14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109076-109100

Nimi : Mikael
  
Viesti : Woodstockista kuuskyt- ja seitkytlukulaiset stallarit lähettelevät tajuntaalaajentavia tekstinpätkiä sivupersoonineen milloin tyttönä mekossa milloin parrakkaana äijäköriläänä,samalla kun vihervasemmalle kellahtaneet toimittajat itkee kun heitä on hiukan nuivittu.

Tää on hauskaa seurata,ihan kun tennispeliä tai pöytätennistä ja vielä livenä ping ping pläts oikealle pläts vasemmalle.

"....On pimeä korpi ja kivinen tie
ja usein se käytävä liukaskin lie
oi pianhan se lapsonen langeta vois
jos ei käsi nuivan kädessä ois
jos ei käsi nuivan kädessä ois

[linkhttp://www.youtube.com/watch?v=YNIutQ9HQXw&feature=related=]Ja mokut mustia verkkoja vaan
on laajalle laskenut korpehen maan
niin pianhan niinkin tarttua vois
jos ei käsi nuivan kädessä ois
jos ei käsi nuivan kädessä ois[/link]......."
  
  18. joulukuuta 2008 23:43:26

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Afrikassa on myös paljon valtioita, joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä (esim. Ghana, Benin ja muutamia muita Länsi-Afrikan valtioita). Pienin askelin, mutta eteenpäin mennään kuitenkin. "

Ja Suomeen saapuva porukka on toki näistä maista, eikä esimerkiksi Itä-Afrikasta, ja tietenkin niitä pienin askelin mutta kuitenkin demokratiaa lähestyviä, eikä niitä niiden vastustajia jotka sieltä lähtevät pois...
  
  18. joulukuuta 2008 23:44:48

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sen sijaan väitän, että he, toisin kuin me, eivät ole oivaltaneet, millaiset ajattelumallit, lähestymistavat ja käyttäytymiskaavat parhaiten mahdollistavat rauhan ja materiaalisen vaurauden."

Tälläistä rasisistista jargonia on erittäin vaikea lähestyä.

Siinä ensinnäkään ei anneta mitään arvoa somaleille sovittelijoina, joilla on paljon annettavaa suomalaisille.

Tuossa vain esineellistetään toiseus, koskemaan kaiken kattavaa väärinymmärtämistä.

Huomauttaisin tässä vaiheessa, että oma kommenttini oli toteutettu Illman puppugeneraattoria, ja pätevyys kommentointiini on hankittu "suvaitsevaisten" kielenkäytöstä, jota taasen ei ole mitenkään tietttävästi osoitettu olevan puppugeneraattorista kotoisin, eli heidän ajatuksensa ovat aivan aitoja, mikä tietenkin hämmästyttää vielä enemmän.

Näitä tosiaan näyttää riittävän...
  
  18. joulukuuta 2008 23:45:43

Nimi : P
  
Viesti : Ups anteeksi netsi-veljet, että pääsi lipsahtamaan tuo darknet..

Nyt JP Roos saa lisää kierroksia, Sanna skoopin Iltapaskaansa ja Supo ja KRP Sisäisen turvallisuuden ja Rakkauden ministeriöltä Viljasen omin käsin allekirjoittaman avoimen piikin special taskforcen perustamiseen Valhalla-verkon paljastamiseksi.. Uups.. ;)

Katsotaanpas minkälainen mediamylläkkä tästä syntyy. "uutisiahan" tästä saa Sanna- ja Rami-metodilla. Ota huhu ja keksi loput = uutinen Iltapaskaan.
  
  18. joulukuuta 2008 23:51:27

Nimi : Opuksen valvova silmä.
  
Viesti : "Afrikkalaisten hallitsemassa Afrikassa ei ole koskaan ollut demokratiaa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö Afrikassa olisi ollut runsaasti länsimaalaisten järjestämiä ja rahoittamia vaaleja tai runsaasti valtioita, joiden virallisessa nimessä on sana "demokraattinen". Tarkoitan sitä, ettei Afrikassa ole ollut demokratiaa, jossa hallitus vaalitappion kärsittyään väistyisi kiltisti vallasta ja toivottaisi seuraajalle onnea yhteisen hyvän tavoittelussa, tai jossa voitaisiin käydä vaalitaistelua ilman veriuhreja. Afrikassa on eriasteisia diktatuureja, mutta siellä ei ole ollut sellaisia demokratian muotoja, joita kukaan kehtaisi kutsua demokratiaksi, jos ne esiintyisivät Euroopassa."

Puutaheinää. Esim. Beninissä valta vaihtui demokraattisesti vaaleilla ilman verenvuodatusta.

Millä tasolla kirjoittajan Afrikan tuntemus oikeasti on?

Muutenkin kyseinen blogimerkintä on omituinen sekametelisoppa jossa sujuvasti yhdistellään toisiinsa Kongon vaalit ja Lähi-idän kuumimmat polttopisteet.

Kauhean pitkä(styttävää) jargonia saman teeman ympärillä, ilman kuitenkaan että kirjoittaja tarjoaisi mitään lääkkeitä tilalle.

Voi hyvällä pohtia kysyä mikä kirjoituksen tarkoitusperä oikeasti on?

Viimeinen kappale:

"Euroopan suurkaupungit ovat tällä vuosisadalla saamassa enemmistön, joka uskoo kaiken Koraanissa sanotun olevan totta. Millä tavoin eurooppalaista sivilisaatiota auttaa se, että Koraanissa on "hyvääkin", jos Koraani samaan aikaan kehottaa tappamaan, vihaamaan ja orjuuttamaan vääräuskoisia ja raiskaamaan näiden naisia? Vastaavalla tavalla, toiseen monikulttuurisuuden aspektiin liittyen, voitaisiin kysyä, millä tavoin yksi eurooppalaista yhteiskuntaa aidosti hyödyttävä siirtolainen neutralisoi niiden yhdeksän vaikutuksen, jotka eivät hyödytä. Niin islamissa kuin kolmannen maailman siirtolaisuudessakin ainoa meidän kannaltamme oleellinen asia on nettoefekti, eivät yksilöt ja yksityiskohdat."

Juuri näin, viesti varmaan meni tarkkaavaisille ja vastuullisille lukijoille perille, ellei lukija jo tässä vaiheessa ollut siirtynyt valvetilaan pitkän ja unettavan pyörittelyn jäljiltä.


  
  18. joulukuuta 2008 23:54:03

Nimi : Alpo
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Ahahahhah, nyt Opuksella karkaa mopo käsistä. Tuo indoktrinaatiokin piti "varastaa" Hommafoorumin keskusteluista ja kääntää se kömpelösti Halla-ahon kirjoituksia vastaan. Etkö oikeasti raukka parempaan pysty?
  
  19. joulukuuta 2008 0:06:56

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Pete kirjoitti): "Mietis Rami-poju hetkinen sitä, millätavoin Ilta-paskanne (siis sinä ja Sanna toimittajina) on käsitellyt Halla-ahon asiakysymyksiä. Pelkkää mustamaalaamista ja epäolennaisuuksiin tarttumista. Ja kaikki tämä yhdessä valtakunnan päälehdistä!!!

Ja nyt sinä itket!?

Sanokaa joku että tämä on unta? :D"

Minä sanon, että joku on joskus sanonut että parodia on mahdotonta; ne tekevät sen itse.

Iltapäivälehtien toimituspolitiikka on moraaliltaan paskapaperin arvoista. Se mikä myy on ainoa kriteeri. Kaikki, otsikointia ja sisältöä myöten ( mitä kerrotaan ja mitä ei kerrota ja miten kerrotaan) venytetään kuin purkka mahdollisimman myyväksi. Se on ainoa mikä merkitsee. Laatujournalismin periaatteille heitetään kenkää joka päivä. Siksi en ole ostanut iltapäivälehtiä noin kymmeneen vuoteen.

Suosittelen. Säästyy pitkä sentti johonkin hyödylliseen ja jää aikaa ajatella omilla aivoilla.
  
  19. joulukuuta 2008 0:10:15

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Esim. Beninissä valta vaihtui demokraattisesti vaaleilla ilman verenvuodatusta."

Jees... Hyvä esimerkki, yksi Afrikan pienimmistä valtioista ja jota pidetään nimenomaan edelläkävijänä siksi että se EI toteuttanut vaaleja samalla tavalla kuin muut Afrikan maat.

Tervetuloa vaan demokratiaa kannattavat ammattitaitoiset beniniläiset Suomeen!


Tämä ei tietenkään millään tavalla tarkoita sitä että ammattitaidottomat demokratiaa vastustavat henkilöt muista Afrikan maista saisivat myös tulla samaan hintaan tänne... Mikä on juuri se oleellinen ero.
  
  19. joulukuuta 2008 0:11:02

Nimi : Opuksen valvova silmä.
  
Viesti : Alpo: Voit olla ihan oikeassa. Ehkä se oli sellainen aika hätäinen heitto. Pitää petrata jaksossa.

  
  19. joulukuuta 2008 0:14:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : Opus: Aika paksua tekstiä. Afrikassa on myös paljon valtioita, joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä (esim. Ghana, Benin ja muutamia muita Länsi-Afrikan valtioita). Pienin askelin, mutta eteenpäin mennään kuitenkin.

Älä nyt viitsi, tai lue uudemman kerran tuon mantereen tai mainittujen maiden historiaa.

Ok, olen kuullut antifa-hipin, joka vihaa länttä, sanovan että "Pakistan ja Egypti" ovat "demokratioita, mutta erilaisia".

Samoin sinä voit sanoa, että Afrikassa on "paljon valtioita... joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä" mutta tiedämme kaikki, että puhut kyllä aikalailla paskaa.
  
  19. joulukuuta 2008 0:25:43

Nimi : M.J.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Media heräilee:
www.kaleva.fi/plus/index.cfm?extra=-105&j=770566
  
  19. joulukuuta 2008 0:29:28

Nimi : Opuksen valvova silmä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Samoin sinä voit sanoa, että Afrikassa on "paljon valtioita... joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä" mutta tiedämme kaikki, että puhut kyllä aikalailla paskaa."

Perustele väitteesi, muuten kuittauksesi jää ilmaan roikkumaan.
  
  19. joulukuuta 2008 0:32:19

Nimi : Pete
  
Viesti : "Media heräilee:
www.kaleva.fi/plus/index.cfm?extra=-105&j=770566"


Kalevalle ja Jukka Turuselle iso peukku! Kerrankin kiihkoton juttu maahanmuutosta/Perussuomalaisista.
  
  19. joulukuuta 2008 0:42:23

Nimi : Zngr
  
Viesti : Opus: Lyhyesti, Ghana (kiitos, Jerry Rawlings), Benin ja muuten mantereen mittapuulla onnistuneena valtiona Botswana ovat kenties maita joissa menee ns. hyvin. Noiden maiden väestö on pikkuruinen murto-osa Afrikan väestöstä. Et pysty itsekään mainitsemaan, kenties piskuisten saari-valtioiden lisäksi yhtä tai kahta maata enempää, missä olisi nautittu minkäänlaista toimivaa demokratiaa edellisen parinkymmenen, tai 50 vuoden aikana. Tiedät sen vallan hyvin... tai voit todistaa minun olevan väärässä. Lisäksi pahoittelen, Afrikan historia on muista yhteyksistä tuttua alaa joten et tod näk pysty pelkällä puusilmäisellä jankuttamisella, että "ON SIELLÄ DEMOKRATIAA" vakuuttamaan tässä suhteessa.

Esitit väitteen: Afrikassa on myös paljon valtioita, joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä (esim. Ghana, Benin ja muutamia muita Länsi-Afrikan valtioita) ja että toisin väittäminen on "paksua".

Minä kiistin sen. Minun ei tarvitse todistaa mitään, ennenkuin olet ensin todistanut, että Afrikassa ON paljon valtioita joissa rauhanomaisesti kehitytään demokratian henkeen, toisin sanoen todistanut oman väitteesi. Anna palaa, kerro Afrikan demokratioista.

Tervetuloa vaikka Hommafoorumille keskustelemaan asista. Voit avata oman ketjun aiheesta "Demokratia ja Afrikka" ja selvittää siellä, mitkä useat maat nauttivat demokratiasta Afrolandiassa ja miten sen todistat ja jatketaan siitä.

Pelkään, että tässä suhteessa "petyn" sinuun kuten eräät toiset. Jauhaminen loppuu saman tien kun pitäisi edes pystyä googlettamaan perusteet omille puheille, vai olenko oikeassa?
  
  19. joulukuuta 2008 0:48:18

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kalevan Jukka Turunenhan oli kirjoittanut myös tämän kolumnin, jonka kommenttiosastolla Sanna Ukkola alunperin esitti vastineensa.
  
  19. joulukuuta 2008 1:02:56

Nimi : MJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Piru, kai tänne mahtuu kaksi Kalevaa kommentoivaa MJ:tä? Toinen pisteillä ja toinen ilman.

Ja Jukalle terveiset 'naapurista'.
  
  19. joulukuuta 2008 1:08:55

Nimi : Opuksen valvova silmä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Zngr: En varmaan pysty, siinä olet ihan oikeassa. Otetaan aikajänteeksi sitten 10, 20 tai 50 vuotta. "Paljon" sana oli varmaan liioittelua, mutta Länsi-Afrikassa on kuitenkin alueittain hyvä kehityksen suuntaus menossa, kuin on myös huolestuttaviakin alueita.

Blogikirjoitus yritti kuitata Afrikan tilanteen hirveän negatiivisessa valossa. Miksi?

Afrikan asiantuntijana olet varmaan viisaampi analysoimaan vastauksen kysymykseeni.

Sama mikä agenda on meneillään, totuudessa pitäisi yrittää pysyä.
  
  19. joulukuuta 2008 1:33:46

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Edelleen, arvoisa Halla-aho, nämä Scriptassa olevat kommentit eivät ole asiallista keskustelua, vaan lähinnä jossain vittuilun ja alkeellisen kyökkipsykologian välimaastossa. Eli aletaan lähestyä keltaisen lehdistön tyyliä...onko todella näin, että muuhun ei pystytä?

Ps. Viitaten Oikarinen-Jabain väitöskirjaan, paras tapa osoittaa ymmärtämättömyytensä/tietämättömyytensä on paheksua ja/tai ylenkatsoa kollegojen tutkimusta. Älä lähde sille tielle, koska siellä tulee vielä pahemmin tukkaan kuin nyt on tulossa.
  
  19. joulukuuta 2008 1:37:39

Nimi : herra 4x
Kotisivu : http://tinyurl.com/59cczv
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Erkkomedian biasoidun journalismin ymmärtämiseksi kannattaa ottaa huomioon, että Suomessa toimittajakoulutus on perinteisesti ollut aatteen palon filtteröimää.

Nyt internet-ajan kypsyneessä vaiheessa printtimedian harrastama styrspel on selvemmin ja laajemmin havaittavissa ja verifioitavissa. Itse mietin että mitä kaikkea propagandaa olen ottanut totena aikaisempina HS-lukijan vuosikymmeninäni. Tunnen itseni kusetetuksi lukiessani Hesaria, Nyt-liitettä ja iltapäivälehtiä sitä taustaa vastaan minkä reaalimaailmasta saa muuta kautta. Tai Nyt-liite nyt ei pysty enää edes kusettamaan, lähinnä säälittää sen typeryys ja juttujen vakio-aiheet mollaukselle ja ylistykselle.

Näitä Helsingin Sanomien vastaavan päätoimittajan Janne Virkkusen lausumia linjauksia kannattaa ajatella, jos on siinä lapsellisessa uskossa että median tehtävä olisi välittää tietoa:

"Sanomalehdet ovat syntyneet vaikuttamaan, hän muistuttaa".

"Päätoimittaja johtaa lehden pääkirjoitustoimitusta, mutta ei muuten tuon tuosta kajoa toimitusten arkityöhön vaan vaikuttaa mieluummin erilaisten koulutusten, tapaamisten ja pidempikestoisten linjanvetojen kautta. Hän on ja haluaa pysyä taaempana".

"Uransa kohokohdaksi Virkkunen nimeää Suomen vuoden 1994 EU-ratkaisun, jossa lehti täysin rinnoin pelasi jäsenyyteen pyrkivässä joukkueessa. Hänen mukaansa suurissa kysymyksissä lehden linjan juuri täytyy näkyä kirkkaana".

"Enemmän kuin makeutta mietin sitä, että osaisi huolehtia ja kantaa vastuuta oikeiden asioiden mahdollisimman hyvästä esille nostosta".

"Kieltämättä tehtäväni hoito suo herkullisen tilaisuuden aidosti vaikuttaa yhteiskuntaan, päätoimittaja toteaa juttutuokion päätteeksi Sanomatalon työhuoneessaan".

Johtopäätöksenä ei voi olla kuin että jo monen vuoden ajan nähty yksipuolinen monikulttuurisuuden puffaus ja sen kritiikin vaientaminen ja siihen liittyvien faktojen pimittäminen on valtalehdellemme yksi niistä "oikeista asioista", jonka "mahdollisimman hyvä esille nosto" on missio.

Toimittajat on palkatttu lähetyssaarnaajiksi. Lehden linja kyseessä olevassa suuressa asiassa on toden totta "näkynyt kirkkaana".

Mutta lukijana: Kiitos näkemiin.

(Lainausten lähde TS 7.12.08): http://tinyurl.com/59cczv


  
  19. joulukuuta 2008 1:42:21

Nimi : Zngr
  
Viesti : Opus: Blogikirjoitus yritti kuitata Afrikan tilanteen hirveän negatiivisessa valossa. Miksi?

Varmaan siksi, koska tilanne on hirvittävän negatiivinen.

Valopilkkuja on vain muutamia harjova ja kovin pienissä maissa - ei voi mitenkään väittää että merkittäviä askeleita eteenpäin olisi juuri otettu sitten mantereen lähes yhtäaikaisen itsenäistymisen, muuten kuin Ghanassa. Suurin osa mantereesta on ottanut askeleita lähinnä taaksepäin vuosikymmenestä toiseen. On uutta optimismia, mutta niin on ollut joka vuosikymmenellä. Historia kertoo omaa kieltään siitä onko optimisiin ollut ikinä syytä (ei). On totta, että vaikka Ugandassa ja Tansaniassa on parempi tilanne kuin 80-luvulla, jolloin siellä meni paljon huonommin kuin valkoisen hallinon alla... joka taas tarkoittaa sitä, että ihmisten olot muistuttavat ainoastaan Eurooppalaisten elintasoa keskiajalla.

Kyllä tässä on kovian hankala maalata koko mantereen tilannetta muuten kuin hiton negatiivisesti.

Siltikin, vaikka Eurooppalainen suvaitsevaisuus ja syyllisyyden ulkoistamiseen pohjautuva tapa hahmottaa maailmaa pyrkii siihen, että kaikki pitäisi AINA AJATELLA PARHAIN PÄIN ja negatiiviset asiat jättää omaan arvoonsa vaikka ne pitäisivätkin paikkaansa. Mutta kun se ei vastaa todellisuutta ollenkaan. On kenties tosi liberaalia ja ymmärtäväistä sanoa, että "hei kyl siel Afrikas niinku mennään eteenpäin - viitti sanoo pahasti" mutta totuus on kuitenkin, että siellä menee helkkarin huonosti ja eteenpäin menemisen saa kuvitella päässään, koska sitä ei voi mitenkään oikeassa maailmassa todentaa.
  
  19. joulukuuta 2008 1:44:09

Nimi : Pete
  
Viesti : Man Boy, minusta taas Halliksen kommentit Helena "himoan mustan miehen kehoa ja niin himoaa varmasti muutkin" Oikarinen-Jabaille olivat enemmän kuin osuvia. Kannattaa koko ajan pitää mielessä millä foorumilla osapuolet kirjoittelevat. Halla-ahon kommentit ovat yksityisen henkilön blogin erityisessä "medianurkassa", ei siis varsinaisella asiapuolella. Toisen osapuolen kirjoitus oli valtakunnan PÄÄlehden PÄÄkirjoitus.
  
  19. joulukuuta 2008 1:46:21

Nimi : P
  
Viesti : "Edelleen, arvoisa Halla-aho, nämä Scriptassa olevat kommentit eivät ole asiallista keskustelua, vaan lähinnä jossain vittuilun ja alkeellisen kyökkipsykologian välimaastossa. Eli aletaan lähestyä keltaisen lehdistön tyyliä...onko todella näin, että muuhun ei pystytä?

Ps. Viitaten Oikarinen-Jabain väitöskirjaan, paras tapa osoittaa ymmärtämättömyytensä/tietämättömyytensä on paheksua ja/tai ylenkatsoa kollegojen tutkimusta. Älä lähde sille tielle, koska siellä tulee vielä pahemmin tukkaan kuin nyt on tulossa."

Nyyh. Ja aika tuubaa O-J:n väikkäri tuntui sisältävän. Tuleeko minullekin nyt "tukkaan" ;) .

Halla-aho lie saanut sen verran paskaa niskaansa, että eipä tuo sinun uhkailusi lie ole minkään arvoista.
  
  19. joulukuuta 2008 1:46:28

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen Junakohtauksen kanssa samalla tavoin yllättynyt, että Sanna Ukkola ilmeisen vilpittömästi kokee vain tehneen työtään, kun kirjoitti Ääriharava-artikkelinsa. Taisipa jossain aiemmassa viestissään vedota Journalistin ohjeisiinkin. Vaikka sitä juttua miten päin luen, niin en millään keksi siitä kuvaavampia ilmauksia kuin mustamaalaus ja loanheitto. Varsinaisia asiavirheitä siinä ei kai ole enempää kuin Esa Mäkisen myöhemmässä Hesarin jutussa, mutta tuntuu kuin niissä käsiteltäisiin ihan eri ihmistä.

Melkein jokaisessa Ääriharavan kappaleessa oli Halla-ahon ja Vieraskirjan kirjoitukset väännetty kuulostamaan epäilyttävältä ja vaaralliselta: aseet, vähempiarvoisten kaasutus, sivistyssanat, tilastojen vääristely, siteeraukset, skenehuumori jne. Minusta tuntuu mahdottomalta, että joku tekisi tuollaisen jutun vilpittömällä mielellä ja parhaalla osaamisellaan. Mutta kai sekin on sopivassa tähtien asennossa mahdollista.

Tähän meidän valtamedia vs. blogimaailma -tilanteeseen ei taida toistaiseksi löytyä ratkaisua. Myös jatkossa poliitikot ja toimittajat voivat syyttää valtamediassa blogikirjoittajia rasismista ja vihanlietsonnasta antamatta heille mahdollisuutta puolustautumiseen. Blogeissa voidaan edelleen puida räyhäkkäästi poliitikkojen ja toimittajien sanomisia puolesta ja vastaan. Ja myös jatkossa kaikkia tasapuolisesti voidaan pelotella jopa tappo- ja raiskausuhkauksin. Tätä ei mikään toivomus tai mahtikäsky muuta, ei edes JSN:n Hyvärisen kaipaama sensuuri.

Maahanmuuttokriittinen keskustelu pysynee vielä pitkään blogimaailman yksinoikeutena ylilyönteineen kaikkineen. Tuntuu siltä, ettei valtamedia ole kypsynyt käsittelemään maahanmuuton kaltaisia monimutkaisia teemoja omissa asiat henkilöivissä formaateissaan. Lisäksi toimittajilla on päällystakkina monenlaisia ajatuspoliiseja valtionsyyttäjästä ja vähemmistövaltuutetusta erilaisiin kansalaisjärjestöihin ja tiedostaviin kollegoihin.

Saattaa olla, että ihan kohta jossain viikkolehdessä ilmestyy parin aukeaman liikuttava artikkeli nuoresta vainotusta lehtinaisesta. Arvatkaapa tarinan hirviö(t)? Illan asiattomista kommenteista riittää materiaalia useampaankin nyyhkyjuttuun.
  
  19. joulukuuta 2008 2:11:50

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Myös jatkossa poliitikot ja toimittajat voivat syyttää valtamediassa blogikirjoittajia rasismista ja vihanlietsonnasta antamatta heille mahdollisuutta puolustautumiseen."
So? Hyvää tässä on myös se, ettei valtamedia ole enää siellä missä luulisi. Valtamedia on jo verkossa, mutta verkko ei ole media. Tämä on hyvä yhtälö markkinatalouden kanssa. Hesari kaatuu kymmenessä vuodessa omaan mahdottomuuteensa, ellei se ala oikeasti haistella kansan kaikuja. Mitä veikkaatte? Erotetaanko Hesarin toimitus?
  
  19. joulukuuta 2008 2:33:38

Nimi : gloaming
  
Viesti : Man Boy,

Joillekin ihmisille ilmeisen roskan (ja tämä on huomattavasti karkeampi kannanotto kuin Jussi Halla-ahon sarkasmi) tunnistaminen, vaikka perässä lukisi taiteen tohtori tai jotain muuta hienoa, on helpompaa kuin toiselle.

Millaisella tutkimusasetelmalla ja metodiikalla arvelisit päästävän millään järkevällä tarkkuudella ja konfidenssillä Oikarinen-Jabain varsin yksityiskohtaisiin johtopäätöksiin, joita ko. lehtikirjoituksessa vielä höyhenen kevyesti yleistetään?

Selvää on, että minkään tiedeyliopiston tuotoksena tällainen ei näkisi päivänvaloa.
  
  19. joulukuuta 2008 2:44:58


guestbook © freebok.net