less liberal view of social economic systems and in most cases, who take a hard line against immigration, particularly of Muslims.”

In just three short decades, Islam has moved from essentially being a nonfactor to a religion that challenges the European identity. Perhaps nothing illustrates this change more graphically than the omnipresent symbols of Islam sprinkled across European cities and towns: state-funded Islamic schools, halal butcher shops, Arabic signs in store fronts, ladies in burqas and headscarves, Turkish or Moroccan flags fluttering over residential buildings. Sharia courts have already been adopted in many cities in the UK after persistent demands by British Muslims.

Indeed, the sheer number of Muslim immigrants sheds some light on the newfound fear of the “bewildering Islamic cacophony,” as Johann Hari in a Dissent magazine article sardonically put it. By varying estimates, the European Union is now home to 15-20 million Muslims, with France hosting the largest number. Annually, half a million migrants flood the gates of Europe in search of work and an additional 400,000 seek asylum, many of whom are from the Middle East. Added to this mix, is the influx of between 120,000 to 500,000 undocumented immigrants.

High immigration from Muslim nations, combined with fertility advantages, means that ethnic Europeans might lose their demographic counterpoise: a fact that touches a raw nerve with many. For almost a generation now, Europe’s birthrates have dipped far below the replacement level. According to 2005 statistics collected by the European Union, for instance, 30 percent of German women are childless, with the number rising to 40 percent among more educated women. With a Muslim population that is expected to grow to 40-50 million by 2050, the populations of major European cities would be half non-native within two generations.

Seizing on these numbers, Bernard Lewis, a leading historian on Islam, argues that Europe would complete its transformation into “Eurabia” by the end of the 21st century. Italy’s flamboyant and controversial journalist Oriana Fallaci once lamented that their province was falling prey to ‘a colony of Islam’ – whereby a sense of surrender of fundamental European values such as freedom of expression and democracy were being felt.
• As the face of Europe continues to change, politics struggle to keep pace. Women in Salzburg, Austria. •
The sense that Europe is under siege is further heightened by concerns over the welfare system being overtaxed by non-natives. American Bruce Bawer gave voice to these concerns in his book While Europe Slept, using statistics primarily from Nordic countries to highlight the issue of welfare dependency. In Denmark, for instance, he writes that immigrants from the Middle East “make up 5 percent of the population but receive 40 percent of welfare outlays” - among them public assistance, unemployment benefits, relief payments, child benefits, disability, cash support, and rent allowance. Statistics for other countries are comparable.


  
  11. tammikuuta 2009 14:04:00

Nimi : Janne Jokiaho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Euroopan muslimisointi saavuttaa kliimaksin kahden seuraavan sukupolven aikana. Tällöin äänestysikäisistä yli puolet on muslimeja, joka tarkoittaa sharia-lakien, ympärileikkausten, vaimojen alistamisten sulattamista yhteiskuntaan. Tämä tosin on jo hiljaisesti hyväksytty monissa maissa. Muslimi lapsille järjestetään koulussa omaa opetusta (tämäkin on jo arkipäivää esim. Ranskassa ja Englannissa).
Tähän kelkkaan ei Suomen kannata hypätä, todennäköisesti seurauksena on sisällissota Euroopassa, tai suuret väestömassat koulutettuja valkoihoisia tulee siirtymään pois muslimiyhteiskunnan vaikutuspiiristä. Pimeä keskiaika on tulossa takaisin.
  
  11. tammikuuta 2009 14:43:57

Nimi : Kielikello
  
Viesti : On vaikea uskoa, että Halla-aho ei kielitieteilijänä ja tohtorismiehenä ymmärtäisi kielen ja sen käytön muuttumista, sitä, että esim. neekeri-sana on nykyaikana halveksiva ilmaus siitä huolimatta, että sitä ehkä aiemmin suomen kielessä ei ole käytetty halveksivassa merkityksessä tai ainakaan niin halveksivassa kuin nykyään.

Samaa kielen muuttumista on tapahtunut aina. Yksi esimerkki on ryssä-sana. Huolimatta siitä, että sanaa aiemmin käytti jopa tsaarin hallinto virallisissa yhteyksissä ("... keisari yli koko Ryssänmaan..."), se muuttui historiallisista syistä halveksivaksi. Tätä ei poista se tosiasia, että jotkut yhä suosivat sitä kielenkäytössään.

Suomen kielessä on myös amerikkalaisia kuvaava sana jenkki. Yhdysvalloissa on yhä ihmisiä, jotka pahastuisivat suuresti, jos heitä kutsuttaisiin jenkeiksi. Ottamatta kantaa Yhdysvaltain sisällissodan aatetaustaan voi vain kysyä, käyttäisikö Halla-aho näistä ihmisistä nimitystä jenkki.

Halla-aholla on monia hyvin perusteltuja näkemyksiä. Silti hänen uskottavuuttaan mielestäni syö takertuminen tällaisiin asioihin. On kuin taustalla yhä vaikuttaisi se "vanha vihtahousu": halu käyttää tietyistä ihmisisryhmistä halventavia sanontoja ja epiteettejä.

Tässä mielessä Halla-aho lähestyy pikemminkin maahanmuuton vulgaarikritisoijia, Seppo Lehtoja ja muinaisia skinheadeja kuin varteenotettavaa intellektuaalia poliittista näkökulmaa.
  
  11. tammikuuta 2009 15:57:14

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : The Rise of the Right: Europe’s Solution to Immigration
"Austria has inhaled enough people - we are full."
January 7, 2009
http://thewip.net/contributors/2009/01/the_rise_of_the_right_europes.html
[/i]
• As the face of Europe continues to change, politics struggle to keep pace. Women in Salzburg, Austria. •
The sense that Europe is under siege is further heightened by concerns over the welfare system being overtaxed by non-natives. American Bruce Bawer gave voice to these concerns in his book While Europe Slept, using statistics primarily from Nordic countries to highlight the issue of welfare dependency. In Denmark, for instance, he writes that immigrants from the Middle East “make up 5 percent of the population but receive 40 percent of welfare outlays” - among them public assistance, unemployment benefits, relief payments, child benefits, disability, cash support, and rent allowance. Statistics for other countries are comparable.[/i]

Ei siis ole olemassa puoli-ilmaista kebabia tai työvoimaa. Veronmaksaja maksaa kauppahinnan ja reaalihinnan välisen erotuksen sosiaaliturvan kautta.
  
  11. tammikuuta 2009 16:14:47

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kielikello näyttää liittyneen Halla-ahon vulgaarikritisoijiin. No, eiväthän sivistyssanat suuta halkaise, joskaan eivät vakuutakaan. Edes niiden lausujaa, peilin edessä.
  
  11. tammikuuta 2009 16:20:07

Nimi : kristitty kotiäiti, Vantaa, Halla-Ahon äänestäjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen hyvin huolissani muslimiväestön noususta, sekä koko muslimiyhteiskunnan normien suvaitsemisesta Suomessa. Tässä linkki muslimeille, imaamin päiväkäskyt:

http://current.com/items/89629013/islam_man_must_hit_his_wife_because_women_are_stupid_beings.htm

Kehotus lyömään naisia koska koraani niin käskee. Siinä hieman kulttuuririkastajille nieltävää, terveisiä RKP:lle ja Vihreille naisille
  
  11. tammikuuta 2009 16:25:32


guestbook © freebok.net