14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109501-109525

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : M.E: "Rajoitukset taitavat päteä vain, jos kukaan muu ei ole ehtinyt kommentoimaan siihen väliin. Tarkoituksena estää floodaus samalta käyttäjältä."

Hmm, näköjään joo.

Give Homma a Chance.
  
  20. joulukuuta 2008 23:12:50

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/

"Tämän kirjoittaja tuo hieman mieleen esim. sen tyypin, joka kovasti ihaili John Lennonia. Ja sitten ampui Lennonin. Historiasta tiedämme muitakin samanlaisia tapauksia."

Ylitit juuri parilla virkkeellä Sanna Ukkolan ja vinan saavutukset. Sanoisin että Höglund-tasoinen suoritus mielenterveydeltään.
  
  20. joulukuuta 2008 23:17:45

Nimi : Väliaikainen sopeutumis ratkaisu:
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vanhan Etelä-Afrikan tyyppinen Bantustan systeemi, jossa esim muslimit eläisivät omien sääntöjensä mukaan omaa. Voisivat siellä itse sitten päättää haluaisivatko mukautua rauhanomaisesti vastaanotto maan yhteiskuntaan vai ei. Jos ei voisivat jatkaa sopivamman vastaanotto maan etsimistä vaikkapa toisista muslimi maista.
  
  20. joulukuuta 2008 23:18:05

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : A.N., ymmärrän huolesi, mutta oletkohan hiukan liian puristi?

On itsestään selvää, että homma houkuttaa myös ankallissolisteja ympärilleen, ihan yhtä lailla kuin virheitä trolleja.

Oma, subjektiivinen näkemykseni Hommasta ja sen Tekijöistä: aikuisia/keski-ikäisiä koulutettuja ihmisiä, jotka eivät yleensä toreilla huutele. Osaavat kuitenkin lukea, ja ymmärtää, illman "suvaitsevaista" sivistystä.

Homman ydin on terve, keskitytään sen vaalimiseen. Kohinaa on aina, ja kaikkialla.
  
  20. joulukuuta 2008 23:27:03

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: olen reinoilusta osapuilleen samaa mieltä kuin sinä. Mielestäni moderointilinja kannattaisi Homma-foorumilla säilyttää jokseenkin yhtä vapaamielisenä kuin täällä, ts. blokata vain ilmeiset trollit ja epäasiallista käytöstä (vastapuolen solvaamista jne.) osoittavat tapaukset. Toisaalta Homma-foorumin ylläpitäjillä lienee valitsemaansa moderointilinjaan omat syynsä, joten en käy tässä sen enempää besserwisseröimään.

Toisaalta tulin miettineeksi, että kun kirjoittelusi sekä täällä että näemmä Homma-foorumilla on suurelta osin pään lyömistä seinään, niin kannattaisiko kenties miettiä vaihtoehtoisia tapoja vaikuttaa asioihin? Eiväthän ainoat vaikutuskanavat Suomessa ole Halla-ahon vieraskirja ja Homma-foorumi, ja asioista jauhaminen keskustelupalstoilla ei ylipäänsä ole kovin tehokas tapa vaikuttaa asioihin. Itselleni keskustelujen seuraaminen täällä vieraskirjassa ja niihin osallistuminen on lähinnä ajanvietettä, joten en (ainakaan toistaiseksi) tunne tarvetta mihinkään isompaan, mutta olen ollut ymmärtäväni, että sinulla on kunnianhimoisempia tavoitteita. Mieleeni tulee muutamakin tapa, jolla voisit käyttää aikaasi tehokkaammin ja asioihin vaikuttavammin kuin keskustelupalstoilla vääntämällä:

1) Perusta oma blogi. Tällöin et joutuisi olemaan yhdenkään moderoijan armoilla ja saisit taatusti itse keskustelua aikaan. Blogiin sinulla olisi jo "Epäkorrektin teoria"-kirjoituksestasi ainesta useampaankin postaukseen, jotka varmasti kirvottaisivat monilta lukijoilta kommentteja, sen verran keskustelua tuo kirjoituksesi eri puolella blogosfääriä noin vuosi sitten aiheutti.

Lisäksi blogin pitäminen omalla nimellä on jo itsessään tehokas tapa vaikuttaa: jokainen "ulostulo" puhdistaa osaltaan keskusteluilmapiiriä, ja kun tuttavapiirisi ilmeisesti edustaa suurelta osin punavihreää laitaa, ainakin osa heistä tulisi varmaan blogiasi luettuaan miettineeksi asenteitaan uudelleen.

2) Ota yhteyttä suomalaisiin poliitikkoihin ym. mielipidevaikuttajiin. Tarkoitan lähinnä niitä muutamia, jotka ovat kunnallisvaalien jälkeen tai niitä ennen osoittautuneet keskustelukykyisiksi (vihreistä lähinnä Soininvaaraa, mutta myös Jarkko Tonttia, Pasi Ilmari Jääskeläistä ja paria muuta), tai jotka voisivat potentiaalisesti olla sellaisia. Anonyymeihin blogikommentoijiin työlästyneet kirjoittajat varmasti arvostavat omalla nimellä tapahtuvaa yhteydenottoa ja voivat sen vuoksi laskea blogikeskusteluissa korkealle nousevia defenssejään.

3) Ota yhteyttä ulkomaalaisiin bloggaajiin ym. kirjoittajiin. Euroopassa ja Yhdysvalloissa on satoja bloggaajia, jotka kirjoittavat samoista aiheista kuin Halla-aho (suurin osa jopa syyllistymättä Halla-ahossa vierastamiisi ylilyönteihin) ja joiden sanomalla verrattomasti laajempi kantavuus kuin lähinnä suomenkielisen yleisön tuntemalla Halla-aholla. Suomesta he eivät ole nähdäkseni juurikaan kirjoittaneet, koska suurin osa ei yksinkertaisesti tiedä mitä täällä tapahtuu. Jos heille lähettää hyvin kirjoitetun ja punnitun viestin, jonka kirjoittamiseen menee korkeintaan yksi Homma-foorumilla/vieraskirjassa vänkäämiseen haaskattu päivä, niin joku heistä saattaa hyvinkin tarttua aiheeseen (joka voi olla esim. Thorsin uusi ulkomaalaislaki) ja kirjoittaa siitä omalla blogillaan, josta se voi levitä kulovalkean tavoin ympäri kansainvälistä blogosfääriä. Näkyvimpien bloggaajien tapauksessa ei ole mahdotonta sekään, että uutinen päätyy jopa varteenotettavaan valtamediaan. Tämä on siis (onnistuessaan) erinomaisen tehokas vaikuttamistapa, jota muidenkin vieraskirjalaisten (myös allekirjoittaneen) kannattaisi harjoittaa enemmän.

Nämä nyt siis päällimmäisinä ideoina, muitakin toki on. Kuten viestini sävystä toivottavasti käy ilmi, tarkoitukseni ei ole sanoa, että "mene-sitten-muualle-jos-ei-meidän-homma-miellytä" vaan jakaa ihan ystävällisessä mielessä ajatuksia siitä, millaisin keinoin voisit itse tehokkaimmin edistää tavoittelemaasi "100/199-tilannetta".
  
  20. joulukuuta 2008 23:32:32

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Laajakaistan kiinteää IP:tä on aika vaikea feikata.

Reino kuitenkin sai päähänsä, että olemme sama henkilö (emme ole, en edes tiedä kuka ko. nimimerkki on) ja huomasin mennessäni foorumia vilkaisemaan, että nyt IP:ni oli tästä syystä bannattu. Varmaan siis myös tämän toisenkin, jonka pitää olla yhtä ymmällään."

Olen hieman hitaalla tuulella nyt(kin?), mutta tuntuu näin sivullisesta ja asiaan tutustumattomasta oudolta, että reino bannaisi kaksi IP-osoitetta siksi, että epäilee kyseisten käyttäjien olevan yksi henkilö. Sen sijaan yhden IP-osoitteen, jota kaksi käyttäjää käyttää, bannaaminen tuntuisi loogisemmalta. Ja jos osoitteesi on kiinteä, ei siitä tuo toinen henkilö varmaankaan kirjoita... oletko varma, ettei bannattuja ole vain yksi eli sinä?

Joka tapauksessa bannaaminen mielipiteen ja sen asiallisen ilmaisemisen vuoksi on yleisesti ottaen täysin typerää ja keskusteluja tappavaa. Asiaton käytös, floodaaminen, jankkaaminen ja muiden haukkuminen sen sijaan ansaitseekin monotusta.
  
  20. joulukuuta 2008 23:38:52

Nimi : Jouluja
Kotisivu : http://www-fi.valitutpalat.fi/lehti/lehti9912/artikkeli.html
  
Viesti : Miksi Suomessa on niin kallista?
  
  20. joulukuuta 2008 23:41:44

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Tuo linkattu Valittujen Palojen artikkeli näyttäisi olevan 9 vuotta vanha (12/99)... ei olisi tuoreempaa tietoa?
  
  20. joulukuuta 2008 23:50:08

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/

"Tämän kirjoittaja tuo hieman mieleen esim. sen tyypin, joka kovasti ihaili John Lennonia. Ja sitten ampui Lennonin. Historiasta tiedämme muitakin samanlaisia tapauksia."

Ylitit juuri parilla virkkeellä Sanna Ukkolan(Hän, joka lainasi Seppoa) ja vinan saavutukset. Sanoisin että Höglund(Seppo Lehto)-tasoinen suoritus mielenterveydeltään.

20. joulukuuta 2008 23:17:45

  
  20. joulukuuta 2008 23:52:22

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Adelphin ehdotus saattaisi olla hyvä ajatus AN.lle. Epäkorrektin teoria on mykistävä. Vihreän kirjoituksia aloin loppupuolella ymmärtämään. Mutta AN.n kirjoitukset menevät minulta hiukan ohi. En tiedä olenko minä muuttunut vaiko kyseinen kirjoittaja. Ehkä molemmat. . . . . . Hommafoorumin seuraaminen (kuten teen tässä) kännykällä tuntuu vaikeammalta kuin tämän vieras kirjan. Samoin kuin tähän keskusteluun osallistuminen onnistuu helposti,toisin kuin homman keskusteluun osallistuminen.
  
  20. joulukuuta 2008 23:57:02

Nimi : MW
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Nillitystä! Puhdistakaa mielenne, hokekaa: ei ole muuta mestaria kuin mestari, ja totisesti siiselinkarvakaulus on nouseva.

Minä olen puoleni valinnut, se on nyt tupla tai kuitti.

Niin joo, Rosa Meriläinen. Kuka muistaa leffan "Brasil", ja ne hassut vauvanaamiot?
  
  21. joulukuuta 2008 0:00:46

Nimi : Jankkaajat vain pihalle
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Minun mielestäni, vaikken tähän yhteisöön mitenkään kuulu (haluaisin kyllä), tulisi tälläiset jankkaajat ja riidanhaastajat heittää pihalle. Tämä on kuin turvapaikan hakeminen, jos haluaa sopeutua, niin annetaan siihen mahdollisuus, mutta jos alkaa vaatimaan omien sääntöjensä noudattamista, niin pihalle vain.

Vahvuus kuitenkin pitäisi olla siinä, että annetaan kyllä mahdollisuus kritiikkiin, mutta kyllä vieras on aina vieras, eikä kylässä aleta verhoja haukkumaan, jos ei väristä pidä. Voi kuitenkin tiedustella miksi tämän värisiin verhoihin on päädytty ja voi ehdottaa, että minun mielestäni sen ja sen väriset verhot sopisivat paremmin.
  
  21. joulukuuta 2008 0:05:24

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lopetetaanko Joulun kunniaksi bannaaminen ja bannatuille anteeksianto?

Tämä siis vain ehdotuksena. Ei ole avataria, ei ole valtaa ;)

Itseäni vituttaa A.N:n tyyli kirjoittaa varmaan samoista syistä kuin reinoakin. Eli mitä järkeä koko ajan selittää miten muiden pitäisi kirjoittaa, kun edessä on vapaa tekstikenttä mihin itse voi kirjoittaa?

Menee ihmeelliseksi metakeskusteluksi, jos kaikki käyvät vahtimaan toisiaan ja neuvomaan toisilleen miten asiat oikein ja oikeaoppisesti pitäisi sanoa.
  
  21. joulukuuta 2008 0:06:00

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Asiaton käytös, floodaaminen, jankkaaminen ja muiden haukkuminen sen sijaan ansaitseekin monotusta."

Olen samaa mieltä. Tästä ei nyt kuitenkaan ole kysymys. Hyvin harvoin kommentoin henkilökohtaisesti. Pyrin pysymään asiatasolla.

Epäilen kahden eri ip-osoitteen bannaamista johtuen tekstistä joka ruudulleni lävähti, kun yritin homma-foorumia mennä vilkaisemaan "tupla-nicki jne."
Muut moderaattorit voivat todentaa, että kyseessä on kaksi eri ip-osoitetta. Kuten Jussikin vieraskirjasta.

Tällaisesta vänkääminen on itseasiassa täysin lapsellista ja turhauttavaa.

Olisin halunnut esim. keskustella siitä, että olisiko Thorsin lakia koskien mahdollista teetättää tilastotieteellisesti pätevää galluppia suomalaisten mielipiteistä. Paljon sellaiselle tulisi hintaa, ketkä niitä suomessa ovat valtuutettuja tekemään, voisiko sellaisen organisoida tehtäväksi itse vapaaehtoisvoimin, siten että voisi uskottavasti todeta virhemarginaalin olevan "n-n" ja otoksen kattavan.

Tällaisella voisi olla ehkä jotain merkitystä kansalaiskeskustelulle (vaikka en tietysti ole kovin toiveikas) ja uskoisin ainakin aamulehden ja usarin ja sitä myöten muutaman muunkin sen uutisoivan jos tällainen saataisiin aikaiseksi. Tämä oli yksi idea. Tuosta laista ja aktioista sitä vastaan ei foorumilla itseasiassa ole keskustelu lähellekään niin paljoa, kuin olisi voinut toivoa. Sekin suurelta osin jankkaamista kuinka tyhmä Thors on.

Jos ryhmäpaine ei anna periksi tehdä sitä järkitekoa, että reinolta otetaan moderaatio-oikeudet pois, niin tämä voitaisiin kiertää siten, että jokaiseen bannaukseen vaadittaisiin kahden moderaattorin päätös. Tällöin reino voisi pitää varjo-pogromeitaan omaksi ilokseen tekemättä kuitenkaan järjen heittänyttä tuhoaan foorumin toimivuudelle.
  
  21. joulukuuta 2008 0:07:37

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vahvuus kuitenkin pitäisi olla siinä, että annetaan kyllä mahdollisuus kritiikkiin, mutta kyllä vieras on aina vieras, eikä kylässä aleta verhoja haukkumaan, jos ei väristä pidä. Voi kuitenkin tiedustella miksi tämän värisiin verhoihin on päädytty ja voi ehdottaa, että minun mielestäni sen ja sen väriset verhot sopisivat paremmin."

Siis onko Homma-forum joku halla-aholaisten tiukan sisäpiirin masinoima salainen tukikohta, jossa muut käyttäjät ovat vain "vieraita" ja jos esität kritiikkiä vähän väärällä tavalla, niin monoa vaan?

Taidan sitten jättää itsekin väliin.

En ole tutustunut kovin tarkasti puheena olevaan bannaustapaukseen ym. mutta jokainen näkee että vieraskirjasta tai hommasta on helppoa löytää paljon asiattomampia kansallis sosialisteja kuin A.N/vihreä/az
  
  21. joulukuuta 2008 0:15:32

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos ryhmäpaine ei anna periksi tehdä sitä järkitekoa, että reinolta otetaan moderaatio-oikeudet pois, niin tämä voitaisiin kiertää siten, että jokaiseen bannaukseen vaadittaisiin kahden moderaattorin päätös. Tällöin reino voisi pitää varjo-pogromeitaan omaksi ilokseen tekemättä kuitenkaan järjen heittänyttä tuhoaan foorumin toimivuudelle.

No voihan vee.

Otan tuon joulumielen takaisin ja ehdotan, että perustetaan Kommunistinen Puolue.
  
  21. joulukuuta 2008 0:18:39

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voisitko IDA perustella kommenttisi. Tuollainen "keskustelu" on hedelmätöntä.
  
  21. joulukuuta 2008 0:20:42

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimim. Jankkaajat vain pihalle ei liene kuitenkaan Homma-foorumin moderoijia. Nimimerkki voi korjata jos olen väärässä.
  
  21. joulukuuta 2008 0:22:35

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (MW kirjoitti): "Nillitystä! Puhdistakaa mielenne, hokekaa: ei ole muuta mestaria kuin mestari, ja totisesti siiselinkarvakaulus on nouseva".

Jos Raamattua ajattelee niin kyllä Mestarin sanat inhimillisyydessä ja järkevyydessä voittaa Mooseksen 6-0.

Federer vs. Lipponen. Logiikka vs. vittuuntuneisuus. Analyysi vs. paskapuhe.
  
  21. joulukuuta 2008 0:26:49

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voisitko IDA perustella kommenttisi. Tuollainen "keskustelu" on hedelmätöntä."

Ei sen tarkoitus ole ollakaan niin hedelmällistä, että siitä voisi korjata sadon tässä ja nyt. Ehkä jotain jää itämään tai sitten ei. Sellaistahan keskustelu on.

Perustelin sanomiseni jo tuolla aiemmin, mutta voin toistaa, että mielestäni harrastat lähinnä metakeskustelua siitä miten pitäisi ja saisi keskustella. Ja ainakin minua se ärsyttää. En tiedä muista, mutta epäilen siis tuon olevan ainakin yhtenä tekijänä bannien - joita toisaalta itse en kyllä olisi antanut - taustalla.
  
  21. joulukuuta 2008 0:29:41

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuli muuten mieleeni, että Homma-foorumin asiathan eivät varsinaisesti edes kuulu tähän vieraskirjaan. Sen sijaan reinon ja varmaan muidenkin moderoijien sähköpostiosoitteet löytyvät ihan Homman jäsenluettelosta. Eikö A.N:n kannattaisi kirjoittaa heille yhteissähköposti ja esittää mainitsemansa ehdotukset siinä?
  
  21. joulukuuta 2008 0:30:02

Nimi : Jjuhani
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Siis onko Homma-forum joku halla-aholaisten tiukan sisäpiirin masinoima salainen tukikohta, jossa muut käyttäjät ovat vain "vieraita" ja jos esität kritiikkiä vähän väärällä tavalla, niin monoa vaan?

Ehkä tuo em. nyt oli vähän kärjistetysti, mutta totta hitossa Homma on tarkoitettu Halla-Aholaisille eikä jänkääjille ja henkilöille, joiden tarkoitus on tulla vain kiusaksi sivuille. Siis moderaattoreille ja bannaukselle kyllä. Toki siinä on tässä vaiheessa vielä säätämistä ja peräkammarissa on edelleen liikaa hörhöilyjä, jotka pitäisi poistaa.
  
  21. joulukuuta 2008 0:31:59

Nimi : Paavon Pakinat
Kotisivu : http://www.sfp.fi/start/nyhetsarkiv/artikel-31-396.html
  
Viesti : Olen saanut puolueelta kaiken ja RKP:lta loput!
Rotumitalisti Paavo Lipponen maksaa velkaansa RKP:lle, saihan hän taannoin 8000€ selvää rahaa hurreilta.

Freudenthal-mitalistit, uusin rotumitalisti Paavo Lipponen puuttuu tuolta listalta:
http://onet.tehonetti.fi/suomalaisuudenliitto/onet/vanhatsivut/sm-vast.htm

TV1:n muistikuvaputken viimeisessä ohjelmajaksossa oli Paavosta juttu, jossa hän vaati 1970 -luvulla Mainos-TV:n toiminnan kieltämistä länsimaisen kulttuurin levittäjänä!

Nyt Paavo kerää kiiltävää rihkamaa palkaksi pahoista töistään: Paavo pakkoruotsittaja -Lipponen nuoli RKP:a niin paljon, että sai lopulta sekä Folktingetin, että Freudenthal -nimeä kantavat, todelliset ROTU-mitalit!

http://www.sfp.fi/start/nyhetsarkiv/artikel-31-396.html

Paavo Lipponen fuck Freudenthal-medalj 09.06.2007

http://www.sfp.fi/images/nyhetsarkiv/lipponen.jpg

Lipposelle Folktingetin ansiomitali 29.04.2003 Lipponen sai Folktingin kultaisen mitalin.

Folktingetiltä tunnustusta puhemiehelle

http://www.loviisansanomat.net/paauutiset.php?id=329

http://www.mediapalvelu.info/lovari/images/image.php?id=213

Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen on saanut Folktingetin eli Suomenruotsalaisten kansankäräjien kultaisen ansiomitalin. Mitalin perusteluissa mainittiin erityisesti Lipposen panos uuden kielilain valmistelussa.

Paavoa nuolaistiin oikein kunnolla, tällä kertaa Oulussa! Tällä kertaa hän sai Oulu-mitalin nro 34 ja se luovutettiin hänelle Oulussa Snellman-seminaarin yhteydessä tänään 5.9.2006.

http://www.ouka.fi/snellman200/pdf/DeUrbeUloaOhjelma.pdf

Paavo varmaankin edesauttoi äskettäin avatun Oulun ruotsinkielisen päiväkodin perustamisessa ihan Oulun ydinkeskustaan. Edellisen Oulu-mitalin sai pakkoruotsittajanakin tunnettu, "saammeko palvella ruotsinkielisiä" Affenoita, Tarja Halonen.

Paavo Lipponen ei osaa edes sotahistoriaa, vaikka tunnustautuu sen harrastajaksi!

Hän on sanonut pitämässään puheessa mm. näin:
"Suomi pysäytti puna-armeijan hyökkäyksen nykyiselle Suomen ja Venäjän rajalle".

Ajatelkaa jos venäläiset olisi oikeasti 1944 päässeet hyökkäämällä nykyisille rajoillemme, niin taatusti ei ne olisi enää pysähtyneet vaan jatkaneet Helsinkiin saakka!

Tämä on sanatarkka lainaus Helge Seppälän kirjasta:

Helge Seppälä: Karl Lennart Oesch Suomen pelastaja Gummerus 1998 ISBN 951-20-5321-7

Sivulla 178 kerrotaan pääministeri Paavo Lipposesta seuraavasti:

>>Pääministeri Paavo Lipponen kertasi 12. päivänä syyskuuta 1996 jatkosodan päätöshetkeä sanoen: "Kesällä 1944, suurimmassa taistelussa mitä Pohjoismaiden maaperällä on koskaan käyty, *Suomi pysäytti puna-armeijan hyökkäyksen nykyiselle suomen ja Venäjän rajalle*. Minun isäni osallistui noihin taisteluihin, meidän isämme taistelivat noina vuosina ja pelastivat Suomen itsenäisyyden."

Pääministeri Lipponen ei yksilöinyt muita kuin oman isänsä, eikä näyttänyt muutenkaan perehtyneen tosiasioihin, sillä puna-armeija pysäytettiin paljon ennen nykyistä rajaa. Lipponen ei muistanut, että esimerkiksi Sortavala ja Käkisalmi olivat lujasti suomalaisten käsissä kun aselepo solmittiin.<<

Suomessa voi antaa suuria summia virkamiehelle kun vaan kutsuu rahaa kulttuuripalkinnoksi.
Svenska folksskolan vänner on onnistuneesti lahjonut kuntien ja valtion virkamiehiä sillä tavoin vuosikymmeniä.
Luvataan rahat kun homma on tehty ja savu hälvennyt. Näin lahjuksen saaja ei "itse hyödy", eikä siis tuomita.

Heikki Tala taisi tehdäkin kantelun tästä 10 000€ "palkinnosta", kuinkahan siinä kävikään?

Svenska folkskolans vännereiltä 10.000 euron lahjuksen saanut Oikeusministeriön S.P. naureskeli, että kielilaissa suomalaiset saavat räjähtämättömän pommin... Hän siis tiesi tasan mitä oli tekemässä kielilakikomitean pääsihteerinä."

Tässä on Lipposen Svenska kulturfonden:lta saama "palkinto" tai oikeammin lahjus:

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Klaus+H%C3%A4r%C3%B6lle+Kulturfondenin+iso+taidepalkinto/1135226846124

Eduskunnan entinen puhemies Paavo Lipponen, joka palkittiin suomenkielisenä antamastaan panoksesta suomenruotsalaiselle kulttuurille. <

Lippos-Paavokin sai siis 8000€ köyhäinapua!

http://www.kulturfonden.fi/pdf/lipponenmotivering.pdf


Paavo ei päässyt EUn johtoon Barroson paikalle, vaikka osasi ruotsia mielestään riittävän hyvin. Ei päässyt
koska ei osaa ranskaa italiaa eikä espanjaa.

Paavo Lipponen korahteli SDP:n puoluekokouksessa tähän malliin jättäessään puheenjohtajuuden "Olen saanut puolueelta kaiken" mutta hän olisi voinut jatkaa että "saan kyllä jatkossa RKP:lta loput"!

Sai muuten heti kohta erottuaan sen 8000€ "palkinnon" ruotsinkieliseltä Svenska kulturfonden:lta. Näin meneteltiin siksi, ettei ketään saada kiinni lahjuksista.
  
  21. joulukuuta 2008 0:32:12

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Ehdotan toveri MW:tä lainaten ensi kesän t-paitamuodiksi Give Homma a Chancea.
  
  21. joulukuuta 2008 0:41:35

Nimi : Nimimerkki jankkaajat vain pihalle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimim. Jankkaajat vain pihalle ei liene kuitenkaan Homma-foorumin moderoijia. Nimimerkki voi korjata jos olen väärässä"

Juu en ole. Johan avauksessani kerroin, etten kuulu ryhmään mitenkään, mutta haluaisin kuulua.

Minä perkelen renttu äänestin Pertti Salovaaraa, joka vain sairaana makailee jossain, eikä ilmoittele mitään julkisuuteen.

Kadun tätä typeryyttäni suunnattomasti ja hyvityksenä lupaan äänestää PS puoluetta kunnes siitäkin tulee samaa paskaa kuin kaikista ISONA ;)
  
  21. joulukuuta 2008 0:45:19


guestbook © freebok.net