14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109901-109925

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Hauskaa joulua kaikille!
  
  23. joulukuuta 2008 17:30:09

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kirjoittelen tänne harvakseltaan, mutta luen sitäkin enemmän. Toivotan oikein hyvää joulua Jussille ja hänen perheelleen sekä kaikille kommentoijille. Oulu hiljenee nyt joulunviettoon ja possunpaistoon.
  
  23. joulukuuta 2008 17:38:35

Nimi : Rauski
  
Viesti : Muistelenko väärin, mutta eikö Z:lle ole jo vastattu tuhat ja yksi kertaa noihin kysymyksiin?
  
  23. joulukuuta 2008 17:46:27

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Kyllä, Z on saanut vastaukset jo moneen kertaan, vastakysymyksineen. Vaan se ei kelpaa, koska se ainoa tavoite on kuluttaa Halla-ahon aikaa tuohon...
  
  23. joulukuuta 2008 17:57:37

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zarathustralle. Nimenomaan 15.000 on hihasta vetäisty luku. Kyllä kyselyjä voi lähetellä ja anakysoida, mutta faktaa ovat vain
tehdyt rikosilmoitukset ja tuomiot.
Somalien työllistymisestä. Oikea työllistymisasta on varmasti alle 20% ja somaleja on ollut kylläkin Suomessa jo yli 15v. Osalla jo kansalaisuus ja he eivät näy tilastoissa. Kansanryhmänä he eivät koskaan tule olemaan nettomaksajia vaan heidän Suomessaoloaikansa on maksanut veronmaksajille kaikkine kuluineen ainakin 100.000.000 €. Pelkästään yksi "ankkurilapsi" maksaa lehtitietojen mukaan yli 100€/vrk eli n. 40.000€/vuosi.
  
  23. joulukuuta 2008 17:58:32

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta Suomen ja Somalian jäljellä olevan hallituksen tulisi solmia vastavuoroisuussopimus. Sen nojalla jokainen suomalainen, joka syyllistyisi rikokseen Somaliassa, karkoitettaisiin välittömästi kotimaahansa ja päinvastoin. Sopimusneuvottelut voitaisiin käydä samanaikaisesti maiden välisten kehitysyhteistyöneuvotteluiden kanssa, jossa yhteydessä päätetään mm. Suomen avun määrästä Somalialle tuleville vuosille.

Samaa käytäntöä voisi toki soveltaa muissakin Suomen kehitysyhteistyön kohdemaissa.

Ihmisoikeusaktivistit tosin saattaisivat pitää ulkomailla vaikuttavan Suomen kansalaisen pakkosiirtoa Tarja Halosen Suomeen ihmisoikeuksien vastaisena toimena.
  
  23. joulukuuta 2008 18:01:59

Nimi : Juhani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zarathustra:kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos. Maahanmuuttajat eivät näy noissa luvuissa, koska he eivät juuri vastaa kyselytutkimuksiin. Autuaasti sivuutat myös sen seikan, että hyvin moni maahanmuuttajanainen on naimisissa suomalaisen kanssa ja että näissä suhteissa on keskimääräistä enemmän väkivaltaa (haetaan tottelevainen vaimo Venäjältä, Thaimaasta tms.).

Kyseessä on tutkimustulos, vaikka maahanmuuttajat eivät siihen vastaakaan?
Niinpä..Olet siis todistanut, että suomalaismies on väkivaltaisempi kuin islaminuskoinen, MOT. Epätoivoista, et varmaan usko itsekään.
  
  23. joulukuuta 2008 18:06:33

Nimi : Zngr
  
Viesti : Pyhä isä tuo Zarathustra on sekaisin. Hän haluaa vieläkin viikkojen jälkeen jankata 15 000 salaraiskauksesta, jossa ei ole maahanmuuttajia mukana? Minkä takia? Todisteena jollekin? Kertokaa heti jos joku keksii. Monta salaista raiskausta tapahtuu maahanmuuttajien keskuudessa? Ainakin suojakodeissa suurin osa naisista on maahanmuuttajia. Aivan sairas kiihotus kaverilla tuosta arvioidusta 15k raiskauksesta, joista puolet voivat olla vaikka jonkun turkkilaisen tuotosta (koska emme todellakaan tiedä, keneltä on kysytty ja kuka on vastannut).

Mä en vaan tajua, mitä tuo tyyppí haluaa, ja miten tuo jankkaus jostain keksitystä luvusta liittyy mihinkään.

  
  23. joulukuuta 2008 18:23:07

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pikakommenttina: Netistä löytyy esim. Wikipediasta mielenkiintoista juttua Somaliasta. Googlatkaa vaikka Bosaso. Herättää pari ajatusta:

1) Miksi sitä yhtä rikollisrassukkaa ei karkotettu Bosasoon?
2) Meillä on täällä Suomessa näköjään Somaleiden todellista eliittiporukkaa (tuo on sarkasmia).
  
  23. joulukuuta 2008 18:32:14

Nimi : KML
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suomen maahanmuuttopolitiikka on aivan sekaisin, kun siitä vastaa luultavasti lukihäiriöiset tahot.

Maassamme on pulaa lähinnä koulutetuista lääkäreistä, mutta kouluttamattomia neekereitä täällä on riesaksi, jopa tuoreen ilouutisen mukaan karkotettavaksikin, saakka.

Nyt pitää vain huolehtia siitä, että neekerit lastataan takaisin heidän kotimaihinsa meneviin liikennevälineisiin ja houkutellaan tänne lähialueilta suomen kieltä puhuvia lääkäreitä lääkäripulaa paikkaamaan.

Edellä esitetty onnistuu varsin hyvin, kun saamme vain lukutaitoiset henkilöt vastaamaan maahanmuutosta, jolloin maahanmuuttopolitiikassa ymmärretään se, että tarvitsemme kouluttamattomien neekereiden sijaan koulutettuja - ja suomen kieltä puhuvia - lääkäreitä Suomeen.

Nyt vaan siankinkkua paistelemaan ja maistelemaan sekä Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille oman maan kansalaisten etua ajatteleville nuiville suomalaisille!
  
  23. joulukuuta 2008 18:46:07

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos toi 15000 pitää paikkansa, on mutkin raiskattu monta kertaa.

Joskus muija tullut kännissä kotiin ja käyny kuumana, meikäläistä ei ole huvittanut yhtään, mutta ruvennut väkisin vaatimaan ja painostamaan ja .......
  
  23. joulukuuta 2008 19:03:36

Nimi : Jurvelin
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Sanastoon voisi laittaa:

Siirtolainen on henkilö, joka muuttaa pysyvässä tarkoituksessa toiseen maahan hankkiakseen sieltä toimeentulotukensa. Pudasjärven kaupunginhallituksen pöytäkirjasta 18.11.2008

  
  23. joulukuuta 2008 19:04:26

Nimi : Toni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Koitetaan vielä kerran Zaran kanssa.

Miksi Jussin messageen vaikuttaisi millään tavalla se onko somalien työttömyysluku X vai Y. Oleellistahan on, että tänne tuodaan työvoimapulan varjolla ihmisiä, joista a) naiset eivät kuulu työvoimaan de facto b) joissa lapsia on 4-8 / perhe c( joissa miehistä noin 50 % on työttömiä D) joista työllisistä miehistä suuri osa tekee työtä, jota ei olisi olemassa ilman ryhmiä a-c. Pelasta nyt näillä sitten huoltosuhde...

Ja kerro pliis miksi oletat, että "tuttujen kesken -raiskaukset" olisivat yhtään harvinaisempia yhteisöissä, joissa nainen on panopuun asemassa.

  
  23. joulukuuta 2008 19:09:12

Nimi : Kysymys
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Väittävät huhut, että Halla-aholla olisi ollut jossakinpäin nettiä jotakin ampumavideoita.
Onko väite totta vai panettelua.
Jos on totta, niin onko poistamisesta kerrottu vai onko tämä tehty salaa?

Sinällään väitteessä totta ollessaankin ei ole mitään ihmeellistä, mutta sana ampumavideo nyt on niin raflaava ja kouluampujiin assosioituva käsite, että luulisin tälläisen väitteen olevan keksitty sillä perusteella, että olisihan tälläinenkin tieto jo lööpeissä näkynyt, jos mainittuja videoita olisi edes joskus ollut olemassa.

Jos aseita harrastavan harrastusta on joku joskus kuvannut, ei tämä todellakaan ole automaattisesti arveluttavaa, vaan aivan perusteltavissa olevaa toimintaa.

Erittäin Hyvää Joulua kaikille oikealla asialla oleville sekä vieraskirjan isännälle ja perheelle.

T. Yksi käännynnäinen
  
  23. joulukuuta 2008 19:09:18

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nimimerkki Joniq nyt saa mennä itseensä. Häpeäisit edes.

Maamme valtalehti on todistanut, että jokainen Somaliasta saapuva sovittelun kunniatohtori kilauttaa öpaut 300 keuroa valtion kassaan.

Sama luotettava laatulehti on kertonut, että Lapissa tehdään paljon enemmän kansanmurhia kuin Kongossa.

Repikää siitä.

Sanomakonserni kertoo totuuden.
  
  23. joulukuuta 2008 19:13:47

Nimi : Kalevi Salonen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten Vihreillä on kanttia arvostella suoraselkäisiä Perussuomalaisia ? Käydäänpä läpi muutama de facta Vihreiden arvoista:

1. Julkinen homoilu on suotavaa kansanedustajalle
2. Hassiksen julkinen käyttö on suoravaa kansanedustajille
3. Suositaan lapsia silpovia, pedofiiliavioliittoon alle 10v. lapsia lähettäviä ja naisia koiran tasolle alentavia muslimiryhmittymien massamuuttoja Suomeen
4. Puretaan suomen armeijaa, jota ilman puhuisimme Venäjää

Näiden valossa en Vihreänä osoittelisi sormella muita, varsinkin rehtejä Suomalaisia. Hyvää Joulua Halla-Aholle ja toivottavasti jaksat taistella eteenpäin huolimatta kaikenlaisista neekerin hyysääjistä huolimatta. Pinnan alla muhii iso muutos, ihmiset ovat hyvin tyytymättömiä nykyiseen asianhoitoon, ja sinä tulet olemaan tämän uuden edistyksen aallon etulinjassa. Media yrittää runkuttaa sinua alas ammattitaidottomilla toimittajilla, mutta kyllä viisas kansa näkee sen paskan läpi.

Toivotaan että Vihreiden, Vasemmistoliiton ja RKP:n kansanedustajien tyttäret naivat mahdollisimman monta muslimi-somalia !
  
  23. joulukuuta 2008 19:16:58

Nimi : RP
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos se Pudasjärveläinen määritelmä siirtolaisesta tuntui liian paksulta, niin lainaus oli kuitenkin aito

http://213.255.165.171/pudasjarvi/kokous/2008822-11.PDF
  
  23. joulukuuta 2008 19:23:14

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : "Mihin liittyen niiaus ja hatunnosto Osmolle ja vihreille naisille, jotka kaupunginvaltuuston tervetuliaistilaisuudessa tulivat rohkeasti ja ystävällisesti tekemään tuttavuutta."

Tämä on hienoa. Juuri näin sen pitää mennäkin. Ei kai nykyisessä suomalaisessa yhteiskunnassa tapella verissä päin, vaan asiat puidaan esimerkiksi netissä.

Tunnustan, että itsekin nuoruudessani tunsin suuria ennakkoluuloja sellaisia yhteiskunnallisia vaikuttajia kohtaan, jotka silloinen media ja yleinen mielipide olivat leimanneet hirviöiksi, siis tavallisesti äärioikeistolaisiksi ja neuvostovastaisiksi.

Kun vietin tunnin verran haastatteluaikaa näiden ihmisten kanssa, totesin, että herrajumala, he ovat aivan tavallisia ihmisiä, ja voivat olla monessa asiassa jopa oikeassa.

Ettei vain unohdu, niin toivotan hyvää joulua ja rikkaan työntäyteistä uutta vuotta Jussille ja hänen perheelleen.
  
  23. joulukuuta 2008 19:24:36

Nimi : Ilta-Sanomat ei "keskustele" somalikarkotuksista
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Iltalehdessä keskustelu Somalirikollisten palauttamisesta kotimaahansa, on saanut ennätyksellisen vilkkaan keskustelun. SU:n Ilta-Sanomat sitävastoin ei ole edes avannut aiheesta keskustelua.

Kyllä nyt olisi Iltalehdellä oiva markkinarako ottaa mamukriittisyys aiheeksi ja MYYDÄ lehteä.

Olisi kiva nähdä mitä tekisi Ilta-Sanomat tässä tilanteessa.

Eipä sillä paskalehtiä ne on molemmat.
  
  23. joulukuuta 2008 20:07:15

Nimi : Magic Wand
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tämän illan suuri uutinen Somali-nuorten karkoituksesta on vain tarkoitettu yleiseen levitykseen. Älkäämme vielä onnitelko itseämme jostain kehityksestä rikollisten karkottamisesta. Tämä on n.s. lume-ohjelmaa jolla saadaan suuri yleisö takaisin nukkumaan rauhallista unta ja kuvittelemaan että kaikki on taas hyvin ja maassa rauha.
Toisin sanoen tämä on osa sitä "kampanjaa", jolla kusetetaan meitä tavallisia veronmaksajia hyväksymään että "homma" on hanskassa.
Yritys on aivan liian läpinäkyvä eikä meidän tule hyväksyä sitä missään muodossa.
  
  23. joulukuuta 2008 20:15:49

Nimi : Pete
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivotan rauhallista joulua Jussille ja vieraskirjalaisille. Minäkin olen toistaiseksi kirjoittanut tänne aika harvoin, mutta täytyy sanoa, että on ilo huomata että suomalaiset alkavat vihdoin tulla järkiinsä.
  
  23. joulukuuta 2008 20:16:04

Nimi : Kala-Eino
  
Viesti : Mukavaa ja rauhallista joulua Jussille ja koko Halla-ahon perheelle.
  
  23. joulukuuta 2008 20:19:22

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Vuonna 2008 Ruotsi palaa. Malmö, Tensta, Göteborg. Palomiehiä, jotka yrittävät sammuttaa sytytettyjä autoja heitellään kivillä. Sammutustyö onnistuu vain vahvan poliisisuojauksen turvin. Muslimien hyökyaalto pyyhkii läpi maan, joka vuonna 2050 on muslimienemmistöinen.

Alussa oli hillasuo, tietokone ja Jussi. Ja tapahtui niinä päivinä että järki laskeutui maahan. Suomesta ei tullut Ruotsia.
  
  23. joulukuuta 2008 20:32:41

Nimi : edustaja
  
Viesti : Hieno päätös oikeudelta tänään
  
  23. joulukuuta 2008 20:33:53

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kun vietin tunnin verran haastatteluaikaa näiden ihmisten kanssa, totesin, että herrajumala, he ovat aivan tavallisia ihmisiä, ja voivat olla monessa asiassa jopa oikeassa."

Georg C. Ehnrooth oli aikanaan muistaakseni kaamea äärioikeistolainen. Jälkikäteen olen tosin havainnut, että kyseinen herra kannatti aikanaan melkein ainoana länsimaista parlamentaarista demokratiaa Kekkosen puolidiktatorisesti hallitsemassa maassa.

Ehnrooth teki myös pitkän uran Helsingin kaupunginvaltuustossa ja erityisesti vanhusten asiat olivat hänen sydäntään lähellä.
  
  23. joulukuuta 2008 20:40:23


guestbook © freebok.net