14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109551-109575

Nimi : Suomettajarotille
  
Viesti : Hyisssaattana, tota Breinin kirjotusta onko nyt ruskea kieli. Tuliko eturauhasestas Breini valkoista nestettä housuihis ku sait ton valmiiks.

Jotenki koomisen näkönen toi breini liian iso puku päällä ja 18 vuotiaan idealismi loistaen kasvoiltaan.

Breini ja MikaM (vaahtomuovimiekkaratsastaja) ne yhteen soppii huomenna viedään pussauskoppiin :brokebackmountainhymiö:

reino ja tapiotuuri olenko oikeassa olette eronneita peräkammarinpoikia
  
  21. joulukuuta 2008 4:46:45

Nimi : AIP
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Hyisssaattana, tota Breinin kirjotusta onko nyt ruskea kieli. Tuliko eturauhasestas Breini valkoista nestettä housuihis ku sait ton valmiiks."

Esitän ravintoloiden aukioloaikojen tiukentamista, ÄO-rajoihin perustuvia ostokiintiöitä Alkoon, sekä alkolukkoa internet-yhteyksiin.
  
  21. joulukuuta 2008 4:51:09

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Tätä keskustelua ei juuri ole, eikä sitä haluta.

Luulen että ongelma on vähän siinä, että tuota keskustelua on kyllä käyty sinun kanssasi täällä vieraskirjassa aika ajoin, mutta se on ollut molemmin puolin siinä määrin pään hakkaamista seinään, että pelkkä ajatuskin siihen uudelleen ryhtymisestä herättää ainakin minussa jo etukäteen suunnattoman uupumisen tunteen. Mikä tahansa aiemmin mainitsemistani kolmesta vaihtoehdosta tuntuu itselleni mielekkäämältä puuhastelulta kuin loputon "teoretisoitu, vakavasti otettava pohdinta", vaikken pystykään varmuudella sanomaan, missä määrin ja millä aikataululla mikään niistä vaihtoehdoista tulee sen 100/199-käännöksen tapahtumiseen vaikuttamaan.

Jossain vaiheessa on vain lopetettava se pohdiskelu ja pyörittely ja ryhdyttävä ihan aikuisen oikeasti tekemään asioita. Sitten niitä asioita tehdessä voi tietenkin muuttaa toimintatapojaan, jos huomaa että jokin asia ei toimikaan ihan niin kuin sen olisi paperilla pitänyt toimia. Luulen että Jussikin on näin tehnyt.

Mutta tämä vain omasta puolestani. Ehkä löydät jostakusta teoreettisemmin suuntautuneesta vieraskirjalaisesta varteenotettavan keskustelukumppanin.
  
  21. joulukuuta 2008 4:56:17

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyisssaattana, tota Breinin kirjotusta onko nyt ruskea kieli. Tuliko eturauhasestas Breini valkoista nestettä housuihis ku sait ton valmiiks.

Jotenki koomisen näkönen toi breini liian iso puku päällä ja 18 vuotiaan idealismi loistaen kasvoiltaan.

Breini ja MikaM (vaahtomuovimiekkaratsastaja) ne yhteen soppii huomenna viedään pussauskoppiin :brokebackmountainhymiö:

reino ja tapiotuuri olenko oikeassa olette eronneita peräkammarinpoikia"

- Ja tässä oli suvaitsevan "älymystön" syväluotaava analyysi;)
  
  21. joulukuuta 2008 4:58:43

Nimi : PK
  
Viesti : AN,

Suurin osa kirjoituksistasi koskee toisten tyyliä ja toimintaa. Jokaisella varmasti on korjattavaa omissa tavoistaan, mahdollisesti jopa siihen suuntaan, mihin sinä ehdotat. Jussin kirjoitukset voisivat vedota useampiin, jos ne olisivat paremmin muotoiltuja ja foorumin modet voisivat toimia viisaammin, jotta kaikilla olisi hyvä mieli. Olisi varmaan kaikkien kannalta parempi, jos kaikkien esiintymistyylejä saataisiin korjattua kansanryhmiin vetoaviksi. Tätä ongelmaa voimme lähestyä tutkimalla, mitkä tyylit tehoavat ihmisiin. Tässäkin varmaan voidaan nähdä useiden tyylien kirjo, useille eri ihmistyypeille ja tilanteille. Toistaiseksi sinun käyttämäsi tyyli ei ole vedonnut KEHENKÄÄN, päin vastoin. Kirjoitit muutamia hyviä tekstejä foorumissa, lopun käytit hysteeriseen jankkaamiseen. Reinon antamataa VAROITUSTA jatkaa jankkaustyyliä, voidaan sitäkin arvioida. Ehkä sitä olisi voinut hioa pari päivää pidempään, ettei se aiheuttaisi kenessäkään henkilökohtaista murhetta. Itse olisit voinut kysä vaikka jonkun toisien ylläpitäjän mielipidettä kohteliaasti. Aloit sen sijaan haastamaan riitaa ja rikoit nimenomaisia ohjeita. Mitä luulit saavuttavasi tällä? Onko tämä se kansaan ja erityisesti keskustelukumppaniin vetoava tyyli, jonka kaikkien pitäisi omaksua? Pitääkö tulevien valtuutettujenkin sitten valtuustoissakin jankata mamu-asioista kesken tiesuunnittelu-kokousta, vittuilla puhemiehelle ja lähteä kokousesta ovet paukkuen, jos puhemies ei suostu samalla poistamaan salista maataloustuista hölöttävää Kepua?
  
  21. joulukuuta 2008 6:17:05

Nimi : yks vaan
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://kuvaton.com/browse/10490/turvapaikkahakemus.jpg
  
  21. joulukuuta 2008 10:15:35

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IDA: totta, fasistinen 1930-luku ei ollut, mutta erittäin oikeistolainen joka tapauksessa, en oikein ymmärrä, miksi sitä pitäisi jotenkin yrittää peitellä. Ns. kommunistilait oli vain yksi keino, jolla maltillinenkin vasemmisto pelattiin tehokkaasti paitsioon. Tätä voi lähestyä esim. Althusserin Ideological State Apparatuses -käsitteen kautta: ei niissä paljon vasemmistolaista tai muuten radikaalia kritiikkiä näkynyt. Keskustelua toki oli jonkin verran, mutta se oli suhteellisen kesyä.
  
  21. joulukuuta 2008 10:40:42

Nimi : Kari
Kotisivu : Luukasorg
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Heipsan!

Ihan hienot sivut ja makeasti toteutettu. Ulkoasuun on panostettu, näitä sivuja on kiva katsella.....

...toisinkun meijän sivuja - jotka toteutetaan minun alkeellisella kotisivu taiton osaamisella. =)

Hyvää joulun aikaa kuitenkin!
  
  21. joulukuuta 2008 10:44:47

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : PK: "Suurin osa kirjoituksistasi koskee toisten tyyliä ja toimintaa."

Suurin osa Scriptan kirjoituksista koskee toisten tyyliä ja toimintaa.

"Kirjoitit muutamia hyviä tekstejä foorumissa, lopun käytit hysteeriseen jankkaamiseen."

Valehtelet. Olin kirjoittanut mm. kehitysavusta muutaman pidemmän viestin. Kansallissosialismia koskien kirjoitin 3 tai 4 lyhyttä viestiä. Sen lisäksi olin mm. ottanut kantaa, että fontti voisi olla isompi (kuten moni muukin) ja ehdottanut vähäisempää alafoorumien määrää (mikä toteutettiin). Olin ehkä kirjoittanut yhteensä 18 viestiä kun sain Reinolta varoituksen yhden ainoan viestin takia, jossa olin huolissani siitä, että jos kansallissosialisteja todella on noin paljon. Väitteesi hysteerisestä jankkaamisesta varoituksen syynä foorumilla on paskapuhetta.

"Reinon antamataa VAROITUSTA jatkaa jankkaustyyliä, voidaan sitäkin arvioida. Ehkä sitä olisi voinut hioa pari päivää pidempään, ettei se aiheuttaisi kenessäkään henkilökohtaista murhetta."

Reinon antama varoitus puhui "muiden tekemisistä nillittämisestä". Aloitin keskustelun tästä varoituksesta, koska halusin tietää, mitä se tarkalleen tarkoittaa ja ovatko muut moderaattorit samaa mieltä. On käynyt ilmeiseksi, että varoitus tarkoittaa sitä, että ainakaan reinon mielestä foorumilla ei tule sallia sellaista keskustelua kuten kirjoituksessa halla-aholaisuuden kritiikki http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/ ja hän rupesi antamaan varoituksia täysin mielivaltaisesta syystä tämän ehkäistäkseen ennalta. Foorumille olen kirjoittanut 0 kriittistä viestiä "halla-aholaisuudesta". Voisit edes säällisesti yrittää pysyä totuudessa.


"Itse olisit voinut kysä vaikka jonkun toisien ylläpitäjän mielipidettä kohteliaasti. Aloit sen sijaan haastamaan riitaa ja rikoit nimenomaisia ohjeita."

Mitä ohjeita rikoin? Missä kielletään julkinen keskustelu moderaatiolinjasta? Missä mielessä haastoin riitaa? Halusin keskustella asian avoimesti, kysyä perusteet moderaatiopäätöksille varsinkin kun päätös oli täysin mielivaltainen ja sen syyt ilmeisiä, sekä kysyä muiden moderaattorien mielipiteitä. Toki lopulta tuskastuin ja totesin että olkoon yksi ja sama kun huomasin kuinka älyllisesti epärehellistä ja sisäryhmäistä toiminta oli. Silti toisaalta mm. Thorsin lakiehdotus häiritsee tällä hetkellä siinä määrin, että olisin halunnut osallistua keskusteluun, älylliseen keskusteluun.

"Mitä luulit saavuttavasi tällä? Onko tämä se kansaan ja erityisesti keskustelukumppaniin vetoava tyyli, jonka kaikkien pitäisi omaksua?"

Pyrin saavuttamaan keskustelun avoimuudesta, tavoitteista ja päämääristä. Moderointipäätöksestä nimimerkillä tehdyn valituksen rinnastaminen julkiseen politiikantekoon, mediakuvaan jne. on käsittämätöntä. Mitä lopulta yrität sanoa?
  
  21. joulukuuta 2008 11:24:43

Nimi : Jjuhani
  
Viesti : A.N. Aivan mahdotonta jänkäämistä. Luuletko tosissasi, että monikaan on enää kiinnostunut tuosta loputtomasta pilkunviilauksesta ja lapsellisesta kiukuttelusta. Jatkossa hyppään suoraan viestiesi yli.
  
  21. joulukuuta 2008 11:43:51

Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Positiivista suojelua"

http://www.turunsanomat.fi/ulkomaat/?ts=1,3:1003:0:0,4:3:0:1:2008-12-21,104:3:583623,1:0:0:0:0:0:
  
  21. joulukuuta 2008 11:53:57

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vieraskirja älköön olko Homma-foorumin metaosasto. Ottamatta kantaa siihen, mitä Hommassa mahdollisesti on tapahtunut, kehottaisin A.N.:ää tekemään sitä, mitä hän sinnikkäästi muille suosittelee: katsomaan peiliin.

Onko halla-aholaisuuden kritiikki, sellaisena kuin A.N. sitä on harrastanut kahden vuoden ajan, tuonut halla-aholaisuuteen edes yhtä paljon positiivista kuin halla-aholaisuus, kritisoidussa nykymuodossaan, on tuonut maahanmuuttokeskusteluun?
  
  21. joulukuuta 2008 12:06:06

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-aho mainittu

  
  21. joulukuuta 2008 12:11:44

Nimi : KSi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/Kahdeksanvuotias+sauditytt%F6+ei+saanut+avioeroa/121188

mitäs sitä vielä kun "avioliittoa ole vielä pantu käytännössä täytäntöön ". Niinpä-sanoisi ystävämme Hra Raid
  
  21. joulukuuta 2008 12:12:31

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphi:

"Jossain vaiheessa on vain lopetettava se pohdiskelu ja pyörittely ja ryhdyttävä ihan aikuisen oikeasti tekemään asioita. Sitten niitä asioita tehdessä voi tietenkin muuttaa toimintatapojaan, jos huomaa että jokin asia ei toimikaan ihan niin kuin sen olisi paperilla pitänyt toimia."

Olisikin näin. Pelissä julkisuuskuvasta, poliittisesta imagosta (jne.) ei voi ottaa siirtoa takaisin. Euroopasta löytyy valtavasti esimerkkejä marginaaliin ajautumisesta. Siinä vaiheessa on enää mahdoton mennä korjaamaan toimintatapojaan, vaan sen olisi pitänyt tapahtua tuota ennen. Siinä mielessä tämä hetki on Suomessa juuri se tilanne, jossa tuota keskustelua pitäisi käydä, eikä esimerkiksi 3 tai 4 vuoden päästä.


"Mutta tämä vain omasta puolestani. Ehkä löydät jostakusta teoreettisemmin suuntautuneesta vieraskirjalaisesta varteenotettavan keskustelukumppanin."

Keskustelu on yksi asia. Teorian tuottaminen on lisäksi toinen. Tällä hetkellä ei ole teoriaa formuloituna siitä keskeisimmästä kysymyksestä, että miten ja miksi ja millainen maahanmuutto olisi uhkakuva yhteiskunnalle.
Tämän osoittaminen johdonmukaisesti tilastoin, tilastojen lähdeviiteyttäminen(? onko sana) jne.
Se on kaikki hajanaisesti ripoteltuna ympäriinsä, epämääräisin lähdeviittein sanomalehtiartikkeleihin (ei kovinkaan usein alkuperäisiin tutkimuksiin), muutamin loputtomiin toistetuin muutamin tilastoin joka ei vakuuta teoreettisesti (empiirisesti) ja jonka lähestyminen on hyvin vaikeaa ulkopuoliselle. Mistään ei ole löydettävissä lyhyttä ja ytimekästä "wikipedia-tyylistä" esitystä joka kasaisi keskeisimmät pointit, heijastaisi tilastojen avulla Suomen tilannetta Eurooppaan ja linkittäisi pääkohdittain lisälukemiseen.
Ei ole teoriaa edes formuloituna samaan aikaan kun toistellaan kuinka keskustelu on voitettu!

Sekin on minulle epäselvää, onko tuollaisen teorian tuottamiseen talkootyönä intoa ja kiinnostusta.

Jotenkin on vahvistuva käsitys siitä, että hommailu menee homman edelle. Ehdotus siitä, että mene sitten keskustelemaan ulkomaalaisten kanssa (Suomen tilanteesta?) ei tunnu kovin miten_sen_sanoisi jos sanon rehellisesti.

Tietysti on selvää, että loputtomiin en "vänkää". Pian tulee eteen se tilanne, että järkevintä on vierottaa itsensä pysyvästi koko kysymyksen pohtimisesta koska se ei itsessään johda mihinkään hyödylliseen.
  
  21. joulukuuta 2008 12:13:42

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Pian tulee eteen se tilanne, että järkevintä on vierottaa itsensä pysyvästi koko kysymyksen pohtimisesta koska se ei itsessään johda mihinkään hyödylliseen.

Toinen vaihtoehto on ryhtyä käsittelemään itse asiaa, ts. maahanmuuttopolitiikkaa, omista ja paremmista lähtökohdista. Tehdä vaikkapa se wikipedia-tyylinen esitys. Eikä vinkua siitä, että joku muu ei tee sitä.
  
  21. joulukuuta 2008 12:29:07

Nimi : Dr. Phil
  
Viesti : Minusta tarvitaan A.N. kaltaisia keskustelijoita onelinereiden ja lyhyiden ja typeryyteen asti yksinkertaistettujen sutkaisujen vastapainoksi. Näen myös Halla-ahon kirjoitukset näinä yksinkertaistettuina sutkauksina. Hänen kapasiteettinsa ei yksinkertaisesti riitä muuhun. Hän saa näistä sutkaisuista seksuaaliseen purkautumiseen verrattavan tyydytyksen. Häntä ajaa projektissaan jonkinlainen "death wish".

Moderoinnista. Itse näen Reinon moderoinnin typeränä ja lyhytnäköisenä. Mitä tulee kehotuksiin tulla keskustelemaan Hommaforumille; minä en natsi-uskovaisten palstalle tule tappelemaan tuulimyllyjä vastaan pellemoderaattoreiden ollessa vallassa. Mutta parempaa moderointia en reinon kaltaisilta voi odottaakaan. Ehkä hieman yllättynyt olen silti hänen lyhytnäköisyydestään forumin moderaattorina.

Ai, niin. Hyvää joulua kapoille Arman Alizaad ja Vera Izrailit. Kovin läpinäkyvästi olette kääntyneet omianne vastaan "sympatiaa" kerätäksenne.
  
  21. joulukuuta 2008 12:35:25
 
Vastaus : Näen myös Halla-ahon kirjoitukset näinä yksinkertaistettuina sutkauksina. Hänen kapasiteettinsa ei yksinkertaisesti riitä muuhun.

Eikö A.N. siis haaskaa aikaansa pyrkiessään kouluttamaan sutkauttelijoita, joiden kapasiteetti ei riitä muuhun kuin sutkautteluun?

Mutta parempaa moderointia en reinon kaltaisilta voi odottaakaan. Ehkä hieman yllättynyt olen silti hänen lyhytnäköisyydestään forumin moderaattorina.

Huomaatko mitään ristiriitaa noiden lauseiden välillä?

Nimi : Joulua
Kotisivu : http://blog.listen.com/
  
Viesti : U.S. ONLY


We're sorry, Rhapsody is currently only available to US residents.

Why not try ?

Exclusive CD-quality stations and radio from around the globe

Artist and Genre Radio: Madonna to Elvis, UK Top 40 to Baroque

Exclusive access to the Ministry of Sound Archive Includes NEW

RealPlayer Plus:

http://www.real.com/dmm/superpass/?pcode=rn&cpath=guide&rsrc=sp_etr300


Burn/crossfade MP3's, transfer YouTube videos to iPod, burn to
DVD and more
  
  21. joulukuuta 2008 12:46:13

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ai niin, tännehän ei saa mitään H-a -aiheisia vitsejä (kuten se "spam and destroy", jotkut netsiarmeijaparodiat ja etenkin nimitys "Mestari", josta toimittajat olivat heti hyökkämässä Jussin kimppuun) tai muutakaan ironiaa kirjoittaa, kun Vieraskirjaa satunnaisesti selaavat toimittajat saattavat ottaa ne tosissaan. Ja näemmä jotkut lukijatkin kait.

Unohtui ihan, ettei ole tämä paikka enää ihan entisensä.
  
  21. joulukuuta 2008 12:50:25

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Man Boy, entä Kekkosen konstit? Mitä se todistaa "erittäisestä oikeistolaisuudesta"? Olisiko 30-luku ollut pikemminkin ääriliikkeiden vastaisuutta?
  
  21. joulukuuta 2008 12:54:21

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ai, niin. Hyvää joulua kapoille Arman Alizaad ja Vera Izrailit. Kovin läpinäkyvästi olette kääntyneet omianne vastaan "sympatiaa" kerätäksenne."

Ei luulisi tarvittavan kovinkaan suurta mielikuvitusta tai järjen käyttöä käsittämään miksi esimerkiksi edellä mainitut henkilöt ja kaltaisensa eivät pidä muslimeita 'ominaan'...
  
  21. joulukuuta 2008 12:55:18

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jha: "Ottamatta kantaa siihen, mitä Hommassa mahdollisesti on tapahtunut, kehottaisin A.N.:ää tekemään sitä, mitä hän sinnikkäästi muille suosittelee: katsomaan peiliin."

Yritän. Yritän ymmärtää. Perusteiden tarjoaminen, avoin keskustelu auttaisi tässä asiassa.

"Onko halla-aholaisuuden kritiikki, sellaisena kuin A.N. sitä on harrastanut kahden vuoden ajan, tuonut halla-aholaisuuteen edes yhtä paljon positiivista kuin halla-aholaisuus, kritisoidussa nykymuodossaan, on tuonut maahanmuuttokeskusteluun"

Vaikea arvioida mikä halla-aholaisuuden panos maahanmuuttokeskustelulle tulee olemaan. Kun halla-aholaisuus alkoi Suomessa oli länsi-Euroopan tiukin(?) maahanmuuttopolitiiikka. Halla-aholaisuuden aikana ollaan toteuttamassa yhtä Euroopan avoimimmista(?). Nämä korreloivat kuin jäätelönsyönti ja hukkumiskuolemat, mutta todellinen aikaansaanti mitataan Suomen ei-toivotussa monikulttuuristumisessa. Onnistuiko "halla-aholaisuus" tuota ehkäisemään nähdään vasta vuosien päästä. Toimintasi merkitys voi osoittautua myös negatiiviseksi. So. voidaan todeta vuonna 2020 parempi kun ei olisi Scriptaa koskaan aloittanutkaan, niin näitä teemoja ei ehkä olisi niin voimakkaasti julkisessa keskustelussa stigmatisoitu. Suomen entinen pääministeri jonka valtakaudella tuota tiukkaa ulkomaalaispolitiikkaa toteutettiin vertasi sinua 30-lukuun, tuntuiko hyvältä?


"Toinen vaihtoehto on ryhtyä käsittelemään itse asiaa, ts. maahanmuuttopolitiikkaa, omista ja paremmista lähtökohdista. Tehdä vaikkapa se wikipedia-tyylinen esitys. Eikä vinkua siitä, että joku muu ei tee sitä."

Mietin tätäkin mahdollisuutta, mutta kartoitettuani urakan mittavuutta luovuin siitä. Tekijöitä saisi olla ainakin kymmenkunta. Tarvitaan skandinaavisten kielien, saksan kielen, ranskan kielen, espanjan kielen osaamista (ainakin). Keski-euroopan maiden tilanteiden tilastollinen jäsentäminen alkuperäislähteet löytäen (mitä niitä kaikkia on) sekä niistä kääntäen ei tapahdu käden käänteessä. Samoin sen selvittäminen millaista näiden maiden maahanmuuttopolitiikka on ollut ja millaisia vaikutuksia sillä on ollut. Entä nykyinen tilanne, onko totta, että Suomeen tulisi yksi Euroopan avoimimmista ulkomaalaislaista (millaisia lakeja muilla mailla tosiasiallisesti on). Esim. Tanskaa kehutaan, mutta määrällisesti Tanskaan on edelleen ollut enemmän tulijoita kuin Suomeen. Ruotsi "sulkee oviaan" mutta toisaalta Ruotsiin tuli 2008 enemmän maahanmuuttajia kuin koskaan aiemmin.
Toisen ja kolmannen sukupolven ongelman kartoittaminen tilastollisesti. Humanitaarinen kontra työperäinen.
Järjestetyt avioliitot. Erilaiset gallupit mm. muslimien asenteista (shariaa, isäntämaataan jne. koskien). Rikostilastot. Rikostilastot sosio-ekonomisesti korjattuina.
Sitten mm. demograafinen tilanne, syntyvyys, väestörakenteet, ennusteet tulevasta. Yhteiskunnan kulut. Työllisyystilanteet. Koulutustilanteet. (Tulijoilla, myöhemmillä sukupolvilla)
Paljon muuta.

Sitten näistä tähdellisimpien yksilöiminen, tietokannan rakentaminen, kaiken tarkistaminen ja lähdeviiteyttäminen.
Johdonmukaiseksi esitykseksi: "Maahanmuutto ja monikulttuurisuus Euroopassa" ja "Suomen tilanteen kehittyminen saman suuntaisesti".
Jos joku tietää lähdekirjallisuutta aiheesta, se olisi jo suuri plussa. Googlella ei helposti tunnu löytyvän. Kerran etsin saksalaisia tilastoja joiden tiesin olemassa ja ne löytyivät vasta suuren vaivan ja google-translaten avulla. Niitä ei ollut kukaan edes kääntänyt englanniksi.

Vasta tuollaisen urakan jälkeen olisi olemassa teoria siitä asiasta jota ajetaan. Tällä hetkellä se on hajallaan, jäsentämättömänä, voi sanoa, että sitä ei ole.

Tämä tarvitsisi useita tekijöitä. Ei sitä yksi ihminen pysty tekemään.

Minulle usein esitetään, että en "itse tee mitään". Siitä huolimatta, että pidän kyllä esim. tätä keskustelua "tekemisenä" ja olen kirjoittanut hyvin paljon myös maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta koskevaa kritiikkiä erilaisille foorumeille, blogeihin jne. niin kysyisin myös, että mitä koet esim. "reinon" tehneen "homman" eteen?

Mitä konkreettista? Onko hännystely, äärimmilleen viety sisäpiiriläisyys jotenkin arvokkaampaa ja tuottavampaa kuin asiapohjaiseen debaattiin pyrkiminen?
  
  21. joulukuuta 2008 13:01:37

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomen entinen pääministeri jonka valtakaudella tuota tiukkaa ulkomaalaispolitiikkaa toteutettiin vertasi sinua 30-lukuun"

Onko mitään merkitystä, sillä, mitä Paavo "intellektuellilista" Lipponen kulloinkin ärähtelee? Ei Lipponen ole mitään muuta kuin mies, jolla on joskus ollut valtaa, ja joka osaa äristä. Ei hänellä sen kummempaa, älyn ja oppineisuuden tuomaa auktoriteettia ole.
  
  21. joulukuuta 2008 13:09:53

Nimi : tapio
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olenko peräkamaripoika? Minulla on noin 150 neliötä.
  
  21. joulukuuta 2008 13:15:47

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onko mitään merkitystä, sillä, mitä Paavo "intellektuellilista" Lipponen kulloinkin ärähtelee? Ei Lipponen ole mitään muuta kuin mies, jolla on joskus ollut valtaa, ja joka osaa äristä. Ei hänellä sen kummempaa, älyn ja oppineisuuden tuomaa auktoriteettia ole."

Rationaalisesti ei. Julkisuuskuvan kannalta hyvin todennäköisesti on kun "Lipposia" rupeaa kertymään. Lipponen ei ole ainoa. Heitä on tullut esille vihjaavilla kommenteillaan kaikista puolueista (mm. Kirsi Piha, jota täällä en ole huomannut mainitun). Itseasiassa ei ole yhtään valtavirtaista poliitikkoa tai mielipidevaikuttajaa, joka olisi nimeltä mainiten Halla-ahoa tukenut Vistbackaa lukuunottamatta. Soinikin on kiertänyt kysymyksen.

Mediajulkisuus on keskittynyt keskustelemaan henkilöstä, ei juurikaan näkemyksistä. Onko tästä kuinka paljon omaa syytä? Yksi henkilö Anja Snellman Halla-ahoa yritti puolustaa, mutta tässä oli suurta ironiaa, sillä Halla-aho oli aikaisemmin (mistä ihmeen syystä?) kutsunut Scriptassa Snellmannia degeneroivaksi hulluksi.

Erilaisia web-galluppeja on esitetty todisteeksi julkisuuspelissä onnistumisesta, mutta ne eivät kerro yhtään mitään, koska jokaikinen äänestys mainitaan murossa, joka masinoi tuhansia ääniä ja vääristää äänimäärältä rajoitettujen web-gallupien lukemat merkityksettömiksi.
  
  21. joulukuuta 2008 13:20:23


guestbook © freebok.net