14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109601-109625

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tutkailin vielä paremman tekemisen puutteessa noita statistiikkoja, selvää pässinlihaa.


A.N kuules: Sekin on oma kikkansa esittää tietämätöntä/viattoman hämmästynyttä. Ethän sinä nyt varsinaiseen rikokseen ole syyllistynyt, kunhan yritit hiukkasen juksata epäonnistuneesti :)

Kannattaa hengittää syvään & rauhallisesti & ottaa opiksensa. Musta tuntuu että sussa saattaa olla samaa luonteenvikaa kuin mussakin, taipumusta toisten ihmisten aliarvioimiseen.

Koska kuitenkaan en haluaisi tämän ip-ositteista keskustelun jatkuvan totean lyhykäisesti että esim. jos mun nykyisen ip-osoitteen sijaintia ryhtyy kaivelemaan niin päätyy Sveitsiin, tarkka sijaintikin siellä heittelee koska ip-osoite ei pysy ihan samana istuntojen välissä. Menee jokusentuhatta kilometriä pieleen, tarttee mennä muutama valtio luoteen suuntaan niin ollaan oikeassa osoitteessa.

Lyhyesti: Mä voisin ihan pikkuisin järjestelyin täysin reaaliaikaisesti kirjoitella useammalla nikillä tänne samalle sivustolle niin että niitä osoitteita jäljitettäessä päädytään ihan eri maihinkin.

Mulla tähän nyt ei ole mitään tarvetta, osa porukasta (vaikka harvakseltaan kirjoittelenkin) tietää ihan tarkkaan missä meikäpoika vaikuttaa. Eikä sillä ole väliäkään kun en tuota anonymiteettiäni sen kummemmin vaali.

Summa summarum: Tietyissä tilanteissa ip-osoitteista ei voi vetää mitään johtopäätöksiä ja tämä case näyttää olevan sellainen. Ylläpidon jantterit Hommassa huomenneet varmaankin saman asian että ilm. useampi liittymä tms. käytössäsi. Pelkkä duuniliittymä & kotiliittymä saman katon alla riittää jo siihen lopputulokseen että liikenne vaikuttaa tulevan ihan eri paikasta. Ja kuten Avrelius jo totesikin niin konstit on monet, ei ne pelkästään tuohon esimerkkiini jää.

Luultavasti itsekin tiedät tämän kunhan vain yrität hämäysmielessä esittää tietämätöntä asiasta.

Kuten tossa yllä totesin niin tsekkasin hiukkasen statseja. Asia on itseasiassa kirjoitustyylin & aikojen suhteen jopa selkeämpi mitä aiemmin ajattelin kun satuin tämän episodin sivusilmällä huomaamaan.

Ja eipä noita kyllä olisi kukaan jaksanut intensiivisesti väärentää, ihan helvetinmoinen homma kirjoittaa 118 viestiä samalla tyylillä kuin aiempi nikki ja sitten mukamas vahingossa "paljastua". Voi sellaista ehkä jossakin rinnakkaisulottuvuudessa tapahtua vaan ei tässä reaalimaailmassa.

Viittaan ed. omaan menneisyyteeni: Jos yrität kirjoittaa asiasta joka yhtään herättää sinussa intohimoja niin ennemmin tahi myöhemmin tulet sanoneeksi jotakin sellaista joka paljastaa sinun olleenkin aiempi kirjoittaja, ihan riippumatta siitä kuinka kovasti yritätkin modifioida kirjoitustyyliäsi aluksi.

Suosittelen olemaan kiltti poika & vastaisuudessa noudattamaan noita pelisääntöjä mitä tuolla foorumilla on, Reinohan se sulle lupaili ihan joulunjälkeislahjaakin jotta bänni napattaisiin poies joulun jälkeen.

Älä ole murheissasi. Et ole ensimmäinen etkä varmaan viimeinenkään hlö joka törmää tähän dilemmaan, henkilöllisyyttään, edes virtuaalisellaista, ei pysty kovin kauaa feikkaamaan foorumilla jonkla jäsenten kanssa on jo aiemmin ollut runsaasti tekemisissä :)

  
  21. joulukuuta 2008 15:55:55

Nimi : Paavo P.
  
Viesti : "Jossei tuo helvetin jankkaaminen jostakin bannista häivy täältä, niin häipyy ainakin lukijat.

+1"

+1
  
  21. joulukuuta 2008 15:56:23

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Jossei tuo helvetin jankkaaminen jostakin bannista häivy täältä, niin häipyy ainakin lukijat."
...Voisiko tuon paremmin sanoa.

...Arvioin ymmärtäneeni AN:n pointin. Hyvä olisi jos sen ymmärtäisi muutkin. ...Esim. sisäpiirihuumorista, niin hauskaa kuin se sisäpiiriläisille onkin, niin siitä lienee ollut myös haittaa itse asialle.
  
  21. joulukuuta 2008 15:57:50

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tutkailin vielä paremman tekemisen puutteessa noita statistiikkoja, selvää pässinlihaa.


A.N kuules: Sekin on oma kikkansa esittää tietämätöntä/viattoman hämmästynyttä. Ethän sinä nyt varsinaiseen rikokseen ole syyllistynyt, kunhan yritit hiukkasen juksata epäonnistuneesti :)"

En ole kirjoittanut kahdella nimimerkillä hommaan. Sinä voit kertoa vaikka mitä menneistä kirjoittamisistasi n. numerolle foorumeita Sveitsistä ja mistä lie, mutta itse en toimi siten.
Minua kiinnostaa vain asiapohjainen keskustelu.
Kerro miten voin todistaa, että en ole nimim. opuksen valvova silmä?
Jos ip näyttäisi vaikkapa Kuopioon kiinteään laajakaista-osoitteeseen ja omani olisi Helsingistä, niin aina joku voisi väittää, että "teoriassa kuitenkin..."
Entä mitä IP-osoitteeni bannaaminen hyödyttäisi, jos olisin tuollainen velho mitä en ole.
Itse en oikeasti tiedä tietokoneista juuri yhtään mitään, koska ne eivät teknisesti ole koskaan kiinnostaneet. Yritin äsken tuota modeemin sammuttamista ja IP-osoite oli edelleen sama.
  
  21. joulukuuta 2008 16:07:35

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sisäpiirihuumori ei välttämättä edistä itse asiaa, mutta naurattaa, jos jutut ovat oikeasti hauskoja.

Olen periaatteellisesti eri mieltä vihreä/az/A.N.:n kanssa salonkikelpoisesta maahanmuuttokritiikistä. Sellainen vaatii liian paljon kompromisseja totuuden kustannuksella ja kumartelua vääriin suuntiin. Jussi Pajusen ulostulo näytti, miten asialliselle ja poliittisesti korrektiin ilmiasuun puetulle kritiikille käy.

Silti pidän nimimerkki vihreä/az/A.N.:ää tarpeellisena kriitikkona, joka muistuttaa tosiasioista ja keskinäisen kehumisen kerhon vaaroista. Kritiikki on tarpeellista silloinkin, kun se ei välttämättä ole perusteltua. Sitä kannattaa kuunnella, koska sen esittäjä on haitallisen maahanmuuton vastustamisen suhteen pääpiirteittäin samoilla linjoilla.

Tuo vihreä/az/A.N.:n siteeraama reinoblogin artikkeli on tietysti ylilyönti. Ylipäänsä en pidä alapääjutuista poliittisen keskustelun yhteydessä. Sellaiset pitäisi jättää suosiolla Cosmo "Raiskaajan siitin on oikeuden miekka" Hunkin kaltaisille kirjoittajille.
  
  21. joulukuuta 2008 16:18:42

Nimi : Octo PUSSY
  
Viesti : Nuivisti ei osaa kirjoittaa edes nimimerkkiä Optuksen valvova silmä oikein..hänen päänsä on liian hardwiretetty, että sinne uppoaisi mitään uutta tietoa. Se toimii kuin automaattiohjauksella.

Tarkistakaapas muuten seuraava Jussin esittämä fakta: Suomesta on karkoitettu yksi somali. Oikein vai väärin?
  
  21. joulukuuta 2008 16:19:54

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joo enköhän omalta osaltani lopeta tuon bänniasian vatvomisen myöskin.

Sinänsä olen A.N:n kanssa ihan samoilla linjoilla monessakin asiassa. Esim. noiden tilastojen keräilyssä on/olisi aivan hemmetinmoinen työsavotta. Samoin tuosta "salonkikelpoisuudesta" ts. miten muut meidät näkevät, sillä tod.näk. on erittäin suuri merkitys.

Sisäisen kritiikin tarpeen esille nostaminen on myös tärkeä asia, hyvä että siitä joku aina silloin tällöin puhettakin pitää.

Se nyt vaan on niin että tuollainen, sanoisinko melko raskassoutuinen, lähestymistapa että yritetään ottaa kaikki mahdolliset vektorit huomioon, sitä yksinkertaisesti ei saa myytyä suurimmalle osalle porukasta. Minä hyvänä päivänä jopa kuvittelen pystyväni hahmottamaan kokonaisuuksia & välillä on meinannut aivot nyrjähtää noihin paneutuessa.

Jokaisella on tapansa talsia, soraääniäkin sopivasti kaivataan. Totuudentorvet/huonojen uutisten tuojat vaan niin helposti täällä Villissä Lännessä tupataan ampumaan ;)

Mun mielestäni Adelphilla oli tossa aiemmassa vastineessaan ihan rakentavia ehdotuksia. Ei kukaan ryhdy tekemään väkisin sellaista mitä ei halua, sitä pitää vaan osata löytää itselleensä ne samanhenkiset leikkikaverit joiden kanssa ryhtyy esim. noita tilastoasioita viemään eteenpäin. Jos sellaisia sitten ei syystä tahi toisesta löydy niin eipä sille sitten oikein mitään voi.
  
  21. joulukuuta 2008 16:22:00

Nimi : gloaming
  
Viesti : A.N.,

Olemme kyllä vaihtaneet useammankin kerran varsin pitkällisestikin ajatuksia täällä, tosin sinä nimimerkillä "vihreä" ja minä eräällä toisella nimimerkillä.

Seuraava on ilmaistu sinulle moneen kertaan muiden toimesta, mutta yritän nyt vielä kerran selkokielellä:

Kaikki keskustelut kanssasi hakautuvut ennemmin tai myöhemmin jankkaamiseesi maahanmuuttokriittisten tekstien, toimijoiden ja arvopohjan salonkikelpoisuudesta.

Milloin Jussi on bloggaamisessaan liian kärkevä (sinun kohdallasi ilmeisesti käytännössä aina), milloin muut keskustelijat ilmaisevat sinusta kansallissosialista ideaatiota tai alatyyliä tai ovat demagogisia jne.

Jatkuva takertuminen näihin seikkoihin ilmeisesti heijastaa omaa ambivalenttia suhtautumistasi tähän aihepiiriin, mene ja tiedä.

Jos et pysty pääsemään tämän asian ylitse tai vain yksinkertaisesti olemaan piittaamatta asiasta, keskusteluilla kanssasi ei ole tulevaisuutta; ne eivät johda muuhun kuin kuvattuun hakautuneeseen pattitilanteeseen, jota täällä on osuvasti kuvattu sanalla "jankkaaminen".
  
  21. joulukuuta 2008 16:22:44

Nimi : SUVAITSEVAISTEN PUHEITA TAAS
Kotisivu : http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=49082
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Re: Halla-aho pesee kätensä äärihörhöistä. Eikä halua olla rasisti
Lähetetty: 21.12.2008 16:32 Vastaa


> Ei Halla-aho ole natsi mutta rasisti se kyllä on ja
> rasismi on tasan ainoa asia mitä Halla-aho
> politiikallaan ajaa. Halla-aho on erittäin älykäs
> rasisti ja edustaa rasismin uusia Eurooppalaisia
> tuulia(joihin omassakin kirjoituksessaan viittaa).
> Nykyajan rasisti puhuu maahanmuuttokriittisyydestä
> mutta se on ihan samaa rasismia kun aina ennenkin(eri
> paketissa). Mäenpää edustaa vanhan ajan
> (natsi)rasismia joka on puhdasta idiotismia. Suoraan
> sanottuna Mäenpää on pelkkä pelle (uudenajan
> rasisteille vaarallinen, muille vaaraton). Halla-aho
> on Suomalainen rasisti joka tekee rasismista
> salonkikelpoista, näin on tapahtunut jo useissa
> Euroopan maissa.


Minun mielestäni sinunkaltaiset rasistiksi syyttelijät pitäisi heti pistää herjauksesta syytteeseen.

Väitätkö, ettei Halla-ahon esiin tuomissa ongelmissa ole mitään aiheellista? jos väität, niin omapa on ongelmasi, mutta

Jos myönnät, niin kerro jokin tapa, miten tämä ongelma saataisiin edes puheenaiheeksi, ilman, että asioista voidaan näin alkajaisiksi edes puhua niiden oikeilla nimillä....

ILMAN, ETTÄ KALTAISESI RIKOLLINEN alkaa herjaamaan, mitä kommenttisi aivan selkeästi oli.

Tekstisi oli juridisesti paljon raskauttavampaa kuin Halla-ahon koskaan, jos vain lakia luettaisiin kuten se on tarkoitettu.

  
  21. joulukuuta 2008 16:35:27

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Sisäpiirihuumori ei välttämättä edistä itse asiaa, mutta naurattaa, jos jutut ovat oikeasti hauskoja.

Olen periaatteellisesti eri mieltä vihreä/az/A.N.:n kanssa salonkikelpoisesta maahanmuuttokritiikistä. Sellainen vaatii liian paljon kompromisseja totuuden kustannuksella ja kumartelua vääriin suuntiin. Jussi Pajusen ulostulo näytti, miten asialliselle ja poliittisesti korrektiin ilmiasuun puetulle kritiikille käy.

Silti pidän nimimerkki vihreä/az/A.N.:ää tarpeellisena kriitikkona, joka muistuttaa tosiasioista ja keskinäisen kehumisen kerhon vaaroista. Kritiikki on tarpeellista silloinkin, kun se ei välttämättä ole perusteltua. Sitä kannattaa kuunnella, koska sen esittäjä on haitallisen maahanmuuton vastustamisen suhteen pääpiirteittäin samoilla linjoilla.

Tuo vihreä/az/A.N.:n siteeraama reinoblogin artikkeli on tietysti ylilyönti. Ylipäänsä en pidä alapääjutuista poliittisen keskustelun yhteydessä. Sellaiset pitäisi jättää suosiolla Cosmo "Raiskaajan siitin on oikeuden miekka" Hunkin kaltaisille kirjoittajille.
21. joulukuuta 2008 16:18:42"

----------------------
Ilmoitan, että olet joko tyhmä - tai trolli, nimimerkkiä (jolla tahdot itsesi sotkettavan vasarahammeriin - mutta etpä uskalla sähköpostiosoitettasi etkä "kotisivuasi" ilmoittaa)myöten. Cosmo Hunk lainasi Panu Höglundia (esittäessään vastaesimerkin J.H-a:n väitettyyn naisvihamielisyyteen, jossapa vielä lähteenä käytetty Höglundin sanomisia) eikä puhunut itsenään.
  
  21. joulukuuta 2008 16:41:05

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hammer, en ole käsittääkseni ehdottanut kumartelua totuuden kustannuksella. Kritiikkini on kohdistunut lähinnä maahanmuuttokritiikin muotoon ja kohderyhmiin, ei niinkään sisältöön.
En kannata poliittista korrektiutta. Sen sijaan kannatan poliittista tavoitteellisuutta, vastapuolen kunnioittamista ja dehumanisoinnin välttämistä, sekä asiakysymysten henkilöimisen välttämistä. Kaikissa missä Scripta on epäonnistunut, ja siksi suurelta osin itse aiheuttanut henkilöityneen mediareaktion.

Multinicki gloamingille: Jos keskustelulle homman muodoista, tavoitteista, toiminnasta jne. ei ole tulevaisuutta, niin epäilen ettei sitä ole silloin hommallekaan asetettujen tavoitteiden osalta. Alleviivaan sen keskeisen totuuden, että yhdetkään "hommailijat" eivät Euroopassa ole "hommassaan" onnistuneet, ja kaikki ovat varmasti jossain vaiheessa olleet ihan yhtä "nousussa" kuin tämä kotimainen hommamme. 15 vuotta tästä eteenpäin ja olemme siellä missä Ruotsi nyt. Silloin voi sitten keskustella, miksi homma ei koskaan valtavirtaistunut.
Keskustelua siitä, mitä valtavirtaistuminen edellyttää, millainen sen luonne on jne. pitäisi käydä NYT.

Pidän tätä kysymystä niin keskeisenä ja tähdellisenä, ja mielestäni perustellusti, että jos ylipäänsä otan osaa "hommaan", niin suurelta osin tämän kysymyksen tiimoilta. Adelphin ehdottama keskusteleminen englanniksi joidenkin tuntemattomien kanssa, _ei_ ole sille vaihtoehto.
  
  21. joulukuuta 2008 16:42:09

Nimi : Sori väärä linkki suvaitsevaisten puheisiin;)
Kotisivu : http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/forum.jspa?forumID=752
  
Viesti : Eli jollei tämäkään toimi, niin keskustelut/kotimaa/ Halla-aho pesee kätensä äärihörhöistä. Eikä halua olla rasisti
  
  21. joulukuuta 2008 16:44:19

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Kenellekään ei ole epäselvää se, mihin pyrit. Ärtymystä herättää lähinnä kyvyttömyytesi ymmärtää, että metodisi on oman tavoitteesi kannalta yhtä epäonnistunut kuin oma metodini (sinun mukaasi) oman tavoitteeni kannalta.
  
  21. joulukuuta 2008 16:45:48

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jha: "A.N.: Kenellekään ei ole epäselvää se, mihin pyrit. Ärtymystä herättää lähinnä kyvyttömyytesi ymmärtää, että metodisi on oman tavoitteesi kannalta yhtä epäonnistunut kuin oma metodini (sinun mukaasi) oman tavoitteeni kannalta."

Niin sinun yleisiä vastineitasi ovat olleet: "itkua" "vinkumista" "nillitystä" "pitää tunkkinne" jne. et ole juuri keskustellut kysymyksistä asiatasolla, perustellut tavoitteita tms.

Tuo kommenttisi että tavoitteena juuri on vaa'ankieliasema, oliko se vitsi, ajattelemattomuutta? Vai oletko oikeasti niin tietämätön Suomen poliittisesta kartasta?

Entä perustellut, pohditut, asiakysymyksiin vastaavat kantasi koskien tavoitteellisuutta, poikkipoliittisuutta, yhteistyön edellytyksiä jne.?

Millaisina esim. näet nuo edellytykset? Kiinnostaako kysymys sinua? Pidätkö sitä tärkeänä? Miten pyrit / olet pyrkinyt sen pohjalta toimimaan?

jne.

Kysymyksiä on ollut paljon, oletko niistä koskaan varsinaisesti asiatasolla keskustellut?

Tiedostatko mahdollisuuden, että "halla-aholaisuus" voi stigmatisoida julkista keskustelua aiheesta maahanmuutto ja monikulttuurisuus? vrt. Kirsi Pihan, Soininvaaran, Paavo Lipposen, kaikkien suurimpien medioiden reaktiot. Kuinka suurena näet omien henkilöön käyneiden ja loukkaavan törkeiden kirjoitustesi merkityksen tätä koskien?

Mistä lehdet olisivat kirjoittaneet, jos eivät olisi voineet poimia noita muutamia nyt moneen kertaan toistettuja pätkiä?

Kaatuuko Scripta todella niiden mukana? Etkö tee kompromisseja?

Keskustele. Perustele. Näytä mitä oikeasti näihin kysymyksiin vastaat.
Olisi todellakan mielenkiintoista käydä aiheesta edes yksi perusteluvastuullinen dialogi. Sellainen siis joka on edellytetty käsittelemään esitettyjä argumentteja, eikä sivuuta niitä itkuna, vinkuna, tillityksenä jne.
  
  21. joulukuuta 2008 16:56:10

Nimi : gloaming
  
Viesti : A.N.,

Aiempien kokemusteni perusteella en toki elätellyt kovin suurta toiveikkuutta kyvystäsi itsekritiikkiin.
  
  21. joulukuuta 2008 16:56:44

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : A.N.: "Itse en oikeasti tiedä tietokoneista juuri yhtään mitään, koska ne eivät teknisesti ole koskaan kiinnostaneet. Yritin äsken tuota modeemin sammuttamista ja IP-osoite oli edelleen sama."

Kokeile painaa virtakytkintä vasemmalla kädellä, samalla piirtäen kahdeksikkoa ilmaan oikealla kädellä.
  
  21. joulukuuta 2008 17:02:28

Nimi : hei gloaming ja A.N.
Kotisivu : Vaikka palsta maailman menoa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ihan kivat keskustelut teillä.

Tuolla yllämainitussa foorumissa voisitte tehdä sitä ihan rauhassa, ilman esim. minun tarpeettomia huomautuksia siitä, että mielenkiinto alkaa mennä.
Ties vaikka jokin asiapitoinenkin juttu jäisi tässä välissä lukematta
  
  21. joulukuuta 2008 17:03:18

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kokeile painaa virtakytkintä vasemmalla kädellä, samalla piirtäen kahdeksikkoa ilmaan oikealla kädellä."

Hauskaa. Googlasin tuosta jotakin, ja ilmeisesti jonkun toisen pitää ottaa IP-osoite, tai se palaa samana. Myös jostain "MAC":sta oli jotain puhetta, miksi osoite ei muutu.
Mutta ehkä sinäkin tiedät näistä ihan yhtä vähän kuin minä.
  
  21. joulukuuta 2008 17:04:45

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En kannata poliittista korrektiutta. Sen sijaan kannatan poliittista tavoitteellisuutta, vastapuolen kunnioittamista ja dehumanisoinnin välttämistä, sekä asiakysymysten henkilöimisen välttämistä."

Olen itse ollut varsin lyhyen aikaa mukana "hommassa" eli keväästä 2006. Edustan selkääntaputtelijoita enkä mielelläni arvostele samaa mieltä olevia muutoin kuin rivien välistä.

Minusta tavoite on harvinaisen selkeä eli Suomen maahanmuuttopolitiikan muuttaminen siten, että se palvelee ensisijaisesti Suomen kansalaisten etua ja Suomen säilymistä pääpiirteittäin nykyisen kaltaisena kansakuntana ilman suuria itse aiheutettuja muutoksia väestön etniseen koostumukseen.

Koska "homma" perustuu varsin sekalaisen seurakunnan vapaaehtoiseen toimintaan, se ei voi olla kovin ammattimaista ja tavoitteellista. Minusta Jukka Mäki-Ketelän masinoima adressi oli erinomainen osoitus siitä, mihin tällaisen toiminnan avulla parhaimmillaan pystytään.

"Kaikissa missä Scripta on epäonnistunut, ja siksi suurelta osin itse aiheuttanut henkilöityneen mediareaktion."

Mediareaktiota ei nähdäkseni voinut välttää. En syytä tästä Scriptaa vaan median rakennetta ja vakiintuneita toimintatapoja. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että valtamedian uskottavuus asetetaan kyseenalaiseksi niillä keinoilla, joita internet tarjoaa.

Munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia. Tietyt suvaitsevaiseen ajatteluun liittyvät oletukset ja tabut on murskattava sen sijaan, että yritettäisiin pelata suvaitsevaisten peliä suvaitsevaisten säännöillä. Mielestäni Scripta on tässä onnistunut erinomaisen hyvin.

"Alleviivaan sen keskeisen totuuden, että yhdetkään "hommailijat" eivät Euroopassa ole "hommassaan" onnistuneet, ja kaikki ovat varmasti jossain vaiheessa olleet ihan yhtä "nousussa" kuin tämä kotimainen hommamme."

Euroopan "hommat" on kaikki aloitettu tyhjästä amatöörivoimin kuten tämä kotimainen "hommamme". Aivan varmasti virheitä on matkan varrella tehty ja tullaan tekemään.

Roomaa ei rakennettu päivässä ja useimmat Euroopan "hommat" ovat oppineet virheistään. Suurin virhe Euroopan hommissa oli se, että niihin kertyneiden oikeiden natsien annettiin käyttää "hommaa" hyväksi ja kompromettoida itse asia. Natsikortti oli ja on edelleen "homman" vastustajille voimakas ase, joka toimii, koska media on niin paljon vasemmalle kallellaan.

"15 vuotta tästä eteenpäin ja olemme siellä missä Ruotsi nyt. Silloin voi sitten keskustella, miksi homma ei koskaan valtavirtaistunut."

Voisin melkein lyödä vetoa, että Ruotsin tie ei koskaan ole Suomen tie. Maiden poliittinen kulttuuri poikkeaa toisistaan paljon ja ihmiset täällä pääpiirteittäin näkevät sellaisen tekopyhyyden läpi, joka Ruotsissa on tavanomaista.
  
  21. joulukuuta 2008 17:07:10

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Tiedostan täydellisesti, että olen tehnyt matkan varrella virheitä. Valitettavasti tämä tiedostus sekä virheistä oppiminen ei sinulle riitä. Sinun mielestäsi virheet pitäisi jälkikäteen tehdä tekemättömiksi, ja siihen minä en kykene. Kaatuneen puuron vuosikausia jatkuva itkeminen on vinkumista ja nillitystä.
  
  21. joulukuuta 2008 17:20:11

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hammer, optimismisi on hienoa, kuitenkin, jos (kun) Thorsin laki nyt menee lävitse, niin Suomessa mahdollistetaan lakisääteisesti sellainen kehitys, joka jo vuosikymmenessä voi tuoda Suomeen Ruotsia lähentelevän tilanteen.
Kun laki sallii tulijoiden jäädä, niin minkä teet?

Olet oikeassa Keski-euroopan natseista. Se oli yksi syistä reaktioon homma-foorumilla.

"Mediareaktiota ei nähdäkseni voinut välttää. En syytä tästä Scriptaa vaan median rakennetta ja vakiintuneita toimintatapoja."

Mediareaktio kuitenkin pohjasi Scriptan törkeyksien siteeraamiseen. Entä jos niitä törkeyksiä ei olisi ollut, mutta sisältö muuten sama, miten media olisi silloin reagoinut? Millaisia ne artikkelit olisivat konkreettisesti olleet? Mielestäni tässä kysymyksessä on puoli totuutta kumpaankin suuntaan, eikä se johdu yksin mediasta. Kokeilepa vaikka luetuttaa kirjoitus Puumalaisesta jollekin tutullesi, joka ei mediasta eikä halla-ahosta perusta, ja katso kumpaan suuntaan reaktio kääntyy.
  
  21. joulukuuta 2008 17:20:30

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Mediareaktio kuitenkin pohjasi Scriptan törkeyksien siteeraamiseen. Entä jos niitä törkeyksiä ei olisi ollut, mutta sisältö muuten sama, miten media olisi silloin reagoinut?

Asia on helppo todeta, vrt. Pajusen puheenvuoro.

Ensin tavalliset tyrmäykset ja kliseet.

Sitten syvä hiljaisuus.

Minä ainakin ylitän kipukynnyksen, ja vaikka suuri osa ihmisistä uskoo sellaisenaan sen, mitä lehdet kirjoittavat, huomattavan moni tulee tänne tutustumaan ja ryhtyy fundeeraamaan asioita. Jos Homma perustuisi pelkkiin asiallisiin puheenvuoroihin, kukaan ei kuuntelisi. Sinä voisit käydä sitä valtavirtakeskusteluasi Oden vieraskirjassa, mutta tavalliset ihmiset eivät a) olisi ikinä kuulleet argumenteistasi, b) jaksaisi lukea niitä vaikka löytäisivätkin, c) ymmärtäisi vaikka lukisivatkin. Elitismi ja varsinkin rationalismi, josta olet minua moittinut, on nimenomaan sinun ongelmasi.
  
  21. joulukuuta 2008 17:27:29

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "A.N.: Tiedostan täydellisesti, että olen tehnyt matkan varrella virheitä. Valitettavasti tämä tiedostus sekä virheistä oppiminen ei sinulle riitä. Sinun mielestäsi virheet pitäisi jälkikäteen tehdä tekemättömiksi, ja siihen minä en kykene. Kaatuneen puuron vuosikausia jatkuva itkeminen on vinkumista ja nillitystä."

Miksi J.P. Roos on sitten sihisevä plasmamöykky, jolla vihjataan olevan mielenterveysongelmia? (En väitä, etteikö voisi olla totta, mutta ulkopuoliselle tuollainen assosioituu negatiivisena, harva kun heistä on käynyt Roosin kirjoituksia lukemassa.)

Minkä takia puhua "vahingonilostasi" Pippa Baccan kohtalon yhteydessä?

Entä miksi yrittää nolata Marika 16v. blogikirjoituksessa heti vaalien jälkimainingeissa?

Entä vastineesi Esa Mäkiselle, jossa jokaisesta kohdasta pitää tehdä joku "nillitys" ja "vinkuna" vaikka yleisesti kirjoitus oli hyvinkin inhimillinen. Miten media tuollaisen lukee?

Entä epäilys vähättely siitä, että olisivatko Ukkola (tms.) saaneet uhkauksia? Saihan Thorskin niitä blogiinsa. Jos koskaan olet lukenut Iltalehden tms. saastaista foorumia, niin sinne kirjoitetaan aivan julmettua saastetta (useimmiten Thorsista) ja nimesi mainitaan aina välillä näissä yhteyksissä.

Näetkö yhteyttä joidenkin Scriptaa lukevien "kiljuskinien" kommentoinnin ja sen välillä, että olet dehumanisoinut, tehnyt "epäihmisiä" monista kritiikkisi kohteista? En ole huomannut, että tämä olisi juuri muuttunut.

Thors on esimerkiksi "moraalisesti kelpaamaton". Oikeasti Thors on hyvin todennäköisesti mukava täti, joka vain sattuu olemaan maailmanhahmotukseltaan ikävästi pihalla.

En muista, että halla-aholaisuuden kritiikissä olisin syyttänyt sinun olevan valehtelija, moraalisesti kelpaamaton jne. itse ainakin yritän, useasti siinä varmasti epäonnistuen, puhua asiasta.
  
  21. joulukuuta 2008 17:30:48

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: ...ulkopuoliselle tuollainen assosioituu negatiivisena...

Mahdollisesti, mutta yleisesti ottaen teet sen virheen, että käytät itseäsi mittarina ennakoidessasi "ihmisten" reaktioita. On varsin paljon ihmisiä, jotka pystyvät ohittamaan tuollaiset tai jopa kykenevät nauramaan niille.

Uskoisin, että vähintään yhtä suuria negaatioita herättää asenne, jota heijastavat esim. Oden vieraskirjassa esittämäsi arviot, että läsnäolevat keskustelijat, sinä mukaanlukien, ovat huomattavasti älykkäämpiä kuin "tavalliset" ihmiset.

Voin olla ajoittain brutaali kusipää, mutta - yllätys yllätys - merkittävä osa kansasta koostuu samanlaisista.
  
  21. joulukuuta 2008 17:38:10

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : vihreä/az/A.N.
"jos (kun) Thorsin laki nyt menee lävitse, niin Suomessa mahdollistetaan lakisääteisesti sellainen kehitys, joka jo vuosikymmenessä voi tuoda Suomeen Ruotsia lähentelevän tilanteen."

Juuri siksi "homman" pitäisi seuraavat kuukaudet keskittyä Thorsin esityksen pitämiseen esillä julkisuudessa niillä keinoilla, joita meillä on käytettävissä.

Kieltämättä tuo "täkyn" poisto lakiesityksestä oli onnistunut veto lakiesityksen laatijoilta eli siihen oli selkeästi varauduttu etukäteen.

Myös lakiesityksen vastustamisen puoluepolitisointi haittaa "hommaa", koska kansanedustajien on paljon helpompi kannattaa esitystä, jos vastustajat leimataan perussuomalaisiksi.

Toisaalta puoluepolitisointi on välttämätöntä, koska "homma" ei etene ilman sen takana olevaa poliittista ryhmittymää.
  
  21. joulukuuta 2008 17:41:13


guestbook © freebok.net