14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110551-110575

Nimi : Horn Hill
Kotisivu : Nuoriso (tm) on aktiivisena
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Korostan erityisesti että kyse on epäilystä ...
  
  5. tammikuuta 2009 12:32:59

Nimi : Pupu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Moi! Olen jo pitkään lueskellut tekstejäsi. Voi sitä onnea, kun ensimmäisen kerran tänne eksyin - siitä lähtien olen aktiivisesti seurannut maahanmuuttokeskustelua ja iloinnut siitä, että monet ihmiset uskaltavat olla realisteja ja sanoa mielipiteensä huolimatta tästä neuvostoliittolaisesta mielipiteenvapaudesta, joka täällä maassamme vallitsee (mm.)maahanmuuttoasioiden tiimoilta. Toivon todella, että asioihin saadaan muutoksia sinun ja meidän muiden samoin tuntevien ja ajattelevien avulla.

Eipä minulla muuta tällä erää. Oli pakko kommentoida, kun jossain postauksessa sanoit, että akateemisesti koulutetut nuoret naiset ovat vähäisesti edustettuna maahanmuuttoa kriittisesti arvostelevissa. Täältä ainakin löytyy yksi. (:

t. 20v humanisti
  
  5. tammikuuta 2009 13:05:46

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://kuvaton.com/bshit/lupaus.jpg

repikää siitä..
  
  5. tammikuuta 2009 13:07:39

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hallintovaliokunta kommentoi:

"Valiokunta pitää tärkeänä, että suomalaisessa yhteiskunnassa käydään avointa keskustelua muun muassa turvapaikkapolitiikasta ja muista kansainväliseen suojeluun liittyvistä kysymyksistä sekä eurooppalaisesta että kansallisesta näkökulmasta." (HaVM 26/2008 vp)


Tyytyväisyys lienee valiokunnassa nyt ihan huipussaan, sillä keskustelu on avattu ja välillä ollut varsin vilkastakin, vaikka joulu ja uusivuosi tässä välissä (sattumalta...) tarjosivatkin kansalaisille muuta mietittävää.

Eiköhän se keskustelu tästä taas vilkastu!
  
  5. tammikuuta 2009 13:10:59

Nimi : Tosi
  
Viesti : Käykääpä kopioimassa talteen, ennen kuin Suoli24 sensur...eikun moderoi ne veke


http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000035&posting=22000000040620081


Poistettu näköjään. Mitäs siellä oli?
  
  5. tammikuuta 2009 13:11:08

Nimi : Iska Paltis
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Suomen nuorisokin näköjään jo masinoitu joukkoihin. Loisto kommentteja.

http://naurunappula.com/460842/siiseli.jpg

http://naurunappula.com/460872/Tohtori_Siiseli
  
  5. tammikuuta 2009 13:16:12

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Poistetulla sivulla oli varsin mielenkiintoisia linkkejä.

Outoa, että ne on poistettu.

Niiden avulla tuo valiokunnan peräänkuuluttama keskustelu olisi varmasti saanut paljon uutta tuulta purjeisiinsa...
  
  5. tammikuuta 2009 13:17:53

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Demokratian aidot rakenteet (siis siihen liittyvät tavat ja tottumukset, toisten oikeuksien aito kunnioittaminen - ei muuten p-le ole aina helppoa) syntyvät vasta monen sukupolven kehityksen kautta. Suomi on demokratiana vielä kasvuiässä. Kansa ja sen johtajatkin vielä opettelevat, mitä se demokratia oikein on ja miksi oikestaan muita kuin oman piirin ajattelijoita pitäisi kunnioittaa.

Demokratian muodolliset puitteet luotiin Suomessa vasta sisäisen välienselvittelyn aikoihin. Luonnollista oli, että varsinkaan hävinnyt osapuoli ei tuntenut suurta luottamusta uutta järjestelmää kohtaan. 30-luvulla ääriliikkeet oireilivat ja sitten tulikin jo sota. Sodan jälkeen taas suomettumisen kausi, josta vieläkään ei ole täysin vapauduttu.

Ei siis ihme, että demokratian ja siihen oleellisesti kuuluvan sananvapauden suuriarvoista merkitystä ei ole vieläkään ymmärretty maassamme. Varsinkaan sitä, että sananvapaus todellakin kuuluu kaikille, ei pelkästään tuomioistuinlaitokselle.

Suomen infantiili demokratia kulkee yhä monien kehittyneempien demokratioiden jäljessä. Olemme edelleen selvästi Sierra Leonea demokraattisempi maa, mutta yhtä lailla demokratian kehitysmaa esim. Sveitsiin verrattuna.

Ulkoiset demokratian - ja siis myös sananvapauden - vastaiset paineet kohdistuvat tänään myös maihin, joihin demokratia on juurtunut syvemmälle kuin meillä. Järjestelmän taipumista (voidaan nimittää myös "joustoksi") on nähtävissä siellä täällä Euroopassa.

Suomessakin tulemme kohta näkemään, taipuuko illmannismi vai sananvapaus.

  
  5. tammikuuta 2009 13:26:56

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisi ihan mielenkiintoista tietää, miten ammattiliitot suhtautuvat tuohon Illmanin esitykseen, että blogien ylläpitäjät alkavat tehdä ilmaiseksi poliisin työtä ilman työehtosopimusta.
  
  5. tammikuuta 2009 14:40:53

Nimi : tsirp-tsirp
Kotisivu : IS: Raisiossa ja Hangossa rikastuttiin yllättäen
  
Viesti : Niin on mennyt ajattelu nuivaksi, että ensimmäinen mielleyhtymä tästä otsikosta oli aivan muu kuin lottovoitto.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1631232
  
  5. tammikuuta 2009 15:07:50

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
   
Viesti : Olisi ihan mielenkiintoista tietää, miten ammattiliitot suhtautuvat tuohon Illmanin esitykseen, että blogien ylläpitäjät alkavat tehdä ilmaiseksi poliisin työtä ilman työehtosopimusta.
   
  5. tammikuuta 2009 14:40:53Ammattiliitot tuskin ottanevat kantaa asiaan. Kysehän on siitä, että blogien pitäjien pitäisi pitää bloginsa sellaisina, ettei niistä päästä rankaisemaan. Käytännössä tämä merkitsisi, että kaikki kommentit pitäisi blogin pitäjän esitarkastaa ennen julkaisua. Tässähän on sellainenkin mahdollisuus, että joku "suvaitsevainen" voi käydä roiskaisemassa jotain todellä älytöntä ja sitten blogin pitäjä joutuu siitä vastaamaan kyseisen saman "suvaitsevaisen" ilmiannosta.

Luulisin kumminkin, että illmannilaiset esittävät nyt alkavana vuonna kansalaisvalvontaa nettiin. Siis ruvetaan rohkaisemaan "suvaitsevaisia" etsimään vääriä mielipiteitä netistä, jotka sitten ilmoitetaan jollekin valtiontukea nauttivalle järjestölle, joka ottaa asiakseen tutkintapyyntöjen tehtailun.

  
  5. tammikuuta 2009 15:25:45

Nimi : Tulevaisuus on mahdollisuus
  
Viesti : Suomessa on paljon eri-arvoisuutta ja epätasa-arvoa. Kuinka huonosti asiat olisivatkaan, jollei Tasavallan Presidentti Tarja Halonen olisi näyttämässä arvojohtajana tietä kohti parempaa huomista?

Suomen etu vaatisi sen, että suomalaisten arjen tunteva Presidenttimme jatkaisi tehtävässään. Valitettavasti vaalilainsäädäntö estää Presidenttimme kolmannen virkakauden. Ratkaisuesimerkki tilanteeseen löytyisi idästä. Sen mukaisesti meidän tulisi valita poikkeuslailla Tarja Halonen pääministeriksemme jatkamaan työtään suomalaisen hyvinvoinnin parhaaksi.

Kuulos, jo nouse Suomen kansa! Kohti riemullista uutta ja onnellista tulevaisuutta arvojohtamme johdolla!
  
  5. tammikuuta 2009 15:30:48

Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1631232

Kieltämättä kävi itsellänikin mielessä se todennäköisempi vaihtoehto ...

Turun Sanomat:
http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:8:0:0:0;4:9:0:0:0;4:139:0:0:0;4:140:0:1:2009-01-05,104:140:585526,1:0:0:0:0:0:

Ennakkoluulot poistuvat parhaiten henkilökohtaisessa, riittävän pitkään tapahtuvassa luonnollisessa kanssakäymisessä

...ei siis väkisin vaan väsyttämällä ... aivopesua?
  
  5. tammikuuta 2009 15:36:30

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Del,

"Mutta jos hovioikeus/korkein oikeuskin päätyy poiston kannalle, niin kyllähän se olisi Jussin poliittisen uran loppu. Blogin poisto on sama asia kuin Jussin hiljentäminen muutoinkin."

Jos tällainen päätös tulee, se käsittääkseni koskee vain joitain tiettyjä kirjoituksia. Esim. Ellilää ei suinkaan ole kielletty kirjoittamasta nettiin enää koskaan, tai edes pitämästä blogia. Kirves osui vain "Ihmiskunta koostuu ihmisistä" -tekstiin, joka sattumoisin löytyy netistä. Scripta lähtisi jenkkimirrorille, H-a alkaisi pitää uutta uljasta blogia, ja netsit ottaisivat oikeuslaitoksen tökeröstä politisoinnista kaiken irti.

Se enintään kahden vuoden vankeusrangaistus, minkä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi antaa, epäilemättä sattuisi. Sekin tosin enemmän heihin kuin meihin.
  
  5. tammikuuta 2009 15:37:30

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : In Soviet Russia, the internet browses you.
  
  5. tammikuuta 2009 16:16:50

Nimi : Pönni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1631283

Oho?
  
  5. tammikuuta 2009 16:29:12

Nimi : Paul R
  
Viesti : Olihan uudenvuoden reissu Helsinkiin! Vasta kotiutunut. Lauantaina satuttiin keskustan kapakkiin ja pöytäseurueellisen ehtoja skinejä viereen. Sanokaa mitä sanotte, mutta en muista repeilleeni vedet silmissä äijien jutuille miesmuistiin. :)

"Paskanatseiksi" nuo tituleerasivat itseään. Hyvin tultiin toimeen, kun ei otettu häröilyä itseemme, vaan heitettiin juttua samaan tyyliin.

Uskotteko, itse koin olevani aidosti suvaitsevaisten seurassa.

---

Sitten, mainitsin aiemmin poikkeustila laista, joka ilmoitettiin Joulun alla menneen läpi. Joku tuossa mainitsi vastaavan tapauksen, jonka käsittely oli "sattumalta" osunut 21.12?

Tästä toivoisin lsätietoa. Ei voi olla sattumaa, eikä olekaan. Tähänkö on tultu? Poliittisesti tulenarat päätökset ajoitetaan juhlapyhille läpimenon varmistamiseksi. Sitten ilmoitusluontoisena asiana kerrotaan iltauutisissa. Netistä ei löydy mitään lisätietoa.

---

City lehden jutun luin tänään. Ihan ok.
  
  5. tammikuuta 2009 16:33:29

Nimi : P
  
Viesti : "
Jos tällainen päätös tulee, se käsittääkseni koskee vain joitain tiettyjä kirjoituksia. Esim. Ellilää ei suinkaan ole kielletty kirjoittamasta nettiin enää koskaan, tai edes pitämästä blogia. Kirves osui vain "Ihmiskunta koostuu ihmisistä" -tekstiin, joka sattumoisin löytyy netistä. Scripta lähtisi jenkkimirrorille, H-a alkaisi pitää uutta uljasta blogia, ja netsit ottaisivat oikeuslaitoksen tökeröstä politisoinnista kaiken irti."

Fiksuinta olisi, jos netsit mirroroisivat Halla-ahon sivustot ihan julkisesti ja ilmiantaisivat itsensä? Muutama sata/ tuhat Halla-ahon sivujen ylläpitäjää tukkisivat esitutkinnan ja mielipidesyyttäjänlaitoksen vuosiksi..

Siis jokainen Halla-ahon kirjoituksia "mirroroiva" kun pitäisi esitutkia erikseen, syyttää erikseen yms.

Ja käytännössä eipä niitä sivuja edes tarvitsisi mirroroida. riittäisi, että riittävän moni ilmiantaisi itsensä "mirroroinnista". Siis väittäisi mirroroivansa jotakin netissä olevista mirroreista. Poliisin olisi esitutkittava onko asia todella näin, vai ei ole.

Uskoisin että muutama sata ihmistä olisi valmis "antamaan itsensä ilmi" poliisille Halla-ahon sivujen "mirroroinnista ja tekstien kirjoittamisesta", kunhan pykätään sopiva ilmiantopohja nettiin, jos Halla-ahoa vastaan nostetaan syyte.

Riittäisi sitten poliisilla ja syyttäjällä töitä. Kas kun jokainen itsensä halla-ahon tekstien kopioiden "ylläpitämisestä ja kirjoittamisesta" ilmiantanut pitäisi tutkia ja syyteharkita.

Jokaisen itsensä "ilmiantavan" kannattaisi hommata joku vanha koneenromu poliisin takavarikkoa varten - poliisin tekniikan analysoitavaksi.

Sitten poliisi selvittelisi jokaisen itsensä ilmiantaneen ip-tietoja viimekuukausilta. Ja kuulusteluissa ei kannattaisi todeta mitään muuta, kuin että on kirjoittanut tekstit Halla-ahon nimissä ja ylläpitää palvelinta, joilla sivujen kopio on.

Poliisi joutuisi lain velvoittamana selvittämään onko itsensä ilmiantanut ylläpitänyt Halla-aho mirroria vai ei, onko kirjoittanut tekstit vai ei. Pelkkä tunnustus kun ei Suomessa riitä rangaistukseen. Näyttökin syyllisyydestä on poliisin ja syyttäjän osoitettava.

Syyttäjä joutuisi tekemään jokaisen kohdalla yksilöllisen syytämis- tai syyttämättäjättämispäätöksen.

Riittäisi Illmanilla hommaa, koska kyseiset päätökset ovat valtionsyyttäjänviraston heiniä.

Olisi sellaista väkivallatonta vastarintaa poliittista oikeudenkäyttämistä varten.

Ilkeämielistä toisaalta on tukkia ja sitoa poliisin tutkintaresursseja, mutta poliisin asenne, jossa päätetään lukea tuhat sivua blogikirjoituksia virkatyönä - jos vaikka jotain rikollista löytyisi osoittaa sen, että harkintakyky lisänatsoja sisäministeriöltä (lue Viljaselta) hamuavilta poliisijohtajilta on jo karannut.

Se että Illman hukkuisi esitutkintoihin taas olisi jokaisen sananvapautta ja oikeuslaitoksen pitämistä politiikan ulkopuolella kannattavan kannalta vain ihan oikein. Pysyisipä poissa muusta pahanteosta.

Ja jos esitutkinnat ja syyttämis/syyttämättäjättämispäätökset alkaisivat näyttää copypastelta, tehtäisiin kantelu/ rikosilmoitus virkarikoksesta. Jokainen juttu kun on käsiteltävä ja siihen on perehdyttävä erikseen..

Minusta illmanisteille, jotka ovat päättäneet käyttää lainsoveltamista poliittisena välineenä tulee ja pitääkin vittuilla raskaimman kautta. Sillä jos tälläinen demokratiaan kuulumaton oikeuden poliittinen käyttö päästetään läpi, tiedämme mitä siitä seuraa.

  
  5. tammikuuta 2009 16:41:22

Nimi : Aleksi
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1631283
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mikä meitä suomalaisia miehiä oikein vaivaa!
  
  5. tammikuuta 2009 16:42:55

Nimi : James Kameli
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 3-vuotiaan poikansa puukottaja paljastui ulkomaalaiseksi. Mikähän on tämä rikastajan eksoottinen kieli, jonka tulkkaus on niin vaikeaa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901058865678_uu.shtml

"Tulkkausjärjestelyt ovat hidastaneet Jyväskylässä lauantaina tapahtuneen pikkulapsen puukotuksen tutkintaa.

Puukotuksesta epäilty on 50-vuotias mies. Hänen vangitsemisoikeudenkäyntinsä on keskiviikkona.

Miehen epäillään puukottaneen kolmivuotiasta poikaansa perheriidan päätteeksi. Lapsi sai vakavia vammoja, mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Jyväskylän Myllyjärvellä asuvaan ulkomaalaistaustaiseen perheeseen kuuluu isän ja äidin lisäksi neljä alaikäistä tytärtä ja kolmivuotias poika. Kaikki olivat paikalla riidan alkaessa lauantai-iltana. Riidan päätteeksi isä lähti ajamaan autolla poika mukanaan.

Myöhään illalla isä pysäytti toisen autoilijan ja pyysi häntä soittamaan poliisille. Poliisin mentyä paikalle kävi ilmi, että lasta oli puukotettu. Mies on kuulusteluissa myöntänyt puukottaneensa poikaansa."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901058865678_uu.shtml
  
  5. tammikuuta 2009 16:44:26

Nimi : pipopää
  
Viesti : Halla-ahon nimi mainittiin radiossa juuri äsken.
  
  5. tammikuuta 2009 16:56:35

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Iltalehden keskusteluissa eilen oli ketju ulkomaalaisten väkivaltaisuudesta. Siinähän sitten suvaitsevaiset tyrmäsivät moiset pahuudet kuka milläkin argumentilla, kunnes joku keksi linkittää tämän kolmivuotiaan puukotuksen mukaan juttuun, vaatien, että suomalaisten miesten oma väkivaltaisuus pitäisi ensin saada jonkinmoiselle tolalle, ennenkuin voidaan ulkomaalaisilta vaatia samaa..

No kyllä on nyt minuakin naurattanut...
  
  5. tammikuuta 2009 18:09:31

Nimi : PP
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onko Hommaforum muillakin alhaalla?
  
  5. tammikuuta 2009 18:19:19

Nimi : Musta Leski
  
Viesti : Jooh, alhaalla on täälläkin foorumi.
  
  5. tammikuuta 2009 18:20:49

Nimi : ha ha
  
Viesti : pipopää

Missä yhteydessä?
  
  5. tammikuuta 2009 18:21:47


guestbook © freebok.net