14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109876-109900

Nimi : jeremies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Noista karkoituksista heräsi mietteitä...

Millähän perusteella he ovat maahan tulleet?

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo mukaan jokaista 1000 maahantulevaa maahanmuuttaa kohden tulee 3000-4000 perheenjäsentä.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Irakilaiset%20ja%20somalit%20nostavat%20turvapaikkahakijam%C3%A4%C3%A4r%C3%A4n%20enn%C3%A4tystasolle/1135242227984

Mikäli nämä karkoitetut ovat tulleet tällä kriteerillä tai heiden perheenjäseniään on tullut maahan tällä kriteerillä, pitäisi kai myös nämä perheenjäsenet karkoittaa ns. perheenyhdistämispykälän mukaisesti.

Vai käytetäänkö tuota pykälää vain maahan tullessa?
  
  23. joulukuuta 2008 13:38:36

Nimi : JKN
  
Viesti : "Tämän vuoksi Puntmaa on erityisen vaarallinen alue juuri X:n kaltaisille länsimaalaistuneille somalinuorille, jotka eivät tunnusta islamin uskoa eivätkä osaa tai kykene elämään islamin uskon edellyttämällä tavalla. X ei myös- kään tunne lainkaan klaaniyhteisöjä eikä niihin liittyviä tapoja ja sosiaalisia normeja."

Mitä vielä. Heillähän on edessä lupaava ura merirosvoina. Ansioluettelokin näyttää olevan kunnossa työnhakuun.
  
  23. joulukuuta 2008 13:43:35

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hauskaa joulua kaikille myös täältä wanhasta pääkaupungista!
1. Antisom-Regiment "Olavi Maenkopf" vartioi Aurajokilaaksoa. Joten jouluna ollos huoleton, netsiarmeija valveill' on!
  
  23. joulukuuta 2008 13:48:35

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivotan hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Jussille ja hänen perheelleen.

Nyt lopullaan olevana vuonna on tapahtunut paljon. Kenties tämä oli se käännekohta, josta tulevat polvet toteavat "he tulivat sittenkin järkiinsä". Nimesi on, Jussi, jo jäänyt historian lehdille.

Vielä kerran kiitos. Et ole yksin.

  
  23. joulukuuta 2008 13:55:32

Nimi : Tulituki
  
Viesti : Toivotan hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille vieraskirjan lukijoille, kirjoittajille sekä erityisesti vieraskirjan isännälle.
  
  23. joulukuuta 2008 14:04:47

Nimi : Esa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Asun Ruotsissa - tulkaapa kaikki katsomman tänne mitä muslimien tulva saa aikaan.

Malmö plaa ja nyt palaa Tensta www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=867157

Tensta on Tukholman kupeessa joten siitä vaan laivalla Tukholmaan ja tunnelbaanalla Tenstaan tai Rinkebyhyn - älä mene illalla aläkä yksin
  
  23. joulukuuta 2008 14:18:57

Nimi : Mo
  
Viesti : Onkohan tuolle Ruotsin tilanteelle enää mitään tehtävissä???
  
  23. joulukuuta 2008 14:38:49

Nimi : Tappaja Takakontissa
  
Viesti : Kuole fasisti kuole

Kuole huora kuole

Kuolee huora kuolee

ahahahahaha

koira
  
  23. joulukuuta 2008 14:49:24

Nimi : Saaristolainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onkohan tuolle Ruotsin tilanteelle enää mitään tehtävissä???"

En usko... Ellei ruotsi päätä karkoittaa suurinta osaa muslimi-maahanmuuttajista. Muuten Ruotsi on muslimimaa vuonna 2045.
  
  23. joulukuuta 2008 14:59:27

Nimi : Totuuskomissio?
Kotisivu : Totuus persuista
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tämmöistä löytyi:

http://sites.google.com/site/totuuspersuista/
  
  23. joulukuuta 2008 15:05:17

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Kuole fasisti kuole

Kuole huora kuole

Kuolee huora kuolee

ahahahahaha

koira"
"Ja tämää oli antifasistisen laulu-ja soitinyhtyeen Grinded Netsi uusin single Kuole - huora - kuole.
Eihän tällaista paskaa viitsisi meikäläinen ikämies soittaaa, mutta kanavapäällikön sana on laki. Seuraavaksi Borodinin Prinssi Igoria lohduksi arvon kuulijoille ja sitten uutiset."
*virallisen
  
  23. joulukuuta 2008 15:12:20

Nimi : Kalle
  
Viesti : Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille. Erityisesti Jussille ja perheelle. On takana niin sanotusti miehen työ! Vaikka ei ole helppoa niin kyllä tämä maa on aavistuksen erilainen kuin mitä se oli puoli vuotta sitten. Olisi voinut satutäti Astridin hengentuote livahtaa silloin vielä heittämällä läpi.
  
  23. joulukuuta 2008 15:14:29

Nimi : Viljami
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvää joulua Jussi Halla-aholle perheineen.
  
  23. joulukuuta 2008 15:21:42

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Kaikkea hyvää kaikille kanssanetseille ja rakastetulle Mestarillemme!! Pusi, pusi, muiskis!! Olet hieno mies, Jussi. Hilla ja lapset voivat olla ylpeitä Sinusta.
(Kun sinulle tulee postissa muumiaiheinen laatikko, se EI ole Antifalta vaan minulta - se pipo.)
Tänään keksin, miten somalimiehet rikastuttavat kulttuuriamme: Tiernapojissa voivat esiintyä Murjaanien Kuninkaana, ei tarvi hiilellä mustata naamaa. Aitoa ja ihanaa!!
  
  23. joulukuuta 2008 15:41:32

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielenkiintoinen CV näillä karkoitetuilla. Ilmeisesti pari näpistystä vähemmän olisi riittänyt maastakarkoituksen hylkäämiseen, KHO:n äänestyshän oli täpärä 3-2 äänin karkoituksen puolesta.

Rikoksia ja rötöksiä saa ilmeisesti jatkaa kunhan ei liian usein tapa ketään. Raiskaaminen lienee ok. kunhan ilmoittaa oikeudelle tehneensä sen ateistina.

Ateismiaan ei muuten kannata enää kotimaassaan kovasti kuulutella. Hartaiden oppikirjojen mukaan vääräuskoisille voi kuitenkin valehdella, jos tekee sen uskontonsa hyväksi.

Jäämme odottamaan ihmisoikeusaktivistien raivoperformansseja.


  
  23. joulukuuta 2008 15:46:18

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tyytyväinen voisi olla, jos ns. humanitaarisin syin maassa olevista somalirikollisista karkotettaisiin kaikki äänin 5-0. Ja jo hallinto-oikeuden päätöksellä, ilman valituksia.

Tämä nykymeininki alkaa tuoreesta päätöksestä huolimatta olla pelleilyä ja suomalaisen veronmaksajan naamalle syljeskelyä. Se ei voi jatkua enää.
  
  23. joulukuuta 2008 16:02:59

Nimi : Tinden
  
Viesti : Rauhaisaa Joulua Jussille ja perheelle, sekä vieraskirjalaisille.
  
  23. joulukuuta 2008 16:12:51

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tämän vuoksi Puntmaa on erityisen vaarallinen alue juuri X:n kaltaisille länsimaalaistuneille somalinuorille, jotka eivät tunnusta islamin uskoa eivätkä osaa tai kykene elämään islamin uskon edellyttämällä tavalla."

Mutta mitä ihmettä? Emmekö ole kuulleet että muslimit ovat samanlaisia, humaaneja ja suvaitsevaisia ihmisiä kuin kaikki muutkin. Ei kai heillä voi olla mitään henkilöä vastaan vain siksi että han ilmoittaa olevansa ateisti?

Hieman haiskahtaa rasismille ja islamofobialle tällainen perustelu. Islamististithan tunnetusti myös toivat rauhan Somaliaan.
  
  23. joulukuuta 2008 16:25:06

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haiskahtaa myös sille, että X:llä on kokemuksieni mukaan monelle uskovaiselle tyypillinen kuva ateistin moraalikäsityksistä.
  
  23. joulukuuta 2008 16:33:21

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Buu:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812238822743_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812238824048_uu.shtml
  
  23. joulukuuta 2008 16:37:42

Nimi : toukoeno
  
Viesti : Mietinkin tuossa juuri muutama päivä sitten koska jutut siirtyvät koviin kansiin. Kohua ja kohinaa varmaan taas tiedossa. Kirjaa pidetään aina uhkaavampana kuin ykkösiä ja nollia ja vastaanotto on sen mukainen.

Jos muuten sattuisi NIIN hassusti käymään, että tulee lähtö Brysseliin, niin milläs kielillä tuo ns. small-talk olisi kaiken kaikkiaan hanskassa?
  
  23. joulukuuta 2008 16:56:40

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ryhmä weekendsoldier luovuttaa rintamavastuun ja siirtyy takalinjoille lepoon Joulun ajaksi. Hyvää ja rauhallista Joulua Jussille perheineen, kaikille netseille ja myös Pirjolle sivupersoonineen, kuin myös muille trolleille!
  
  23. joulukuuta 2008 17:01:24

Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : MESTARI USKONI USKONI LUHISTUU. Kysyn alla olevat kysymykset jo viidettä kertaa ja ilkeä kriittisyys on jo miltei vietellyt minut puolelleen. Missä on Teidän kuuluttamanne avoin keskustelu?

Valaistuneille seuraajille tiedoksi:
1. Menee aika köyhäksi, kun ruvetaan kirjoittamaan viestejä minun nimissäni (se Ukkola-juttu).
2. Halla-aho kommentoi tunnin sisällä edellisen viestini jälkeen tullutta kommenttia, joka oli kahdeksas viesti omani jälkeen. Väite, ettei Halla-aho ole nähnyt viestejäni ei ole uskottova.
3. Halla-aho viljelee systemaattisesti teksteissään "tilastolukutaitoaan", joten ei tämä ole mikään pikku juttu.
4. Jos on se ja sama, mitä lukuja viljelee, niin miksi ne sitten systemaattisesti teikäläisillä ovat aina vain yhteen suuntaan pielessä? Miksei käytetä oikeita lukuja?


Halla-aho: "Sanoin, että on mahdotonta kommentoida hihasta vedettyjä arvioita esim. 15 000:sta vuosittain piiloon jäävästä raiskauksesta. Sanoin myös, ettei ole mitään syytä olettaa maahanmuuttajien osuuden olevan pienempi pimentoon jäävissä raiskauksissa kuin se on tietoon tulleissa raiskauksissa. Onhan täysin selvää, että jos suurin osa suomalaisten tekemistä parisuhderaiskauksista ei tule tietoon, sama koskee myös maahanmuuttajien tekemiä parisuhderaiskauksia. Maahanmuuttajien yliedustus piiloraiskauksista on luultavasti suurempi, koska jo maalaisjärjen nojalla voidaan olettaa, että kieltä osaamattoman, oikeuksistaan tietämättömän ja naisen koskemattomuutta tunnustamattomasta kulttuurista saapuneen maahanmuuttajanaisen kynnys ilmoittaa kumppanin tekemästä raiskauksesta on korkeampi kuin suomalaisnaisella."

Kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos. Maahanmuuttajat eivät näy noissa luvuissa, koska he eivät juuri vastaa kyselytutkimuksiin. Autuaasti sivuutat myös sen seikan, että hyvin moni maahanmuuttajanainen on naimisissa suomalaisen kanssa ja että näissä suhteissa on keskimääräistä enemmän väkivaltaa (haetaan tottelevainen vaimo Venäjältä, Thaimaasta tms.). Osoitit toki hienosti, ettei sinuakaan oikeasti kiinnosta raiskausten määrä vaan käytät niitä vain poliittisen agendasi lyömäaseena. Et sinä muuten vähättelesi tutkimustulosta hihasta vedetyksi. Oletko edes perehtynyt siihen tutkimukseen?

Mistä muuten tiedät somalien työttömyysluvun, joka ei ole tietenkään sama asia kuin Somalian kansalaisten työttömyysluku? Jälkimmäinen oli työministeriön arvion mukaan 54% jo 30. 4. 2007 ja sitä nostaa tietenkin se, että vasta pari vuotta maassa olleiden pakolaisten työllistymismahdolisuus on käytännössä 0%. Kansalaisuusttahan voi hakea 4-6 vuoden maassa oleskelun jälkeen.
  
  23. joulukuuta 2008 17:04:24

Nimi : Olli Halonen
  
Viesti : Hyvää ja rauhallista Joulunaikaa Sinulle ja perheellesi. Seisomme kaiken lukeneena takanasi.
  
  23. joulukuuta 2008 17:25:21

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mihin liittyen niiaus ja hatunnosto Osmolle ja vihreille naisille, jotka kaupunginvaltuuston tervetuliaistilaisuudessa tulivat rohkeasti ja ystävällisesti tekemään tuttavuutta."

Iso käsi heille! Miehen (ja naisen) työ! Kyllä se siitä lähtee kun tunteet viilenevät puolin ja toisin.

Omasta puolestani oikein hyvää joulua niin nuiville kuin muillekin, ja vieraskirjan isännälle perheineen erityisesti.
  
  23. joulukuuta 2008 17:27:55


guestbook © freebok.net