14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109951-109975

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pirjo, kerro lisää sydämettömistä. Saadaan oikein kunnon joulusatu.
Vävypojalle terveisiä!
  
  24. joulukuuta 2008 0:42:14

Nimi : Jarmo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussille ja kaikille tukijoukoille oikein hyvää joulua:)!
  
  24. joulukuuta 2008 0:46:12

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvää joulua & übernuivaa uutta vuotta kaikille!
  
  24. joulukuuta 2008 0:55:28

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Se siitä sitten. Mikä joulu? Homman modeille on pääasia että niille ei vittuilla. Voe, voe. Pahaa joulua heille. Kuka moista edes viettää?

Heille jotka edelleen uskovat joulupukkiin, sydämelliset jouluntoivotukset.
  
  24. joulukuuta 2008 1:03:17

Nimi : gloaming
  
Viesti : Nimim. Zarathustra,

Vaikutat HS.fi:n kirjoittelusi perusteella koulutetulta ja ihan kognitiivisesti kykenevältä henkilöltä. Tätä tausta vasten ihmetyttää, että jaksat käydä täällä trollaamassa näitä samoja kysymyksiä, joihin sinulle on jo useammalta taholta useasti vastattu.

Anonyymien kyselytutkimusten perusteella väitetty 15000 raiskausta (joka on käsitteenä juridinen entiteetti, jonka määritelmä sisältää objektiivisen toteamisen ja jonkinlaisen pakottamisen komponentin) on tosiaan hihasta ravistettu väite niin kauan, kunnes joku taho määrittää, millainen suhde objektiivisesti todennettavien raiskausten lukumäärän ja näiden kyselytutkimusten tulosten välillä ylipäätään on. Ennen tällaista suhde kyselytutkimuksen vastauksien ja objektiivisesti todennettavien raiskausten välillä on epäselvä. Lisäksi jotta voisit käyttää tätä argumenttina, sinun pitäisi tietää vastaavan ilmiön insidenssi myös esim. somalipopulaatiossa. Voi tietysti olla, että ko. kulttuurissa kyseistä käsitettä (raiskaus parisuhteessa) ei ole edes olemassa, koska ko. kulttuurin naiset katsovat akkulturaationsa pohjalta seksuaalisten palveluiden vaihdon kuuluvan parisuhteeseen silloinkin, kun tämä itsestä tuntuu epämiellyttävältä.

Jonkin populaation yhteiskunnalle tuottaman taloudellisen kuorman mielekäs mitta, mikäli tulonsiirtojen balanssia, joka siis antaisi eksaktin käsityksen, ei ole saatavilla, on huoltosuhde, eikä työttömyysprosentti, jonka laskemisesta löytyy varmasti yhtä monta versiota Euroopassa kuin on maitakin EU:n harmonisointipyrkimyksistä huolimatta. Työttymyysprosentti antaa harhaisen käsityksen taloudellisesta kuormituksesta mm. tilanteessa, jossa työikäiset islaminuskoiset naiset lasketaan työvoimaan kuulumattomiksi.
  
  24. joulukuuta 2008 1:13:57

Nimi : Viiskio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jouluna on hyvä hiljentyä miettimään asioita. Vaikkakaan en itse ole suuri joulun harrastaja, niin pystytin illalla joulukuusen poikani iloksi. Hän on vähän päälle puolitoistavuotias, ensimmäinen joulu kun on jo vähän hahmottamista mukana, ehkä hän pitää sen kimalluksesta.

Luin tuossa Jussin tekstin lapsista ja niiden menettämisestä (30.10.2005) ja olisin melko lailla valmis väittämään, että jos suvaitsevaiston kasvatusopit huolella ulkolukeneet mallivanhemmat ymmärtäisivät vanhemmuutta omalla järjellään osittainkaan niin paljon kuin ko. kirjoitus, niin lapsista varmaankin kasvatettaisiin viisaampia ja maailma olisi parempi paikka.

Tunnistin myös tekstissä kuvaillun isänvaiston. Pienen poikani takia antaisin surutta henkeni, samoin kuin ottaisin sen epäröimättä keneltä tahansa häntä uhkaavalta. Hinnaksi hänestä punnitsisin kansakunnan tai kenties soveltuvan uskonnon. Tekeekö näin tunteminen, tämän ajatteleminen ja kirjoittaminen, minusta hirviön?

Jos omaatte lapsia, niin lukekaapa mainitsemani teksti ja olkaa hetki rehellisiä itsellenne. Sen jälkeen katsokaa peiliin ja sanokaa ääneen, että Jussi Halla-aho on hirviö. Jos se naama siinä peilissä ei väänny mihinkään suuntaan, niin katsokaa uudelleen ja ryhdistäytykää myöntämään, että peilikuva ei nyt ole rehellinen.

Jussi tekee minkä voi muuttaakseen ympäröivää maailmaa sellaiseksi, että hänen lastensa on siinä hyvä elää. Minä toimin osaltani samoin ja niin tekee jokainen, jolla on siihen mahdollisuus. Jos itseltä ei h/Homma tunnu luonnistuvan, niin vinkumiset ja huonommuuden tunteet saa vapaasti kohdentaa sisäänpäin ja vaikkapa parantaa geenipoolia henkilökohtaisella, lopullisella ratkaisulla.

Vinkumisen määrästä riippumatta me tulemme toimimaan lastemme parhaaksi.
  
  24. joulukuuta 2008 1:17:46

Nimi : Joulupukki
  
Viesti : qwerty:

"Olipas kiva tämä Homma forum.

Ban tuli. Jos jotain kiinnostaa, niin siitä vaan tutkimaan meikäläisen viestihistoriaa.

Epäilen että tämä IP on MÄÄRÄTTY blokattavaksi. Skeptikko? Jussi on ainoa joka ei ole bannannyt tätä. Kaikki muut ovat. Näköjään aivan sama missä auon päätäni. Mieluummin täällä netissä kuin toreilla ja turuilla. Ihme meininki. Nyt nyrppii!"

Jos joku saa bannin toistuvasti eri keskustelupalstoilla rähjäämisen takia, syy on tietysti noiden foorumien modejen, EI rähisijän? Niinkö?

Just joo. Kannattaisi ehkä kirjoitella sitten vähemmän äkäisenä ja selvin päin.

Kyllähän turuilla ja toreillakin kännissä rähjäävä putkaan korjataan rauhoittumaan.

Hommaforum EI ole Suomi 24.

Sitäpaitsi käsittääkseni sait vain tilapäisen bannin, että joulun jälkeen uudestaan, vähemmän rähinäviinaa niin kyl se siitä.
  
  24. joulukuuta 2008 1:32:34

Nimi : Vapaa Ajatus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On hienoa, että kritisoidaan islamia, mutta on lähes jälkeenjäänyttä olla kohtelematta muita uskontoja samaan malliin.
  
  24. joulukuuta 2008 1:58:32

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : On lähes jälkeenjäänyttä julistaa sotaa koko läntiselle kulttuurille ja kaikille vääräuskoisille.

Sitä on helpointa kritisoida, jossa on eniten kritisoitavaa.
  
  24. joulukuuta 2008 2:08:20

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Hammer:
[i]Georg C. Ehnrooth oli aikanaan muistaakseni kaamea äärioikeistolainen. Jälkikäteen olen tosin havainnut, että kyseinen herra kannatti aikanaan melkein ainoana länsimaista parlamentaarista demokratiaa Kekkosen puolidiktatorisesti hallitsemassa maassa.[i]

Aikalaisena ja Jorin henkilökohtaiseti tunteneena sanoisin, että hieno mies.

Ehnrooth teki myös pitkän uran Helsingin kaupunginvaltuustossa ja erityisesti vanhusten asiat olivat hänen sydäntään lähellä.
  
  24. joulukuuta 2008 2:37:35

Nimi : Demoni
  
Viesti : Halla-aho luulee olevansa koskematon kuvitellessaan, että hänen rasismia lietsovat ja avoimen vihamieliset ja sokeasti ketä tahansa loukkaavat kirjoituksensa eivät aiheuttaisi syytettä ja muita toimia häntä vastaan. No, syyte tullaan nostamaan 100 % varmasti ja uskon että Helsingin kokoisessa kaupungissa on muutama kymmen sekopäätä, jotka palavat halusta päästä lähietäisyydelle Halla-ahoa. Sen jälkeen voimmekin kysyä Halla-aholta uudestaan onko hänen kantansa muuttunut siihen onko väkivalta aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.
  
  24. joulukuuta 2008 2:50:35

Nimi : tony morrison
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää joulua blogin pitäjälle. Ja kiitos.

On mahtavaa jos tosiaan näitä kirjoituksia on mahdollista saada painettuna, sillä kaltaisiani keski-ikäisiä ja nettimaailman ulkopuolella olevia on paljon.

Olisi hyvä jos voisi antaa kaverille kirjan, vaikka lahjaksi!
  
  24. joulukuuta 2008 3:00:44

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Hyvää Joulua Jussille perheineen ja kaikille muillekin, paitsi niille ääliöille, jotka täällä tai muualla harrastavat suuntaan tai toiseen henkilöön/henkilöihin kohdistuvaa uhkailua. Tukkikoon kinkun hyytyvä rasva vähintäänkin heidän asuntonsa viemärit, koska idiootteina he arvatenkin kaatavat paistorasvat sinne.

Sylvian Joululaulu on oma suosikkini. Laulun voi helposti kuvitella kertovan feminismin ja White Flight -ilmiön myötä pois muuttaneesta VHM:stä, joka etenkin Joulun aikaan muistelee ja tuntee kaipuuta isiensä kauniiseen maahan.

Tässä puolestaan kansainvälistä kristillistä meininkiä. The Priests -nimellä esiintyvät irkkupapit osaavat tulkita upeasti Schubertia, tuota erästä katoavan länsimaisen kulttuurimme ilmentymää.

Trollejakaan ei pidä näin jouluna unohtaa. TOP-5:een yltää kaunis kappale nimeltään Tonttu - ja tietysti Finntrion esittämänä.

Joulutunnelmaa latistavana huomiona Tonttu -kappaleesta on todettava, että neljännestä säkeistöstä joku seppo saattaisi ns. Tesoma- hengessä innostua mollaamaan jotain klausjiitä: "Lammasten luo käy karsinaan,
makuulla tapaa ne ukko ..."
  
  24. joulukuuta 2008 3:17:33

Nimi : Moni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Demoni
Viesti : Halla-aho luulee olevansa koskematon kuvitellessaan, että hänen rasismia lietsovat ja avoimen vihamieliset ja sokeasti ketä tahansa loukkaavat kirjoituksensa eivät aiheuttaisi syytettä ja muita toimia häntä vastaan. No, syyte tullaan nostamaan 100 % varmasti ja uskon että Helsingin kokoisessa kaupungissa on muutama kymmen sekopäätä, jotka palavat halusta päästä lähietäisyydelle Halla-ahoa. Sen jälkeen voimmekin kysyä Halla-aholta uudestaan onko hänen kantansa muuttunut siihen onko väkivalta aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.
24. joulukuuta 2008 2:50:35"
----------------------

Ensinnäkin, rasismi ei ole laitonta. Toisekseen, Halla-aho ei lietso rasismia eikä vihaa. Kolmanneksi, hän arvostelee maahanmuuttopolitiikkaa, ei ketä tahansa. Neljänneksi, kuinka monen nyt esillä olleiden somalailaismiesten pahoinpitely- ja ryöstöuhrien arvelet palavan halusta mätkiä turpaan näitä kansakuntamme rikastajia? Viidenneksi, sisältääkö kirjoituksesi uhkauksen? Kuudenneksi, kun sinulla ei realiteetit näytä olevan hallussa ja näytät sisältävän paljon vihaa, tarkistapa nyt ensialkuun vaikkapa lääkityksesi.
  
  24. joulukuuta 2008 3:27:45

Nimi : P
  
Viesti : Hyvät ja parhaimmat joulut Halla-aholle ja perheelle!

Ei kai tässä muuhun pysty pseudosavolaisena?
  
  24. joulukuuta 2008 5:24:05

Nimi : Tosi
  
Viesti : On mahtavaa jos tosiaan näitä kirjoituksia on mahdollista saada painettuna, sillä kaltaisiani keski-ikäisiä ja nettimaailman ulkopuolella olevia on paljon.

Olisi hyvä jos voisi antaa kaverille kirjan, vaikka lahjaksi!


Hyvä pointti, mikä meiltä nettiajan ihmisiltä jää usein huomiotta.

Hyvää Joulua eli Jeesuksen syntymäjuhlaa kaikille =)

Siunausta elämiinne!
  
  24. joulukuuta 2008 5:33:10

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvää joulua Jussille ja perheelle, sekä kaikille muillekkin vieraskijaan kirjoittelijoille
  
  24. joulukuuta 2008 5:41:09

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Joulupukki: Jos joku saa bannin toistuvasti eri keskustelupalstoilla rähjäämisen takia, syy on tietysti noiden foorumien modejen, EI rähisijän? Niinkö?


Just niin! Kun ei suostu nuolemaan moden sukkia, niin saa bännin. Säännöt on säännöt, meikäläisen kohdalla niitä tulkitaan ankarimman kautta. Aina. Sain sentään tyhjentävän vastauksen kysymykseen miksi olen kirjoituskiellossa. - Modeille ei vittuilla. Nettikersantit vauhdissa.
Toivottavasti yksikään moinen turhan tärkeä pikkupomo ei osu samaan joukko-osastoon kun kapina alkaa. Saattaa meinaan käydä niin että porukka vittuilee takaisin!
  
  24. joulukuuta 2008 5:46:12

Nimi : Topi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyvää keskiviikkoa! :)
Melkeen sääliksi sua käy.. Meitä on niin moneen junaan. Sain kyllä hyvät naurut lukiessani yhtä kolumnia johon oli liitetty tämä "marikan" kiukuttelu. "Jos sä päätät haukkua joitakin ihmisiä, niin yritä ens kerralla edes perustaa väitteesi faktoihin siellä sun päiväkirjassasi." Niin jussi. faktoja.. :D:D sääliksi käy. Erikoinen lukihäiriö. Faktoja ei huomaa ollenkaan :(
  
  24. joulukuuta 2008 5:47:39

Nimi : P
  
Viesti : "

Tunnistin myös tekstissä kuvaillun isänvaiston. Pienen poikani takia antaisin surutta henkeni, samoin kuin ottaisin sen epäröimättä keneltä tahansa häntä uhkaavalta. Hinnaksi hänestä punnitsisin kansakunnan tai kenties soveltuvan uskonnon. Tekeekö näin tunteminen, tämän ajatteleminen ja kirjoittaminen, minusta hirviön?


" Olet selkeästi hirviö." T. 1v. pojan isä.
  
  24. joulukuuta 2008 6:06:37

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää Joulua.

:)
  
  24. joulukuuta 2008 7:41:38

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Hyvää Joulua.
  
  24. joulukuuta 2008 8:11:41

Nimi : M
  
Viesti : Hyvää joulua Jussille ja hänen perheelleen.
  
  24. joulukuuta 2008 8:51:36

Nimi : Ensio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää joulua Jussille perheineen ja scriptalaisille!
  
  24. joulukuuta 2008 9:18:19

Nimi : Rami Lehtonen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvää joulua, Jussille ja koko perheelle.
  
  24. joulukuuta 2008 9:30:24


guestbook © freebok.net