14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110526-110550

Nimi : Sotilas
  
Viesti : Seppo Lehto on akateeminen ihminen siinä missä Halla-Ahokin.
  
  4. tammikuuta 2009 23:47:20

Nimi : P
  
Viesti : "Miten käy Jussin julkisuuskuvan sitten kun hän joutuu poistamaan bloginsa internet "avaruudesta" käräjäoikeuden määräyksellä?"

Kannatus kasvaa räjähdysmäisesti. Jussin sivut ilmestyvät lukemattomiin mirroreihin ja kansa, joka niitä ei ole vielä lukenut, lukee niitä heikkopäisellä kielletyn hedelmän raivolla.

Melkein Illman ja muut illmanistit pitäisi netsien keksiä, jos heidän kaltaisijaan hyödyllisiä idiootteja ei olisi spontaanisti syntynyt.

EU- ja Eduskuntavaalien jälkeen onkin sitten oiva hetki lähettää esim. Mika Johanille kiitoskortti tehdystä vaalityöstä ;)

Onneksi nämä illmanistit, vinat ja muut valopäät eivät koskaan opi. Paiskivat töitä muiden piikkiin ilmaiseksi, vaikka hyöty itselle tai omille poliittisille tavoitteille ei ole siitä pätkänkään vertaa. Ennemminkin vain auttavat ponnistuksillaan kusemaan omiin muroihinsa. En tiedä mistä he saavat voimaa ponnistuksiinsa? Itse en jaksaisi katsoa esim. vinan-hallituksen jäsenenä tai Illmanina peiliin seuraavien murskavaalivoittojen jälkeen, teitoisena siitä, että itse on auttanut poliittisen vastustajansa voittoon? Ilmeisesti heiltä uupuu kyky arvioida toimiensa seurauksia?
Mutta se lie ilmeistä Suomen politiikkaa ja virkamiestoimintaa kriittisesti tarkastellessa. Joukko koostuu pääosin lyhytnäköisistä omaa itseään fiksuina ja hyvinä pitävistä idiooteista.
  
  4. tammikuuta 2009 23:47:38

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Onneksi nämä illmanistit, vinat ja muut valopäät eivät koskaan opi. Paiskivat töitä muiden piikkiin ilmaiseksi..."

Ikuinen ihmetyksen aihe, ja niin tavallista. Miten se meni: "valta turmelee aina, ja ehdoton valta turmelee ehdottomasti."

Illman elää siinä uskossa, että voi kirjoittaa, tulkita ja toteuttaa "oikeuden". Oikeudesta viis.
  
  5. tammikuuta 2009 0:00:19

Nimi : Megro
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onko tämän vieraskirja olemassa Jussia vai AN:ää varten? Kuntavaalien jälkeen kokemani valistuksen johdosta olen tätä lukenut tätä melko säännöllisesti, mutta nykyään ei jaksa kuin rullata pikaiseen läpi, koska 80% liittyy AN:n jorinoihin, joiden informaatiosisältö on täysi nolla. Hommafoorumin perustamisen jälkeen tästä näkyy tulleen AN:n henkilökohtainen kitinäpalsta. Ymmärrän, että Jussi haluaa pitää tämän avoimena, mutta joku tolkku sentään.
  
  5. tammikuuta 2009 0:02:06

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Megro: Saa tänne kirjoittaa. Mielellään minäkin toivoisin jotain muuta kuin kitinää; )

Minusta AN kirjoittaa asiaa, mutta niin raskaasti ja painavaa asiaa ettei jaksa lukea sellaista monikaan, jos hän oman blogin perustaisi niin ei sinne monikaan jaksaisi vierailla, niin surullista kuin se minun mielestäni onkin.


Kansalaisia nyt vaan niin kovin vähän kiinnostaa politiikka ja politiikan yksityiskohdat. Päälinjat riittää rivikansalaiselle, kuten Jussikin jossain yhteydessä totesi torivaalitilaisuuksien keskusteluissa tulleen koetuksi.

  
  5. tammikuuta 2009 0:21:22

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (A.N. kirjoitti): "Haluat antaa ymmärtää, että viestieni ongelma olisi jankkaus, toisto, niiden pituus, niiden päämäärättömyys jne. etkä edes lue niitä.
Tämän kysymyksen ryhmäpsykologia on asia johon täytyy perehtyä vielä paljon syvemmin".

A.N., read my lips kaikella ystävyydellä: Homma on periaatteessa yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli. Ei ole ydinfysiikkaa pitää rajaveräjää pienellä. Ei siinä tarvita kuin miestä viivalle. Säilytetäänkö Suomi Suomena vai eikö säilytetä.

Sinä et ole yksinkertainen. Sulta puskee tulemaan analyysia, jossa pyörii ryhmäpsykologiat, rationaaliset prosessit, monoliitit, assosiaatiot, konnotaatiot, Le Bonit, diskurssit, viiteryhmät ja dynamiikat kuin feministin väitöskirjassa. Ei päätä eikä häntää. Sorry. Ja minä olen lukenut juttujasi tiettyyn rajaan asti ja huomannut että sinulla on pointteja, mutta ne hukkuvat massaan.

Lepää, tiivistä. Lakkaa analysoimasta puhki, sillä tietyn rajan jälkeen sillä on pelkkä verbaaliakrobatian arvo.
  
  5. tammikuuta 2009 0:40:01

Nimi : Del
  
Viesti : A.N:

What a waste !

Ja minä sentäs olen ollut jonkinlainen fanisi siitä lähtien kun astuit tälle areenalle.

Voi kumpa käyttäisit edes 10 % siitä potentiaalistasi ja ergiastasi, jonka törsäät tuohon tyhjänpäiväiseen valittamiseen, sellaiseen argumentointiin, jota olet tykittänyt Soininvaaran blogiin. Sillä tavoin voisit ihan todella saada muutosta laumojen käyttäytymiseen. Minun on ainakin vaikea uskoa ettet tätä itsekin tajuaisi.

Eli siis lyhyt kysymys: miksi?
  
  5. tammikuuta 2009 1:03:07

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Helsingin Sanomien teettämässä gallup-tutkimuksessa käy ilmi, että erityisesti vanhemmat ikäluokat haluavat panna "netin kuriin", vaikka sitten sananvapautta rajoittamalla. Tällaisesta tuloksesta voidaan tehdä lukuisia johtopäätöksiä, mutta myös siitä, minkälaisia käsityksiä erityisesti vanhemmilla sukupolvilla on netin luonteesta.

Tuloksesta voidaan yleisemminkin tehdä myös sellainen johtopäätös, että suurella suomalaisjoukolla ei ole järkiperäistä käsitystä siitä, mikä merkitys sananvapaudella on demokratiassa. Ilman sananvapautta ei voi olla aitoa demokratiaa. Ilman yleistä sananvapautta äänestäjien tekemät äänestyspäätökset eivät voi edes periaatteessa perustua rationaaliseen harkintaan, vaan ne perustuvat tekijöihin, joilla ei ole mitään tekemistä yhteisten asioiden hoitamisen eli demokratian kanssa.

Tällaiseen johtopäätökseen tultuani tulee väkisinkin mieleeni sellainen retorinen kysymys, että pitäisikö sananvapauden rajoittajilta kieltää äänioikeus? Sananvapauden rajoittajilla on joko oma lehmä ojassa tai sitten heillä ei ole riittävästi tietoa sananvapauden merkityksestä tai heillä ei ole riittävästi älyllistä kapasiteettia tärkeiden äänestyspäätösten tekemiseen.

Useimmat lienevät sitä mieltä, että lapsille ei voi antaa äänioikeutta, ja kaikki tätä mieltä olevat lienevät samaa mieltä myös sen syistä. Miksi siis antaa äänioikeus vanhemmalle ihmiselle, jonka henkiset kyvyt ovat sillä samalla tasolla, joka lastenkin äänioikeuden estää?

Tietämättömyys sananvapauden merkityksestä vuorostaan saattaa johtua siitä yksinkertaisesta syystä, että henkilö ei vain ole tullut ajatelleeksi koko asiaa. Kun asia hänelle selitetään, hän todennäköisesti saman tien muuttaa käsityksensä päinvastaiseksi.

Uskon, että suomalaisen aikuisenemmistön - niin nuoremman kuin vanhemmankin - älyllinen kapasiteetti on täysin riittävä sananvapauden tärkeän merkityksen ymmärtämiseen, kunhan syyt tietämättömille vain kerrotaan. Helsingin Sanomien teettämän gallup-tutkimuksen yhteydessä mitä ilmeisimmin ei näin ole tehty, ja jos ja kun asia on näin, ovat myös tutkimuksen tulokset täysin merkityksettömiä, eikä niillä ainakaan pidä perustella poliittisia sensuurilakeja.

Pohtimisen aihetta on myös siinä, mikä on se taho, joka on muokannut vanhemman sukupolven käsitykset internetistä näin vituralleen? Osaltaan myös se selittää tämän gallup-tutkimuksen tuloksia.
  
  5. tammikuuta 2009 1:10:36

Nimi : Del
  
Viesti : Miten käy Jussin julkisuuskuvan sitten kun hän joutuu poistamaan bloginsa internet "avaruudesta" käräjäoikeuden määräyksellä?

Jussi valittanee hoviin joten tuskin tuo käräjäoikeuden päätöksestä vielä blogiaan poistaa.

Mutta jos hovioikeus/korkein oikeuskin päätyy poiston kannalle, niin kyllähän se olisi Jussin poliittisen uran loppu. Blogin poisto on sama asia kuin Jussin hiljentäminen muutoinkin.

Tähän suvaitsevaisto tietysti pyrkiikin. Kaikin mahdollisin keinoin.

Itse olen ennustanut jo vuosia sitten tulevan oikeudenkäynnin ja myös sen lopputuloksen. Pian punnitaan se miten korruptoitunut suomalainen oikeusjärjestelmä on. Veikkaan että tulos on surullinen.
  
  5. tammikuuta 2009 1:11:00

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiedostaja: Pohtimisen aihetta on myös siinä, mikä on se taho, joka on muokannut vanhemman sukupolven käsitykset internetistä näin vituralleen? Osaltaan myös se selittää tämän gallup-tutkimuksen tuloksia.

Ei siihen nähdäkseni tarvita mitään salaperäistä tahoa, vaan esimerkiksi Jokela ja Kauhajoki riittävät jo yksinään selittämään aika pitkälle tuota gallupin tulosta. Luulen että suuri osa vastaajista on tarkoittanut "netin panemisella kuriin" juuri joihinkin koulumurhaajia ihannoiviin sivuihin kohdistuvaa ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka luonteesta heillä on varmaan aika hämärä käsitys. Lisäksi suuren osan jälkikasvu viettää varmasti liian paljon aikaa netissä sivustoilla, jotka eivät juuri luottamusta herätä, mikä osaltaan myös selittää epäluottamusta nettiä kohtaan ja hyväksyntää sen "panemiselle kuriin". Totta kyllä on sekin, että mahdollisimman laajaa sananvapautta ei täällä koeta kovin laajoissa piireissä itseisarvoksi samalla tavoin kuin Jenkkilässä. Luulen kuitenkin, että tuon gallupin tulokset selittyvät enimmäkseen paljon proosallisimmilla syillä.
  
  5. tammikuuta 2009 1:26:53

Nimi : K
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Juha Mäki-Ketelän jutusta tosiaan saa kuvan, että hän arvostelee persuja ääriliikkeeksi, vaikka ei heitä mainitsekaan.

Olen silti vakuuttunut, että kyseessä on vahinko. Hän on tarkoittanut toista, mutta asiasta syntynyt mielikuva on toinen. Tämä riski on aina olemassa, kun kyseessä on painettu teksti. No, seuraavassa haastattelussa täytyy sitten antaa persuille hiukan hyvitystä, eikö ;)


A.N. saakoon kirjoittaa mitä lystää. Eräs Jussin ja tämän vieraskirjan vahvuuksista on aina ollut korkea sensuurikynnys. Jussi ei ole lähtenyt sensuroimaan kuin ihan vakavimpia häiriköintejä jos niitäkään. Keskustelu on ollut varsin hyvää johtuen juuri tästä seikasta. Itse olen kypsynyt totaalisesti niihin lukuisiin saitteihin, joilla bannataan pienimmästäkin syystä, sellainen tapa on pikemminkin sääntö kuin poikkeus.

Vieraskirja on ollut piristävä poikkeus. Homma-foorumiin en ole ehtinyt juuri tutustumaan, mutta toivon, että keskustelua ei juuri sensuroitaisi. Vasta-argumentaatio on paljon tehokkaampi tapa saada ihmisiä hommaan mukaan. Sensuuri kaivaa poterot syvemmiksi. Kysykää vaikka Jussilta.

Jussi on muuten suomen ensimmäinen miespresidentti joka ei ole käynyt armeijaa.
  
  5. tammikuuta 2009 1:42:59

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Uskon, että suomalaisen aikuisenemmistön - niin nuoremman kuin vanhemmankin - älyllinen kapasiteetti on täysin riittävä sananvapauden tärkeän merkityksen ymmärtämiseen, kunhan syyt tietämättömille vain kerrotaan. Helsingin Sanomien teettämän gallup-tutkimuksen yhteydessä mitä ilmeisimmin ei näin ole tehty, ja jos ja kun asia on näin, ovat myös tutkimuksen tulokset täysin merkityksettömiä, eikä niillä ainakaan pidä perustella poliittisia sensuurilakeja."

...näin uskon minäkin.
... Mielenkiintoista on, että vanhemman väestön näkemys kelpaa jos asia on "hyväksyttävä".

Jos asia ei ole "hyväksyttävä", vanhemman väestön mielipidettä ei kannata kysyä.
  
  5. tammikuuta 2009 1:48:06

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphi: Ei siihen nähdäkseni tarvita mitään salaperäistä tahoa, vaan esimerkiksi Jokela ja Kauhajoki riittävät jo yksinään selittämään aika pitkälle tuota gallupin tulosta.

Tuota samaa ajattelin minäkin, mutta media lienee yksi niistä tahoista, joka hyvin aktiivisesti yritti assosioida yllä mainittujen tapahtumien juuret nettiin, ja vanhempi sukupolvi, joka ei nettiä juurikaan käytä, uskoo selityksen. Selitys on kuitenkin verrattavissa käsitykseen, jonka mukaan aseet tappavat. Jos aselakeja kiristetään, loppuvat myös murhat. Perimmäiset syyt ovat tietenkin muualla.
  
  5. tammikuuta 2009 2:03:57

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Minullakin on kellari. Se on tilavuudeltaan hieman tavanomaista suurempi noin sata neliömetriä. Siivoilin sitä tänään, avasin siellä olevan matkaradion ja jatkoin siivoustyötä, radiota sen kummemmin huomioimatta. Siirtelin hyllystöjä jne. Ajoittain pölynimuri ja muut siivoustoimet aiheuttivat sen verran melua, etten kiinnittänyt huomiota radion sointiin.
Jossain vaiheessa käynnistin sähkökäyttöisen sirkkelin jolla valmistin polttopilkkeen pituisia puukappaleita kellarissa olevista monista trukinlava- ym. puutarvikkeista.
Yllättäen huomasin että tilan ulko-ovi aukeni ja vaimoni ilmestyi ovensuuhun. Sammutin sirkkelin ja kellarin äänen hiljaistuminen aikaansai radion äänen suurimmaksi esille. Radiosta soi sattumoisin juuri sillä hetkellä rap-musiikkia.
Vaimoni katsoi minua pitkään ja tokaisi: Vai tälläista musiikkia sä kuuntelet.
Mitä tähän kysymykseen on korrektia vastata?
  
  5. tammikuuta 2009 3:12:08

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : hiljainen tukija: Jos asia ei ole "hyväksyttävä", vanhemman väestön mielipidettä ei kannata kysyä.

Tai jos asiaa kysytään, ja vastaukset sattuvat olemaan epämiellyttäviä, täytyy tuloksiin tietenkin liittää sopiva analyysi: syrjäytyminen, dementia, työttömyys, alkoholismi, masennus, pitkä ja pimeä talvi,...

Kauan sitten jo vitsailin, että gallup-tutkimusta tilattaessa tilaaja voi samalla esittää toivomuksia tuloksista. Kun tulokset ovat selvillä, voidaan kysymyksetkin laatia.

Mikähän taho minusta on tehnyt näin vainoharhaisen? ;-)
  
  5. tammikuuta 2009 5:42:10

Nimi : far angst
  
Viesti : Arkipäivän inhorealismia todellakin on, että Pravda omilla toimillaan on menettänyt asioita seuraavan lukijakuntansa luottamuksen. Niinpä P:sta on helppo uskoa, että se tekee omien tarkoitusperiensä mukaisia tutkimuksia. Netti on saatava kuriin, koska siitä saa oikeaa tietoa ja P. taas haluaa jakaa Oikeaa Tietoa™ ja siinä sivussa tietysti tehdä hynää Painetulla Sanalla.
P:n tilanne on surkea: netti kun ahistaa niin asenteen kuin posankin kohdalta. Onneksi P. omalla käyttäytymisellään jouduttaa omaa loppuaan.

Good riddance!
  
  5. tammikuuta 2009 6:28:57

Nimi : HESARI TAAS PANETTELEE, toimittaja Teppo Moisio
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesari kirjoittaa Ps:n Paavali Jääskeläisestä ja piti tietenkin mainita sivulauseessa että "Halla-Aho on kyllä sellainen sankari että en tiedä miten pitäisi suhtautua" ja haroo TURHAUTUNEENA hiuksiaan.
Taitaa tuo Hesarin vihervasuri -kauna olla aika sitkeässä kun pitää koko ajan lyödä ja jutussa tietenkin yritetään aiheuttaa PS sisälle ristiriitoja, ja vielä aika tarkoituksen hakuisesti. Paavali sai tosin 3 X VÄHEMMÄN ÄÄNIÄ KUIN HALLA-AHO, vaikka hesari mainiteseekin Paavalin vantaan ykköseksi oikein otsikossa. Säälittävää journalismia.
  
  5. tammikuuta 2009 7:34:48

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Vantaan perussuomalaisten ykköselle tärkein on köyhän asia
Maahanmuuton kritisointi ei nouse Pietari Jääskeläisen asialistalle
Teppo Moisio

helsingin sanomat

LIISA TAKALA


Pietari Jääskeläinen sai neljänneksi eniten ääniä kuntavaaleissa Vantaalla viime syksynä.


Punaisen talon tuvassa istuu harmaatukkainen mies riemunkirjavassa paidassa. Ikkunan takana on Helsingin pitäjän kirkonkylän idylli. "Loppusijoituspaikkakin näkyy tästä", Pietari Jääskeläinen nauraa ja viittaa paritalostaan kohti Pyhän Laurin kirkkomaata.

Kuusikymppinen Jääskeläinen oli syksyn kuntavaaleissa Vantaan suuri yllättäjä. Suurelle yleisölle tuntematon perussuomalaisten ehdokas sai kaupungin neljänneksi suurimman äänisaaliin, 976 ääntä.

"Sellainen tunne oli, että vaaleissa käy hyvin", Jääskeläinen kertoo nyt. "Se, että kävi noin hyvin, oli yllätys."

Vaikka Jääskeläinen on valtuustossa ensikertalainen, on hän perussuomalaisten valtuustoryhmän ykkösnimi ja tuleva Vantaan kaupunginhallituksen jäsen.

Uusi tulokas Jääskeläinen ei politiikassa ole. Hän oli 1970-luvun lopulta 1990-luvulle keskustapuolueen jäsen, yrittipä eduskuntaankin. Lopulta hän pettyi puolueeseen, jonka johto kannatti Suomen EU-jäsenyyttä ja ydinvoimaa.

"Olen kuitenkin yhä alkiolainen", Jääskeläinen sanoo nyt ja viittaa Maalaisliiton pääideologin Santeri Alkion ajatuksiin maaseudun ja köyhien asian muistamisesta.

Keskustan jälkeen hän innostui Osmo Soininvaaran puheista, liittyi vihreisiin ja oli puolueen europarlamenttiehdokkaana. "Ajattelin, että siitä kehittyy Soininvaaran johdolla sosiaalinen liike."

Jääskeläisen mielestä vihreät kuitenkin myivät periaatteensa hallituspaikkaa vastaan, ja hän jätti puolueen vuosituhannen alkupuolella.

Ekoihmisenä hän pitää itseään silti yhä. Joulunsa hän vietti aikuisen tyttärensä luona Keuruun ekokylässä.

Mikä on ajanut Jääskeläistä puolueesta toiseen ja lopulta perussuomalaisiin?

"Minua on aina piinannut sosiaalinen omatunto", Jääskeläinen sanoo.

Hän on ollut järjestämässä suurmielenosoitusta köyhyyttä ja työttömyyttä vastaan ja jakanut ruoka-apua vähäosaisille. Samaa hän haluaa tehdä politiikassa.

"Vaaleissa lupasimme turvata kaikille peruspalvelut."

Jääskeläinen vastustaa terveyspalveluiden ulkoistamista ja puhuu elintasoerojen pienentämisen puolesta.

"Vaikka varallisuus on Suomessa kaksinkertaistunut 1990-luvulla, myös köyhiä on entistä enemmän."

Perussuomalaisia ei ole oikein osattu asettaa puoluekartalla vasemmalle tai oikealle. Jääskeläisen kuvailema puolue kuulostaa kuitenkin selvästi vasemmistolaiselta.

"Sanotaan, että perussuomalaiset on sosiaalinen puolue. Se ei ole oikealla, vasemmalla eikä keskellä. Se on edessä murtamassa ahneutta ja epäoikeudenmukaisuutta", Jääskeläinen sanoo.

Keskustelu perussuomalaisista on pyörinyt helsinkiläisen Jussi Halla-ahon ja hänen maahanmuuttokriittisten näkemystensä ympärillä.

"Halla-aho on kyllä sellainen sankari, ettei tiedä miten häneen suhtautuisi", Jääskeläinen sanoo ja haroo turhautuneena hiuksiaan.

Jääskeläisen mukaan maahanmuuttajiin liittyvät asiat eivät suurinta osaa perussuomalaisista juuri kiinnosta. Hänen mielestään pitäisi keskittyä mieluummin köyhien tilanteen parantamiseen ja peruspalveluiden pitämiseen pystyssä.

Näitä asioita hän aikoo lähteä ajamaan myös valtuustossa."

http://www.hs.fi/digilehti/kaupunki/artikkeli/Vantaan+perussuomalaisten+ykk%C3%B6selle+t%C3%A4rkein+on+k%C3%B6yh%C3%A4n+asia/1135242504751

  
  5. tammikuuta 2009 8:15:46

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo mainittu P.Jääskeläinen kannattaa hyvinvointivaltiota mutta ei näe sitä uhkaavia tekijöitä. Taas yhdenlainen kaksinaismoralisti.
  
  5. tammikuuta 2009 10:00:42

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka Scripta poistettaisiin netistä ei Homma tyssää siihen vaan räjähtää silmille kun keskeiset kirjoitukset julkaistaan suurina kansien välissä. Voin jo nähdä kuinka Akateeminen Kirjakauppa natisee liitoksistaan massojen hakiessa omistukirjoitusta omaan kappaleeseensa. Haastattelijana Arto Nyberg/Matti Klinge/Jaakko Hämeen-Anttila/Jukka Relander (tarpeeton yliviivataan).
  
  5. tammikuuta 2009 10:22:30

Nimi : Tosi
  
Viesti : Tuo mainittu P.Jääskeläinen kannattaa hyvinvointivaltiota mutta ei näe sitä uhkaavia tekijöitä. Taas yhdenlainen kaksinaismoralisti.

Joo samaa mietin itsekin. Epärealistista idealismia, vaikka tarkoitus onkin varmaan hyvä.

Asiasta hesariin..

Paholainen pukeutuu Pravdaan

=)
  
  5. tammikuuta 2009 10:56:42

Nimi : Mielenkiintoisia linkkejä täällä
  
Viesti : Käykääpä kopioimassa talteen, ennen kuin Suoli24 sensur...eikun moderoi ne veke


http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000035&posting=22000000040620081
  
  5. tammikuuta 2009 11:10:10

Nimi : P
  
Viesti : "
Mutta jos hovioikeus/korkein oikeuskin päätyy poiston kannalle, niin kyllähän se olisi Jussin poliittisen uran loppu. Blogin poisto on sama asia kuin Jussin hiljentäminen muutoinkin."

Miten niin? Parempaa vaalilahjaa, kuin oikeusmurhan messiaskruunu ei voi kukaan antaa. Kirjoitukset eivät häviä ikinä netistä , eikä mikään tuomioistuin voi Suomessa langettaa tuomiota, joka kieltää kirjoittamaan nettiin. Suomessa ei tunneta ennakkosensuuria.

Ja jos jotain tuomioistuin määrää hatustavedetyin syin poliittisesti poistettavaksi kohdat pitää eritellä. Ei tuomioistuin voi vain päättää poistavansa kokonaisen sivuston kaikki sivut. Siis ei ainakaan lain perusteella.

Siksi esim. "Tomashotin" olisi kannattanut valittaa hovioikeuteen. Siellä kun päätöksiä ovat tekemässä ammattituomarit, jotka joutuvat noudattamaan lakia - kolmen kunnallispolitiikassa kunnostautuneen poliittisin perustein nimetyn lautamiehen sijaan. kuvaavaa on, että mm. pappa- JP. Roos on toiminut lautamiehenä. Hänhän onnistui mm. nimittelemään SDP:n nuorta ehdokasta, joka ei ollut samaa mieltä H-a:n kirjoitusten "laittomuudesta" - siis asiasta, josta ei ole mitään esitutkintaakaan loppuunviety - rikolliseksi - tarkemmin rikoksen suosijaksi.

Jokainen voi tykönään tuon pohjalta pohtia herran pätevyyttä tai pätemättömyyttä käräjäoikeudessa päättämässä tuomiosta lautamiehenä.


Minusta poliittista tuomiota parempaa lahjaa vaaleihin eivät illmanistit voisi antaa Halla-aholle.
  
  5. tammikuuta 2009 11:25:54

Nimi : viesti on poistettu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000035&posting=22000000040620081

Mitä tuolla oli?
  
  5. tammikuuta 2009 12:31:28

Nimi : Pena
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=lylxwq3-sH4
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suorita arvonta!
  
  5. tammikuuta 2009 12:32:20


guestbook © freebok.net