14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109476-109500

Nimi : Petri
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olin Helsingissä vuoden verran töissä ja näin sitä rullahuulien harrastamaa sikailua aivan tarpeeksi. Esim. mennään somalijoukolla pitseriaan (vuosaari) tilataan, syödään ja sit aletaan mölisemään että "väärä pitsa, tahtto uuten". Kun tarjoilija sanoo ettei käy, mölistään, haukutaan ja huoritellaan. Olettavat uhkailemalla saavansa uuden. Tai yön pimeinä tunteina keskustassa ahdistelevat yksinäisiä naisia eivätkä usko kun nainen sanoo ja lopultaa huutaa EI, JÄTTÄKÄÄ RAUHAAN. Muutama nainen on tullut pelastettua näiltä himonussijoilta joita ei äly ohjaa. Perkele että vituttaa ne tyhjäpäät jotka haluavat vielä lisää Suomen elätettäväksi noita kyseisiä kakkakeppejä. Noh, onpahan nyrkeilläni tarpeen vaatiessa tekemistä kun ei puhe ylimielisiin muslimeihin auta.
  
  20. joulukuuta 2008 20:36:40

Nimi : Vanha demari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphille: Kiitos kun vastasit. En tiedä, oliko tuota paratiisiajattelua paljon muilla kuin taistolaisilla jos heilläkään. Tosiasia kumminkin on, että Neuvostoliiton kanssa piti tulla toimeen. Totta kai virheitä tehtiin, mutta lopputulos oli hyvä: Suomi säilyi vapaana ja itsenäisenä.
  
  20. joulukuuta 2008 20:44:07

Nimi : anarkomarko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Vieraskirjastasi olen poiminut yhden nimimerkin Anarkomarko kirjoittaman viestin (IS 15.11. juttu ”Ääriharava”),"

Sanna Ukkola on muuten kirjoittanut nimimerkkini väärin eli isolla.
  
  20. joulukuuta 2008 20:56:10

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kyllä Lipponen on sikäli oikeilla jäljillä, että täälläkin on tänä iltana päästetty pullon henki irti.
  
  20. joulukuuta 2008 20:56:13

Nimi : Gifu
  
Viesti : TaTu, Maanantai aamuna soitan pohjolanmatkoihin ;D... vuan nyt lähen paekallisseen nii haaskoo illan jatkova vuan kaekille.
  
  20. joulukuuta 2008 21:08:07

Nimi : heh
  
Viesti : VAIN VANKEUS KELPAA!!!

Vuoden kohutuin ja odotetuin oikeudenkänti Hartwall areenalla x.x.2009 klo 20:00 alkaen.

Vastakkain valtakunnansyyttäjä Mika Illmann ja väärinajattelija Jussi Halla-aho. Panoksena ottelussa vähintään kahden vuoden kiinteä vankeus.

Lämmitteluotteluissa vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää linttaa kakkua kahdellekymmenelle halla-ahoslaiselle netsille niin ikään väärien ajatusten julkituomisesta.

Yleisöä aletaan päästämään areenalle klo 14 ja kaljahanat ovat auki koko tapahtuman ajan.

liput 40€(seisomapaikat) - 400€(ringside, sis. kuohuviini-illallisen). vihreiden jäsenkirjalla ilmainen sisäänpääsy.sotaveteraaneilta tuplamaksu.
  
  20. joulukuuta 2008 21:08:35

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : FST5 juuri nyt Ratatosk... aikamoista kuraa. Pahat finnet . Yhyy...
  
  20. joulukuuta 2008 21:09:02

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : M: "Kyllä Lipponen on sikäli oikeilla jäljillä, että täälläkin on tänä iltana päästetty pullon henki irti"

Juu, ja tölkin henki. Arman Alizad (Enbusken ohjelma) vaikutti kovasti täyspäiseltä hemmolta, onkohan keskustan puoluetoimistosta käyty sovittelemaassa hänelle jussi-paitaa päälle?

Arvaus on, että ei varmaan. Tässähän nyt on varsinainen maahanmuuttaja, joka on tullut tekemään elämän itselleen, eikä edusta suvaitsevaiston homeista anekauppaa, eli massamaahantuotua kumarrettavaa toiseutta, jonka kohtaamiseen voisi sitten tyhmiä kouluttaa. Tai oppimaan keholla, vai miten se jablai-gambiitti mokushakissa nyt meni?
  
  20. joulukuuta 2008 21:09:37

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jokohan Paavo Lipponen olisi valmis valitsemaan Halla-ahon älykkölistalleen, tarkoitan sille inhokkilistalleen?

Hän on luetellut niitä älykköjä, joita arvostaa, ja niitä älykköjä, joita inhoaa.

Tämä Lipposen kyseinen kirja ilmestyi viime keväänä. Silloin Päivi-rouva ei ehkä ollut maininnut Paavolle Halla-ahosta mitään. Ehkä Päivi itsekään ei silloin vielä ollut kuullut Halla-ahosta, ainakaan kovin paljon.
  
  20. joulukuuta 2008 21:11:49

Nimi : Rami ja Jussi näemmä keskustelee rakentavasti
Kotisivu : http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/14/hyvaa-uutta-vuotta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ei tuo tilanne kyllä Ramin tai SU:n osalta jankkaamalla parane.

Jokainenhan tietää heidän lähtökohtansa uutisoinnista. Ja toisaalta olis aika itsemurhaa myöntää tämä todeksi nähty lähtökohta todeksi.
  
  20. joulukuuta 2008 21:14:37

Nimi : Mika
  
Viesti : "Jokohan Paavo Lipponen olisi valmis valitsemaan Halla-ahon älykkölistalleen, tarkoitan sille inhokkilistalleen?

Hän on luetellut niitä älykköjä, joita arvostaa, ja niitä älykköjä, joita inhoaa."

Eihän kai Paavo voi pistää Jussia millekään älykkölistalle. Silloinhan hän tulisi tunnustaneeksi, että maahanmuuttokriitikoidenkin joukossa on älykkäitä ihimisiä...
  
  20. joulukuuta 2008 21:16:45

Nimi : RR
  
Viesti : Mies menneisyydestä

Katselin tv-uutisista Lipposen kommenttia ja mietin onko hän koskaan käyttänyt internettiä. Jotenkin tuli sellainen mielikuva, että hän perustaa mielipiteensä printtimedian varaan, kuten varmaan paljon vanhemman polven demareista.

Uskoakseni hän on nähnyt lehdissä kirjoitetun "Mestarista" ja hänen ajatuksissaan on syntynyt mielikuva "Johtajasta" - Führer befehl, wir folgen.

Koskahan perinteinen ns. pyhä kolminaisuus - virkamiehet, poliitikot ja vanha media hoksaa mistä on kysymys?


  
  20. joulukuuta 2008 21:17:59

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ottakaa nyt muut moderaattorit reinolta moderaattorin oikeudet pois ennen kuin homma-forum menee täysin pelleilyksi.

Hänen toiminnassaan on vainoharhaisuuden ja täydellisen järjettömyyden merkkejä. Itse sain täysin olemattomasta kaksi varoitusta kuin vain foorumille ilmestyin - enkä jäänyt odottamaan kolmatta - pelkästään siitä syystä, että reinolla oli jotain hampaankolossa vieraskirjasta ja halla-aholaisuuden kritiikistä. Se teorian kehittämisestä ja tilastojen keräämisestä.

Nimimerkki Itäkairan erakko lähti näemmä myös foorumilta, hänkin reinon pois ajamana. Syyt varoitukseen, joka sai nimim. itäkairan erakon häipymään näyttävät niin'ikään täysin mielivaltaisilta. Erakon keskustelu oli täysin asiallista.

Opuksen valvova silmä sen perusteella mitä sivusta hieman seurasin keskustelua, puhui keskimäärin täysin asiallisia, vaikka väliin kärjistäen ja hieman jankaten. Hän kuitenkin näyttää kritisoineen Halla-ahoa, josta reino sai päähänsä, että opuksen silmän pitää olla yhtä kuin minä. Jussikin voi täältä vieraskirjasta sanoa, että IP-osoitteet ovat aivan erit. Olen tänne kirjoittanut kolmella nimimerkillä vihreä/az/A.N. mutta aina samasta IP-osoitteesta, kuten Jussi voi todentaa.

Laajakaistan kiinteää IP:tä on aika vaikea feikata.

Reino kuitenkin sai päähänsä, että olemme sama henkilö (emme ole, en edes tiedä kuka ko. nimimerkki on) ja huomasin mennessäni foorumia vilkaisemaan, että nyt IP:ni oli tästä syystä bannattu. Varmaan siis myös tämän toisenkin, jonka pitää olla yhtä ymmällään.

On aivan turha puhua siitä, että moderaatiolinja hakisi vielä uomiaan, tai että moderaattoreilla on viimeinen sana jne.

Jos foorumille halutaan asiallista keskustelua, eriäviä mielipiteitä, myös halla-ahon artikkelien kritisointia tai debaattia sanoman muodosta ja muodon merkityksestä, niin ottakaa reinolta moderaattorin oikeudet pois. Muuten foorumista tulee lopulta pelkkää netseilyä ja kultamunailua.

Hän on ajanut jo 3 tyyppiä foorumilta muutaman päivän aikana ja se on about yhtä monta tyyppiä kuin foorumilla on käynyt kriittisiä näkemyksiä esittämässä. n. kymmenestä moderaattorista kukaan muu ei ole tällä tapaa toiminut. Vain reino.

Toiminta-patterni on täysin selkeä.

Ei ole tarpeen tässä yhteydessä puhua yhtä mistään muusta kuin reinon sopimattomuudesta moderaattorin asemaansa. Hänellä ei ole tarpeeksi järkeä, eikä hänellä ole kykyä ymmärtää kritiikkiä millään muulla kuin epämääräisellä tunnetasollaan. Seuraukset ovat nähtävissä.

Muita moderaattoreita kehotan hetkeksi katsomaan sen oman sisäryhmän ulkopuolelta ja toteamaan reinon toiminnan järjettömyyden.
  
  20. joulukuuta 2008 22:17:48

Nimi : Punafasistista huolestunut yksilö
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmoitan Malmön tapahtumien muuttaneen asenteitani Halla-aholaisemmiksi.

Kun katselee tuota meininkiä niin ei voi välttää sitä mielikuvaa, että Halla-aho on osittain oikeassa: islamistien rehaaminen tänne ei toimi, ja antifat ovat natsejakin pahempi ongelma suojellessaan islamofasisteja.

Periaatteessa sanon tämän sellaisest näkökulmasta joka on muuten paljon lähempänä ns. mukuja kuin kämyjä.

Mielestäni homma siis karkaa hanskasta hyvin pian mikäli punafasistit ja islamofasistit alkavat riehua yhteistuumin. Kuten Ruotsissa nyt on jo tapahtunut.

En silti ole muuten mitenkään maahanmuuttokriittinen. Malmön epäpyhä allianssi islamofasistien ja punafasistien välillä vain huolestuttaa meikäläistä.

Muuten en ole lainkaan samaa mieltä monien Halla-ahon väittämien kanssa, mutta mielestäni Halla-ahoon kohdistunut mielipidejahti on niin orwellilainen ilmiö, että se saa meikäläisen automaattisesti tukemaan Halla-ahon mielipiteenvapautta.

Eli tätä menoa Halla-aho taitaa sittenkin voittaa tämän erän.
  
  20. joulukuuta 2008 22:25:13

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen tänne kirjoittanut kolmella nimimerkillä vihreä/az/A.N. mutta aina samasta IP-osoitteesta, kuten Jussi voi todentaa."

Ottamatta kantaa Homma-foorumiin kysymys kuuluu, miksi ihmeessä pitää sitten kirjoittaa eri nimimerkeillä tähän vieraskirjaan? Kieltäväthän tämän vieraskirjan säännötkin sen.
  
  20. joulukuuta 2008 22:25:26

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkin vaihdoksen vihreä-az ilmoitin, kun en tuntenut itseäni enää kovin vihreäksi. Palattuani foorumille vajaan vuoden tauon jälkeen, halusin keskustella alkuun anonyymina, osin juuri "reinoilun" takia. Jussi kyllä näki IP-osoitteesta kuka olen. Häneen olen ollut yhteydessä myös omalla nimelläni, jotta en raukasti huutelisi puskasta anonyymina kritisoidessani halla-aholaisuutta.

Tästä ei tarvinne pidemmin keskustella? Haluaisin kuulla rehellisiä näkökantoja reinoiluun homma-foorumilla.
  
  20. joulukuuta 2008 22:38:01

Nimi : Jouluja
Kotisivu : http://www-fi.valitutpalat.fi/lehti/lehti9909/artikkeli03.html
  
Viesti : "Ahkerasti ja säästäväisesti elämällä voimme selvitä velasta."


Nyt näyttää siltä, ettei oikein ymmärretä mistä taantumassa on kysymys. Ei taantumasta eroonpäästä hätäaputöillä,
työttömyyskursseilla,keinottelulla eikä velaksi elämällä kuten Yhdysvalloissa tehdään.  
  20. joulukuuta 2008 22:47:47

Nimi : fgh
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : miksi ihmeessä pitää sitten kirjoittaa eri nimimerkeillä tähän vieraskirjaan? Kieltäväthän tämän vieraskirjan säännötkin sen.

Paitsi jos ilmoittaa siitä. Vieraskirjan säännöistä: "Usealla nimimerkillä esiintyminen on kiellettyä. Jos vaihdat nimimerkkiä, siitä on ilmoitettava."

Minun on helppo keksiä ihan ymmärrettäviä ja hyväksyttäviä selityksiä nimimerkin vahtamiselle. Jos joku olisi esimerkiksi joskus aamuyöllä maanisen vaiheen aikana sattunut kirjoittamaan tänne ensimmäisen viestinsä nimimerkillä "punainen", mutta sitten muutamien kuukausien kuluessa tajuaa yhä selvemmin, ettei itse asiassa haluakaan assosioitua punaiseksi, hän ottaa uudeksi nimimerkiksi vaikkapa "xy". Myöhemmin sama tyyppi alkaa ajatella, että asioista voisi kyllä kirjoitella periaatteessa ihan omalla nimelläänkin mutta ehkä nettipalstoilla on parempi käyttää pelkkiä nimikirjaimia; niin hän vaihtaa uudeksi nimimerkikseen "S.K."

Helsingin Sanomat: Suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden määrä on nousemassa tänä vuonna suuremmaksi kuin koskaan aiemmin. Suurin syy on tulijoiden määrän kova kasvu Irakista ja Somaliasta, joista kummastakin on saapunut noin tuhat ihmistä. ... irakilais- ja somaliyhteisöt ovat aiempaa suurempia, jolloin tulijoiden on entistä houkuttelevampi saapua Suomeen. ... Esko Repo ennustaa, että Suomeen saapuu lähivuosina useita tuhansia turvapaikan tai oleskeluluvan saaneiden perheenjäseniään. "Tuhatta luvan saanutta somalialaista tai irakilaista kohti maahan saapuu pari vuoden aikana 3 000–4 000 heidän perheenjäsentään", hän arvioi.

Toi perheenyhdistäminen on tosi perseestä. Jos joku somali saa OLESKELULUVAN, mihin ei kummoisia perusteita tarvita, niin hänen siivellään maahan tulee sitten neljä muutakin somalia, joille syntyy seuraavan kymmenen vuoden aikana yhteensä 15 lasta, ja näin tuo yksi OLESKELULUVAN myöntäminen tuo kymmenessä vuodessa 20 kulttuurinrikastajaa. Ja heidän täällä muodostamansa yhteisö puolestaan houkuttelee lisää turvapaikanhakijoita..
  
  20. joulukuuta 2008 22:49:31

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Manboy:

IDA, eduskuntatilastot on yksi asia, mutta ns. ajan hengen tavoittamiseen tarvitaan aika paljon muutakin.

Tuo on totta. Nuo vaalitulokset kuitenkin osoittavat, että 30-luku ei Suomessa ollut mikään yhden totuuden vuosikymmen.

Yleisessä keskustelussa on vähän sellaista kuvaa, että se olisi ollut jonkinlainen fasistinen tai äärioikeistolainen vuosikymmen. Niin ei Suomessa kuitenkaan ollut.
  
  20. joulukuuta 2008 22:53:31

Nimi : fgh
  
Viesti : A.N. ehtikin näköjään heittää väliin suunnilleen samat selitykset. Mutta mites ne aikarajoitukset:

--------

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
...
20. joulukuuta 2008 22:38:01

--------

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
...
20. joulukuuta 2008 22:17:48
  
  20. joulukuuta 2008 22:53:34

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N. 22.17.48
A.N. 22.38.01

No, onhan Jussi ollut liberaali tuon aikarajoituksen suhteen ennenkin.

A.N.:n ja homma-forumiin (kuin myös) siirryhtyneiden (sic) puolesta toivon, että homma ei kaadu jäsenten välisiin. Hommassa on diversiteettiä enemmän kuin "monikulttuurissa" ja siksi se vaatii aitoa suvaitsevaisuutta illman virheistön ylimielisyyttä toimiakseen.

Mitähän paskaa tuokin nyt oli? Huoh. No, homma^^^.
  
  20. joulukuuta 2008 22:55:12

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rajoitukset taitavat päteä vain, jos kukaan muu ei ole ehtinyt kommentoimaan siihen väliin. Tarkoituksena estää floodaus samalta käyttäjältä.
  
  20. joulukuuta 2008 22:55:37

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tämän kirjoittaja tuo hieman mieleen esim. sen tyypin, joka kovasti ihaili John Lennonia. Ja sitten ampui Lennonin. Historiasta tiedämme muitakin samanlaisia tapauksia.

Kuinka moni oikeasti (ilman että kyseessä olisi esim. jonkun toimittajan esittämä pakkovalintatilanne)kutsuu itseään halla-aholaiseksi?

http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/

("Minä en ole freudilainen."
-S. Freud)
  
  20. joulukuuta 2008 23:07:10

Nimi : P
  
Viesti : Minusta kohta voisi olla aika uudelle kirjoitukselle Ruotsin madonluvut-sarjaan?

Varmaan Halla-aho on tätä pohtinut? Olisi sellainen paikka alleviivata - mitäs minä sanoin jo vuosia sitten.

Koska Halla-aho sanoin sen omalla nimellään jo vuosia sitten ja ennakoi Malmön kehitystä..

Pakko nostaa hattua. Itse olen täällä vaikuttanut lie nyky vieraskirjan alusta , tosin alussa myös toisella nimmarilla, ja kehitys on ollut päivänselvää. Minulla ei ole ollut munaa sanoa sitä omalla nimelläni.

Pakko on tunnustaa, että Halla-aho on tämän ja ainakin seuraavan vuosikymmenen Mies, joka on yrittänyt tehdä jotain yhteiskuntarauhamme puolesta.

Kiitokset siitä hänelle - hän on joutunut hintaa suorasanaisuudestaan maksamaan ja joutuu maksamaan. Moni meistä ei ole valmis samaan kuin hän. Onneksi kaikesta vastenmielisyydestään politiikkaan Halla-aho valitsi vastuun. Harva olisi!
  
  20. joulukuuta 2008 23:07:57

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voin antaa esimerkin tästä jäsentenvälisestä, jotta kuva tarkentuisi "reinoilun" osalta (reino voi varmasti vastata mitä olettaa minun oikeasti tehneen väärin), koska kaikki eivät sitä varmasti seuranneet eikä kaikkea ole siteerattu.

Reino esimerkiksi syytti minua siitä, että mainitsin lähes 15% ilmoittaneen olevansa kansallissosialisti. Tämä kuulemma pilaa foorumin mainetta ja tein sen tahallani. Syy ei toki voinut olla se, että käyttäjä nimim. "en muista" oli aloittanut ketjun "lokeroi itsesi", jossa yksi äänestysvaihtoehto oli "kansallissosialisti". Siinä vaiheessa kun tuo vaihtoehto oli vielä tuossa muodossaan "kansallissosialisti", se oli muistaakseni saanut 15.6% äänistä tai sinnepäin. Reino myöhemmin muutti kohdan muotoon "nationalistinen sosialisti" (äänestäneistä huolimatta). Tästäkin hän syytti minua, että en ollut huomannut sitä, että hän varta vasten (jälkikäteen) oli tehnyt tuon muutoksen.

Mitä tällaiseen vastaa? Olin huolissani siitä, että jos vajaa 15% todella on kansallissosialisteja. Se oli äänestystulos. Sen ääneen lausuminen on reinon mielestä foorumin tahallista mustamaalausta, koska hän oli jälkikäteen muuttanut kohdan "nationalistiseksi sosialistiksi".

Jos tämä selitys on teistä täyttä järjettömyyttä, niin se on minustakin. En saa siitä selkoa edes sitä tähän kuvatessani.

Toinen juttu oli "kansan veri, maa ja kansansielu" jonka reino kävi itse hyväksymässä foorumille, toivottaen kirjoittajan tervetulleeksi. Ilmoitin tästä yhdessä toisessa viestiketjussa, että mistä nuo termit juontavat, kääntäen ne tässä vaiheessa alkuperäiskielelleen. Reino väitti että olin tehnyt sen tahallani, jotta noiden termien googlaaminen mustamaalaisi foorumia.

En ole ainut ketä kohtaan reinon em. tavalla "moderoinut". Taina kysyi White Power musiikista, reino väitti tahalleen yrittävän mustamaalata foorumia ja rupesi täysin tyhjästä ilkkumaan suomen konservatiiveista.

Sanokaa nyt muut moderaattorit, että tämä on järkevää moderointia, niin voimme saman tien todeta maailman olevan täysin järjettömän.

Älkääkä vastatko, että moderointilinjaukset hakevat vasta uomiaan, koska siitä tässä ei ole kysymys. Sanokaa oma mielipiteenne.
  
  20. joulukuuta 2008 23:09:56


guestbook © freebok.net