14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110351-110375

Nimi : Gc
  
Viesti : Pirjo: "Israel itse kerjää verta nenästään näillä tietulleilla,mutta se riemu loppuu kun Obama astuu USA:n johtoon.Hän on varmasti palestiinalaisten puolella tässä konfliktissa."

LOL! Obaman Chief of Staff tulee olemaan Rahm Emanuel, joka muun muassa on palvellut Israelin armeijassa. Obaman kavereihin hänen Chigacon aikoinaan toki kuului paikallisia palestiinalaisaktivisteja, mutta miksi uu-äss-aan pressa enää leikkisi sellaisten pikkutekijöiden kanssa. Obama on päässyt asemaansa siten, että on aina ollut hyvissä väleissä hänen uransa kannalta tärkeiden ihmisten kanssa, eikä siihen joukkoon enää kyllä palestiinalaisaktiivit kuulu. Emanuelin lisäksi muita Israelin kovia puolustajia Omaban hallinnossa tulee olemaam mm. Lawrence Summers. Pirjosta tulee mieleen eräs rasismin määritelmä minkä kerran luin eräästä blogista, joka meni jotenkin näin."Tyypillinen rasisti on sellainen henkilö, jonka asenne afrikkalaisia kohtaan on sama kuin tyypillisen anti-rasistin asenne juutalaisia ja Israelia kohtaan."
  
  1. tammikuuta 2009 1:31:14

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyvää uutta vuotta itse kullekin, tulkoot siitä hommalle nousujohteisempi kuin yhdestäkään aiemmasta!
  
  1. tammikuuta 2009 1:31:25

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Siis mitä vitun väliä jollai punasilla risteillä?jos ei voi elää normaalia elämää kun joka paikassa tarkkaillaan.Varmasti palestiinalaiset ja israelilaiset haluisivat elää normaalia elämää,mutta hallitukset molemmissa maissa ovat perseestä.Toki siinä kun Israelin teinit juhlivat yökerhoissaan niin palestiinalaiset yrittävät saada edes jotain syötävää.En ihmettele että tällaisessa tilanteessa Hamasin kaltainen äärijärjestö voittaa vaalit."

Sanoit, että Palestiinassa ei ole lääkkeitä, vaan niitä kaivetaan tunneleiden kautta Israelista... vastasin, että Punainen Risti kyllä pyrkii lääkitsemään. Ja Hamas ei todellakaan välitä kansansa lääkitsemisestä tms. Hamas on kansalleen niin huono vaihtoehto, kuin vain voi olla. Hieman, kuin kommunistit neukkulassa - kun valtaan on päästy niin hups valta pysyy vaikka kansa kärsii kuinka.

Ja normaalista elämästä. VOI VOI jos valtiossa ei ole rahaa elää normaalia elämää, kun kaikki raha menee uskonnollisille johtajille, aseisiin jne. Se on huonompi homma se. Mutta mitä hiton väliä on sillä asialla siinä, että Israel ei ole asioitansa niin pahasti töhrinyt. Toiset osaa toiset ei. Huuhuuhuuu. Meikäläine teinixinä juhlii yökerhossa mutta namibialainen ei - ellei muuta Suomeen ja juhli sossurahoilla. Hipsankukkaa ammunpa muutaman raketin tämän kunniaksi.
  
  1. tammikuuta 2009 1:51:44

Nimi : Pera Perusurpo
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : USAn valtaklikin takana on AINA juutalaisia ja Israelin klikkejä, niin myös Obaman takana. Tämä takaa sen että Jenkit tulevat aina antamaan täyden tuen Israelin politiikalle, mitä hyvänse se sitten onkaan.

Suomen tilanne maahanmuuttopolitiikan tullessa "kaapista" ulos on todella lähellä katastrofaalista, ensi vuonna tulee taas yksi Riihimäen kokoinen Somalikaupunki Suomeen elämään 90% meidän verotuilla. Tämä Astrid Thorsin tahdosta, joka olisi mielellään avannut rajat kokonaan auki KAIKILLE Afrikkalaisille ILMAN MITÄÄN RAJOITUKSIA. Suomessa alkaa kohta minariteetit ulvoa aamuisin ja kutsu moskeijaan kuuluu pitkälle. Kielletään Joulun vietto ja muut Suomalaiset perinteet, koska loukkaavat Islamin kannattajia. Tähän johtaa nykypolitiikka.
Suomeen on saatava järeämpää "tykistöä" politiikan areenoille, muuten nämä Ruotsin Kårvän Peråreijät, Viherhinttarit ja Stalinit antavat maamme ja omaisuutemme Afrikkalaisille. Ja sieltä riittää tulijaa !!!
Ainoa toivo on äänestää Perussuomalasia ja toivoa että kokoomus lähtisi kelkkaan mukaan järkiperäistämään tätä meininkiä. Hyssyttelyn aika on ohi, ja asioista on ruvettava puhumaan niin kuin ne on , ja sillä voidaan EHKÄ vielä välttää Ruotsin kohtalo siirtolais-slummeista, muslimimellakoista ja 1000 oppilaan kouluista, joissa 2 oppilasta on ruotsalaisia. Suomessa Itä-Helsinkissä ja Espoon Kirstinmäessä & Sunassa alkaa olla jo enemmistö maahanmuuttajia. Yllätäen nämä paikat ovat myös huume ja muun rikollisuuden keskittymiä. Näillä paikolla asuntojen hinnat laskevat ja alueen arvostus laskee dramaattisesti. Kovaa vauhtia ollaan menossa Ruotsin suuntaan !!!

Viva Halla-Aho !!!!!
  
  1. tammikuuta 2009 2:16:00

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ensin, Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Elvyttää pitää, mutta oikeissa asioissa!

Asiaan, mielestäni nykyinen valtionhallinnon tuottavuusohjelma on aivan loistava!

http://www.vm.fi/vm/fi/05_hankkeet/02_tuottavuusohjelma/index.jsp

Lisäisin kuitenkin vielä, että ohjelman tulisi ensisijaisesti kohdistua nimenomaan valtionhallintoon, ei valtionpalveluihin. Ministeriöt ovat täynnä vasemmistolaisia ja täten nykyisen hallituksen, erityisesti kokoomuksen, kanssa yhteistyökyvyttömiä virkamiehiä. Juuri nyt nämä oppositio-virkamiehet tekevät ahkeraa myyräntyötä saadakseen asiat vaikeiksi nykyiselle keskusta/kokoomus painoitteiselle hallitukselle.

Ehdotankin, että aluksi, koko sisäasiainministeriön henkilökunta irtisanottaisiin ja erityisesti kansliapäällikkö Ritva Viljanen. Jätettäköön kuitenkin nykyinen ulkomaanosaston päällikkö virkaan.

Olisiko sisäasiainministeriönkin suomettuneisuudenajan vuokrasopimuksen jo aika päättyä? Porkkalahan palautui jo 1956.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Porkkalan_vuokra-alue

Kannattaa myös muistaa, että sisäasiainministeriö on ollut päätoimija muuttoautojen ja tuontiautojen verotukselle. Tulli ja KHO juuri nyt painivat näihin liittyvien tuhansien kansalaisvalitusten kanssa. Seuraavaksi tulevat laivamaksut. Linkki alla.

http://www.tulli.fi/fi/01_Ajankohtaista/02_Muut_tiedotteet/vipnews_6708.jsp

Kuinka kauan Suomalaisten rahat ja pinna kestävät tämän pienen vasemmistoporukan puuhastelua???

  
  1. tammikuuta 2009 2:16:34

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "USAn valtaklikin takana on AINA juutalaisia ja Israelin klikkejä, niin myös Obaman takana."

Miten ne sinne menevät? Salaa ovista, salaa kuiskii ihmiset tainnoksiin tms?

Voisiko olla mitään sen kanssa tekemistä, että nämä 'otetaan' hommiin, yksinkertaisesti osaamisen takia?

Mikä antisemiiteiltä jää useinmiten tajuamatta on se, että kun marxin veljekset pistivät tavallista valkoista teattereissa halvalla - tavallinen valkoinen nauroi itselleen. Tästä tuli bisnes. Mitä sitten?

Olisi aivan sama kuin aina, kun suomalainen päästettiin passijonoissa ohi viimevuosituhannella, jopa DDRssä, suomalaisten luotettavuuden takia, että kyseessä olisi ollut suomalaisten globaali salaliitto!!!!

Suomalaisilla on NOKIA, KONE, KARIBIAN RISTELIJÄT; SAATANASTI F1 KUSKEJA (ruotsalaisilla ei yhtään), SUOMALAISET VOITTI RYSSÄT KAHTEEN KERTAAN PUTKEEN, ANTOI SAKSALAISILLE SELKÄÄN HETI PERÄÄN, VAIKKA SEN PITI OLLA MAHDOTONTA, SUOMALAISET OVAT MAAILMALLA AVAINASEMISSA JOKAPAIKASSA VAIKKA SUOMALAISIA ON VAIN REILU VIISI MILJOONAA!!!! SALALIITTO SALALIITTO!

Toisinsanoen.

Jos nyt vain viitsii ottaa oman sormen omaan hanuriin, niin tietää, että se kannattaa ottaa sieltä pois ja laittaa sormi oikeisiin töihin: ajattele, suunnittele, toimi, by the book. Ja lakkaa olemasta marttyyri, koska mikään ei ole ruotsalaista demaria alhaisempi reptiili, kuin muiden perseessä sormeaan pitävä 'suuri ajattelija'.
  
  1. tammikuuta 2009 2:42:32

Nimi : Joosef K
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvää uutta vuotta Jussi täältä Kemistä. Keep up the good work. Olet rohkea "pioneeri" ja toivon, että useampi ihminen aukaisee silmänsä ja näkee mitä holtiton maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan saada aikaan.
  
  1. tammikuuta 2009 2:55:11

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Eräässä juutalaissalaliittoja kuvailevassa blogissa mainittiin, että juutalaisista 75% ovat taipuvaisia psykopatiaan. Jos asia olisi näin, silloin juutalaiset eivät kykenisi toimimaan riittävän solidaarisesti pitääkseen yllä yhtään minkäänlaista salaliittoa.

Vastaavia ristiriitoja löytyy melkein jokaisesta juutalaissalaliittoteoriasta.
  
  2. tammikuuta 2009 15:32:02

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Siis mitä vitun väliä jollai punasilla risteillä?jos ei voi elää normaalia elämää kun joka paikassa tarkkaillaan.Varmasti palestiinalaiset ja israelilaiset haluisivat elää normaalia elämää,mutta hallitukset molemmissa maissa ovat perseestä.Toki siinä kun Israelin teinit juhlivat yökerhoissaan niin palestiinalaiset yrittävät saada edes jotain syötävää.En ihmettele että tällaisessa tilanteessa Hamasin kaltainen äärijärjestö voittaa vaalit"

Siinä Pirjo loihe lausumahan monikulttuurisen tulevaisuutemme. Palestiinan tie on meidänkin tiemme.
  
  2. tammikuuta 2009 15:53:12

Nimi : Krisu
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "Voisiko olla mitään sen kanssa tekemistä, että nämä 'otetaan' hommiin, yksinkertaisesti osaamisen takia? "

Kukaan ei varmaankaan kiistä, että juutalainen kansakunta on tuottanut ihmeen paljon neroja ja suuria ajattelijoita. He ovat kuitenkin pitkälti sisäänpäin lämpiävien klaanien joukko, jotka ajavat omia ryhmäintressejään.

http://www.amconmag.com/article/2003/mar/10/00025/

Hörhöt sikseen, ottakaa oikeasti asiasta selvää.
  
  2. tammikuuta 2009 16:36:41

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Perussuomalaisilla nyt 7.1 % kannatus. Huima nousu.

Ja adressissa nyt jo 25821 nimeä.
  
  2. tammikuuta 2009 16:54:28

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : City-lehden juttu Halla-ahosta oli mielestäni hyvä. Halla-aho sai tilaa omille vastauksilleen.

Järkyttävää oli lukea, että Halla-ahon paras ystävä joutuu esiintymään nimettömänä, koska saisi etsiä muita hommia, jos ystävyys Halla-ahoon tulisi ilmi.

Tulee mieleen jokin Brezhnevin aikainen Neuvostoliitto, jossa kaikkien elämässä eteenpäin pyrkivien oli huulilla tunnustettava yhteistä ideologiaa, vaikka kaikki tiesivätkin sen valheeksi.

Sellaista on ns. suvaitsevaisuus nyky-Suomessa.
  
  2. tammikuuta 2009 17:02:42

Nimi : Elisa
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : olen kokoomuslainen. Tämä eduskunta- ja EP-vaaleja koskeva epäilevä ajatus hävisi lopullisesti mielestäni luettuani vuosien takaisen kirjoituksesi lapsista ja niiden menettämisestä (kiitos linkistä Vesa!). Sinäkö olet huono pukemaan sanoiksi ja kiteyttämään suuria totuuksia ja ajatuksia? En muista, milloin olisin viimeksi lukenut näin vilpitöntä tekstiä suoraan sydämestä. Olet hyvä ihminen, Jussi. Äänestän sinua minne tahansa.
  
  2. tammikuuta 2009 17:06:24

Nimi : Gulel
  
Viesti : Kyllä euro parlamenttiin kannattaa ehdottomasti mennä. Sieltä saa paljon enemmän rahaa kun kaupungin hommissa saa vaan rupuset kokous palkkiot. Perheelliselle miehelle siis huomattavasti suositeltavampi vaihto ehto !!!
  
  2. tammikuuta 2009 17:09:16

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Koska laki ei erikseen kiellä "temppuilua", pitäisi PerSujen voitokkaan konsulikaksikon Soini-Halla-aho ehdottomasti olla tyrkyllä Rysseliin. Näkevät kaikki sitten ääriharavan valtakunnallisen imun, joka lienee >20.

Tienesti ja koronkasvu on politiikan untuvikolle ehdottomasti hyväksi. Eduskuntavaalikassa kuntoon EUvostoliiton ryövärinkukkarosta - siinä on runollista oikeutta. Ja MEPiksihän ei tosiaan ole pakko lähteä vaikka paikka irtoaisikin. Tuleepa silti kustua isojen puolueiden silmään.

Go for it! Eurovaaleistahan se todellinen antiehdokas onkin puuttunut!
  
  2. tammikuuta 2009 17:24:35

Nimi : Uusnuiva
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuvastaa hyvin suomalaista "suvaitsevaisuutta" että Halla-ahon parhaan ystävän on esiinnyttävä nimettömänä potkujen pelossa.

Mehän elämme totalitaristisen yhteiskunnan kaltaisessa yhteiskunassa näköjään eikä tällaista voi edes pitää minään aitona länsimaana eikä sivistysvaltionakaan.
  
  2. tammikuuta 2009 17:37:42

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Eräässä juutalaissalaliittoja kuvailevassa blogissa mainittiin, että juutalaisista 75% ovat taipuvaisia psykopatiaan. Jos asia olisi näin, silloin juutalaiset eivät kykenisi toimimaan riittävän solidaarisesti pitääkseen yllä yhtään minkäänlaista salaliittoa.

Vastaavia ristiriitoja löytyy melkein jokaisesta juutalaissalaliittoteoriasta."

Monet ZOG-neurootikot eivät myöskään tunne arkkivihollisensa historiaa kovin hyvin. Mm. maanomistusolot keskiajan Euroopassa ovat hepreaa (pun intended) näille.

Oli muuten Halla-aho-artikkeleista tähän mennessä paras tuo Kitü-lehden. Erkko-media on tosiaan alennustilassa.

  
  2. tammikuuta 2009 17:46:44

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Perussuomalaisilla nyt 7.1 % kannatus. Huima nousu."

Jep Hommat on ^^^:ssa ja muut hölmistyneenä katselee vierestä tajuamatta mikä on meneillään.

Sitten mielenkiintoiseen Vihreiden intiaani kokeiluun lapissa jonka kustannukset itse Erkki Pulliainen lupasi maksaa ei tainnut aivan maksaa.
En itse ollut tälläistä edes kuullutkaan ennen ja että vale inkkarit murhaasivat jopa yhden hepun?

Elämäntapa inkkarit lapissa

"Vihreiden kansanedustaja Eero Paloheimo on perehtynyt kohua herättäneeseen Kittilän "intiaanileiriin"

"Johtopäätöksenä Paloheimo toteaa kannanotossaan: 1) Kaikki, jotka mustamaalaavat intiaaneja ovat paskiaisia. 2) Kaikki, jotka ymmärtävät mustamaalaajia, ovat myös paskiaisia.”

""Käsitän nyt että hän oli homoseksuaali. Hän ei esittänyt sitä niin. Hän väitti, että sperma välittää henkiä, sillä me uskoimme jälleensyntymiseen", kertoo ex-intiaani Jean-Fracois."

"Gabrie'len mukaan moni nainenkin on tarvinnut useiden kuukausien yksinäisyyttä toipuakseen yhteisön sairaista suhteista."
Paloheimo Eero
kansanedustaja


Kuinka iriadamantti määritelläänDelegitimointi ja kunnon ihmiset

"Poliisi saapui vajaan vartin kuluttua ja he haistoivat käytävään savun. Koputukseen ei vastattu. Ovi avattiin yleisavaimella. Huoneessa oli kolme alastonta miestä. Yhdellä oli rinnassa puukonreikä."

25.10.1991 Matkustajakoti Heta

Että tämmöistä kulttuuri kokeilua silloin ennen,nyt näinä päivinä kokkeilut on hiukan laajentuneet ja seurauksista on saatu lukea medioista mittarit täyteen ja kaiken maailman valepakolaisia tulee ovista ja ikkunoista.

Yeah, today I woke up screaming ... Evil twin
  
  2. tammikuuta 2009 17:50:22

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901028856190_uu.shtml
  
  2. tammikuuta 2009 17:51:25

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.city.fi/artikkeli/Jussi+Halla-aho/2921/
  
  2. tammikuuta 2009 17:54:36

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heh, minäkin muistan nämä elämäntapaintiaanit.

Työskentelin siihen aikaan sellaisessa suvaitsevaisessa ympäristössä, jossa elämäntapaintiaanien arvostelu olisi ollut kuoleman synti.

En kuitenkaan aina onnistunut pysymään vakavana, kun elämäntapaintiaaneista tuli puhe. Niinpä minua alettiinkin epäillä suvaitsemattomuudesta.

Se oli sellainen kokemus, että nuivistumiseni pääsi hyvään alkuun. Samoihin aikoihin Suomeen vielä lappasi somaleita Neuvostoliitosta. Hekin olivat pyhiä ihmisiä.
  
  2. tammikuuta 2009 18:02:29

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Demareille ja kepulle ihan oikein! Vallanpitäjänä kun aikansa esiintyy eikä viitsi kummankaan eduskuntaryhmä edes sähköposteihin vastailla, niin alkaa väki kyttyyntyä.
  
  2. tammikuuta 2009 18:40:00

Nimi : Mika
  
Viesti : "Järkyttävää oli lukea, että Halla-ahon paras ystävä joutuu esiintymään nimettömänä, koska saisi etsiä muita hommia, jos ystävyys Halla-ahoon tulisi ilmi."

Taitaa ystävä vain kuvitella, että noin kävisi. Ja JOS kävisi, niin eipä olisi iso vahinko. Sellaisesta paikasta olisi kannattanut jo ajat sitten lähteä muualle. Sieluaan tai ystäviään ei kannata myydä yhdenkään työpaikan takia.
  
  2. tammikuuta 2009 18:43:09

Nimi : MMA
  
Viesti : Futuristi:

Ilmeisesti et edes halua ymmärtää alkuperäistä kysymystäni.

Muslimit halusivat Intiassa oman valtion ja saivat Pakistanin. Nyt he vaativat itselleen Kashmirin aluetta. Mumbain terroristi-iskuihin osaltaan vaikuttivat Intian ja Pakistanin kiistat maa-alueista. Olivatko iskut oikeutettuja? Jos eivät olleet, niin miksi Hamasin tai Hisbollahin raketti-iskut Israeliin olivat/ovat oikeutettuja?

En itse näe suurta eroa Hamasin/Hisbollahin taisteijoilla ja heidän tarkoitusperillään verrattuna muihin muslimiterroristeihin.

Tämä Jussin kirjoitus rauhanuskonnosta kannattaa lukea:
http://www.halla-aho.com/scripta/islamin_yleisesta_ja_erityisesta_suvaitsevaisuudesta.html
  
  2. tammikuuta 2009 18:53:26

Nimi : Minkäkin pelkäsin "potkuja"
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minäkin olen pelänyt aloittaa keskustelua työpaikallani Halla-ahosta. Pelkäsin aiheetonta natsileimaa. Kun kuitenkin varovasti siirryin viherpiipertäjien epärealistisista tavoitteista järjettömästi hoidettuun maahanmuuttoon, oli yllätys, että KAIKKI tunsivat Halla-ahon ja tuntuivat kannattavan häntä.

Suomalaiset eivät olekkaan niin pihalla, kuin olen kuvitellut heidän olevan.
  
  2. tammikuuta 2009 19:13:51


guestbook © freebok.net