14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109201-109225

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://fi.wikipedia.org/wiki/Crowleyn_lista

Listan ainoa suomalainen on mm. Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia kustantavan Sanoma Osakeyhtiön pääomistaja Aatos Erkko.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aatos_Erkko

See also

* Bilderberg Group
* Trilateral Commission


  
  19. joulukuuta 2008 15:19:01

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juuri nykyisessä taloustilanteessaan Suomi tarvitsee Malmössä tapahtuvan kaltaista monimuotoisuusnujakointia. Sillä on poliitikkojen omahyväisyyttä rikastava vaikutus.
  
  19. joulukuuta 2008 15:19:45

Nimi : Man Boylle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos on erimieltä, voihan niistä keskustella, mutta toteamalla Jussin jutut aivan tyhmiksi...

Paljastaa valitettavasti vain jotain aivan muuta.

Krittikkiin kyllä lienee aina aihetta. Minullakin olisi monestakin yksityiskohdasta huomautettavaa, mutta miksi vaivaisin Jussia jollain pilkunnussinnalla, kun mies on mielestäni pääpiirteittäin erittäin oikealla asialla.

Jää asiat hoitamatta, jos takertuu jokaiseen pilkkuvirheeseen.
  
  19. joulukuuta 2008 15:22:01

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : JP: Tämä ei ole asiallista, eikä mitenkään poisselitettävissä:

" "Spam and destroy" & iirin kielen asiantuntija Panu Höglund."

Se on täysin selitettävissä sillä, että sellaisten ihmisten kuin sinä jotka eivät tiedä asioista taikka niiden taustoista mitään tulisi tutustua niihin taustoihin ennenkuin teet itsestäsi enempää pelleä.


  
  19. joulukuuta 2008 15:26:13

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä, juuri näin. Minulla olisi paljonkin huomautettavaa Halla-ahon tekstien tyylistä ja ylipäätään niistä huokuvasta tavasta suhtautua poliittisiin vastustajiin. Mielestäni kriittinen keskustelu maahanmuutosta(kin) on tärkeää, mutta tällä menolla esim. Halla-aho profiloituu äärikahjojen äänitorveksi, jolloin kovinkaan moni ei tule ottamaan häntä vakavasti. Tästä tietty seuraa taas se, että keskustelu ei koskaan tule nousemaan kovin sofistikoituneeksi, ja pitkässä juoksussa muutokset jää saavuttamatta.
  
  19. joulukuuta 2008 15:27:27

Nimi : rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JHA: "Ukkola lähettelee minulle jatkuvasti tekstiviestejä ja sähköposteja ja kinuaa kommentteja seuraavaan Halla-aho-juttuunsa."

SU: "Olen lähettänyt sinulle usean viikon aikana yhden tekstiviestin, yhden sähköpostin ja yhden kerran (omasta pyynnöstäsi) haastattelukysymykset sähköpostitse. Näiden ohella lähetin sähköpostilla kiitoksen saamistani haastatteluvastauksista. Yhteydenotoissa on ollut kyse vain ja ainoastaan siitä, että olen pyytänyt kommenttiasi sinua koskevin artikkeleihin. On täysin normaalin ja hyvän journalistisen tavan mukaista tarjota tällainen kommentointimahdollisuus. Sen jälkeen kun ilmoitit, ettet halua minulle enää kommentoida, olen noudattanut toivomusta enkä ole enää lähestynyt sinua."

JHA "Kukkua. Ukkola ei pyytänyt kommentteja kirjoittamaansa artikkeliin. Hän pyysi kommenttia Osmo Soininvaaran lausuntoon, jossa tämä epäili yhteistyömahdollisuuksia kanssani. Tähän viestiin vastasin, etten tee yhteistyötä Ilta-Sanomien ja Ukkolan kanssa."

Rotta toteaa: JHA kommentoi SU:n kirjoitusta melko valikoivasti. JHA on väittänyt että SU kirjoittaa hänelle jatkuvasti sähköposteja sekä tekstiviestejä. SU on kiistänyt tämän, ja lisäksi täsmentänyt sitä mistä viesteissä on kyse. JHA on tätä koskevassa kommentissaan kiinnittänyt huomiota ainoastaan SU:n täsmennykseen, ei alkuperäiseen väitteeseen, jonka Ukkola on kiistänyt. Varsin hienovarainen ja ovela hämäystekniikka, johon varmasti moni lankeaa.

Jos kerran JHA kommentoi edelleen SU:n vastakommenttia JHA:n alkuperäiseen kirjoitukseen, niin eikö olisi asianmukaista että JHA jälkimmäisessä kommentissaan pysyisi siinä asiassa mistä alkuperäisessä kirjoituksen kohdassa oli kyse.
  
  19. joulukuuta 2008 15:32:56

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Krittikkiin kyllä lienee aina aihetta. Minullakin olisi monestakin yksityiskohdasta huomautettavaa, mutta miksi vaivaisin Jussia jollain pilkunnussinnalla, kun mies on mielestäni pääpiirteittäin erittäin oikealla asialla.

Aivan. Minä yritän lukea asiat ja tutustua taustoihin ja jätän vieraskirjan kaltaiset peeloilut omaan arvoonsa nekin.

  
  19. joulukuuta 2008 15:32:58

Nimi : Tuomaksen "sanansaattaja"
Kotisivu : http://areena.yle.fi/toista?id=1723498
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vähemmistöjä ei pidä hyysätä.

Jonkinmoista kriittisyyttä mediastakin löytyy....
  
  19. joulukuuta 2008 15:37:42

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Utelias:
"Kuinkas oli sen Mediassa esitetyn väitteen kanssa, jossa minun mielestäni vihjailtiin VÄÄRENNETTYJEN LINNAN ITSENÄISYYPÄIVÄKUTSUJEN sylttytehtaan liittyvän jotenkin mamu-kriittisiin henkilöihin.

Olenko nyt aivan hakoteillä, vai vihjailtiinko näin, vai onko tälläinen peräti selvinnyt?"

Täällä viitattiin joskus Jälkiviisaat-ohjelmaan, jossa oli kytketty jollain aasinsillalla Halla-aho ja kutsut. En itse ole nähnyt ohjelmaa, mutta jo aiheiden käsitteleminen peräkkäin silloisessa ilmapiirissä luo tietyn vaikutelman. Jari Tervo taisi heittää Uutisvuodossa vitsin, jossa niputettiin kutsut ja maahanmuuttokriittiset tai Halla-aho. En itse nähnyt sitäkään.

Ensimmäisissä uutisissa nostettiin häly maahanmuuttotutkijoille tulleista väärennetyistä kutsuista, mutta ilmeisesti maahanmuutto ei lopulta ollutkaan se kutsuja yhdistävä tekijä. Se ei tietenkään estänyt julkaisemasta uutta uutista nimenomaan maahanmuuttotutkijoihin kohdistetusta rasistisesta vihakampanjoinnista. Näin muutamassa päivässä muutaman uutisen avulla saatiin tavallisen kansan mielessä luotua pysyvä linkki maahanmuuttokriitikoista tekaistuihin kutsuihin ja maahanmuuttotutkijoiden terrorisoimiseen.

Tässä oiva esimerkki:


http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2008/11/tutkijat_ja_toimittajat_jarjestelmallisen_hairinnan_kohteena_384093.html
  
  19. joulukuuta 2008 15:38:13

Nimi : tsimi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Eikö J. Halla-aho voisi asettua ehdokkaaksi eurovaaleissa. Pääsisi täältä kehä-kolmosen ulkopuoleltakin rekisteröimään näkemyksensä...
  
  19. joulukuuta 2008 15:40:11

Nimi : kaapelia
  
Viesti : Helpotetaan hieman Sanoma-konsernin tutkivien lehtihenkilöiden päivittäistä työtä:

1. kirjoita päivittäinen juttusi mielenkiintoisesta aiheesta. Mistä tahansa.

2. valitse toinen tai halutessasi kummatkin seuraavista ytimekkäistä jutun lopetusvaihtoehdoista:

A. Tähän fobiaan ei ole vaikea törmätä Suomessakaan akateemisesti koulutettujen kaupunginvaltuutettujen aatoksissa, saati epämääräisessä nimimerkkiblogaajistossa.


B. Poliisi käy parhaillaan läpi Helsingin tulevan kaupunginvaltuutetun, Jussi Halla-ahon (ps, sit) tekstejä. Halla-aho on kirjoittanut useita

a. väkivaltaa ja aseharrastusta
b. raiskauksia
c. häirikköpuhelu- ja roskapostikampanjoita
d. vihanlietsontaa ja rasismia

ihannoivia tekstejä. Halla-aho on innokas a., b., c., d. harrastaja.

- Totta kai hänen

a. aselupaansa
b. raiskausten ihannointiaan
c. kiihottamistaan kansanryhmää vastaan
d. kunnianloukkauksiaan

pitää miettiä. Olemme saaneet vihjeen näistä teksteistä ja käymme niitä parhaillaan läpi. Pohdimme, onko tällaista henkilöä syytä pelätä vai onko kyse pelkästä retoriikasta, sanoo rikoskomisario xxx Helsingin poliisista.

- Kaikki tällaiset puheet on otettava vakavasti.
  
  19. joulukuuta 2008 15:41:56

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rotta: Samaa valikoivuutta osoittaa oma viestisi. Vai oliko tuo ainoa asia, mihin sait tartuttua?

Paljonko on "jatkuvasti"? Makuasia, mutta ajattelin noudattaa Sannan asettamia sääntöjä. Jos 0 kappaletta kanteluita itseeni kohdistuvasta kritiikistä oikeuttaa lausunnon "tekee herkästi kanteluita", kyllä kai useampi sähköposti muutaman päivän sisällä valtuuttaa minut sanomaan, että Sanna lähettää niitä "jatkuvasti".
  
  19. joulukuuta 2008 15:42:42

Nimi : Man Boylle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Halla-aho profiloituu äärikahjojen äänitorveksi, jolloin kovinkaan moni ei tule ottamaan häntä vakavasti. Tästä tietty seuraa taas se, että keskustelu ei koskaan tule nousemaan kovin sofistikoituneeksi, ja pitkässä juoksussa muutokset jää saavuttamatta."

Minunmielestäni päinvaston pieni "populismi" on pakollinen paha, jotta saataisiin asioita miettineet uskomaan, että esim. Jussia äänestämällä jokin voi muuttua..

Muutoinhan voi lueskella vaikka Matti Vanhasen blogeja, joista ei asiavirheitä liene löytyvän... jos nyt edes asiaakaan..

Mitenkään Matti Vanhasta halveksimatta, mutta "värittömänä" persoonana oiva esimerkki.

Mainitse itse yksi esimerkki, ketä kannattaisi äänestää, jos pitää mamua ongelmana?

Eduskunnassa ei liene tällähetkellä yhtäkään, joka tohtii edes lausua mamu sanan.

Tästä kertoo paljon mamu-adressiin pyydettyjen kansanedustajien kommentit.

Kukaan ei ilmeisesti edes halua kommentoida.

Esitä tosiaan jokin vaihtoehto meille sadoilletuhansille suomalaisille, jotka ovat lopeensa kyllästynyt tähän hyssytelyyn.
  
  19. joulukuuta 2008 15:45:53

Nimi : rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Haluaisin muistuttaa "toimittaja" Ukkolaa ja Ilta-Sanomia siitä, että vaikka heidän tietolähteensä olisivat syyntakeettomassa tilassa, tämä ei vapauta lehteä eikä toimittajaa tietojen oikeellisuutta koskevasta vastuusta."

"Huom.
konditionaali: "...vaikka...olisivat..."

Tämän perusteella JHA vaikuttaa olevan siinä käsityksessä, että asioiden ilmaiseminen konditionaalissa, tai epävarmana spekulaationa olisi jonkinlainen vapauttava peruste. Näin ei käsittääkseni asia ole, vaikka myönnän etten juristi olekaan. Jos katsot tarkkaan, niin itse asiassa SU:n esimerkki "N.N. voisi tarkistuttaa lääkityksensä. HAH" on myös konditionaalissa.
  
  19. joulukuuta 2008 15:45:57

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sivusta ja välillä seastakin keskustelua jo jonkin aikaa seuranneena näen ristiriitaa siinä, että ihmiset vaivautuvat tulemaan kertomaan miten tyhjänpäiväistä ja typerää Halla-ahon kirjoitukset ovat on lisääntyvässä määrin.

Heidän viestinsä saisivat jotain uskottavuuta, jos he kertoisivat mikä kirjoituksissa on typerää ja tyhjänpäiväistä.

  
  19. joulukuuta 2008 15:46:18

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rotta: Jos katsot tarkkaan, niin itse asiassa SU:n esimerkki "N.N. voisi tarkistuttaa lääkityksensä. HAH" on myös konditionaalissa.

Kyllä, mutta lause sisältää tosiasiana annetun premissin, että N.N.:llä on lääkitys. Lisäksi konditionaali on tässä tapauksessa hortatiivinen eli kehottava.
  
  19. joulukuuta 2008 15:51:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Jos katsot tarkkaan, niin itse asiassa SU:n esimerkki "N.N. voisi tarkistuttaa lääkityksensä. HAH" on myös konditionaalissa.'

Voi morjens. Tuota lääkkeentarkistusta heitetään kirjaimellisesti kyllästymiseen asti varmaan jokaisessa suomenkielisessä nettikeskustelupalstassa päivittäin. Hurraa oikeuden päätökselle.
  
  19. joulukuuta 2008 15:52:28

Nimi : Rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Rotta: Samaa valikoivuutta osoittaa oma viestisi. Vai oliko tuo ainoa asia, mihin sait tartuttua?"

Mitä tarkoitat? pitäisikö ottaa kantaa koko kirjoitukseesi, vai kaikkiin blogissa koskaan julkaistuihin kirjoituksiin ettei se olisi valikoiva? Kyllä minun mielestäni on ihan asiallista kiinnittää huomiota myös yksittäisiin seikkoihin. Esimerkiksi sinä olit poiminut vain valikoituja kohtia Helena Oikarinen-Jabadabaduun taannoisesta kirjoituksesta, eikä se ollut mielestäni asiattomalla tavalla valikoivaa.

SU-kirjeenvaihdossasi ero on se, että SU on esittänyt kommentin tiettyä kohtaa koskien, mutta sinun vastakommentti ei liity alkuperäiseen kohtaan. Tältä osin voisi jopa sanoa, että et pysy asiassa.
  
  19. joulukuuta 2008 15:54:05
 
Vastaus : Voit toki ottaa kantaa aivan, mihin haluat. Samoin minä.

Nimi : pääsin galluppiin vakioasiakkaaksi TNS
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Siellä tuli mm. tämä kysymys
ja vastaukseni meni PS puolueelle.
valitettavasti J H-a on eri piirissä


Jos eduskuntavaalit olisivat nyt, minkä puolueen tai ryhmittymän listoilla olevaa ehdokasta äänestäisit?
KESK (Suomen Keskusta)
KOK ( Kansallinen Kokoomus)
SDP (Suomen Sosialidemokraattinen Puolue)
VAS (Vasemmistoliitto)
VIHR (Vihreä Liitto)
RKP (Ruotsalainen Kansanpuolue)
KD (Suomen Kristillisdemokraatit)
PS (Perussuomalaiset)
Joku muu puolue
Joku muu ryhmittymä
En äänestäisi
En osaa sanoa
  
  19. joulukuuta 2008 16:04:05

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pikku palstamiesten -ja naisten tapa sirotella varsinaisen asiansa lomaan oikeaoppisuutta osoittavia piikkejä vääräuskoisille johtuu mm. kiristyvästä kilpailusta. Ei se ole toimittaja tai mikään, joka ei palstallaan tölväise Halla-ahoa. En hämmästyisi, vaikka joku musiikkiarvostelija huomaisi Sibeliuksen sinfonioissa nerokkaita nigerialaisia rytmikuvioita, "joita ei Eirassa liiemmin arvosteta".
  
  19. joulukuuta 2008 16:05:51

Nimi : Rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voit toki ottaa kantaa aivan, mihin haluat. Samoin minä."

Kiitos tästä fatwasta!
  
  19. joulukuuta 2008 16:06:14

Nimi : Pete G
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Voit toki ottaa kantaa aivan, mihin haluat.
Eikös tuossa ole pilkkuvirhe! Ei Halla-ahoa voi ottaa tosissaan!!1!

Ilta Moans At toimittajineen on saanut siirrettyä keskustelun pilkunnussimiseen. Odotin tänään enemmän keskiustelua Malmön tilanteesta.
  
  19. joulukuuta 2008 16:24:17

Nimi : Del
  
Viesti : Ilta Moans At toimittajineen on saanut siirrettyä keskustelun pilkunnussimiseen. Odotin tänään enemmän keskiustelua Malmön tilanteesta.

Niin minäkin odotin mutta toisaalta toiminta on ymmärrettävää sikäli että Mestari on todennäköisesti piakkoin joutumassa oikeuteen, missä inkvisiittorit takuulla nussivat pilkkua ihan kaikesta mahdollisesta saadakseen tämän kaltereiden taakse.

Ehkä sitä pilkunnussintaa kannattaa siksikin jo alkaa hajoittelemaan.
  
  19. joulukuuta 2008 16:29:59

Nimi : Pasi Kylliö
Kotisivu : http://tinyurl.com/3v9qbf
  
Viesti : "Muistan Veikko Ennalan palstan Maailmanmeno Hymy-lehdessä. Sellaisia kirjoittajia ei tahdo enää löytyä. Lähelle muutama pääsee. Ennalan kirjoitukset hätkähdyttivät silloisia konservatiivisia piirejä laidasta laitaan. Kukaan ei jäänyt kylmäksi. Luulenpa että jos Veikko eläisi, hän olisi aikaa sitten tehnyt kohujutun nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta messevän huumorin säestyksellä".

"Neron heikkoudet" onnistuin hankkimaan takavuosina divarista. Mennessäni lainaamaan Liimatan toimittamaa kirjaa Veikko-sedästä, varauslista oli pitkä. Kiinnostus on kova 17 vuotta kuoleman jälkeen.
  
  19. joulukuuta 2008 16:31:49

Nimi : Hieno Eurooppalainen Mies
  
Viesti : Eurooppalainen maahanmuuttopolitiikka on hienoa eurooppalaista jatkumoa. Ette voi ottaa vain rusinoita pullista. Ongelmia tulee mutta ne ratkaistaan. Mutta ilman puluja jotka paskovat shakkilaudalle.

Törkeyksiä latelevat mielisairaat pelataan paitsioon yhtä äkkiä kuin he ilmestyivätkin. Kukaan ei halua kuunnella heitä, puhua heille eikä nähdä heitä silmissään.

Amen.
  
  19. joulukuuta 2008 16:31:53


guestbook © freebok.net