14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109776-109800

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Ja vaikka pääsisimmekin NATOO:n, on meidän itse kannettava päävastuu puolustuksestamme. NATO:n mahdollinen apu olisi lähinnä ilmatukea, eikä ainakaan mitään massiivisia maajoukkoja olisi tänne odotettavissa.

Sillä ilmatuella olisi suuri merkitys. Jo kesällä 1944 Ilmavoimat kykenivät tuottamaan neuvostoilmavoimille massiiviset tappiot ja kiistämään Neuvostoliitolta ilmaherruuden. Suomen ja Saksan ilmavoimat kykenivät siksi jauhamaan Karjalan kannaksella NL:n huollon ja logistiikan huonoon kuntoon. Neuvostoliiton hyökkäys kulminoitui osin tämän takia jo kauan ennen tavoitettaan eli Kymijokea.

Joten meidän on pidettävä hyvät välit Venäjään ja armeija iskukykyisenä, ettei Venäjä rupeaisi spekuloimaan mahdollisuudella laajentaa valtapiiriään Suomeen.

Joo.
  
  22. joulukuuta 2008 17:38:01

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sillä ilmatuella olisi suuri merkitys. Jo kesällä 1944 Ilmavoimat kykenivät tuottamaan neuvostoilmavoimille massiiviset tappiot ja kiistämään Neuvostoliitolta ilmaherruuden. Suomen ja Saksan ilmavoimat kykenivät siksi jauhamaan Karjalan kannaksella NL:n huollon ja logistiikan huonoon kuntoon. Neuvostoliiton hyökkäys kulminoitui osin tämän takia jo kauan ennen tavoitettaan eli Kymijokea."

- Juu, olisihan sillä erittäin suuri merkitys. Ilmaisin itseni kai huonosti. Koetin sitä tehdä tiettäväksi, että emme voi ajaa armeijaa alas, luottaen siihen että NATO tulisi ja hoitaisi meidän puolustamisemme. Suomen oma armeija joutuisi joka tapauksessa kantamaan raskaimman taakan taisteluissa.
  
  22. joulukuuta 2008 17:44:54

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Ilmaisin itseni kai huonosti. Koetin sitä tehdä tiettäväksi, että emme voi ajaa armeijaa alas, luottaen siihen että NATO tulisi ja hoitaisi meidän puolustamisemme. Suomen oma armeija joutuisi joka tapauksessa kantamaan raskaimman taakan taisteluissa.

Ilman muuta näin on. Maavoimien operaatiot jäisivät kokonaan Suomen omien voimien varaan. Ilmatuen lisäksi Suomi voisi ehkä saada jonkinlaista muiden NATO-maiden merivoimien tukea.
  
  22. joulukuuta 2008 18:01:44

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kallelle. Niin kauan kuin muistan, on esim. Tansaniaa autettu kehitysavun muodossa. Varmaan positiivistakin on saatu aikaan ,esim. terveyshoidon piirissä, mutta tärkein saavutus on ollut hillitön väestönkasvu. Tuettu talouskasvu ei riitä koskaan nostamaan näitä maita köyhyydestä, ellei todelliseen ongelmaan eli väestönkasvuun puututa. Kehitysapu on tulonsiirto rikkaiden maiden köyhiltä köyhien maiden rikkaille. Korrutio, nepotismi, oman heimon suosiminen
ym. vievät avusta tehoa. Kehitysavulla hankitaan vain hyvää omaatuntoa, sen kohdentaminen pitäisi miettiä aivan uusiksi.
  
  22. joulukuuta 2008 18:17:08

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Niin kauan kuin muistan, on esim. Tansaniaa autettu kehitysavun muodossa."

Mielestäni on jokseenkin pönttöä lähteä kehitysyhteistyön nimissä toteuttamaan joitain bilateraalisia hyväveliverkostoja, jotka ovat riippumattomia kohdemaan sisäisestä tilanteesta. Olisi paljon parempi suunnata kehitysapu sellaisiin kehitysmaihin joissa on parhaat edellytykset tulosten kestävyydestä. Ja vaihtoehtojahan riittää.

Tosin ei ole varmaa onko jonkin yksittäisen kehitysmaan väestöllä kaikkien mielestä sopivat "varsinaisominaisuudet".
  
  22. joulukuuta 2008 18:38:37

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Muistan kerran yhden Ylen dokumentin Nairobin slummista. Perheenisä oli siivousyrittäjä. Lapsia oli seitsemän. Nuorinta tyttöä ei ollut varaa lähettää kouluun.

Rupesin miettimään mikä helvetin järki niitä lapsia on hankkia enemmän kuin niitä kykenee kunnolla huoltamaan. Kysymys ei ole siitä, että ehkäisy tulisi liian kalliiksi, koska lasten ruoka-, vaate- ja koulutusmenot ylittävät kondomien kustannukset moninkertaisesti.

Koska kyse oli urbaanista slummista, lapset olivat pelkkä taloudellinen taakka. Myöskään mistään heimoyhteiskunnan painostuksesta ei voinut olla kyse, koska naapurissa ei asunut ketään sukulaista. Lisäksi kaikki lapset olivat jo kouluikäisiä, joten heidän eloonjäämisensäkin aikuiseksi asti oli erittäin todennäköistä.

Ei voi muuta sanoa kuin että vitun tyhmää ja vastuutonta sakkia. Vähintään pari kolme lapsista olisi pitänyt jättää hankkimatta.

Tietenkään Ylen toimittajat eivät puolella sanallakaan kyseenalaistaneet nähtyjä perhesuunnitteluratkaisuja.

  
  22. joulukuuta 2008 18:39:43

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuen Jussia ja perussuomlaisia mutta tässä kehitysapukysymyksessä olen eri linjoilla. Kehitysapu pitäisi kuitenkin kohdistaa lähes vain ja ainoastaan naisten koulutuksen tukemiseen varsinkin muslimimaissa. Tämä on kaikkein humaanein keino hillitä ko maiden väestöräjähdystä ja yhdessä maahanmuuttopolitiikan tuntuvien tiukennusten kanssa myös torjua Euroopan islamisaatiota ja sekulaarien muslimivaltioiden islamisoitumista.

Mitä tulee valtion velkaan pitää myös muistaa että Suomelle ollaan velkaa. En ole asiantuntija mutta ymmärtääkseni valtion tase on kohtuullisen hyvällä pohjalla.
  
  22. joulukuuta 2008 18:55:03

Nimi : Itä ei nuku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami: Luitko sen Taloussanomien jutun?

Minä olen Sorjosen linjoilla. Tällaiset puheet kuin "maat eivät mene konkurssiin" ovat älyvapaita.

Islannissa on noin 300 000 asukasta. Muut pohjoismaat ovat sopineet näin ensi alkuun 2,5 miljardin euron avustuslainasta. Jokainen voi itse laskea, paljonko siitä tulee per nokka ja miettiä, miten paljon turskaa pitää pyytää lainan maksamiseksi korkoineen.

Kapitalismiin kuuluu, tai tulisi kuulua, myös vastuu riskeistä. Enkä oikein ymmärrä, millä tavalla Islannin tai Latviankaan auttaminen toisi Suomelle "säästöä", kun lainaraha ei ole tulossa takaisin.
  
  22. joulukuuta 2008 18:55:33

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Enkä oikein ymmärrä, millä tavalla Islannin tai Latviankaan auttaminen toisi Suomelle "säästöä", kun lainaraha ei ole tulossa takaisin.'

Investoinnin mielekkyydestä voidaan olla montaa mieltä, mutta käsittääkseni se on kuitenkin tarkoitettu sellaiseksi. Ja mistä tiedät että raha ei ole tulossa takaisin? Omistatko kristallipallon?

Mutta nyt lähden pois, enkä palaa vieraskirjaan ennen kuin mahdollisesti huomenna.
  
  22. joulukuuta 2008 18:58:53

Nimi : P
  
Viesti : "

Investoinnin mielekkyydestä voidaan olla montaa mieltä, mutta käsittääkseni se on kuitenkin tarkoitettu sellaiseksi. Ja mistä tiedät että raha ei ole tulossa takaisin? Omistatko kristallipallon?"

Aika hitaasti voivat maksaa takaisin. Hyvä jos alussa korkoja.
Mutta aihanan Islannin vesiltä ja Latvian rannikolta voi löytyä öljyä ;)

Silloin saamme rahat aikataulussa takaisin ;)
  
  22. joulukuuta 2008 19:02:44

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni Jussin tämänpäiväinen blogikirjoitus oli aivan asiallinen, vaikka moni taisikin ymmärtää sen hengen väärin. Jostain kumman syystä en vain oikein usko, että Jussi on kategorisesti niin kutsuttua kehitysapua vastaan; hän kirjoituksessaan mielestäni vain aivan selvästi haluaa asettaa prioriteetit oikeaan järjestykseen.

'Kehitysapu' on muutenkin varsin kontroversi aihe. Iso osa siitä päätyy aivan muualle kuin se oli tarkoitettu (Zimbabwelaiselle nälkää kärsivälle tarkoitettu muropaketti päätyy loppujen lopuksi Mugaben kenraalin kersan aamiaispöytään. Tai se myydään mustassa pörssissä muutamalla kymmenellä miljoonalla Z$:lla. Hieman tahmeammin ajatteleville ja riitaa haastaville: 'Muropaketti' oli vain esimerkki. Voitte sen substituoida vaikka 'vehnäsäkillä'. Zimbabwen asemesta voitte aivan vapaasti ajatella vaikka Kongoa. Kumpaa tahansa.).

Tulisi pitää mielessä myös se, että Afrikan kontinentin 'kehitysapua' saaneet ja saavat valtiot ovat viime vuosikymmenten aikana investoineet omista afrikkalaisista yhteiskunnistaan saatua bruttokansantuotetta sotiinsa dollarimääräisesti huomattavasti enemmän kuin ovat saaneet kehitysapua!

Tilanne on enemmän kuin absurdi: Auttamishaluisina ja hyväuskoisina eurooppalaisina me suomalaisetkin - ehkä pieni kollektiivinen valkoisen miehen syyllisyydentunnekin sydämemme kaukaisessa nurkassa kolkuttaen ja Unionin paineet niskassa - syydämme sen kummemmin tai tarkemmin tekemisemme mielekkyyttä ajattelematta rahaa moneen sellaiseen Afrikan maahan, joka pärjäisi aivan erinomaisesti omillaan, ellei sen hallitus tuhlaisi suurta osaa budjetistaan sodan käyntiin ja sotakoneistonsa ylläpitoon sekä modernisointiin. Pitäisikö vaihtaa korruptoitunut ja diktatorinen hallitus? Pitäisi.

Minäkin, vaikken olekaan kristitty, muslimi, hindu enkä juuri mitään muutakaan uskonnollisesti tai muutenkaan ylevää, vaan ihan tavallinen ihminen, kannatan sitä, että pyrimme parhaamme mukaan auttamaan hätää kärsiviä ihmisiä. Mutta auttamisessakin täytyy olla jokin järki, jotta se olisi oikeaa auttamista. Kaivoja, kouluja, keittiöitä - ja naisille tasa-arvoisuus Afrikassakin!

En oikein ymmärrä, miksi Jussista on nyt yhtäkkiä tullut kaiken pahan alku ja juuri, se jokaisen parjaama tulikiven katkuinen paholainen. Eli siis totta kai ymmärrän sen erittäin hyvin: Omatoimiseen yhteiskunnalliseen ajatteluun kykenevä mies on kirjoitellut jo pitkään maahanmuuttoon ja multikultiin liittyvää asiaa blogillaan. Jonkinlaisen hengenheimolaisuuden gravitaation kautta yhä useampi löysi tiensä lukemaan Scriptaa. Moni kävi sivulla kerran, toinen toisenkin tai kolmannenkin kerran, mutta yhä useampi yhä useammin. Ja moni totesi: Tätä miestä äänestän.

Ja sitten tapahtuu jotain aivan kauheaa: Hän - siis ei voi olla totta! - saa kunnallisvaaleissa lähes 3000 ääntä. Hänen bloginsa laitetaan suurennuslasin alle ja sitä aletaan syynätä ja tiirata jopa poliisivoimin, koska les femmes vertes féministes (=vihreät telaketjunaiset, 'green dykes' [toivottavasti 'dykes' ei ole 'kansanryhmä', tai olen sitten taas kerran kusessa... ;-)]) vihastuivat, koska ovat tapansa mukaan tosikkoja ja seksuaalielämänsä tyydyttymättömyytensä vuoksi erityisen pyhää vihaa täynnä - kuten aina. (Jotenkin outoa tuo 'vihreiden' hömpötys. Minä sentään vielä asuin Saksassa, kun tuo viherliike lähti parlamentaarisesti rullaamaan. [Katselin omin silmin, kun Joschka Fischer asteli estraadille tennistossut jaloissaan!] Silloin siinä oli tarkoitusta ja aatteen voimaa, joka suuntasi katseensa kohti parempaa huomista. Nykyisillä 'vihreillä' on vain yksi päämäärä, kuten jokaisella muullakin suomalaisella perusidealisminsa menettäneellä puolueella: "Kun olemme päässeet kiinni vallan kahvaan, siitä ei otetta irroteta!"

Ceterum censeo: Puoluetukiaiset on lopetettava. Jollei puolueella ole kannattajia, jotka voivat sitä tukea, miksi sitä pitäisi tukea valtion varoin? (Ymmärrän kyllä ajatuksen, joka oli nk. puoluetukiaisten takana. Maailma on kuitenkin nyt eri kuin silloin...)

Ehkä on hyvä, etten saa kirjoittaa uudelleen kuin vasta 90 minuutin kuluttua...

JRPS Ai niin, olin vallan unohtaaa. Kokeilin ihan oikeasti tuota 'Homma'-keskustelutauluakin. Ei todellakaan kolahtanut. Päin vastoin, olin äärettömän pettynyt. Aivan ihmeellistä populaa siellä palloilee. Eihän minullakaan ole mitään tasoa, mutta Homman taso limboilee lapamatona keveästi jopa minullekin hyväksyttävän kaikkein alimman riman alitse... - On kuitenkin edelleen Jussin Scriptassa linkkinä ikään kuin olisi Jussin oma keskustelutaulu... Tähänkin yksi tietty Tuulikki ja Pekka ukkolan jälkeläinen (kuten moni muukin) tulee pureutumaan raptorin hampaillaan, jos niille annetaan purukohdetta...


  
  22. joulukuuta 2008 19:09:36

Nimi : Kalevi Salonen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Halla-Aho, jatka samaan malliin ! Olet oikean asian puolesta, ja täältä tulee paljon ääniä vaaleissa ! Säälittävää että Suomeen on pesiytynyt hyssyttelyn kulttuuri, ja sitä hyväksi käyttävät tahot. Sinulla on mahdollisuuksia vaikka kuinka pitkälle, we salute you !
  
  22. joulukuuta 2008 19:10:36

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kehitysapu pitäisi kuitenkin kohdistaa lähes vain ja ainoastaan naisten koulutuksen tukemiseen varsinkin muslimimaissa."

Tästä olen tismalleen samaa mieltä. Vaimoni, joka on "mamualalla" (sosiaalityössä, ei vielä _niin_ nuivistuneena vielä kuin minä), on myös tätä samaa jupissut. Todnäk lähinnä naisten kautta saisi jotain edistystä tuohon touhuun - naisethan ne pojatkin kasvattavat, ainakin pieninä. My 2 cents.
  
  22. joulukuuta 2008 19:18:37

Nimi : Jorma K. A. Räty
  
Viesti : Correctum: "Tuulikki ja Pekka Ukkolan"...
  
  22. joulukuuta 2008 19:23:36

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lähtökohtainen ongelma on kirjoittaa nimimerkillä. Pitäisi uskaltaa omalla nimellä ja ottaa sitä mukaan niskaan kaikki tuleva paska. Tämä koskettaa kaikkia vieraskirjalaisia. Minusta esim. lot ja kumppanit voivat tehdä tämän valansa "http://laivaontaynna.blogspot.com/2008/11/alumiinitaivaan-toinen-vala.html" vain tulemalla esiin omalla nimellään yhä suurempana joukkona. Muu on tekopyhyyttä. Tästä olen toistuen kiittänyt ja kehunut sinua.

Ei nyt enempää omalla nimellä kirjoittamisen ongelmista - tunnustan ihan ensimmäisenä että olen pelkuri kun en uskalla kaikille palstoille kirjoittaa omalla nimelläni.

Mutta näin joulunaikaan, jouluntoivotuksiksi -

edelleen, mielestäni Homman kannalta on tärkeää myös se, että ihmiset - vaikkeivat uskaltaisi omalla nimellään kirjoittaakaan - tuovat kuitenkin jotenkin julki sympatiansa asiaa ja sen esittäjiä kohtaan.

Lisäksi on se toinen asia. Itse pidän todennäköisimpänä kehityskulkuna jotain sellaista, missä pragmaattisemmat valtavirtapoliitikot ottavat sivuston isännän ajaman politiikan toteutettavakseen - jotkut siksi, että näkevät nykyisen politiikan virheeksi, toiset poliittisista syistä. Tämä luonnollisesti naamioidaan "säästötoimiksi" tai "linjan selkeyttämiseksi" tms. Vihreiden äärisiipi protestoi aikainsa, mutta puolue pysyy uskollisesti hallituksessa.

Tämä olisi voitto. Mutta mitä siitä seuraa? Suomeen ei rantaudu kansainvaellusta, ja 30 vuoden kuluttua Halla-aho muistetaan (jos muistetaan) hulluna rasistina joka ampui homoja ja vaahtosi uhkakuvista, jotka eivät koskaan toteutuneet. "Sivistyneistö" nyrpistelee kollektiivista nenäänsä ja toteaa, että he olivat luonnollisesti oikeassa, maahanmuutto ei ollut Suomelle ongelma. Mikä pahinta, he kirjoittavat virallisen historian.

Tässä tilanteessa tarvitaan niitä, jotka muistavat asioiden kausaliteetin ja ne ihmiset, jotka uskalsivat korottaa ääntään.
  
  22. joulukuuta 2008 19:23:56

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Alumiinitaivas. Jussi tullaan muistamaan miehenä joka aloitti suuremmassa mitassa maahanmuuttokriitsen keskustelun koko valtakunnassa.Häntä tullaan kiittämään siitä,ettei maahanmuuttomme paisunut suurempiin mittoihin.
  
  22. joulukuuta 2008 19:40:53

Nimi : pompeius
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joulurauhaa kaikille,
Myös suvaitsevaistolle, me emme saa tietenkään sieltä mitään sympatiaa, me mamu-krittiset ihmiset olemme luusereita, paskoja ja natseja juu.
Esa Mäkinen, erkkolaisen mokutuksen uusi ikoni päästelee sellaisia aivopieruja, että alkaa silmiä kirvelemään, vitutuksesta...
Kuten jo mantarmaisesti ollaan hoettu, niin kaikki hulluus on nyt päästetty irti, ollaan menossa kohti pahinta etno-helvettiä, aivan kuten Malmössä on käynyt.
Mitä tapahtuu täällä?, ei mitään, Malmöstä ei saa puhua, jumalauta, siitä muuten puhutaan kuitenkin! Ei täällä kaikki ole puusilmiä. Tätäkö etno-paskaa te kaikki suvaitsevaistolaiset haluatte? Nyt on taantuma/lama päällä, tulee työttömiä lisää joka päivä, ja saatanan sama paska-mantran jauhamisenne jatkuu, että lisää vaan mamuja-kultamunia tänne...
Onko teidän ymmärryksessänne jotain vikaa, vai onko tämä ihan tahallistaa vittuilua ja maanpetturuutta?!
Kiitos Jussi, olet laittanut sellaisen lumipallon liikeelle, että sinut vielä palkitaan tästä oikeamielisyydestä ja totuuden tuomisesta esiin. Toutuus ei pala getoissakaan, autot kyllä, hah!
Toivotan sinulle ja perheellesi Hyvää Kristillistä Joulua!
-P-
  
  22. joulukuuta 2008 19:52:11

Nimi : hmm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Rupesin miettimään mikä helvetin järki niitä lapsia on hankkia enemmän kuin niitä kykenee kunnolla huoltamaan. Kysymys ei ole siitä, että ehkäisy tulisi liian kalliiksi, koska lasten ruoka-, vaate- ja koulutusmenot ylittävät kondomien kustannukset moninkertaisesti.'

En tiedä voiko tuosta sanoa että se olisi varsinaisesti 'tyhmää'. Afrot vain priorisoivat oman biologisen edun ajamisen eli lisääntymisen kaiken muun edelle. Pitkällä tähtäimellä tästä on afroille vain etua, koska he voivat syrjäyttää vähemmän lisääntyvät populaatiot, juuri niin kuin Euroopassa on käymässä. Biologisessa mielessä afrot käyttäytyvät varsin älykkäästi.
  
  22. joulukuuta 2008 19:59:52

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Jos kerran kehitysapua jonnekin suuntaamme, se pitäisi hyvin suunnitelmallisesti kohdistaa juuri niihin kohteisiin, joiden suhteen siitä on eniten hyötyä. Ja sen avun tulisi olla mahdollisimman tehokkaasti akuuttia sekä pitempikantoista apua tuottavaa.

Ruokapakettien lähettäminen auttaa usein pahimpaan hätään, mutta mitä jatkossa? Joka viikko uusi Hercules täynnä ruokaa - ad infinitum? Tuskinpa...

Edelleenkin samaa mieltä: Diktatuurit nurin ja kaivoja, kouluja ja keinotekoista valoa Afrikan majoihin. (Yksi suurimpia ongelmia Afrikassa on valon puute hämärän ja yön laskeuduttua... On vain tulisija ja se savu, se savu... Miten siinä savussa illallista valmistat, saati läksyjä teet? Sitä paitsi tuo savu on aivan hirvittävä terveyshaitta.) LED-valolähteet alkavat olla jo aika halpoja... Eivät tarvitse kovinkaan montaa milliampeeria virtaakaan... Joko joku kehitysapulainen on ajatellut sitä?

JR
  
  22. joulukuuta 2008 20:07:15

Nimi : M
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Iltasanomissa voi näköjään antaa arvosanoja ministereille. EIhän masinoida kritiikkiä, eihän?
  
  22. joulukuuta 2008 20:22:21

Nimi : Ajattelija
Kotisivu : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/325#message_24535
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mäki-ketelä tekee selvitystä sidoksistaan, esim. "En kuulu puolueeseen nimeltä Perussuomalaiset. En ole koskaan kuulunutkaan enkä näe mitään syytä, että heihin liittyisin tulevaisuudessakaan"

Tässä on hyviä kysymyksiä, mutta olen tulkinnut välitietoja niin, ettei lain vastustajia eduskunnasta tunnu löytyvän. En tiedä kuuluuko sillon PerusSuomalaisiin jos äänestää heitä, minä en pitäisi äänestämistä noin yhdistävänä tekijänä. Saattaa olla kuitenkin, että jos jonkinmoinen lista edustajien mielipiteistä saadaan aikaan, voi vaihtoehdot olla vähissä puolueiden suhteen. Ehkä niitä syitä ainakin äänestämiseen saattaa tulla näkyviin. Tämähän ei tietenkään tarkoita, että kuuluisi PerusSuomalaisiin
  
  22. joulukuuta 2008 20:32:51

Nimi : Jekku
  
Viesti : Ajattelija: Tämähän se ongelma on. Useat tutut pitävät tätä asiaa tärkeänä, mutta ovat koko elämänsä äänestäneet Kokoomusta tai Keskustaa. Nyt useammalla vaaka on kallistumassa Perussuomalaisten puolelle.
  
  22. joulukuuta 2008 20:41:53

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi että nostit ton kehitysapu asian esille..Muutkin ovat yrittäneet mutta sinua kuunnellaan :)

Toivottavasti vielä tuot niitä "faktoja" esille joita tämä YK:n SUOSITUS 0.7% BKT:stä vuodelta 1969 käsittää.. Vuosi 69 oli aika erillainen aikaa Euroopassa.. Ensimmäinen öljykriisi vielä edessä, villi kesä menossa E-pillerien ansiota, valtion velka BKT:stä mitätön, Kunnilla ei ollut oikeastaan yhtään velkaa jne.. eli maailma on muuttunut siitä aika paljon ja "rikkailla" länsimailla on suuria vaikeuksia nyt järjestää lapsilleen edes kouluja jotka eivät ole homeessa...

Kehitysapusuositus pitäisi muuttaa seuraavanlaiseksi: 0,7 % BKT:stä - Valtion velkamenot- Uudet velat = annettu apu.

Ketä meistä oikeasti ottaa omassa elämässä velkaa, jotta voi maksaa jonkun tuntemattoman ostokset kaupan kassalla??? ei ketään mutta samat henkilöt vaativat ainakin yhden gallupin mukaan lisää kehitysapua.... En usko että lisää vaativat tietävät edes mistä summista puhutaan.. onhan se kiva sanoa että pitää auttaa kaikkia :)
  
  22. joulukuuta 2008 20:45:20

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Alumiinitaivas,

"Tämä olisi voitto. Mutta mitä siitä seuraa? Suomeen ei rantaudu kansainvaellusta, ja 30 vuoden kuluttua Halla-aho muistetaan (jos muistetaan) hulluna rasistina joka ampui homoja ja vaahtosi uhkakuvista, jotka eivät koskaan toteutuneet. "Sivistyneistö" nyrpistelee kollektiivista nenäänsä ja toteaa, että he olivat luonnollisesti oikeassa, maahanmuutto ei ollut Suomelle ongelma. Mikä pahinta, he kirjoittavat virallisen historian."

Ei tarvita kuin yksi täyttä vauhtia päin seinää ajava eurooppalainen mokuvaltio (Ruotsi ja Belgia ovat hyviä kandidaatteja), niin tuo argumentti muuttuu mahdottomaksi. Uhkakuvat ovat silloin kouriintuntuvasti toteutuneet, joskaan eivät Suomessa. Sitä voisi ehkä kokeilla, että Halla-ahosta yritetään luoda eräänlaista Mäenpäätä, joka meuhkaamisellaan itse asiassa viivästytti järkevien ja pragmaattisten poliitikkojen korjausliikkeitä, koska kukaan ei halunnut halla-aholaiseksi leimautua.
  
  22. joulukuuta 2008 20:49:55

Nimi : Jorma K. A. Räty
  
Viesti : Siinäpä se minun vuodatukseni tältä illalta.

Menen nyt jatkamaan aiheesta keskustelemista sinne, missä jokainen uskaltaa olla oma itsensä eikä kenenkään, joka haluaa ilmaista oman mielipiteensä, tarvitse piiloutua nimimerkin taakse...

Tiedän, että olemme tuosta rehellisyydestä eri mieltä. Mutta nyt ei enempää siitä, sillä suurin osa teistä viettää nyt joulua. Kunnioitan juhlaanne, vaikka oikeaoppisen kirkon mielestä olenkin kurja pakana, joka joutuu suoraan helvettiin... - Seeya there. ;-)

Hyvää joulua ja uutta vuotta!
  
  22. joulukuuta 2008 20:53:38


guestbook © freebok.net