14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109701-109725

Nimi : Alpo
  
Viesti : Ihanan suvaitsevaista puhetta Pertiltä. :)
Taidat olla Vihreiden jäsen?
  
  22. joulukuuta 2008 4:05:40

Nimi : Pertti
  
Viesti : Ei kun perussuomalaisten.
  
  22. joulukuuta 2008 4:07:24

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Aijai, kun raflasta heitetään ulos, ryömitään nettiin ja puretaan pahaa oloa. Tsk tsk.
  
  22. joulukuuta 2008 4:23:40

Nimi : SannaS
  
Viesti : Ihme että nämä JHa:n tekstit otetaan vakavasti. Ne ovat mieleltään sairaan ihmisen kirjoituksia. JHa, ota nyt järki käteen ja hae apua. Olet jo ihmisraunio. Kaikki sinussa huutaa sitä. Et pidä enää huolta edes hygieniastasi saati muusta ulkoisesta habituksestasi. Vaatteet roikkuvat ylläsi. Hae apua. Oikeasti. Oikea psykiatri kyllä osaa auttaa. Hyvää paranemista. En jaa näkemyksiäsi maahanmuutossa saati muussa mutta tiedän että siinä puhuu mielen sairaus ihmisen takana, ei itse ihminen.
  
  22. joulukuuta 2008 4:51:15

Nimi : juurnalisti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Ruotsin Malmössa riehuvat levottomuudet ovat aiheuttaneet vaikeuksia vanhuksille, vammaisille ja traumatisoituneille pakolaisille."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812228813809_ul.shtml

traumatisoivat itse itsensä, kauheaa, hyvin rinnastettavissa vanhuksiin ja vammaisiin

  
  22. joulukuuta 2008 6:59:16

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Moi Jussi! Haista kuule vittu. Olet homo! Vitun homo! homo. painu vittuun."

En ole lukenut vieraskirjaa kuin satunnaisesti pitkään aikaan. Miksei kukaan ole kertonut Homma:ssa, että Halla-ahon uskottavuus on tuhottu täällä näin totaalisesti ?

Vuosien työ hukkaan yhden sanansa tarkkaan valinneen trollikomandon takia.
  
  22. joulukuuta 2008 7:17:06

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulipa tässä muuten mieleen se ironinen ajatus, että A.N on monessa mielessä kämyliikkeelle vähän sama juttu kuin mitä Halla-aho on vasemmistolle. Kieltämättä hyvin älykäs ja analyyttinen, mutta toisaalta myös perin vittumainen ja yhtä asiaa jankkaava kriitikko. Tiettyä perspektiiviä siihen, miltä H-a näyttää ulkoapäin, voinee hakea korottamalla A.N:n henkilökohtaisuudet toiseen potenssiin. Ironia on entistä herkullisempaa siksi, että eräs A.N:n lempiaihe on ollut nimenomaan halla-aholaisuuden ulosanti ja julkisuuskuva.

Tulevaisuus näyttää, pystyykö A.N toimimaan halla-aholaisuuden suhteen tavalla, jolla Halla-ahon tulisi hänen mukaansa toimia poliittisen kentän suhteen.
  
  22. joulukuuta 2008 7:36:06

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
  
Viesti : "Moi Jussi! Haista kuule vittu. Olet homo! Vitun homo! homo. painu vittuun."

- Suvaitsevaisen "älymystön" vahvin kommentto maahanmuuttokritiikkiä vastaan. Pitäiskö lopettaa koko touhu? Eihän tollaista briljanttia älyä vastaan voi taistella;)
  
  22. joulukuuta 2008 7:44:46

Nimi : far angst
  
Viesti : A.N. keskustelee keskustelusta, ei asiasta. A.N. ei vastaa esitettyihin kysymyksiin, joten keskustele siinä sitten. /[metakeskustelumoodi off]
  
  22. joulukuuta 2008 7:47:42

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ammulla Radio Rockin uutisissa todettiin, että Malmön levottomuudet ovat aiheuttaneet ongelmia vanhukille, vammaisille ja pakolaisille. Mitä vittua? Pakolaisille? Mä kun luulin, että ne on juuri niitä pakolaisia, jotka siellä riehuvat.
  
  22. joulukuuta 2008 10:12:43

Nimi : Lyhyt ja ytimekäs...
Kotisivu : http://www-fi.valitutpalat.fi/lehti/lehti9909/artikkeli01.html
  
Viesti : Viesti : Millainen on lyhyt ja hyvä kertomus ?

"Kertomuksilla pidämme huolta ihmisyydestämme ja viemme inhimillisyyttä eteenpäin.

Kertomuksilla teemme itsemme itsellemme ja toisille ymmärrettäväksi.
Kertomukset yhteisöllisinä kulttuuri-ilmiöinä palvelevat yhteisössä normien välittymistä; yhteisön arvot välittyvät yhä uusille sukupolville.

Parhaimmillaan kertomus voi auttaa kuulijaansa tulkitsemaan omia tunteitaan. Hyvä kertomus vastaa kuulijansa ahdistuksiin ja toiveisiin. Se tarttuu hänen vaikeuksiinsa ja auttaa häntä löytämään ratkaisuja ongelmiinsa.

Kertomusten kuuleminen merkitsee lapselle minä-kuvan avartumista. Satujen ja kertomusten välityksellä lapsi oppii tuntemaan elämän perustilanteita. Niiden avulla hän tutustuu elämän vastakohtapareihin jo ennen kuin hänellä on niistä muuta omakohtaista kokemusta."


  
  22. joulukuuta 2008 10:12:58

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Jos vieraskirjan ensimmäisellä sivulla puhuu A.N. tai puhutaan A.N:stä, klikkaan heti muualle. Anteeksi vain Homman messiaalle tai ihmelapselle tai Trotskille, mutta ei kiinnosta seppolehdon vertaa.
  
  22. joulukuuta 2008 10:32:10

Nimi : Haider [nicht ein Schwule]
  
Viesti : Jos ette ole vielä nähnyt tätä sivua, olisi siihen aihetta.
http://mamukulut.blogspot.com/2007/08/onko-islam-uhka-euroopalle-vai-ei.html

  
  22. joulukuuta 2008 10:50:38

Nimi : Pedofiili
  
Viesti : Ottakaa huomioon että eri kulttuurien yhteentörmäys tai oikeammin sanottuna hankaus oli pitkään dormantti joka on manifestoitunut vasta nyt erilaisten yhteiskunnallisten muutosten johdosta sekä suurvaltapolitiikan seurauksena. Myös kansalaisista on tullut herkkänahkaisempia. Joten jälkiviisaus pois, vedessä uitettu siiseli Halla-aho.

Nikopol, minä taas skippaan sinun plöraytyksesi koska ne ovat aina samaa lörinää ilman ns. 'beefiä'
  
  22. joulukuuta 2008 10:52:42

Nimi : Vanha demari
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : En epäile, etteikö Halla-aho pärjää kaupunginhallituksessa. Mitä ei tiedä,sen oppii.

Perussuomalaisilla on kyllä tässä suhteessa ongelma. Viime vaaleissa oli sellainen persu-henki, että kuka tahansa saattoi tulla valituksi persujen listoilta vain asettumalla ehdolle.

Sama ongelma oli 80-luvulla vihreillä. Oikeastaan se oli pahempi, koska mikä tahansa kullakin paikkakunnalla ensiksi ehtivä porukka saattoi julistautua vihreiksi.
  
  22. joulukuuta 2008 10:53:32

Nimi : Satunnainen larppailija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sattuipa silmääni, että Verkkouutisissa pähkittiin JSN:a. En voinut
välttyä vetämästä johtopäätöksiä. Jätettäköön harjoitustehtäväksi.

[link]http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=140056[\link]
  
  22. joulukuuta 2008 11:12:10

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : ....Olet homo! Vitun homo! homo. painu vittuun.

Pertti, eikö teeseissäsi omasta mielestäsikin piile ristiriita? Voisitko nyt Pertti pikkuhiljaa päättää, eihän tuossa ole mitään tolkkua.
  
  22. joulukuuta 2008 11:45:03

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tässä PS:lle Oikeistolaisia vaalislouganeita:
- Hymistelyn aika on ohi
- Vaikenemisen aika on ohi
- Kansallisen itseinhon aika on ohi.
Luovutan vapaaseen käyttöön. Keksikää itse lisää!

Loppukevennykseksi Tarja ja skeitti.
  
  22. joulukuuta 2008 11:45:51

Nimi : Jouluja
Kotisivu : http://kusten.axiscam.net/view/view.shtml?videos=
  
Viesti : Näyttää aurinko paistavan toisille...Käyn silloin tällöin "kusten" sivulla katsomassa miten tiaisilla pyyhkii.

  
  22. joulukuuta 2008 12:48:26

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IDA: "Thorsin laki, jos se menee äänestyksessä läpi, voidaan muuttaa kai vasta seuraavan eduskunnan aikana. Yksi mahdollisuus olisi alkaa valmistelemaan uuden lain suuntaviivoja jo ennen vaaleja ja pyrkiä nostamaan asia - todennäköisesti se tulee siksi muutenkin - yhdeksi keskeiseksi kysymykseksi vaaleissa. Nyt voi vain yrittää tehdä selväksi kansanedustajille, että äänestyksen tulos tullaan muistamaan."

Vaimo sai ilmaiseksi kolmen viikon Hbl:t, ja jo viikon seuranta osoittaa, että Thorsin laki on saattanut ainakin ruotsalaisen kansanpuolueen rivit melkoiseen sekasortoon. Näytteeksi puheenvuoro päivän paperilehdestä:

"Astrid Thors har åter slagit en spik i svenska folkpartiets kista. Hennes lagförslag, som går ut på att till Finland locka sådana invandrare som aldrig kan tillföra landet något nyttigt utan som genast skulle utgöra en stor belastning, är ansvarslöst.

Det är inte lilla Finlands skyldighet att gå i spetsen då det gäller att ta hand om andra kulturers olyckliga medborgare. Det är helt logiskt att befolkningens kraftiga reaktioner riktar sig mot hela partiet.

Det har de senaste tiderna diskuterats om orsakerna till sfp:s snabba kräftgång. Många synpunkter har framhållits, men ingen har vågat säga att partiet har sig självt att skylla. Under de senaste decennierna har partiet allt för ofta drivit en politik som inte omfattas av majoriteten av röstunderlaget. För att tillgodose den rödgröna falangen inom partiet och för att vinna röster på vänsterkanten har man glömt att sfp:s styrka har legat i att vara ett borgerligt (liberalt) parti. <...>

Att 20 000 väljare (enligt internet) omedelbart fordrar hennes avgång på nätet visar allvaret i denna olyckliga historia. <...> Kanske partiet borde anställa en analytiker som kunde styra partiets namnkunniga representanter att driva frågor som kan godkännas av vår väljarmajoritet.

Heinz Ramm-Schmidt
diplomekonom
Esbo"

  
  22. joulukuuta 2008 12:52:48

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niin... kyllähän se Ukkolan työsuhde varmaan katkaistaisiin välittömästi niinkuin hän itse sanoo - jos hän olisi tehnyt näitä asioita (joita on tehnyt) - jos kyseessä olisi vakavasti otettava media.

Harmi vaan että tietynlainen osuus maamme väestöstä ottaa sen vakavasti.
  
  22. joulukuuta 2008 12:55:09

Nimi : Kalle
  
Viesti : Hei, Iltalehden paperiversiossa (käsittääkseni tämän päivän, en täysin varma) oli juttua, että Sharia-tuomioistuinten asema britanniassa olisi virallistettu lailla. Sain vilkaistua lehteä vain ohimennen, enkä löydä lehden nettisivuilta tästä mitään.

Onko teillä tarkempaa tietoa asiasta?
  
  22. joulukuuta 2008 13:19:36

Nimi : JSS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lukaisin juuri Ilta-lehden (painettu) ja siinä oli iso juttu miten Iso-Britannia on hyväksynyt Sharia lain. Täysin Laillinen oikeus Briteissä on Sharia laki.
Yritin etsiä uutista nettilehdestä ja muistakin lehdistä tuloksetta.

MITÄ IHMETTÄ SUOMESSA TOUHUTAAN?
  
  22. joulukuuta 2008 13:25:24

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Se Brittilän sharia-oikeus ei välttämättä ole aivan niin cauhea asia, miltä se näyttää ja kuulostaa. Siellä on jo erittäin pitkään toiminut juutalaisilla oma vastaava Beth Din -järjestelmä, joka junailee heidän avio- ja vastaavia siviilijuttujaan. Brittimedia on aika usein tänä vuonna maininnut tuon toisen, mutta mehevimmät otsikot saa tietenkin siitä, että "SHARIA BRITEISSÄ!!1!"

En pyri tässä vähättelemään asiaa, mutta Brittilässä tosiaan oli jo ennen tätäkin tilanne se, että laki ei ole sama kaikille.
  
  22. joulukuuta 2008 13:31:28

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikös tuo ole vanha juttu? Muistan täältä saaneeni linkin brittijuttuun jo kuukausia sitten. Kyseessä on kai muslimienemmistöisten kaupungin(osien?) siviilioikeuksia 'tukeva' tapa hoitaa siviiliasioita heidän sisäisillä tavoillaan. Käytännössä tietysti tämä on nuoleskelun ja poliittisen korrektiuden muoto. Kyllähän siitä näissä piireissä oli paljon juttua ja nyt jo näyttää että se oli virhe lähtökohtaisesti. Kai sitä perustelivat sillä että näin annetaan muslimeille omaa rauhaa ja itsenäisyyttä... Eli saman tyyppistä nöyristelyä kuin mitä Suomen kotouttaminen on. Minusta maassa maan tavalla, ja vieraat saavat olla omanlaisiaan mutta eivät muun yhteiskunnan kustannuksella.
  
  22. joulukuuta 2008 13:34:53


guestbook © freebok.net