14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110801-110825

Nimi : Marko_
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ihmemies" on käyttövalmis sellaisenaan, mutta kumpi on parempi: "hyppivä nainen" vai "sätkyttelevä äiti"?
  
  9. tammikuuta 2009 8:23:39

Nimi : VIHREÄ ANAKONDA
  
Viesti : Me Vihreät Anakondat annamme teille puolestanne Theo van Goghin kohtalon.

Teidät mestataan moottorisahalla.

KUOLEMA ANTIRASISTEILLE!!!
KUOLEMA ANTIFASISTEILLE!!!
KUOLEMA ANTISUVAITSEMATTOMILLE!!!
  
  9. tammikuuta 2009 8:47:36

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : Päivän supermokutus: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Karkotettava+somalimies+pelkää+paluuta+entiseen+kotimaahansa/1135242594959

Ai saatana kuinka hienosti Hysäri taas valjastettu MoKu-ihanteen vartijaksi. Ihan silmäkulma kostui tuota artikkelia lukiessa ja sydän alkoi väpättämään.

Pitää tuon kunniaksi ihan uudestaan laittaa alle kannustukset punavihermafian toiminnan hiekoittamiseksi:

1) Älkää tilatko Hesaria jos sitä teille puhelinmyyjä tyrkyttää. Lopettakaa HS:n tilaus ja lukekaa uutisenne muuta kautta. Mikäli on pakko lukea Hesari, sen voi lukea ilmaiseksi lähimmässä kirjastossa, kahvilassa tjms.

2) PunaViher-rahakone SanomaWSOY:n toinen tuote on IS, eli osta mieluummin vaikka IL jos iltapäivälehteä pitää lukea. Tai lue ilmaiseksi kahvilassa.

3) Welho on SanomaWSOY:n tuote. Nettiinhän on pakko päästä mutta jos et halua että surffaamisesi rahoittaa Suomea myrkyttävää mafiaa, on pk-seudulla asuvilla muitakin vaihtoehtoja internet-palveluntarjoajaksi. Kuten esim. http://suomicom.fi/kovaankayttoon.php (Suomicom ei sensuroi yhteyksiä millään tavalla, toisin kuin Welho joka jolla on DNA:n webbisensuuri + pakko-DNS).
Muita sensuroimattomia tietääkseni ovat:
http://www.24online.fi/
http://www.nebulazone.fi/
http://www.megatuutti.fi/ (taloyhtiöille yms.)
http://www.sonera.fi/Laajakaista/Laajakaista+kotiin (Vapaaehtoinen sensuuri välityspalvelimen kautta)

Jokainenhan muistaa kuinka pari kk sitten vaalien alla Welho/DNA "vahingossa" blokkasi Jussi Halla-ahon sivut ja vääristeli totuutta väittäen että miltään palvelutarjoajalta ei pääse scriptaan (mikä oli paskapuhetta, sensuuri koski ainoastaan welhon liittymiä).

4) Kannattaa muuten myös omalla kohdallaan arvioida, haluaako maksaa tv-maksua jolla rahoitetaan toista PunaViher-konetta eli YLEä.
  
  9. tammikuuta 2009 8:52:08

Nimi : ketale
  
Viesti : Huihui kun alkoi pelottaa...

Eikö vihreiden anakondien vaippoja äiti käynyt tänään vaihtamassa kun noin suututtaa?
  
  9. tammikuuta 2009 8:52:11

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi hyvä helvetti tuota hyysärin somali-juttua. Nyt on erittäin tärkeää että tuo karkoitus viedään loppuun jotta saadaan varoittava esimerkki aikaiseksi.
  
  9. tammikuuta 2009 9:05:11

Nimi : Tosi
  
Viesti : Joo toi hesarin karkotettavan somalin tarina on kyllä mielenkiintoinen. Jos siinä tulee jokin päätöksen mitätöinti, olisi se verrattavissa siihen, että "Okei, ei tarvi mennä vankilaan, kun sua noin pelottaa".

Kyllä somalit nauraa, jos tuo karkoitus ei tule toteutetuksi.
  
  9. tammikuuta 2009 9:28:43

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : VIHREÄ ANAKONDA: Mikähän hemmetti on "antisuvaitsematon"? Eikö voisi vain sanoa "suvaitsevainen", koska se on kuitenkin suvaitsemattoman vastakohta? Uuskieltä kannattaa olla viljelemättä aina, kun se vain on mahdollista, koska uuskieli ja sanojen alkuperäisen merkityksen hämärtyminen vaikeuttavat keskustelun avoimuutta ja selkeyttä ja sitä kautta hämärtävät ihmisten välistä ymmärrystä.
  
  9. tammikuuta 2009 9:33:12

Nimi : Kasviksia syövä sivari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen äänestänyt useissa vaaleissa vuosikausia vihreitä, kunnes huomasin vihreiden ajautuneen hyvin kauas alkuperäisestä lähtöpisteestä. Kunnallisvaaleissa äänestin sitoutumatonta persua. Akkakin tympeili, että äänestät jotain hipinkutaletta kuitenkin vaan pääsinpä yllättämään. Ei siinä mitään, vihreät oli ihan kiva puolue mutta luonnonsuojelun (varsinkin realistisen sellaisen) kanssa nykyisellä porukalla ei ole enää mitään tekemistä. Jonkintyyppistä luontopuoluetta äänestäisin kyllä mielelläni, mutta vihreitä en enää ikinä. Kiitoksia Jussi Halla-Aholle, pari vuotta takaperin löysin blogiisi sattuman kautta ja silmäni avautuivat. Rupesin ottamaan myös itse asioista selvää ja voinkin todeta nykyisen tiettyjen ryhmien kritiikittömän maahanhaalimisen olevan helvetin sairasta puuhaa. Käytynä on parikin koulua, jonka lisäksi yliopistokoulutus. Edustan kaiten näin päältä kolmikymppisenä ns. keskiluokkaa. Olen myös aina tullut toimeen maahanmuuttajien kanssa, paria poikkeusta lukuunottamatta jolloin ns. maahanmuuttaja on ilman provokaatiota käynyt rinnuksiin kiinni. Kyseiset herrasmiehet edustivat tummempaa pigmentointia, kuin kantasuomalaiset. En kuitenkaan katkeroitunut, tai alkanut rasistiksi. Ystävinäni on myös näitä hyvinkin tummapigmenttisiä ihmisiä. Halla-Ahon kanssa olen silti erittäin monesta asiasta samaa mieltä. Kiitokset siitä, ja mikäli eurovaaleihin ehdokkaaksi lähdet niin täältä toiselta puolelta Suomea nasahtaa kyllä ainakin minun ääneni.
  
  9. tammikuuta 2009 9:41:55

Nimi : Vihreä Anakonda
  
Viesti : Ilmeisesti satiiri on yhä tänäkin päivänä huumorin vaikein laji.

Antirasisti on tietysti ihminen, joka suhtautuu juutalaisiin samalla tavoin kuin rasisti afrikkalaisiin.
  
  9. tammikuuta 2009 9:46:06

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyysärin tilaus irtisanottu 8.1.2009 ja viimeinen paskapaperi tippuu eteisen matolle sunnuntaina 11.1.2009.

Vuoden ensimmäinen hyvä työ tehty.
  
  9. tammikuuta 2009 10:03:31

Nimi : Eri niki
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos Jussille hyvästä kirjoituksesta jälleen kerran!

Toimittajien tehtävä (tai ainakin vietinomainen tarve) on repiä meheviä otsikoita ja paljastuksia. Siksi asiat ymmärretään tahallaan väärin. Terminä "sosioekonominen pohjasakka" kuvaa vain yhteiskunnan alinta kastia aivan samoin kuin "sosioekonominen kerma" kuvaa ylintä kastia. Kenellä tahansa on mahdollisuus päästä jompaan kumpaan kastiin, siksi en pidä itse kastia yksilöä leimaavana.

Itse olen saanut satikutia sanan "juutalainen" käytöstä. Itse asialla ei ollut mitään merkitystä minun ristiinnaulitsemiseni kannalta, käyttämäni termi "juutalainen" johti julkiseen tuomitsemiseeni, vaikka olin puolustanut juutalaisia! (En mene yksityiskohtiin ja olen täälläkin vaihtelevalla nikillä, koska asemani on julkinen ja vieraskirjaan kirjoittelevaa voitaisiin alkaa pakenemaan kaduilla keskellä kirkasta päivää)

"Juutalainen" on muuten aika monelle suvaitsevaiselle kirosana, kokeilkaa vaikkapa piruuttanne. Sanokaa vaikkapa, että: "Ruben Stiller on juutalainen", niin saatte paskaa niskaanne, vaikka asiahan on täysin totta ja vaikka itselläsi ei olisi mitään sitä vastaan, että Stiller on juutalainen (Mielestäni Stiller on loistotyyppi).

Muutenkin on perin outoa, että nykyisin juuri "äärioikeisto" ja "natsit" ovat niitä jotka puolustavat Israelin ja juutalaiset oikeutta omaan kansallisvaltioonsa ja "suvaitsevisto" on sitä antisemitististä porukkaa. Elämme outoja aikoja...
  
  9. tammikuuta 2009 10:12:31

Nimi : Itm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itsekin lopetin HS:n tilauksen jo aikoja sitten "koettuani valaistumisen". Tärkeää asiaa Jussi kirjoittaa ja kaikenlisäksi vielä sujuvasti. Toivottavasti Homma lähtee kunnolla vauhtiin ja saadaan yleinen hyysäys- ja myötäilyilmapiiri muuttumaan ja tunnustetaan laajemminkin vallitsevat ongelmat.

Itse en ole itä-helsinkiläinen (Heikelän harmiksi varmasti) vaan RKP:n dominoimalta alueelta kotoisin oleva diplomi-insinööri. Jatka tärkeätä työtäsi sillä muutoksen hento puhuri tuntuisi jo puhaltavan.
  
  9. tammikuuta 2009 10:17:17

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : Ilmeisesti satiiri on yhä tänäkin päivänä huumorin vaikein laji.

Satiiri on hankalaa Internetissä, koska Internetissä on niin paljon ihmisiä, jotka heittävät satiirisia kommentteja tosissaan, minkä lisäksi täällä ei ole minkäänlaisia äänensävyjä. Huomasin vasta kommentoinnin jälkeen Black Pantherin kommentin ja tajusin, että "LOL MUDKIPZ!"

Mahtaako muuten kenellekään olla jossain bookmarkattuna linkkiä tämän somalin rikoslistaan/ansioluetteloon?
  
  9. tammikuuta 2009 10:29:08

Nimi : Tammikuista tajunnanvirtaa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ymmärrän Jussia. Minusta tuntuu ihan samalta

Olenhan haluttava komistus, henkevä seuramies henkevä seuramies ja armoitettu rakastaja.

Siitä huolimatta naiset nimittävät minua eltaantuneeksi vanhaksi perverssiksi. Lisäksi monet heistä juoksevat karkuun, jotkut jopa hypellen ja sätkytellen.

Symppaan siis täysillä.
  
  9. tammikuuta 2009 10:40:19

Nimi : PUNAPERSEPAVIAANI
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Me punapersepaviaanit ientuuletamme kaikki teidät viidakoneläimet!!!1!!
  
  9. tammikuuta 2009 11:02:50

Nimi : Terveisiä Evitskogista
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.kho.fi/paatokset/45418.htm
  
  9. tammikuuta 2009 11:55:27

Nimi : lurkkeri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viimeisimmässä kirjoituksessaan Jussi ohimennen viittasi presidentin valtaoikeuskysymykseen (sekä siihen hupaisaan mylläkkään, jonka hänen kannatuslausahduksensa Vihreän langan kommenttipalstalla aiheutti). Onko Jussi sitten sen verran nuorempi, ettei tiedä millainen ummehtunut poliittinen ilmapiiri vallitsi Suomessa -80-luvulla (eihän se paljoa ole raikastunut vieläkään). Joka tapauksessa syy siihen että "maan hiljaiset" vieläkin kehtaavat haluta vahvaa presidenttiä, ei niinkään ole kaipuuta tsaarin aikoihin, vaan kaipuuta puoluetoimistojen ohjailusta vapaaseen vahvaan toimijaan. Tämähän oli vahvan presidentti-instituution paras puoli. Presidentteinä oli vankkaan valtiomiessarjaan päässeitä vaikuttajia, jotka tietysti presidenttiasemansa ansiosta, mutta myös henkilökohtaisen vaikutusvaltansa puolesta olivat puoluetoimistojen talutusnuorasta irronneita itsenäisiä vaikuttajia. Joihin kansan syvät rivit oikeasti luottivat. Isot päätökset oli muuten totuttu tekemään puoluetoimistoissa sekä "pääpuolueiden" keskinäisillä lehmänkaupoilla. Kansa äänesti niinkuin oli totuttu. Välillä vain pääsi Kekkonen ja sitten Koivisto sanomaan, että pitäkääs jotain rotia.

Mutta Ahtisaaren valinta oli jo demareile liikaa. Hölmöyksissään järjestivät esivaalit presidenttiehdokkaasta, ja siihen sai vielä osallistua muutkin kuin puolueen jäsenet. Ahtisaaren valinta oli vahva protesti puoluetoimistojen valtaa vastaan. Ja sittenhän tuli kiire supistaa presidentin valtaoikeuksia. Kerralla ei ihan kaikkea pystytty viemään, niin nyt pitää vielä viedä rippeetkin. Kaiken lisäksi kansa alkoi liikkua eduskuntavaaleissakin, niin tuli kiire EU:hun siirtämään valta pois arvaamattomien äänestäjien ulottuvilta.

Eli rautalangasta: Vahvan presidentin kanattajat eivät vastusta "parlamentaarista demokratiaa", vaan puoluetoimistojen harvainvaltaa.
  
  9. tammikuuta 2009 12:07:45

Nimi : Minä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo Hesarin juttu karkotusta pelkäävästä somalimiehestähän oli varsin mainio. Jos arvon nuivistit ja hommailijat silmäilevät juttua vähän tarkemmin, niin jutustahan löytyy hitunen samanlaista (ei toki yhtä kärjistettyä) ironisointia kuin Halla-aho harrastaa.
  
  9. tammikuuta 2009 12:38:05

Nimi : Itm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haluaisitko tarkentaa kohdat, joissa tätä ironiaa esiintyy?
  
  9. tammikuuta 2009 12:45:37

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : Jutun ironia johtuu vain siitä, että Hesari on takalistosta. Katsotaan vaikka jutun alkua; "Jokelan vankilassa istuu katuvainen nuori mies."

Nuori mies on 26-vuotias äijä ja kovasti se on Hesarin mukaan katuvainen. Juttu vaikuttaa pelkältä sympatian kalastelulta.
  
  9. tammikuuta 2009 12:51:15

Nimi : Ei non-antisuvaitsevainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Israel tekee hyvää työtä Lähi-idässä tällä hetkellä.

Ristikää kätenne illalla nukkumaan mennessä ja rukoilkaa Israelille lisää voimia.

Aika kärsivällisiä olivat Israelin pojat ennen kuin saivat kyllikseen: 6000 rakettia sai lentää Palestanistanista ennen kuin Moshe ja Binyamin lähtivät antamaan tukkapöllöä kiusanhengille. Kun asiaa vertaa Mainilaan, niin 6000 rakettia vs pari oletettua laukausta asettavat nämä 2 eri provokaatiota hiukan eri asemaan.
  
  9. tammikuuta 2009 12:53:32

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : > Nyt halutaan taas käsiaseet (luvalliset) ja Suomalaiset miehet leimata tapahtuneen syyllisiksi.

Kaikki käsiaseet ovat jossain vaiheessa olleet laillisia!

Lisäksi, eikö kyseessä sitten olleet suomalaiset miehet?

Ref: sukuriitojen selvittely vastikään Jyväskylässä
  
  9. tammikuuta 2009 12:58:38

Nimi : Minä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voisin tarkentaa ironian, mutten vittumaisuuttani viitsi. Aikuisen pitää pystyä moinen spottaamaan, vaikkei lehdestä pitäisikään - tätä samaahan te vaaditte Halla-ahon raapustuksia lukevilta "ulkopuolisiltakin".
  
  9. tammikuuta 2009 13:13:09

Nimi : jmk
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tää on kyllä päivän paras:

Ihmemies Saidin mukaan "Täällä (Suomessa) on myös 5–7 veljeäni"

Aika tarkkaanhan nuo somalit tuntuvat tietävän "sukulaistensa" määrän, 5-7. Minullakin on 1-3 veljeä, 2-5 siskoa ja äitejä tuommoiset noin 8.
  
  9. tammikuuta 2009 13:13:15

  
Viesti : Välillä tuntuu, että täällä on joidenkin medialukutaito vähän hakusessa. Kyllä minustakin tuossa Hesarin jutussa haisee aika vahva ironia ja somalimies on esitetty aika huonossa valossa (siihen onko tämä totuutta vääristävää en ota kantaa). Hienovaraisilla sanavalinnoilla saa ihmeitä aikaan. Nytkin on saatu näköjään monikymmenpäinen joukko ihmisiä toivottamaan tämä henkilö ulos maasta. Luulen, että toimittaja hykertelee tyytyväisenä näyttöåäätteensä ääressä.
  
  9. tammikuuta 2009 13:16:14


guestbook © freebok.net