14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110576-110600

Nimi : Mulukku
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hommafoorumi on rikki ja tässähän tulee prkl vieroitusoireet!
  
  5. tammikuuta 2009 18:22:18

Nimi : pipopää
  
Viesti : RadioSuoli kanavan ohjelmassa päiväntasaaja klo 16.45
http://ohjelmaopas.yle.fi/mediaoppaat/radio-opas?show=r48200901051500
  
  5. tammikuuta 2009 18:30:46

Nimi : Martel
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hommafoorumi on rikki ja tässähän tulee prkl vieroitusoireet!"

Ai, enkö saanutkaan bännejä?!
  
  5. tammikuuta 2009 18:35:55

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Uskoisin että muutama sata ihmistä olisi valmis "antamaan itsensä ilmi" poliisille Halla-ahon sivujen "mirroroinnista ja tekstien kirjoittamisesta", kunhan pykätään sopiva ilmiantopohja nettiin, jos Halla-ahoa vastaan nostetaan syyte."
Erittäin hyvää läppää P! Täältä nousee käsi pystyyn vapaaehtoiseksi. Luulenpa, että vapaaehtoisia löytyy useampi tuhat.
Illmanista pitäisi jo tässä vaiheessa käynnistää sisäinen tutkinta, ja painetta aiheen tiimoilta kannattaisi ruveta kasaamaan tutuille kansanedustajille, jne.
Ei ole kunniallista läntiselle sivistysvaltiolle aloittaa toisinajattelijoiden vainoa. Tästä on samaa mieltä aika moni eduskunnassa ja jopa mediassa. Paljonko tästä Ilmannista on muuta kuin virallista tietoa saatavana? Ehkä tunkiota kannattaisi ruveta tonkimaan pitemmällä tikulla...kaikkihan jo toki tietävät, minne nimettömät ilmiannot voi tehdä ;-)
  
  5. tammikuuta 2009 18:39:03

Nimi : Pekka walden
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Minä kun olen kovanaama täälä oikean elämän puolella, niin tämä nettihömppä on minulle niin vaikeaa etten edes pysty kirjoittamaan tonne homma foorumiin. Rekisteröityminen onnistui, mutta siitä eteenpäin en pääse...
  
  5. tammikuuta 2009 18:52:47

Nimi : DuPont
  
Viesti : Onk tiatoo, mikä Hommaa vaivaa?
  
  5. tammikuuta 2009 19:20:57

Nimi : Ruohonjuuritason rikastusta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Martinlaaksossa käyty maaottelu. Kumpihan mahtoi voittaa?

"Yksi henkilö sai puukosta vakavia vammoja joukkotappelussa Vantaan Martinlaaksossa uudenvuodenyönä. Tappelijoista yksi on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä.

Vakavimmin loukkaantunut sai vammoja vatsaansa ja käteensä. Myös muut rähisijät loukkaantuivat, ja vain yksi säilyi vammoitta.

Tappeluun osallistui kuusi ihmistä, joista kolme oli suomalais- ja kolme maahanmuuttajataustaisia. Poliisin tietojen mukaan aluksi suomalaiset saivat selkäänsä, kunnes tilanne kääntyi toisin päin.

Komisario Juha Juurinen kuvailee tapahtumaa aikamoiseksi hässäkäksi, jonka poliisi on kuitenkin onnistunut selvittämään.

Pahoinpitelyt tapahtuivat 1. tammikuuta noin kello 0.30 Laajavuorenkujalla piha-alueella. Paikalla oli tappelijoiden lisäksi myös muita silminnäkijöitä."
  
  5. tammikuuta 2009 19:25:05

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikken haluakkaan ajatella mitään hyvää Halla-ahon kirjoituksista aloitetun tutkinna alullepanijoista, voisin silti kuvitella, että paine tutkinnasta on voinut olla yllättävänkin kova ihan yksityisten ihmisten taholta. Ei nimittäin olisi mikään ihme, jos tietämättömät ihmiset soittelisivat viranomaisille ja vaatisivat vaientamista.
Eikai joku Ilman(kaan) voi täysin kuuro olla niillekkään vaatimuksille, jotka sokeasti sensuuria vaativat. Johan tämä pravdan tutkimus osoitti, että kalkkikset kannattavat lähes poikkeuksetta sensuuria. Harmi vain, että lähinnä tietämättään.
Ja ennenkaikkea tietämättään kuinka vaarallisia vaatimuksia he esittävät, kun demokratian nimissä näitä vaatimuksia ei voi ohittaa.

Miten ihmeessä me saataisiin nämä +50 vuotiaat käsittämään missä ollaan menossa? Nyt pitäisi jokaisen kiljuen vaatia parempaa sananvapautta eikä sen rajoittamista.

Toisaalta kannatan myös vastuuta sanoistaan, sillä ei tälläinen puskista huutelukaan, jossa ihmisten ja varsinkin politiikkojen kunniaa loukataan täysin estoitta, voi oikein olla.
Eikä ole oikein lehdistönkään lokakampanjat, joita milloin kenenkin päälle kaadetaan.

Poliitikoista sallisin kaiken faktan paljastamisen, mutta korostan sanaa fakta.
Vaikken Halosesta edes puoluetaustansa vuoksi pidä, en pidä siitäkään, että häntä nimitellään jatkuvasti lesboksi, ilman minkäänlaisia faktoja. Ihan vain esimerkkinä mainitakseni.
Ja näille kurosten äänenkannattajille, eli iltapäivälehdille jonkinmoinen tolkku loanheittoon. Eihän maanviljelijätkään saa paskaa levittää milloin sattuu.
Vaikka jokin aikaraja, että yksi loattava korkeintaan kaksipäivää lööpeissä. Kyllä siinä kerkeää oleellisen paskan esiintuomaan vähemmässäkin ajassa.
  
  5. tammikuuta 2009 19:30:58

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En näytä pääsevän koneellani hommaan, apassit (apache-häiriköt) tulevat väliin. Onko tämä otettava henkilökohtaisena vittuiluna vai onko yleisempää ja miten nyt tulisi menetellä?

  
  5. tammikuuta 2009 19:43:23

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Great Success !
Apache is working on your cPanel® and WHM™ Server

Onko Hommasta tietoo?
  
  5. tammikuuta 2009 19:44:29

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikken haluakkaan ajatella mitään hyvää Halla-ahon kirjoituksista aloitetun tutkinna alullepanijoista, voisin silti kuvitella, että paine tutkinnasta on voinut olla yllättävänkin kova ihan yksityisten ihmisten taholta.

Varmasti on painetta. Siellä on ilmeisesti muutama puoliammattilainen niitä ilmoituksia tekemässä.

"Poliisi saa satoja ilmoituksia ihmisoikeuksien polkemisesta tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Työmäärä on lisääntynyt", tutkinnanjohtaja Vesa Hietala Helsingin poliisista kertoo.

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=768924

Toisaalta kannatan myös vastuuta sanoistaan, sillä ei tälläinen puskista huutelukaan, jossa ihmisten ja varsinkin politiikkojen kunniaa loukataan täysin estoitta, voi oikein olla.

Kunnianloukkaus on ihan eri asia kuin Illmanin vaatima sensuuri ja kiihottamislain tulkinta. Kestää jonkin aikaa ennen kuin nettiin löydetään kunnianloukkausten suhteen tasapaino. Vanhat patut, kuten Julkisen sanan neuvoston Pekka Hyvärinen ja valtionsyyttäjä Mika Illman luulevat ihan tosissaan, että internetin voi laittaa yöksi kiinni tai että Skype-viestejä ja irkkiä voi moderoida.

Kansanryhmää vastaan kiihottamis -lakiin olisi saatava selkeämpi muotoilu. Nykyinen versio on tulkinnanvaraisuudessaan selkeä ajatusrikoslaki. Tuomari arvioi "tilannetta", "kokonaisuutta" ja "motiivia", eikä sitä mitä oikeasti on tapahtunut.
  
  5. tammikuuta 2009 19:58:55

Nimi : Joulupukki
  
Viesti : Hyvin on Hommafoorumi pelittänyt koko päivän..
  
  5. tammikuuta 2009 20:00:24

Nimi : rähmis
  
Viesti : Kaikkialle ne svenssonit ehtivätkin!

Ruotsalaiset jumissa Gazassa

Around twenty Swedes stranded in Gaza have been in contact with the Swedish consulate in Jerusalem to seek help leaving the war-torn area.

"There are bombs everywhere, we can't sleep at night. My sisters are crying. Please, please, help us to get out of here," said the 13-year-old son of Swedish doctor Yossuf Abo Mery to Aftonbladet. Mery travelled to Gaza with his 37-year-old pregnant wife Kefah and their four children to visit a sick relative.
  
  5. tammikuuta 2009 20:12:13

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : "En näytä pääsevän koneellani hommaan, apassit (apache-häiriköt) tulevat väliin. Onko tämä otettava henkilökohtaisena vittuiluna vai onko yleisempää ja miten nyt tulisi menetellä?"

Apassit on alkuperäiskansaa niin ne saa häiriköidä välillä vai oletko rasisti! sinun pitää vain ymmärtää!

ps: nyt toimii taas.
  
  5. tammikuuta 2009 20:23:33

Nimi : testaaja
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Vaikuttaa siltä, että lapsipornosuodatin on iskenyt Hommafoorumiin. Joku asiasta enemmän tietävä voisi selvittää, onko näin.

Welhon verkosta Homma ei toimi suoraan mutta toimii proxypalvelimen kautta.

Raportteja muista verkoista?
  
  5. tammikuuta 2009 20:25:26

Nimi : rähmis
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ja värillä ei muka ole väliä

"It looks as if the producers of the doll have reverted to racist 1950s attitudes. The BBC should pull its contract with the manufacturers immediately."

National Assembly Against Racism

  
  5. tammikuuta 2009 20:45:13

Nimi : VMJ
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Rupee kypsyttämään kun hommaforum ei toimi. Murr.

;-)
  
  5. tammikuuta 2009 21:00:34

Nimi : testaaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hommaforum toimii jälleen Welhon verkossa. Mikäköhän proxyharjoittelu oli tällä kertaa kyseessä. Vanhentuneita tietoja tuli kai proxystä, kun ei toiminut.
  
  5. tammikuuta 2009 21:04:23

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Toisaalta kannatan myös vastuuta sanoistaan, sillä ei tälläinen puskista huutelukaan, jossa ihmisten ja varsinkin politiikkojen kunniaa loukataan täysin estoitta, voi oikein olla.""

"Kunnianloukkaus on ihan eri asia kuin Illmanin vaatima sensuuri ja kiihottamislain tulkinta. Kestää jonkin aikaa ennen kuin nettiin löydetään kunnianloukkausten suhteen tasapaino."

juu en minä tälläistä tarkoittanutkaan, enkä väitä nähneeni niitä täällä tai näissä porukoissa poislukien se eräs, jonka nimen maininta vaatisi oman otsikon tässä vieraskirjassa.
Kunnianloukkauksia esiintyy näitä valtaapitäviä poliitikkoja kohtaan jatkuvasti esim iltalehden politiikkaa osiossa. Näitä pressan lesbotteluja, urpilaisen huoritteluita sun muita asiattomuuksia, ihan puolueesta riippumatta. Ja Halla-ahon natsittelua nyt näkee jokapaikassa, että ihan tasapuolisesti joka puolueelle. Nämähän nyt tuntuvat olevan monien mielestä ihan laillista riistaa, mutta lienevät väärässä?
Yksityisiä henkilöitä mollataan satunnaisemmin ainakin suoli24 paskalla,, anteeksi palstalla. Ilmeisesti moni jää asianomaiselta huomaamatta tai sitten ei tiedetä omia mahdollisuuksia lähteä oikeuteen puolustamaan kunniaansa. Totuus on kuitenkin se, että kun jonkun yksityisen henkilön mielen onnistuu henkilökohtaisuuksilla pahoittamaan, on todella suuret mahdollisuudet päästä maksumieheksi, mikäli loukattu näin haluaa.
  
  5. tammikuuta 2009 21:37:39

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Viesti : Martinlaaksossa käyty maaottelu. Kumpihan mahtoi voittaa?

"Yksi henkilö sai puukosta vakavia vammoja joukkotappelussa......."

Rasismista ei huudettu eikä kiihotuttu kansanryhmää vastaan ainakaan tuossa joten mitä ilmeisemmin suomalaiset saivat puukosta.

Hilipati hippaa puukko hippaa,Tulkkaus hidastaa 3-vuotiaan lapsen puukotuksen tutkintaa

Oih ja voi voi kun rikas kulttuurillisesti oisin,mä köyhä kulkuri vain....
  
  5. tammikuuta 2009 21:48:11

Nimi : Jiisus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tällä palstalla näkee kaikenlaista jorinaa, mutta lapsen puukotuksella ratsastaminen oman edun nimissä ja lällättely on jo sen luokan törkeys, ettei mitään rajaa. Häpeä.
  
  5. tammikuuta 2009 22:03:16

Nimi : Mo
  
Viesti : "Around twenty Swedes stranded in Gaza have been in contact with the Swedish consulate in Jerusalem to seek help leaving the war-torn area."

Varmaan Boforsin insinöörejä jotka ovat toimineet konsultteina Qassam-rakettitehtaissa. EU-rahoituksella tietty.
  
  5. tammikuuta 2009 22:21:55

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : P: "Uskoisin että muutama sata ihmistä olisi valmis "antamaan itsensä ilmi" poliisille Halla-ahon sivujen "mirroroinnista ja tekstien kirjoittamisesta", kunhan pykätään sopiva ilmiantopohja nettiin, jos Halla-ahoa vastaan nostetaan syyte."

Laajakaistaliittymään lie sisältyy "kotisivutilaa"?

Rautalankaohje "AI SUPPORT H-A!!11!" -sivuston laatimiselle itse kullekin ei liene mahdoton ponnistus? Template?

nimim. "AI SUPPORT H-A!!11!"
  
  5. tammikuuta 2009 22:29:11

Nimi : Haider
  
Viesti : Olisiko jossain mahdollista katsoa 30.10.2008 esitetty A-talk -jakso? En nimittäin löytänyt sitä yle-areenasta.
  
  5. tammikuuta 2009 22:35:01

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Supporttia Jukka Hankamäelle myös.

Niin kiusallista kuin rumalle heterolle onkin baarissa joutua homon lähentelyn kohteeksi, minä ottaisin tämän homon keskustelukaveriksi koska tahansa.
  
  5. tammikuuta 2009 22:40:53


guestbook © freebok.net