14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110176-110200

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi: "Tämänhetkisessä menettelyssähän hylätyn turvapaikkapäätöksen saanut mutta palautuskelvoton hakija saa tilapäisen oleskeluluvan, b-luvan. Thorsin visioissa palautuskelvottomuus olisi oikeuttanut pysyvään oleskelulupaan."

Ei pysyvään, jatkuvaan. Se ei ole sama asia. Pysyvän luvan kuitenkin saa sen jälkeen kun jatkuva lupa on ollut 4 vuotta.

Sinänsä jatkuvankin luvan nykyään saa sen jälkeen kun on ollut maassa 2 vuotta tilapäisellä (eli B-luvalla), ainakin työntekijoiden ja "poistoesteisten" kohdalla. Olennainen ero on siinä, että B-luvalla asuva "postoesteinen" ei saa tuoda perhettä maahan, eikä B-lupalaisella ole vältäämättä oikeutta kaikkeen sosiaaliturvaan (riippuu B-luvan perusteesta ja kunnasta).
  
  29. joulukuuta 2008 10:42:16

Nimi : Jussi Kanninen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kalifornian tyttö todennäköisesti oppii puhumaan vuodessa Suomea helpostikin, mutta mietipä jotain aavikkosomalia, joka ei ole tehnyt elämässään päivääkään töitä saati opiskellut, ruoka tippuu kirjaimellisesti banaanipuusta suoraan käteen, päiväunilla torkkuessa puunrunkoa vasten ! Tälläisissa olosuhteissa ei tarvitse käyttää korvienvälin lihasta, joten se surkastuu pakostikin. Ja kun nämä olosuhteet ovat olleet ammoisista ajoista, niin arvata saattaa minkälaisia ihmisiä sieltä tulee ja mikä on vallitseva kansanpiirre. Afrikan kansojen keskuudessa somalit ovat aina olleet kaikista alinta kastia, rosvoja ja kulkureita, nykypäivän esim. merirosvous somalian rannikolla ! Kylmässä pohjolassa taasen on joutunut aina kamppailemaan ruuasta, asumuksesta, vaatteista, viljelymaasta, talven kylmyyttä vastaan ym... joten jo luontaisen valinnan kautta nokkelimmat, vahvimmat ja päättäväisemmät selviävät eteenpäin. Talvisodassakin kuolivat ensimmäisenä suurimmat ja kömpelöimmät, ja hengissä selvisivät kaikkein pienimmät ja sitkeimmät, jotka eivät luovuttaneet.

Se että Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto haalivat tänne näitä muslimeja somaliasta paikkaakseen ns. työvajetta on todella huolestuttavaa. Somaleista 10% on tällä hetkellä töissä ! Eli koulutettuja ja motivoituneita työntekijöitä, jos niitä nyt enää todella tarvitaankaan, tulisi hakea maista jossa heitä on, esim. USA:ssa on tällä hetkellä paljon hyvää työvoimaa saatavilla. Tosin suomessakin on 300 000 työtöntä, joista tosin kymmeniä tuhansia somaleita, jotka eivät tule ikinä vapaaehtoisesti työllistymään.
Joten jätetään ne alkuihmiset sinne Afrikkaan, siellä ne viihtyy parhaiten omiensa keskuudessa. Täällä niistä tulee vain ongelmia yhteiskunnalle, niinkuin Euroopan esimerkit ovat osoittaneet !!!

ja vielä Astridille: EROA VÄLITTÖMÄSTI !
  
  29. joulukuuta 2008 10:53:40

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "jäin miettimään millä tolalla ruotsalaisten valtamedioiden tiedotus oikein on."
Huonommalla kuin Suomessa. Se on jo saavutus ;-)
  
  29. joulukuuta 2008 11:13:05

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Del
Just niin. Lisää vaan elättiä maahan. Mitäpä sitä rahoitusta suotta pohdiskelemaan.

Luultavasti Arno Tanner olettaa, ettei talouskurimus vaikuta hänen positioonsa nollatutkijana(tyypillinen asenne julkisen sektorin suojatyöpaikoissa norkoilevilla) ja näin ollen hänen on helppoa moraalisäteillä.

Henkilökohtaisesti toivon että moiset turhat tutkijaposiotiot lopetettaisiin välittömästi ja vapautuva raha laitettaisiin oikeasti tärkeiden peruspalvelujen turvaamiseen.

Ei talouden talvisotaa(Jyrki Katainen) tai talouden Harmageddonia(Paavo Lipponen) voida käydä niin että kilometritehtaalle kävelevät vain lystin todelliset kustantajat eli vientiteollisuudessa työskentelevät ja julkinen sektori porskuttaa velkarahalla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kyllä julkista puolta on karsittava vähintään yhtä rajulla kädellä. Kun yksi paperitehdas tai muu vientiyritys vedetään alas niin sen on tarkoitettava vastaavan summan mitä verotuloissa menetetään leikkaamista julkiselta puolelta. Typerimmänkin nollatutkijan luulisi tajuavan sen perusasian että kun maksajat istuu kortistossa niin taikaseinästä sammuu valot.


Jos - ja kun - poliisihallinnon rahat kuluvat tällaiseen puuhasteluun ja internetissä 24/7 roikkumiseen, ei ihmetytä yhtään se, että vasteaika kasvaa hälytystehtävissä.

Etenkin nyt, kun vuodenvaihteen jälkeen Suomessa on jäljellä enää 24 maakunnallista poliisilaitosta.

Tällä hetkellä poliisilaitoksia on 90.

Poliisin palvelupisteiden määrä putoaa 129:stä 60:een. Yhteispalvelupisteiden määrän taas pitäisi nousta 45:stä noin 120:een.
  
  29. joulukuuta 2008 11:40:45

Nimi : Kaikki hyvin.....
Kotisivu : Toimittajista tietoa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mielenkiintoista
  
  29. joulukuuta 2008 12:31:12

Nimi : Paul R
  
Viesti : Mielenkiintoista

Todellakin!
  
  29. joulukuuta 2008 13:04:09

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt sitten alkoi vihreiden sekä demareiden uusi taktiikka, mainitsemalla mediassa yleinen kansan mielipide äärioikeistolaisuudeksi. Etenkin PS ja Jussin uhrautuvainen ponnistelu yleisen edun vuoksi, vedetään lokaan.
Tosi raukkamaista toimintaa heiltä, jotka moittivat lasta, joka huusi: Keisarilla ei ole vaatteita! Tässä tapauksessa lapsi, Jussi, jos joku ei ymmärtänyt tai ei ole ymmärtävinään.
Kuitenkin, kuinka tuttua taktikointia heti sotien jälkeen, Leinon ollessa sisäministerinä.
Niinpä vastaiskuun ja Jussin pitäisi perustaa valtakunnallinen lehti, esimm Halla-Yö tai Hallanvaara, jossa Jussi ja yleinen mielipide ei olisi yksin napakymppinä, ottamassa vastaan vihollisten ensi-iskuja. Siinä olisi useampi kirjoittaja ja Jussi sitten päätoimittajana tai sitten vaan toimittajana voisi yltää yhtä viiltävään analyysiin, kuin tähänkin asti.
Uusi julkaisu olisi kuin kilpi, kilpi jonka teräksisestä pinnasta vihollisen iskut kimpoaisivat vielä tulisemmin yleiseen tietoisuuteen.
Mikä tärkeintä, yleiseen tietoisuuteen.
Kilpi olisi hyvä nimi myös tälle julkaisulle, joka taistelisi yleisen mielipiteen puolesta ja sitä ei voisi moittia ääriliikkeen torveloksi.
Kuka olisi se toimittaja, joka kehtaisi kirjoittaa yleistä mielipidettä vastaan? Hänhän todistaisi itse kuuluvansa ääriliikkeeseen.
Vielä Lipposen agitroplausunnosta, että PS olisi äärioikeistolainen suuntaus, sanoisin, että nahkurin orsilla tavataan seuraavissa eduskuntavaaleissa.

  
  29. joulukuuta 2008 13:15:13

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Vielä Lipposen agitroplausunnosta, että PS olisi äärioikeistolainen suuntaus, sanoisin, että nahkurin orsilla tavataan seuraavissa eduskuntavaaleissa."

Isänikin, joka ei näistä Homma-asioista piittaa, totesi nähtyään Lipposen televisiossa varoittamassa "äärioikeistolaisuudesta", että näyttää pelkältä säikähtäneiden demarien yritykseltä demonisoida kilpailijaa. Hän sanoi, että Lipponen valittiin asian esittäjäksi todennäköisimmin siksi, että tämä ei kuulu puoluejohtoon eikä ole valtiollisissa tehtävissä mutta on kuitenkin eläkkeelle vetäytynyt emeritus, jota kuunnellaan. Minun mielestäni Kuopion Mooses oli aika vaivautuneen näköinen antaessaan sitä lausuntoa.
  
  29. joulukuuta 2008 13:24:57

Nimi : Nauris
Kotisivu : Seppo Lehto talar i Skansen
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Sepiltä on muutaman viikon aikana ilmestynyt paljon uusia naurettavia videoita katsottavaksi.

Sort by: Date Added
  
  29. joulukuuta 2008 14:36:29

Nimi : hmm
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko koraania vastaan mahdollista nostaa syyte?

Saatan seuraavassa olla hyvinkin väärässä, korjatkaa, jos olen. Koraani on kuulemmma tunnettu sanatarkoista kuvauksista, joissa lukijaa kehoitetaan käyttämään väkivaltaa ihmisiä kohtaan, alistamaan naisia tai käymään sotaa.

Voisiko koraanissa olla Suomen lakien vastaisia kohtia, tai voisiko koraani olla kokonaisuutena arvioiden Suomen lain vastainen, tai koraanin lukeminen muille, opettaminen esimerkiksi lapsille: "Koraani on hyvä kirja, vaikka siinä kehoitetaan tekemään pahoja tekoja muille ihmisille", olla Suomen lakien vastaista?
  
  29. joulukuuta 2008 14:40:55

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katsokaa http://aikapommi.wordpress.com/
Islamin sota ja rauha.

  
  29. joulukuuta 2008 16:36:20

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun katselee mitä Gazan kaistaleella tapahtuu niin empä oikein voi ihmetellä muslimien vihamielistä suhtautumista länsimaita kohtaan.Vierestä vain katsomme kun pientä kansaa murhataan.USA tietenkin pahimpana kaikista kun antaa vielä aseellista tukea Israelille.
  
  29. joulukuuta 2008 19:55:06
 
Vastaus : Huomaatko, että myös muslimimaat katsovat vierestä, kun pientä kansaa murhataan? Jos niitäkään ei kiinnosta, miksi meitä pitäisi?

Nimi : Dr. Doctor
  
Viesti : Pessimisti;
Enemmän kuin viime vuonna.
Optimisti:
Vähemmän kuin ensivuonna.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/turvapaikanhakijoita-tulvimalla-vastaanottajat-pulassa/122229#
  
  29. joulukuuta 2008 20:03:05

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turha sitten valittaa kun alkavat euroopassa pommit paukkua ostoskeskuksissa ja metroissa.Sitä saa mitä tilaa.
  
  29. joulukuuta 2008 20:11:58

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Kun katselee mitä Gazan kaistaleella tapahtuu niin empä oikein voi ihmetellä muslimien vihamielistä suhtautumista länsimaita kohtaan.Vierestä vain katsomme kun pientä kansaa murhataan.USA tietenkin pahimpana kaikista kun antaa vielä aseellista tukea Israelille.

29. joulukuuta 2008 19:55:06
---------------------------------

Jahas, Pirjo-trollikin loihe lausumaan käsityksiään maailman politiikasta.

Mitäs Pirjo tekisit jos naapuri vuodesta toiseen mökkisi pihalle ampuisi raketteja, uhoaisi tappavansa sinut ja hävittävänsä mökkisi?

Edelleen, naapuri lupaisi tietenkin aina silloin tällöin lopettaa ammuskelun mutta näin luvattuaan päräyttäisi taas muutaman raketin tulemaan....

Niin Pirjoseni, mitäpä tekisit?

Muut naapurisi sinua eivät auttaisi, korkeintaan yllyttäisivät rakettiskujen tekijää...

Soittaisit maailmanpoliisille ja pyytäsit apua?
Sieltä sanottaisiin että toki ei saa raketteja ampua mutta ei oikein jaksa kiinnostaa tämän enempää asiaan perehtyä...

Niin Pirjo, mitäpä tekisit?
Varsinkin jos sinulla olisi valta ja voima lopettaa iskut...

  
  29. joulukuuta 2008 20:13:38

Nimi : Paul R
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/turvapaikanhakijoita-tulvimalla-vastaanottajat-pulassa/122229#

Höpsis. Suomeen mahtuu sattuvan sopivasti ;)
http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/12/tiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktiktik.html
  
  29. joulukuuta 2008 20:15:12

Nimi : Muutama tosiasia reaalimaailmasta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : 1. USA puolustaa Israelia = juutalaisia niin kauan kun sen keskuspankki, kaikki mediayhtiöt ja sanomalehdet, (Washingtonin vahvin lobby & vaaliraha & harmaa eminenssi), IMF sekä Euroopan suurimmat rahoituslaitokset ovat juutalaisten omistuksessa = loppuun asti
2. Lipposen herjaukset = SDP:n pelko kasvaa siitä, että kansa alkaisi ajattelemaan omilla aivoilla ja OIKEASTI alkaisi puolustaa itseään ja valitsemaan henkilöitä jotka ajavat SUOMALAISTEN ETUJA
3. Astrid Thorsin mieltymykset pyytää kaikki Afrikan muslimit Suomeen ilmaiselle soskuavustukselle eivät lopu ennen kuin A. asia koskee Suomenruotsalaisa paikkakuntia B. Astridin törkeä toiminta saa kansan vaatimaan kovaan ääneen ministerin eroa (tapahtunut jo) C. valtion kassasta loppuu pelimerkit (tapahtumassa)
4. Muslimit tavoittelevat maailmanvaltaa asuttamalla Euroopan. Me tosin näemme Lähi-idän tapahtumat juutalaisten omistamien tv-kanavien sensuroimina, joten todellisuus täällä on hieman eri paikan päällä. Oletko koskaan kuullut USA:n moittivan Israelia ?
5. Euroopan maita on helpompi hallita kun siellä on yhteinen vihollinen, Islam. Tässä juutalaisten yksi "suuria" tavoitteita. Googlaa "money masters"
6. Suomessa Perussuomalaiset ovat ainoa oikeasti Suomen kansan etuja ajava organisaatio. Poliittinen eliitti yrittää leimata sitä äärioikeistolaiseksi, mutta onneksi kansa on herännyt, eikä yhtään liian aikaisin.

Tsemppiä Halla-Aho, ja takanasi seisoo paljon ihmisiä ! Go For it !
  
  29. joulukuuta 2008 20:20:35

Nimi : PK
  
Viesti : Onhan Egpti tullut palestiinalaispakolaisia vastaan heidä hädässään.http://www.google.com/hostednews/ukpress/article/ALeqM5grmpk18UVAYzqu4fu2F0eNh8QIgA
  
  29. joulukuuta 2008 20:25:07

Nimi : hmm hmm
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussi Halla-Aho, täky Illmanin Mikalle jutussa viitattua englanninkielisen wikipedian Aisha tekstiä on muutettu (käsittääkseni vaihtelevasti ees taas).

Aiempi versio

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Aisha&oldid=215809359

kertoo asioista eri totuuden, kuin nykyinen.

Useissa, käsittääkseni islamin kannattajien hyvin tärkeinä pitämissä, lähteissä mainitaan Muhammadin lapsiavioliitosta Aishan kanssa.

Mitkä lähteet saavat eniten kannatusta, länsimaistuneissa, länsimaissa tai muun maailman islamilaisissa piireissä? Entä mitä lähteitä minun kannattaa uskoa todeksi?
  
  29. joulukuuta 2008 20:45:05

Nimi : tracker
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Muutama tosiasia reaalimaailmasta
4. Muslimit tavoittelevat maailmanvaltaa asuttamalla Euroopan. Me tosin näemme Lähi-idän tapahtumat juutalaisten omistamien tv-kanavien sensuroimina, joten todellisuus täällä on hieman eri paikan päällä.
5. Euroopan maita on helpompi hallita kun siellä on yhteinen vihollinen, Islam. Tässä juutalaisten yksi "suuria" tavoitteita. 29. joulukuuta 2008 20:20:35
-----------------------------

No kyllä olet aivan pihalla reaalimaailmasta! Ensinnäkin siis taidat olla trolli, sillä jutussasi on niin paljon ristiriitaista - sekä täyttä paskaa! Ja kyllähän se Suomen YLE:n ja HS:n intressissä on näyttää ne arabit nimenomaan aina kärsijöinä ja Israel aina syyllisenä.

  
  29. joulukuuta 2008 20:59:07

Nimi : JT
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Turha sitten valittaa kun alkavat euroopassa pommit paukkua ostoskeskuksissa ja metroissa.Sitä saa mitä tilaa."
Muslimien pommit ovat paukkuneet jo ennen Israelin perustamista. Ei tartte erikseen tilata. Allah delievers.
  
  29. joulukuuta 2008 21:22:14

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Dr. Doctor
   
Viesti : Pessimisti;
Enemmän kuin viime vuonna.

Optimisti:
Vähemmän kuin ensivuonna.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/turvapaikanhakijoita-tulvimalla-vastaanottajat-pulassa/122229#
   


Kiitos linkistä. Näyttää siltä, että uutisessa mainitulle henkilölle ei ole juolahtanut mieleen turvapaikkahakijoiden moninkertaistumisongelmaan triviaaliratkaisua. Se on yksinkertainen, ei anneta turvapaikkoja. Käännytetään rajalta takaisin. Turvapaikkojen, B-lupien tms myöntäminen johtaa hakijoiden määrän lisääntymiseen loputtomiin.

  
  29. joulukuuta 2008 21:48:08

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo hyvä, luepa tuo allaolevan linkin teksti ajatuksella, silvuplee ! Herättääkö se ajatuksia ?

http://www.halla-aho.com/scripta/lahi-idasta_kongosta_ja_eurooppalaisista_vaarinkasityksista.html
  
  29. joulukuuta 2008 22:14:07

Nimi : Mielenkiintoista luettavaa
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : http://www.intermin.fi/intermin/home.nsf/pages/F9136E61F63DD4B5C225714200421EB1?Opendocument

Sieltä erityisesti tämä linkki: Lausuntoyhteenveto 5.9.2007

  
  29. joulukuuta 2008 22:51:25

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/11/kootut-teokset.html
  
Viesti : Mitä teen: mainostan

Hallavaaran kilpi -lehteä odotellessa passaa lukea vaikkapa kootut Valkoparraton mies -pakinat, jotka ovat nyt saatavilla pdf-tiedostona kaikki yhdessä nipussa. Siitä Pirjokin kiireesti tulostamaan, niin on vessassa kivaa lukemista.
  
  29. joulukuuta 2008 23:09:52


guestbook © freebok.net