14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109401-109425

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Paavo tarkoittanee, ettei ajauduttaisi 1930-luvun tapaiseen tilanteeseen, jossa Lapuan liike saksalaisen esikuvan mukaan käytti ei-parlamentaarisia keinoja kommunismia vastaan?"

Mutta siis missä 'muualla' tällaista parhaillaan tapahtuu, ja kenen toimesta? Koska mielestäni kyseinen toiminta näyttäisi parhaillaan tulevan aivan päinvastaisesta suunnasta kuin josta Lipponen vihjaa.
  
  20. joulukuuta 2008 13:35:23

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lipposen haastattelun perrussuomalaisosuus tekstimuodossa:
http://mediaseuranta.blogspot.com/2008/12/yle-paavo-lipponen-perussuomalaisista.html

No comments.
  
  20. joulukuuta 2008 13:37:47

Nimi : matti meikäläinen
  
Viesti : Halla-aho.Perusta puolue, suosion takaa tavalliset suomalaiset ihmiset.
  
  20. joulukuuta 2008 13:46:18

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko tämän kirjoittaja ollut oikeaan osunut - ja muutenkin fiksu - selvännäkijä? (Vai olenko minä ollut unessa?) Esimerkkinä kirjoitus Peliteoria

http://debatoija.blogspot.com/2006/12/kommentit.html

"Alempaan peliteoreettiseen tasapainoon matkalla oleva yhteiskunta yrittää epätoivoisesti estää tai viivyttää tätä kehitystä tiukentamalla valvontaa, keksimällä uusia ennen tarpeettomia lakeja (mm. kiihotus ja rasismilait) ja levittämällä "kaikki hyvin"-propagandaa (tiedotusvälineet) sekä vaientamalla ja sensuroimalla vallanpitäjille epämieluisat yksilöt ("rasistit") ja kannanotot (kaikki kannanotot, jotka eivät monikulttuurin ylistämisen euforiassaan yllä tarvittavalle tasolle). Ylipäätään yhteiskunta muuttuu orwellilaiseksi ja demokratia vaarantuu sekä ihmisten kaikenlainen vapaus laskee radikaalisti niin viranomaisten toimesta kuin luottamuksen puutteesta ja siis esim. väkivallan pelosta (eikä aiheettomasta)."
  
  20. joulukuuta 2008 13:51:03

Nimi : JP
  
Viesti : Teepäs Jussi ihan rauhassa ja ajan kanssa vastine. Ja pistä varalta tuplalataus ruutia. Nyt on raskas sarja kyseessä, kun PaavoL avautuu suoraan akateemisista bloggareista, kukahan tuo olisi?

Vieläköhän nämä lumet näkevät Lipposen itkemässä kunniansa perään vieraskirjassa? LOL:)
  
  20. joulukuuta 2008 13:51:09

Nimi : titta-liina
  
Viesti : Siinä ihmettelemistä heille jotka viihtyvät loputtomissa argumentaatiosodissa. Nyt lausui painavan sanansa jo isojen poikien sarjalainen että persuthan ne on natseja. Repikää siitä.
  
  20. joulukuuta 2008 13:53:20

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitäpä tuollaisia kommentoimaan? Lipponen oli niin solmussa, että sääliksi kävi. Kasvoille nousi helpottunut hymy toimittajan vaihtaessa puheenaihetta.
  
  20. joulukuuta 2008 13:53:40

Nimi : Axl
  
Viesti : Mitä enemmän olen seurannut tapahtumia tässä maahanmuuttokeskustelussa, ei voi kuin yksi asia nousta mieleen: poliitikot ja media eivät joko tunnista todellisuutta tai halua paljastua housut kintussa valheellisista toimistaan.
  
  20. joulukuuta 2008 13:55:35

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lipponen puhui epämääräisesti ja jätti sijaa tulkinnoille.

Häntä voidaan tulkita siten, ettei Halla-ahoa saisi kätellä eikä tervehtiä, vaan hänet pitäisi jättää pimentoon, jatkaa suvaitsevaisuusliturgiaa valtamediassa ja pyrittävä mahdollisuuksien mukaan estämään vapaa kansalaiskeskustelu maahanmuutosta jopa internetissä.

Sitten häntä voidaan tulkita myös siten, että valtapuolueidenkin ja valtamedian olisi ryhdyttävä keskustelemaan maahanmuuttoasioista nykyistä avoimemmin, jotta perusuomalaisten takana piilevät voimat eivät pääsisi pullosta ulos.

Kumman tulkinnan kukin haluaa? Minä pelkään, että hän tarkoittaa ensimmäistä vaihtoehtoa, tai sitten hän ei ole itsekään varma.

Haastattelun lopulla hän sanoi aina perustelevansa kantansa.

Epämääräiseksi se kuitenkin jäi tälläkin kertaa.
  
  20. joulukuuta 2008 13:55:40

Nimi : We dont go to ravenholm
  
Viesti : Paavo Lipponen tarkoittaa sitä, että rasismiin on tartuttava lujalla kädellä ja kansankiihotuksesta on annettava ankarimmat laissa säädetyt rangaistukset.

Jussi Halla-aholle edellä mainittu tarkoittaa vapausrangaistusta (joko ehdotonta tai jossakin tapauksessa ehdollista) sekä 6000-9000 euron sakkoja. Onhan siinäkin alkupaloiksi hillitsemään pahinta kiihotusintoa. Etenkin omien ja vastapuolen asianajokulujen maksamisen jälkeen. Etenkin lähes täysin varattomalle.
  
  20. joulukuuta 2008 13:57:43
 
Vastaus : Etenkin omien ja vastapuolen asianajokulujen maksamisen jälkeen.

"Vastapuolen"? Vastapuolihan on valtionsyyttäjä.

Etenkin lähes täysin varattomalle.

Eikös sakko täten lankea veronmaksajien harteille?

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
Viesti : "Paavo tarkoittanee, ettei ajauduttaisi 1930-luvun tapaiseen tilanteeseen, jossa Lapuan liike saksalaisen esikuvan mukaan käytti ei-parlamentaarisia keinoja kommunismia vastaan?"
Mutta siis missä 'muualla' tällaista parhaillaan tapahtuu, ja kenen toimesta? Koska mielestäni kyseinen toiminta näyttäisi parhaillaan tulevan aivan päinvastaisesta suunnasta kuin josta Lipponen vihjaa.
20. joulukuuta 2008 13:35:23"
----------------------------

Juuri näin. Itse asiassahan todellinen uhka on aina se, mistä kuvitellaan, että se ei ole uhka. Näin oli 30-luvulla Euroopassa, jossa esim. Englanti neuvotteli rauhasta Saksan kanssa - ennen sotaa. Kuviteltiin, että maailmassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto - ja maailma pelastuu. Mutta niinhän siis ei käynyt. Nyt tulee uhka toisesta suunnasta. Ja valtaosa ihmisistä - harhan vallassa - katsoo menneisyyteen, vielä.

  
  20. joulukuuta 2008 13:59:34

Nimi : Keijo
  
Viesti : Koska, Maahanmuuttaja- ja monikulttuurisuusasiantuntija Jussi Halla-aho rupeat keskusteluun salongin puolella?
  
  20. joulukuuta 2008 14:00:04
 
Vastaus : Sitten kai, kun alkaa tuntua siltä. Onko keskeistä, että olen siellä?

Nimi : Mikael
  
Viesti : Pullonhenki vai oliko se taikalamppu pääsi valloilleen,paavopesusieni kertoi.

Taikalamppu/pullonhenki

Lampunhenki

Virtuaalihenget internetissä ja nyt jopa pullojen-/lamppujen pahathenget jyllää pitkin maita ja mantuja näin globaalin laman alla,rukoilkaa pelastusta ennustaukko on varoittanut teitä teeveessä,ugh.
  
  20. joulukuuta 2008 14:10:22

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : itse asiassa sanatarkkaan ei sanonut mutta aika lähelle päästiin mielikuvien tasolla käsittääkseni. tämäkin varmasti monelle kelpasi.

tämä siis edelliseeni
  
  20. joulukuuta 2008 14:12:06

Nimi : Teekkari Tampereelta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lipposesta

Ylen radiokanavilta tulee joskus uusintoina vanhoja radio-ohjelmia. Näitä uusintoja kannattaa kuunnella tarkalla korvalla jos haluaa kerrata millaisessa suossa täällä on -60 ja -70 ja vielä -80-luvuilla eletty.

Minua huvitti erityisesti keskusteluohjelma, jossa aiheena oli urheilu. Lipposen vaatimukset poliittisen värikartan toteuttamisesta urheiluseurojen toiminnassa ei oikeastaan edes huvittanut. Lähinnä vain hämmästytti miten tuollaisia ajatuksia voi kukaan suustaan päästää.

Vanhojen, vielä julkisuudessa toimivien politiikkojen menneitä puheita tulisi kaivella enemmän julkisuuteen. Varsinkin noista vanhoista radion keskusteluista saisi varmaan kasattua herkullisen paketin, josta riittäisi "viihdettä" useiksi viikoiksi.

Toisaalta on sanottava, että vaikka keskustelun sisältö on täyttä kuraa, on vanhoissa ohjelmissa keskustelun muoto hyvä. Studiossa osataan puhua suomen kieltä täsmällisesti ja selkeästi ja puheenvuorot saadaan viedä loppuun ilman, että joku keskeyttää päälle huutamalla.
  
  20. joulukuuta 2008 14:14:14

Nimi : fgh
  
Viesti : Paavo Lipponen perussuomalaisten vaalimenestyksestä: "Kysymys on myöskin akateemisista henkilöistä, jotka perustelevat samantyyppistä ideologiaa kuin 30-luvulla liikkui tuolla äärioikealla." Eksplisiittisesti henkilöiden ja aatteiden nimiä mainitsematta ei voi tämän selvemmin väittää Halla-ahoa natsiksi.

Ainoa oikea elämänmuoto on maahanmuuttopolitiikan kritiikitön hyväksyminen ja siitä seuraavista ja jo seuranneista ongelmista vaikeneminen.
  
  20. joulukuuta 2008 14:18:15

Nimi : "Pullon henki irti"
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [i]Häntä voidaan tulkita siten, ettei Halla-ahoa saisi kätellä eikä tervehtiä, vaan hänet pitäisi jättää pimentoon, jatkaa suvaitsevaisuusliturgiaa valtamediassa ja pyrittävä mahdollisuuksien mukaan estämään vapaa kansalaiskeskustelu maahanmuutosta jopa internetissä.

Sitten häntä voidaan tulkita myös siten, että valtapuolueidenkin ja valtamedian olisi ryhdyttävä keskustelemaan maahanmuuttoasioista nykyistä avoimemmin, jotta perusuomalaisten takana piilevät voimat eivät pääsisi pullosta ulos.

Kumman tulkinnan kukin haluaa? Minä pelkään, että hän tarkoittaa ensimmäistä vaihtoehtoa, tai sitten hän ei ole itsekään varma.[i]

Minun tulkintani on, että Paavo tarkoitti toista vaihtoehtoa. Tavoitteena on saada pirstottua maahanmuuttokysymysten yhteydessä perussuomalaisille kanavoitunutta kannatusta parlamentaarisin keinoin myös muille puolueille ja tätä kautta estää ajautuminen 1930-luvun mukaiseen kehitykseen.
  
  20. joulukuuta 2008 14:24:28

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mielessä on käynyt muutto esim. Viroon. Olenko epäisänmaallinen?

http://debatoija.blogspot.com/2006/12/hivutustaktiikka.html

"Hälyttäviä tietoja: 40 % Ranskassa syntyvistä lapsista on maahanmuuttajia. Saksassa vastaava prosentti on 35. Ilmiö on koko länsi-Euroopan laajuinen. Ja Suomi ja Turku ovat samanlaisessa kehityksessä pikku viiveellä.

Valkoiset kantaväestöön kuuluvat korkeasti koulutetut muuttavat ennätysmäärin pois maistaan "monikulttuuria" pakoon pikkukaupunkeihin, naapurimaihin ja toisiin maanosiin. Esim. Ruotsista muutti ulos ennätysmäärä ihmisiä yli 120 vuoteen, 50000 kappaletta. Hollannista muutti yli 130000. Korkeasti koulutetut muuttava elinympäristön monikulttuuriseksi mullistumisen ja korkeiden verojen takia. Korkeat (ylimääräiset) verot käytetään etupäässä maahanmuuttajien ja muiden työtätekemättömien elättämiseen ja kehitysapuun. Tätä menoa kynnellekykenevä eli siis parhaiten koulutettu luokka vastustaa jaloillaan äänestäen. He muuttavat Australiaan,Kanadaaan, Uuteen Seelantiin tai USA:n turvallisimpiin kaupunkeihin (lue: valkoisiin)."
  
  20. joulukuuta 2008 14:24:40

Nimi : Pasi Kylliö
  
Viesti : "Teekkari Tampereelta"-nimimerkille:

Nii-in. Voisi olla ikävä tilanne kommentoida vanhoja sanomisiaan. Ketkä tekevät peräeroa vanhaan, ketkä ei? Virheistä saa oppia, ei sillä.
  
  20. joulukuuta 2008 14:25:22

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octavius:

Buahhhaahhhaahhaa.

Nyt olemmekin muuttuneet sameiden vesien kalastajista pullon hengeksi.

Miten tämä eliitti ja media voi ollakin näin pihalla. Kenellekään ei käy mielessä, että kyseessä on ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat huolissaan Suomen, itsensä ja etenkin lastensa kohtalosta, koska ovat nähneet mitä tämä Euroopan laajuinen hulluus saa aikaan.


No, Paavo Lipposella ei ole ollut mitään kosketusta tavallisten ihmisten elämään sitten Teiniliittoon liittymisen ;)

Vitsi vitsinä, mutta ei sinänsä ihme, että mies on totaalisen pihalla ja kehtaa mennä televisioon tuossa asemassa tekemään noin alhaista propagandaa SDP:n puolesta. Niiltähän perussuomalaisten kannatus on pois myös.
  
  20. joulukuuta 2008 14:26:27

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lipposella oli kyllä pointtia, vaikka muuten vastenmielisiä tekoja poliitikkona tekikin. Jos on lueskellut 1930-luvun aikalaiskeskusteluja on yhtään syvällisemmin on lukenut, niin samanlaisia teemoja sielläkin on: valkoisen Suomen kiihkeimmät sanoivat edustavansa totuutta ja kansan todellista mielipidettä, kun taas käytännössä kaikki poikkeava leimataan kommunismiksi ja siten sairaudeksi ja maanpetturuudeksi. Tämä tapahtui, vaikkei läheskään kaikki porvarillisissa piireissä ollut tuota mieltä. Vähän samaa yleistämisen kaavaa tunnetaan soveltavan myös nyt - mm. näistä johtuneekin sanonta, että Suomi on yhden totuuden maa.

Siksi on mielestäni tärkeää, että Halla-aho itse menee rohkeasti julkisuuteen eksplikoimaan, että asioista voi keskustella kriittisesti ja asiallisesti ilman, että kaikkia persuja niputetaan rasisteiksi, kaikkia vasemmistolaisia "hyysäreiksi" tai kaikkia maahanmuuttajia raiskaajiksi ja työnvieroksujiksi. Soinista ei tähän näköjään ole.
  
  20. joulukuuta 2008 14:44:39

Nimi : We dont go to ravenholm
  
Viesti : Ei Halla-aho, sakko muutetaan silloin vankeusrangaistukseksi - NIIN JUURI - vankeusrangaistukseksi. GET IT? Kakkua kakun päälle !!

Uskon, että vuoden päästä rikollisena oleminen ja rikollisten tavat ovat sinulle jo paljon tutumpia!
  
  20. joulukuuta 2008 14:50:07

Nimi : Gifu
  
Viesti : ...sekä 6000-9000 euron sakkoja. Onhan siinäkin alkupaloiksi hillitsemään pahinta kiihotusintoa...

Jussi on hyvä ja ilmoittelee, minne niitä kymmenyksiä voi sitten tarvittaessa ryhtyä maksamaan.
  
  20. joulukuuta 2008 15:00:20

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei Halla-aho, sakko muutetaan silloin vankeusrangaistukseksi - NIIN JUURI - vankeusrangaistukseksi. GET IT? Kakkua kakun päälle !!

Ei, ystävä hyvä. Sakkojen muuntorangaistuksista on luovuttu.
  
  20. joulukuuta 2008 15:03:17

Nimi : joniq
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Käsittääkseni ilmiöinä oikeisto- ja vasemmistoterrori ovat yhtä paheksuttavia. Kuitenkin tutkimuksen mukaan oikeiston väkivallasta uutisoidaan huomattavasti innokkaammin(esim. Saksassa). Samoin oma Ilta-Sanomamme uutisoi äskeista Ruotsissa tapahtunutta kivienheittelyä aluksi siihen malliin että mielenosoitusluvan saaneet Ruosin "uusnatsit" kivittivät poliiseja. Vasta myöhemmin selvennettiin, että kyseessä olivat vasemmistolaiset, jotka eivät olisi suoneet oikeistolaisille lupaa osoittaa mieltään laillisessa mielenosoituksessa. Tarkoitusko pyhittää siis keinot? Eikö mielipiteen- ja sen osoittamisen vapaus ole tärkeimpiä perusoikeuk-
siamme, joita ei tule polkea vaikka itse ei asiaa hyväksyisi.
Lipposen tapauksessa herää heti kysymys, haluaako hän takaisin 70-
luvulle? Suomettuneisuuden ajan eläneet muistavat vielä millaisessa mielipideilmastossa elettiin. Jos poikkesit YYA-liturgiasta, alettiin henkilöä lyömään heti raskailla aseiila, mielenterveysepäilyjä myöten. Kuten ulkomaalaislain salainen valmistelu osoittaa, kansalaisyhteiskunnasta puhuminen on pelkkää sanahelinää. Nykypoliitikoille kansalainen on edelleen alamainen.
  
  20. joulukuuta 2008 15:08:08


guestbook © freebok.net