14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109051-109075

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Viesti : Halla-aholla on jo uusi, AVARRETTU persereikä. Aidsikin on kehittynyt jo itämisvaiheeseen."

Uskomatonta miten sairasta tarinaa nämä Ilta-Sanomien törkyjutut ovatkaan aiheuttaneet tänne."

- Toihan nyt oli suorastaan korkeatasoinen suvaitsevan "älymystön" edustajan kommentiksi. Siinä oli selkeä lauserakenne ja sen sisällön pystyi jopa normaali järjellä varustettu ihminen (siis nuivisti) ymmärtämään;)
  
  18. joulukuuta 2008 22:41:19

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiedostajalta hyvä puheenvuoro, ja PK:lta hyvä ehdotus.

Sanna (kun seuraavan kerran käyt): Toimita minulle lähettäjätiedot (ip) saamistasi uhkausviesteistä. Voin tarkistaa, onko kyseessä joku vieraskirjalainen.

Ellet tätä tee, ja ellet vaivaudu edes tekemään tutkintapyyntöä saamistasi uhkauksista, on hyvin vaikea tulla muuhun johtopäätökseen kuin että niitä viestejä ei olekaan.
  
  18. joulukuuta 2008 22:42:30

Nimi : viihtyjä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kannattaa muistaa, että ip:t ovat teletunnistetietoja ja niiden käsittely ei välttämättä lainsäädännöllisesti ole suoraviivaista. En pyri kettuilemaan, kunhan vain totean.
  
  18. joulukuuta 2008 22:47:59

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei maahanmuuttaja-keskustelussa mitään pahaa olekaan. Olen itse erittäin kriittinen maahanmuuttoa kohtaan, itse asiassa kriittisempi kun Halla-aho sanoo olevansa.

Mielestäni emme tarvitse yhtään maahanmuuttajaa niin kauan kun maassamme on normaaliälyisiä ja työhaluisia ihmisiä työttöminä. Emme edes työperäisiä, koska valtion velvollisuus on työllistää omat kansalaiset ensin.

Vaan siinä kohtaa homma tökkää raskaasti, kun aletaan heittämään törkeyksiä yksittäisille ihmisille. Siitä on ihan turha muutenkaan sanoa että toiset aloittivat. Jussin kirjoittelun on jo alusta alkaen perustunut nimenomaan henkilöihin käymiseen. Ihme ja kumma kun jotain käy se vituttamaan ja tulee takaisin.

Vaikkapa tuo Spam & destroy-juttu; kyllä siitä nyt vaan voi tehdä johtopäätöksen että kehotetaan spammaamaan. Totta helvetissä siitä voi. Ja sitten kun joku sen johtopäätöksen vetää, alkaa lauma paskahousuja pillittämään asiasta - koska ovat eri mieltä. Siinä kaikki.
  
  18. joulukuuta 2008 22:48:57

Nimi : P
  
Viesti : "

Sanna (kun seuraavan kerran käyt): Toimita minulle lähettäjätiedot (ip) saamistasi uhkausviesteistä. Voin tarkistaa, onko kyseessä joku vieraskirjalainen.

Ellet tätä tee, ja ellet vaivaudu edes tekemään tutkintapyyntöä saamistasi uhkauksista, on hyvin vaikea tulla muuhun johtopäätökseen kuin että niitä viestejä ei olekaan."

Ja vinkki vielä. Pyydä vielä ne viestien uhkauspätkät näkyville. Siis että voit varmistaa lähetystietojen olevan uhkausviesteistä.

Tämä siksi, että useahko täältä lie lähettänyt ihan asiallista palautetta IS:lle "uutisista", joilla ei ollut oikeaa pohjaa.

Muuten voi käydä, että saat ketunhäntä kainalossa ison listan palauttetta antaneiden ip-osoitteita , joista varmistat osan käyneen vieraskirjassasi.

Seuraavasta Iltapulusta sitten voitkin lukaista Halla-ahon varmistaneen ja myöntäneen masinoineensa Vieraskirjassaan kävijöitä spämmäämään negatiivista palautetta IS:lle.. Tästä todisteena IP:t..

Eli pyydä saada koko uhkausviestit.

Jostain syystä luottamukseni Sannaa ja IS:n toimittelijoita kohtaan ei ole korkea.
  
  18. joulukuuta 2008 22:50:16

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ei mikään järjestelmä kestä (tai ainakaan siedä) sellaista tiedonkulun vapautta, joka tällä hetkellä vallitsee netissä. "

Idealistina laitan täysillä hanttiin, sillä rehellisessä yhteiskunnassa vapaus ei ole haitallista.

Epärehellisten yhteiskunnassa tämä sitä saattaa olla.

Idealistina edelleen, hurskaasti oletan, että Suomesta onnistutaan löytämään 200 rehellistä ihmistä.
Vaikka seuraavissa vaaleissa.
  
  18. joulukuuta 2008 22:54:28

Nimi : Jussi Savola
Kotisivu : http://hommaforum.org
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Toimittelija kaksikko kun voi aina selittää, että joku on esiintynyt heidän nimillään vieraskirjassa. Tässä mielessä on heille erittäin turvallista itkeä täällä, koska idiotisminsa voi aina seuraavana päivänä kuitata sillä, että se oli joku muu, joka täällä rellesti heidän nimissään."

Minulla ei ole syytä epäillä Sannan aitoutta.

http://hommaforum.org/index.php?topic=223.msg5200#msg5200 kertoo lisää.
  
  18. joulukuuta 2008 22:54:33

Nimi : Opuksen valvova silmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos on lukenut kaikki scriptan tekstit ja tullut tulokseen, että siinä liioitellaan, kysyisin mikä on motiivisi nyt mollata täällä Halla-ahoa, kun hän on kuitenkin AINOA julkisuuteen päässyt ja rohjennut mamukriittinen poliitikko. Jos ongelma sinulle on liioittelu, et liene huomannut, että Halla-aho toteaa mamusta tulevan ongelman, jollei sitä vielä ole."

Aloitetaanko vaikka siitä että Halla-aho käyttää termiä afrikkalaisuus, vaikka jokaiselle Afrikkaa tuntevalle ihmisille on päivänselvää ettei kyseistä termiä ole olemassa.

Afrikka on valtavan kokoinen maanosa, siellä on lukuisia erilaisia uskontoja ja kulttuureja. Kaiken tämän niputtaminen yhden afrikkalaisuuden alle kertoo kirjoittajasta hyvin paljon.

Minusta tuntuu ettei kukaan raskassarjalainen ole vielä päässyt haastamaan Jussia oikein kunnolla. Toistaiseksi liikkeellä on ollut kärpässarjaa ja tennaritkin on jäänyt kiireessä sitomatta.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Indoktrinaatio

"opetuksessa käytetään hyväksi jonkinlaista uhkaa"

Silmät kannattaa pitää auki.
  
  18. joulukuuta 2008 22:55:06

Nimi : Edelleen miekkamiehelle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eli olet siis kilpailevan puolueen jäsen/kannattaja, joka pelkää Halla-aho ilmiötä, tai sitten olet joku toimittaja, joka on palautetta saanut. Panu et ole, etkä vihreä nainen.

Aivan käsittämätöntä skeidaa, että väität olevasi mamuvastainen. Ensin syytät liioittelusta, mutta sitten toteat olevan Halla-ahoakin mamuvastaisempi.

Ehkä oikea diagnoosi on jonkinasteinen jakomielitauti?
  
  18. joulukuuta 2008 22:55:27

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Miekkamies: "Vaan siinä kohtaa homma tökkää raskaasti, kun aletaan heittämään törkeyksiä yksittäisille ihmisille. Siitä on ihan turha muutenkaan sanoa että toiset aloittivat. Jussin kirjoittelun on jo alusta alkaen perustunut nimenomaan henkilöihin käymiseen. Ihme ja kumma kun jotain käy se vituttamaan ja tulee takaisin.

Vaikkapa tuo Spam & destroy-juttu; kyllä siitä nyt vaan voi tehdä johtopäätöksen että kehotetaan spammaamaan. Totta helvetissä siitä voi. Ja sitten kun joku sen johtopäätöksen vetää, alkaa lauma paskahousuja pillittämään asiasta - koska ovat eri mieltä. Siinä kaikki."

Jos törkeydet tökkivät, miksi ihmeessä tulet itse latomaan törkeyksiä tänne? Tökkivätkö ne törkeydet vaan kun niihin syyllistyy joku muu kuin sinä? Pata vissiin soimaa nyt kattilaa, mutta joskus käy niinkin. No, ehkä olet tullut "antamaan takaisin." All is fair...

Spam & destroy -jutun voi tietysti tulkita aivan miten tahtoo, vaikka kehotukseksi syödä nötköttiä ja tuhota jotain. Mutta jos kyseinen kommentti lainataan oikein, siten kuin se kirjoitettiin "Spam and Destroy!1!" isoin alkukirjaimin ja huutomerkki-ykkönen-huutomerkki perässä, kenenkään joka on nettihuumoriin yhtään tutustunut on hankala tulkita sitä muuten kuin tahallaan miksikään muuksi kuin vitsiksi. Joka se kontekstissaan ilmiselvästi oli.
  
  18. joulukuuta 2008 22:56:28

Nimi : BW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Menestystä ja jaksamista Sanomien kanssa käytävään "epäsymmetriseen sotaan" :) Mielestäni medianurkka on enemmän kuin paikallaan. Edelleenkin jaksan ihailla erinomaista, analyyttisen terävää kirjoittamistyyliäsi.

Mielenkiintoista muuten, miten media pyörittelee Ruotsissa kärjistyneitä väkivaltaisuuksia kieli keskellä suuta pyrkien olemaan kertomatta, ketkä siellä oikein riehuvat.

Tämä muuten nauratti:
eroaerkosta.tk
  
  18. joulukuuta 2008 23:01:24

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Opus: Afrikka on valtavan kokoinen maanosa, siellä on lukuisia erilaisia uskontoja ja kulttuureja. Kaiken tämän niputtaminen yhden afrikkalaisuuden alle kertoo kirjoittajasta hyvin paljon.

Kerro ihmeessä, mitä se kertoo.

Kerro myös, missä kohdassa olen käyttänyt käsitettä "afrikkalaisuus" tavalla, joka eroaa yleisestä (ml. suvaitsevaisesta) diskurssista.

Entä missä olen käyttänyt termiä siten, että on syntynyt virheellisiä johtopäätöksiä tai ajatusvirheitä?
  
  18. joulukuuta 2008 23:01:37

Nimi : Opuksen valvovalle silmälle
  
Viesti : Mistä näitä piisaa....
Mitä helvetin väliä on puhuuko afrikasta vai indokiinasta.
Ei keskustelun pointti voi olla asiavirheetön täydellinen fakta. Täälläkään ei montaa sivua olis tekstiä, kuten ei missään muussakaan puolueessa tai blogissa, jos tälläinen pilkunnussinta olisi jokin peruste uskottavuudelle.

Minulle(kaan) ei ole mitään väliä mistä ongelmallisesti käyttäytyvä mamu on lähtöisin. Jos ei osaa käyttäytyä maassa maan tavalla, menköön muualla. Ei pitäis olla vaikeaa vaatia. Kieltämättä voi olla vaikeaa elää maan tavalla, jos on tottunut toiseen. Silloin olisi ehkä itsellekkin parempi olla jossain muualla. Ja jos oikeasti on hengenhädässä, niin silloin kyllä pystyy elämään vaikka minkä maan tavalla.

On mielenkiintoista seurata, kuinka kilpailevien puolueiden kannattajat käyvät tätä perustelematonta keskustelua selkeässä paniikissa, kuinka meidän käy, kun valta vaihtuu. Vaihtakaa puolta, kuten minäkin pitkäaikaisena kepun äänestäjänä aion tehdä. (juu hävettää, mutta puolustukseksi sanottakoon, että äänestihän Jussikin ennen väärin)
  
  18. joulukuuta 2008 23:04:22

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho: Olen taipuvainen jakamaan Adelphin pessimismin. Ei mikään järjestelmä kestä (tai ainakaan siedä) sellaista tiedonkulun vapautta, joka tällä hetkellä vallitsee netissä. Reaktio ja kontrolli iskenevät jossakin vaiheessa rajusti.

Itse asiassa en ole tämän asian suhteen hirveän pessimistinen. Yritykset netin kontrolloimiseksi ovat tähän asti olleet lähinnä hapuilevia ja suorastaan koomisia, ja ne aloitettiin liian myöhään että ne voitaisiin enää viedä läpi siististi ja kenenkään mukisematta. Viimeistään kunnallisvaalit ja Jussin tuleminen julkisuuden henkilöksi takasivat tämän. Jos Mika Illman erehtyy panemaan kiihotusoikeudenkäynnin vireille, se tulee saamaan jo Suomessa aivan massiivisesti julkisuutta ja pääsee vähällä vaivalla ulkomaisiinkin tiedotusvälineihin (tai vähintään merkittäviin blogeihin). Samalla tullaan luultavasti kaivamaan naftaliinista Ellilän oikeudenkäynti, joka jäi aiemmin tänä vuonna varsin vähälle huomiolle, mutta jonka farssimaisuus ei jäänyt kenellekään paikalla olleelle epäselväksi. Illman, Puumalainen et al. ovat tähän saakka voineet luottaa siihen, että julkisuudessa voi sanoa suunnilleen mitä vain eikä kukaan väitä vastaan (tyyliin "Kaikki mielipiteet ovat sallittuja, kunhan niitä ei lausuta ääneen"); nyt tilanne on radikaalisti muuttunut.

Siksi toisekseen, sellaisiakin järjestelmiä on, jotka paitsi kestävät tiedonkulun vapauden myös suorastaan rakentuvat sille, paraatiesimerkkinä tietenkin Yhdysvallat. En tarkoita ihannoida Yhdysvaltain sananvapaustilannetta, jossa epäilemättä on omat puutteensa, mutta Eurooppaan verrattuna sillä on ainakin ne edut, että (a) sekä konservatiiveilla että vasemmistolaisila tiedotusvälineillä on vahva edustus niin television, painetun median kuin netinkin puolella, (b) molemmat puolet katsovat olennaiseksi tehtäväkseen valtaapitävän eliitin arvostelun eivätkä miellä itseään osaksi samaa eliittiä, kuten Euroopassa, (c) sananvapaus on tunnustettu perustuslaissa loukkaamattomaksi arvoksi ja suuri osa kansalaisista on tästä sekä tietoinen että ylpeä, mistä syystä ne hapuilevatkin yritykset netin sensuroimiseksi, joita meillä on esiintynyt, olisivat Yhdysvalloissa nostattaneet huomattavasti suuremman älämölyn.

Suomi tietenkin eroaa jo järjestelmänä paljon Yhdysvalloista: meillä valtion virkamies voi ilmoittaa tuosta vain, että sananvapauskäsitys ei saa meillä kehittyä samaan suuntaan kuin Yhdysvalloissa, eikä kukaan ole moksiskaan. Mutta järjestelmäkin voi aina muuttua, jopa vapaampaan suuntaan.
  
  18. joulukuuta 2008 23:04:26

Nimi : P
  
Viesti : "Opus: Afrikka on valtavan kokoinen maanosa, siellä on lukuisia erilaisia uskontoja ja kulttuureja. Kaiken tämän niputtaminen yhden afrikkalaisuuden alle kertoo kirjoittajasta hyvin paljon."

Jep. Sinne meni sitten myös "eurooppalaisuus". Pistä maili EU:n komissiolle, että voivat lopettaa eurooppalaisuudesta ja Euroopan yhdentymisestä mesoamisen - Eurooppa keskikokoinen maanosa, siellä on lukuisia erilaisia uskontoja ja kulttuureja. Kaiken tämän niputtaminen yhden eurooppalaisuuden alle kertoo EU:sta hyvin paljon.! ;)
  
  18. joulukuuta 2008 23:05:31

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Afrikka on valtavan kokoinen maanosa, siellä on lukuisia erilaisia uskontoja ja kulttuureja. Kaiken tämän niputtaminen yhden afrikkalaisuuden alle kertoo kirjoittajasta hyvin paljon."

Kannattaa toki listata ja erotella näitä, itselleni ei ainakaan ole täysin selvää missä kaikissa Afrikan maissa esim. Islam on enemmistönä tai ainakin huomattavassa asemassa.

Tämä todellakin kiinnostaisi, eli voisitko pistää jonkinlaisen yhteenvedon? Varmaan Hommaforumiin ennemmin kuin tänne?
  
  18. joulukuuta 2008 23:07:45

Nimi : Razze
  
Viesti : Jostain syystä en ole koskaan törmännyt karjuvasta työvoimapulasta ja sen paikkaamisesta koskevassa keskustelussa siihen pyhään yksinkertaisuuteen että NOSTETAAN JUMALAUTA PALKKOJA (ja nimenomaisesti siivousalan ja perseenpyyhkintäalan palkkoja) sille tasolle että niitä kannattaa tehdä!Esim. jos perseenpyyhkimisestä saisi 15e/h, niin katso, ryntäys kortistosta työmaille olisi ennennäkemätön!Jo löytyisi halukkaita täyttämään vaikka minkälaisen työpula-aukon eikä kukaan valittaisi "paskaduuneista joita kukaan ei halua tehdä". Ja varmasti tulee halvemmaksi Suomelle kuin rahdata 1,8 milj. Afrikan toistaitoista poikaa tänne Härmään.
Sen lisäksi työmailla pyörii tänä päivänä jaloissa yllin kyllin aivan turhia joutomiehiä, näitä suurien ikäluokkien edustajia, joiden tilalle ei heidän eläkkeelle jäätyä tarvitse palkata ketään, koska heillä ei työyhteisön kannalta ole mitään elintärkeää kontribuutiota.
Että se siitä työvoimapulasta.
  
  18. joulukuuta 2008 23:09:17

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Liekeissä!

Viesti : Tässä viime päivien episodissa olisi mielenkiintoista luettavaa ajojahtien kohteeksi joutuneille vanhemmille poliitikoille. Media-aika on todellakin kääntänyt uuden sivun. Kiitokset tästä Jussille!"


Nöyräksi vetää, tässä vanhemman(?) polven kommentissa tulee esille se asema, joka medialla oli ennen, ja se laittaa miettimään, miten onnekkaita olemme me, jotka pääsemme kodeistamme aitiopaikoilta näkemään tuon aseman murskautumisen.

Joku wanha laulu alkoi näin: "joo'ooo looppuu vaanha paakko vaaalta..."

Median osalta tuo on raikasta nykypäivää.
  
  18. joulukuuta 2008 23:14:15

Nimi : P
  
Viesti : "Itse asiassa en ole tämän asian suhteen hirveän pessimistinen. Yritykset netin kontrolloimiseksi ovat tähän asti olleet lähinnä hapuilevia ja suorastaan koomisia, ja ne aloitettiin liian myöhään että ne voitaisiin enää viedä läpi siististi ja kenenkään mukisematta. "

Jep. Ja tekninen valmius sensuurin kiertämiseksi on olemassa sekä halukkaiden kiertäjien määrä valtava..

Yrittämällä sensurointia koko yritys tussahtaa vain entistä äkäisemmin sensuristien silmille..

Mm. sensuristit tulevat nauttimaan aika mukavasta mediajulkisuudesta ja näkyvyydestä sekä kiusasta. Luultavasti Jussin nykykärsimystila x10. Ja varjonetti senkun porskuttaa ja sinne tulee suurin osa halukkaista pääsemään.

Kattavan nettisensuurin vene meni jo ajat sitten joskus 90/2000-l taitteessa.. Nyt netti on jo liiketaloudellisesti yrityksille ja taloudelle niin merkittävä, että sitä ei voida täysinkattavasti sensuroida. Se maksaisi taloudelle liikaa. Se on myös syy, miksi Kiinankin sensuuri vuotaa ja se on helppo kiertää.

Lännessä, jossa on nyt totuttu netin vapauteen ja jossa on valtavat siihen tottuneet käyttäjämäärät sensuuri tulisi liian myöhään. Keinot sen kiertämiseen on helppo massalevittää aina sensuurin askelten myötä.

Netin saisi alas vain johdot katkomalla, mutta talouden ja yhteiskunnan infran vuoksi se ei enää ole mahdollista.

90-luvun puolivälistä loppuun netti olisi voitu valjastaa vielä Bill Gatesin hahmottelemaksi yritys/ keskitettyjohtoiseksi systeemiksi, jossa sensuurilla olisi ollut parempi sauma.

Nyt ei enää. Varsinkaan jos käyttäjät eivät sitä salli..  
  18. joulukuuta 2008 23:14:57

Nimi : Opuksen valvova silmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Esimerkiksi.

"Entä, jos afrikkalaiset haistattavat pitkät demokratialle ja jatkavat sotimistaan siksi, että heille, toisin kuin meille, kompromissi ei ole osittainen voitto vaan täydellinen tappio?

En suinkaan väitä, etteivätkö muslimit ja afrikkalaiset haluaisi elää rauhassa ja yltäkylläisyydessä kuten mekin. Sen sijaan väitän, että he, toisin kuin me, eivät ole oivaltaneet, millaiset ajattelumallit, lähestymistavat ja käyttäytymiskaavat parhaiten mahdollistavat rauhan ja materiaalisen vaurauden. He eivät näe yhteyttä omien käytäntöjensä ja kroonisen kurjuutensa välillä, vaan uskovat jälkimmäisen olevan seurausta siitä, että he tavalla tai toisella ovat ryöstävän ja riistävän länsimaalaisen ihmisen uhreja. Ei ole ihme, että he uskovat näin, koska juuri sitä länsimainen relativistinen älymystö heille kertoo. Jos Ahmed ampuu raketteja ja Israel siitä hyvästä pommittaa lavetin ympäristöineen päreiksi, syy ei suinkaan ole juutalaisia irrationaalisesti vihaavan Ahmedin vaan EU:n, YK:n ja George W:n. Jos afro vaalit hävittyään ryhtyy sotimaan, syy ei suinkaan ole kompromisseihin kykenemättömän afron vaan EU:n, YK:n ja George W:n, jotka järjestivät ja valvoivat väärin tai maksoivat liian vähän.

Ongelma on siis siinä, että länsimainen tiedostaja ei pidä muslimia ja afrikkalaista aikuisena, valintoihin ja kehittymiseen pystyvänä ihmisenä, joka kokonaan ja pohjia myöten on itse vastuussa omista tekemisistään, vaan tahdottomana ajopuuna valkoisen ihmisen suuressa pelissä. Jos muslimi tai afrikkalainen mokaa, hän voi tehdä sen vain siksi, että maailmankaikkeuden ainoa kokonaan vastuullinen olento, valkoinen länsimaalainen, teoillaan tai niiden puutteella pakotti hänet siihen."

http://www.halla-aho.com/scripta/lahi-idasta_kongosta_ja_eurooppalaisista_vaarinkasityksista.html

Aika paksua tekstiä. Afrikassa on myös paljon valtioita, joissa tapahtuu koko kansaa hyödyttävää vaurastumista, rauhanomaista kehitystä ja demokratian edistymistä (esim. Ghana, Benin ja muutamia muita Länsi-Afrikan valtioita). Pienin askelin, mutta eteenpäin mennään kuitenkin.

Kenen etuja tekstisi ajaa? Varmaan lukijasikin ymmärtävät etteivät kaikki afrikkalaiset ole muslimeja?
  
  18. joulukuuta 2008 23:16:55

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Nettiä vaan kun ei saada "kuriin" kuin katkomalla fyysisesti kaapelit Punakmehrien tyyliin. Sensuuriyritykset vain nopeuttavat vanhanvallan kuolinkorinaa ja siirtämistä nopeutetusti historiaan odottamaan eläkkeellä hautaa. ;)

Ei tuokaan auta, jos halutaan oikeasti sensuroida. Langattomat vertaisverkot ovat viimeinen niitti sensuurin arkkuun. Saudi-Arabian mutawwa-siveyspoliisilla on suuria vaikeuksia ottaa kiinni Bluetooth-kännyköillä pornokuvia keskuudessaan levittelevää nuorisoa.

Suomessa nyt kuitenkaan ei ennakkosensuuria ole ja tuskin tulee eikä mahdollisuutta käydä keskustelua anonyymisti erilaisten proxy-palveluiden kautta ole kukaan viemässä.
  
  18. joulukuuta 2008 23:19:48

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Yritän nyt ymmärtää toimittajia. Pitää kirjoittaa niinkuin työnantaja käskee. Jos itse haluaa vain totuutta niin saa potkut. Jutun pitää olla raflaava että se myy. Sitten voi olla omaksunut vanhan kirjoituskulttuurin joka sallii mitä vain. Sen tiedostaminen mitä itse on ja mitä työni on, on syvällisen itsetutkistelun paikka. En ymmärrä, miksi myydään sielu niin, että suomettuneesti vaietaan jostain mutta mekkaloiden messutaan toisesta asiasta.
  
  18. joulukuuta 2008 23:21:34

Nimi : Opuksen valvovalle silmälle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää yötä ja kauniita unia.
Olet jo niin väsynyt ja huomenna on koulupäivä. Oletko muistanut tehdä läksyt ja harjata hampaat?
Joulupukki ei tuo lahjoja, jos tulee huono koulutodistus.


Ai niin. Muista sammuttaa se tietokone. Eikös siitä ole sovittu, ettei enää kello 9:n jälkeen....
  
  18. joulukuuta 2008 23:21:34

Nimi : P
  
Viesti : "
Ei tuokaan auta, jos halutaan oikeasti sensuroida. Langattomat vertaisverkot ovat viimeinen niitti sensuurin arkkuun. Saudi-Arabian mutawwa-siveyspoliisilla on suuria vaikeuksia ottaa kiinni Bluetooth-kännyköillä pornokuvia keskuudessaan levittelevää nuorisoa."

Jep tuon sisällytinkin siihen sensuurin vastaisiin toimiin. Kun kansa pistää wlaninsa joko vapaiksi tai wep-tasoisen suojauksen alle, ne ovat nimellisesti suojattuja,
mutta jokainen pääsee sisään netistä löytyvällä ohjelmistolla. Sensuristit eivät pysy perässä kuka käyttää ja mistä.

Sitten siihen niskaan darknet-sovellukset, jossa voi veivata ilman isoveljeä.

Tarkoitin todella siis ainoana netin toimivana sensuurina johtojen katkomista - siis kuten Punakmehrit, mutta kuten jokainen ymmärtää, se on mahdoton skenario edes illmanismissa, kiitos talouden riippuvuuden netistä.

Illmaistien märät unet ovat menneisyyttä, kissaa ei saada enää kassiin, kuin särkemällä luddiittityyliin tietokoneet ja verkko..
  
  18. joulukuuta 2008 23:29:58

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Opuksen valvova silmä: [link=http://www.halla-aho.com/scripta/lahi-idasta_kongosta_ja_eurooppalaisista_vaarinkasityksista.html[/link]

Aika paksua tekstiä.


Opettele lukemaan. Koko kirjoituksen piikki kohdistui kaikkine yleistyksineen moku-intoilevan suvaitsevaiston tapaan nähdä ja käsitellä afrikkalaisisten tilannetta.

Voihan siitä huudella olkiukkoa, mutta kai nyt jokainen silmät ja korvat auki elävä on nähnyt, kuinka rutiinilla suvaitsevaisto sysää Afrikan ongelmat valkoisen miehen syyksi.

Mitä niihin pieniin edistysaskeliin tulee, niin ikävä kyllä jokaista positiivista uutista kohti löytyy aina uusia kongoja, sudaneita ja zimbabweja.
  
  18. joulukuuta 2008 23:39:12


guestbook © freebok.net