14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109826-109850

Nimi : Peltirumpu
  
Viesti : Kalevi Salonen:

Esitäpä nuo kysymykset vaikka Vesa Hackille, hän tuntuu olevan perehtynyt aiheeseen.
  
  23. joulukuuta 2008 0:49:08

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yrjänä,

"Puolet afrikkalaisista on kehitysvammaisia, jos kehitysvammaisen määritelmänä pidetään ÄO 70.

Tajuaako porukka mitä toi merkitsee?

Ei auta raha, ei auta koulutus."

Tajuan, ja tajuan myös, että suomen keski-ÄO ei ollut 100+ vuotta sitten mitenkään hurjasti korkeampi. Tajuan, että älykkyysosamäärä on noussut kaikkialla rikkaissa valtioissa merkittävästi viimeisen sadan vuoden aikana (ns. Flynn effect). Elleivät avaruusolennot ole käyneet panemassa naisiamme systemaattisesti tänä aikana, paremmasta spermasta tässä ei ole kyse.

Lienee myös hyvä huomata, että älykkyyden eri osa-alueet ovat kohonneet eri tahdissa. Ulkoaoppiminen ei ole merkittävästi muuttunut mihinkään suuntaan, mutta toisaalta visuaalisen aineiston käsittely ja monimutkaisten abstraktien aineistojen ymmärtäminen on parantunut huomattavasti. Ei ehkä ihme, kun ottaa huomioon miten yhteiskunta on tänä aikana muuttunut.

En pidä geneettisiä eroja mitenkään mahdottomina, etenkään kun USA:n keskiluokkaisten mustien keskiverto ÄO on jonkin verran valkoisen alapuolella. Pitäisin jopa absurdina ajatusta, etteivät jotkut älykkyyden osa-alueiden geneettiset komponentit vaihtelisi rotujen välillä.
  
  23. joulukuuta 2008 2:17:23

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Puolet afrikkalaisista on kehitysvammaisia, jos kehitysvammaisen määritelmänä pidetään ÄO 70.
Tajuaako porukka mitä toi merkitsee?
Ei auta raha, ei auta koulutus."



Tajuan, ja tajuan myös, että suomen keski-ÄO ei ollut 100+ vuotta sitten mitenkään hurjasti korkeampi. Tajuan, että älykkyysosamäärä on noussut kaikkialla rikkaissa valtioissa merkittävästi viimeisen sadan vuoden aikana (ns. Flynn effect). Elleivät avaruusolennot ole käyneet panemassa naisiamme systemaattisesti tänä aikana, paremmasta spermasta tässä ei ole kyse.


Mistä tuo tieto on peräisin, että runsas sata vuotta sitten suomalaisten ÄO-ei ollut mitenkään hurjasti korkeampi. Nyt tarvittaisiin lähdettä, jotta uskottavuus säilyisi.

Mustan Afrikan väestön älykkyydestä sen verran, että heillä ei ole ollut jääkausia omien korkeakulttuuriensa kehittymisen esteenä. Aikaa on ollut kymmeniä tuhansia vuosia kehittää niitä. Ajallisen etumatkansa vuoksi ja olettaen että he ovat yhtä älykkäitä kuin muu ihmiskunta, heidän olisi pitänyt jo aikoja sitten valloittaa avaruus, kehittää tieteet ja taiteet huippuunsa. Mutta missä ovat saavutukset.
  
  23. joulukuuta 2008 2:47:38

Nimi : far angst
  
Viesti : acc kysyi: ",,,, Mutta missä ovat saavutukset."

En osaa vastata kysymykseesi, eivätkä muutkaan osaa. Tai jos osavat, olisi vastaus niin nolottava, että on parempi jättää vastaamatta. Siksi sivuutankin kysymyksesi sanomalla:

"Hyi, mikä kauhee rasisti!"

Shakki ja matti.
  
  23. joulukuuta 2008 4:33:10

Nimi : PK
  
Viesti : Afrikalla ei ollut jääkausia, mutta muita esteitä kylläkin. Yhteiskunnallinen kehitys lähti käyntiin Lähi-idässä ja Aasiassa. Tämä siksi, että alueella oli mahdollisuus kehitykseen, mutta myös muuttuvan ympäristön luoma tarve. Alunperin viljelys lähti käyntiin ylängöillä, mutta kehityttyään siirtyi reheville jokivarsille, joissa varsinainen kukoistus syntyi. Kehitystä ruokki myös kulttuurien välinen viljelyskasvien, kotieläinten ja innovaatioiden vaihto. Maaperän liikakäytöstä johtuneen köyhtymisen ja ilmastomuutoksen serauksena, näillä alueilla ei enään ole yhtä rehevää.

Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö evoluutiokin olisi pistänyt sormiaan peliin kuluneiden kymmenien tuhansien vuosien aikana. Päinvastoin, juuri ihmispopulaatioiden erilaiset ympäristöt kiihdyttivät näiden geneettistä sopeutumista uusiin ympäristöihin. Tämä näkyy fyysisenä sopeutumisen ilmastoon ihon, hengityselinten ja ruumiinrakenteen osalta. kotieläimet toivat mm. sopeutumisen maitotuotteille ja väestötiheys sopeutumisen erilaisia tauteja vastaan. On totta, että aivot ovat korealaisilla sopeutuneet paremmin ÄO-testien suorittamiseen, kuin afrikkalaisilla tai australialaisilla aavikko-heimoilla. Kuumalla aavikolla ei ole mahdollisuuksia pitää yllä paljon energiaa ja jäähdytystä vaativia aivoja, eikä päivittäisessä elämässä kohtaa ÄO-testejä muistuttavia ongelmia. Sen sijaan aivot voivat olla paremmin soveltuneet aavikolla saaliin jäljittämiseen ja pitkien reittien oppimiseen. Kylmillä pohjoisilla alueilla asuneet isot populaatiot ovat hyötyneet suuremmista aivoista toimintaympäristön, ravinnon, ilmaston ja kehitysstrategian osalta ja tähän suuntaan ajavien mutaatioiden määrän ovat madollistaneet tarpeeksi suuret toisiinsa yhteydessä olevat populaatiot. 70 ÄO afrikkalaisilla ei siis voida sanoa kehitysvammaksi, koska se ei ole peräisin mistään häiriöstä, vaan on normaali ominaisuus kyseisellä populaatiolla. Tätä tietenkin voidaan koittaa nostaa ravitsevammalla lapsuuden ravinnolla ja virikkeellisemmällä ympäristöllä. Jos keskiverto korealainen ei selviä ÄO-testistä yli 70, on hänellä todennäköisesti ollut kehityksessä jokin häiriö ja omaa muitakin ongelmia. Samalla tavalla ei voida sanoa, että ihmiset yleisesti olisivat kehitysvammaisia, koska eivät pärjää muistitesteissä vaikkapa simpansseille.

Jos Afrikkaa autetaan, niin kaikkien kannalta olisi parasta saada väestönkasvu kuriin, ja miettiä millainen on se Afrikkaan soveltuva toimintamalli. Voidaanko afrikkalaisia auttaa terveemmän ravinnon ja koulutuksen kautta tai pitäisikö alueella olla jokin eurooppalainen/aasialainen eliitti johtotehtävissä? Näinhän asia on kaikkien suuryritysten osalta tällähetkellä. Vastikkeeton rahavirta voimaeliitin tileille Euroopasta vain estää todellisten huippuälykkäiden ja yritteliäiden ihmisten nousun ja toimimisen yhteiskuntanssa hyväksi. Tälläistä mallia voidaan pitää jopa dysgenetiikkaa tukevana ja todellisena kansantuhoamisena sisältä päin. Jos jollain projektilla saadaan yhteiskuntaa vakautettua ja luomalla terveet toimintaedelytykset, niin nämä ovat tukemisen arvoisia, tosi ei pidä odttaa, että hetkessä kaikki muuttuisivat, ei edes useampien sukupolvien aikana.
  
  23. joulukuuta 2008 4:51:51

Nimi : hemuli
  
Viesti : Hyvää joulua Jussi.Toivottavasti jaksat jatkaa tekemääsi hyvää työtä,vaikka "rapaa" tuleekin niskaan.
  
  23. joulukuuta 2008 7:20:52

Nimi : cutter
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "Nimi : Pentti-Viveca

Viesti : Uutta adressia näköjään pukkaa.
http://www.adressit.com/astrid

Hyvää joulua kaikille!"

23. joulukuuta 2008 0:46:56

Heh heh, Sepi näköjään käyny kommenttiosastolla. Hieman pisti hymyilyttään..
Hyvää joulua kaikille, Sannallekin.
  
  23. joulukuuta 2008 8:26:56

Nimi : spcflt
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Nämä saattavat kiinnostaa.

http://www.kho.fi/paatokset/45418.htm[/link
[link]http://www.kho.fi/paatokset/45419.htm
  
  23. joulukuuta 2008 9:00:52

Nimi : stroop
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nuivuus nousussa

KHO: Kaksi somalimiestä karkotetaan Suomesta

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1628358

Korkein hallinto-oikeus on vahvistanut kahden rikoksiin Suomessa syyllistyneen nuoren somalialaismiehen karkottamisen. Jo aiemmin hallinto-oikeus katsoi, että miehet voidaan karkottaa Somalimaahan.

Miehet syyllistyivät viime vuosikymmenen alkupuolella muun muassa ryöstöihin pääkaupunkiseudulla. KHO:n mukaan heidän karkottamistaan puoltavat jatkuva rikollinen toiminta ja merkittävien siteiden puuttuminen Suomeen.

Sen sijaan kolmas rikoksiin syyllistynyt saa jäädä Suomeen. KHO katsoo ratkaisussaan, että hänenkin kohdallaan karkottamista puoltavat syyt ovat vahvemmat kuin Suomeen jäämisen sallimista puoltavat syyt, mutta karkottaminen olisi kuitenkin kohtuutonta. Tätä KHO perustelee muun muassa sillä, että mies karkotettaisiin alueelle, jossa hän ei ole koskaan asunut.

Esitykset miesten karkottamisesta teki vuonna 2005 Helsingin poliisilaitos, ja karkottamispäätöksen teki nykyinen Maahanmuuttovirasto. Miehet kuitenkin valittivat päätöksestä.

Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisuista kaksi syntyi äänestämällä.

STT
  
  23. joulukuuta 2008 10:00:18

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Linkit korjattuina:

Nämä saattavat kiinnostaa.

http://www.kho.fi/paatokset/45418.htm

http://www.kho.fi/paatokset/45419.htm
  
  23. joulukuuta 2008 10:01:39

Nimi : Taina Pitkänen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesarissa otsikko jossa Egyptiläismies tarjosi tytärtään Bushia kengillä heittäneelle "muslimiveljelle". Kertoi että tytär on hänen arvokkain omaisuutensa. Muslimit pitävät perheen naisia omistettavina tavaroina, jotka kuuluvat miehen omaisuuteen. Eli siis Hesarin mielestä ihan normaalia että perheen isä omistaa tyttäret ja määrää heidän avioliittonsa.
  
  23. joulukuuta 2008 10:11:10

Nimi : P
  
Viesti : "Onko kellään tietoa ruohonjuuritasolta itäisen epästabiilni valtion tilanteesta. Kestääkö rupla? Tällä öljyn hinnalla Putinin tukijoilta saattaa loppua pelinappulat, varsinkin jos ovat ottaneet osaa globaaliin bisnekseen ja vielä velka rahalla."

MTV#:n aamuteeveessä kerrottiin, kuinka uusien keskiluokanautojen myynti on pysähtynyt kuin seinään Venäjällä. Sielti maalailtiin kuvaa, että "pohja on nähty" - my ass.

Venäjän talouskasvu perustui 140$ tynniri öljynhintaan. Budjetti oli varovaisesti laskettu 70 $ tynnyri.. Nyt raakaöljy maksaa alle 40 $ .

Kyllä tulee tyytymättömyyttä Venäjällä, jos hinta ei nouse. Siis maahan voi kyllä ottaa lähes velettomana aluksi lainaa, mutta jos budjettia ei leikata suurista suunnitelmistä, jotka tehtiin, kun öljynhinnalla ei "näkynyt kattoa" tulee vetävän pää käteen.

Samoin , jos suurista suunnitelmista luovutaan, se koskee monen yksityisen duunarin taskuun Venäjällä. Eli Kremlille on tulossa paskaa niskaan. Riippuu vaan FSB:n ja miliisin tehokkuudesta ja luotettvuudesta pysyykö homma hallussa ja kansa ruodussa.

Jos Putinogratia menee vaihtoon, tai siellä tapahtuu FSB nomenkalturan sisäinen "vallankaappaus" niin sitä ei tiedä kukaan mihin suuntaan se sitten Venäjän johtaa?

Elämme mielenkiintoisia aikoja, enkä olisi A.N. /Vihreä yms. tyyliin ajamassa armeijaamme alas.
Vakaus Venäjällä on tullut öljynhinnan nousun ruokkimasta talouskasvusta - jonka vuoksi porukka on ollut suht tyytyväisiä Putinin "suvereeniin (pseudo)demokratiaan". Nyt kun talous keikkaa, niin.. Ken tietää?
  
  23. joulukuuta 2008 10:17:40

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ymmärtääkö joku, kuinka uutisessa puhutaan kahdesta karkoituksesta, kun KHO:n sivulla päätöksiä on vain kaksi (yksi kielteinen, yksi myönteinen, kukin valitkoon kumpaa pitää myönteisenä...)?
  
  23. joulukuuta 2008 10:22:55

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Taina Pitkänen
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Hesarissa otsikko jossa Egyptiläismies tarjosi tytärtään Bushia kengillä heittäneelle "muslimiveljelle". Kertoi että tytär on hänen arvokkain omaisuutensa. Muslimit pitävät perheen naisia omistettavina tavaroina, jotka kuuluvat miehen omaisuuteen. Eli siis Hesarin mielestä ihan normaalia että perheen isä omistaa tyttäret ja määrää heidän avioliittonsa. "

Tätä taustaa vasten ihmetyttää feministinaisten vaiteliaisuus muslimien touhuista kun kuitenkin suomalaismiestä lyödään kuin vierasta sikaa mitättömimmistäkin käytösrikkeistä. Niissäkin piireissä hyväksytään muslimien tuollaiset kultuuriset tekijät.

Vaimoaan humalassa lyövä suomalaismies kyllä katuu tekoaan ja useimmiten pyytää anteeksi. Mutta siitä ei piitata femakkopiireissä vaan pidetään sellaista miestä läpeensä pahana.

Muslimien institutionaalista hakkaamista sitten pidetään anteksiannnettavana. Aikamoinen dilemma.
  
  23. joulukuuta 2008 10:25:05

Nimi : Axl
  
Viesti : Viitaten tämän aamun Hesarin kirjoituksiin: Moniko kantasuomalainen saa asiansa noilla eväillä ja siinä ajassa korkeimpaan hallinto-oikeuteen? Paljonko rahaa on palanut tähän prosessiin kun ajattelee poliisien, muiden viranomaisten ja pakolaispuolen työntekijöiden työtunteja? Paljonko ovat yö-koripallo, valvontakamerat ja valaistus maksaneet? Milloin kantasuomalaisten retuperällä oleva nuorisotyö ongelmanuorille saadaan samalle tasolle? Milloin rahoitetaan yhtä intensiivisesti kantasuomalaisten kodin ja viranomaisten välistä yhteyttä kun kyseessä on kantasuomalainen ongelmanuori?
  
  23. joulukuuta 2008 10:25:33

Nimi : Paul R
  
Viesti : Joskus tulee vastaan mieleenpainuvia kuvia, jotka konkretisoivat hienosti mitä uutisista saa lukea. Lehdessä oli ilmakuva Briteistä hylätyltä lentokentältä, jonka kiitorata oli pakattu täyteen uusia autoja, jotka eivät käy kaupaksi.

Hyvää Joulua!
  
  23. joulukuuta 2008 10:27:20

Nimi : Mo
  
Viesti : Rauhallista Joulua Jussille perheineen! Kiitokset hyvistä kirjoituksista.
  
  23. joulukuuta 2008 10:40:47

Nimi : Jone
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hei,
Aika kovaa skeidaa kirjoitellaan täällä. Joku SAFKA...

Olisikohan jopa kunnianloukkauksen mitat täyttävää..? No kaikkeen ei ehkä kannatakaan reagoida - se saattaa olla jopa tuon em. blogin tarkoitus. Provosoida.

Saanen toivottaa hyvää joulua Halla-aholle ja toivon, että jaksat yhä kirjoittaa terävästi kuumista aiheista. Ja sivaltaa tyylikkäästi ketoon sanan säilällä onnettomat yritykset vääristellä sisältöä. Voimia.
  
  23. joulukuuta 2008 11:03:14

Nimi : Kyllä kansa ei tiedä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : samalla logiikalla kun rinnastat Euroopan mellakat ja maahanmuuttajat, voi tehdä seuraavan rinnastuksen:
Perussuomalaiset ja aseet eivät sovi yhteen:
">http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa[link]/2004/01/202210

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+harkitsee+Jussi+Halla-ahon+aseluvan+peruuttamista/1135241489383?ref=rsst">/2004/01/202210

">http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa[link]/2004/01/202210

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+harkitsee+Jussi+Halla-ahon+aseluvan+peruuttamista/1135241489383?ref=rsst

Jos et ole sattunut huomaamaan: Euroopassa on erilaisia kulttuureita mielenosoitusten suhteen: Monissa maissa esimerkiksi Ranskassa, Englannissa, Tanskassa, Kreikassa, Saksassa on HYVIN ERILAINEN mielenosoitus kulttuuri. Suomesssa ei lähdetä juuri mistään kadulle ja monissa muissa maissa lähdetään hyvinkin pienistä asiosita.

  
  23. joulukuuta 2008 11:16:43

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta tohtori ja kaupunginvaltuutettu J. Halla-aholle perheineen.

Uusi vuosi, uudet kujeet.
  
  23. joulukuuta 2008 11:18:51

Nimi : Kerpo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Malmön jouluvaloissa lukee seuraavaa:

"Kaupungissa [Malmössä], jonka väestöstä kolmannes on maahanmuuttajia ja neljännes muslimeja--"

"c) ...maahanmuuttajien osuuden Helsingin väestöstä ennustetaan nykytahdilla kohoavan Malmön lukemiin (eli neljännekseen) vajaassa kahdessakymmenessä vuodessa."

Jossain kohtaa täytyy olla virhe. Onko Helsingin maahanmuuttajien määrä siis kohoamassa kolmannekseen?
  
  23. joulukuuta 2008 11:23:46

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kerpo, kiitos tarkennuksesta, korjaan.

Nimim. Kansa tietää:

Perussuomalaiset ja aseet eivät sovi yhteen:

Niinkö? Onko joku perussuomalainen kenties tehnyt niillä aseillaan jotain sopimatonta?

Jos et ole sattunut huomaamaan: Euroopassa on erilaisia kulttuureita mielenosoitusten suhteen:

Nyt oli kyse lähiöiden polttamisesta, ei varsinaisista mielenosoituksista.

Monissa maissa esimerkiksi Ranskassa, Englannissa, Tanskassa, Kreikassa, Saksassa on HYVIN ERILAINEN mielenosoitus kulttuuri.

Ilmiöt siis selittyvät noiden maiden omalla mielenosoituskulttuurilla? Asiaan ei mitenkään liity se, että kaikissa mellakoissa toimijoina olivat maahanmuuttajat?

Tarkoittaako tämä myös sitä, että Rosengårdissa riehuneet maahanmuuttajat olivat omaksuneet ruotsalaisen mielenosoituskulttuurin? Ovatko ruotsalaiset monestikin osoittaneet mieltään tällä tavoin?
  
  23. joulukuuta 2008 11:31:15

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Malmön jouluvalot tiivistää (taas kerran) asian hienosti. Positiivista asiassa on se, että nyt kortit ovat pöydällä ja jokainen äänestäjä voi vaikuttaa siihen muuttuuko Helsinki Malmöksi, kuten Kokoomus ja Vihreät ovat luvanneet.

Seuraavat ek-vaalipäivänä ratkaistaan paljon.

Joka tapauksessa lienee selvää, että vain hullu ostaa esim. asunnon itäisestä Helsingistä.

Toivotan blogin pitäjälle perheineen ja vieraskirjan lukijoille rauhallista joulua.
  
  23. joulukuuta 2008 11:31:55

Nimi : JP
  
Viesti : "samalla logiikalla kun rinnastat Euroopan mellakat ja maahanmuuttajat"

Siltä varalta, että tiedoton kansa ei olisi trolli; tiedoksesi, että termi "nuoriso" on eufemismi maahanmuuttajille. Tämä on toki rasistista ja silleen, mutta maailmankaikkeus nyt näyttää siltä, että mamugetoissa riehuvat mamujengit ja sillä on jotain tekemistä mamujen kanssa.
  
  23. joulukuuta 2008 11:32:59

Nimi : P
  
Viesti : Tyypillinen perheenyhdistämiskusetus toi somalimoniosaajan maahan. USA:n DNA-tutkimuksen perusteella 80% perheenyhdistämisistä on huijausta. Tämä tukee sitä. Perheenyhdistämisistä ilman dna-testiä tuleekin luopua.

"Valittajan ensimmäinen oleskelulupa on myönnetty 2.10.1995 perhesiteen perusteella valittajan esiinnyttyä C:n lapsena. Valittaja on hakenut turvapaikkaa 24.7.1997 toisella nimellä ja ilmoittanut siinä yhteydessä, ettei ole C:n lapsi. Hänelle ei tämän ja myöhempien hakemusten johdosta ole myönnetty turvapaikkaa, mutta hänelle on myönnetty määräaikaisia oleskelulupia, jotka ovat perustuneet siihen, ettei valittajaa Somalian tilanteen johdosta ole katsottu voitavan palauttaa kotimaahansa. Hänen viimeisimmän oleskelulupansa voimassaolo on päättynyt 12.6.2003."

http://www.kho.fi/paatokset/45418.htm
  
  23. joulukuuta 2008 11:39:14


guestbook © freebok.net