14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110101-110125

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Myöntäkää, että Siikala on meikäläisten agentti.

Sota on kovaa ja ratsuväki raakaa.
  
  27. joulukuuta 2008 1:40:50

Nimi : stadin gimma
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pekka Koo R
Mitä teen : Haastan riitaa
Viesti : Tantta Astridin AAA:na pyydän tsiigailee - eli rullaamaan pari sivuu alaspäin näitä viestejä.
Pysähdy päiväykseen 26. joulukuuta 2008 11:58:00 otsikolla "Astrid Thorsin - osv..."
ja mietitään kaks kertaa;
On tosi asiaa!!!
26. joulukuuta 2008 23:25:47"
--------------

Jep, asiaahan se on, mutta listalta puuttuu ainakin vielä

- käden katkaisu varkaalta

Brutaalia alkukantaista, esihistoriallisen aikakauden rangaistusmeininkiä !!

Tätähän tänne meille ollaan vuovaamassa ! On todella aika pysähtyä miettimään !  
  27. joulukuuta 2008 2:07:53

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ...mutta monikulttuurisuus on rikkaus, kultamunat...
  
  27. joulukuuta 2008 2:25:56

Nimi : Instant Karma
  
Viesti : Onkohan tämä sitä instant karmaa että Halla-aholla ja vaimollaan on taskut ja tilit tyhjät, työpaikat roikkuvat hiuskarvan varassa, kakarat rääkyvät ja mankuvat hyödykkeitä yöt ja päivät läpeensä, poliisi kolkuttaa ovella, haastemiehet piirittävät...

ps.
Ai tapio tuurin poika oli niin fiksu että arvosteli isäänsä. Propsit hänelle siitä. Äitinsä oli myös fiksu kun otti eron.
  
  27. joulukuuta 2008 2:40:43

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : Pikainen analyysi Instant Karmasta.

Kirjoituksensa sananvalinnoista päätellen keski-ikäinen, entinen kommunisti, nykyinen vasemmistolainen. Vihreään ideologiaan, jopa Linkolalaiseen filosofiaan orientoitunut henkilö.

Elää valtion tissistä (KELA, sossu), ja on todennäköisesti raitis, koska elintaso tuntuu olevan kohdallaan vaatimattoman kulutuksen ansiosta ( - sanasta "hyödyke" ).

Keskinkertaisen älykäs, joka ymmärtää tosiasiat, mutta klassinen todellisuudesta kieltäytyjä. Omaa sadistisia fantasioita, jotka hän peittelee normaalielämässä tehokkaasti, tuoden kuitenkin taipumuksensa esille halussaan satuttaa ihmisiä.

Konfrontoitaessa, hän pakenee paikalta ja useinmiten suunnittelee tekevänsä jonkun 'pay-backin' takavasemmalta.
  
  27. joulukuuta 2008 3:18:26

Nimi : KoD
Kotisivu : VOITTO!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Asteroidi valittiin vuoden mokaajaksi.

Khylläh!
  
  27. joulukuuta 2008 5:54:49

Nimi : Basset Hound
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : <<Asteroidi valittiin vuoden mokaajaksi>>

Uutinen upotettu kauniisti pieneen sivulauseeseen :D
  
  27. joulukuuta 2008 6:28:11

Nimi : far angst
  
Viesti : Pravda ei vielä ole niin edistyksellinen, että väärentäisi oman propagandansa ja asenteensa vastaisen äänestystuloksen.
Pravdan jo toteen näytetyllä indoktrinoivalla otteella väärennöksien aika vielä on tuleva. Tämän äänestyksen osalta kuitenkin toimituksen Suuri Neuvosto tyytyi pelkkään tuloksen jemmailuun. Jos joku muu olisi tullut vuoden mokaajaksi, olisi Pravda kyllä repäissyt asiasta oivat otsikot ja innostuneet ingressit.

Luulisi Pravdaa hävettävän, että tällaista faktamanipulaatiota voidaan hyvällä syyllä edes epäillä. Vai liekö Pravdan stahanovilaiset agitprop-iskurityöläiskaaderit jo ovat häpeämisen tuolla puolen? Tarkoitushan pyhittää keinot.
  
  27. joulukuuta 2008 6:51:14

Nimi : Joulupukki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135242325035

Oikeastaan paras ase maahanmuuttoa vastaan ikinä. Samoin maininta suurimpien maahanmuuttokaupunkien nousseista sosiaalimenoista, joihin ei enää voida vastata.
  
  27. joulukuuta 2008 8:08:50

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Verotulot eivät riitä palveluihin isoissakaan kaupungeissa,
kirkuu HS sivulla A3.

ja jatkaa:
...Kunnilla edessä lomautuksia ja jopa irtisanomisia.

...Vantalla vauvallakin on velkaa 3000euroa. Jatkuu juttu seuraavalla sivulla.

Tästä tuli mieleen kansalaiskysymys.
...Suomen kansalaiseksi siirtyvä maahanmuuttaja saa kansalaisuuden saamisen hetkellä taakakseen 3000 euron velkarepun. ?

Vai mitenkä se nyt oli...
  
  27. joulukuuta 2008 8:14:27

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Venäjän presidentin joulutervehdys kuuluu: olemme valmiita voimankäyttöön jatkossakin.

Suomalaisten kannalta tämä on huolestuttavaa: kun olemme ilman Naton turvatakuita, kuulumme auttamatta siihen ryhmään Venäjän naapurimaita, joihin hyökkäämiseen Venäjällä on tarpeeksi voimaa.

Professori Soili Nysten spekuloikin Kanavassa 8/2008, että kun Venäjällä poliittinen tasapaino järkkyy, venäläisten huomio halutaan kiinnittää lähinaapurien venäläisvähemmistöjen väitettyihin ihmisoikeusongelmiin. Nystenin mukaan suurin ongelma on niillä mailla, joilla ei ole Naton turvatakuita.

Niitämme nyt sen naiviuden satoa, jolla suomalaiset valitsivat äärivasemmistolaisen haihattelijan tasavavallan presidentiksi. Hyvin monet suomalaiset naiset (ja sosaailiset kastraatit) uskoivat satuja Venäjän muuttumisesta.
  
  27. joulukuuta 2008 9:11:48

Nimi : pekka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Astridista virallisesti vuoden mokaaja ! Kyllä ! Paska saa palkkansa !!
  
  27. joulukuuta 2008 9:36:05

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Samvel M. Bareluis!
Lienetkö kunniallista haystaanilaista juurta!?
  
  27. joulukuuta 2008 9:39:38

Nimi : Tosi
  
Viesti : Astridista virallisesti vuoden mokaaja !

Joo ihan oikeaan osoitteeseen meni, vaikkakin noin merkittävässä asemassa olevan ei toivoisi olevan moinen mokaaja. Astrid vaihtopenkille.
  
  27. joulukuuta 2008 9:53:27

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Thors on hyvä ehdokas mutta kyllä Halonen on pahempi. Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä Venäjä on selvästi suurempi riski Suomelle kuin joku Hassan.
  
  27. joulukuuta 2008 11:02:48

Nimi : Kääntelijä
Kotisivu : http://www.brusselsjournal.com/node/3709
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Euroopan vaihtoehto joululle: vaaleanpunaisia joulukuusia tai ei joulukuusia lainkaan

Jos teet näinä aikoina leppoisan kävelyn Amsterdamissa, niin valmistaudu näkemään homoseksuaalinen parodia joulusta. Tuo hollantilainen kaupunki, joka on nimennyt itsensä ”maailman homopääkaupungiksi”, pitää ensimmäisen ”Vaalenpunaisen joulufestivaalinsa” (Pink Christmas Festival).

18.-28. joulukuuta siellä on 10-päiväinen joulufestivaali homoille, mukaan lukien ”homojen joulutori”, homojen versio seimen lapsesta (Jeesus-vauva kahden Marian tai kahden Joosefin ympäröimänä) ja vaaleanpunainen luistinrata transvestiiteille. Katujen varsilla on vaaleanpunaisia joulukuusia.

Järjestäjät, jotka myös organisoivat Amsterdamin gay-paraatin aina elokuussa, sanovat, että he ”haluavat lisätä vaihtoehtoja homoseksuaaleille miehille ja naisille jouluviikolla, jolloin ei ole paljon tekemistä”. He haluavat muuttaa viikon vuosittaiseksi Vaaleanpunaiseksi (tai pinkinväriseksi) joulufestivaaliksi ja odottavat sen kehittyvän jopa suositummaksi kuin elokuinen Gay Pride –paraati siellä on.

Pink Christmas on järjestäjien mukaan myös vaatimus saada Amsterdam vallattua takaisin homoille ja vastatoimi lisääntyvälle suvaitsemattomuudelle kaupungissa. Viime vuosien aikana hyökkäykset homoseksuaaleja vastaan ovat lisääntyneet kaupungissa paljon. Paraatien, juhlien ja festivaalien jatkuessa homoparit, jotka uskaltautuvat kaduille, ottavat riskin tulla piestyksi tai heitetyksi kanaaliin.

Kun homopiireissä parodioidaan joulua ja pilkataan kristittyjä avoimella, jumalanpilkaksi nähtävällä tavalla tuon pyhän juhlan aikana, eivät homot kuitenkaan tunne pelkoa kristittyjä kohtaan. Ne jotka sanovat, että uskonnolliset ihmiset ovat suvaitsemattomia eivät löydä tästä montakaan esimerkkiä Hollannissa vielä olevista Jeesuksen seuraajista. Hyökkäyksiä homoja vastaan tekevät musliminuoret. Kaupungin kasvava muslimiväestö, jo melkein 20%, on tehnyt kaupungin homokulttuurin vähemmän avoimeksi kuin mitä ennen oli.

Euroopan muslimit eivät kuitenkaan ole puolustamassa joulun aikaisia perinteisiä Jeesus-lapsi kehdossa -asetelmia. Belgian Antwerpenissa kaupungin virkajohto vaati, että kaikissa kaupungin kouluissa pitää välttää kaikki viittaukset Jeesukseen, Mariaan ja Joosefiin. He eivät halua häiritä kaupungin suurta muslimilasten joukkoa. Jopa joulukuuset on kielletty Antwerpenin kunnallisissa kouluissa. Yksin esitetyt joululaulutkin kiellettiin kaupungin joulutorilla.

Kuten Hollannin Amsterdam, myös Belgian Antwerpen suvaitsee kuitenkin vielä sanaa ”joulu”. Englannin Oxfordissa kaupunginvaltuusto on kieltänyt joulu-sanan käytön (englanninkielessä sana joulu eli christmas sisältää sanan Christ, Jeesus). Se halutaan korvata termillä ”Talven valon juhla”.

Englannin Oxfordissa kirjakustantaja Oxford University Press on poistanut monet kristinuskoon ja maan historiaan liittyvät sanat Britannian johtavasta lasten sanakirjasta. Sanat kuten ”piispa”, ”kappeli”, ”luostari”, ”pyhä”, ”monarch” (hallitsija) ja ”valtakunta” on poistettu sanastosta. Kustantajan mukaan toimenpide on tehty, koska ”Britannia on nykyään moderni, monikulttuurinen, moniuskontoinen yhteiskunta.”

http://www.brusselsjournal.com/node/3709

  
  27. joulukuuta 2008 11:07:35

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hauska tuo Astridin kommentti voittoonsa. Hän on sitten ylpeä mokaaja. Jotenkin tuntuu että Astridilla on kyllä jonkinlainen minä- ongelma. Tekee se mitä vaan, kuten nuo sen nuuska toilailut, niin ei se pysty tunnustamaan virhettään. Pelottavaa että näin sokeat ihmiset ovat man johdossa, Aatu oli samanlainen, sekään ei voinut mokata:
  
  27. joulukuuta 2008 12:36:42

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pahinta tässäkin maassa on valtaeliitti ja sitä vastaan meidän kaikkien tulisi yhdistyä.Maahanmuuttajat,pakolaiset,perussuomalaiset kaikki.Vallankumousta tämä maa tarvisee kipeämmin kuin mitään muuta.
  
  27. joulukuuta 2008 12:45:39

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuten Hollannin Amsterdam, myös Belgian Antwerpen suvaitsee kuitenkin vielä sanaa ”joulu”. Englannin Oxfordissa kaupunginvaltuusto on kieltänyt joulu-sanan käytön (englanninkielessä sana joulu eli christmas sisältää sanan Christ, Jeesus). Se halutaan korvata termillä ”Talven valon juhla”.

Englannin Oxfordissa kirjakustantaja Oxford University Press on poistanut monet kristinuskoon ja maan historiaan liittyvät sanat Britannian johtavasta lasten sanakirjasta. Sanat kuten ”piispa”, ”kappeli”, ”luostari”, ”pyhä”, ”monarch” (hallitsija) ja ”valtakunta” on poistettu sanastosta. Kustantajan mukaan toimenpide on tehty, koska ”Britannia on nykyään moderni, monikulttuurinen, moniuskontoinen yhteiskunta.”

- Jaahas... Lisää esimerkkejä orwellilaisen newspeakin synnystä. Orwell varmaan kääntyy haudassaan:(
  
  27. joulukuuta 2008 12:52:57

Nimi : ttl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotenkin tuntuu että Astridilla on kyllä jonkinlainen minä- ongelma. Tekee se mitä vaan, kuten nuo sen nuuska toilailut, niin ei se pysty tunnustamaan virhettään. Pelottavaa että näin sokeat ihmiset ovat man johdossa, Aatu oli samanlainen, sekään ei voinut mokata:

Sellainenko ei sitten ole mahdollista, että tuossa "nuuskatoilailussa" ei yksinkertaisesti virhettä tapahtunut?

Itsekin äänestin Astridia vuoden mokaajaksi tässä äänestyksessä, mutta kylläkin pienen motiivikonfliktin vaivaamana. Katson nimittäin, että tuossa nuuskakysymyksessä Astrid on oikealla asialla, ja että nuuskan maahantuonti ja teon julkistaminen on ministeriltä loppujen lopuksi aika pokkaveto ja ansaitsee hatunnoston.

Noh, tuo jää kuitenkin pieneksi sulaksi hattuun verrattuna noihin negatiivisiin "ansioihin" tuolla maahanmuuttopuolella. Siksi annoin ääneni Astridille ja olen tyytyväinen hänen "voitostaan". Mutta ottaa kyllä pannuun, että tuo hänen tekonsa yksilönvapauksien edistämiseksi katsotaan täällä mokaukseksi samaan tapaan kuin hänen maahanmuuton lisäämiseen tähtäävä toimintansa.
  
  27. joulukuuta 2008 12:56:42

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Pahinta tässäkin maassa on valtaeliitti ja sitä vastaan meidän kaikkien tulisi yhdistyä.Maahanmuuttajat,pakolaiset,perussuomalaiset kaikki.Vallankumousta tämä maa tarvisee kipeämmin kuin mitään muuta."

Pirrr Pirrr PIRJOO!!1!1!TOVERIT TAISTELUUN!!!!11!

Olethan Pirjo jo mukana pelleilyn keskuskomissiossa?
  
  27. joulukuuta 2008 13:34:17

Nimi : Roots
  
Viesti : "18.-28. joulukuuta siellä on 10-päiväinen joulufestivaali homoille, mukaan lukien ”homojen joulutori”, homojen versio seimen lapsesta (Jeesus-vauva kahden Marian tai kahden Joosefin ympäröimänä) ja vaaleanpunainen luistinrata transvestiiteille. Katujen varsilla on vaaleanpunaisia joulukuusia. "

Mitähän muslimit tästä ajattelevat, onhan Jeesus yksi heidän profeetoistaan? Joko autot palavat?
  
  27. joulukuuta 2008 14:17:27

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : http://www.christianpost.com/article/20081211/oxford-junior-dictionary-drops-christian-words.htm

Mitäs suvaitsevaisuutta tuollainen on? Miten tuo opettaa suvaitsemaan erilaisuutta? Ei mitenkään. Tuo opettaa vain samankaltaistamaan ja vierastamaan erilaisuutta.

Sikamaista suorastaan.
  
  27. joulukuuta 2008 14:17:32

Nimi : Kääntelijä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pykälä sanoo:

1.§ :Suvaitseva on aina suvaitseva.
2.§ :Jos näin ei syystä tai toisesta ole, sovelletaan tilanteeseen pykälää yksi.
  
  27. joulukuuta 2008 15:31:04

Nimi : Paul R
  
Viesti : The Energy Non-Crisis - 1:15:08 - 24.10.2007

http://video.google.com/videoplay?docid=3340274697167011147
  
  27. joulukuuta 2008 15:32:33


guestbook © freebok.net