14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110726-110750

Nimi : Veronmaksaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mikä meitä suomalaismiehiä oikein vaivaa?

Äiti hakkasi poikaansa vuosia
8.1.2009 10:33

"Helsinkiläinen nainen pieksi poikaansa kädellä ja remmillä vuosien ajan.

Pahoinpitelyt alkoivat pojan ollessa 5 - 6-vuotias ja jatkuivat kunnes tämä oli 12-vuotias ja muutti asumaan isänsä luokse.

Äiti rusikoi poikaansa sekä "kasvatuksellista syistä" - esimerkiksi kun tämä oli nyrpistänyt ruoan vuoksi - että silloin kun nainen oli muutoin vain huonolla tuulella.

Poika ei kertonut pahonpitelyistä ennen kuin 11-vuotiaana isälleen. Tällöinkin hän olisi halunnut, ettei isä tee asiasta ilmoitusta viranomaisille.

Harkinnan jälkeen isä kuitenkin teki ilmoituksen lastensuojeluviranomaiselle. Ilmoitus johti pitkälliseen tutkintaan, sosiaaliviranomaisten tekemään rikosilmoitukseen ja aikanaan oikeudenkäyntiin.

"Iloinen ja terve lapsi"

Tuoreella päätöksellään Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 42-vuotiaan naisen pahoinpitelystä 70 päiväsakkoon. Pienituloisen naisen tulee maksaa sakkoja yhteensä 770 euroa.

Oikeuden mukaan nainen oli pahoinpidellyt poikaansa toistuvasti vuosina 2001-2007. Oikeus katsoi raskauttavaksi sen, että lyönnit olivat kohdistuneet vastaajasta riippuvaisessa asemassa olevaan lapseen.

Ratkaisussaan oikeus muistutti, että ruumiillinen kuritus on lainvastaista Suomessa kaikissa muodoissaan.

Nainen kiisti väitetyt pahoinpitelyt. Äidin mukaan hän oli yhden ainoan kerran läpsäissyt poikaansa avokämmenellä. Se kerta ei ollut edes sattunut.

Samaa todistivat ulkomaalaistaustaisen naisen nykyinen aviomies, tämän äiti sekä naisen ystävätär. Heidän kaikkien kertomusten mukaan perheen asiat olivat kunnossa ja poika iloinen terve lapsi.

Käräjäoikeus ei syytetyn lähipiirin kertomuksia uskonut vaan uskoi enemmän poikaa, joka on oikeuden käsityksen mukaan kertonut asioista samansisältöisesti ja liioittelematta kautta koko prosessin."
  
  8. tammikuuta 2009 14:10:16

Nimi : KoD
Kotisivu : Mikä meitä "suomalaisia" miehiä vaivaa?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jahha, suomen oma kotoperäinen kansallispukuvähemmistö näköjään vauhissa.

"Kyseissä talossa asuu romaneja. Komisario Arto Rajala ei suostunut kommentoimaan, onko kyseessä heimoristiriitojen selvittely."
  
  8. tammikuuta 2009 15:32:49

Nimi : Paul R
  
Viesti : Luojan lykky olivat keski-ikäisiä miehiä, eivätkä teinejä. Eivät saa asekielto hysteerikot ammuksia vaatimuksilleen.
  
  8. tammikuuta 2009 15:37:38

Nimi : MultiColour mr White
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joo Romaanit ovat ratkoneet ongelmian ja erimielisyyttään yli 500 v vanhalla kulttuurisäännöillään.

Nyt halutaan taas käsiaseet(luvalliset) ja Suomalaiset miehet leimata tapahtuneen syyllisiksi.

Uskomatonta skeidaa pravada tunkee aukostaan esiin ja luo mielipiteitä muokkaavaa "uutisointia". Mitäpä tuohon sitten vielä voisi lisät, kuin,

"Decies repetita placebit" eli kymmen kertaa toistettu, on hyödyksi.
  
  8. tammikuuta 2009 15:52:26

Nimi : Aleksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kumma että Korporaation toimittaja Heikelä ja Linnanahde ovat ottaneet Halla-ahon hampaisiinsa.
Tänä aamuna taas pistettiin "halvalla" Jussia.
Vihjailtiin hänen sivaritaustaan mm.

Pitääkö sekin ohjelma laittaa jäähylle. Aikaisempi suosikkikanava Radio Helsinki on jo muuttunut täysin kuuntelukelvottomaksi.
  
  8. tammikuuta 2009 16:00:54

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : Itse jouduin valitettavasti laittamaan Korporaation jäähylle, koska heidän juttunsa alkoivat olla jo niin mauttomia, että oksat pois. Joskus aikoinaan Korporaatio oli ihan hauskaa kuunneltavaa, kun juontajat osasivat oikeasti heittää oivaltavia ja poliittisesti epäkorrektejakin juttuja omilla aivoillaan. Nyt he ovat vain aivan samanlaisia kuin kaikki muutkin.

Epäilen, että yksi syy Korporaation Halla-aho-vastaisuuteen on Halla-ahon vierailu Korporaatiossa. Korporaation pojat nimittäin jäivät melko pahasti alakynteen ja onnistuivat puhumaan itseään pussiin sanomalla köyhiä roskasaksiksi ja sitä rataa. Tietääkseni he saivat kuulla myöhemmin suorassa lähetyksessä satikutia tyyliin "Halla-ahohan pesi teidät kymmenen nolla".
  
  8. tammikuuta 2009 16:10:36

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minä: ”Minä en ainakaan äänestä ehdokasta, joka a) ilmoittaa paheksuvansa poliittista peliä tai b) muuten esiintyy politiikanvastaisesti.”

Onneksi olkoon, sinulla on taatusti, mistä valita !

Ehdokkaana kun on tavan takaa runsaasti monenlaista ex-missiä, ex-urheilusankaria sun muuta laulajaa, jotka ovat innosta täristen valmiita opettelemaan härskinkin poliittisen pelin, jos sillä saa paikan auringossa.

Peliin kuuluu yhtenä osana osata lirkutella äänestäjän korvaan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, jolloin tietysti J.H-a:n tapaiset epämiellyttävien tosiasioiden esiintuojat jäävät suosiosta paitsi – kansasta on luonnollisesti kivempaa kuunnella kauniita valheita kuin ikäviä totuuksia.

Jos haluat vielä varmistaa, että mikään ei taatusti muutu, niin kannattaa äänestää tuttuja ja turvallisia vanhoja jääriä, he kun ovat varsinaisia poliittisen pelin sankareita ja monet vielä poliittisina broilereina eivät taatusti ole politiikan vastaisia.
  
  8. tammikuuta 2009 16:15:06

Nimi : Minä
  
Viesti : Joopa joo, saint, väsynyttä, ah niin väsynyttä tekstiä. Muistelepa vain, millä puheilla totuudentorvi Tony Halme pyrki ja pääsi eduskuntaa kertomaan, miten asiat "todella ovat"...ja kuinkas sitten kävikään.

Toteanpahan vaan, että Halla-ahonkin "realismi" ja "tosiasioilla argumentointi" ovat poliittista peliä par excellence, vaikkei Jussi tai hänen perässähiihtelijänsä sitä tunnustaisikaan.
  
  8. tammikuuta 2009 16:20:17

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussin uusimman kirjoituksen "sätkyttelevästä äidistä" voisi käsittää pakinaksi jos se julkaistaisiin jossain lehdessä mutta se taitaa olla valitettavasti totisinta totta. Jussi on valtamedian ansiosta saanut hirviön ulkoasun. Hauska olisi tietää mitä sen sätkyttelijän päässä liikkuu, mitä lapselleen puhuu ja opettaa. Olen jo pidempään arvellut että Jussin on otettava vakavasti huomioon itseensä ja perheeseensä kohdistuva turvallisuusuhka kun niitä uhkauksiakin on tullut.
  
  8. tammikuuta 2009 16:31:30

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Meitä on siunattu taas pyhillä säkeillä (ei asusteilla). Siitä kiitos ja anteeksi huono huumorini.

Olipas erinomainen kirjoitus taas kerran (selkääntaputtelua, läts, läts, olenhalla-ahoakritiikittömästipalvovanatsi...)

Toivottavasti tämä kirjoitus saa muutaman vihervasemmistohörhön avaamaan silmänsä ja tajuamaan, että Halla-aho ei ole ilmestyskirjan peto.

Surullinen tapaus tuo pomppiva ahdasmielinen äiti.
  
  8. tammikuuta 2009 16:44:13

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uusimman alussa on typo = 'tutustua teemasta'.

Nauroin tuolle kuvaukselle sätkyttelevästä äidistä.

Voi lapsiparkaa.
  
  8. tammikuuta 2009 16:48:55

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussille: Uusin (8.1.) oli oikeastaan ensimmäinen mielestäni tolkullinen kirjoitus. Hyvä!

Jäin tosin miettimään, onko sanojen ja tekojen erottelu noin yksinkertaista? (Vrt. esim. Austinin ja Searlen puheaktiteoriat, jotka lienevät sinullekin lingvistinä tuttuja.)
  
  8. tammikuuta 2009 16:54:32

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Sätkyttelevästä äidistä tuli jotenkin mieleen kohta Jung Changin Villijoutsenista. Siinä Suuren harppauksen nälänhädästä Kaikkien kukkien vainojen kautta Kulttuurivallankumouksen barbariaan päätyneen Kiinan lapsia opetetaan vihaamaan "kapitalisteja", mutta nämä myös säälivät vihaamiensa länsimaiden lapsia: miten kamalaa pitääkään olla kapitalismissa elävillä lapsilla! Hätää ja kurjuutta!

Kiinalaisilla on puolustuksenaan läpitunkematon propaganda ja täydellinen tietämättömyys asioiden todellisesta laidasta. Miten puolustautuu helsinkiläinen, autoileva äiti vuonna 2009? Mikä hänet saa vakuuttuneeksi siitä että siiselipipon alla on sarvet ja reisitaskuhousuissa häntä - käsiaseen lisäksi, tietenkin.

Olemme tekemisissä mielisairauden kanssa. Mielisairauden joka tekeytyy hyviksi aikeiksi.

Jos mamma ei pian pääse neuroosistaan, tulee lastensuojelulle keikka. Natsin syytä, natürlich.
  
  8. tammikuuta 2009 17:08:23

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Toteanpahan vaan, että Halla-ahonkin "realismi" ja "tosiasioilla argumentointi" ovat poliittista peliä par excellence, vaikkei Jussi tai hänen perässähiihtelijänsä sitä tunnustaisikaan.'

Onko sinulla jotain näyttöä tämän toteamuksen tueksi, vai jääkö se sinun kohdallasi pelkän arvailun varaan? Kerro toki lisää!
  
  8. tammikuuta 2009 17:19:11

Nimi : Ihaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Korporaatiota ei tosiaan voi nykyisellään kuunnella. Halla-ahon mustamaalaaminen on tullut siinä määrin Heikelän ja kumppaneiden tavaksi. Ei vaan jaksa aamusta toiseen kuunnella rassisti/natsi läppää.

No, onneksi Suomipopin aamulypsyn alapäähuumoriviritteinen jutustelu korvaa tämän puutteen. Musiikkihan suomipopilla ei kaksista ole.
  
  8. tammikuuta 2009 17:30:23

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussihan on mahtavassa kirjoitusvireessä. Uusin blogiteksti, "Tammikuista tajunnanvirtaa", ei sisällä todellakaan mitään poukkoilevaa ja löysää tajunnanvirtaa, vaan kriittistä, älykästä ja analyyttista pohdintaa. Jatka Jussi samaan malliin!
  
  8. tammikuuta 2009 17:35:52

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi nyyh kun vähän irvaillaan niin alkaa itku ;/ korporaation poikien jutut ovat olleet ihan osuvia ja hauskojakin.jaajon ja vuorisen "vitsit" taas ovat olleet ainakin kun itse jonkun verran kuuntelin niin aika rasistisia ainakin turkkilaisia kohtaan.
  
  8. tammikuuta 2009 17:39:13

Nimi : Pekka Kosma Repo
  
Viesti : Olenhan Vieraskirjassa?
Yep!
Hyvää Uutta Vuotta koko perheelle!!
Kandei ootella ja tsiigailla pikkusen ympäriinsä, miten maa makaa. Noin 16 pv meni orpoudessa, ennen kuin nyt se tuli...

Erikoisnumero 228 tänään just nyt jo pikalukemisella pelasti kalenterini perheessämme.

Oikeesti nyt ei oo trettondagen eller s.v. Vaan nyt on tapaninpäivä jälkeenjääneille. Tarkoitan juliaanista kirkkokalenteria...

Har det so bra alla...
  
  8. tammikuuta 2009 17:39:56

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuvaus sätkyttelevästä äidistä oli tragikoominen. Voin hyvin kuvitella, että "suvaitsevainen" ihminen käyttäytyy äärimmillään juuri noin "suvaitsematonta" kohtaan.

Tuskin kukaan "suvaitsematon" saa samanlaisia sätkyjä nähdessään "suvaitsevaisen".

Jäin miettimään, koska viimeksi Suomen historiassa on ihmisiä vihattu poliittisten mielipiteiden takia yhtä kiivaasti kuin nyt eräät "suvaitsevaiset" vihaavat Halla-ahoa.

Pitääkö mennä 30-luvulle. Omien muistikuvieni mukaan 60-luvulla ja 70-luvulla ei esiintynyt sellaista, että esim. kommunistit tai kokoomuslaiset olisivat vihanneet toisiaan henkilökohtaisesti tai pomppineet pitkin seiniä nähdessään väärän aatesuunnan edustajan.

Minulla itsellänikin oli siihen aikaan nuorena sangen kielteiset mielikuvat äärioikeistolaisiksi, kekkosvastaisiksi ja neuvostovastaisiksi leimatuista politiikoista ja kirjoittajista. Ne olivat silloisen median ja yleisen mielipiteen luomia mielikuvia. Kritisoin jyrkästi esim. oman sotaveteraani-isäni "neuvostovastaisia" mielipiteitä, mikä tietysti jälkeen päin on kaduttanut ja välillä hymyilyttänytkin.

Nämä mielikuvani alkoivat onneksi nopeasti muuttua jo 80-luvun taitteessa, kun totesin, että nämä väärien mielipiteidensä vuoksi ääri-ihmisiksi leimatut olivatkin aivan tavallisia, jopa mukavia ihmisiä ja saattoivat osin olla jopa oikeassa.

Toivottavasti tämä kyseinen äiti ei aiheuta lapselleen tai itselleen mitään vahinkoa ryntäilyllään. Sehän pantaisiin tietysti Halla-ahon syyksi.
  
  8. tammikuuta 2009 17:43:36

  
Viesti : Halla-aho kyllä itse kovin kernaasti luo fiktiivisiä ryhmiä (esim. "suvaitsevaisto"), vaikka syyttää samasta asiasta muita.
  
  8. tammikuuta 2009 17:47:16

Nimi : Minä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami, ne ovat Jussin valtaosuuksia pelissä nimeltä politiikka. Sitä ei pidä paheksua, muttei sitä tarvitse piilotellakaan.
  
  8. tammikuuta 2009 17:47:32

Nimi : Ihaa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tää Pirjohan se vekkuli on. Onnistui leimaamaan Jaajon ja Vuorisen raSSistiksi ihan ilman mitään syytä.

Kyllä alapäähuumorista ja juoppohullun päiväkirjasta on pitkä matka rasismiin. Olisi kait pitänyt vain todeta Korporaation olevan syvältä.
  
  8. tammikuuta 2009 17:53:52

Nimi : Agenttimme Turussa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Raportoin kentältä, että City-lehdelle annettu näyttävä ja asiallisesti kirjoitettu (sekä pitkä ja perusteellinen)haastattelu on sysännyt Homman yhä vahvempaan nousukiitoon.

Eräässä oppilaitoksessa olen havainnoinut jo neljän henkilön n. neljästäkymmenestä tavanneen artikkelin huolella läpi kahden vuorokauden aikana tylsillä luennoilla.

Jos tuloksen voi yleistää, on mahdollista, että vähintään 1/10 Suomen opiskelijoista tulee lukemaan jutun. Ja hyvin todennäköistä myös on, että he ovat Hommalle myötämielisiä (se 66 %) mutteivät vielä ole tutustuneet siihen. Jutun luulisi myös kiertävän lukemattomienkin korviin. Homma^^^!
  
  8. tammikuuta 2009 17:56:56

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Pohdiskelin Jussin kirjoituksen pohjalta tätä ihmisten suhtautumista ja käytöstä. Tällainenhan on nykyisin valtuutetulla tai kansanedustajallakin tosi harvinaista. Iiro Viinanenhan sai vihat päälleen - nooh, sen nyt ymmärtää, hänhän teki päätöksiä vaikeana aikana.
Vastakkainasettelu on kuin punakapinan jälkiajalta, sitä Tellervo Koivisto kuvasi muistelmissaan kuinka väki oli kahtia. Toiset kävi osuuskaupassa (S) ja toiset osuusliikkeessä (E). Aina on ikävää, kun aatemaailmojen törmätessä ihmiset törmäävät tai karttelevat toisiaan.
Kirkollisella rintamalla tätä on poistettu ekumenialla, itäblokin aikana liennytyksellä.
Ehkä se sitten on vaan kivaa, olla "omaa" porukkaa ja tapella "muita" vastaan konkreettisesti.
Roolinimet vaihtuvat, sama näytelmä jatkuu. Muistelen erästä vanhuuteen kuollutta äärikommunistia suvussa. Hän oli hauska. Hän paasasi sosdemien kauheudesta, itäblokin tuotteiden hyvyydestä ja NL:n ihanuudesta. siinä mielessä hieno mies, että hänelle riitti tämä ylistys"laulu", väitellyt ei.
  
  8. tammikuuta 2009 17:59:27

Nimi : M.
  
Viesti : "Halla-aho kyllä itse kovin kernaasti luo fiktiivisiä ryhmiä (esim. "suvaitsevaisto"), vaikka syyttää samasta asiasta muita."

Lienee turhaa pyytää ehdotusta paremmaksi nimitykseksi, koska se vain johtaisi siihen, että koko ilmiön olemassaolo kiistetään... Tämä on tietysti aika huvittavaa, kun samaan aikaan höpistään jostain "halla-aholaisista".
  
  8. tammikuuta 2009 18:02:07


guestbook © freebok.net