14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110301-110325

Nimi : Gifu
  
Viesti : Gifu: -lähiönuori 41v. asuu vaimon ja kahden pojan kanssa hulppeasti talossaan jumalan selän takana, ja turvaa Halla-ahoon nottei tonttia tarvitsisi ryhtyä ihan kohta aidoin ja "ovikelloin" suojaamaan.
  
  31. joulukuuta 2008 14:19:47

Nimi : Risto
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tilastokeskus julkaisi eilen tietojan Suomen väestön määrän, maahanmuuton ym. kehityksestä.

Tiedotteessa todetaan mm. näin:
"Suomeen arvioidaan muuttavan ulkomailta vuoden 2008 aikana 28 100 henkeä. Määrä on suurin maamme itsenäisyyden aikana. Edellinen ennätys oli vuodelta 2007, jolloin maahamme muutti 26 000 henkeä."

tiedote täällä:
http://tilastokeskus.fi/til/vamuu/2008/vamuu_2008_2008-12-30_tie_001_fi.html

Maahanmuuton exponentiaalinen kasvu ei ylittänyt uutiskynnystä esim YLEssä. Ihmettelen miksi.
  
  31. joulukuuta 2008 14:28:00

Nimi : Hyvää Uutta Vuotta
Kotisivu : http://www.swedx.se/default.php?gzid=1_sv
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kaykää ostoksilla, Matti Vanhasen mieliksi.
  
  31. joulukuuta 2008 14:29:42

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Lukioaikaisena luokkakaverina ihmettelen isosti, mistä Rellun "intellektuelli" maine oikein on peräisin. Jannu kirjoitti hyviä aineita suomenkielessä mutta muutoin oli lahjoiltaan harmaata massaa. Ja pokerissa jätti maksamatta pelivelkansa.
  
  31. joulukuuta 2008 15:00:09

Nimi : Jukalle terveisiä
  
Viesti : Täällä yksi Jussia äänestänyt perheellinen 35v ylhäisempi toimihenkilö-omakotialue-lähiönuori ilmoittautuu. Teoriasi ääneskäyttäytymisestämme on täyttä faktaa.
  
  31. joulukuuta 2008 15:33:42

Nimi : Mika
  
Viesti : "Israel käyttää niitä keinoja, jotka sillä on. Ei kannata vastata kivenheittoon kivenheitolla, jos siihen voi vastata helikopterilla."

Onhan tuossa joku logiikka, mutta jos Israel kuvittelee, että rankoilla kostoiskuilla arabit jossain vaiheessa tajuaisivat lopettaa terroriteot, se on kyllä totaalisen väärässä. Ainoa ratkaisu olisi kaikkien arabien eliminoiminen ko. alueelta, mutta se johtaisi todennäköisesti maailmansotaan. Sovittelu- ja neuvottelutaktiikallakin saatettaisiin saada jossain vaiheessa tuloksia, mutta se on hyvin epävarmaa, eikä Israelin kärsivällisyys todennäköisesti riittäisi siihen, että toista poskea pitäisi kääntää seuraavat vuodet tai vuosikymmenet. Eipä taida olla kenelläkään konsteja tuon umpisolmun avaamiseen...
  
  31. joulukuuta 2008 16:05:25

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onhan tuossa joku logiikka, mutta jos Israel kuvittelee, että rankoilla kostoiskuilla arabit jossain vaiheessa tajuaisivat lopettaa terroriteot, se on kyllä totaalisen väärässä."

Israelin iskut todennäköisesti johtavat kansainvälisen yhteisön pakottamaan tulitaukoon. Hamas heikkenee mutta selviytyy hengissä, minkä jälkeen se julistautuu voittajaksi.

Sitten alkaa taas tunnelien kaivaminen Egyptiin ja uudet salakuljetusoperaatiot. Tulitauko kestää muutaman kuukauden, kunnes rakettisade taas kiihtyy. Jossain vaiheessa Israel kyllästyy ja sama alkaa taas alusta.

Hamasin kanssa on täysin turha neuvotella pysyvästä rauhasta, koska he eivät siihen koskaan suostu.
  
  31. joulukuuta 2008 16:18:02

Nimi : Jyri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mika sanoi: "...jos Israel kuvittelee, että rankoilla kostoiskuilla arabit jossain vaiheessa tajuaisivat lopettaa terroriteot, se on kyllä totaalisen väärässä."

Tuskin Israel sitä olettaa. Nyt käynnissä olevien turpakäräjien tarkoituksena lienee vain ja ainoastaan Hamasin infrastruktuurin tuhoaminen, mikä vähentää rakettisadetta lyhyellä aikavälillä.
Pitkän tähtäimen ratkaisua ei ole, sillä Hamasin vaatimukset ovat Israelin näkökulmasta kohtuuttomat.
  
  31. joulukuuta 2008 16:21:41

Nimi : MMA
  
Viesti : Etkö tajua, että täällä on useita kirjoittajia ja että ihmisillä voi olla mielipiteitä, jotka ovat ristiriidassa toisten ihmisten mielipiteiden kanssa?

Tarkoitin lähinnä ihmisen sisäistä ristiriitaa.

Muslimien sota länsimaita vastaan ei ole ok, mutta muslimien sota Israelia vastaan onkin ok.

Yhtäläillä Koraani kehoittaa muslimeja pyhään sotaan niin kristittyjä kuin juutalaisiakin vastaan. Mielestäni on ristiriitaista kritisoida muslimien vihanpitoa länsimaita kohtaan, mutta samalla puolustaa arabien (Hamas, Hisbollah, Iran, Syyria) sotaa Israelia ja juutalaisia vastaan.
  
  31. joulukuuta 2008 16:22:42

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Itseasiassa britit (jotka hallitsivat aluetta aikaisemmin) lupasivat ja antoivat juutalaisille oman valtion Israelin."

Juutalaisethan muuten kosauttelivat itsekin pommi-iskuilla brittejä ja YK:n porukkaa tehostaakseen vaatimuksia valtionsa saamikseksi... Palestiinalaiset sitten käyttävät samaa menetelmää nykyään. En kyllä itse ole oikein kummallakaan puolella, toisaalta eipä normaalilla suomalaisella ole juuri mitään syytä tästä touhusta välittääkään, hoitakoot omat asiansa sielläpäin.
  
  31. joulukuuta 2008 16:25:22

Nimi : SuomenPoika
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Saksan yhteiskuntajärjestelmä 1930-luvulla poisti muutamassa vuodessa suurlamasta johtuvan järjettömän suuren työttömyyden, ja osoitti olevansa kansalaisilleen erinomainen järjestelmä. Tutkimusten mukaan Saksan kansalaiset olivat erittäin tyytyväisiä tilanteeseensa, ja näin ollen tukivat Hitleriä loppuun asti. Saksan armeijan tehokkuudesta löytyy myös paljon legendaarisia esimerkkejä. Myös kenraalikunnasta löytyy mm. Rommel, jota Winston Churchillkin radiopuheessaan ylisti (aika harvinaista viholliselta).

Länsimaissa ollaan ajauduttu pitkälti tilanteeseen jossa duunarin selkänahasta revityt voitot alkavat ylittää sietokyvyn rajan. Käytännössä esim. Suomessa normaali duunari joutuu tekemään 30 - 60v. töitä ostaakseen omakotitalon. Tälläinen yhtälö on käytännössä mahdoton, ja en yhtään ihmettelisi jos jossain vaiheessa alkaa ihmisillä olla mitta täysi.

Eri asia on sitten vielä järjetön maahanmuuttopolitiikka, jossa Suomeen haalitaan sosiaaliavun varaan ihmisiä Afrikasta, ja samaan aikaan kansalaiset kärvistelevät valtavan verotaakan alla. Täysin edesvastuutonta ja tekopyhää "auttamista", sen sijaan että otetaan Afrikkalaiset tänne asumaan, voisi samoilla kuluilla kustantaa heille paremmat olot synnyinmaahansa, ja samalla auttaa 10x isompaa ihmisjoukkoa.

Suomeen tulevat muslimit aiheuttavat vielä isoja ongelmia, ja tästä saamme kiittää RKP, Viherhinttien ja stalinistien poliittisia linjauksia. Eli samoja liikkeitä jotka olisivat jo talvisodan aikana liittäneet Suomen Neuvostoliittoon ilman taistelua, ainoastaan RKP toimii Ruotsin alaisena, ja ajaa käytännössä Ruotsin etuja Suomessa. Wallin hyväna esimerkkinä siit, kuinka vähätellään kansan mielipiteitä ilmoittamalla että nettikirjoittelua ei voi ottaa vakavasti, ja että netissä kirjoittavat ihmiset ovat muita ala-arvoisempia ja väheksyttävimpiä. Tälläista on RKP:n norsunluutornin huipulla, ei näe kunnolla alas asti.

Vielä tosiasia 2000-luvun Suomesta:

Suomessa olevista kymmenistä tuhansista Somaleista 10% käy töissä, ja näistä suurin osa neuvoo työkseen muita Somaleita käyttämään tehokkaasti hyödyksi sosiaalitukijärjestelmäämme, joka oli luotu huomattavasti pienemmälle joukolle ihmisiä.

Halla-Aho eduskuntaan !
  
  31. joulukuuta 2008 16:32:24

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Jussi, ilahdutapa porukat uudenvuoden kirjoituksella. Tavjan uudenvuoden mongerrusta kun ei erkkikään jaksa kuunnella.
  
  31. joulukuuta 2008 17:25:17

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen pettynyt jos Halonen ei ota tiukasti kantaa myös Gazan kriisiin.Tukea palestiinalle ja kovat nuhtee Israelin suurlähettiläälle.Diplomaattisuhteiden katkaiseminen Israeliin ei olisi ollenkaan liian kova toimi.
  
  31. joulukuuta 2008 17:43:58

Nimi : Mikael
  
Viesti : No sitten hiukan kevennystä iltaan kun tuo viinapirukin istuu kuiskii tuossa olkapäällä ja menojalka vipattaa.

Vihreä logiikka on naisen logiikkaa vaikka puolue on täynnä neitimäisiä poikia?

” Te saatanan vihreät olette suurin riesa mitä tiedän. Teidän ansiostanne sähkön hinta on viidessä vuodessa kaksinkertaistunut.........Mies suuttuu ja huutaa:” Saatana! Teidän Vihreiden logiikka on naisen logiikkaa, eikä siitä hyvä seuraa”

Raimo Myöhänen:Vihreä logiikka on naisen logiikkaa

Naisen logiikkaa - Ydinvoima
  
  31. joulukuuta 2008 17:51:54

Nimi : Pentti-Susanna
  
Viesti : Hyvää uuttavuotta ja jatkakaa samaan malliin. Vuosi 2008 tullaan muistamaan vuotena, jolloin heräsi keskustelua vallitsevasta maahanmuuttopolitiikasta.
http://www.youtube.com/watch?v=qSlHO7Y9mUU
  
  31. joulukuuta 2008 17:53:53

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Muslimien sota länsimaita vastaan ei ole ok, mutta muslimien sota Israelia vastaan onkin ok.

Yhtäläillä Koraani kehoittaa muslimeja pyhään sotaan niin kristittyjä kuin juutalaisiakin vastaan. Mielestäni on ristiriitaista kritisoida muslimien vihanpitoa länsimaita kohtaan, mutta samalla puolustaa arabien (Hamas, Hisbollah, Iran, Syyria) sotaa Israelia ja juutalaisia vastaan


Noille sodille voi olla (osittain) eri vaikuttimet, neropatti.
  
  31. joulukuuta 2008 18:01:26

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Olen pettynyt jos Halonen ei ota tiukasti kantaa myös Gazan kriisiin.Tukea palestiinalle ja kovat nuhtee Israelin suurlähettiläälle.Diplomaattisuhteiden katkaiseminen Israeliin ei olisi ollenkaan liian kova toimi."

Niin sitä viedään Pirjoa kuin pässiä median nuorassa. Onko Pirjoliini ajatellut asiaa ihan ite ja päättänyt, että yli 40 vuotta väkivaltaa Israelia kohtaan tarkoittaa sitä, että Israel ei saa puolustaa omaa kansaansa rajan yli lentäviltä raketeilta?

Minu mielestä Israel saa puolustaa itseään niin täysivaltaisesti, kuin Pallistiinan "TAPETAAN KAIKKI JUUTALAISET" linja vaatii.
  
  31. joulukuuta 2008 18:14:24

Nimi : Pape
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Israelille tuli kiire.
kohta ei enää ole George Bushia.
  
  31. joulukuuta 2008 18:34:22

Nimi : MMA
  
Viesti : Noille sodille voi olla (osittain) eri vaikuttimet, neropatti.

Toki niille on paikallisia vaikuttumia. Mutta myös Madridin junapommit, 9/11, Mumbain iskut, Tanskaboikotit tai vaikka Ranskan lähiömellakat, näille on myös osittain eri vaikuttimia.

Paikallisilla vaikuttimilla voi toki perustella vaikka Hamasin kannattamista Lähi-idän kriisissä, mutta mielestäni asialliselta argumentoinnilta lähtee kovin terä pois.

Tästä voidaan jatkaa vaikka Homma-forumissa. Hyvää uutta vuotta sinulle ja muillekin "hommalaisille".
  
  31. joulukuuta 2008 18:57:31

Nimi : Jack
Kotisivu : Apinoiden valtakunnasta...
  
Viesti : Hyvää uutta vuotta!
  
  31. joulukuuta 2008 19:09:40

Nimi : Hyvää Uutta Vuotta
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=QaItI5T2jIw
  
Viesti : Meller, Leo: Kuolema kulkee
Siionissa. 1976

Ehdottomaan totuuteen pyrkivä reportaasi Lähi-Idän kriisin syistä ja seuraamuksista.


Ei siellä Haloskan kannanotot vaikuta mitään.
Eihän George Bush huolinut Haloskaa valkoiseen taloon vierailulle..?

Laittakaa vain lisää avustuksia "rättipäille", niin heiltä eivät aseet lopu.  
  31. joulukuuta 2008 19:11:21

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vertaappa idiootti hiukan elinolosuhteita israelissa ja palestiinassa.Palestiinalaisilta kaikki lääkkeet ja elintarvikkeet kielletty ja niitä pitää tuoda salatunneleiden läpi.Israel itse kerjää verta nenästään näillä tietulleilla,mutta se riemu loppuu kun Obama astuu USA:n johtoon.Hän on varmasti palestiinalaisten puolella tässä konfliktissa.
  
  31. joulukuuta 2008 19:17:56

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tavjan uudenvuoden mongerrusta kun ei erkkikään jaksa kuunnella."

Anja Snellman kehoitti presidenttiä puolustamaan sananvapautta tai avoimempaa keskustelukulttuuria uudenvuoden puheessa. Snellman sanoi suurin piirtein näin siinä maikkarin mediakokissa, jossa hän kehui Halla-ahoa kissan pöydälle nostamisesta.

Varmaankin Halonen ottaa neuvosta vaarin. Täytyy muistaa huomenna seurata uudenvuoden puhe tuoreeltaan ja kokea tämä hieno hetki.
  
  31. joulukuuta 2008 19:19:26

Nimi : Maahanmuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmiskunnalle ominainen kärsimättömyys johtaa etsimään ratkaisua ongelmiin, jotka kuitenkin hoituvat itsestään ajan myötä. Niinkuin nyt tämä Israel-hamas-kysymyskin.

Pitäisi jo vähitellen ymmärtää, että mitä vaikeampi ongelma, sitä enemmän aikaa tarvitaan sen ratkaisemiseen.

Tämä kysymys ratkeaa aikaisintaan molempien osapuolien maallistumisen kautta. Siihen kuluu n. 500 - 600 vuotta. Joten peräänkuulutan kärsivällisyyttä.

Tämän päivän tilanteessa olen Israelin puolella. Isäni oli maanmittausinsinööri.

  
  31. joulukuuta 2008 19:50:14

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Täällä lähiönuori, tosin omakotitalossa jossa neliöitä on 300, lattiassa 150 ja sisäkatossa saman verran.

Loppu ja hyvää uutta vuotta!
  
  31. joulukuuta 2008 20:25:29


guestbook © freebok.net