14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110901-110925

Nimi : Huoh
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreiden mielestä "maahanmuuton ongelma" = "rasistiset työnantajat eivät ota moniosaajasomaleita töihin". Sinnemäki taas vauhdissa.
  
  10. tammikuuta 2009 13:54:15

Nimi : far angst
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Paperitta maahan tuleva ”pakolainen” usein on hyvinkin ahkera henkilö. Paperitta ja pumaakatta Ruotsiin tullut Hassan Ali Abdulrahman Mohammed hakee turvapaikkaa ja hakemuksensa perusteella pääsee ainakin jonkinlaiseen tilapäiseen syytinkiin asuntoineen, korvauksineen, tukineen, eli saa selvää rahaa ja asunnon. Ja kun tämä prosessi on pantu alkuun, onkin aika koukata Norjan puolella passittomana ja paperittomana pakolaisena, tällä kertaa nimellä Ali Abdulrahman Mohammed Hassan. Norjastakin saa jonkin sortin tilapäisstatuksen ja siihen liittyvän kämpän ja korvaukset. Seuraavaksi Abdulrahman Mohammed Hassan Ali koukkasee Tanskassa ja viimeksi Suomessa nimellä Mohammed Hassan Ali Abdulrahman voi käydä hakemassa kaikki mitä annetaan ja vaatia lisääkin.

Kun missään vaiheessa ”pakolaisella” ei ole minkäänlaista paperia, on hänellä tuota pikaa neljä asuntoa ja neljät korvaukset juoksemassa. Kaiken muun hyvän lisäksi hänelle on teon alle neljä eri henkilöllisyyttä muukalaispasseineen, kaikkineen. Oikein toimimalla sankarillamme aikaa myöden todellakin on neljät eri aidot paperit/kansalaisuudet ja koko ajan on neljästä maasta raha juossut ja on juokseva jatkuvastikin.

Tätä rulettia pyörittäessä tietysti menee paljon aikaa matkustamiseen ja asioiden junailuun. Se selittääkin, miten valtaosalla Suomessa asuneista rikastuttajista ei ole ollut aikaa käydä työssä viimeiseen viiteentoista vuoteen. Kaiken lisäksi tällä järjestelmällä saa pelkkää taskurahaa helposti kuutisentuhatta euroa/kk käteen, jonka lisäksi tulee vielä kaikki muut tuet ja avustukset. Ei ollenkaan hassummin tienattu.

Tämän hyväksikäyttöruletin saisi poikki pelkästään sillä, että Suomi noudattaisi Dublinin sopimusta, jota Suomi on sitoutunut noudattamaan. Jo parisenkymmentä vuotta jatkuneet huijaukset saisi kuriin vain DNA- tai vastaavalla tunnistusjärjestelmällä. Tämä on uusi variaatio erään vanhan maahanmuuttajajengin huijausjärjestelmästä, joka on saatu suureksi osaksi kuriin, vaikka sielläkin on vielä moninkertaisten tukien hakijoita. Viranomaiset kyllä tuntevat asioiden tämän tilan, mutta jostain syystä tästäkin vallitsee Suuri Hiljaisuus. Viranomaiset tietävät myös, että suuri osa viimeaikaisista tulijoista on nimenomaan näitä paperittomia moninkertaisten tukien hakijoita, mutta tästäkään ei kuulu hiiskaustakaan mistään kautta.

Toisaalta tietysti on oikein kusettaa suomalaisia, koska nämä sallivat itsensä jatkuvan lypsyn ja kusetuksen. Onhan moraalisesti väärin antaa ahkeran ja luottavaisen pitää itse omat rahansa. Ne kuuluvat röyhkeille syytinkiläisille.
  
  10. tammikuuta 2009 14:01:34

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Samaan aikaan kun Gazassa tapetaan palestiinalaisia niin täälä ihmiset ilotsevat ja kuluttavat ostoskeskuksissa.Tekisi mieli huutaa näille lampaille,että mitä te hullut teette?WTC iskujenkin jälkee oltiin niin empaattisia USAa kohtaan,mutta nyt ei mitään.Suomalaiset voisivat pienenä solidaarisuuden eleenä olla kuluttamatta MITÄÄN niin kauan kuin gazan kriisi jatkuu.Itse aloitan tänään ja tämä ei ole mikään oikeisto/vasemmisto juttu vaan tähän voisivat kaikki osallistua.Jääkää pois töistä älkääkä ostako mitään niin kaun kuin Israel terrorisoi gazaa.
  
  10. tammikuuta 2009 14:03:57

Nimi : Jekku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: Mitäs tehdään sitten kun Hamas terrorisoi Israelia?
  
  10. tammikuuta 2009 14:40:23

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Pirjolle: minä olen aina ollut ja tulen jatkossakin olemaan nälkälakossa aina kun hamas tekee jotakin järkevää. Laihdutuskurssit tosin ovat kalliita. Lainaa kuitenkin saan tutulta somalilta, jolla on hyvät suhteet sosiaalivirastoon.
  
  10. tammikuuta 2009 14:55:22

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Sori, tuo vihreiden kannanotto olikin jo ennen joulua tehty. Erehdyin luulemaan sitä uudeksi, koska Vesa Hack toi sen tänään esiin Usarin blogissa.
  
  10. tammikuuta 2009 15:02:35

Nimi : jösses
  
Viesti : Vihreiden mielestä "maahanmuuton ongelma" = "rasistiset työnantajat eivät ota moniosaajasomaleita töihin". Sinnemäki taas vauhdissa.

Suomessa on massairtisanomiset käynnissä ja veronmaksajaa lappaa kortistoon loppumattomana jonona, mutta vihreät Sinnemäen johdolla vaan murehtii maahanmuuttajien työllistymisestä. Kai noiden vitun idioottien mielestä sekin on rasismia jos vasaran alle joutunut firma ei palkkaa maahanmuuttajia. Mikseivät koko henkilöstönsä lomauttaneet Ovako Bar, Raute jne. palkkaa maahanmuuttajia?

Missä menee tyhmyyden raja? Tarttuuko se ja voiko siihen kuolla?
  
  10. tammikuuta 2009 15:07:43

Nimi : Tosi
  
Viesti : Pirjo ja Vesa Hack voisivat helposti mun mielestä olla yksi ja sama henkilö.
  
  10. tammikuuta 2009 15:10:56

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Samaan aikaan kun Gazassa tapetaan palestiinalaisia niin täälä ihmiset ilotsevat ja kuluttavat ostoskeskuksissa.Tekisi mieli huutaa näille lampaille,että mitä te hullut teette?WTC iskujenkin jälkee oltiin niin empaattisia USAa kohtaan,mutta nyt ei mitään.Suomalaiset voisivat pienenä solidaarisuuden eleenä olla kuluttamatta MITÄÄN niin kauan kuin gazan kriisi jatkuu.Itse aloitan tänään ja tämä ei ole mikään oikeisto/vasemmisto juttu vaan tähän voisivat kaikki osallistua.Jääkää pois töistä älkääkä ostako mitään niin kaun kuin Israel terrorisoi gazaa."

Jossain päin maailmaa tapetaan aina ihmisiä. Mitäs jos Pirjo amputoisit itseltäsi yhden sormen päivässä kunnes tulitauko saadaan aikaan? Luulisi pistävän Israeliin vipinää.
  
  10. tammikuuta 2009 15:24:43

Nimi : don he
  
Viesti : "Mitäs jos Pirjo amputoisit itseltäsi yhden sormen päivässä kunnes tulitauko saadaan aikaan? Luulisi pistävän Israeliin vipinää."

Toinen vaihtoehto olisi nälkälakko. Uskoisin tältä palstalta löytyvän lujasti kannustusta nälkälakkoileville pirjoille:

"jaksaa, jaksaa..."
"kestää, kestää..."
  
  10. tammikuuta 2009 16:07:51

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Nukettaisivat koko ton naurettavan loispoppoon sieltä, joka on yksi maailman tiheimmin asutettuja alueita ja kaiken lisäksi autiomaassa. Arvatkaa ketkä elättävät nämäkin jotka tietenkin kaavan mukaan lisääntyvät rottien lailla. Niin, nukettaisivat koko poppoon, tai nämäkin ennenpitkää päätyvät Eurooppaan/ Suomeen loisimaan ja aiheuttamaan harmia muutenkin.
  
  10. tammikuuta 2009 16:11:44

Nimi : Paul R
  
Viesti : @Debatoija:
NP: Skrewdriver - After the fire (...will come a brand new day)

=)
  
  10. tammikuuta 2009 16:23:17

Nimi : Ei non-antisuvaitsematon
Kotisivu : Puskarakastaja iski
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyökkäys puskista ja synnitöntä liiman imppaamista ja synnillistä salakaljoittelua ennen raiskaamista.

http://blogit.mtv3.fi/whereithappens/2009/01/07/minut-yritettiin-raiskata/
  
  10. tammikuuta 2009 16:29:17

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo se jaksaa aina ihastuttaa!

"Suomalaiset voisivat pienenä solidaarisuuden eleenä olla kuluttamatta MITÄÄN niin kauan kuin gazan kriisi jatkuu.Itse aloitan tänään ja tämä ei ole mikään oikeisto/vasemmisto juttu vaan tähän voisivat kaikki osallistua.Jääkää pois töistä älkääkä ostako mitään niin kaun kuin Israel terrorisoi gazaa."

Heh, haluaisinpa olla katossa kärpäsenä kun Pirjon puhelin soi ja työantaja kysyy että milloin aikoo näyttäytä töissä...Jaa, mutta kait Pirjolla on työpaikka,onhan...?
Jos ei ole niin kait kieltäytyy sossun avustuksista...?

Kyllä tässä nyt on maailmanjärjestys uusiksi menossa kun Pirjo pistää töpinäksi,hehheheee...


  
  10. tammikuuta 2009 17:17:30

Nimi : Paul R
  
Viesti : Olin tänään viemässä jokusen DVD:n vaihtoon. Liikkeessä oli äiti noin 3 vuotiaan poikansa kanssa. Pojalla oli syli täynnä Turtles leffoja. Äiti kysyi kulkeeko ne. Poika kamppaili sylillisen kanssa. Olin matkassa muovikassin kanssa, jota en tietenkään tarvinnut enää. Kysyin sopiiko antaa pojalle. Sopi.

Avasin kassin pojalle laittaa leffat. Sinne meni samalla rukkaset.
"Otetaanko sieltä?" -laittaa käteen.

Tähän vaiheeseen kumartuneena pojan puoleen äiti luki piponi tekstin. "Pitbull Germany"

Apua ei enää kaivattu.
Tällaiseen on vain totuttava.

Sano sedälle kiitos ja ulos. Ole hyvä ja eteenpäin.
  
  10. tammikuuta 2009 17:28:40

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miksi olettaa että vaikka ottaisimme 18 miljoonaa pakolaista niin he eläisivät meidän kustannuksellamme?kuten sanoin suomi on harvaanasuttu ja suuri maa joten he muodostaisivat helposti oman yhteisönsä ja eläisivät rauhassa kanssamme.Kunhan antaisimme heidän olla rauhassa.Rauhaa pakolaiset lähinnä etsivät eivätkä mitään muuta.
  
  10. tammikuuta 2009 18:01:06

Nimi : KSi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Helsinki kaavailee kahta uutta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta. Toinen tulisi nyt tyhjillään olevaan entiseen Hotelli Marttaan ja toinen Hotelli Fennoon."
Onko helsingin virkamiehet rassisteja kun kultamunat kuuluisivat (vähintään)hotelli Kämpiiin asumaan !
  
  10. tammikuuta 2009 18:05:56

Nimi : Rouge
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Helsinki kaavailee kahta uutta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta. Toinen tulisi nyt tyhjillään olevaan entiseen Hotelli Marttaan ja toinen Hotelli Fennoon."

Eih... Nomen est Omen? Vaasassa samanniminen hotelli koki tylyn kohtalon samassa käytössä. Tässä hieman tarinaa:

http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=2499.msg61174#msg61174

"Minea ja joku muukin kyseli tietojeni perään pakolaisten alkuvaiheista Vaasassa. Kun heitä alettiin ottaa vastaan, sijoitettiin kouluikäiset Huutoniemen kouluun, jossa toimin opettajana. Pakostakin jouduin tekemisiin pakolaiskysymysten kanssa. Aluksi Punainen risti hoiti heidän asiansa Vaasassa.

Jotkut varmaan muistavat kuinka pakolaiset "valtasivat" kaupungin kirkon kryptan. Siellä he oleskelivat "lakkoilun" merkeissä pitkän aikaa. Tietenkään heitä ei saanut ajaa kirkosta pois, sillä pitihän muslimeiden saada tutustua tiloihin näin konkreettisesti.

Tavaroiden ylenpalttinen ostaminen pakolaisille hirvitti, varsinkin kun esim polkupyörille ei annettu arvoa, koska ne saatiin uutena heti käyttöön. Lapset jättivät ne jo viikon päästä eri puolille ja kummasti heille ilmestyi uudet pyörät.

Eräs somali varasti suomalaisen miehen pyörän. Mies seurasi pyöränsä anastajaa, mutta ei voinut viedä pyörää kotiinsa koska se oli lukittu. No hän ilmoitti tapauksesta Punaisen ristin toimijoille ja uhkasi hakea omansa väkisin takaisin. Sitä ei saanut tehdä, koska somalien kulttuurin mukaan he voivat pitää löytämänsä tavaran, jos se ei kuulu kellekään= tässä tapauksessa pyörä ei ollut lukossa. Tapaus selvisi onnellisesti suomalainen sai uuden pyörän Punaiselta ristiltä ja somali sai pitää varastamansa pyörän!!!

[b]Pahimpia tapauksia oli raiskaus Hartmanin kujalla. Asian arkaluontoisuuden vuoksi ilmoitan vain, että Punainen risti lupasi maksaa alaikäisen tytön omaisille, jos he eivät nosta syytettä. Sitä en tiedä liikkuiko tapauksessa raha.[b]

Pakolaisten uuden vuoden juhla päättyi tappeluun. Sitä rauhoitettaessa pääsi eräs somalinainen puremaan minua käteen. Koska tuohon aikaan oli aika monella hepatiitti, niin olin vaarassa saada tartunnan. Millään keinolla ei minulle annettu selvitystä oliko minua purreella naisella hepatiitti. Punainen ristikin kieltäytyi yhteistyöstä. Piti vain odottaa mahdollisia oireita. Missään tapauksessa pakolaisten intimiteettiä ei saanut loukata. Onneksi tunsin erään työn tekijän, joka ilman lupaa tutki purijanaisen perheen paperit ja onneksi perheellä ei ollut kyseista hepatiittia.

Näitä tarinoita minulla on satoja Fenno-hotellin nuotioista vessanpytyn varastamisiin saakka. Se kuitenkin puolustukseksi, että pakolaistoiminnan osaamista ei täällä Vaasassa ollut tuohon aikaan.

..."
  
  10. tammikuuta 2009 18:36:48

Nimi : don he
  
Viesti : "Onko helsingin virkamiehet rassisteja kun kultamunat kuuluisivat (vähintään)hotelli Kämpiiin asumaan !"

En heittäisi tuollaista edes vitsinä. Joku sosiaalitäti saa pian ahaa elämyksen...
Sitä paitsi nykyisellä turvapaikkaturismin kasvulla loppuu tilat kesken ja saapi työperäisiä pian alkaakin Kämpiin asuttamaan.
  
  10. tammikuuta 2009 18:40:03

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Far angst: jos Sinulle sopii, otan kommenttisi talteen.

Tuo hurja ruletti Pohjoismaiden sossujen välillä on vain esiin. Tuossa olisi jollekin toimittajalle vuosikymmenen skuuppi.

Ai niin, eihän Suomessa toimittajia ole. On vain vikiseviä Mikki Hiiriä.
  
  10. tammikuuta 2009 19:08:50

Nimi : Rouge
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Mäki-Ketelä kirjoittaa väliaikatietoja
Mitä teen : Ilmoitusasia
Viesti : adressin keskusteluissa."
http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/350#message_25117

Voi Luoja kun tuo Asteroidi on kusipää ämmä! Kuinka joku voi vihata tätä maata noin paljon...
  
  10. tammikuuta 2009 19:09:47

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "kuten sanoin suomi on harvaanasuttu ja suuri maa joten he muodostaisivat helposti oman yhteisönsä ja eläisivät rauhassa kanssamme.Kunhan antaisimme heidän olla rauhassa.Rauhaa pakolaiset lähinnä etsivät eivätkä mitään muuta."

HAHAHAHAHA :D

Voi uh jeah... näinhän se on kaikkialla mennyt? Onko sinulla lainkaan kosketusta todellisuuteen? Otappa esimerkki tällaisesta rauhallisesta eristäytyneestä maahanmuuttajayhteisöstä jostain päin Eurooppaa. Ranska? Ruotsi? Oletko käynyt esim. Lontoon lähiöissä? Saksassa turkkilaisten kaupunginosissa?
  
  10. tammikuuta 2009 19:37:10

Nimi : Tosi
  
Viesti : Eikö tota Pirjoa voi mitenkään blokata? Todella ärsyttävä trolli.
  
  10. tammikuuta 2009 19:37:51

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mäki-Ketelälle iso käsi. Hyvää työtä!
  
  10. tammikuuta 2009 19:47:07

Nimi : Huolestunut perheenisä Espoosta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rougella hyvin asiallinen viesti, kertoo paljon Somalialaisten arjesta ja siitä kuinka vähän kunnioitetaan muita rotuja:

"Viesti : "Helsinki kaavailee kahta uutta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta. Toinen tulisi nyt tyhjillään olevaan entiseen Hotelli Marttaan ja toinen Hotelli Fennoon."

Eih... Nomen est Omen? Vaasassa samanniminen hotelli koki tylyn kohtalon samassa käytössä. Tässä hieman tarinaa:

http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=2499.msg61174#msg61174

"Minea ja joku muukin kyseli tietojeni perään pakolaisten alkuvaiheista Vaasassa. Kun heitä alettiin ottaa vastaan, sijoitettiin kouluikäiset Huutoniemen kouluun, jossa toimin opettajana. Pakostakin jouduin tekemisiin pakolaiskysymysten kanssa. Aluksi Punainen risti hoiti heidän asiansa Vaasassa.

Jotkut varmaan muistavat kuinka pakolaiset "valtasivat" kaupungin kirkon kryptan. Siellä he oleskelivat "lakkoilun" merkeissä pitkän aikaa. Tietenkään heitä ei saanut ajaa kirkosta pois, sillä pitihän muslimeiden saada tutustua tiloihin näin konkreettisesti.

Tavaroiden ylenpalttinen ostaminen pakolaisille hirvitti, varsinkin kun esim polkupyörille ei annettu arvoa, koska ne saatiin uutena heti käyttöön. Lapset jättivät ne jo viikon päästä eri puolille ja kummasti heille ilmestyi uudet pyörät.

Eräs somali varasti suomalaisen miehen pyörän. Mies seurasi pyöränsä anastajaa, mutta ei voinut viedä pyörää kotiinsa koska se oli lukittu. No hän ilmoitti tapauksesta Punaisen ristin toimijoille ja uhkasi hakea omansa väkisin takaisin. Sitä ei saanut tehdä, koska somalien kulttuurin mukaan he voivat pitää löytämänsä tavaran, jos se ei kuulu kellekään= tässä tapauksessa pyörä ei ollut lukossa. Tapaus selvisi onnellisesti suomalainen sai uuden pyörän Punaiselta ristiltä ja somali sai pitää varastamansa pyörän!!!

[b]Pahimpia tapauksia oli raiskaus Hartmanin kujalla. Asian arkaluontoisuuden vuoksi ilmoitan vain, että Punainen risti lupasi maksaa alaikäisen tytön omaisille, jos he eivät nosta syytettä. Sitä en tiedä liikkuiko tapauksessa raha.[b]

Pakolaisten uuden vuoden juhla päättyi tappeluun. Sitä rauhoitettaessa pääsi eräs somalinainen puremaan minua käteen. Koska tuohon aikaan oli aika monella hepatiitti, niin olin vaarassa saada tartunnan. Millään keinolla ei minulle annettu selvitystä oliko minua purreella naisella hepatiitti. Punainen ristikin kieltäytyi yhteistyöstä. Piti vain odottaa mahdollisia oireita. Missään tapauksessa pakolaisten intimiteettiä ei saanut loukata. Onneksi tunsin erään työn tekijän, joka ilman lupaa tutki purijanaisen perheen paperit ja onneksi perheellä ei ollut kyseista hepatiittia.

Näitä tarinoita minulla on satoja Fenno-hotellin nuotioista vessanpytyn varastamisiin saakka "

Tässä tarinassa kiteytyy käytännössä somalipakolaisten kulttuurin perusvire. Täysiä loisia, elävät yhteiskunnan kustannuksella jonka rakentamiseen eivät ole osallistuneet millään lailla. Miksi Suomalaisten tulisi kärsiä tälläisesta toiminnasta ? Astrid Thors, vihreät ja vasemmistoliitto haluavat väkisin kaikki afrikan pakolaiset Suomeen, ja tmä tulee rapauttamaan Suomalaisen yhteiskunnan semmoisena kun me sen joskus vielä tunsimme.
Muslimisomaleista ei ole mitään hyötyä tälle yhteiskunnalle, heidän kulttuurinsa on perinteisesti perustunut rosvoukseen ja rikollisuuteen, esim. varkaudesta soi Somaliassa saada kuolemantuomion. Tämä siksi että lakia ei kunnioiteta jos rangaistuksena ei ole pahin mahdollinen. Aikamoisio elukoita ! Somalia on muutenkin Afrikan kansojen keskuudessa alinta kastia, ja ovat vapaamatkustajan roolissa jokapuolella minne ovat menneet pummimaan. Esim. Jnekeissä on tapauksia jossa pieni kylä on ajautunut konkurssiin somalimuuton seurauksena, ja poliitisen korrektiuden nimissä asukkaiden täytyy vain kärsiä neekerien tihutöistä.
Tähän on saatava loppu, ja ainoa vaihtoehto on äänestää Halla-Aho eduskuntaan ja sitä kautta saada ääntä kuuluville.
  
  10. tammikuuta 2009 20:39:28


guestbook © freebok.net