14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 110001-110025

Nimi : Jack
Kotisivu : Joululukemista (tositarina)
  
Viesti : Hyvää joulua.

  
  24. joulukuuta 2008 16:14:40

Nimi : AVM
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Rauhallista Joulua Vieraskirjan väelle ja erityisesti sen Isännälle perheineen. Toivotan Jussille jaksamista ja menestystä tulevissa hankkeissaan.
  
  24. joulukuuta 2008 16:33:55

Nimi : MJ
Kotisivu : Condellin uusin
  
Viesti : Hyvää ja rauhallista Joulua vieraskirjalaisille, Jussille ja Jussin perheelle.

Joulua kannattaa juhlistaa, vaikka ihan vain piruuttaan.
  
  24. joulukuuta 2008 16:47:54

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Slerssinaama:
Jos terveydenhuolto olisi todella rahan tarpeessa sille varmaan nipistettäisiin kulttuuribudjetista joka on noin 5 prosenttia bruttokansantuotteesta (vs. 0.4 % kehitystukeen).

Kulttuuribudjetti on ollut hieman vajaan prosentin koko budjetista, joka taas on vähän yli 20% BKT:sta. Kulttuuribudjetti on siis noin 20 kertaa pienempi kuin esitit. Mistä lie tuo hurja lukusi peräisin vai oliko jouluhuumoria?
  
  24. joulukuuta 2008 17:35:38

Nimi : Huscarl
  
Viesti : Sakariii, yhyy koska päästään avaamaan viimeinen luukku? :(

Hyvää joulua Jussille perheineen ja kaikille muillekin!
  
  24. joulukuuta 2008 18:39:14

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Milloin suomessa ramadan saa samanlaisen huomion kuin joulu?kunhan ihmettelimmee että onko tämä tasa-arvoa.Muutenkaan muiden uskontojen juhlia ei pahemmin huomioida vaikka monet niistä ovat paljon hauskempia kuin joulu joka on pääosin aika vakavamielinen "juhla".Kinkkuineen ja laatikoineen voi ällötys.Hiukan kateellisena saa olla kun eräs tuttavapariskunta viettää joulunajan egyptissä.
  
  24. joulukuuta 2008 19:08:03

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Milloin suomessa ramadan saa samanlaisen huomion kuin joulu?kunhan ihmettelimmee että onko tämä tasa-arvoa.Muutenkaan muiden uskontojen juhlia ei pahemmin huomioida vaikka monet niistä ovat paljon hauskempia kuin joulu joka on pääosin aika vakavamielinen "juhla".Kinkkuineen ja laatikoineen voi ällötys.Hiukan kateellisena saa olla kun eräs tuttavapariskunta viettää joulunajan egyptissä.

24. joulukuuta 2008 19:08:03
----------------------------------

Ilmeisesti minä olen ainoa päivystävä netsi ja velvollinen siten hiplaamaan tätä trollia....

Kuule Pirjo, jos joulu on vakavamielinen täällä niin se johtuu kansasta, tältä pallukalta löydät kyllä vähemmänkin vakavia jouluja.
Nyt sitten pitäsi vaihtaa kansan luonteenlaatu mieleiseksesi, niinkö?
Vaiko rustnata laki että jokaisen on iloittava ja naurettava tauotta koko joulun ajan, sakon uhalla tietty....

Mitä tulee Ramadaan niin tsekkaappa mikä on Suomen valtio-uskonto...Sen verta voin antaa vinkkiä että islam se ei ole ja siten jos ramadaa haluat niin mikään ei sinua estä sitä yksityisesti viettämästä vaikkapa 20 vuotta yhteen menoon.

Meikä on työn puolesta myös Egyptissä useasti käynyt, piipahdappa Pirjo siellä mutta vältä turistipaikkoja ja saatat huomata että et olekkaan kateellinen tutuillesi....Et sitten pätkän vertaa.

Pakko on nyt ihan kysyä, kuinka vakavia ovat itsetunto-ongelmasi?
Inohatko kovastikkin itseäsi?
  
  24. joulukuuta 2008 19:39:25

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Jussille ja hänen perheelleen. Kuten myös kaikille Vieraskirjalaisille. =)
Takaisin kinkun syöntiin. ==>
  
  24. joulukuuta 2008 21:17:23

Nimi : RR
  
Viesti : Hyvää Joulua kaikille.

Olisi niin paljon sanottavaa, mutta tällä kertaa - Hyvää Joulua
  
  24. joulukuuta 2008 21:21:53

Nimi : JF
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvää Joulua, vaikka pakana olenkin ja pyrin ajanmyötä irtautumaan tästä kristillisestä juhlasta.
  
  24. joulukuuta 2008 23:04:13

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Kyllähän joulua voi juhlistaa ilman kristillistä sanomaakin. Ihan vaikka suvun tai perhejuhlan, tai vaikka itseensä tutustumisen ja hiljentymisen juhlana, tai vaikkapa ylimääräisten palkallisten vapaiden johdosta ; )
Ihan mielenkiintoista on katsella uskovaistenkin rituaaleja, vaikkapa Pietarinkirkon messua aamuyöllä.
Vaikken itse usko, annan niiden uskoa, jotka kokevat asioita siten.
Päivällä kirkonmenoja TV:stä katselin, jossain vaiheessa kolehtihaavit lähtivät kierrokselle.
Mieleni palasi vuosikymmenten takaiseen lapsuuteen. Paljon on menneinä vuosikymmeninä maailma muuttunut, vaatetehtaat, puuvillatehtaat, kenkätehtaat on moneen kertaan saneerattu ja loppujen lopuksi tuotanto on siirretty ulkomaille, työntekijät potkittu kortistoon, ...ei, ei ole kellokallet käyneet kirkossa tehostamassa menetelmiä...ei liene ollut tarvetta.
Tästä siintyi mieleeni ajatus, että toisissa ammateissa vaaditaan jatkuvaa muutosta ja uudelleenkoulutusta ja toisissa ammateissa vaaditaan pysymistä muuttumattomissa rituaaleissa...

  
  24. joulukuuta 2008 23:28:17

Nimi : Huscarlille tiedoksi
Kotisivu : Nuiva puuhakalenteri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Welholla on jotain ongelmia - viimeinen luukku löytyy ylläolevasta linkistä.
  
  24. joulukuuta 2008 23:33:17

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo ja Odysseas, muutama kommentti.

Milloin suomessa ramadan saa samanlaisen huomion kuin joulu?

Tällä menolla ymmärtääkseni, Suomessa, vuonna 2025.

kunhan ihmettelimmee että onko tämä tasa-arvoa.

Juuri nyt on. Silloin, ks. edellä, kun/jos suurin osa väestöstämme on muslimeita, niin Joulu tulee tn. olemaan kielletty. Palatkaamme tasa-arvokysymyksiin ja muslimien jumalalliseen suvaitsevaisuuteen silloin... vai kannattaisiko asioihin reagoida jo aiemmin?

Muutenkaan muiden uskontojen juhlia ei pahemmin huomioida vaikka monet niistä ovat paljon hauskempia kuin joulu joka on pääosin aika vakavamielinen "juhla".

Kuinka muslimit huomioivat muita uskontoja?

Suomalaiset kunnioittavat perinteitään. Suomalaiset myös kunnioittavat muita uskontoja ja kulttuureita. Suomalaiset ovat läpi historian taistelleet olemmassaolostaan!!! Juuri siksi koko Kansan Juhlat, kuten Joulu ja siihen liityvät traditiot ovat erityisen tärkeitä Suomalaisille. Ja ehkä myös samasta syystä ne ovat paatoksellisia. Suomalaiset osaavat myös iloita nykypäivästä ja haluavat myös pitää kiinni saavutetuista eduistaan, kuten mm. itsenäisyydestä, demokratiasta ja sananvapaudesta!!!

Kinkkuineen ja laatikoineen voi ällötys.

Makunsa kullakin. Minä nautin kinkusta ja lanttulaatikosta. Tärkeintä on se, että ensinnäkin on jotain mitä syödä, ja seuraavaksi se että saa vapaasti päättää mitä syö.

Hiukan kateellisena saa olla kun eräs tuttavapariskunta viettää joulunajan egyptissä.

En tiedä miksi olet kateellinen, mutta heihin verrattuna Suomessa on elintaso erittäin hyvä. Onko tässä jokin muu pointti?

Odysseas: Meikä on työn puolesta myös Egyptissä useasti käynyt, piipahdappa Pirjo siellä mutta vältä turistipaikkoja ja saatat huomata että et olekkaan kateellinen tutuillesi....Et sitten pätkän vertaa.

Todellisuus lienee tällä hetkellä se, että kissan paska ja kura on yleistä, ravintoloiden yleisissä tiloissa, tuoleilla ja pöydillä. Lisäksi kannattaa pitää myös kiinni tilaamastaan ruoasta nälkäisten kissojen varalta...

Hyviä Jouluja!
  
  25. joulukuuta 2008 0:32:08

Nimi : Hmmmm
  
Viesti : "Hyvää Joulua, vaikka pakana olenkin ja pyrin ajanmyötä irtautumaan tästä kristillisestä juhlasta."

Ei tarvitse. Joulu on nimeään ja pukkejaan myöten vanha pakanallinen talvipäivänseisauksen juhla. Kristillistä siinä ei ole oikeastaan yhtään mitään. Jessen synttäritkin olivat kaiketi oikeasti joskus kesällä. Jos olivat ollenkaan.

Hyvää pakanallista joulua!
  
  25. joulukuuta 2008 0:45:34

Nimi : ttl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas kirjoitti: Mitä tulee Ramadaan niin tsekkaappa mikä on Suomen valtio-uskonto...Sen verta voin antaa vinkkiä että islam se ei ole

Olet oikeassa.

950 vuotta sitten kristityt olivat täysimittaisessa sodassa suomalaisia vastaan, mikä ilmeni esimerkiksi paavin sotajoukkojen maihinnousun yhteydessä Hankoniemellä. Tähän taisteluun kiihottiin esimerkiksi kirkoissa. Hangoittelevat suomalaiset tapettiin, ja loput pakotettiin alistumaan valloittajien tahtoon. Valloituksen tuloksena suomalaisten pyhät rakennukset tuhottiin, ja suomalaisten harjoittamat tavat kiellettiin ja korvattiin kristittyjen seremonioilla, esimerkiksi kirkossa laulettavalla Suvivirrellä. Myös esimerkiksi alastomana oleskelu kiellettiin lailla ja suomalaiset pakotettiin pukeutumaan kankaisiin "säkkeihin".

Kristitty kulttuuri toisin kuin suomalainen kunnioittaa voimaa ja pitää vääräuskoisia eläimellisinä.

Valittavasti hävisimme sodan ja tuolloin esitetyt pahimmat pelot siitä, että jonain päivänä Suomessa olisi kristitty enemmistö ovat nyt käyneet toteen. Suomessa on kuitenkin edelleen joukko isänmaallisia "nuivisteja", jotka eivät ole tyytyväisiä asiain tilaan vaan haluaisivat esimerkiksi kumota lain, jolla suomalaiset liikeyhteisöt pakotetaan tukemaan valloittajiaan rahallisesti.

Asia on ymmärrettävästikin kipeä tabu ja kaikki keskustelu siitä hiljennetään tehokkaasti valtamedian toimesta. Internet on kuitenkin tuonut uuden mahdollisuuden keskustella aiheesta sensorien ohi. Ja vielä elää toivo, että jonain päivänä kristittyjen valta Suomessa päättyisi ja suomalaiset voisivat palata elämään omia kulttuurillisia tapojaan noudattaen, ilman pakkokeinoin ylläpidettyjä velvoitteita valloittajiaan kohtaan.
  
  25. joulukuuta 2008 2:03:03

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvää Joulua kaikille osapuolille! Ikä tuo ihmeellistä perspektiiviä maailmaan. Oikeisti alan nähdä asioita kuten ajan virta tai pyörä...

Hyvää Joulua ja valtavat kiitokset Jussille, ja kaikkea hyvää hänelle ja perheellensä!! Olet todella ansainnut kaikkien meidän kiitokset ja arvostuksen. Hyvin tehty, ja uskon kovasti että panoksesi ei ole turha!

Itsekin olen pakana (ateisti) ja silti arvostan joulua jouluna ja keskitalven juhlana. Hyvää Joulua kaikille!

Kinkun syöminen on terapeuttista, oikea kansallinen teko!
  
  25. joulukuuta 2008 2:44:08

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : ”Itsekin olen pakana (ateisti)… … … ”

…Oletko ajatellut että tässä nimityksessä on lähtökohdaksi otettu uskonnollisuus.
Uskovainen on ”normihenkilö” ja ei uskovainen on ”epänormihenkilö”. Näin siis jos olen oikein ymmärtänyt. ?

Uskova on ”Teisti”: http://fi.wikipedia.org/wiki/Teismi

Ja ei uskova on ”Ateisti” : http://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi

  
  25. joulukuuta 2008 3:48:04

Nimi : Tietotoimisto
  
Viesti : Pravda:

Kolme haavoittui ammuskelussa Tukholman keskustassa

Mielenkiinnolla jään odottamaan tietoa etnisestä taustasta.
  
  25. joulukuuta 2008 9:11:24

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tietotoimisto: "Mielenkiinnolla jään odottamaan tietoa etnisestä taustasta."

Sitä ei vielä taida olla, mutta ainakin The Local raportoi että tyyppi oli vaaleatukkainen ja puhui huonoa ruotsia.
  
  25. joulukuuta 2008 11:44:50

Nimi : Bärs Silmä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Toivottavasti Vihreiden Soininvaaran naiset pääsevät onnelliseen avioliittoon muslimi-somalisukuun ! Astrid "puolustan muslimisomaleita Suomalaisten kustannuksella & rahoilla loppuun asti" Thorsille pieni Uudenvuoden pyyntö: Näytä meille mallia "monikulttuurista" ja naita tyttäresi somalimuslimisukuun. Voisit näin hienosti toimia esimerkkinä muille. Voisit itse myös aloittaa integroitumisen tulevaan Suomalaiseen muslimiyhteiskuntaan mm. leikkamalla glitoriksen pois sukuelimestäsi, käyttämällä huntua ja luovuttamalla kehosi päätösvallan isällesi tai miehellesi, niinkuin muslimiyhteiskunta edellyttää. Myös voisit ehdottaa muutamaa lakimuutosta; kivitysrangaistusten käyttöön ottoa, julkisten teloitusten aloittamista toreilla joissa miekalla hakataan pää irti ja yleisönä ala-aste ikäisiä lapsia. Tässä muutama esimerkki jotta päästään lähemmän tulevaa RKP:n ja Vihreiden ajamaa monikulttuurista yhteiskuntaa. Nämä olisi pieniä eleitä mutta kannustaisi positiivisella tavalla ihmisiä ottamaan osaa Astridin monikulttuuriseen yhteisöön. Näyttäkää edellä mallia !
  
  25. joulukuuta 2008 11:55:54

Nimi : Tietotoimisto
  
Viesti : "[i]Sitä ei vielä taida olla, mutta ainakin The Local raportoi että tyyppi oli vaaleatukkainen ja puhui huonoa ruotsia.[/]

http://www.thelocal.se/16562/20081225/

Lainaus linkistä:

Following an examination of security footage, police described the perpetrator as male, 1.80 metres (6 feet) tall, with short cropped fair hair. He was wearing a black jacket with a logo on the upper arm, blue jeans, black shoes and white socks.

Tarkoittaako tuo muka vaaleita hiuksia?!
  
  25. joulukuuta 2008 12:02:21

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tarkoittaako tuo muka vaaleita hiuksia?

Kyllä tarkoittaa.
  
  25. joulukuuta 2008 12:20:48

Nimi : Ai onko se ollut joku tämänmoinen?
Kotisivu : http://farm1.static.flickr.com/102/280155561_2977c53d51.jpg?v=0
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Mahdollisesti ;)
  
  25. joulukuuta 2008 12:44:58

Nimi : Pertti Perusduunari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Astrid: olet Suomalaisen yhteiskunnan suurimpia vihollisia ! Haluat muslimiyhteisön muuttavan Suomeen, mutta oletko itse valmis vastaamaan seuraamuksista ? Muslimiyhteiskunta elää satojavuosia vanhassa elämäntyylissä, ja tätä brutaalia viidakon laki-mentaliteettiä olet meille tarjoamassa. Häpeä Astrid !
  
  25. joulukuuta 2008 13:18:05

Nimi : gloaming
  
Viesti : http://www.youtube.com/watch?v=Ff3aoSyYOVs&feature=related
  
  25. joulukuuta 2008 13:39:25


guestbook © freebok.net