14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110626-110650

Nimi : far angst
  
Viesti : Maahantuotavien tavaroiden asiakirjojen on oltava oikeita, ajantasaisia ja kunnossa. Niiden lain- ja asianmukaisuus syynätään hyvinkin tarkkaan, ja vahingollinen tavara pysäytetään rajalle.

Saman olisi koskettava ihmisiä.
  
  6. tammikuuta 2009 11:14:10

Nimi : svobo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : suomessa on säädetty laki, jonka mukaan suomesta ei saa viedä ydinjätteitä, eikä niitä saa tänne tuoda. tänne ei pitäisi rahdata muitakaan muiden maiden ongelmia.
  
  6. tammikuuta 2009 11:33:42

Nimi : PerusDemarille Perussuomalainen on mörkö
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Googlatkaapas "Netti tiedon välineenä"
Eka osuma.
  
  6. tammikuuta 2009 11:37:18

Nimi : Nyymi
  
Viesti : Kaleva tänään:

http://www.kaleva.fi/plus/Uusnatsihenkinen_liike_alkoi_Oulusta_773412+0

"Perussuomalainen puolue on saanut negatiivista julkisuutta kunnallisvaalien jälkeen rasistiseksi leimatusta Suomen sisu
-ryhmästä, jonka ainoat julki tulleet edustajat ovat perussuomalaisia. Ryhmän jäseniä väitetään olevan useista puolueista. Myös Helsingin valtuustoon sitoutumattomana mutta perussuomalaisten listoilta nousseen Jussi Halla-ahon kommentit ovat herättäneet kielteistä huomiota."

On se paha ihminen.
  
  6. tammikuuta 2009 11:48:59

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Googlatkaapas "Netti tiedon välineenä"
Eka osuma


Tuo johtuu vain siitä, että demarit käyttävät tuollaisia sanoja kuin netti. Perussuomalaiset puhuvat tietoverkoista, verkosta, Internetistä tai Arpanetin jatkuvasta kehityksestä ;)
  
  6. tammikuuta 2009 11:51:13

Nimi : Ode
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Huomenta kaikille.

Alla oleva viesti juuttui Hesarin nettisensuuriin, joten halusin sen johonkin esille. Se on kommentti (tai 99% tarkka kopio kommentista, hävitin alkuperäisen) Olli Kivisen tämänaamuiseen kirjoitukseen Hesarissa koskien Gazaa. Minusta on hämmentävää, että hesarissa tällä tavalla yhdistetään natsien ja Israelin toiminta. Tiedän, että gettoja oli olemassa ennen vuotta 1939, mutta yleisesti getolla on vahva assosiaatio kansallissosialistien tekemisiin. Tällä tavalla kirjoittamalla Kivinen pääsee assosiomaan Israelin kansallissosialisteihin ottamatta siitä todellista vastuuta. Hieno lehti tämä Hesari. Vahvana tuntuu antisemitismi vielä elävän uudet muodot tosin saaneena. Kirjoituksen otsikko on siis 'Gazassa tuhotaan gettoja' ja se päättyy sanoihin 'Menneisyydessä getot olivat juutalaisten sortamis- ja tuhoamispaikkoja'.

-Ode-

--------------------------------
Hieno vertaus Olli!

Todellinen rimanalitus tämä Gazan vertaaminen, tai tarkemmin sanottuna rinnastaminen, natsien gettoihin.
Kannattaisi perehtyä hieman antisemitismin historiaan.
  
  6. tammikuuta 2009 11:51:57

Nimi : Ihmettelijä
  
Viesti : HS.fi jätti julkaisematta kommenttini Relanderin kolumniin "Maahanmuuttopolitiikka kuutamolla", joten ajattelin sitten julkaista sen täällä.

Kolumnista löytyy puolueettomalle lukijalle sinänsä yllättävän monta selvää asiavirhettä, vaikkakin yllättävyys katoaa, kun otetaan huomioon Helsingin Sanomien linja maahanmuuton suhteen.

[quote]Useita mielestään median päähän potkimia henkilöitä yhdistää se, että media suhtautuu heihin yllättävän suopeasti, ja jälkikäteen raportoi vielä kärsivällisesti, että henkilö X on mielestään median päähän potkima.

Seuraa jatkokertomus, uusia haastatteluita, ja kas, päähän potkittu on mielestään myös väärin ymmärretty. Tästäkin saamme lukea sitten ihan siitä samasta mediasta.[/quote]
Tässä Relander tekee oletuksen, että jatkokertomus ja uudet haastattelut ovat sävyltään ja tavoitteiltaan neutraaleita. HS:n raportointi asiasta ei ole tällaista ollut. Halla-Ahoa on HS:n taholta syytetty mm. muukalaisvihaajaksi ja nettirasistiksi. Ei ole epäoikeutettua sanoa, että on väärin ymmärretty, kun HS:n uutisointi on leimaavaa ja selvästi toimittajat ovat (tahallisesti tai tahattomasti) ymmärtäneet väärin. Tiedotusvälineen tehtävä ei ole arvojohtaa, vaan tarjota kansalaisille puolueetonta uutisointia esimerkiksi politiikasta.


[quote]Maahanmuuttokriitikon oma viesti on jokseenkin täsmentymätön ja epäselvä. Toimittajilla on sellainen kutina, että maahanmuuton vastustamisessa on kyse rasismista, mutta Halla-Aho tekee kaikkensa, ettei jäisi sosiaalisesti arveluttavien asioiden ääneen lausumisesta kiinni.[/quote]
Relander mutuilee, että Halla-Aho on rasisti ja toteaa, että tämä tekee kaikkensa, jottei tällainen vakaumus tulisi julki. Tällainen perustelematon mutuilu ei kuulu lehdistön julkaisuihin. Halla-Ahon oma viesti ei myöskään ole lainkaan täsmentymätön tai epäselvä. Hän kirjoittaa netissä Scripta-blogiaan, josta käy hyvinkin seikkaperäisesti selväksi hänen viestinsä. Se ei jätä tilaa epäselvyydelle. Sen sijaan, että paneuduttaisiin Halla-Ahon sanomaan, leimataan hänen henkilöään (= Halla-Aho on rasisti, joka yrittää piilotella tätä kansalta) ja mitätöidään asiasisältö toteamalla se täsmentymättömäksi sekä epäselväksi.


[quote]Toinen ja isompi ongelma on maahanmuuttokeskustelujen kehyksettömyydessä. Keskustelu on sinällään toki käynnissä, mutta sisällöt puuttuvat.[/quote]
Millä tapaa sisällöt puuttuvat? Uskomaton väite, joka paljastaa, että Relander on itse kolumninsa otsikon mukaisesti täydellisen kuutamolla. Jokainen keskustelua seuraava näkee väitteen sisällöttömyydestä olevan virheellinen.

[quote]Rintamalinja on jokseenkin se, että maahanmuuttoon sallivasti suhtautuvat perustelevat mielipiteensä suvaitsevaisuudella, heidän kriitikkonsa taas arvostelevat suvaitsevaisuutta kykenemättä tarjoamaan mitään muuta arvopohjaa tilalle.[/quote]
Halla-Aho on selvästi linjannut oman arvopohjansa sekä kannattamansa maahanmuuttopolitiikan Scripta-blogissaan. Relander kertoo maahanmuuttoa tukevien olevan suvaitsevaisia, ja kriitikoiden taas epäsuvaitsevaisia. Hän toistaa jo tekemänsä virheen mitätöimällä kriitikoiden asiasisällön leimaamalla heidät epäsuvaitsevaisiksi (piilorasisteiksi). Kuka nyt epäsuvaitsevaisen rasistin jorinoita ottaisi kuuleviin korviinsa? Ei kukaan, tietysti.


[quote]Heille monikulttuurisuus on pahasta, mutta omiin silmiini ei ainakaan ole osunut perusteluita sille, miksi monokulttuurisuus olisi parempi. Minkälaista suomalaisuutta monokulturalistit kannattavat, mitä he tarjoavat nykyisen tilalle?[/quote]
Kun Relander ei ole huomannut perusteluita, väännettäköön arvon kolumnistille rautalangasta. Halla-Aho on loogisesti perustellen tuonut esiin ja eritellyt humanitäärisen maahanmuuton mukanaan tuomia ongelmia. Hän on niinikään käsitellyt harvojen onnekkaiden ihmisten kuljettamisen ja kotouttamisen maasta toiseen tehottomuutta varsinaisten humanitäärisen maahanmuuton taustalla olevien ongelmien ratkaisemisessa. Kun nykyistä humanitääristä maahanmuuttoa rajoitetaan Halla-Ahon ohjeiden mukaisesti, näitä ongelmia ei koskaan edes tule, ja nettona enemmän ihmisiä ongelmamaissa saavat apua. Kyse on monikulttuurisuuden mukanaan tuomien ongelmien häviämisestä verrattuna skenaarioon, jossa Suomessa toistetaan muiden Euroopan maiden jo havaitut maahanmuuttoon liittyvät ongelmat.


OSA 1/2
  
  6. tammikuuta 2009 12:47:23

Nimi : Ihmettelijä
  
Viesti : [quote]Yksi kieli, yksi mieli? Onko ajatus kansallisesti rajautuvasta ja toiseutta ulossulkevasta identiteetistä enää ylipäätään mielekäs? Eikö se homma katsottu Euroopan tasolla loppuun jo 1939–45, tai viimeistään kylmän sodan poteroissa?[/quote]
Relander käyttää taas vertauskuvia, joilla pyritään rinnastamaan maahanmuuton kriitikot esimerkiksi natseihin. Tällaista taktiikkaa kutsutaan joskus Hitler-kortiksi. Joka tapauksessa, kyse ei ole rasismista, vaan siitä, että riittävän suuren osan maahanmuuttajista on havaittu olevan kykenemätön tai haluton integroitumaan vastaanottavaan yhteiskuntaan huolimatta moninaisista kotoutusohjelmista. On myös tehokkaampaa käyttää kotouttamiseen menevät rahat auttamalla paikanpäällä ongelmamaassa.

[quote]Kysymys siitä, millaista Suomea ja minkälaista suomalaista identiteettiä rakennamme on relevantti. Sitä voisi kysyä useamminkin, ja kysyttäessä odottaa vähän täsmällisempiä vastauksia kuin poliittisessa kielenkäytössä on tapana. Maahanmuutto on olennainen osa tämän keskustelun kenttää.[/quote]
Täsmällisyydestä puheenollen Relander kolumnissaan rinnastaa maahanmuuton kriitikot natseihin ja toteaa heidän olevan epäsuvaitsevaisia piilorasisteja, ja tämän nojalla toivottaa suvaitsevaiston jäsenenä maahanmuuttajia tervetulleeksi. Hän ei tarjoa keinoja maahanmuuttajista seuraavien ongelmien torjuntaan, vaan epätäsmällisesti haluaa vain avata rajat, sivuuttaen epäselvästi varsinaiset ongelmat, jotka hän jättää yhteen sivulauseeseen kolumninsa loppupuolella. Toisin kuin Halla-Aho, hän ei tarjoa konkreettisia esimerkkejä mistään käytännön toimista.


[quote]Maahanmuutossa on kyse siitä, että lisääntyvä liikkuvuus tasoittaa eroja, ohentaa identiteettejä, vilkastaa ideoiden ja innovaatioiden kiertoa, muuttaa tuttua vieraaksi ja tekee vierasta tutuksi. - - Maahanmuutto on osa kapitalismin kansainvälistymistä, sen irtiottoa valtiollisesta sääntelystä. Se on osa uuden liikkuvuuden markkinoita, sen tuotannon tekijä. Monissa väreissä hymyilevän Benetton-kansainvälisyyden kääntöpuolena se tuo kolmannen maailman kurjuutta läntisiin lähiöihin, mutta samalla myös avartaa kansallisia identiteettejä ja luo moneutta sinne, missä aiemmin vallitsi ykseys.[/quote]
Varmasti, mutta maahanmuutossa on kyse myös ongelmallisista seikoista. Se ei ole vain positiivisia asioita, vaikkei Relander listaukseensa negatiivisia kohtia saanutkaan mahtumaan yhtä enempää.

[quote]Kasvava maahanmuutto ei ole hyvä eikä paha asia, vaan molempia.[/quote]
Kyllä. Kerrankin oikein. Mutta hiljentämällä pahoista asioista puhuvien suut ja keskittymällä vain positiiviseen uutisointiin ja keskusteluun ei ole kovinkaan ammattitaitoista Helsingin Sanomilta.[quote]Vallitsevassa järjestelmässämme maahanmuutto on myös eettinen välttämättömyys. Jos tavarat ja pääomat saavat liikkua vapaasti, saman oikeuden on koskettava myös ihmisiä. Jos maailmanjärjestelmä tuhoaa elämän edellytykset jollakin alueella, saman järjestelmän puitteissa on saatava siirtyä paikasta toiseen.[/quote]
Klassinen "orjalaivojen terva" -argumentti (koska Suomi tuotti orjalaivojen tervaa, on Suomella velvollisuus vastaanottaa Afrikasta tulevia elintasopakolaisia). Suomessa vallitsevalla järjestelmällä ei ole osaa eikä arpaa ongelmamaiden sotien tai kurjuuksien kanssa. Maailmanjärjestelmä (eli järjestelmä, joka sisältää myös Suomen) ei ole vastuussa mistään tuhoamisesta ongelmamaissa; siitä on vastuussa näissä maissa itsessään vallitsevat järjestelmät.


[quote]Oikeus maahan- ja maastamuuttoon kuuluu myös nykyisiin yksilönvapauksiin. Saan valita asuinpaikkani.[/quote]
Väärin. Relander saa kyllä Suomen lain mukaan valita asuinpaikkansa Suomessa ja EU:n lainsäädännön mukaan valita asuinmaansa EU:n sisällä, muttei esimerkiksi Afrikka kuulu EU:hun.

[quote]Toisaalta lännen kyky vastaanottaa muuttajia - purkamatta hyvinvointivaltiota ilmaisine palveluineen - on liiankin rajallinen.[/quote]
Hyvinkin totta, yksi pääsyistä mm. Halla-Ahon politiikan taustalla. Tätä ei voi sivuuttaa vain pakon edessä toteamalla sen sivulauseessa ja jatkamalla kuin tämä ei olisi merkityksellistä.

[quote]Itse en keksi tähän yhtälöön aukotonta vastausta. - - Sitä odotellessa toivotan uuden erän humanitaarisin perustein turvapaikkaa hakevia tervetulleeksi maahamme.[/quote]
Katso keskustelussa aiemmin esitetty esimerkki lentokoneesta, josta puuttuvat laskeutumistelineet.

OSA 2/2
  
  6. tammikuuta 2009 12:48:22

Nimi : Kai M. Aalto
Kotisivu : EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Perussuomalaiset alkavat paljastua naamioiden takaa:
http://www.kaleva.fi/plus/Uusnatsihenkinen_liike_alkoi_Oulusta_773412+0
  
  6. tammikuuta 2009 13:17:14

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Helsingin Sanomat:
Ikääntyvät: Netti kuriin, vaikka sananvapautta pitäisi rajoittaa
4.1.2008"

Eikös me kaikki olla ikääntyviä? Sillai niinku aika tasan vuos per vuos jokaine on tupannu ikääntymään...
  
  6. tammikuuta 2009 13:29:03

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkeille Ode ja Ihmettelijä

Kirjoititte kirjoitustenne juuttuneen Hesarin sensuuriin...Niin kävi muuten minullekkin, kommenttoituani Relanderin viimeisintä kirjoitusta.
Jirjoitin mielestäni varsin asiallisesti ja toki esitin muutamia hankalia kyssäreitä mutta nyt kun vertaan omaa kyhäelmääni teidän,myös varsin asiallisiin kirjoituksiin, löysin yhdistävän tekijän.

Itse kirjoitin sensuroidun juttuni yhdessä lauseessa jota kuinkin näin: "Relander tuntuu yrittävän käyttää jonkinlaista sivistyneenpää natsikorttia"

Ihmettelijä kirjoittaa näin:
"Relander käyttää taas vertauskuvia, joilla pyritään rinnastamaan maahanmuuton kriitikot esimerkiksi natseihin. Tällaista taktiikkaa kutsutaan joskus Hitler-kortiksi. "

Ode taasen kirjoittaa natsien ghetoista...

Kaikille sensuroiduille on yhteistä kirjoittaminen natsikortin heiluttelusta johon nyt tämä Relanderkin tuntuu sortuneen.
Äkkisiltään, kun yleensäkin tiedetään että natsikortin heiluttajilla ovat argumentit vähissä,niin olisikohan hyysärin sensuuri-osastolla tehty päätös että natsikortin esiin kaivamisen osoittamista ei lehden lukijoiden taholta sallita?

Eli linjaksi on otettu että toimittaja osoittaa natseiksi haluamansa ja siihen on kaikkien tyydyttävä, oli se sitten näin tai ei ja asiasta ei keskustella?

Edelleen voisi kuvitella sensuurin järjenjuoksun jatkuvan siten että jos kerta kukaan ei kommenteissa kritisoi "Natsikortin esiin kaivamista" niin silloin toimittaja ikään kuin on ollut oikeassa siltä osin ainekin ja kirjoittanut täyttä asiaa...
  
  6. tammikuuta 2009 13:42:24

Nimi : Paul R
  
Viesti : Heille monikulttuurisuus on pahasta, mutta omiin silmiini ei ainakaan ole osunut perusteluita sille, miksi monokulttuurisuus olisi parempi.

Johan tässä on tarjottu perusteluita periferiasta vuosikausia.

Monikulttuuristajien perustelutkin on kuultu ja moneen kertaan todettu ja todistettu lapsellisiksi idealismeiksi.

Tämän vuoksi meillä ei ole aitoa dialogia. Tarjotkaa piinkova perustelu sille, miksi monikulttuurisuus on parempi kuin monokulttuurisuus. Rassisteille luu kurkkuun. Perusteluiksi ei kelpaa yleinen haihattelu sanoilla "eettisyys", "suvaitsevaisuus" tai "nykyaikainen sivistysvaltio ei voi [...]"
  
  6. tammikuuta 2009 13:53:13

Nimi : Huscarl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmettelijä:

Kommenttisi oli hyvä ja täysin salonkikelpoinen, kokeile tarjoilla se myöhemmin uudestaan vähän pienemmissä osissa. On mahdollisuus että toisinaan paikalla on vähemmän virkaintoinen mode päivystämässä.
  
  6. tammikuuta 2009 13:55:54

Nimi : jmk
  
Viesti : @Odysseas, Ode ja Ihmettelijä:
Hyviä kirjoituksia. Kopsatkaa talteen Varjohesariin!
  
  6. tammikuuta 2009 13:56:46

Nimi : vellihousu nimimerkkiin Kai M. Aalto
Kotisivu : www.halla-aho.com/scripta/olavi_maenpaa-_varsinaissuome
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Perussuomalaiset alkavat paljastua naamioiden takaa "

Ei oikein täysin auennut viestin tarkoitus, mutta jos tässä yritettiin mollata, niin lukaseppas tämä
  
  6. tammikuuta 2009 14:06:06

Nimi : Kai M. Aalto
Kotisivu : EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ei mulla ainakaan auennut toi nimimerkki vellihousun Halla-ahon Scriptaan johdatteleva linkki. Tuli 404-document not found?

Liekö Halla-ahokin tullut jo järkiinsä ja poistanut koko herjaavan kirjoituksensa?
  
  6. tammikuuta 2009 14:21:37

Nimi : Kuolema kulkee Siionissa.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Miksi Israel iski jälleen?


"Kenelle Israel todella kuuluu? Jos ei juutalaisille, niin ei sitten kenellekään. Omistusoikeudet on tarpeeksi monta kertaa vahvistettu. Yleensä maan omistusoikeuteen riittää pelkästään siitä maksettu kauppahinta."  
  6. tammikuuta 2009 14:34:46

Nimi : Ode
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Moi taas,

Itse itseäni kommentoiden voisin viela lisätä, etta Eero Kuparinen toteaa kirjassaan 'Antisemitismin musta kirja' (s.342-343) näin: 'Wienissä toimivan European Monitoring Centre on Racism & Xenophobia (EUMC) vuonna 2005 julkistama laajempi antisemitismin määritelmä... [sanoo antisemitismiä olevan, että] ...oman aikamme Israelin politiikan rinnastamisen natsien politiikkaan...'

Lähetin muuten suoraan Kiviselle (omalla nimelläni) yllä olevan sekä tälle foorumille laittamani postauksen. En tiedä vastaako tai lukeeko edes, mutta pakko oli sanoa.

-Ode-
  
  6. tammikuuta 2009 14:37:10

Nimi : äbis
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho on Hesarille kuin heidän itse sivuilleen pudottama mustetahra, jota he yrittävät hangata pois. Aina kun he tahraa hankaavat, leviää se entisestään, mutta sivut eivät puhdistu, päinvastoin.

Tällä kertaa hankaamisen välineenä käytetään Relanderia. Hän ei ole sen tehokkaampi rätti kuin HS:n jutut H-a:sta tähänkään asti. Tahra leviää ja sävyttää yhä laajempaa alaa Sanomista.

Relander poikkeaa rättinä toimittajan työtä harjoittelevista idealistinuorista. Relander ei kuulu toimituskuntaan. Hän nauttii jonkin verran arvostusta Hesarin lukijakunnassa ja aatemaailmaa tukevissa piireissä. Tuntuu että Hesari pyrkii luomaan kuvaa siitä, että Halla-aho -kritiikki ei ole vain toimituksesta peräisin, vaan sitä esiintyy laajasti ja arvovaltaisissa piireissä yhteiskunnassa laajemminkin.

Ihmettelen, että Usaria pykäämässäkin ollut Relander unohtaa, että nettihesari nykymuodossaan ei ole enää pitkään aikaan ollut sanomalehti, vaan osa internetin uutta sosiaalista mediaa. Nettihesariin ei kannata kirjoittaa valheellista propagandaa, se ammutaan alas. Kusetus ei kannata. Sosiaalista mediaa ei milloinkaan täysin voida hallita tai ohjailla yhden tahon toimesta, ellei taho edusta enemmistön arvoja. Hesari ei edusta.

Mielessäni on syy siihen, miksi taistelu Halla-ahoa vastaan on niin tärkeää Hesarille ja miksi taisteluun kutsutaan mukaan myös Relanderin kaltaisia kavereita.

Samalla kun Hesari pyrkii olemaan oikeassa suvaitsevaisuudessaan ja Halla-ahon kritisoinnissa, käy se taistelua sitä vastaan, että se menettäisi mediana arvojohtajan aseman. Siksi mustetahra on niin vaikea hangata pois. On myös mahdollista, että mitä enemmän Hesari hankaa, sitä enemmän sen toimituksen sisällä ihmiset huomaavat mistä oikeasti on kyse ja tahra alkaa levitä myös sisältä päin. Tämä saattaa olla se pelko, joka ajaa Hesaria niihin tekoihin, joista täällä ja muualla sosiaalisessa mediassa raportoidaan.

Hesari on myöhässä. Suomalaiset ovat jo vyötäröään myöden uponneet sosiaaliseen mediaan, joka tulee juoksuhiekan tavoin valtaamaan myös perinteiset mediat ja muuttamaan niiden toimintaa. Tästä on hyvät esimerkit jo ulkomailta.
  
  6. tammikuuta 2009 15:02:00

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Poliisi pakotti 22-vuotiaan maahan ja ampui selkään

Poliisi ampui maahan painettua 22-vuotiasta Oscar Grantia selkään varhain uudenvuodenpäivänä Yhdysvaltain Oaklandissa, San Francisco Chronicle -lehti kertoi.

Tapahtumahetkellä poliisi oli kahlitsemassa miestä käsiraudoilla. Joidenkin lähteiden mukaan poliisi laittoi Grantille raudat vasta ampumisen jälkeen.

Juna-asemalla tapahtunut ampuminen paljastui, koska junassa ollut matkustaja kuvasi siitä videon kännykkäkameralla. Grant kuoli laukaukseen, jota oli todistamassa joukko poliiseja.

San Franciscon alueen BART-liikennelaitoksen poliisiyksikköön kuulunutta ampujaa ei ole San Francisco Chroniclen mukaan vielä kuulusteltu välikohtauksesta. Paikalliset syyttäjät tutkivat parhaillaan tapausta.

Surmatun Grantin vanhemmat vaativat, että poliisi saa murhasyytteen. Lisäksi vanhemmat aikovat vaatia 25 miljoonan dollarin korvauksia BART:lta.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901068869317_ul.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=aXAETrZghn0
Kyllä tällainen taas vetää hiljaiseksi.Pieniä merkkejä olemassa jo suomessa toki lähinnä vartijoiden toimesta,mutta kuitenkin.Toivottavasti kunnon mellakointi alkaa.
  
  6. tammikuuta 2009 15:35:03

Nimi : Kuolema kulkee Siionissa.
Kotisivu : http://english.aljazeera.net/
  
Viesti : http://islambox.tv/  
  6. tammikuuta 2009 15:44:12

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Katoha, Oulun merkittävin Komentaja, Kai M. Aaltokin päässyt tänne asti...
  
  6. tammikuuta 2009 15:49:04

Nimi : Axl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hähää..Nyt alan tajuta missä mennään tässä maahanmuuttojutussa. Relander, mainittakoon vain yhtenä tietyn sukupolven maailmanparantajista on katsonut ja nähnyt mitä he ovat aikaansaaneet kannattamalla "humanitaarista" hallitsematonta suvaitsevaisuutta. Sisu vaan ei anna periksi myöntää vaan raivolla täytyy natseiksi kaikki muut leimata jotka vähänkään heidän mamuhurmokseen sanovat että "hetkinen.." Heidän puoleltaan on kyse kollektiivisesta krapulasta jonka jälkihoitoa varten on valjastettu kaikki kaveri/puolue/media verkostot. Todisteet ovat liian vakuuttavia saksasta, ranskasta ja vaikkapa ruotsista osoittamaan että heidän aatemaailmansa ei toimikaan koska se ei koskaan sisältänytkään solidaarisuutta/humanismia. Tästä seuraa luonnollinen pelko paljastua housut kintuissa omalla urallaan..moraali kurallaan. Kyse taitaa olla myös siitä että nämä 20-30v. takaiset älyn airueet eivät ole internetin ja kansan tietoisuuden kohoamisen takia löytäneet itseään enää eliittinä tai eturintaman älymystönä. Päinvastoin heistä on tullut kehityksen jarruja jotka eivät halua muuttua, eivät voi tunnustaa tosiasioita ja pelkäävät pahojen päätöstensä paljastumista. Valta turmelee hienoimmankin idealistin.
  
  6. tammikuuta 2009 15:56:29

Nimi : Kuolema kulkee Siionissa.
Kotisivu : http://www.holocaustinfo.org/kysyttya/tiedot/?aihe=39
  
Viesti : Hähää..Nyt alan tajuta missä mennään tässä maahanmuuttojutussa.Mikä on Hitlerin juutalaisvihan
tausta?  
  6. tammikuuta 2009 16:11:18

Nimi : Kuolema kulkee Siionissa.
  
Viesti : Voidaankin sanoa, että antisemitismi ilmeni Neuvostoliitossa 1970- ja 80-luvulla byrokratian taholta kohdistuneena syrjintänä.
Juutalaissyntyisten maastamuutto lisääntyi voimakkaasti 1980-luvun lopulla. Sen taustalla oli keskeisesti antisemitististen ja uusfasististen järjestöjen nousu Venäjällä ja niiden esittämät uhkaukset.
  
  6. tammikuuta 2009 16:47:45


guestbook © freebok.net