14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109576-109600

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N., Adelphi esitti listan vaihtoehtoisia toimintatapoja sinulle. Olet pari vuotta puhunut täällä samoista asioista, etkä ole saanut vastakaikua. Luuletko että se muuttuu jos jatkat samalla tyylillä? Ei se muutu. Hukkaat aikaasi ja tuhlaat kirjoittajanlahjojasi.

Kritiikki on tarpeellista. Mutta jos se ei tehoa, pitää osata muutakin kuin kritisoida samalla tavalla ad nauseam. Jussi kritisoi Scriptassa monikultturismia vuosikaupalla, ilman vaikutusta politiikkaan, ja totesi lopulta, että lähdetään sitten itse politiikkaan. A.N. voisi kokeilla jotain vastaavaa muutosta toimintaansa. Ehkä se toimii, ehkä ei. Mutta on se ainakin jotain uutta.

Mitä tulee 100/199 -tilanteeseen, asiaa voi joko pohtia loputtomiin, tai sitten voi toimia. Optimaalista olisi toki, että koneisto alan ammattilaisia juonisi asiaa koko ajan, mutta kun sellaista koneistoa ei ole. Minä näen asian niin, että pitämällä maahanmuuton ja monikulttuurin ongelmista meteliä, pyritään herättämään valtapoliitikot asiaan, samalla tavalla kuin vihreät aiemmin herättivät valtapuolueet ympäristöasioihin. Ei tässä hallitukseen tarvitse päästä. Se on ihan sama, suojeleeko Suomea maahanmuuton ja monikulttuurisuuden ongelmilta Kokoomus, Keskusta vai Persut. Pääasia on se, että saadaan joku tekemään se. Voihan tässä loputtomiin vatvoa sitä, miten ja milloin tähän päästään. Aina toki kannattaa miettiä. Mutta loputtoman miettimisen ohessa kannattaa myös tehdä jotain, tai aika loppuu kesken. Sinua, A.N., kun se pohtiminen näyttää kiinnostavan, suosittelisin myös tekemään niin, jossain sellaisessa ympäristössä joka mielestäsi tukee sitä. Kukin tekee sitä mitä osaa ja tahtoo. Tässä ei ole mitään puoluepamppua joka päättäisi mitä saa tehdä.

Minulla ei ole mitään sinua vastaan, A.N. Sen takia minua harmittaa se, että saman asian kannattajien tarvitsee riidellä turhasta.
  
  21. joulukuuta 2008 13:24:00

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eikö A.N. siis haaskaa aikaansa pyrkiessään kouluttamaan sutkauttelijoita, joiden kapasiteetti ei riitä muuhun kuin sutkautteluun?"

"Toinen vaihtoehto on ryhtyä käsittelemään itse asiaa, ts. maahanmuuttopolitiikkaa, omista ja paremmista lähtökohdista. Tehdä vaikkapa se wikipedia-tyylinen esitys. Eikä vinkua siitä, että joku muu ei tee sitä."

En tosin tiedä mitä kaikkea A.N:n ja Halla-ahon välillä yksityisesti on käsitelty ja vaikka ylläoleva onkin tietysti vastaus trollaukseen, niin kyllä tästä syntyy hieman sellainen kuva että sitä peiliin katsomista voisi harrastaa puolin ja toisin. "Vinkumisesta" puhuminen ei vaikuta kovin hyvältä, vaan lähinnä tarpeettomalta vihamielisyydeltä ja vastaanottokyvyttömyydeltä kritiikkiä (joka ei edes ole pelkkää kritiikkiä) kohtaan.

Tämän lisäksi on käsittämätöntä että Homma-foorumille ei muka mahdu A.N:n kaltainen keskustelija mukaan, kun katsoo muuten keskustelujen aihepiiriä ja sisältöä. Jos, kuten eilen joku (ylläpitoon kuulumaton tosin) mainitsi, Homma-foorumista onkin tarkoitus tehdä "halla-aholaisten" selkääntaputtelijoiden sisäpiiripalsta, jossa toistellaan miten homma on nousussa ja ollaan kaikki samaa mieltä eikä yhtään "vängätä" niin olenpa todella pettynyt. Luulin nimittäin kyseessä olevan yrityksen parantaa mahdollisuuksia oikeaan keskusteluun useista aiheista yht'aikaa ja eri näkökulmista sekä laajentaa käyttäjämäärää, mutta nykytilanteen valossa vaikuttaa pahasti siltä että vieraskirjasta tutulle joviaalille reinolle on noussut ns. neste pahemman kerran päähän ja muut sitten varovasti peesailee kun ei hommassa oikein näköjään voi eri mieltäkään olla.
  
  21. joulukuuta 2008 13:25:09

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Ignore olis jyrkkä juttu.

Vakavissaan, niin mitään monopolia ei käsittääkseni sinänsä ole.

Kukin tulee autuaaksi tavallaan, Sepi omallaan ja joku muu jollain toisella. Yks vaikuttaa lähiympäristössään juttelemalla ja toinen kaavailee projektia joka vaatii valtavan työpanoksen. Rahaa on perinteisti pidetty auttavana välineenä motivoimiseen, ellei oo, on muunlaisen houkuttelun ja taivuttelun varassa. Inttäminen ja tyrkyttämien ad infinitum ei kuulemma ole sieltä parhaimmasta päästä.

Jos ei onnistu myymään juttuaan se on kai pitkälti tough luck sitten tai henk. koht. strategiapalaverin paikka.

Mulla ei riitä kapasiteetti kuin one-linereihin.
  
  21. joulukuuta 2008 13:30:05

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tässä välissä haluaisin sanoa jotain nimimerkistä Opuksen valvova silmä.

"Opuksen valvoja silmä" rekisteröityi Homma-forumille 16.12.2008 00:04:22. Nimimerkki Surreal oli viimeksi sisäänkirjautuneena forumilla 15.12.2008 23:36:57. Opuksen valvova silmä tietääkseni ilmestyi myös ensimmäisen kerran kirjoittamaan tänne vieraskirjaan Surrealin ilmoitettua poistumisestaan Homma-forumilta. Aikaisemmin kys. nimimerkkiä ei ole nähty.

Opuksen... viestitti heti rekisteröitymisensä jälkeen:
- "Missä ovat kaikki monikulttuurisuuden puolustajat? Homma ei toimi, samanmielisyys ei ole koskaan toiminut."
- "Mikä tämä paikka on edes olevinaan? Miten tämä liittyy Scriptaan, jos täällä on sallittu vain yksi mielipide?"

Opuksen... osallistui keskusteluun useissa ketjuissa, ja ehti kommentoida kriittiseen sävyyn Halla-ahon tapaa kirjoittaa. Nämä väännöt Jussin ilmaisutavasta sujuivat Opuksen... ja muiden käyttäjien välillä suht asiallisesti. Reino ei osallistunut, muuten kuin kommentoimalla, että Homman kirjasto -osastolle kerätään ketjuja Jussin kirjoituksista ja niitä voi käydä kommentoimassa siellä.

Sitten kuitenkin tapahtui jotain. Nimimerkki Opuksen... esitti eräässä ketjussa huolensa siitä, että ketju olisi tarkoitettu herättämään ennakkoluuloja maahanmuuttajia kohtaan, ja ehdotti ketjun lukottamista. Modet eivät suostuneet, ja joitakin Opuksen... viestejä siivottiin kyseisestä ketjusta Kyöpelinvuorelle.

Pian Opuksen... kommentoi seuraavasti: "Reinolle terveisiä: tee sama vielä toisen kerran, niin häivyn täältä ihan vapaaehtoisesti pyytämättäkin."

Tämä kuulosti joidenkin mielestä tutulta. Viestin siirtämisestä huolimatta Opuksen... jatkoi vielä: "Itse tulkitsin että tämä ketju on osa peloittelua jossa toistellaan maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kytkeytyviä negatiivisia yhteiskunnallisia ilmiöitä." Tästä hyvästä Reino antoi hänelle varoituksen.

Opuksen... reagoi: "Varoitus oli näköjään Reinolta. Ilmeisesti Halla-ahoon kohdistunut kritiikki on jäänyt vaivaamaan. Ei mitään henkilökohtaista varmaankaan?"

Tästä heräsi kysymyksiä siitä, mitä henkilökohtaista voisi olla kyseessä, kun nimimerkit Reino ja Opuksen... eivät olleet forumilla missään vaiheessa merkittävästi väitelleet Halla-ahon kritisoinnista. Tästä johtuen Reino vastasi Opukselle... näin:
"Mitä ihmeen henkilökohtaista? Enhän minä edes tunne sinua? Vai tunnenko? Tunnemmeko me kaikki jo sinut? Kuulostat jotenkin kovin tutulta. Luetaanpa tähän väliin käyttäjältä Surreal viesti, jossa hän valittelee, että minulla on jotain henkilökohtaista häntä vastaan ja minun vastaukseni siihen"

Ja kaikki tietänevät mitä tästä seurasi. Totuus on, että minä en tiedä kuka Opuksen... on. En tiedä miksi hän ilmestyi alle puoli tuntia Surrealin katoamisen jälkeen sekä Hommaan että (muistaakseni) myöhemmin myös vieraskirjaan. En tiedä miksi hän oletti jonkin Halla-ahoon kohdistuneen kritiikin jääneen vaivaamaan Reinoa, joka ei ollut kyseistä kritiikkiä kyseiseltä käyttäjältä pahemmin kommentoinut. Sen tiedän, että tästä helposti tulee vähän vainoharhaisemmalle mieleen, että Surreal ja Opuksen... voisivat olla sama mies.

Jos Opuksen... lukee tätä, hän voisi kertoa tarinansa.

No joo. Niin kuin sanoin, minun mielestäni A.N. mahtuu vallan loistavasti Homma-forumille. Mutta voisi sitä vähän yrittää olla yhteistyöhenkinen. Jos nyt paha natsimode sanoo, että "älä sano Blut und Boden Tuvan puolella", niin ei sitä heti seuraavassa viestissä välttämättä tarvitse sanoa. Mutta tällaista tämä on, kun omaa ylpeyttä pitää tiukasti puolustaa.

Homma-forumin ei ole tarkoitus olla mikään selkääntaputtelukerho, vaan myös erimielisiä toivotaan mukaan, jos heitä kiinnostaa keskustelu. Mutta kyllä sitä voisi ihan kohteliaisuudesta olla vikuroimatta moden antamaan varoitusta vastaan. Juttuhan on niin, että monessa forumissa modelinjan julkisesta arvostelusta heilahtaa Illmanin henkinen ikibänni heti ensimmäisellä kerralla.
  
  21. joulukuuta 2008 13:34:21

Nimi : reino
Kotisivu : http://hommaforum.org/index.php?topic=207.0
  
Viesti : Muutama kommentti tapaukseen A.N.

Annetut IP-bannit ovat voimassa pysyvästi ja niillä on Hommafoorumin administraattorien tuki. JatkossaKAAN pysyviä kirjoituskieltoja ei anneta yhden henkilön päätöksellä.

Tapahtumien kulku selviää riittävällä tarkkuudella esim. yllä linkissä olevasta ketjusta. Suosittelen tosin itse kutakin käyttämään aikansa paremmin. Melko uuvuttavaa vänkäämistä on.

Lohdutukseksi banneista lupaan linkittää A.N:n Halla-aholaisuuden kritiikkiblogin oikein kunniapaikalle Homman Kirjastoon, kuitenkin sillä ehdolla, että käytät sitä vain halla-aholaisuuden kritisoimiseen, mutta et tee siitä kaatopaikkaa, johon käyt tonkimassa Hommafoorumilta näytille sellaisia tekstejä, jotka ovat mielestäsi epäsopivia, rasistisia tai pöyristyttäviä. Meillä on omatkin roskikset olemassa.

Hommaforum on nyt ollut käytössä vasta yhden viikon. Rekisteröityneitä jäseniä on 767. Keskusteluketjuja on 400 ja viestejä lähes 7000. Ensimmäisen viikon tohinoissa on jouduttu bannaamaan 4 käyttäjätunnusta, joista 2 kuuluu A.N:lle, yksi ei millään malttanut olla tunnustautumatta natsiksi joka yhteydessä ja neljäs on eräs tunnettu Pilakuvataiteilija. Minun nähdäkseni kaikkein heppoisimmilla perusteilla bannattiin nimenomaan tämä Pilakuvataiteilija, mutta aiemmat saavutukset saattoivat vaikuttaa asiaan.

Foorumilta on myös omasta tahdostaan poistunut useita käyttäjiä, jotka ovat huomanneet, että ei tämä olekaan heidän paikkansa. Osa on poistunut siksi, että Hommaforum ei ole kansallissosialistinen. Osa on ilmoittanut syyksi sen, että Hommaforum on liian tyly vihreille. Keskimäärin aika normaalia touhua siis.

Tässä vaiheessa pyytäisin Hommafoorumille TYÖRAUHAA. Kenenkään ei ole pakko olla mukana, mutta olisi kiva, jos tahallaan ei laitettaisi kapuloita rattaisiin.

Nyt ei ole aikaa vängätä samoista asioista loputtomiin. Nyt pitää vihdoin päästä tekemään Hommia. Nyt meillä on yksi kuukausi aikaa kaataa Thorsin laki, joka toteutuessaan olisi hirvittävä isku Suomelle. Tätä taistelua ei voiteta käymällä salonkikelpoista keskustelua halla-aholaisuuden kritiikistä netissä, vaan se on vietävä sinne, missä ihmiset ovat.

A.N:n kohdalla olen valmis keskustelemaan sellaisesta vaihtoehdosta, että ensi vuoden puolella IP-banni poistetaan joko siitä kaapelimodeemiliittymästä tai ADSL-liittymästä, jolloin pääset lukemaan viestejä, mutta kirjoituskielto pysyy.

Adelphi kirjoitti hyvin viisaita neuvoja siitä, miten sinun kannattaisi toimia. Siis jos tarkoituksenasi on saada aikaan jotakin rakentavaa.

Jatkossa en enää ehdi lukea Vieraskirjaa. Jussin toiveen mukaisesti Hommafoorumin ylläpito ei kommentoi mitään foorumiin liittyviä asioita täällä. Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä joko minuun tai Hommafoorumin omistajaan:

hommaforum (a) yahoo.com
  
  21. joulukuuta 2008 13:39:57

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Keksin juuri syyn jonka toteutuessa voisin harkita kannattavani nykyistä mittavampaa maahammuuttoa. Jos Karjala palautettaisiin voi olla tarvetta työvoimalle. Muuten sitä tarvetta nähdäkseni isommin ole.
  
  21. joulukuuta 2008 13:50:45

Nimi : Razze
  
Viesti :
"Erilaisia web-galluppeja on esitetty todisteeksi julkisuuspelissä onnistumisesta, mutta ne eivät kerro yhtään mitään, koska jokaikinen äänestys mainitaan murossa, joka masinoi tuhansia ääniä ja vääristää äänimäärältä rajoitettujen web-gallupien lukemat merkityksettömiksi."

A.N., luin tuon ylläolevan lauseen viisi kertaa läpi, ajatuksella, mutta en ymmärrä sitä. Sanat ovat toki ymmärrettäviä suomenkielen sanoja, mutta sellaisessa järjestyksessä, etteivät ne noin yhteenliitettynä lauseen muotoon tarkoita yhtään mitään mielestäni.
Mitä ihmeen "muroja" ja miten murot liittyvät gallupeihin?
Voisikohan tässä piillä syy siihen, miksi kirjoittelusi tuntuu herättävän joissain negaatioita? Eli sanomaasi ei vain yksinkertaisesti ymmärretä, tai kirjoitustesi takana oleva ajatus jää vähintään epäselväksi? Jos pyrkisit selkiyttämään ilmaisuasi, ts. sanomaan suoraan, lyhyesti ja ytimekkäästi, mitä mieltä olet mistäkin asiasta?
Mainittakoon vielä, että ammattiini kuuluu kirjoittaminen ja sanojen kanssa pyörittely, joten olen tottunut ratkomaan kielellisiä pulmia.
  
  21. joulukuuta 2008 13:52:54

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : tapio
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Olenko peräkamaripoika? Minulla on noin 150 neliötä.

21. joulukuuta 2008 13:15:47
__________________________________

Ei, valitettavasti Tapio et pääse MC-Peräkammareiden jäseneksi, kuuluisi olla ALLE 150 neliötä, esim.149,5 neliötä on riittävä.
Voit kuitenkin olla ns."Wannabe peräkammarin poika" ja toivoa että neliömittausta ei suoriteta tai sitten saada tämän arvonimen suurelta Gurulta.
Tunnet kyllä suuren Gurun kun sellaisen kanssa kosketuksiin joudut...Suuri Guru saattaa näyttää vaikkapa kaksikymppiseltä tyttöseltä (Arafat kaulahuivissaan) jonka jutut tuntúvat mielettömiltä ja ehdottomilta, mutta älä anna sen hämätä,hän tietää,hänellä on suurin viisaus hallussaan...

Itse olen saanut peräkammarin pojan arvon suurelta Gurulta, pikaisesti muutaman lauseen perusteella, neliöitä ei onneksi tässä tapauksessa tarkistettu koska niitä on kertynyt erillaisissa muodoissaan jo runsaasti yli hyväksytyn.  
  21. joulukuuta 2008 13:55:04

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "A.N., luin tuon ylläolevan lauseen viisi kertaa läpi, ajatuksella, mutta en ymmärrä sitä. Sanat ovat toki ymmärrettäviä suomenkielen sanoja, mutta sellaisessa järjestyksessä, etteivät ne noin yhteenliitettynä lauseen muotoon tarkoita yhtään mitään mielestäni.
Mitä ihmeen "muroja" ja miten murot liittyvät gallupeihin?
Voisikohan tässä piillä syy siihen, miksi kirjoittelusi tuntuu herättävän joissain negaatioita? Eli sanomaasi ei vain yksinkertaisesti ymmärretä, tai kirjoitustesi takana oleva ajatus jää vähintään epäselväksi? Jos pyrkisit selkiyttämään ilmaisuasi, ts. sanomaan suoraan, lyhyesti ja ytimekkäästi, mitä mieltä olet mistäkin asiasta?
Mainittakoon vielä, että ammattiini kuuluu kirjoittaminen ja sanojen kanssa pyörittely, joten olen tottunut ratkomaan kielellisiä pulmia."

Muropaketti on aika tunnettu keskustelupalsta plaza.fi:n(?) alla. Muutenkin lause oli kyllä täysin ymmärrettävä, joten henkilöltä, jonka "ammattiin kuuluu kirjoittaminen", olisin kyllä odottanut vähän enemmän.
  
  21. joulukuuta 2008 14:04:36

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Paavo Lipponen on yksilöinyt Jussi Halla-Ahoon yhdistettävissä olevan termin "akateeminen" ja "perustella" ja liittänyt nämä termeihin "äärioikeistolainen" ja "30-luku".

Lipposta pelottaa ekhitys, jossa akateemiset henkilöt perustellen osallistuvat poliittiseen toimintaan? Mitä?

  
  21. joulukuuta 2008 14:07:50

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : muro = http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/ keskusteluryhmä. Mitä tuossa tarkoitettiin niin tuolla on enempi & vähempi teknisiä kavereita joilla on a) osalla halukkuus ottaa osaa nettiäänestyksiin ja jotka b) osaavat niitä halutessansa myöskin manipuloida.

Olen seurannut mielenkiinnolla tätä tapahtumaketjua. A.N:ltä (jonka juttuja olen lueskellut mielenkiinnolla - ei todellakaan mitään hlökohtaisuuksia häntä vastaan) ilmeisestikin pieni arviointivirhe. Turha kuvitella että pelkästään ip-osoitteisiin porukka jumiutuisi noissa tsekkauksissaan, kirjoitustyyli & ajankohdat vaikuttavat asioihin myöskin. 1+1 on edlleenkin 2. Täällä on mukana sekä a) tietotekniikan ammattilaisia että b) myöskin vuosikausia nettikeskusteluita seuranneita henkilöitä. Pelisilmä kehittyy havaitsemaan asioiden väliset yhteydet, treenaaminen tekee mestarin (huom. pieni alkukirjain :)

Sanoisin niin että 98-99% tod.näk. sitä nyt yritettiin hiukkasen juksata. Tiedän jotta moista on erittäin hankala ääneen tunnustaa (vaikka arvostaisin toki sitä kovin), toivon kuitenkin ettei tämä nyt ainakaan mene lapsellisen asiasta vastaaninttämisen puolelle.

Jätin tuon 1-2% mahdollisuuden sille vaihtoehdolle (tähän ei kannata kylläkään takertua, ts. oikeasti selityksenä käyttää) mahdolliselle nk. false flag operaatiolle. Vaatisi käytännössä joko ylläpitäjän lavastuksen tai useamman päivän suht' reaaliaikaisen seuraamisen & hemmetisti historiatietoa & todella vahvan motiivin em. operaatiolle.

Näitä tuli joskus cityn säteissä treenattua, multipersooaanallisuuksia. Jos tuntee hyvin ympäristön jossa toimii saattaa pystyä juksaamaan tovin vaan käytännössä suojamuuri murtuu siinä vaiheessa kun ryhtyy intoutumaan kommentoimaan jotakin itselleen emotionaalisesti merkittävämpää asiaa & unohtaa nk. "pysyä roolissansa".

Oi niitä nuoruuden aikoja, nyt sitä vaan lueskelee juttuja laiskana & mukavuudenhaluisena :)
  
  21. joulukuuta 2008 14:10:42

Nimi : Razze
  
Viesti : Kiitokset selvennyksestä, Martti!
Kyllähän tuo A.N.:n lause nyt aukesi kun "muron" merkitys tuotiin ilmi.
En seuraile ajanpuutteen(kaan) vuoksi lainkaan muita netin keskustelupalstoja, joten tuo muropaketti ei ole koskaan tullut vastaan.
Mutta ainakin minulla on suunnattomia vaikeuksia useinkin pysyä A.N.:n ajatuksenjuoksun kelkassa, sen takia esitin myös epäilyksen siitä, josko näin olisi monen muunkin kohdalla.
  
  21. joulukuuta 2008 14:19:07

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Lipposta pelottaa ekhitys, jossa akateemiset henkilöt perustellen osallistuvat poliittiseen toimintaan? Mitä?"

Niinpä. Näiden yhdistäminen natseihinkaan ei oikein toimi, koska natsitha käytännössä tuhosivat Saksan yliopistolaitoksen poistamalla juutalaiset tiedemiehet, polttamalla kirjoja ja tunkemalla mukaan okkultistista ja pseudotieteellistä paskaa...

Olikohan yhdelläkään natsien johtohahmoista edes akateemista koulutusta? Ainakaan millään tavalla he eivät sellaista tietääkseni mainostaneet tai tuoneet esille.

Lipposen kommentti on toisin sanoen suoraan perseestä revittyä paskaa, mutta siihenhän sai jo tottua hänen aktiivipolitiikkoaikoinaan.
  
  21. joulukuuta 2008 14:23:29

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Avrelivs, pääsetkö moderaattorina näkemään IP-osoitteita? Vaihtoehtoisesti Jussi voisi katsoa minne Opuksen valvovan silmän IP-osoite näyttää. Jos Opuksen valvova silmä on tullut foorumille minuutteja lähtöni jälkeen (ja keskellä yötä) ja hänen IP-osoitteensa osoittaa jonnekin aivan muualle päin Suomea, niin millä logiikalla päätellään, että kyseessä olisi sama henkilö? En sentään osaa teleporttaustaitoja.

Vain koska hänkin kritisoi Jussia ja ei pitänyt reinolta saamastaan varoituksesta? Vainoharhaista.

Voisitko Jussi selventää asian IP-osoitteista. Tiedät, että olen ollut sinuun omalla nimelläni yhteydessä, ja esittänyt asiat suoraan. Voisit selventää tämän valheellisen väitteen, jonka reino on kehittänyt.

Reino sanoo, että banneilla on moderaattorien tuki, mutta heti alempana Avrelivs (joka myös on moderaattori) on banneista eriävää mieltä. Sen tiedän, että lot tuki "bannaamista" koska oli ymmärtänyt, että minä(!) olisin kansallissosialisti. Hän ei voinut käsittää, että varoitus oli tullut kansallissosialismin kritiikistä.

Reino kirjoitti: "Nyt ei ole aikaa vängätä samoista asioista loputtomiin. Nyt pitää vihdoin päästä tekemään Hommia. Nyt meillä on yksi kuukausi aikaa kaataa Thorsin laki, joka toteutuessaan olisi hirvittävä isku Suomelle. Tätä taistelua ei voiteta käymällä salonkikelpoista keskustelua halla-aholaisuuden kritiikistä netissä, vaan se on vietävä sinne, missä ihmiset ovat."

Miten sitä olet viemässä ihmisille? Eikö tästäkään tule keskustella? Itse olin valmistelemassa kirjoitusta mahdollisuuksista toteuttaa tilastollisesti kattava gallup (luottotasoa Suomen Gallup) kysymyksestä ja saada sen avulla aikaiseksi kansalaiskeskustelua mediassa.
Mitä sinä _oikeasti_ olet aikonut? Reinoilla hyvällä fiiliksellä lain kumoon?

Jos joku kysyy näiden keskustelujen taustoista, niin itselläni on ollut kriittinen käsitys "reinoilusta" siitä lähtien kun luin seuraavan reinon bloggauksen pari vuotta sitten:

reino: "Lisää persettä rättipäille"

http://reinoblog.blogspot.com/2007/03/lis-persett-rttipille.html

" Kuvitelkaa mielessänne, miten nuori Abdul ja
*Aisha* makaavat aktin jälkeen raukeina sängyllä. Abdul tuntee suurta
ylpeyttä suorituksensa johdosta, vähän kuin olisi keksinyt panemisen
ihan itse. Myös *Aisha* on raukea ja tyytyväinen, ja mikäli häntä ei ole
lapsena silvottu, on ihan mahdollista, että myös hän on tyydytetty.
Abdul ja *Aisha* tuntevat toisiaan kohtaan lämpöä, lähes rakkautta, joka
sekoittuu siihen surumielisyyteen, jota useimmat inhimilliset olennot
tuntevat parittelun jälkeen. Aishan söpöt pikku viiksenalut kutittavat
mukavasti Abdulin vielä karvatonta poskea. Nuoresta yhdeksän vuoden
iästään huolimatta *Aisha* kyllä tietää, mitä tekee, joten hänen pieni
kätensä laskeutuu sivelemään Abdulin karvapalleja, jotka ovat juuri
purkaneet lastinsa. Tunnelma on herkkä ja kaunis. Ilmassa on rakkautta.

Luuleeko kukaan, että ensimmäinen ajatus Abdulin mielessä tuona hetkenä
on, että "Allah akhbar, lähdenpä tästä tappamaan itseni!!" No ei
varmasti ole. Abdul ajattelee, että elämä onkin oikeastaan aika mukavaa.
Ei sinne paratiisiin ole vielä mitään kiirettä. Abdul huomaa
suunnittelevansa yhteistä tulevaisuutta Aishan kanssa. Talo, lapsia,
poreallas. Mutta ensin on mentävä kouluun, hankittava työpaikka ja
tienattava rahaa. Mutta kyllä se onnistuu. Abdul on saanut ensimmäistä
kertaa elämässään pillua. Hänet on voimavaraistettu. Hän pystyy mihin
tahansa.

Ja Aishan pikku käsi sivelee Abdulin karvapalleja. Nivusissa alkaa
tuntua tuttu jöpötys. Abdul tuntee yhä varmemmin, että paratiisi saa
odottaa. Nyt nussitaan lisää, huudahtaa Abdul ja työntää jalallaan
dynamiittirepun piiloon sängyn alle."

Silloin kritisoin reinoa erittäin kovin sanoin tuosta kirjoituksesta (se on edelleen hänen blogissaan), kysymyksin siitä tavoitteesta, että mihin kommunikaatiolla pyritään, mikä oma julkisuuskuva on. Reino jo silloin deletoi palautteeni blogistaan, ei tosin omaa kirjoitustaan.
  
  21. joulukuuta 2008 14:23:40

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : IKL ei kelpaa mulle. Lipponen saa oikasta tai tarkentaa. Mä haluun olla AKS:läinen kuten Kekkonenki ol.
  
  21. joulukuuta 2008 14:40:27

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ymmärrän, jos joku näkisi syyn epäillä siinä tapauksessa, että Opuksen valvova silmä olisi kirjoittanut anonyymin proxyn takaa, mutta ainakin tunnetuimmat eivät ole foorumin bannaamia, joten epäilen sitä. Tässä olisi selkeintä, jos Jussi katsoisi IP tiedoista mistä Opuksen valvova silmä on kirjoittanut.

Joku tietävämpi voisi sen jälkeen kertoa, miten on edes mahdollista epäillä, että joku esim. Turusta tai Tampereelta tai Espoosta kirjoittava olisi muutamaa minuuttia myöhemmin sama henkilö kuin joka oli kirjoittanut Helsingin Lauttasaaresta. Itse en näistä ymmärrä yhtään mitään, mutta haluaisin tietää miten tällainen syytös on edes teknisesti perusteltavissa?

Opuksen valvova silmä, voisit myös itse kommentoida, jos tätä vieraskirjaa vielä luet?
  
  21. joulukuuta 2008 14:46:27

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Mediajulkisuus on keskittynyt keskustelemaan henkilöstä, ei juurikaan näkemyksistä."

...Niin, näin tapahtuu siksi koska "näkemykset", eli maahanmuuttopolitiikkakeskustelu on tabu. Siksi siitä ei keskustella, jos siitä keskusteltaisiin, se ei olisi tabu.

Toinen asia on että jos keskustelija huomaa, ettei argumenteissa ollenkaan pärjää, kyllä silloin pyritään ohjaamaan keskustelu muualle. Tässä tapauksessa se ohjataan henkilöön, henkilön mustamaalaamiseen, koska henkilö on jonkinlainen poliittinen uhka jokaiselle vallassa olevalle puolueelle ja poliitikolle. Ajatustakaan ei saa antaa periksi vastustajalle.


  
  21. joulukuuta 2008 14:50:32

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: "Avrelivs, pääsetkö moderaattorina näkemään IP-osoitteita? Vaihtoehtoisesti Jussi voisi katsoa minne Opuksen valvovan silmän IP-osoite näyttää. Jos Opuksen valvova silmä on tullut foorumille minuutteja lähtöni jälkeen (ja keskellä yötä) ja hänen IP-osoitteensa osoittaa jonnekin aivan muualle päin Suomea, niin millä logiikalla päätellään, että kyseessä olisi sama henkilö? En sentään osaa teleporttaustaitoja.

Vain koska hänkin kritisoi Jussia ja ei pitänyt reinolta saamastaan varoituksesta? Vainoharhaista.

Voisitko Jussi selventää asian IP-osoitteista. Tiedät, että olen ollut sinuun omalla nimelläni yhteydessä, ja esittänyt asiat suoraan. Voisit selventää tämän valheellisen väitteen, jonka reino on kehittänyt.

Reino sanoo, että banneilla on moderaattorien tuki, mutta heti alempana Avrelivs (joka myös on moderaattori) on banneista eriävää mieltä. Sen tiedän, että lot tuki "bannaamista" koska oli ymmärtänyt, että minä(!) olisin kansallissosialisti. Hän ei voinut käsittää, että varoitus oli tullut kansallissosialismin kritiikistä."

Reino sanoi, että banneistä päättävät administraattorit eli ylläpitäjät. Tämä pitää paikkansa. Moderaattorit (kuten minä) eivät päätä banneista. Tämä saattaa tietysti tulevaisuudessa muuttua riippuen siitä miten forumi kehittyy. Minä en ole ottanut juurikaan kantaa bännimisiin tuosta syystä. Se ei toki muuta sitä, että minusta sinulle on paikka Homma-forumilla, ja itse asiassa Reino on sanonut samaa. Mutta se vaatisi sen, että pystyttäisiin sen verran yhteistyöhön, ettei menisi ihan vittuiluksi ja tarpeettomaksi vänkäämiseksi koko touhu.

IP-osoitteissa on se hauska puoli, että niiden vaihtaminen ja niillä hämäily ei ole vaikeaa. Itse olen kirjoittanut tähän vieraskirjaan muistaakseni ainakin neljästä eri IP-osoitteesta, joskin aina samalla nimimerkillä. Konstit on monet. Välityspalvelimet, useamman liittymän käyttäminen, avoimen langattoman verkon lainaaminen... IP-osoitteesta sinänsä ei voi päätellä aina kovin paljon, ellei ryhdy todella sherlockoimaan ja kaivelemaan mihin muruset johtavat. Reinohan ei väittänyt, että sinulla ja Opuksella olisi sama IP. Enkä uskokaan, että on.

Niin kuin sanoin, en tiedä varmuudella kuka Opuksen... on. Sitä kyllä vähän ihmettelen, miksi hän reagoi niin kuin teki Reinolta saamaansa varoitukseen, mutta otti tyynen rauhallisesti mm. minun ja Junakohtauksen kommentit ja kieltäytymisen sen mainitun ketjun lukottamisesta. Ihmettelen sitäkin, mistä se oletus siitä, että Reinolla olisi jotain hampaankolossa Opuksen valvovaa silmää vastaan tämän Halla-ahoon kohdistamasta kritiikistä, oikein tuli. Reinohan ei ollut puuttunut tuohon kritiikkiin nähdäkseni mitenkään, siis kyseisen nimimerkin kohdalla. Tästä väkisin tulee mieleen se ajatus, että kyse on ehkä jostain muusta, aiemmasta kritiikistä jonka esitti joku muu nimimerkki. Ja kukas muu on ainoa forumilla joka sellaista kritiikkiä on esittänyt ja siinä määrin että Reino kommentoi sitä?

Opuksen valvova silmä ilmestyi yhtäkkiä ja näyttää kadonneen yhtäkkiä. Jos hän lukee tätä, hän voisi selittää oman näkemyksensä tapahtumista.
  
  21. joulukuuta 2008 14:50:47

Nimi : gloaming
  
Viesti : Kuten Homma-foorumilla totesin, tässä vaiheessa olisi mielestäni selvintä, että Jussi bannaisi nimim. vihreä/az/A.N./surreal/Opus...(?):n täältäkin.

Lopullisesti.

Hänen viestinsä on tullut kuluneen kahden vuoden aikana jo enemmän kuin selväksi, on hyödytöntö lähteä enää uusille iteraatiokierroksille. Kiitos.
  
  21. joulukuuta 2008 14:52:44

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Avrelivs: "Opuksen valvova silmä ilmestyi yhtäkkiä ja näyttää kadonneen yhtäkkiä. Jos hän lukee tätä, hän voisi selittää oman näkemyksensä tapahtumista."

Todellakin toivoisin samaa. Myös Jussilta IP-osoitteen selventämistä, minne päin Suomea ylipäänsä näyttää?

Sen pitäisi selvittää tämäkin kysymys:

"IP-osoitteissa on se hauska puoli, että niiden vaihtaminen ja niillä hämäily ei ole vaikeaa. Itse olen kirjoittanut tähän vieraskirjaan muistaakseni ainakin neljästä eri IP-osoitteesta, joskin aina samalla nimimerkillä. Konstit on monet. Välityspalvelimet, useamman liittymän käyttäminen, avoimen langattoman verkon lainaaminen... "

Jos välityspalvelinta tai langatonta verkkoa ei ole käytetty ja "useampi liittymä" osoittaa jonnekin toiselle paikkakunnalle, niin miten syytös edes perustellaan teknisesti?

"gloaming": "Kuten Homma-foorumilla totesin, tässä vaiheessa olisi mielestäni selvintä, että Jussi bannaisi nimim. vihreä/az/A.N./surreal/Opus...(?):n täältäkin.

Lopullisesti.

Hänen viestinsä on tullut kuluneen kahden vuoden aikana jo enemmän kuin selväksi, on hyödytöntö lähteä enää uusille iteraatiokierroksille. Kiitos."

Voisitko selventää, mikä se viestini on, koska olen kirjoittanut hyvin monista asioista. Entä mikä on "sinun" viestisi ja kuka ylipäänsä olet edes nimimerkkinä? Aiempia noteerauksia vieraskirjasta ei löydy.
  
  21. joulukuuta 2008 14:58:51

Nimi : MIELENKIINTO MENEE......
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jossei tuo helvetin jankkaaminen jostakin bannista häivy täältä, niin häipyy ainakin lukijat.
Lienee tämän A.N nimimerkin tarkoituskin sabotoida koko foorumia jankkauksellaan.
  
  21. joulukuuta 2008 15:10:26

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N., vastoin yleistä käsitystä, IP-osoitteita ei voi varmuudella yhdistää mihinkään fyysiseen paikkaan. IP-osoitteiden luonne on yksinkertaisesti sellainen, että ne jaetaan mielivaltaisesti fyysisestä sijainnista riippumatta. Toki DNS-tietue voi sisältää paikkakuntatiedon, mutta ei se ole suinkaan pakollista, eikä aina tarkka silloinkaan kun se on tarkoituksella lisätty. Käytännössä operaattorit rajoittavat usein tietyt IP:t tiettyjen paikkakuntien asiakkaidensa käyttöön, mutta tämäkään ei ole pätevä sääntö.

Juttu käy oikeasti monimutkaiseksi sitten, kun otetaan huomioon, että taitava ja ilkeä nettisurffailija voi ilkimielisesti lainailla muiden koneita ja sitä kautta heidän IP-osoitteitaan sopivien etähallintaan tarkoitettujen haittaohjelmien avulla. Silloin sitä voi varsin hyvin kirjoitella vaikka Kuopiosta, mutta IP-osoite näyttäisi muille olevan Australian Sydneyssä, kiitos jonkun onnettoman uhrin koneen ja nettiyhteyden. IP-osoitteisiin ei voi todellisuudessa luottaa paikannuksen välineinä, vaikka niistä voi toki joskus jotain päätellä.

Tämän enempää metakeskustelua Homma-forumiin liittyen en aio harrastaa täällä, jo senkin takia, ettei Jussi aiheellisesti heilauta bännivasaraa meikäläiselle off-topicista :D
  
  21. joulukuuta 2008 15:25:54

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Avrelivs: "Reino sanoi, että banneistä päättävät administraattorit eli ylläpitäjät. Tämä pitää paikkansa. Moderaattorit (kuten minä) eivät päätä banneista. "

OK, kiitos selvennyksestä. Ylläpitäjiä ovat reino ja laivaontäynnä (lot). Kysyin lot:lta asiasta foorumilla, ja hän ei silloin tiennyt siitä mitään, mutta ilmaisi minun olevan kansallissosialistin.

Itäkairan erakko (?tjsp) kirjoitti myös kriittisiä kannanottoja. Kävin ne kaikki lävitse. Ne olivat täysin asiallisia. Hän myös sai reinolta varoituksen. Hän näyttää sen jälkeen myös päättäneen lähteä foorumilta saamansa varoituksen johdosta. Vaikka IP näyttäisi Joensuuhun, niin voin vain arvailla reinon antaman varoituksen syitä. Onko tämä nyt jokaisen foorumille tulevan kriittisen kohtalo tästä lähtien? "Taas se tuli takaisin" ja joku Mikko Kuopiosta on täysin ihmeissään.

Thorsin lakiehdotusta koskevaa kansalaistoimintaa käsittelevään viestiketjuun ei ole tullut uusia viestejä kahteen päivään. Niistäkin aiemmista viesteistä suurin osa oli tällaisia: "voiko thorsilta tilata nuuskaa netistä" "Juoksuhautoihin mars, ja MARS!" "Nii jos muihiki ku jeuruupan maihi. Japani, Taiwani, Austarlia ja Uusi-Seelanti." "Sinne otetaan vain mahdollisia työntekijöitä.
Ihmeellistä että noin simppeliä ideaa ei käytetä euroopassa?" jne. jne.

Eli ei oikein yhtään mitään konkreettista debaattia ja suunnittelua siitä, että miten kansalaiskeskustelua pystyttäisiin herättämään. Reino totesi, että hän vie jutun kansan pariin. Joku voisi erehtyä kysymään "miten?", mutta se olisi nillittämistä.
  
  21. joulukuuta 2008 15:27:52

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Itse olen kirjoittanut tähän vieraskirjaan muistaakseni ainakin neljästä eri IP-osoitteesta, joskin aina samalla nimimerkillä. Konstit on monet. Välityspalvelimet, useamman liittymän käyttäminen, avoimen langattoman verkon lainaaminen... "

... tai ihan yksinkertaisesti ADSL-modeemin sammuttaminen ja käynnistäminen uudelleen.

Tai HC-miehille ja naisille:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tor_(ohjelma)

IP-osoitebanni toki toimii peeloimpiin. Yleensä käyttäytymisen taso ja atk-taitojen taso korreloivat vahvasti keskenään.
  
  21. joulukuuta 2008 15:31:00

Nimi : Goo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Jossei tuo helvetin jankkaaminen jostakin bannista häivy täältä, niin häipyy ainakin lukijat."

+1
  
  21. joulukuuta 2008 15:41:45


guestbook © freebok.net