14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110251-110275

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : MMA: Kuka täällä sympatisoi Hamasia?

Itse olen tässä kuten aiemmissakin konflikteissa yksiselitteisesti Israelin puolella........."

Täytyy tässä olla kait joskus itse isännänkin kanssa erimieltä jotta ei aina voida syyttää kaikkia "halla-aholaisia" jeesmiehiksi jotka nuoleskelevat täällä päivästä toiseen.

Okey tehdään heti selväksi että en symppaa hamasia enkä mitään muutakaan islamisti järjestöä,enkä juutalaisia sen kummemmin kuin en mitään Joshua General Butt Naked Blayin kaltaista sakkia vaikka kuinka kristittyä on ja näitä paljasperseen kaltaisia "kristittyjä" afrikasta löytyy.
Joten pysyttelen kiihkoilemasta yhtään minkään uskonnollisen lahkon puolesta ja näin ollen saan natsileiman ainoastaan israelilaisia kritisoidessa vai oliko se ny juutalaisia,enivei olet natsi ja antisemitisti?

Jos nyt lähtee vaikka liikkeelle toisen maailmansodan jälkeen ja Israelin perustamisen aikoihin,niin noin vuosi ennen YK:n julistusta siionistien terrorijärjestö räjäytti
King Davidin hotellin jossa oli sen aikainen Brittien päämaja josta alkoi noin 1955 asti kestäneet erimielisyydet lännen kanssa kun taas neuvostoliitto komppasi israelia ruhtinaallisesti kunnes alkoivat hirttämään juutalaisia näytösluonteisesti Tsekkoslovakkiassa jonka jälkeen komppiryhmät idässä ja lännessä vaihtuivat päinvastaiseksi.

Tästä israelilaisten,jenkkien ja tietenkin neuvostoliiton tukemien joukkioiden mellastamisesta pitkin lähi-itää saamme kiittää melkoisia pakolaistulvia täällä europassakin.

En tiedä tarkoittitko kenties ihan tuon 1946-1955-56 puolella olemista,tuskin tai ainakin epäilen jotta tuon aikaa olit ainakin antikommunistien kelkassa.

No niin nyt sitä on sitten ainakin viimeistään nettinetsien kirjoissa kun tälläisiä suustaan päästelee ja vielä samassa arvostelee kommunismia.

Tämä biisi sopii kaikkiin lahkoin vaikka on helppointa arvostella kristittyjä ja katolilaisia,kun ei saa natsileimaa otsaan kuten jos erehtyy arvostelemaan muslimeja tai juutalaisia,Böhse Onkelz-Kirche.
  
  30. joulukuuta 2008 22:19:40

Nimi : Lyyli
  
Viesti : sanasta "kotouttaa" on Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen sivuilla kotus.fi, tai laita vaikka googleen "sana kotouttaa", tulee tosi mielenkiintoista läppää...
  
  30. joulukuuta 2008 22:27:36

Nimi : Paavo väyrysenpoika
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Ainoa ero Juutalaisten kuvioissa vs. muut uskovaiset ääriryhmät on se, että juutalaiset pyörittävät koko maailman pankkijärjestelmää. Ja se on hieman eri tason "kulissihallintaa". En ole nähnyt yhtään hindua tai muita mainitsemiasi hihhuleita FED:n tai IMF:n johtokunnissa. Että silleen ja juu kaikki ne on samanlaisia. Voisitko kuvitella Dalai Laman säätelevän jenkkien rahoituslaitosten toimintaa ?

ja vielä pikku muistutus Viherhomoseksuaaleille, vasemmistokommunisteille ja Ruotsalaisille Suomessa:
"Great empire is not destroyed from without, but it is destroyed from within by a liberal political and educational agenda that does not instill a sense of pride about its own accomplishments and its history of the patriots who shed their sweat and blood to give them the gift of freedom."

Ja loppuun provokaatio:

Monesti kansakuntien sivistyksen tasoa mitataan sillä kuinka he kohtelevat eläimiä.
Kysymys kuuluu: Missä maassa eläimet saivat ensimmäisenä lakiin perustuvat "ihmisoikeudet" ?
SAKSA v.1937, Kansallissosialistien toimesta
  
  30. joulukuuta 2008 22:41:10

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ja tiedotus jatkuu: Gazassa viattomat ihmiset kuolevat kuin kärpäset epäinhimillisissä olosuhteissa, Hamas puolustautuu rauhanraketeillaan, jotka levittävät vain ja ainoastaan suvaitsevaisuutta. Kaikesta on hirveä pula, paitsi raketeista.
  
  30. joulukuuta 2008 23:05:49

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitäs me sitten teemme?:
Hieman on pelkoa ilmassa, että me voimme jopa hävitä nämä sanavapaustaistelut tilapäisesti. Yleinen mielipide on aivan liian välinpitämätön ongelman vakavuudelle,...

Joo, mutta toisaalta yleinen mielipide oli vielä kolme kuukautta sitten virallisesti välinpitämätön maahanmuuttopolitiikan kritiikille. Tilanne muuttui nopeasti täysin toiseksi. Sananvapauden periaatteet ovat monille varsin abstrakteja, mutta ainakin nuoremmat ymmärtävät mitä ajatusrikollisuus tarkoittaa. Eivätkä suomettumisen kokeneetkaan sensuurista tykkää.

Joko Illman vetäytyy tai sitten hän hyökkää. Jos Illman hyökkää, hän saa vastaansa tuhansien ihmisten reaktion. Vaalien jälkeen on käynyt selväksi, että juuri suvaitsevaiston epäreiluiksi koetut hyökkäykset vahvistavat Hommaa mediajulkisuuden ja yhteishengen nousemisen kautta. Ei sillä, että konflikteja pitäisi nyt lähteä erikseen provosoimaan...

Entäs jos Jussi tuomitaan? Lähdemmekö sitten samalle linjalle?

Ei mitään hätää. Pieni sakkotuomio, lisää julkisuutta. Vedotaan seuraavaan oikeusasteeseen. Odotellessa tehdään Schüllerit eli joukkoilmoittaudutaan nimilistoilla sadoittain samasta rikoksesta. Vedotaan EU:hun epämääräisen lain mielivaltaisesta soveltamisesta ja mielipidevainosta. Tehdään tosissaan duunia tiedon levittämiseksi. Pidetään oma peli puhtaana ja avoimena. Jos silti hävitään, niin sitten hävitään saappaat jalassa. Ei meitä ainakaan karkoteta Suomesta, luulen.
  
  30. joulukuuta 2008 23:28:03

Nimi : SUOMEN POIKA -rasistinen ja ehdottomasti kiellettävä nim.merk.
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Niin siis Hamas on täysi terrorijärjestö, yrittävät perkuleet perustaa omaa valtiota, eihän semmoinen vetele ! Heidän toimintatavat ovat suoraan sissisodan oppikirjosita, tosin äärimuslimien itsemurhapommittajat kertovat muslimien älykkyydestä; yksinkertaisia ihmisiä/kansoja on helppo manipuloida uskonnon avulla. MIelestäni on huomattavasti parempi että asuvat siellä mieluummin kuin täällä. USA:lla on velkaa 10 biljoonaa, enimmäkseen itäänpäin, ja tuollaisia rahoja ei tipu ilman "reunaehtoja", se on varma. Sääli vaan että Jenkeistä on tehty orjakansa ja joutuvat tappelemaan Israelin puolesta, (tosin kuittaavat siinä samalla öljyä palkkioksi).

Mitä tulee Saksaan 1930 ja 40-luvulla, niin heillä oli ylivoimaisesti paras armeija ja toimivin yhteiskuntajärjestelmä. Sääli että Hitlerin huonot sotilaallisen strategian taidot sekä henkilökohtaiset kaunat juutalaisia vastaan pilasivat hienon yhteiskuntajärjestelmän. Tilalle tuli Neuvostoliiton kokonaisia kansoja murhaava ja orjuuttava kommunismi, jota Suomessakin vasemmisliiton aivopestyt idiootit edustaa. Jos Suomessa olisi 40-luvulla ollut vasemmistolaisten muodostama hallitus, puhuisimme tällä hetkellä sujuvaa Venäjää.

Perussuomalaisten nousu on tuomassa Suomen poliittiseen elämään ensimmäisen kerran sitten toisen maailmansodan oikeasti linjan, joka on julkisesti sitoutunut ajamaan suomalaisten puolia. Ja tämä on ennenkuulumatonta hyssyttely- yhteiskunnan historiassa. Ja vielä kun etujoukoissa on sujuva sanainen ja koulutettu Halla-Aho niin mahdollisuuksia on oikeasti muuttaa jotain.
Käytännössä kansallisia etuja on tyypillisesti puolustanut joku höyryävä urpo natsimerkit olalla, mutta nyt voidaan oikeasti ruveta keskustelemaan asioista niiden oikeilla nimillä. Tietysti varsinkin RKP, Viherhomot ja vasurikommarit ovat huolissaan pieninä puoleina, koska ovat menettämässä todennäköisesti hallituspaikkoja ensi eduskuntavaaleissa. Kokoomus ja Persut sopisivat hyvin samaan hallitukseen, Halla-Aho maahanmuutto ministeriksi !

  
  30. joulukuuta 2008 23:37:34

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Gazan pyöräkorjaamoissa ahkerat kädet näpräilevät ohjuksia, joitten kantomatka n.25km. Laittavat ne sitten viheltään muurin yli Israelin vilkkaille kaduille.
Tulee mieleen -60luvun loppu ja kuuden päivän sota. Muutama YK-jääkäri toi sieltä pari ohjusta Suomeenkin näytille.
Jos Gazassa, niin varmaan korkean teknologian Suomessakin, on näprätty
vuosikymmenet, kymmeniätuhansia ohjuksia, ilmapuolustuksen tarpeisiin ja varastoitu Salpausselän harjanteisiin, syviin luoliin. Kansan Uutisilta ja Tiedonantajalta täysin salaa.
Jos taas Suomi ei ole tehnyt mitään, mitä poijat harrastaa Gazassa, olen todella huolestunut Suomen ilmapuolustuksen tasosta.  
  30. joulukuuta 2008 23:51:55

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Juu, mach 1,5 Mig on helppo torjua polkupyöränpinnoista ja lannoitteesta tehdyllä "ilmatorjuntaohjuksella".

Toki valveutuneisuus on silti hyvä asia.
  
  31. joulukuuta 2008 0:33:49

Nimi : Petri_Petri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ne Gasan terroristit taitavat kyllä tehdä raketteja eikä ohjuksia.

Raketit ovat perinteisesti sota-aseissa kai mielletty tyhmiksi tykin ammusten kaltaisiksi. Eli lähtöpaikalla määritellään mihin niiden pitää osua samalla tavalla kuin tykillä ammuttaessa eikä sen jälkeen lentoon voi enää puuttua.

Ohjuksissa taas on elektroniikkaa joka voi muuttaa suuntaa kesken lennon esim. lämpöön hakeutuen tai tarkkaillen koordinaatteja löytäen tarkan osumapaikan.

Toi selitykseni nyt oli asian harrastajille typerää perusläppää ja kuulosti idioottimaiselta lässytykseltä, mutta joskus tuntuu että nykyään monista asioista esiinnytään asiantuntijoina tietämättä perusasioita.

Ilmeisesti netistä nopeasti saatava tieto antaa kelle tahansa mahdollisuuden vaikuttaa tietävältä tietämättömien joukossa.
  
  31. joulukuuta 2008 0:50:07

Nimi : Petri_Petri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Soinin uusin plokikirjoitus on mielestäni loistava http://www.timosoini.fi/ploki/

"EU iskee taas.
Nyt ei saa enää mainostaa Kotimaisia kasviksia.
Kyllä nyt pahuutta kitketään oikein olan takaa."
  
  31. joulukuuta 2008 2:53:52

Nimi : Paul R
  
Viesti : Pidetään oma peli puhtaana ja avoimena. Jos silti hävitään, niin sitten hävitään saappaat jalassa.

Ei lisättävää. :)
  
  31. joulukuuta 2008 3:10:39

Nimi : janne
  
Viesti : meitsi symppaa yksiselitteisesti hamasia
  
  31. joulukuuta 2008 4:11:09

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lisäksi ihmettelen, että mikä organisaatio supo on määrittelemään jonkin yhdistyksen natsihenkiseksi?

Ei Supo ole määritellytkään. Kyse oli "lehdistön" tulkinnasta. Supo taisi määritellä Sisun silloin, kun kansanedustaja Vilen ( kok ) vaati toimenpiteitä sitä vastaan. Supon vastaus oli aika välitön: "Ei aihetta toimenpiteisiin"

Tuo natsihenkisyys tuli suomalaisen "lehtimiehen" jutusta, jossa hän muka oli soittanut poliisille ja kuvaili sitten soittoaan "siteeraten" kuviteltua puhekumppaniaan. Noinhan "lehdistö" ( entinen lehdistö ) nykyään toimii.
  
  31. joulukuuta 2008 4:32:48

Nimi : ugh
  
Viesti : Ciccilistalta/Bögelundilta/Niemelältä taas tosi järkevää loanheittoa. Reino ei ole kyllä ihan 52 vuotias. Vaikka mitäpä tällaisilla sivuseikoilla suvaitsijoille olisi väliä.
  
  31. joulukuuta 2008 8:51:40

Nimi : MJ
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Välikevennys: Fingerporissakin tiedetään, että käsisuihku on hygienisempi.
  
  31. joulukuuta 2008 8:59:16

Nimi : ttl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho kirjoitti: <i>Itse olen tässä kuten aiemmissakin konflikteissa yksiselitteisesti Israelin puolella.</i>

Pidät siis tätä kehitystä (jpg-kuva) hyvänä ja oikeutettuna?


  
  31. joulukuuta 2008 9:13:13

Nimi : TheViP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Edelliselle, mielestäni tämä kehitys on mitä parhain. Mitä nopeammin palestiinalaiset häviävät, sen parempi. Juutalaiset ovat paljon parempia kuin he.
  
  31. joulukuuta 2008 9:44:32

Nimi : Nauris
Kotisivu : IS: Nettikirjoituksista rasismisyyte
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kylläpäs naurattaa kun Reinoakin viedään linnasta linnaan..."

Uutisessa kerrottiin, että kiihottaja on poistanut bloginsa. Alle 50-vuotias Reino ei ole sitä tehnyt. Itse epäilin suomalaisasiamiestä, mutta hänenkin sivustonsa on olemassa.

Olisi sinänsä mielenkiintoista tietää, mistä blogista on kysymys.
  
  31. joulukuuta 2008 9:56:09

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomen poika,

"Mitä tulee Saksaan 1930 ja 40-luvulla, niin heillä oli ylivoimaisesti paras armeija ja toimivin yhteiskuntajärjestelmä. Sääli että Hitlerin huonot sotilaallisen strategian taidot sekä henkilökohtaiset kaunat juutalaisia vastaan pilasivat hienon yhteiskuntajärjestelmän."

Wehrmacht ja Waffen-SS todellakin olivat eräs parhaista armeijoista ikinä, aivan siellä mongoleiden Kultaisen Lauman ja roomalaisten legioonien rinnalla. Yhteiskuntajärjestelmä ei sen sijaan ollut erityisen toimiva tai tehokas. Ongelma oli pitkälti siinä, että Natsi-Saksassa ei ollut mitään selkeästi määriteltyä hierarkiaa sen lisäksi, että Hitlerin sana oli laki, ja valtio oli kansalaisten yläpuolella. Itse valtiokoneisto koostui lukuisista puoli-itsenäisistä natsipamppujen johtamista klikeistä (Bormannin NSDAP, Himmlerin SS jne.), jotka puukottivat jatkuvasti toisiaan selkään, kahmivat itselleen valtaa ja perustivat rinnakkaisorganisaatioita riippumatta siitä, oliko se missään mielessä järkevää. Joskus hommaan tuli jotain rotia, kun Hitler rykäisi ulos yksiselitteisen Führer-direktiivin, mutta yleensä Aatu lähinnä kannusti tätä kähinöintiä, koska se esti ketään hänen alaisistaan nousemasta valta-asemaan, josta käsin häntä olisi voitu uhata.

Jos natsit olisivat onnistuneet pitämään sisäisen sekasortonsa ja riitelynsä yhtä hyvin kurissa kuin keskiverto demokratia (mikä tosiaan ei vielä paljoa tarkoita), en yhtään ihmettelisi, vaikka he olisivat voittaneet sodan. Diktaattoreilla on kuitenkin melkein aina ollut tämä sama ongelma alaistensa kontrolloimisessa. Joko heidät täytyy usuttaa tappelemaan keskenään, tai sitten teloittaa joka ikinen vähänkin epäilyttävältä näyttävä, ja välillä nekin jotka eivät edes ole katsoneet kieroon, kuten Stalin.

Joo, natsien konemainen tehokkuus on yhtä lailla myytti kuin heidän absoluuttinen pahuutensa.
  
  31. joulukuuta 2008 10:02:23

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ttl: Palestiinalaisten elintila on viimeisten 60 vuoden aikana kaventunut lähinnä arabimaiden "työnnetään-juutalaiset-mereen"-hyökkäyssotien seurauksena. Gaza, Golan ja Länsiranta eivät olisi Israelin miehittämiä ilman näitä sotia.

Nyt arabimaat eivät enää uskalla hyökätä Israelin kimppuun, vaan ne aseistavat raketeilla palestiinalaista "siviiliväestöä". Miten israelilaisten pitäisi reagoida rakettisateeseen?
  
  31. joulukuuta 2008 10:10:15

Nimi : Sahti-Kalle
  
Viesti : Jari Leino bödääävä maanviljeliäää äääääähäähhähhhh

JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO
JARI LEINO ON REINO

MKLUBILLA OTETTIIN MUNAA PERSEESEEN JIIIIIHAAAAAAA JUOTIIN SPERMAA NAMM...SIITÄ OTETTIIN PROTSKUT..sitten Sustanon 250, ryssänapit, Winstrol, Ganabol, Deca-Durabolin..eläintesto, godandotropooni jne jne

INSTANT KARMA IS A BITCH, HALLA-AHO

SYÖ PASKAA!!
  
  31. joulukuuta 2008 10:15:14

Nimi : Hannes
Kotisivu : http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1577426/Female-Muslim-med
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lukekaapa Telegraphin juttu siitä kuinka terveydenhuollossa UK:ssa musliminaisten uskonnon mukainen pukeutuminen aiheuttaa hygieniaongelmia sairaanhoidossa.

Sama tilanne on päässyt käymään myös Suomessa jossa terveydenhoidon palvelutuotannossa (!!) sallitaan h musliminaisille hygienia määräyksiä rikkova islamin uskonnon mukainen työvaatepukeutuminen vaikka kaikki muut työnytekijät joutuvat (riippumatta vakaumuksesta) käyttämään työnantajan määräämää, kaikille yhtenäistä työvaatepakkoa.
  
  31. joulukuuta 2008 10:19:13

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eiköhän nuo PLO:t, Hamasit ja muut pyyhepäiden vapautusrintamat ja "kansalaisjärjestöt" ole lähinnä rahankeräyspuljuja, joilla taataan sievoiset vuositulot touhuun sotkeutuneille "aktivisteille". Hölmöläiset Europpassa kustantavat kultakellot karvaisiin ranteisiin ja mustat Bemarit alle. Jos sota loppuisi, olisi pian koko arabieliitti ilman työtä. Lähdenkin tästä hakemaan kaupasta Jaffoja. Hauskaa uutta vuotta!
  
  31. joulukuuta 2008 10:23:05

Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.finunions.org/www/fi/index.php?we_objectID=440

Ei juurikaan kannatusta mutta Piia-Nooran mielestä on ihan kiva direktiivi

"""Esitys oli siinäkin mielessä ennen kuulumaton, että aiemmin direktiiveillä on edes pyritty kehittämään työelämää"""

Toissaalta jos esim. Suomeen haalitaan satoja tuhansia "työntekijöitä" niin täytyyhän heillä sitten pystyä sitä työtä teettämään ...
  
  31. joulukuuta 2008 10:28:05

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lähi-idän tilanteen ratkaisu olisi tietysti mitä suotavinta, mutta meidän mielipiteillämme ei ole siihen mitään vaikutusta. Tuskin omaa asiaamme vie tippaakaan eteenpäin jos alamme keskenämme kiistelemään, kumpi on syyllisempi, Israel vai Hamas. Tuntukoon kantani kuinka kyyniseltä tahansa, Hommassa on kysymys yhden asian liikkeestä, jonka sisällä on väkeä monesta suunnasta.Halla-ahoa äänestäneissä on varmasti laidasta laitaan ihmisiä jos aletaan luokitella heitä esim. EU-kannan mukaan. Voin tunnustaa että itse olen lähinnä EU-myönteinen tunnustaen toki EU:n viat. Silti ei tuottanut tuskaa äänestää Persujen listalla olevaa henkilöä, olihan pääasia niin painava.
  
  31. joulukuuta 2008 10:32:26


guestbook © freebok.net