14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110651-110675

Nimi : Paul R
  
Viesti : Mikä on Hitlerin juutalaisvihan
tausta?


Täysin irrationaalinen demagogilta.

Tai

http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration_1917
  
  6. tammikuuta 2009 16:50:49

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Kysymys: kenen etua palvelee sekä täällä että Hommaforumilla versonut natsipaskahörhöily?

Vastaus: katsotaan nyt kuka aiheesta ensimmäisenä kirjoittaa, ja kumpaan lehteen.
  
  6. tammikuuta 2009 16:58:48

Nimi : Petri_Petri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : <i>"Mikä on Hitlerin juutalaisvihan tausta?"</i>

Wikipediassahan tuo sanotaan http://fi.wikipedia.org/wiki/Taisteluni

"Hitlerin mielestä juutalaiset olivat syyllisiä Saksan tappioon ensimmäisessä maailmansodassa: hän uskoi juutalaisten romahduttaneen kotirintaman samaan aikaan, kun varsinaisella rintamalla ei ollut hätää"


<i>"Kysymys: kenen etua palvelee sekä täällä että Hommaforumilla versonut natsipaskahörhöily?"</i>

Kymmenen vuotta tiedostusvälineissä ei julkaistu kritiikkiä monikulttuurisuudesta.

Nyt asia on vähän muuttunut, mutta kunnon provosointi on edelleen paikallaan jotta ns. vastapuoli suostuu asialliseen keskusteluun.

Provosoinnista on Hikipediassa sanottu hienosti http://hikipedia.info/wiki/Provosointi

"Provosointi tarkoittaa erilaisin vittuilevin ja sarkastisin keinoin esitettyä "haastetta". Ihminen joka provosoi, puhuu järjestelmällisesti niin kauan paskaa että että lopulta saa toiselta pinnan palamaan ja syntyy väittely/riita/tappelu/taistelu/maailmansota"

Eli itse suosittelen kunnon natsipaskahörhöilyä kunnes vastapuoli lopettaa natsikortin käytön. Sitten me natsipaskatkin voimme keskustella asiallisesti kun asialliseen kritiikkiimme suhtaudutaan asiallisesti.
  
  6. tammikuuta 2009 17:34:46

Nimi : Perheenisä Kauniaisista
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Relanderin mielestä ihmisten pitäisi liikkua vapasti koska tavaratkin liikkuvat. Kyllä oli niin idioottimainen lausunto että putoaa pohja koko Hesarin journalismilta. Yleensäkin Hesarin yli-innokas vapaan maahanmuuton puolustaminen alkaa nyppiä pahemman kerran. Ääneni menee Halla-Aholle ja lopetan Hesarin tilaamisen.
  
  6. tammikuuta 2009 18:01:49

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kysymys: kenen etua palvelee sekä täällä että Hommaforumilla versonut natsipaskahörhöily?

Vastaus: katsotaan nyt kuka aiheesta ensimmäisenä kirjoittaa, ja kumpaan lehteen.


:)

Noinpa.
  
  6. tammikuuta 2009 18:14:04

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Se Relanderin typerä argumentti, jonka mukaan ihmisten pitää saada muuttaa vapaasti maasta ja maahan, koska tavaratkin saavat, on kaiketi eräänlaista avointa gramscilaisuutta. Relander yrittää ikäänkuin ajaa "vapauden" absurdiin äärimmäisyyteen asti ja siten irtisanoutuu 1900-luvulla voittaneesta liberaalista länsimaisesta talousmenosta. Hän väittää, että koska Amerikka voitti Kylmän Sodan, meidän on nyt nieltävä äärimmäinen amerikkalaisuus kaikissa muodoissaan, kunnes kaikki ovat maitokahvinvärisiä muslimeja. Ei tuossa ole mitään todellista logiikkaa. Se on vain Relanderin tapa sanoa, että hän vastustaa tavaroiden vapaata liikkumista.
  
  6. tammikuuta 2009 18:34:17

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mitä käy sanomalehdelle jonka lukemisesta kukaan ei ole valmis maksamaan?

Se lopetetaan.

Kenen on syy?

Osaamattoman toimituksen/johdon.

Mitä sitten tapahtuu?

Osakkeen omistajat vaihtavat johdon/toimituksen.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kuka saa potkut ensimmäisenä?
  
  6. tammikuuta 2009 18:42:02

Nimi : Koin valaistumisen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nyt tajusin, mistä termi "Homma" on peräisin:

http://www.halla-aho.com/scripta/noyryydesta_todellisuuden_edessa.html

"Homma hoitaa itse itsensä."
  
  6. tammikuuta 2009 19:40:31

Nimi : far angst
  
Viesti : näppärä mäyrä:

Tuo ennustamasi yritysevoluutio Pravdan osalta tulee liian myöhään. P. pysyy pystyssä ihan vanhalla painollaan vielä niin kauan, että maahanmuuttotsunami on jouduttu hoitamaan jollain tavalla P:n häikäilemättömästä agitpropista huolimatta. Ja jos sitä ei ole hoidettu, P. saa väistyä jonkun Oikeauskoisen lehdykän tieltä, eikä Suomea demokraattisena, oikeudenmukaisena hyvinvointisuomena silloin enää ole.Ja silloihan ei millään enää ole mitään väliä.

Pravdan nykyinen meno toimituksellisen laadun luhistumisen kautta arvioiden muistuttaa rappioitunutta sulttaanikuntaa, jossa vanha itsevaltias sulttaani hassistelee arjelta paossa haareminsa kylpylässä maalattuine ilopoikineen sillä välin kun röyhkeä eunukkilauma mellastaa hovissa ja hallinnossa mielensä mukaan. Raunioituminen näkyy kaikkialla muualla mutta ei kylpylän höyryissä, joten sulttaani ei enää tajua ruoskia eunukkejaan kuriin, ja kääriä hihojaan valtakunnan pelastamiseksi.

Sic transit,,,
  
  6. tammikuuta 2009 19:48:39

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Relanderin kolumni Pravdassa oli alle arvostelun. Kekseisin virhe hänen sepityksessään on se, ettei hän edes huomioinut Suomen olevan EU:n jäsenmaa, joka on velvoitettu yhteiseen EU:n maahanmuuttopolitiikkaan.
  
  6. tammikuuta 2009 20:54:54

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Mikä tekee Relanderin uusimmasta onnettoman ihmisen manifestin?

Se, että Relander mitä ilmeisimmin elää mielen sokeassa pisteessä, joka toimii kuin silmän sokeapiste: ei havaitse, no comprende. Ainoa ero Relanderilla ja silmän sokealla pisteellä on, että Relander on tietoisesti sokea. Tämä on Relanderin tietoinen valinta. Tähän valintaan on kuitenkin epäilemättä vaikuttanut sosialistinen aivopesu ja indoktrinaatio -60/-70/-80 luvuilla. En epäile hetkeäkään etteikö Relander olisi ollut neuvostoliitossa useilla eri leireillä, ottamassa oppia (myrkkyä) aivoihinsa.
Siitä ohjelmoinnista ei ole paluuta, koska objekti, johon myrkky on istutettu nuorena, ei siitä suostu luopumaan: tämä myrkky tekee ihmisestä sen, mikä hän kokee olevansa. Myrkyn poistaminen tuottaa objektille samanlaista fyysistä ahdistusta ja pahoinvointia kuin kuolemanpelko tai identiteetin riistäminen. Ei siten mikään pieni asia.

Myrkyn tai ohjelman toimenkuvaan kuuluu olennaisesti se, että mikään asia, siis mikään asia, ei saa olla yksiselitteinen, selvä tai aksiomi. Kaiken tulee olla alisteisia relativistiselle spinnaukselle, jotta tosiasiat eivät pääse pinnalle ja siten vaikuttamaan objektin valintoihin.

Objektin valinnat, toiminta, ajatukset jne. tulee olla ohjattavissa hierarkisen komentoketjun alaisena.

Tästä myrkystä todellinen vapautuminen on valinta ja tahto kysymys. Vapautuminen tästä myrkystä vaatii ensiksi halun tietää tosiasiat (totuus) ja sitten pelosta vapautumisen. Totuus, eli tosiasiat / kulloisenkin asian todellisuus tai todellinen luonne, on löydettävissä ainoastaan jos ensin hyväksyy tosiasian, todellisuuden tai totuuden potentiaalisen olemassaolon. Ilman hyväksyntää tälle potentiaaliselle olemassaololle, tosiasioilla ei ole mitään, ei pienintäkään mahdollisuutta päästä esille.

Pelosta vapautumiseen taas auttanee Lennart Meren opettavainen tarina:

Kun Lennart astui ensimmäistä kertaa Viron presidentin linnaan, henkilökunta talossa ilmoitti tylysti, että yksi huone oli varattu KGB.lle, ja että siihen huoneeseen ei kenelläkään ollut asiaa. Ei edes Lennartilla. Lennart tuumasi siihen, että ovi avataan vaikka hänen täytyisi hakea kirves, koska hän on nyt herra talossa. Henkilökunta oli kauhusta jäykkiä, vetelät kintuissa jne.

Ovi avattiin ja mitä siellä oli?

- pölyinen pöytä, tuoli ja puhelin. Ei mitään muuta.
  
  6. tammikuuta 2009 21:33:49

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Hesari on uppoava laiva. Johtokunta on kusessa jaq sälyttää vastuun Tepoille ja Anuille. Kukaan ei ole kuullut, mitä mieltä Janne (eli Aatos)on siitä, että ulkomaalaiset miehet raiskaavat suomalaisia naisia. Siis perusteluja asiantilalle, ei köyhyysselityksiä. Eikä tilastovääntöä.

Voisikohan Janne avautua rohkeasti palstallaan ja unohtaa hetkiseksi juutalaisten verityöt Gazassa? Janne voisi vaikka delegoida oman loputtoman murheensa Amnestylle siksi aikaa kun kerää henkiset voimavaransa reagoidakseen edes johonkin, rehellisesti ja omana itsenään. Jotka eivät tietenkään välttämättä ole sama asia.
  
  6. tammikuuta 2009 21:37:35

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Kaikkialla Euroopassa muslimimaahanmuuttajat ja vasemmisto mutta myös muut puolueet mielenosoittavat Israelia vastaan. Antisemitismi nostaa päätään, mielenosoituksissa kaikuvat antisemitistiset iskulauseet.

http://gatesofvienna.blogspot.com/who-defends-jews-of-antwerp.html

Vain "äärioikeisto" tukee juutalaisia.
  
  6. tammikuuta 2009 21:45:09

Nimi : Jack
  
Viesti : Luin Relanderin jutun Hesarista ja en voi kuin ihmetellä. Onko tyypillä jonkinlainen itsesuodatin toiminnassa? Vai mistä johtuu, että hän kirjoittaa näin:

"Heille monikulttuurisuus on pahasta, mutta omiin silmiini ei ainakaan ole osunut perusteluita sille, miksi monokulttuurisuus olisi parempi."

Halla-ahon Scripta, Ellilän blogit, Reinon blogi, Hankamäen blogi, Kullervon kirjoitukset ja monet muut sivustot eivät mitään muuta olekaan kuin erilaisia perusteluja sille, miksi yhtenäiskulttuuri on parempi vaihtoehto kuin monikulttuurisuus. Miten tämä pitäisi Relanderille vääntää? Jos hän ei ole ymmärtänyt kymmenissä blogeissa ja tuhansilla sivuilla esitettyjä perusteluja, tuskin hänelle kannattaa yrittää enää perustella asiaa jollakin lisäkirjoituksella.


Ehkä näkemys pitää perustella kuvilla?


Mieluummin tämä

kuin nämä


Mieluummin nämä

kuin nämä


Mieluummin näin

kuin näin


Ja loppukäsittely mieluummin näin

kuin näin
  
  6. tammikuuta 2009 21:45:28

Nimi : äbis
Kotisivu : http://rossdawsonblog.com/trend_blend_2009_map.pdf
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nuivailu on "right on schedule", globaalisti, ei vain Suomessa:

http://rossdawsonblog.com/trend_blend_2009_map.pdf
  
  6. tammikuuta 2009 21:48:32

Nimi : Perheenisä Nurmijärveltä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se , että Hesari rummuttaa etusivullaan Relanderin kirjoituksia asettaa koko lehden hyvin kyseenalaiseen valoon. "koska tavarat liikkuvat vapaasti täytyy ihmisten liikkua"- oli sellaista paskaa että taidan peruuttaa Hesarin tilauksen. Koko lehden journalisminen arvo on romahtanut tälläisten juttujen takia. Ja avoin tuki villille maahanmuutolle on piste iin päälle.
  
  6. tammikuuta 2009 21:51:40

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tavara ei kait liiku vapaasti, vaan se liikkuu TILAUKSEN perustella.


  
  6. tammikuuta 2009 21:57:26

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tavara ei kait liiku vapaasti, vaan se liikkuu TILAUKSEN perustella."

Tavaralla on omistaja, joka vastaa tavaran käytöstä.
  
  6. tammikuuta 2009 22:07:28

Nimi : Axl
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Ihmisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus tarkoittaa: Ihminen = Tavara
  
  6. tammikuuta 2009 22:46:31

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Perheenisä Nurmijärveltä

Mitä teen : Kommentoin
   
Viesti : Se , että Hesari rummuttaa etusivullaan Relanderin kirjoituksia asettaa koko lehden hyvin kyseenalaiseen valoon. "koska tavarat liikkuvat vapaasti täytyy ihmisten liikkua"- oli sellaista paskaa että taidan peruuttaa Hesarin tilauksen. Koko lehden journalisminen arvo on romahtanut tälläisten juttujen takia. Ja avoin tuki villille maahanmuutolle on piste iin päälle.
 


Itseasiassa edes tavarat eivät saa liikkua maailmassa vapaasti. On tulleja ja tuonti- ja vientirajoituksia.  
  6. tammikuuta 2009 23:13:04

Nimi : Olavi Oriatsalo
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : YK tarvitsee Gazassa lisää ambulansseja. Kaikki ei meinaa mahtua sisään

http://www.metacafe.com/watch/2249484/hamas_use_un_ambulance_to_smuggle_terrorists_in_gaza/
  
  7. tammikuuta 2009 0:01:55

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Tähän valintaan on kuitenkin epäilemättä vaikuttanut sosialistinen aivopesu ja indoktrinaatio -60/-70/-80 luvuilla. En epäile hetkeäkään etteikö Relander olisi ollut neuvostoliitossa useilla eri leireillä, ottamassa oppia (myrkkyä) aivoihinsa."

Jukka Relander on syntynyt vuonna 1967.

Ja natsipaskasta puheenollen, pysykööt se täältä kaukana.

  
  7. tammikuuta 2009 1:20:34

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Enpä tiedä ovatko nämä jo olleet täällä, mutta ainakin joku kyseli jossain vaiheessa Reijo Mäen nuivahtamisia, Marian blogista löytyy:

http://www.marialohela.fi/blogi/wp-content/uploads/2008/12/seura_47_2008.jpg

http://www.marialohela.fi/blogi/wp-content/uploads/2008/12/seura_49_2008.jpg

  
  7. tammikuuta 2009 7:17:25

Nimi : Kaukasialainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Mitä tekee YK kun Israel räjäyttää Yk:n koulun ja tappaa 40 lasta ? Ei mitään.
MItä tekee USA, kun Israel tappaa siviilejä ?
Ei mitään.

MIksi ? Koska kyseiset instituutiot ovat juutalaisten hallussa. GAzan sota paljasti Israelin todellisen luonteen häikäilemättömänä valloittajana, joka ajaa omia etujaan välittämättä muiden kärsimyksistä, USA:n tuella
  
  7. tammikuuta 2009 8:10:40

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Nimi : Perheenisä Nurmijärveltä

Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Se , että Hesari rummuttaa etusivullaan Relanderin kirjoituksia asettaa koko lehden hyvin kyseenalaiseen valoon. "koska tavarat liikkuvat vapaasti täytyy ihmisten liikkua"- oli sellaista paskaa että taidan peruuttaa Hesarin tilauksen. Koko lehden journalisminen arvo on romahtanut tälläisten juttujen takia. Ja avoin tuki villille maahanmuutolle on piste iin päälle.


Itseasiassa edes tavarat eivät saa liikkua maailmassa vapaasti. On tulleja ja tuonti- ja vientirajoituksia."


EU:n myötä tullut ajatus ihmisten, pääomien ja tavaroiden vapaasta liikkuvuudesta on joidenkin taholta käsitetty täysin väärin. Ainakin niiden ihmisten osalta. Tarkoitus oli alunperin työvoiman vapaasta liikkuvuudesta. Tavarat eivät todellakaan ole liikkuneet vapaasti vaikka sitäkin mainostettiin ennen neuvoa-antavaa jäsenäänestystä. Katkerin vastarinta on ollut autojen ja alkoholin vapaata liikkuvuutta kohtaan. Tulli on saanut määritellä vapaasti määritellä mitä kulloinkin onsaanut tuoda tullitta tai milläkin tullilla. Ainoastaan muutamat oikeusjutut on kumonneet virkamiespäätökset.
Jos ihmisten liikkuvuutta rajattaisiin yhtä tehokkaasti niin ei mitään ongelmia olisikaan. Huonoa ainesta karsittaisiin ja hyvälaatuisellekin asettetaisin "tulli", oma pääoma ja/tai toimeentulo jo maahan tullessa.

Pääoma on saanut liikkua vapaaasti koska sille ie ole mahdettu mitään tai ei ole haluttukaan mahtaa. Vero pääomaliikkeille(Tobinin vero on ollut vain haaveilua joidenkin talousoppineiden ajatuksissa. Se tasapainottaisi maailmantaloutta. Toisi harkintaa pääomien siiroille pikavoittojen saalistuksen sijaan.

Jos palataan ihmisten vapaaseen liikkuvuuteen, siitä on tullut pelkkä ideologinen asia. Ajatus vapaasta maailmankylästä, joka on mieletöntä haihattelua. Uskotaan että sillä maailma pelastuu ja ihmisistä tulee hyviä toisiaan kohtaan. Katsokaa Palestiinaan tai Kaukaasiaan.
  
  7. tammikuuta 2009 8:15:36


guestbook © freebok.net