14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110151-110175

Nimi : Ahab
  
Viesti : Hommassa on vuoto !!!! Jos sitä ei tukita homma uppoaaaaaaaaa

Homma on pahasti kallellaan. Pudottakaa ballastit ja reivatkaa tyyrpuuri!!!

Every Women and children for themselves !!!

  
  27. joulukuuta 2008 23:53:24

Nimi : ugh
  
Viesti : Tuossa pohtimasi näkökannat ovat hyviä ja kannatettavia. Itse olen aikaisemmin sanonut että sinua tarvitaan täällä enemmän, että miten valtiollisen multikulti-ideologian vastustamisen kanssa täällä menee jos häivyt Brysselin bunkkereihin. Mutta kumman ratkaisun ikinä teetkin niin tukea löytyy. Lisäksi on aina mahdollista jonkinlainen kompromissi.

Kompromissiksi ehdotan seuraavaa: Jussi lähte EU-vaaleihin mukaan, mutta sellaisella lupauksella että osallistuu myös seuraaviin ek-vaaleihin ja niissä niissä valituksi tullessaan luopuu parlamenttipaikastaan ja jatkaa työtä eduskunnassa.
  
  28. joulukuuta 2008 0:21:56

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta Mr. Halla-ahon tulee tehdä se mikä Jussin on tehtävä, eurooppalaisessa valtakeskuksessa eli Brysselissä. Kannattaa muistaa, että Suomikaan ei elä tyhjiössä jos/kun keilat alkavat kaatua ympärillä.
  
  28. joulukuuta 2008 0:28:43

Nimi : Roots
  
Viesti :
Homma lähtee laskuun ainoastaan siinä tapauksessa jos a)rajat lyödään kiinni humanitääriseltä ja näennäistyöperäiseltä ääriosaamiselta ja
b) valtapuolueet käyvät nuiviksi.

Kummankaan ehdon toteutumista ei ole näköpiirissä, joten Homman voidaan todeta olevan vahvassa nousussa!

Kansantalouden(t) ja Homman (h) trendien korrelaatio on myös universaalinen vakio. Graafisina käyrinä niiden hätkähdyttävä eksponentiaalisuus on lähes suoraan verrannollista siten, että h:n jyrkkä nousu alkaa heti t:n jyrkän laskun jälkeen.
  
  28. joulukuuta 2008 0:43:56

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Turun suunnasta pukkaa tilastoa..Valitettavasti nettijutussa ei ole painetun lehden taulukoita jotka antavat "pikkaisen" eri kuvan tilanteesta kuin teksti...joten tässä niistä:

alle 20v ulkomaalaisten osuus kaikista rikoksista:
ryöstöt 2007: 44.7%, 2008: 29.6%
Pahoinpitelyt 2007: 35.8%, 2008 : 29,4%
Seksuaalijutut 2007: 44,4%, 2008: 33,3%

Ulkomaalaitaustaisten tekemät rikokset:
ryöstöt 2007: 39,3%, 2008: 20,0%
pahoinpitelyt 2007, 20,6 % , 2008: 19,1%
Seksuaalijutut 2007 25%, 2008: 34,4%


http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-12-28,104:2:584432,1:0:0:0:0:0:
Osuus kasvanut seksuaalirikoksissa
Ulkomaalaistaustaisten tekemät ryöstöt ja pahoinpitelyt vähenivät

JUSSI ORELL
Ulkomaalaistaustaisten tekemät ryöstöt ja pahoinpitelyt vähenivät Turussa tänä vuonna. Kun vielä viime vuonna Turussa sattuneista ryöstöistä lähes 40 prosenttia oli ulkomaalaistaustaisten tekemiä, tänä vuonna niitä on enää joka viides. Pahoinpitelyissä ulkomaalaistaustaisten osuus laski alle viidennekseen kaikista pahoinpitelyistä.
Sen sijaan seksuaalirikoksissa tilanne on huonontunut. Lähes 35 prosentissa tänä vuonna sattuneista seksuaalirikoksista epäiltynä oli ulkomaalaistaustainen henkilö. Alle 20-vuotiaiden nuorten tekemissä seksuaalirikoksissa ulkomaalaistaustaisten osuus on kuitenkin vähentynyt.
Seksuaalirikosten osalta tilastolliset muutokset voivat tosin olla vuosittain rajujakin, koska tapauksia on selvästi vähemmän kuin esimerkiksi pahoinpitelyjä.
Tilastoissa myös turistit ja keikkatyöläiset
Turun asukkaista ulkomaalaistaustaisia on noin kuusi prosenttia. Poliisin tilastoissa ulkomaalaistaustaisiksi luokitellaan henkilöt, jotka ovat syntyneet ulkomailla.
Tilastoihin päätyvät siten myös turistien ja keikkatyöntekijöiden rikokset.
Sen sijaan Suomessa syntyneet toisen polven maahanmuuttajat eivät ole tilastossa mukana.
Polkupyörävarkauksien sarja toi tilastopiikin
Kaikkiaan ulkomaalaistaustaisiin kohdistuvat rikosepäilyt ovat lisääntyneet Turussa tänä vuonna. Turun Sanomat kertoi vuosi sitten, että ulkomaalaistaustaisten rikollisuus oli lisääntynyt edellisvuoteen verrattuna esimerkiksi pahoinpitelyissä. Tänä vuonna kaikista rikoslakirikoksista epäillyistä ulkomaalaistaustaisia oli lähes 15 prosenttia.
Ulkomaalaistaustaisten osuuden nousua selittää Turun poliisipäällikkö Tapio Huttusen mukaan osittain polkupyörävarkauksien vyyhti, johon sotkeutui useita maahanmuuttajanuoria. Heidän epäillään varastaneen sata pyörää. Kun jokaisen epäillyn teko kirjataan tilastoihin erillisenä epäilynä, syntyy tilastopiikki normaalivuosiin verrattuna.
- Myönteistä kehitystä on ollut, mutta ulkomaalaistaustaisten rikosluvut ovat edelleen huolestuttavan korkeita.
Maahanmuuttaja-yhteisöt apuna
Poliisi on Tapio Huttusen mukaan yrittänyt saada maahanmuuttajiin kontaktia muun muassa lähipoliisitoiminnan yhteydessä. Lähipoliiseilla on Turussa neljä toimipistettä.
- Olemme tehneet työtä aika tavalla. Meillä on ollut kaupungin kanssa yhteinen turvallisuuden suunnittelun työryhmä, jossa on mietitty konkreettisia toimenpiteitä tilanteen parantamiseksi. Yhtenä teemana on ollut kotouttaminen.
Kaupunginvaltuusto ottaa kantaa työryhmän esityksiin kevään aikana.
Yhteistyötä on tehty myös maahanmuuttajayhteisöjen kanssa.
- He ovat olleet asian suhteen avoimia. Rikosluvut ovat kuitenkin yhä niin korkeita, että niihin on kiinnitettävä huomiota, Huttunen korostaa.
  
  28. joulukuuta 2008 11:42:46

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Homma lähtee laskuun ainoastaan siinä tapauksessa jos a)rajat lyödään kiinni humanitääriseltä ja näennäistyöperäiseltä ääriosaamiselta ja
b) valtapuolueet käyvät nuiviksi.

Kummankaan ehdon toteutumista ei ole näköpiirissä, joten Homman voidaan todeta olevan vahvassa nousussa!"

- Jos kumpikaan vaihtoehto toteutuisi, homma olisi tällöin saavuttanut tavoitteensa. Siihenhän tässä koko ajan pyritään.
  
  28. joulukuuta 2008 12:12:07

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tilapäisiin oleskelulupiin sisällytettävän työnteko-oikeuden suhteenkin pitää olla varuillaan ettei se synnytä väylää jonka kautta voi keplotella pysyvän oleskeluluvan ja "perheen" Suomeen. Periaatteessa sopeutumattomat mamu-yhteisöt voivat esim. laittaa (tukien avulla) pystyyn vaikka ravintolan, johon aina otettaisiin töihin niitä jotka tarvitsevat pysyvämpiä lupia tai työviisumeja.
  
  28. joulukuuta 2008 12:16:01

Nimi : Lännen Uppo-Nalle
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Alussa oli suo, kuokka ja [u]Jussi[/u].
Ehkä tuo on wanha jopa tässä kontekstissa, mutta olihan se pakko tuoda esille. Kyllähän tuo jo kertoo sen, että Mestarilla on tiettyä erityisasemaa täällä.
  
  28. joulukuuta 2008 12:31:08

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onnitteluja Astridille:
http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/
  
  28. joulukuuta 2008 12:54:04

Nimi : fgh
  
Viesti : Turun Sanomat: "Sen sijaan Suomessa syntyneet toisen polven maahanmuuttajat eivät ole tilastossa mukana."

Itse asiassahan he ovat tilastoissa mukana - nostamassa suomalaisten osuutta noissa tilastoissa.
  
  28. joulukuuta 2008 13:12:07

Nimi : MMA
  
Viesti : Todella hienoa, että olet ilmoittanut olevasi käytettävissä eurovaaleissa! Uskon että kannatuksesi on suurempaa muualla Suomea kuin mitä se on Helsingissä. Soinilta/Persuilta olisi melko suuri virhearviointi jättää sinut ehdokaslistojen ulkopuolelle.
  
  28. joulukuuta 2008 13:54:19

Nimi : Irmeli Kuukasjärvi-Laahus
  
Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/12/sattuvan-sopivasti-kirjoitti.html
  
  28. joulukuuta 2008 14:01:12

Nimi : Jape
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Valitettavasti Hommassa tuntuu olevan vain muka-korrekteja itkupillejä ja netti-LauriTörnejä, joten siirryn muualle.
Toimintaa haluavat, meiliosoite on tässä.
jape47@hotmail.com
Jussia kyllä äänestän mihin tahansa. Mutta pelkällä netissä ruikutuksella Homma ei etene.
  
  28. joulukuuta 2008 15:17:39

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Erinomainen uutinen tuo Jussin halukkuus eurovaaliehdokkaaksi.Persut saisivat suht varmasti läpimenevän ehdokkaan.Jussi vaikuttaisi kahdella rintamalla asioihin,ja jos meppinä olo ei jostain syystä enää kiinnostaisi hänhän voi ruveta seuraavissa eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi.
  
  28. joulukuuta 2008 16:37:05

Nimi : P. Hirvonen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Myytti mamujen kultamuninnasta on murrettu. Sosiaalituki kyllä kelpaa:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1102013/The-sickest-place-Britain--Meet-residents-countrys-benefits-capital.html
  
  28. joulukuuta 2008 17:14:49

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suomen seuraavien presidentinvaalien vahvimmat ehdokkaat näyttäisivät nykynäkymien valossa olevan Abdullah Tammi ja Astrid Thors.

Todella hankala valinta siis edessä.
  
  28. joulukuuta 2008 17:59:46

Nimi : Mustan Islamin iloinen puoli
Kotisivu : Mustan Islamin iloinen puoli
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Osaamista on monenlaista ja ylläoleva linkki osoittaa, että ehkäpä sirkus Sariolaan voisi saada potentiaalisia kykyjä. Etsivä löytää!
  
  28. joulukuuta 2008 18:55:40

Nimi : Susanna-Teemu
  
Viesti : Näin se white flee laitettiin jenkeissä käyntiin.
Hyviä uusia vuosia kaikille.
  
  28. joulukuuta 2008 20:38:43

Nimi : Veikko Karjalainen, Suomesta
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : ASTRID THORS, Voisitko afrikkalaisia tänne haalivana RKP:n ja ruotsalaisten asianajajana siirtää alkuun vaikka 50% uusista pyytämistäsi muslimisomaleista ruotsinkielisten alueille esim. Kauniaisiin, Ahvenanmaalle ja rannikoille. Taitaisi RKP:n suvaitsevaisuus loppua siihen paikkaan, ja Astrid "muslimi" Thors saisi kengän kuvan ahteriin.
Olisi se hienoa kun alle kouluikäisiä lapsia alettaisiin pakkoympärileikata ruotsinkielisillä alueilla, ja kyliin perustettaisiin moskeijat. Julkiset kivitystuomiot, kunniamurhat, tyttöjen ja naisten rajoitettu ihmisoikeus, pakkoavioliitot, sharia-laki, aamuveisut moskeijasta ja muut sellaiset pikku kepposet piristäisivät suomenruotsalaisten maailmaa. Siinä olisi sitä monikulttuurista menoa Astridin malliin. Tosin kyllä Vihreät pilveä polttelevat homot ja vasemmistostalinit sopisivat samoihin kyliin vallan mainiosti. SUOMEN KANSAA HEIKENNETÄÄN OIKEIN HARTIAVOIMIN näiden piirien toimesta, ei se maa-alue Suomea tee, vaan kansa. Ja tällä hetkellä kurssi on kohti katarstrofia, pieni valonpilke näkyvissä Persujen saadessa hieman valtaa seuraavissa vaaleissa. Itse aioin mobilisoida kaikki ystävät ja tutut äänestämään Persuja. Ainoa tapa saada tälläiset Thorsit pois tuhoamasta meidän sitkeää ja rohkeaa kansaa. Malmön muslimimellakat jo osoittivat mihin suuntaan Astrid haluaa Suomea vievän, joten Hesarin palkinto vuoden epäonnistujasta meni suurella äänivyöryllä oikeaan osoitteeseen !

Tsemppiä Jussi Halla-Aholle, paina päälle terrierin lailla, Suomen kansa syvät rivit tukevat sinua !
  
  29. joulukuuta 2008 0:42:42

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Tänään kyselin ruotsalaiselta tuttavaltani, että onko hän lukenut Malmön levottomuuksista. Hän totesi, että ainahan siellä on jotain, skinheadit mellakoivat ja sellaista. Mies on vaikuttanut mielipiteiltään jonkinlaiselta perusruotsalaiselta feminismiin ja muuhun ruotsalaiseen normimeinkiin myönteisesti suhtautuvalta henkilöltä. Huomautin, että mellakoijat olivat vasemmistoanarkisteja ja jäin miettimään millä tolalla ruotsalaisten valtamedioiden tiedotus oikein on.

  
  29. joulukuuta 2008 3:13:48

Nimi : KK
  
Viesti : Kyllähän Ruotsissa yleinen mellakointi on ihan hyvää eurooppalaista keskitasoa. Suomestakin lähtee viikonloppuisin näitä aitoja viikonloppuhuligaaneja fudismatseihin tappelemaan, kun täällä kotopuolessa sekin homma on lähinnä sellaista nakkikioskilla nahistelua.
  
  29. joulukuuta 2008 8:07:19

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Helsingin yliopiston dosentti ja Poliisiammattikorkeakoulun tutkija tms. Arno Tanner toteaa HS:n Vieraskynässä että on varauduttava suureen nälkäpakolaisuuteen Afrikasta talouslaman takia:

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Afrikan+maita+uhkaa+massiivinen++n%C3%A4lk%C3%A4pakolaisuus+ja+aivovuoto/HS20081229SI1MA01gkn

Olen eri mieltä Tannerin johtopäätöksestä:

"Myös Suomessa on varauduttava kriisiin esimerkiksi kohdentamalla oikein pakolaiskiintiöitä. Kansallisten maahanmuuttoviranomaisten maatiedustelukoneistojen on oltava hyvin valmistautuneita akuuttia turvapaikanhakua varten. Siten todellista hätää kärsivät pystytään tunnistamaan ja heille kyetään antamaan suojaa."

Sanoisin mieluummin: "Myös Suomessa on varauduttava kriisiin tekemällä kaikkemme afrikkalaisen maahanmuuton minimoimiseksi. Jos nyt alamme antaa laajasti suojaa todellisille avun tarvitsijoille, meillä on edessämme loputon suo."

Jokainen voi varautua esitettyyn ongelmaan ainakin nyt allekirjoittamalla ulkomaalaislain vastaisen adressin.
  
  29. joulukuuta 2008 8:18:05

Nimi : Tahdon pois täältä sisäsiittoisesta takapajulasta
  
Viesti : Surkeaa kun Suomessa ei osata edes mellakoida.
  
  29. joulukuuta 2008 8:19:54

Nimi : Del
  
Viesti : Helsingin yliopiston dosentti ja Poliisiammattikorkeakoulun tutkija tms. Arno Tanner toteaa HS:n Vieraskynässä

...

"Myös Suomessa on varauduttava kriisiin esimerkiksi kohdentamalla oikein pakolaiskiintiöitä. Kansallisten maahanmuuttoviranomaisten maatiedustelukoneistojen on oltava hyvin valmistautuneita akuuttia turvapaikanhakua varten. Siten todellista hätää kärsivät pystytään tunnistamaan ja heille kyetään antamaan suojaa."


Just niin. Lisää vaan elättiä maahan. Mitäpä sitä rahoitusta suotta pohdiskelemaan.

Luultavasti Arno Tanner olettaa, ettei talouskurimus vaikuta hänen positioonsa nollatutkijana(tyypillinen asenne julkisen sektorin suojatyöpaikoissa norkoilevilla) ja näin ollen hänen on helppoa moraalisäteillä.

Henkilökohtaisesti toivon että moiset turhat tutkijaposiotiot lopetettaisiin välittömästi ja vapautuva raha laitettaisiin oikeasti tärkeiden peruspalvelujen turvaamiseen.

Ei talouden talvisotaa(Jyrki Katainen) tai talouden Harmageddonia(Paavo Lipponen) voida käydä niin että kilometritehtaalle kävelevät vain lystin todelliset kustantajat eli vientiteollisuudessa työskentelevät ja julkinen sektori porskuttaa velkarahalla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kyllä julkista puolta on karsittava vähintään yhtä rajulla kädellä. Kun yksi paperitehdas tai muu vientiyritys vedetään alas niin sen on tarkoitettava vastaavan summan mitä verotuloissa menetetään leikkaamista julkiselta puolelta. Typerimmänkin nollatutkijan luulisi tajuavan sen perusasian että kun maksajat istuu kortistossa niin taikaseinästä sammuu valot.
  
  29. joulukuuta 2008 9:51:44

Nimi : Tosi
  
Viesti : Tapasinpa tänään bussissa viehättävän californialaistytön. Sanoi viettävänsä Suomessa vuoden. Puhui muuten erinomaisen hyvää suomea. Olin aika äimänä, miten noin hyvin vuodessa voi suomenkielen oppia.
  
  29. joulukuuta 2008 10:03:31


guestbook © freebok.net