14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109426-109450

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Valtaeliitti kaipaa Irakin mallin mukaista vaalijärjestelmää. Saddamin järjestämissä vaaleissa yksikään kansalainen ei äänestänyt väärin.
  
  20. joulukuuta 2008 15:09:23

Nimi : koolinki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Oikeuden määräämä sakko muuttuu maksamattomana edelleen vankeudeksi. Poliisin kirjoittama ei. Näin olen asian ymmärtänyt. Viisaammat korjatkoon jos olen väärässä.
  
  20. joulukuuta 2008 15:11:48

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luulen että Jussi pääsee vielä helposti luistamaan rangaistuksista vain myöntämällä olleensa väärässä ja luopuvansa kunnallisvaltuustopaikastaan.Katuville kuuluu mielestäni armahdus oli heidä rikoksensa sitten vaikka kansanryhmää vastaan kiihottaminen.
  
  20. joulukuuta 2008 15:13:01

Nimi : Jepjep
  
Viesti : We dont go to ravenholm (onko nimimerkkisi muuten tarkoituksella kirjoitettu noin väärin?):
"Paavo Lipponen tarkoittaa sitä, että rasismiin on tartuttava lujalla kädellä ja kansankiihotuksesta on annettava ankarimmat laissa säädetyt rangaistukset.

Jussi Halla-aholle edellä mainittu tarkoittaa..."

Sanoisin, että Jussi Halla-aholle edellä mainittu tarkoittaa sitä, että Paavo Lipponen on sanonut avioparinsa mielipiteen julki. Jussi Halla-aholle tuo tuskin tarkoittaa mitään muuta. Ja mahdollisista "lopullisista" rangaistuksista: uskoisin, että korkeintaan tulee huomautus sekä Halla-aholle (näkyvästi uutisoituna) että muutamalle muulle osapuolelle (sivulauseessa mainittuna), ja se siitä.
  
  20. joulukuuta 2008 15:17:05

Nimi : Yussuf Allah-Aadolf
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Kuulkaas nyt, asia taitaa olla niin, että POLIISIN määräämiä sakkoja ei enään muunneta vankeudeksi.
OIKEUDEN määräämillä sakoilla asia on toisin.
  
  20. joulukuuta 2008 15:17:55

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juu, näinhän se onkin:

http://www.rikosseuraamus.fi/6360.htm
  
  20. joulukuuta 2008 15:22:55

Nimi : gloaming
  
Viesti : No, oli kai ajan kysymys, koska nykyvirtauksen (joka toki on jatkunut jo vuosikymmeniä) mukainen pluralisti/relativisti päätyy tännekin paasaamaan. Sisältö ei toden totta ole yllätyksellinen, vaan kymmenillä muillakin keskustelufoorumeilla aiemmin satoja kertoja kerrattu. Argumentaation pohjalla (oli kuorrutus mitä tahansa) ovat käytännössä aina samat kaksi ideaa: 1) X on kontingentti Y:lle, Z:lle, M:lle, N:lle jne. (yleensä Y = aika, Z = paikka, M = yksilö, N = kieli jne.) ja 2) absoluutit eivät ole saavutettavissa. Ongelma on, että vaikka nämä ideat sinänsä pitävät paikkansa ja ovat ehkä filosofisessa diskurssissa tärkeitä havaintoja, ne on hyödyttömiä käytönnön toiminnan ohjauksessa, esim. liikkeenjohdollisessa ja poliittisessa päätöksenteossa, jossa kuitenkin yksittäisestä asiasta tehdään vain yksi päätös, joka ei voi tyydyttää muodoltaan ja seurauksiltaan kaikkia. Ts. nämä ideat eivät juuri auta toiminnan ohjauksessa luonnollisessa maailmassa, jossa monenlaiset käytännön reunaehdot vaikuttavat, niiden toteamisen jälkeen toimija on none the closer käytännön ongelman ratkaisua.
  
  20. joulukuuta 2008 15:23:42

Nimi : Vanha demari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katselin Halla-ahoa B-studiossa. Luulisi tyhmemmällekin selvinneen, että se homonampumiskommentti oli mustaa huumoria. Jos nuori nainen olisi esittänyt vastaavanlaisen ajatelman, kun vanhempi mies olisi lähestynyt häntä samantapaisella ehdotuksella, kukaan ei olisi kiinnittänyt siihen huomiota. Pointti on siinä, että mies saa kyllä torjua homon, mutta hänen tulee tehdä se kohteliaasti
  
  20. joulukuuta 2008 15:30:00

Nimi : minäitte
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Paavo Lipponen on osoittanut taas uskomatonta tekopyhyyttä. Haukkumalla persut, joita hän vertaa natseihin, vaikka itse kantaa paljon Axel Olof Freudenthalin, jonka ajatuksiin verrattuna bnatsit olivat partoipoikia, mukaan nimettyä mitallia.

ai kuka oli Axel Olof Freudenthal?

hän oli fennomaani, joka loi ajatukset etnisestä ruotsinkielisestä, joka on kaikessa parempi suomenkielistä lähimmäistään. hänen ajatusten pohjalta on luotu mm. ruotsalainen puolue, joka oli RKPn edeltäjä. Hänen nimissään jaettava mitalli on RKPn toiseksi korkein.

tässä on muutama Axel Olof Freudenthalin teeseistä:

Ruotsia puhuva sivistynyt luokka kuuluu ruotsalaiseen kansallisuuteen, joka näin ollen oli ollut ja on edelleenkin valtiaskansa;

Suomalaiset eivät olleet voineet, rotunsa jäsenkansaa kun olivat, luoda ennen ruotsalaisten valloitusta mitään omintakeista kulttuuria;

Historiasta tiedämme, että niillä kansoilla, jotka kuuluvat turaanilaiseen kansansukuun, ei ole erityisiä luonnonlahjoja itsenäiseen edistymiseen sivistyksen eikä viljelyksen alalla;

Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalaiset ja ylipäänsä koko turaanilainen suku;
Älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille;

Ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä


Tuskin kukaan pystyy erottamaan näitä niistä teeseistä, joita A.Hitler kirjoitti itä-eurooppalaisista.

lisää tietoa miehestä, on luettavissa wikipediasta:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Axel_Olof_Freudenthal_-mitaliPaavo lipponen sai mitallinsa RKPltä vuonna 2006. jos joku tuntee hänet, kysykää, onko hän valmis kantamaan myös A.Hitlerin nimissä jaettavaa mitallia.
  
  20. joulukuuta 2008 15:31:47

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hetkonen...Lipponen valittelee "Pullon hengen vapaaksi päästämisestä"?
Eikös se kuuluisi olla "Putken hengen"(Kaasuputken)?

Vieläkös muuten Lipponen on ärtynyt siitä että ei saanut pitää lobbaustoimistoaan enää eduskunnassa?
Meinaan kun lähti silloin ovet paukkuen, tyhmät veromaksajat kun valittivat ja eivät hänen Venäläisen työnantajansa kuluja suostuneet maksamaan...

Kuule Paavo, ajeleppa eduskunnan piikkiin ostamallasi autolla vaikka Malmöseen katselemaan poltto-pullojen henkiä....

Panssarimersuhan sopii hyvin reissuun, Lipponen näki jo silloin tulevaisuuteen?
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Eduskunta+lahjoittaa+Lipposen+panssarimersun+Supolle/HS20080307SI1YO06glf
  
  20. joulukuuta 2008 15:32:49

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos on lueskellut 1930-luvun aikalaiskeskusteluja on yhtään syvällisemmin on lukenut, niin samanlaisia teemoja sielläkin on: valkoisen Suomen kiihkeimmät sanoivat edustavansa totuutta ja kansan todellista mielipidettä, kun taas käytännössä kaikki poikkeava leimataan kommunismiksi ja siten sairaudeksi ja maanpetturuudeksi. Tämä tapahtui, vaikkei läheskään kaikki porvarillisissa piireissä ollut tuota mieltä. Vähän samaa yleistämisen kaavaa tunnetaan soveltavan myös nyt - mm. näistä johtuneekin sanonta, että Suomi on yhden totuuden maa.

Jostain kumman syystä nykyään kuvitellaan, että Lapuan liike tai IKL olivat 30-luvulla ainoita, jotka puhuivat. Itse taas väittäisin, että poliittinen keskustelu oli silloin moniarvoisempaa ja moniäänisempää kuin mitä se on nykyään. Puhuttiin myös enemmän varsinaista asiaa.

Suomesta on erilaisten lipposten toimesta kiihkeästi yritetty tehdä yhden totuuden maata. Ja näköjään yritetään edelleen. Sopii kuitenkin uskoa, että ei onnistu.
  
  20. joulukuuta 2008 15:33:59

Nimi : koolinki
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Canadalainen yhtye Rush koostuu kolmesta poikkeuksellisen lahjakkaasta muusikosta. Rumpali Neil Peart kuuluu ehdotottomasti maailman parhaiden joukkoon alallaan. Hänen jokaista kapulaniskun seuraa lauma kriitisiä kuuntelijoita, jotka odottavat mahdollista virhettä, päästäkseen takertumaan siihen. Mestari on näköjään kokenut muusikon kohtalon ,vaikkei pianoa osaa soittaakaan.
  
  20. joulukuuta 2008 15:52:06

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IDA, kuka kuvittelee?
  
  20. joulukuuta 2008 15:56:18

Nimi : Keijo
  
Viesti : Vastaus : Sitten kai, kun alkaa tuntua siltä. Onko keskeistä, että olen siellä?

Ei ole. Olisi mielenkiintoista käydä aktiivista keskustelua kanssasi. Nykyinen 90 minuutin rajoitus ei sitä salli.
  
  20. joulukuuta 2008 15:56:41

Nimi : Petri_Petri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: <i>"Luulen että Jussi pääsee vielä helposti luistamaan rangaistuksista vain myöntämällä olleensa väärässä ja luopuvansa kunnallisvaltuustopaikastaan.Katuville kuuluu mielestäni armahdus oli heidä rikoksensa sitten vaikka kansanryhmää vastaan kiihottaminen."</i>

Luulet väärin. Kovemman rangaistuksen saisi jos nöyrtyisi anteeksipyyntöön ja anelisi oikeudessa armoa kun vastassa on valtionsyyttäjä.

En usko, että Halla-ahoa vastaan edes nostetaan syytettä. Mutta jos se menee oikeuteen, niin asia käsitellään käräjäoikeudessa ensi vuonna ja hän saisi todennäköisesti 30 päiväsakkoa. Se on halpa hinta lisäjulkisuudesta tiedotusvälineissä. Sitten asia käsiteltäisiin hovioikeudessa vuotta myöhemmin juuri sopivasti eduskuntavaalien alla. Sillä julkisuudella tulisi reippaasi lisää ääniä.

Tuskin edes prosentti äänestäjistä jättäisi äänestämättä oikeudenkäynnin ja tuomion vuoksi. Päinvastoin siis maine kasvaisi ja ääniä ropisisi.

ps. Kaikissa nettikeskusteluissa, niin Uudessa Suomessa kuin Hesarissakin, on selkeästi havaittavissa, että vain 10 % kirjoittajista vastustaa ja 90 % kannattaa Halla-ahon tekstejä. Sama kriittisyys on nyt myös siirtynyt joidenkin paperilehtien puolelle. Eli totuus maahanmuuton ongelmista on saanut tiedotusvälineet ja ihmiset ymmärtämään, että monikultuurisuus oli vain todellisuudesta irti olevaa punavihreää haihattelevaa utopiaa ja sanahelinää vailla älyllistä pohjaa.
  
  20. joulukuuta 2008 16:01:43

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Gloaming edustaa näköjään jonkin sorttista materialistiseen ontologiaan, jossa politiikka, filosofia ja ylipäätään inhimillisen eri ulottuvuudet näppärästi redusoituvat "luonnolliseen", johon ilmeisesti riittää sitten talousmanagerointi. Ok, what ever floats your boat...
  
  20. joulukuuta 2008 16:07:19

Nimi : Korkeasti koulutettu kiertokoulussa.
  
Viesti :
" Kysymys:
Miten nopeasti tuo BIOS-muisti korruptoituu, kun pariston ottaa pois?

-Voiko pariston vaihtaa "lennossa", sanotaan 10-15 sek aikana, jotta asetukset setupissa eivät katoa ?


Vastaus:

Nollaantuminen on lähes välitön.
Pariston vaihtaminen ilman että muisti nollaantuu onnistunee vain kytkemällä ensin hauenleuoilla tai vastaavilla jotenkin rinnalle toisen virtalähteen.
Yleensä ei maksa vaivaa koska asetusten kohdalleenlaittamiseen ei montaa minuuttia mene."


Ota tuostakin selvää.

Omassa koneessani nappipariston tyhjeneminen aiheutti ainoastaan sen, että kello ei pysynyt ajassa.
Konetta käynnistettäessä näyttöön tuli ilmoitus, että kello ei ole ajassa. Jos haluat jatkaa paina (del) päästäksesi setuppiin kun haluat jatkaa käynnistymistä paina näppäintä (F2).
Vaihdoin nappipariston (CR 2032) kun kyllästyin painelemaan
funktionäppistä (F2) aina konetta käynnistettäessä. Irroitin vanhan pariston tilastaan ja asensin uuden paikoilleen, eikä setupin asetuksia tarvinnut asettaa uudelleen. Siis paljon hälyä tyhjästä...
Ostin kyseisiä nappiparistoja tarjouksesta 10 kpl. hintaan 0.50€. Patiston vaihdon hinnaksi itse suoritettuna tuli siis ainoastaan 0.05€.


  
  20. joulukuuta 2008 16:12:12

Nimi : Katselija
  
Viesti : Minusta keskustelu Lipposineen ja Ukkoloineen on jo varsin hyvää. Kaupunginvaltuusto on asialle kapea areena. Mitä olisi edes pyrkiminen europarlamenttiin? Uppoavaa länttähän on nimenomaan Eurooppa. Timo Soinin idea EU-äänestykseen lähtemisestä olisi erinomainen tukitoimenpide. Jos Jussi Halla-aho pääsisi, niin se olisi hyödyksi laajemminkin, ja vaikkei pääsisikään, niin yritys syventäisi ja aktivoisi keskustelua.
  
  20. joulukuuta 2008 16:12:34

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Nollaantuminen on lähes välitön.
Pariston vaihtaminen ilman että muisti nollaantuu onnistunee vain kytkemällä ensin hauenleuoilla tai vastaavilla jotenkin rinnalle toisen virtalähteen.
Yleensä ei maksa vaivaa koska asetusten kohdalleenlaittamiseen ei montaa minuuttia mene"

70-luku meni jo.
  
  20. joulukuuta 2008 16:18:25

Nimi : Gifu
  
Viesti : Mikähän lieneepi paikka jossa Halla-ahon käräjiä sitten käydään, jos käydään? Pitäis miettiä kuljetuksia sun muuta.
  
  20. joulukuuta 2008 16:23:08

Nimi : T
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Eipä tarvitse Jussin niitä sakkoja murehtia, ne kyllä hoidetaan. Tästä nyt tuskin on enää tällä suosiotasolla mitään epäselvyyttä. Omasta puolestani voin tämän nykyhulluuden paljastajalle ja itsensä maamme tulevaisuuden puolesta likoon laittaneelle luvata heti muutaman tuhat euroa, jos tällainen tarve ilmenee. Kevennyksenä totean vielä että pelkästään tämän hämmästyttävän Sanoma Oy vs. blogikirjoittaja -kamppailun viihdearvo on jo muutaman satasen arvoinen.
  
  20. joulukuuta 2008 16:27:19

Nimi : Ernesti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mälmöössä palavat kirkkaat joulutulet.
Kyllä ruotsalaisten kelpaa.
Valoa harmaaseen etelä-Ruotsalaiseen harmauteen.
  
  20. joulukuuta 2008 16:28:52

Nimi : far angst
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Malmö on lähes täydellisesti valaistunut. Se tietenkin on ruotsalaisen VHM:n syytä.
  
  20. joulukuuta 2008 16:35:20

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Kotiteollisuus, PULLON HENKI

Himo on sokea
janoinen koira helvetistä
se on viinapiru, pahan tuoja
murheen ikuisen luoja

Ja mikään ei muutu
vaikka toivot niin
vaikka kannat minua
niihin unelmiin

joita vieläkin elätät
joihin uskottiin
ennen kuin eksyin tähän
Saatanan labyrinttiin

Luoja varjele vakainen
Jumala ikuinen kaitse
todista, että mul on henki
Torju Perkele pahainen
Piru katala piekse
tukehduta pullon henki

Kuljen Helvetissä
sen karussa maisemassa
kuivia huuliani hioo
tuoppien tuoma toivo.

(Löytyy Juutuupiistakin)

  
  20. joulukuuta 2008 16:42:15

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Manboy:

IDA, kuka kuvittelee?

Aika usein ihan yleisestä keskustelusta ja jutuista saa sellaisen kuvan.

Kommunistien toiminta nyt oli kiellettyä - jälkiviisaasti ajatellen ihan perustellusti - mutta eivät Lapuan liike ja IKL sentään 30-lukua mitenkään dominoineet. Vuoden -33 vaaleissa demarit saivat 78 edustajaa, IKL 14, vuonna -36 demarit 83 IKL 14 ja vuonna -39 demarit 85 ja IKL 8.
  
  20. joulukuuta 2008 17:06:13


guestbook © freebok.net