14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110376-110400

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Muslimit halusivat Intiassa oman valtion ja saivat Pakistanin. Nyt he vaativat itselleen Kashmirin aluetta. Mumbain terroristi-iskuihin osaltaan vaikuttivat Intian ja Pakistanin kiistat maa-alueista. Olivatko iskut oikeutettuja? Jos eivät olleet, niin miksi Hamasin tai Hisbollahin raketti-iskut Israeliin olivat/ovat oikeutettuja?"

Intiassa toteutettiin valtava väestönvaihto noiden maiden itsenäistymisen jälkeen. Pakistanissa ja Bangladeshissa asui paljon hinduja, jotka kaikki karkoitettiin tai tapettiin näiden valtioiden itsenäistyttyä. Mainitsemissasi esimerkeissä oli hyvin selkeästi kysymys uskonnosta eli tarpeesta perustaa islamilainen valtio.

Minä väitän, että Palestiinan ja Israelin kiista on uskonnosta täysin riippumaton. Palestiinan kiistassa on kysymys etnisten ryhmien elintilasta, ei uskonnosta. Tästä syystä joku voi olematta ristiriidassa itsensä kanssa samanaikaisesti vastustaa islamia mutta kannattaa palestiinalaisten oikeutta maa-alueeseen Palestiinassa. (Oman kantani, joka on EVVK, olen tehnyt selväksi aiemmin.)
  
  2. tammikuuta 2009 19:15:15

Nimi : Haider
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-aholle:
Katso
http://en.wikipedia.org/wiki/2001_Bradford_race_riots
ja jos mahdollista, vertaa sitä lukion englanninkielen oppikirjaan In Touch 4 WSOY. Mielenkiintoista, mitä lukioikäisille lapsille vaivaudutttiin kertomaan.

Oletko muuten jotenkin kristinuskon vastainen, kun sanoit eräässä varhaisessa kirjoituksessasi Jeesusta menninkäiseksi?
  
  2. tammikuuta 2009 19:32:22

Nimi : Vetoomus Halla-aholle
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jussi lupaa meille, ettet koskaan eroa vaimostasi. Jos kuitenkin näin kävisi, lupaa ettet ala Kanervaksi tai Vanhaseksi naisten suhteen.

Kun nyt selkeästi on nähtävissä, että sinusta tulee politiikan suurmies, älä tuhoa uraasi naisten vuoksi.
  
  2. tammikuuta 2009 19:45:00

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Minun työnteoltani menisivät täysin edellytykset jos julistautuisin julkinuivaksi. Savustus alkaisi heti.

En pidä kaksinaamaisuudesta, mutta kiistän jyrkimmin kaiken, jos joku joskus tulee kyselemään.

Lapset tarvitsevat ruokaa. Ala on julkinen. Siinä se.
  
  2. tammikuuta 2009 19:45:29

Nimi : Pera perusjätkä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Risto A.: Ei ne juutalaiset sinne menneet, vaan perustivat FED:in ja omistavat sen, eli USAn keskuspankin, omistavat myös KAIKKI mediatalot CNN, FOX, CBS, Washington Post ym... joten poliittinen valtaeliitti ymmärrettävästä kumartaa syvään Israelin suuntaan. Miksi muuten luulet USAn taistelevan Israelin puolesta ? Solidaarisuudestako ?

Suomen maahanmuuttopolitiikassa täytyy siirtyä lähemmäs Australian ja Kanadan mallia, jossa maahan pääsee VAIN jos on työpaikka valmiina, sopimus opiskelupaikasta tai 100 000e tilillä. TÄMÄN lisäksi tarvitaan terveystodistus lääkäriltä, josta näkee keuhkokuvat, AIDS-testit ja muut tarttuvimmat taudit. Suomessa Australiaan vaadittavia terveystodistuksia saa vain 4:ltä Australian hyväksymältä lääkäriltä. Tämän jälkeen EI OLE MAAHANMUUTTO ONGELMAA. Sosiaalinen maahanmuutto ja muut pakottamalla itsensä maahan tunkeneet siirretään Australiassa omalle saarelle, josta saa vain välttämättömimmän eli ruuan ja katon pään päälle, ja sen jälkeen 90% varmuudella karkoitetaan maasta. (Suomessa kaikille jaetaan 3000e/kk, vaatteet, autot, kodinsisustus, Playstation3 ja muut vermeet + kansalaisuus pienellä viiveellä). Ymmärrätte varmaan että Australiassa ei ole somaliongelmaa, Afrikasta katsottuna Suomi onkin huomattavasti houkuttelevampi paikka, ja Australian sosiaaliturva ( ilmainen toimeentulo) ei ole läheskään niin antelias kuin suomen korkeilla veroilla ylläpidetty Afrikkalaisten ruokintajärjestelmä.

Toivon todella hartaasti että Halla-Aho pääsee eduskuntaan ja siihen asemaan että todella voi vaikuttaa asioihin. Tiedän hyvin monia ihmisiä, joille olen työpaikoilla jutellut asiasta, olevan Halla-Ahon takana. Odotettavissa on äänivyöry ensi eduskuntavaaleissa. Hyvä Jussi, go for it !
  
  2. tammikuuta 2009 19:50:59

Nimi : Pekka Koo R
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää Uutta Vuotta Halla-ahon perheelle!

Tunteen ja järjen aitoutta parhaimmillaan! Siksi suosittelen meille uusille - kuin myös vanhoillekin lukijoille 3:a Halla-ahon blogiartikkelia vain välipalaksi:
1)nro 40/30.10.2005; Vähän lapsista ja niiden menettämisestä
2)nro 52/29.1.2006; Tarja Halosesta
3)nro 78/21.9.2006; Islamin yleisestä ja erityisestä suvaitsevuudesta
  
  2. tammikuuta 2009 20:00:48

Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : en asu Tsadissa onneksi. Vaan missähän se oli kun Jussi kirjoitti miehistä jotka pakenevat vessaan vetistelemään kun puhutaan uutisissa olleista kuolleista lapsista...
  
  2. tammikuuta 2009 20:30:21

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Cityn juttu oli erittäin asiallinen ja osoitus siitä, että ilmapiiri keskustelun (eli homman) suhteen on muuttunut.

Myös jo aikaiset päätelmäni "Moninaisuusmyönteinen yliopisto" -kirjoituksesta osoittautuivat oikeiksi.
  
  2. tammikuuta 2009 20:37:28

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ylen uutisten mukaan Perussuomalaisten kannatus on 7,1 %.
  
  2. tammikuuta 2009 20:37:46

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Oikeisto ja perussuomalaisten kannatus on yhteensä suurempi kuin vasemmiston. Vielä on matkaa siihen Itävallan tilanteeseen että oikeiston ja keskustan kannatus on 25%, perussuomalaisten 30% ja vihreitten ja vasemmiston 35%. No niin pitkälle ei tarvitse edes päästä.
  
  2. tammikuuta 2009 20:46:18

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Persut nyt pelleilee vielä hetken ja vaipuvat unholaan viimeistään eduskuntavaaleihin mennessä.7,1% kannatus on vielä täysin olematon eikä se siitä ainakaan nouse.Ei suomen rasistit riitä.
  
  2. tammikuuta 2009 20:53:32

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Pelleilystä puheenollen, mikset Pirjo jo ole Pirjoilemassa Hommafoorumilla.
  
  2. tammikuuta 2009 20:59:35

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mietinkin juuri eilen vuodenvaihteen Ilta-sanomien lööppiä (kannessa pornahtava "Glamourkissa Jutta Urpilainen", joka muuten on työväenpuolue SDP:n todella uskottava papukaijamainen puheenjohtaja) notta kuinkahan tuollaisen työväenpuolueen uskottavuudelle käy...
  
  2. tammikuuta 2009 21:00:22

Nimi : KAUKASIALAINEN
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Nyt alkaa RKP:lle, viherhinteille ja vasuristalineille tulla pikku paniikkia kun PS on jo 7,1% kannatuksessa. Ehkä Suomen kansalaiset eivät sittenkään halua tänne kymmeniä tuhansia muslimisomaleita...
Nyt pojat levittäkää PS ja Halla-Ahon sanomaa laajalla rintamalla, jotta ihmisten tietoisuus asioiden muutoksesta oikeasta kantautuu kaikille. Käytännössä kaikki joille olen työpaikalla puhunut Halla-Ahosta ovat olleet samaa mieltä maahanmuutto-ongelmasta.
  
  2. tammikuuta 2009 21:41:06

Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mieluummin minä Juttaa katselen verkkosukissa kuin Lipposta. Älkää olko niin ahdasmielisiä ja suvaitsemattomia!
  
  2. tammikuuta 2009 21:44:08

Nimi : Sotilas
  
Viesti : Sepon ja Jussin linjalla, aina!

http://www.youtube.com/watch?v=-n_aYdDFMIE
  
  2. tammikuuta 2009 21:55:04

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pera perusjätkä:

Jos Australia haluaa tietää tulijan terveystietoja ja arvioittaa ne neljällä omalla lääkärillään, ymmärrän asian oikein hyvin. Sattumalta tiedän tapauksista, jossa mamu sairastaa tarttuvaa yleisvaarallista tautia JA mielisairautta. Molemmat vaativat jatkuvia ja kalliita hoitoja + johtavat invaliditeettiin ja työkyvyttömyyteen.

Yksikään nenäänsä pidemmälle ajatteleva länsimaa ei avaa rajoja tällaisille tulijoille.

  
  2. tammikuuta 2009 21:57:07

Nimi : Sivustaseuraaja
  
Viesti : [link=http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1630524[/link]


Muslimiperheen turvapuheet säikyttivät - ulos lentokoneesta

Minkä vuoksi perheen muslimitausta mainitaan? Eikö yllä linkitetty artikkeli olisi uutinen, jos puhuttaisiin vain perheestä, joka pohti, minne istua?

Alla artikkeli kokonaisuudessaan:

Muslimiperheen turvapuheet säikyttivät - ulos lentokoneesta

02.01.2009 11:43

[i]Yhdysvaltalaisen Atif Irfanin perheen viaton keskustelu siitä, missä on turvallisinta istua lentokoneessa, teki lopun seurueen lomamatkasta heti alkuunsa, kertoo CNN.

Kahdeksanhenkinen perhe etsi halpalentoyhtiö AirTranin koneesta paikkoja torstaisella lennolla Washingtonista Orlandoon, kun kanssamatkustajat tulkitsivat perheen sananvaihdon olevan lentoturvallisuutta uhkaavaa.

Matkustajakoneen ollessa vielä portilla odottamassa lähtöä, asteli sisälle FBI-agentti, joka pyysi Irfania ja tämän vaimoa poistumaan. Myös muut muslimiperheen jäsenet vietiin kuulusteluihin samalla, kun loput matkustajat joutuivat ylimääräiseen turvatarkastukseen.

- Keskustelimme koneessa ainoastaan siitä, missä tosiaan olisi turvallisinta istua: siipien ja moottorien lähistöllä, koneen etu- vai takaosassa. Se oli siinä. Emme käyttäneet esimerkiksi pommi-, räjähdys- tai terrori-sanoja, joista olisi voinut syntyä väärä mielleyhtymä, kertoo Inayet Sahin.

Se kuitenkin syntyi. Keskustelun kuulleet matkustajat raportoivat asiasta eteenpäin koneen miehistölle.

FBI totesi kuulusteluiden jälkeen, ettei seurue syyllistynyt minkäänlaiseen uhkailuun ja taivutteli lentoyhtiötä päästämään sen jatkamaan matkaa. AirTran päätti tästäkin huolimatta jättää perheen maan kamaralle.
IS-CNN[i]
  
  2. tammikuuta 2009 21:58:31

Nimi : Helppo-heikki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : en ymmärrä miksi muslimit saa yleensä matkustaa lentokoneissa.
  
  2. tammikuuta 2009 22:03:18

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jutta verkkosukissaan Ilta-sanomien kannessa työväenpuolueen puheenjohtajana on aivan yhtä uskottava tapaus kuin Lipponen oli samoissa puhumassa äärioikeiston vaaroista Ykkösaamussa. Olivatkohan samat verkkosukat jalassa?
  
  2. tammikuuta 2009 22:12:58

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika rasistista toimintaa lentoyhtiöltä no toivottavasti miljoonakorvaukset joutuvat ainakin maksamaan.Myös ilmoituksen tehneille matkustajille olisi hyvä saada tuntuvat rangaistukset,että ottaa aivoon tuollaiset ennakkoluuloiset ihmiset.
  
  2. tammikuuta 2009 22:16:28

Nimi : Helppo-heikki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ketkä kaappasi lentokoneita. PLO? oliko ne buddhalaisia? Ketkä lensi niitä päin taloja Jew Yorkissa? - tai no ne saattoi olla tyhjiä CIA:n järkkäämiä vehjkeitä tai kuva manipulaatioita. Ja WTC:T sorti mikronuclearbombs. Myös sen erikseen olevan mökin (CIAN tsto) johon lensi varmaan pala sortuvaa WTC-tornia joten sehän tuli alas kuin korttitalo.
  
  2. tammikuuta 2009 22:22:39

Nimi : V
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Pirjo, mitä tekemistä tuolla lentoyhtiön tempulla on rasismin kanssa?

Ja mitä perussuomalaisten kannatuksella ja rasismilla on tekemistä keskenään?

Tunnut näkevän rasismia kaikkialla ;-)
  
  2. tammikuuta 2009 22:24:02

Nimi : Kaukasialainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Australiaan ja Kanadaan ei pääse jollei ole laaja selvitystä terveyden tilasta, mm. AIDSista ja muista tartuntataudeista. Vaatimuksiin kuuluu myös vakituinen työpaikka valmiina tai opiskelupaikka tai 100 000e käteistä tilillä. Nämä olisivat hyvä alku Suomen pakolaispolitiikan kulmakiviksi.
Halla-Aho tai Soini voisi sorvata näistä sopivat version Suomen oloihin, humanitääripakkomaahantuleville Ahvenanmaalle voisi perustaa sitten Suomen suurimman pakolaiskeskuksen RKP:n ehdottomasta vaatimuksesta. Ja vapaa liikkuvuus ahvenanmaan saarella asukkaiden kustantaessa mamujen menot.
  
  2. tammikuuta 2009 22:29:52

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muutama yksittäistapaus ei oikeuta minkäänlaiseen pelkoon kaikkia Islaminuskoisia kohtaan.Jenkit ja Israelkin tappavat muutamassa päivässä enemmän ihmisiä kuin terroristit ovat koskaan tappaneet ja en itse ainakaan silti vihaa kaikkia jenkkejä tai juutalaisia.Perussuomalaiset ratsastavat typerän rasistisilla ehdokkailla ja se on mahdollista vain koska ihmiset jotka eivät tajua ketä äänestävät niin saavat äänestää.Pitäisi olla jonkinlainen äänioikeustesti jossa katsotaan voiko jollekkin henkilölle antaa oikeutta vaikuttaa.
  
  2. tammikuuta 2009 22:31:41


guestbook © freebok.net