14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109276-109300

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Todella ihmetyttää, mikä intressi näillä "rajat auki ehdoitta kaikille" -tyypeillä on asiassaan - ja heittää paskaa mamukriittisten niskaan ilman minkäänlaisia eettisiä tai moraalisia periaatteita. Ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin että syyt - kun niitä rationaalisia perusteita ei löydy sitten niin millään - ovat jollakin lailla henkilökohtaisia. Näin tehdessään he ovat - toisin kuin erilaiset kulttuurit sinänsä hyväksyvät mamukriittiset - isänmaanpettureita, sanan modernissa, siis aidosti suvaitsevassa mielessä.
  
  19. joulukuuta 2008 19:24:04

Nimi : Miniluv
Kotisivu : Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ei tästä kukaan mitään ruotsia ole tekemässä, älkää nyt jaksako pelätä sitä mustaa miestä niin paljon.

Ei kukaan 1970-luvun Ruotsissakaan ollut ruotsia tekemässä. Vihervasureilta vain puuttuu terve varovaisuus ja tolkku. Nyt on aika lyödä jarruja pohjaan.

Se on sellaine typeryyteen asti menevä erilaisuuden ja muukalaisten invaasion pelko joka asuu jossain meidän karjalaisessa selkärangassa.

Hassua muuten, että väittämasi "erilaisuuden ja invaasion pelko" ei minulla ollenkaan ole voimassa esim. intialaisia ja japanilaisia kohtaan. Osaatko sanoa, mikä tässä on kyseessä? Onko mustan miehen erilaisuus jotenkin, niinku, ... erilaista erilaisuutta? Sellaista joka pelottaa enemmän kuin muut erilaisuudet?
  
  19. joulukuuta 2008 19:28:13

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Razze
Viesti : Voisikohan näiden sannaukkoloiden ja muiden toimittajien maailmankatsomus, jossa ulkomaalaisessa ihmisessä ja heidän kulttuureissaan nähdään PELKÄSTÄÄN positiivisia eikä LAINKAAN negatiivisia puolia, johtua sittenkin "alitajuisesta himosta mustan miehen kehoa kohtaan"?
Sitäköhän Oikarinen-Jabai sittenkin tarkoitti kirjoituksessaan? Sääli, että kirjoitus oli niin kovin vaikeaselkoinen tällaiselle kouluttamattomalle itä-helsinkiläiselle ettei nyt ihan varmaksi osaa sanoa...
19. joulukuuta 2008 19:18:20"
--------

Naulan kantaan!
(Tuskinpa vaan ihan kouluttamaton olet)

  
  19. joulukuuta 2008 19:28:33

Nimi : KPA
  
Viesti : Ruotsissa kuohuu. Malmö liekeissä, maahanmuuttajat ovat saaneet taas mielestään laillisen syyn tehdä pahaa ja tuhota kaiken, minkä näkevät. Uutisetkin joutuvat kertomaan, että kansankodin lähiössä ei juuri kukaan ole alkuperältään ruotsalainen, ja Yle lipsautti äsken sellaisenkin faktan, että lähiön aikuisista 15% on ollut joskus elämässään tekemisissä työn kanssa.

Sellaiseksiko Suomenkin haluamme? Ainakin Astrid Thors haluaa.
  
  19. joulukuuta 2008 19:29:33

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tutkiva journalismi on yksi, mutta onko sellaista kuin osallistuva journalismi olemassa!?
  
  19. joulukuuta 2008 19:29:54

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sitten tietysti yksi "ongelma" on, että kieli ei koskaan saa kiinni totuutta (jos sellaista onkaan), koska todellisuus rakentuu kielen kautta, joka puolestaan aina viittaa itseensä - eli ei ole Arkhimedeksen pistettä, josta käsin voi puhua kielestä kielen ulkopuolella."

Tämän ajatuksen voi vaikka formalisoida matemaattisen täsmälliseksi, jolloin päästään Gödelin epätäydellisyysteoreemaan. Mutta Man Boy taisi mennä jo.
  
  19. joulukuuta 2008 19:45:34

Nimi : PK
  
Viesti : Sanna taisi jossain viestissä vakuutella, että hän olisi aivan varmasti myös tehnyt sensaatiojutun, jos Astrid olisi jossain teksissään miettinyt ahdistelijan ampumista. En epäile, etteikö Sanna pystyisi myös Astridin tekstejä vääntelemään. Ihmettelen kuitenkin sitä, ettei Sanna, tai kukaan muukaan Lasitalosta kirjoita siitä, että Astrid on hallituksen keskytyksestä laatinut lain, jolla on tarkoitus tuoda suomeen muutamassa vuosikymmenessä satojatuhansia ihmisiä kehitysmaista, lähinnä ihmissalakuljettajien ja muiden kepulukonstien turvin?

Ainiin, tällaiset ilkeämieliset nimettömät vihakirjoitukset vihablogin vihavieraskirjassa estävät kaiken keskustetlun aiheesta, jolloin toimittajien pitää keskittyä neutraaleimpiin aiheisiin, kuten siihen, että aikooko poliisi puuttua, kun Tohtori Viha aikoo ampua kaikkia päähän!!!!!!111oneone!eleven.
  
  19. joulukuuta 2008 19:53:21

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos paikalla on IsoVeli, niin miten tällaiseen on Suomessa varauduttu, Malmössä käydään lähes katutaistelua:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/44681-moskeijan-sulkeminen-raivostuttaa-ruotsissa

Toivottavasti suomalainen poliisi ei ikinä joutuisi tuollaiseen tilanteeseen...epäilen kyllä että nykymenolla joutuu.

  
  19. joulukuuta 2008 19:53:45

Nimi : Ung Frisk Man
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olen jo kerran ilmaissut mielipiteeni Astrid Thorsin politiikkasta, mutta luettuani tänään Thorsin kommentin "Luulen, että ruotsinkielisyyteni, se, että on ruotsinkielinen maahanmuuttoministeri, on se tekijä, joka näitä ihmisiä ärsyttää.", raivostuin niin tästä lapsellisesta väitteestä että oli pakottava tarve purkautua jonnekkin.

Haluaisin ilmoittaa Thorsille, että, suomenruotsalaisuus ei ole syy hänen kannatukseen/vihaamiseensa.
Suomenruotsalaisena itse asiassa toivon hänen eroavan virastaan.

Thors, du som förrått oss.

Seuraava ääneni menee eittämättä Halla-aholle.
  
  19. joulukuuta 2008 19:53:59

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi loisti, loistavasti toimitetussa B-studiossa.
Tästä ei voi tulla muutakuin sanomista....jälleen.
  
  19. joulukuuta 2008 20:02:01

Nimi : ketale
  
Viesti : Hyvä! Kerrankin asiallista tekstiä JHa:sta!!

Keep up the good work!!
  
  19. joulukuuta 2008 20:03:43

Nimi : MW
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Oha-Allah! Suohillaaillallaa!

Mestarin manifestaatio on resitoinut taikalaatikossa! :)

Hyvää Joulua!
  
  19. joulukuuta 2008 20:04:11

Nimi : jiikoo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nelosen B-studiosta näin vaimon hälyttämänä pari viimeistä minuuttia, olikohan juttu pidempikin?

Erittäin hyvä pariminuuttinen oli - otaksun että vaikutelma oli varsin positiivinen ensimmäistä kertaa JH-a:n näkeville.

Paras ja positiivisin mediaesiintyminen (so. median suhtautuminen) tähän mennessä. Kiitos nopeaksi leikatun "haastattelu"rytmin, infoakin tuli paljon. Ja sen siäsltö oli formaatiin nähden äärimmäisen korkeatasoista.
  
  19. joulukuuta 2008 20:04:30

Nimi : JL
  
Viesti : Hyvin meni, ainakin se osuus jonka ehdin nähdä. Jussikin siis harrastaa metsästystä ja kalastusta sekä tykkää syksyisestä metsästä, hienoa.

  
  19. joulukuuta 2008 20:04:43

Nimi : kertsu 59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Loisto haastattelu asiaa huumorilla höystettynä.Toimittaja antoi kerrankin haastatellulle tilaa ja aikaa vastata kunnolla .ohjelman pituus oli toki aivan liian lyhyt. Mutta eletään toivossa, että tulevaisuudessa tehtäisiin riittävän pituinen ohjelma,jotta Jussilla olisi aikaa valottaa muitakin ajatuksiaan. Toivottavasti demonisointi loppuisi tähän.
  
  19. joulukuuta 2008 20:11:15

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi! Median kylmä tuuli on vaihtunut lämpimämpään henkäykseen. Eikös B-studio/Nelonen olekin Erkon puulaakia? Tätä ei enää pysäytä mikään...
  
  19. joulukuuta 2008 20:14:32

Nimi : Pete G
  
Viesti : Tuo Nelosen viisiminuuttinen henkilökuvaus Jussista oli erittäin hyvä, huumorilla ja positiivisella asenteella tehty, rytmisesti toimiva, ja Jussi sai sanoa sanottavansa. Plussaa Neloselle!

Asiasta toiseen, voiko joku selittää mistä johtuu se, nyt yhtäkkiä koneellani on Mozillan kirjanmerkeissä Scriptan kohdalla logona hesarin "HS"!!!? Sen verran paradoksaalista, että oli pakko ottaa screenshotti. Somebody explain!
  
  19. joulukuuta 2008 20:28:35

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iso käsi Jusiille ja 4:lle B-rapusta.
  
  19. joulukuuta 2008 20:36:38

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Jaksaako kukaan lukee noita H-a sepustuksia loppuun?Täytyy sanoa,että on kuivaa,lapsellista ja itseään toistavaa tekstiä,mutta sellasia höpöttäjiähän nuo tohtorit mahtaa ollakin."

Ehkä Jussin pitäisi laatia kirjoituksistaan sarjakuva-osio että nämä adhd-lapsetkin pystyisivät niitä tajuamaan?

Ja aika monelle suvaitsijallekin se toisi suuren helpotuksen, onhan toki kohtuutonta että vielä nykyäänkin kehdataan vaatia että pitäisi pystyä ihan useampi rivi lukea asiakirjoitusta...

Vähemmästäkin on kaupunkeja poltettu..;)
  
  19. joulukuuta 2008 20:57:50

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Asiat ja henkilöt sekä heidän mielipiteensä kun pystyisi jokainen meistä pitämään erillään, tästä voisi syntyä vaikka dialogi.

Asiat, henkilöt ja heidän sisäelimensä kun pystyisi pitämään erillään, niin tästä syntyisi Cannibal Holocaust.
  
  19. joulukuuta 2008 21:17:10

Nimi : mxu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Törmäsin tällaiseen. Onko tosiaan Mestarin itse puikoissa ja mikrofonin takana?

http://www.youtube.com/watch?v=QUM_vONC8_Q

Niin tai näin, niin enpä voi muuta todeta kuin että Mestari todellakin on Mestari - eli aivan loistobiisi! Ja asenne muuten yhtä tyly kuin kirjoituksissakin. ;) Siis ihan niin kuin pitääkin.
  
  19. joulukuuta 2008 21:21:27

Nimi : Eipäs nuivita
  
Viesti : Mulla on adhd, ja pystyn ihan hyvin lukemaan ja ymmärtämään Mestarin kirjoitukset. Ainakin näin väittäisin. Välillä pitää vain lukea joskus toiste. Kaikki olen käynyt läpi.

Tohtorin diagnoosi: adhd+punaviherlasit=ininää vieraskirjassa
  
  19. joulukuuta 2008 21:23:07

Nimi : Kastelli
  
Viesti : Halla-ahon pahin puute on. että häneltä puuttuu kokonaan fluidi älykkyys; hänellä on kielitieteen alalta jonkin verran kristallisoitunutta tietoa, mutta se ei merkitse missään nimessä älykkyyttä. Usein päinvastoin. Tiedämme kuinka moni professori on kuin älykääpiö.

Kuuntelin korporaation haastattelun ja melkein kauhistuin miten hidasälyinen tämä "älykääksi" tituleerattu tohtori on. Useaan kertaan hän hitaahkosti, pakottaen kiekuvaksi nousevan äänensä matalaksi totesi ettei ymmärrä kysymystä. Kuin hätääntynyt pikkupoika, joka pitää henkensä hädässä kiinni ainokaisesta selvästä ajatuksestaan.

Noloa, niin NOLOA! Säälikää häntä Sanna Ukkola ja Rami Mäkinen. Teillä aikuisilla on vastassanne hätääntynyt pikkupoika, joka on aivan hukassa ajatuksineen.
  
  19. joulukuuta 2008 21:25:42

Nimi : Joojoo-mies
  
Viesti : Death, Kreator, Morgoth, Sodom, Metallica, Stone, Blashemia!

Hail the KVLT!
  
  19. joulukuuta 2008 21:26:54

Nimi : PK
  
Viesti : http://www.nelonen.fi/b-studio/uusinjakso.asp?id=191

Jussi B-Studiossa. Aika hooppo ohjelmaformaatti, mutta poikkeuksellisesti asiallisesti käsielty.
  
  19. joulukuuta 2008 21:29:31


guestbook © freebok.net