14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110126-110150

Nimi : Huscarl
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Astrid odotusten mukaisesti vuoden
mokaaja. Vähemmän yllättävää sekin,
ettei vuoden julkkiksen "muu, mikä"
-sarakkeen top-hajontaa paljastettu,
vaikka sinne meni melkein kolmannes
äänistä.
  
  27. joulukuuta 2008 15:43:21

Nimi : EROA ASTRID VÄLITTÖMÄSTI ! toivoo veronmaksaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ASTRID THORS; VUODEN MOKAAJA Nyt kun sait 51% enemmistön (seuraavaksi tullut 7%)tästä tittelistä, olisiko sinun aika katsoa peiliin ja miettiä mitä mieltä SUOMEN KANSA on tekemistäsi päätöksistä ? Olet toiminut vastoin Suomen Valtion ja kansan etuja, kunnilla ei ole varaa maksaa edes omille kansalaisilleen perusturvan menoja, ja SILTI haluat tänne lisää SOSIAALIAVUN VARASSA 90% ELÄVIÄ SOMALIMUSLIMEJA !!! Saati sitten kaikki muut sosiaaliset ongelmat joita toimintasi muslimiyhteiskunnan rakentamisesta Suomeen tuottaa suomalaisten veronmaksajien lapsille ja lapsen lapsille. Se on vaarallista kun poliitikko etääntyy liian kauaksi veronmaksajan arjesta ja kurjuudesta. KAIKISSA LÄNSIMAISSA MINISTERI OLISI ERONNUT VÄLITTÖMÄSTI; NYT VOISIT NÄYTTÄÄ KANSALLE HIEMAN RYHTIÄ TEKEMÄLLÄ SAMOIN !! EROA ASTRID !
  
  27. joulukuuta 2008 16:01:45

Nimi : Mestarin äänisaalis?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kerrottiinko HS:n paperiversiossa Mestarin ääniosuus?
  
  27. joulukuuta 2008 16:44:30

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paperilehden mukaan tulin kolmanneksi, osuus 9%.
  
  27. joulukuuta 2008 16:59:21

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oliko siinä paperilehdessä mainintaa, kenelle mm. ne loput 22% "muu, mikä-äänistä" menivät?
  
  27. joulukuuta 2008 17:31:36

Nimi : J. Annala
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Siellä on hesarilla taas (ruotsin) maahanmuuttoon liittyvä kohu-uutinen. Ei ole kovin hankala huomata millaisia mielikuvia tuossa pyritään luomaan.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/%C3%84%C3%A4rioikeistotaustaisen+tuomarin+tekem%C3%A4+karkotusp%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s+puhuttaa+Ruotsissa/1135242332879
  
  27. joulukuuta 2008 17:35:08

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Astrid Thors blogissaan ulkomaalaislakiesityksestä:
On väitetty että jatkuva turvanpaikanhakijalle oleskelulupa olisi myönnetty heti jos palauttaminen ei olisi teknisen esteen vuoksi ollut mahdollista. Itse asiassa sitä olisi hallituksen esityksen mukaan saattanut joutua odottamaan jopa vuoden. Tämä tiukennus kuitenkin poistui esityksestä valiokuntakäsittelyssä, eli tämänhetkinen menettely, jossa oleskelulupa myönnetään heti hakemuksen käsittelyn yhteydessä, säilyy.

Koska ministerit eivät valehtele, niin tuo täytyy uskoa sellaisenaan. Lakiesitystä ei siis valiokunnassa tiukennettu, kuten media väitti, vaan sitä löysennettiin. Astrid ojensi lakiesityksen kaatamista vaativille jälleen uuden aseen. Kiitos siitä.

http://www.astridthors.net/astrid_su/index.php?action=news_enskild_sida&id=2024&mall=&news_category=11
  
  27. joulukuuta 2008 17:51:10

Nimi : Paju
  
Viesti : "Englannin Oxfordissa kaupunginvaltuusto on kieltänyt joulu-sanan käytön (englanninkielessä sana joulu eli christmas sisältää sanan Christ, Jeesus). Se halutaan korvata termillä ”Talven valon juhla”.

Ottaisivat edes käyttöön vanhan kunnon Yulen, jos Christmas tuntuu liian kristilliseltä. Winter Light Festival on käsittämättömän teennäinen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yule
  
  27. joulukuuta 2008 18:00:14

Nimi : Katselija
  
Viesti : Uuden vuoden suuntautumiseksi toivon, että Jussi Halla-aho voisi pyrkiä europarlamenttiin. Totta kai se kolmen pienen lapsen isälle on kova paikka, mutta tuskin siihen ketään sopivampaa löytyy. Tämä ns. monikulttuuriongelma on ensisijaisesti Euroopan mittakaavan ongelma: Keski-Idän ja Afrikan valtavassa väestö- ja tunkeutumispaineessa koko eurooppalainen elämänmuoto on vaarassa. Toki yksittäinen europarlamentaarikko voi vain vähän, mutta kysymys voisikin olla tiedon ja yhteyksien hankinnasta. Täällä Suomessakin asia on vuosikymmenien mittainen. Suhtautumisen pitää olla armottoman totuudenmukainen. Jos esim. Malmön mellakoiden todellisuus on monimutkaisempi kuin mitä uutisista voidaan saada tietää, olisi kuitenkin tärkeä olla rehellisesti perillä siitä. En tiedä, onko europarlamentti hyvä tiedonhankintapaikka, mutta luulen että se on.

Jos Jussi Halla-aho olisi europarlamentaarikko, niin hänen työnantajansa olisi tietysti häntä tukeva liike ja hänen äänestäjänsä täällä Suomessa, ei niinkään eurobyrokratia. Näin ajatellen esim. Timo Soini voisi varmaan häntä täysin tukea. Vaikkapa Homma-forumista näkee, että hyvää toimintaa ja keskustelua organisoituu vahvasti. Minusta kansainväliset yhteydet ja perspektiivi olisi tärkeä. Ja itse yritys, maanlaajuinen organisointi voimistaisi liikettä. Aikaa ei ole liiaksi: kampanjaorganisaatio, materiaalin tuottaminen, varojen kerääminen, jopa itse Jussi Halla-ahon kehittyminen ja kasvatus ehdokkaan rooliin vaativat paljon.
  
  27. joulukuuta 2008 18:16:43

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti Jussi pysyy ihan täälä härmässä eikä mene tekemään itsestään pelleä eurooppaan.Sielähän hän joutuisi naurunalaiseksi ja pilaisi samalla suomenkin maineen.Ei sillä että suomen maineesta välitän yhtään,mutta kuitenkin.
  
  27. joulukuuta 2008 18:31:01

Nimi : Samaa mieltä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minäkin olen pohdiskellut Jussin europarlamenttiehdokkuutta.

Pitkälti samoin argumentein kun alla kuvataan. Lisänä ilmeisen monipuolinen ja hyvä kielitaito.

Ehkä olisi Homman kannalta parempi tehdä Homma perusteellisesti antaa Jussin loistaa siinä missä on parhaimmillaan.
Kotimaassa Jussi ei kuitenkaan suuria saisia aikaan, vaikka veikkaankin hänelle ennennäkemätöntä äänimäärää.

Äänimäärä ei kuitenkaan takaa, että tulee kuulluksi, kun media on mitä on.

Ehkä kannustimien ja arvostuksen hankkiminen ulkomailta olisi fiksumpi tie vaikuttaa Suomenkin keskusteluilmapiiriin.

Jussi ehdottomasti EU:hun
  
  27. joulukuuta 2008 18:35:18

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : EU-parlamentti on nähdäkseni Homman^ kannalta Jussille väärä paikka. Tähän on kaksi syytä: ensiksi EU:ssa Homma on jo aivan liian myöhässä. EU:ta ei voi enää pelastaa rajoittamalla haitallista maahanmuuttoa sillä tavalla kuin Suomen voi pelastaa. EU-parlamentissa Jussi joutuisi tekemisiin EU:n laajuisen liian vaikean ongelman kanssa. Toinen syy on se, että Jussia tarvitaan täällä Suomessa täkäläisten ongelmien ratkaisemiseen eduskunnan kautta. Aakula aina lainaa sitä yhtä hiipparia, jonka mukaan paikallisia ongelmia ei pidä globalisoida.

EU-parlamenttiehdokkuudessa on kuitenkin hyviä puolia. Ensimmäinen on valtakunnallinen kannatusmittaus. Nuivelot kautta maan pääsisivät äänestämään Mestaria. Tämä liittyy laajempaan kuvioon eli 2011 ek-vaalikampanjaan, jossa hyvästä äänisaaliista EU-vaaleista olisi iloa. Toiseksi mahdollisen läpimenon kautta EU-parlamentaarikon resursseilla voisi saada hyviä edellytyksiä Homman^ tietopohjan laajentamiseen ja syventämiseen.

Asiassa on hyviä ja huonoja puolia, kuten kaikessa. Minusta Jussin kannattaa asettua ehdolle.
  
  27. joulukuuta 2008 18:40:05

Nimi : Mika
  
Viesti : "Äärioikeistotaustaisen tuomarin tekemä karkotuspäätös puhuttaa Ruotsissa"

Onko kukaan koskaan nähnyt uutista, jossa äärivasemmistolaistaustaisen tuomarin tekemä päätös puhututtaisi?

No, eipä tietenkään. Päättäjien vasemmistolaisuushan on oletusarvo ja ainakin Suomessa stallarimenneisyys taitaa olla jopa ansio. Demlan "hyvä toveri" verkosto jyllää julkisissa viroissa - presidentin virkaa myöten. Ja päätökset ovat sen mukaisia...
  
  27. joulukuuta 2008 18:57:46

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Astrid "ylpeä mokaaja" Thors on ministeri Suomessa. Edelleen. Eroa!

Suomessa ei erota kun on mokannut ministerinä. Siis RKP:n äänestäjät pitäkää huolta ettei tämä Suomen tulevaisuuden kannalta katastrofaalisia esityksiä tekevä ministeri jatka hommissaan enää vaalien jälkeen.

RKP - just say no.

Kun ihminen ei kiihkossaan näe edes omia mokiaan ja vieläpä, kuten Hesarin kommentissaan, peittelee totuutta tekemisistään on jonkun vihellettävä jäähy. Vanhanen ei siihen ilmeisestikään kykene, äänestäjät kykenevät. Rkp tulee saamaan murskatappion seuraavissa vaaleissa, kiitos "ylpeän mokaajan" ministeri Astrid Thorsin. Eroa!

Thors kirjoittaa sivullaan:

"Turvapaikkakysymysten yhtenäistäminen EU:ssa jatkuu. Seuraava askel on
täysimääräinen harmonisaatio. Tähän ei vielä ole päästy, mutta hallitus tukee
tavoitteita päästä tässä eteenpäin. Turvapaikanhakijoiden erilainen kohtelu eri
puolilla Eurooppaa ei ole kenenkään etu, kaikkein vähiten turvapaikanhakijoiden".

Eikö Suomen hallituksen ministerin ole ajettava Suomen etua? Siis SUOMEN ETUA.
  
  27. joulukuuta 2008 19:04:38

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jotenkin nuo Pirjon provot tuntuvat jo vähän väsyneiltä ja heikoilta. Liikaa kinkkua?
  
  27. joulukuuta 2008 19:12:26

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : EU-vaaliasia on vielä auki. Olen ilmoittanut olevani käytettävissä, mutta puoluehallitus tekee ehdokkaista päätöksensä joskus ensi vuoden puolella.

Mielestäni ehdokkuudelle on useita hyviä perusteita:

* Jos minulla jotain annettavaa on Hommalle, se jokin ei välttämättä ole toiminta Helsingin opetuslautakunnassa vaan mielipidevaikuttaminen. Siihen meppiys loisi hyvät mahdollisuudet, varsinkin, kun oma, lähinnä nettiin sijoittuva toimintani ei ole sidottu toimipaikkaan.

* Vaalit antavat mahdollisuuden tarkistaa Homman tämänhetkinen, valtakunnallinen noste, ja toisaalta äänestäjille mahdollisuuden ilmaista kantansa yhteen, spesifiin kysymykseen.

* Hyvä vaalitulos on signaali ja synnyttää paineita muissa puolueissa.

* Hyvä vaalitulos vahvistaa Homman (ja allekirjoittaneen) asemaa perussuomalaisten sisällä. En suinkaan nauti puolueessa varauksetonta kannatusta. EU-vaalit ovat hyvä tilaisuus näyttää puoluekentälle, millaiset teemat ovat tätä ja huomispäivää.

* RKP ja vasurit ulos EU-parlamentista, mitä voidaan pitää itseisarvoisena tavoitteena.

Lisäksi on tietysti muistettava, että lähtöasetelma on erittäin hyvä, ja on aina viisasta osallistua vaaleihin, joissa voi voittaa. Media ja viheriöt tehnevät taas vaalityön puolestamme, ja äänestysprosentti on alhainen, mikä suosii ehdokkaita, joilla on erittäin aktiivinen kannattajakunta.
  
  27. joulukuuta 2008 19:29:00

Nimi : Jekku
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi: Juuri tuo hyvä vaalitulos ja paineiden lisääminen peliin kiinnostaa minua. Jos/kun pääset läpi, tätä asiaa ei voi sivuuttaa mediassa ja eduskunnassa. No olkoot vaalitulos mikä tahansa, Pravda julkaisee negatiiviseen sävyyn kirjoitetun jutun. Muiden puolueiden on kuitenkin harkittava linjauksiensa muuttamista.
  
  27. joulukuuta 2008 19:47:18

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Toivottavasti jo ensi vuonna Amsterdamissa lisätään suvaitsevaisuutta järjestämällä Pink Ramadan. Mikä vähentäisikään ennakkoluuloja enemmän kuin transu-Muhammed esiintymässä kaupungin torilla?
  
  27. joulukuuta 2008 19:54:22

Nimi : Lähestymme tilannetta jossa HS mittaa Halosen suosioksi 104 %?
Kotisivu : Tarja propagandaa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aatos Erkon ja Hesarin gallupit alkavat muistuttaa Venäjän vaaleja, joissa Tsetsenian vaaliuurnilla äänestysaktiviteetiksi saadaan 104% ja Putinin kannatukseksi 102 %. Onko tätä suomalaista kehitystä lupa ihmetellä? Mitä salattavaa Halosella on niin paljon, että Hesarin ja TP: kanslian on alennuttava tällaiseen peliin?

"Iltalehden eilen aloittamaan kyselyyn on vastannut tähän mennessä 12 526 lukijaa. 62 % vastanneista ilmoittaa, etteivät he arvosta Halosen toimintaa. Halosella on vain 38 %:n tuki, vaikka Helsingin Sanomat väittää kyselyssään, johon osallisstui noin 1000 kansalaista, että 84 % suomalaisista katsoo Halosen onnistuneen hyvin. "
  
  27. joulukuuta 2008 19:58:09

Nimi : Halla-aho suositumpi kuin Tukiainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Google hakujen viimeisin edelliset 30 päivää suosio. Tukiainen joutui alistumaan. Ehkä sairaalassa olo on antanut hieman tasoitusta ja tietenkin rukouksilla paraneminen. Jussin suosio kasvaa kasvamistaan. Suomalaiset eivät enää alistu Demla politrukkien pakkovallan alle.
  
  27. joulukuuta 2008 20:47:43

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On taas se aika vuodesta, kun Mestarin opinkappaleista tämä on mitä osuvin, luettuna vaikka tätä uutista vasten.
  
  27. joulukuuta 2008 20:54:41

Nimi : Paul R
  
Viesti : Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship 2006-02-27
http://www.brusselsjournal.com/node/865

...Hence, we have now been warned. Meanwhile they are introducing more and more ideology. The Soviet Union used to be a state run by ideology.

...They [Europol] will have to police us on 32 kinds of crimes – two of which are particularly worrying, one is called racism, another is called xenophobia. No criminal court on earth defines anything like this as a crime [this is not entirely true, as Belgium already does so – pb]. So it is a new crime, and we have already been warned. Someone from the British government told us that those who object to uncontrolled immigration from the Third World will be regarded as racist and those who oppose further European integration will be regarded as xenophobes. I think Patricia Hewitt said this publicly.

Today’s ideology of the European Union is social-democratic, statist, and a big part of it is also political correctness. I watch very carefully how political correctness spreads and becomes an oppressive ideology...

I have no doubt about it. There will be a collapse of the European Union pretty much like the Soviet Union collapsed. But do not forget that when these things collapse they leave such devastation that it takes a generation to recover. Just think what will happen if it comes to an economic crisis. The recrimination between nations will be huge. It might come to blows. Look to the huge number of immigrants from Third World countries now living in Europe. This was promoted by the European Union. What will happen with them if there is an economic collapse? We will probably have, like in the Soviet Union at the end, so much ethnic strife that the mind boggles. In no other country were there such ethnic tensions as in the Soviet Union, except probably in Yugoslavia. So that is exactly what will happen here, too. We have to be prepared for that. This huge edifice of bureaucracy is going to collapse on our heads.

This is why, and I am very frank about it, the sooner we finish with the EU the better. The sooner it collapses the less damage it will have done to us and to other countries.


Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
http://www.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU
  
  27. joulukuuta 2008 21:18:13

Nimi : Homma nousussa
Kotisivu : Halla-ahon kiinnostavuus
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mielenkiintoista tilastoa
  
  27. joulukuuta 2008 21:19:33

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Jussi Halla-aho kirjoitti): [eurovaaleista].

Tuossa pohtimasi näkökannat ovat hyviä ja kannatettavia. Itse olen aikaisemmin sanonut että sinua tarvitaan täällä enemmän, että miten valtiollisen multikulti-ideologian vastustamisen kanssa täällä menee jos häivyt Brysselin bunkkereihin. Mutta kumman ratkaisun ikinä teetkin niin tukea löytyy. Lisäksi on aina mahdollista jonkinlainen kompromissi.
  
  27. joulukuuta 2008 21:51:37

Nimi : cutter
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Epäkorrekti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Toivottavasti jo ensi vuonna Amsterdamissa lisätään suvaitsevaisuutta järjestämällä Pink Ramadan. Mikä vähentäisikään ennakkoluuloja enemmän kuin transu-Muhammed esiintymässä kaupungin torilla?

Voi halavattu. Tälle repesin:D
Kyllä se transuna olo toisille on helppoo
Ei muuta ku pinkit burkhat päälle. Ei tarvi ees meikkejä.
  
  27. joulukuuta 2008 22:10:06


guestbook © freebok.net