14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110276-110300

Nimi : Tosi
  
Viesti : On mahdollista, että ampujat ovat paenneet paikalta mopedeilla. Poliisin tiedottaja Kjell Lindgrenin mukaan poliisi on löytänyt palaneen mopedin, muttei ole vielä varmaa, liittyykö se ampumisiin. Mopedi löydettiin Årstasta, parin kilometrin päästä tapahtumapaikasta.

En tiedä onko toi palanut mopedi harhautusta vai onko tässäkin rikastusta vaan tapahtunut?
  
  31. joulukuuta 2008 10:34:52

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : joniq: Emmehän me kiistele, vaan vaihdamme mielipiteitä.

Lähi-Idän konfliktin perimmäinen syy lienee siinä, että muslimien jumala on luvannut juutalaisten maat muslimeille, kun taas juutalaisten jumala on luvannut muslimien maat juutalaisille. Tämän ollessa lähtökohtana tilanne ei ratkenne muilla kuin tällaisilla metodeilla.
  
  31. joulukuuta 2008 10:53:48

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo Jussin esittämä [i]metodi[/] Lähi-Idän konfliktin ratkaisuksi on paitsi looginen johtopäätös, myös ennustettu vanhoissa kirjoituksissa. On vain ajan kysymys, koska se tapahtuu. Luultavasti elämme jo sitä aikaa.
  
  31. joulukuuta 2008 11:00:35

Nimi : Gifu
  
Viesti : Näen jo mielessäni huomisen IS:n kannessa otsikon, "Halla-aho ratkaisu lähi-idän ongelmiin." :D
  
  31. joulukuuta 2008 11:08:40

Nimi : Tuomas2
  
Viesti : "Näen jo mielessäni huomisen IS:n kannessa otsikon, "Halla-aho ratkaisu lähi-idän ongelmiin." :D"

Ei saa edes vitsailla tuommoista. Tiedä vaikka joku toimittajan planttu tarttuisi täkyyn tammikuun alun krapulassa jutun juurta pähkäillessään.

Ja lähi-idän kriisissa minun ääneni menee Israelille. Valtion tärkein tehtävä on suojella kansalaisiaan ja Israel ainakin yrittää tehdä sitä. Hyvin kirjoitetusta propagandasta jos on kiinnostunut niin kannattaa lukea Leon Uriksen Exodus, liian vakuuttavaa vain ollakseen muuta kuin hyvin kirjoitettu satu.
  
  31. joulukuuta 2008 11:26:24

Nimi : JP
  
Viesti : "Halla-aho on kirjoittanut lämpöydinaseita ihannoivia tekstejä"
  
  31. joulukuuta 2008 11:26:41

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En keksi konfliktia jossa mielipiteet olisivat niin lukkiutuneita, kuin Lähi-Idän kriisissä. Luulen ettei niitä mielipiteitä juurikaan "vaihdeta".
Toivotaan ettei se lopullinen ratkaisu ole kuitenkaan tuollainen.
  
  31. joulukuuta 2008 11:29:02

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joniq: Minä olen selkeästi vaihtanut kantaani koskien Israelin ja palestiinalaisten kiistaa.

Aiemmin keskityin yksityiskohtiin kuten päiväkotien ja siviiliasumusten pommittamiseen sekä voimankäytön epätasapainoon (helikopterit vs. kivenheittäjät).

Sitten siirryin tarkastelemaan kokonaisuutta. Vastapuoli ei tunnusta Israelin oikeutta olemassaoloon. Päiväkoteja ja siviiliasumuksia käytetään kilpenä, joiden takaa ammutaan raketteja. Israel käyttää niitä keinoja, jotka sillä on. Ei kannata vastata kivenheittoon kivenheitolla, jos siihen voi vastata helikopterilla.
  
  31. joulukuuta 2008 11:39:16

Nimi : Tosi
  
Viesti : Joo ydinlatausta tuskin kukaan toivoo. En kyllä osaa sanoa, mikä tilanteeseen auttais.
  
  31. joulukuuta 2008 11:47:24

Nimi : Dinsinööri
  
Viesti : Lähi-Idän konfliktin perimmäinen syy lienee siinä, että muslimien jumala on luvannut juutalaisten maat muslimeille, kun taas juutalaisten jumala on luvannut muslimien maat juutalaisille. Tämän ollessa lähtökohtana tilanne ei ratkenne muilla kuin tällaisilla metodeilla.

Pakko on muistuttaa miten mukava ja rauhallinen paikka Titon Jugoslavia oli.

Lopullinen maailmanrauha on saavutettavissa. Valitaan vaan diktaattori ja kielletään kaikki jumalat. Sanan-, uskonnon- ja yrittämisen vapaus voidaan kokemukseni mukaan täysin korvata Slivovitsillä ja Kuubalaisilla sikareilla.
  
  31. joulukuuta 2008 11:56:30

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lähi-Idän konfliktin perimmäinen syy lienee siinä, että muslimien jumala on luvannut juutalaisten maat muslimeille, kun taas juutalaisten jumala on luvannut muslimien maat juutalaisille.

Itseasiassa britit (jotka hallitsivat aluetta aikaisemmin) lupasivat ja antoivat juutalaisille oman valtion Israelin. Ongelma alkoi kasvamaan siinä vaiheessa kun juutalaisia alkoi tulvimaan uuteen juuri saatuun maahansa, jossa oli palestiinalaista alkuperäisväestöä. Tila loppui niin sanotusti kesken. Eli oikeastaan syy on taas VHM, tällä kertaa brittien :). Jos he olisivat jatkaneet imperialismiaan, eivätkä itsenäistäneet israelia vaan pitäneet alueen omassa hallinnassaan mitään suurempia ongelmia tuskin olisi tullut.
  
  31. joulukuuta 2008 12:07:19

Nimi : RR
  
Viesti : Das Boot

Yllättävä ensi-isku Israelin tuhoamiseksi ydinaseilla on mahdollisuuksien joukossa mutta Israelilla on omasta takaa n. 200-250 ydinkärkeä. En epäile hetkeään, etteikö Israel muuttaisi Lähi-itää säteileväksi saasteläjäksi, jos sen kimppuun hyökättäisiin ydinasein.

On hyvin ironista, että saksalaiset myivät Israeliin Dolphin-luokan (U214-malli) sukellusveneitä, jotka israelilaiset muuttivat kykeneviksi laukaisemaan ydinkärjillä varustettuja risteilyohjuksia.

Israelilla on siis kyky vastaiskuun, vaikka maa muuttuisi sekunneissa tuhkaläjäksi.
  
  31. joulukuuta 2008 12:36:24

Nimi : Mo
  
Viesti : Mielenkiintoinen kirjoitus City-journalissa Kosovon muslimeista:

http://www.city-journal.org/2008/18_4_kosovo_muslims.html
  
  31. joulukuuta 2008 13:10:45

Nimi : lappi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Miksei lappiin rakenneta vastaanottopisteitä, jolloin olisi aikaa selvittää taustoja, eivätkä ne häiritsisi muita. Näin on muuallakin.
Aita ja poistumiskielto.
  
  31. joulukuuta 2008 13:11:18

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Iltasanomien tämän päivän liitteessä "2008 - tämän me muistamme" Sanna Ukkola kirjoittaa "Sisulaiset pääsivät valtuustoon". Jussi Relander haastateltavana. Relander: "-- tuskin mikään muu puolue olisi näitä tyyppejä huolinut. Mutta he vetävät lähiönuoria uurnille."
Mitä ihmeen lähiönuoria?? Minä ainakin olen Katajanokalla asuva täti-ihminen.
  
  31. joulukuuta 2008 13:22:34

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : lappi
Mitä teen : Ilmoitusasia
   
Viesti : Miksei lappiin rakenneta vastaanottopisteitä, jolloin olisi aikaa selvittää taustoja, eivätkä ne häiritsisi muita. Näin on muuallakin.
Aita ja poistumiskielto.
   
 


Ehkä sen vastaanottokeskuksen voisi sijoittaa yhdessä muiden EU-maiden kanssa ja kustantamana johoniin kehitysmaahan. Sellaiseen sijoitettuna maahanpyrkijöiden käsittely tulisi halvemmaksi ja hyödyttäisi myös maata, johon keskus olisi sijoitettu.

  
  31. joulukuuta 2008 13:28:08

Nimi : Mo
  
Viesti : Linkkejä tuohon IS-liitteeseen? Eikös se ole Jukka-Poika Relander
  
  31. joulukuuta 2008 13:28:30

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jukka Relanderin analyysi on nähtävästi yhtä terävää kuin aina.
  
  31. joulukuuta 2008 13:29:08

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huokaus. Relander ei pääse irti asenteellisuudestaan. Rasismi-sanakin vilahtaa ihan rutiininomaisesti.
  
  31. joulukuuta 2008 13:48:32

Nimi : Amerikka opettaa.
Kotisivu : https://www.officialtvwebsite1511.com/obama-coin-set/index.asp?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Tilaa palanen Amerikan historiaa.


Osta Presidentti Barack Obaman 2008 kolikko, joka on 24 karaatin kultaa.

Tilaa heti, vielä kun voit. Tee sijoitus tai osta lahjaksi.  
  31. joulukuuta 2008 13:51:39

Nimi : urogallus
  
Viesti : "Mitä ihmeen lähiönuoria?"

No minä asun lähiössä, ja kolmikymppisenä varmaankin olen "nuoriso"-iässä.

Käsittääkseni persujen vanha linjakaan ei ole saanut nukkuvia mobilisoitua. Nuivistit taas ovat aktiivisia ihmisiä, jotka äänestivät jo ennen nuivaantumistaan. Ilmeisesti se 30-40% äänistä saava nukkuvien puolue pitää kannatuksensa jatkossakin.
  
  31. joulukuuta 2008 13:55:25

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Näyttäisi vähän siltä että Israelvastaisuus sumentaa jopa mokukriittisten järkeä? Tai olenko ainoa joka näkee tässä asiassa ristiriitaa?

Itseltäni voisi kyllä aika helposti vilahtaa natsikortti (tosin vain mielessä) jos sama kaveri vastustaa maahanmuuttoa muslimimaista, ja toisaalta pitää peukkuja Hamasille, ja sen tukemalle Iranille.

Olisi mielenkiintoista tietää perusteita tällaiselle ajattelulle?


Etkö tajua, että täällä on useita kirjoittajia ja että ihmisillä voi olla mielipiteitä, jotka ovat ristiriidassa toisten ihmisten mielipiteiden kanssa?

Minä en ole tässä Israel-Palestiina -kiistassa erityisemmin kummankaan puolella. Israel näyttäisi vähitellen hivuttavan Palestiinan arabeja mereen kaventamalla heidän elintilaansa sallimalla uusien asutusten rakentamisen heidän mailleen. Toisaalta palestiinalaisten harrastama rakettien ammuskelu Pohjois-Israelin siviilien niskaan ei herätä kauheasti sympatiaa, kuten ei sekään, että Palestiinan arabit olisivat luultavasti hyppineet ilosta, jos Palestiina olisi joutunut II maailmansodassa Natsi-Saksan haltuun ja jos kaikki silloiset alueen juutalaiset olisi kaasutettu. Sympatioita vähentää myös se, että palestiinalaishallinto on ollut totaalisen kompromissihaluttomista ja epärealistisesti koko konfliktiin suhtautuvista islamistifanaatikoista koostuvaa Hamasia lukuun ottamatta täysin korruptoitunutta.

Koko aihe itse asiassa kyllästyttää minua. Siksi tympii, että melkein joka helvetin uutislähetyksessä täytyy puida tätä konkkanokkien keskinäistä konfliktia. Sitä on käyty jo yli puoli vuosisataa eikä siitä ole tullut lasta eikä paskaa eikä toisaalta näytä maailmanrauhakaan vakavasti vaarantuneen. Tylsä aihe kaiken kaikkiaan.

  
  31. joulukuuta 2008 13:57:04

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Laskeekohan Relander "lähiönuoriksi" kaikki sellaiset, jotka ovat joskus asuneet lähiössä ja jotka ovat joskus olleet nuoria?

Silloin hän tuskin valehtelee.
  
  31. joulukuuta 2008 14:03:22

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tottakai lähtökohta ratkaisulle olisi että Israelin vastustajat tunnustaisivat maan oikeuden olemassaoloon. Vaikka olen Israeliin kallellaan, ei se estä arvostelemasta myöskään Israelin toimia. Syyttömiä ovat ne palestii-
nalaislapset jotka siinä välissä saavat pommista. Koko vyyhtiin on muutenkin sekaantunut niin monia eri intressejä, että ratkaisu taitaa jäädä meiltä keksimättä. (Ellei sitä pommia oteta huomioon.)
  
  31. joulukuuta 2008 14:07:39

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lyyli:
Jussi Relander haastateltavana. Relander: "-- tuskin mikään muu puolue olisi näitä tyyppejä huolinut. Mutta he vetävät lähiönuoria uurnille."

Jussi Relander on kirjoittanut:
Olin tosi pihalla havaitessani, että Jussi on persareiden ehdokkaana. Ja olen vieläkin.

Ei mitään lisättävää tuohon.
  
  31. joulukuuta 2008 14:10:37


guestbook © freebok.net