14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110201-110225

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eikö nimen pitäisi kuitenkin olla "Kootut tekoset"?
  
  30. joulukuuta 2008 0:03:45

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Adelphi:
Eikö nimen pitäisi kuitenkin olla "Kootut tekoset"?
...sepustukset, ...kötöstykset, ...leperrykset?

Tai kenties esitutkintapöytäkirjan liite?
  
  30. joulukuuta 2008 0:39:51

Nimi : Kokoliha
Kotisivu : Sananvapaus kauppatavarana
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Etnonegatiivisviritteinen populaatioklusteri - Kootut pakinat 2006-2008 tuli vk-loppuna ladattua ja kahlattua läpi vedet silmissä.
Tosin reinolle vinkkinä: suosikistani, eli "VPM saa veronkorotuksen", PDF-versiosta (sivu 15) puuttuu kirjoituksen kruunaava ja tyrmistyttävästi taustoittanut lopukaneetti:

Taloussanomat (29.10.2006) kertoo, että hyvien asuinalueiden verotus on kiristymässä vahvasti Englannissa. Jatkossa asunnon sijainti vaikuttaisi merkittävästi kiinteistöveron määrään. Sijainnin arvo määritellään alueen koulujen menestyksen, kotitalouksien tulojen ja asukkaiden etnisen taustan perusteella.


Nimim. "Kaikki hyvin..... laittoi ilmoitusasiana 29.12.2008 klo 12:31 todella mielenkiintoisen linkin!

Lukemista sivustolla piisasi, mutta se kannattaa. Kirjoittajan tausta ja kokemus huomoiden, asiasisältö pitänee suurimmalta osin paikkansa. Ja vaikka vain puolet olisi totta, niin siinäkin on jo oikeastaan puolet liikaa siedettäväksi. Kirjoittaja ei säästä sanan säilää suomiessaan suomalaisen sananvapauden ja vasemmistolaisen journalismin nykytilaa, ja HS (ja IS siinä sivussa) saavat vähintäänkin osansa. Toisaalta onhan samaa asiaa hiukan kuultu myös hevosen omastakin suusta

Herkullisia esimerkkejä vilisee, ja esimerkiksi JSN:n toiminnasta kerrotaan kuvaavasti 1. kirjan 3:nnessa luvussa, kappaleessa Onneton Itsesääntelyelin:
"Itsesääntely ei enää toimi. Itsesääntelyelin Julkisen sanan neuvosto on itse luopunut niistä hampaantyngistä ja ikenistäkin, joita sille oli alun perin suunniteltu. Johtopäätös on journalistisesti ajatellen katkera ja vielä katkerammaksi sen tekee jopa oikeusoppineiden paljo puhe neuvostosta. Aiempina vuosikymmeninä seuratessani neuvoston työtä täysin sivusta satunnaisesti pidin sitä asiallisena, oikeudenmukaisena ja hyödyllisenä laitoksena, mutta totuus osoittautui täysin toiseksi, kun ryhdyin perehtymään sen toimintaan.

...Professori Heikki Ylikangas on perin osuvasti luonnehtinut Julkisen sanan neuvostoa päätoimittajien etujärjestöksi."
  
  30. joulukuuta 2008 2:00:00

Nimi : f
  
Viesti : Nimim. hmm hmm kiinnitti huomiota mielenkiintoiseen asiaan. Wikiäkin manipuloidaan tarkoitushakuisesti:

Vanha versio:

Aisha bint Abu Bakr (Arabic ????? ?a?'isha, "she who lives", also transcribed as A'ishah, Ayesha, 'A'isha, or 'Aisha, Turkish Ayse, Ottoman Turkish Âise etc.) was a wife of Muhammad. She was the six year old wife of Muhammad, who approaching sixty years of age when he married her. In Islamic writings, she is thus often referred to by the title "Mother of the Believers" (Arabic: ??? ???????? umm-al-mu'minin), per the description of Muhammad's wives as "Mothers of Believers"

Salonkikelpoisempi versio:

Aisha bint Abu Bakr (died 678) (Arabic ????? Transliteration: ?a?isha, IPA: [?a????æh] "she who lives", also transcribed as A'ishah, Ayesha, 'A'isha, or 'Aisha, Turkish Ayse, Ottoman Turkish Âise etc.) was the third wife of Muhammad. In Islamic writings, she is thus often referred to by the title "Mother of the Believers" (Arabic: ??? ???????? umm-al-mu'minin),"

Kuusivuotiaasta pedofilian uhrista tuli näppärästi “kolmas vaimo”. Jotenkin vain en tajua, että koska Muhammedin kaikki toiminnat olivat oikeita ja esimerkillisiä, miksi niitä pitää jälkikäteen peitellä ja vääristää? Mitähän muuta on valehdeltu, kätketty ja jemmailtu?
  
  30. joulukuuta 2008 3:52:28

Nimi : far angst
  
Viesti : Vastaan alla olevasta kirjoituksesta, mutta mokailin jotenkin nickin kanssa. Sorgeneita kaikille, joita moka koskee.
  
  30. joulukuuta 2008 5:29:22

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Muslimien pommit ovat paukkuneet jo ennen Israelin perustamista. Ei tartte erikseen tilata. Allah delievers.

Jerusalemin suurmufti Amin al-Husaini kävi Hitlerin luona vierailulla vuonna 1942. Vierailun tuloksena Bosniasta värvättiin Waffen-SS pataljoona. Sama mies järjesti yrityksen myrkyttää Tel Avivin juomaveden vuonna 1944.

Palestiinan arabeilla on ollut juutalaisten kansanmurhaamiseen tähtääviä intohimoja jo ennen Israelin perustamista. Enpä siis yhtään ihmettele, että juutalaiset halusivat suojakseen itsenäisen ja sotilaallisesti vahvan valtion.
  
  30. joulukuuta 2008 5:30:30

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Wikipedia:

Age Controversy

Generally, it is accepted that Aisha was between eighteen to twenty years old at the time of her marriage to Muhammad. However, the topic is controversial due to a narrative existing in the Hadith literature that claims Aisha was six years old. While proven incorrect due to historical conflict in chronology, the claim is often promoted in Orientalist literature.


Mitään lähteitä tälle "yleisesti tunnustetulle" tiedolle ei ole annettu.
  
  30. joulukuuta 2008 5:40:22

Nimi : far angst
  
Viesti : Luulisin, että lähde kaikille sopiville yleisesti tunnetuille tosiasioille on Totuuden Ministeriö.
  
  30. joulukuuta 2008 6:23:49

Nimi : ttl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomaatko, että myös muslimimaat katsovat vierestä, kun pientä kansaa murhataan? Jos niitäkään ei kiinnosta, miksi meitä pitäisi?

Kyllä niitä kiinnostaa: Iran asks ICC to issue arrest warrants for Israeli leaders

Sotilaallinen väliinmeno on kuitenkin ongelmallista. Nämä ovat niitä hetkiä, jolloin toivoo, että Adolf olisi aikanaan saanut hankkeensa vietyä loppuun.
  
  30. joulukuuta 2008 6:44:24

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : Obama vallassa niin arabeille tulee 'confidence to attack', koska Obamalama Dingdong siirtyy EUn ja YKn riveihin uhkumaan ja puhkumaan (huff & puff) ankarimpana aseenaan kansainvälisissä konflikteissa.

Israel on yksin, ja viimeisenä puolustuksena tarjoilee hyökkääjilleen nukea.

YK, EU ja USA ilmaisee syvän paheksuntansa ja keskittää vihaista energiaa lähi-itään.
  
  30. joulukuuta 2008 6:58:07

Nimi : rähmis
  
Viesti : Nettikirjoituksista rasismisyyte

Rasistisiksi epäillyt nettikirjoitukset vievät 52-vuotiaan miehen käräjille. Miestä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Mies on pitänyt internetissä maahanmuuttovastaista blogia, joka tosin tätä nykyä on poistettu näkyviltä. Nettikirjoittelua hän jatkaa toisilla sivustoilla.

Miehellä on yliopistokoulutus, ja hän toimii hallituksen puheenjohtajana asunto-osakeyhtiössä. Hän on vuoden sisällä jo ainakin neljäs rasistisesta nettikirjoittelusta syytteen Suomessa saanut mies.

Syytepäätöksen teki apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Kyse on sananvapauslain piiriin kuuluvasta rikosasiasta, joissa syytevalta kuuluu valtakunnansyyttäjänvirastolle.

Syytteen ajaa Helsingin käräjäoikeudessa kuitenkin paikallinen syyttäjä. Käsittelypäivää ei ole vielä määrätty.
  
  30. joulukuuta 2008 7:42:11

Nimi : Anonyymi kirjoitus
  
Viesti : Eilinen Kaurismäen filmi alkoi jotenkin huvittaa. Siinä joukko tyyppejä yritti kaikin tavoin saada yhden tavallisen työtätekevän suomalaisen Miehen näyttämään syylliseltä rikokseen. Tyypeistä tuli jotenkin mieleen projekti "absoluuttisen hyvyyden puolesta absoluuttista pahuutta vastaan". Elokuvassa kaveri yritti elää omaa elämäänsä ja toteuttaa omia unelmiaan autokorjaamosta sun muusta, mutta rikolliset tarttuivat kuin takiaiset häneen.

Projektissa keltaisen lehdistön edustajat ja muutama besserwisser, joitten elämän pääsisältö on muitten ihmisten "typeryyden" osoittaminen, tarttuvat takiaisen lailla ihmisten kylkeen ja yrittävät hakea jonkun seikan, jolla osoittaa normaalit suomalaiset Miehet rikollisiksi.
  
  30. joulukuuta 2008 7:43:43

Nimi : raivomulatti
  
Viesti : Hesarissakin jo uutisoidaan:

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Halla-ahon+paikka+kaupunginhallituksessa+varmistui/1135242391366

  
  30. joulukuuta 2008 7:59:22

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Muutama tosiasia reaalimaailmasta:.. Tsemppiä Halla-Aho, ja takanasi seisoo paljon ihmisiä ! Go For it !"

Saat olla ihan varma että, että en kaikkia noita sun faktojasi underskriivaa, ja niin muodoin juhlavasti ilmoitan että persuna seison Halla-ahon takana ja vaikka edessä, mutta en sinun!
  
  30. joulukuuta 2008 10:20:15

Nimi : Suomen syntyvyys suurinta 12 vuoteen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suomen väkiluku on vuodenvaihteessa 5 325 60. Väkiluku kasvoi viime vuodenvaihteesta puolella prosentilla, eli 25 100:lla. Väestönlisäys on suurin 16 vuoteen.

Väkiluvun kasvu johtuu ennen kaikkea maahanmuutosta. Tilastokeskus arvioi Suomeen muuttaneen ulkomailta tänä vuonna 28 100 ihmistä, mikä on suurin määrä Suomen itsenäisyyden aikana. Suomesta arvioidaan muuttaneen pois 13 600 ihmistä.

Suomessa asuvien ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden yleisimmät ammatit ovat siivooja, myyjä ja ajoneuvon kuljettaja. Tilastokeskuksen työssäkäyntitilaston mukaan myös rakennuksilla ja ravintoloissa työskentelevien äidinkieli oli usein muu kuin suomi tai ruotsi.

Ulkomaalaistaustaisia työskentelee paljon myös tietotekniikan erityisasiantuntijoina.

Ulkomaalaistaustaisiin työntekijöihin määriteltiin henkilöt, joiden äidinkieli oli muu kuin suomi, ruotsi tai saame. Näin laskettuna Suomen väestössä oli vuonna 2006 ulkomaalaistaustaisia kaikkiaan vajaat 59 000, mikä oli 2,5 prosenttia kaikista työllisistä. Heistä joka kymmenes oli yrittäjä.

Suurimmat vieraskielisten työllisten ryhmät olivat venäjänkieliset, vironkieliset ja englanninkieliset.

Nelosen uutiset 30.12.08
  
  30. joulukuuta 2008 11:35:57

Nimi : Hannes
Kotisivu : http://www.faithfreedom.org/oped/Fjordman60527p3.htm
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tenstam asuinalue pääsi tänään HS:n uutisiin vaan taas toimittajalta unohtui mainita että ko. alueen asukkaat ovat - yllätys, yllätys, muslimeja

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Levottomissa+ruotsalaisl%C3%A4hi%C3%B6iss%C3%A4+pel%C3%A4t%C3%A4%C3%A4n+uudenvuoden+raketteja/1135242386090


Vaan onhan Tensta ollut otsikoissa Malmön Rosengårdin tapaan
http://www.faithfreedom.org/oped/Fjordman60527p3.htm

"The number of rape charges in Sweden has quadrupled in just above twenty years. Rape cases involving children under the age of 15 are six times as common today as they were a generation ago. Resident aliens from Algeria , Libya , Morocco and Tunisia dominate the group of rape suspects. Lawyer Ann Christine Hjelm, who has investigated violent crimes in one court, found that 85 per cent of the convicted rapists were born on foreign soil or by foreign parents."“It is not as wrong raping a Swedish girl as raping an Arab girl,” says Hamid, in an interview about another gang rape involving a Swedish girl and immigrant perps. “The Swedish girl gets a lot of help afterwards, and she had probably f**ked before, anyway. But the Arab girl will get problems with her family. For her, being raped is a source of shame. It is important that she retains her virginity until she marries.”“It is far too easy to get a Swedish whore…… girl, I mean;” says Hamid, and laughs over his own choice of words. “Many immigrant boys have Swedish girlfriends when they are teenagers. But when they get married, they get a proper woman from their own culture who has never been with a boy. That’s what I am going to do. I don’t have too much respect for Swedish girls. I guess you can say they get f**ked to pieces
  
  30. joulukuuta 2008 12:06:59

Nimi : Milloin valitaan varavaltuutettu ?
Kotisivu : http://www.helsinkikanava.fi/kaupunginvaltuusto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Valtuusto kokoontuu normaalisti joka toinen keskiviikko.
Kaupunginvaltuuston kokoukset...Katso videot.
  
  30. joulukuuta 2008 13:23:24

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi : rähmis

Viesti : Nettikirjoituksista rasismisyyte

Rasistisiksi epäillyt nettikirjoitukset vievät 52-vuotiaan miehen käräjille. Miestä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.........."

Todella kiihottavaa Guilty of Being White
  
  30. joulukuuta 2008 14:13:27

Nimi : Scriptaan aihepohjaa
Kotisivu : kansalliset symbolit pois
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mielestäni tässä(kin) olisi Jussilla oiva aihe lähestyä ongelmaa samasta näkökulmasta kuin muutakin hyssyttelyä. Asioista ei saisi puhua niiden oikeilla nimillä, eikä "rotuja" tai "alkuperää" saisi mainita.

Tätä nykymaailman hyssyttelyä, jossa kaikki kielletään ja pimitetään.

Mielestäni Jussin kannattasisi hieman laajentaa poliittisia kannanottoja myös mamun ulkopuolelle, mutta siinä sivussa voisi mamuongelmaa ainakin sivulauseissa tuoda esiin.

En rakenna enempää reunaehtoja mahdolliselle blogikirjoitukselle, mutta aihe olisi mielestäni otollinen ja pelkästään puolustettavissa oleva.

Voisi olla, että Jussi saisi tästäkin aiheesta jopa valtakunnallisesti kiinnostavan kirjoituksen väsättyä.
Ja sitäkautta tietenkin uusia kannattajia myös mamuongelmista kiinnostuneiden lisäksi.
  
  30. joulukuuta 2008 14:17:58

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Jussi ! Olet siis ilmoittanut olevasi käytettävissä EU-vaaleissa. Toisaalla sanoit joillekin, etteivät he tiedä millaisia miehiä sinä tai Timo Soini olette. Käyn arvaamaan; Soini ei sinua ehdokkaaksi aseta. Paineet on joka puolelta iian kovat. Äänestän toki jos ehdolle pääset.


.
  
  30. joulukuuta 2008 14:19:31

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Luin uusimmat kirjoituksesi. Hyvä, että olet taas päässyt tekemään "leipätekstiä"!

Kirjoitus Malmöstä oli hyvä varoittava esimerkki siitä, että mihin voidaan joutua, jos noille vihervasemmiston "älyköille" ei lyödä riittävästi kapulaa rattaisiin ja heti. Heidän tapauksessaan vika on varmaankin geeneissä - esi-isänsä yrittivät aikoinaan liittää Suomea Neuvostoliittoon... Nyt pojanpoika veisaa monikulttuurisuutta Suomen turmioksi... sama kaiku on askelten sukupolvesta toiseen... :(

Hyvää alkanutta vuotta Jusille ja kaikille muillekin kansallismielisille!
  
  30. joulukuuta 2008 14:23:45

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : rähmis
   
Viesti : Nettikirjoituksista rasismisyyte


Rasistisiksi epäillyt nettikirjoitukset vievät 52-vuotiaan miehen käräjille. Miestä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Mies on pitänyt internetissä maahanmuuttovastaista blogia, joka tosin tätä nykyä on poistettu näkyviltä. Nettikirjoittelua hän jatkaa toisilla sivustoilla.
Miehellä on yliopistokoulutus, ja hän toimii hallituksen puheenjohtajana asunto-osakeyhtiössä. Hän on vuoden sisällä jo ainakin neljäs rasistisesta nettikirjoittelusta syytteen Suomessa saanut mies.
Syytepäätöksen teki apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Kyse on sananvapauslain piiriin kuuluvasta rikosasiasta, joissa syytevalta kuuluu valtakunnansyyttäjänvirastolle.
Syytteen ajaa Helsingin käräjäoikeudessa kuitenkin paikallinen syyttäjä. Käsittelypäivää ei ole vielä määrätty.


Onko tietoa, mistä blogista on kysymys?

Elämme merkillisiä aikoja. Ihmisiä haastetaan oikeuteen sanomisistaan sananvapauteen vedoten.

Vaikuttaa kumminkin siltä, että viranomaispuolella on lähdetty jahtamaan ihmisiä, jotka ovat arvostelleet ja kyseenalaistaneet netissä nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Olisiko parempi, jos laki ei tuntisi ollenkaan käsitettä "kansanryhmän vastainen kiihoitus". Käsite on epämääräinen ja mahdollistaa mielivaltaiset tuomiot. Mikä tahansa asia voidana tulkita kiihotukseksi ja siten rangaistavaksi.

  
  30. joulukuuta 2008 14:59:33

Nimi : Tyyppi
  
Viesti : "Olisiko parempi, jos laki ei tuntisi ollenkaan käsitettä "kansanryhmän vastainen kiihoitus". Käsite on epämääräinen ja mahdollistaa mielivaltaiset tuomiot. Mikä tahansa asia voidana tulkita kiihotukseksi ja siten rangaistavaksi."

Eikä voida, ja maahanmuuttoa pystyy aivan vaarattomasti arvostelemaan, jos taitaa asiallisen kirjoittamisen taidon. Uskon ettei tähän tarviste erillistä ohjetta laittaa, vaan kaikki tietänevät monissa blogeissa esiintyvät ylilyönnit, jotka ovat siis huomattavasti räikeämpiä kuin JHA:n pienet lipsautukset.
  
  30. joulukuuta 2008 17:00:50

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni kiihotuspykälän suurin ongelma on siinä, ettei rikoksen objektiivisia kriteereitä (toisin kuin esim. kunnianloukkauksessa) ole määritelty mitenkään: ei edellytetä kiihotustarkoitusta, eikä tarvitse osoittaa, että kukaan olisi kiihottunut. Edes väitteen todenmukaisuus ei välttämättä ole puolustus.

Syytteeseen ja tuomioon riittää syyttäjän ja tuomarin subjektiivinen kokemus "kiihottavuudesta". Tällaisessa tilanteessa puolustautuminen on melko vaikeaa.

Tämä siis ottamatta mitenkään kantaa tämänkertaiseen tapaukseen.
  
  30. joulukuuta 2008 17:04:49

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Melko valistuneesti voisi väittää, että yhdessäkään oikeudessa olleessa tapauksessa kukaan ei ole kiihottunut tekemään mitään, eikä kukaan ole tuntenut oloaan uhatuksi. Kaikki jutut on nostettu ns. ammattiloukkaantujien taholta. Erittäin todennäköistä, että millään vähemmistöllä tai kansanryhmällä ei ole mitään tekemistä noiden juttujen kanssa.

Jussin tutkinta taas osoittaa, että lakia voi käyttää puoluepoliittisiin tarkoituksiinkin näemmä melko vaivattomasti. Sananvapauden rajoittamiseenhan sitä on jo käytetty.

Erittäin kyseenalaista tarvitaanko tuollaista lakia rauhan aikana lainkaan. Jos muka tarvitaan sitä ehdottomasti pitäisi tarkentaa.
  
  30. joulukuuta 2008 17:26:50


guestbook © freebok.net