14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109026-109050

Nimi : Axl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pahoin pelkään, että se on turhaa. Toimittelija kaksikko kun voi aina selittää, että joku on esiintynyt heidän nimillään vieraskirjassa. Tässä mielessä on heille erittäin turvallista itkeä täällä, koska idiotisminsa voi aina seuraavana päivänä kuitata sillä, että se oli joku muu, joka täällä rellesti heidän nimissään."

Ehkä se onkin jokin heidän sivupersoonansa joka tänne kirjoittelee?
  
  18. joulukuuta 2008 22:03:42

Nimi : Miekkamiehelle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja nyt uusi SOVINISTI kortti... Mitähän vielä.

Eiköhän Sanna vähätteli itse Jussia kirjoituksissaan niin, että pieni muistutus Sannalle siitä, että Sanna on vielä pikkutyttö, on aivan paikallaan. Olkoonkin, että on hemmoteltu pikkutyttö.
Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Halla-aho, olet aika säälittävä noine Sanna pieni-kommentteinesi.

Jos sovinismi on ainoa argumenttisi, niin ei hyvin mene.

18. joulukuuta 2008 21:50:45
  
  18. joulukuuta 2008 22:03:43

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen lukenut kaikki Skriptan tekstit. Niistä kommenttini on yhteenvetona että ihan hyvää läppää ja monta hyvää ajatusta n. ÄO 120-hemmolta.

Huono puoli hommassa on liioittelu, valikoiva uutisointi, idioottien suosion kalastelu ja itsetehostus. Napoleon-kompleksi ja regressiota lähelle menevä kontrollifriikkiys paistaa läpi.
  
  18. joulukuuta 2008 22:04:18

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Auts, nyt on jotain sattunut leukaan...
  
  18. joulukuuta 2008 22:05:36

Nimi : Heh heh
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Miltähän Sanna tai Astrid näyttää Henkka ja Maukan vuoden malliston burkhassa:)

Miksiköhän kaikki "edistykselliset" naisimmeiset halajavat monikult...eh islamilaista suomea? Noh, ei tarvii meikata niin paljon ja säästyy kampaajakulutkin...
  
  18. joulukuuta 2008 22:05:46

Nimi : P
  
Viesti : "..Ja lisäksi pitää tiedottaa että ihan turhaan leikitte saaneenne "lehdistön" muuttumaan miksikään. Ei kukaan ole nöyrtynyt mitään niinkuin täällä uskottelette & luulottelette. Puheet "uudesta aikakaudesta" ovat huvittavaa spedetystä.

Ette te päätä yhtään sen enempää kun ennenkään mitä lehtiin kirjoitetaan. Sitten se päivän tehtävä; paljonko päätitte ennen? Osaako kukaan ratkaista?"

Toki lehdet kirjoittavat mitä haluavat. Ihmiset vain eivät enää niitä lue tai ennen kaikkea anna niille kovin korkeaa painoarvoa, vaan käyvät kiinnostuessan perehtymässä asiaan ensikäden lähteistä..

Näinhän Sannalle ja Ramille on käynyt. On rakenneltu kuvitelmalmalinnoja lehteen köykäisille tai olemattomille perustoille. Nyt se voidaan näyttää samantien - ja kas toimittajalla on kuningattaren uudet vaatteet.

Sanna toki saa kirjoittaa mitä haluaa, mutta kun suuret ikäluokat kellistyvät, printtimedian uutispainokoneet ajetaan alas - aikakausilehdet yms. toki selviävät pidempään - ja uutiset siirtyvät nettiin, jossa uutinen voidaan tarkistaa lukijantoimesta monesta eri media ja ihan yksityislähteestä ja arvioida mediakriitisesti mitähän on tapahtunut..
  
  18. joulukuuta 2008 22:07:43

Nimi : Puukkomies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ennustan, että Halla-aho & apostolit tulevat kaatumaan juuri siihen, mihin niin moni muukin inkarnaation logiikan nimeen enemmän tai vähemmän eksplisiittisesti vannova on hukkunut: kun minä/me edustamme Totuutta maan päällä, niin eri mieltä olevat ovat automaattisesti väärässä...ja silloinhan heitä myös voi vähätellä, ivata, määritellä hulluuden edustajiksi jne. jne. Dixi.
  
  18. joulukuuta 2008 22:10:51

Nimi : P
  
Viesti : "

Viesti : Halla-aho, olet aika säälittävä noine Sanna pieni-kommentteinesi.

Jos sovinismi on ainoa argumenttisi, niin ei hyvin mene."

Kohta Sanna ja Rami avautuvat olevansa myös ruotsinkielisiä ja sen olevan syy "kiusaamiseensa" ;))

Sehän lie on trendi, jolla voi kätkeä omasta epäpätevyydestä kumpuavan arvostelun?

Ja

"Tiedä onko täällä jo reflektoitu SU:n tänne kirjoittamaa vertausta siitä miten Astrid Thorsiin reagoitaisiin, jos hän puhuisi homon päähän ampumisesta.

Eli, Sannan pointti hieman ontuu. Se edellyttää vähän liikoja; Astrid on ollut pitkään politiikassa. Eduskunnassa ja nyt ministerinä.

Jussi on vasta aloittanut ja on hyvin epätodennäköistä että Jussi, oltuaan sitten politiikassa, kuten Astrid, ilmaisisi asioita vaikkapa ministerinä samalla tavoin kuin ammoin. "

Kun Halla-aho kirjoitti Tehtaankadun homosta, hän oli jatko-opiskelija , joka piti yksityishenkilönä blogia 5 vuotta sitten, kauan ennen kouluampumisia.

Analogia Thorsiin olisi kaivaa jotain hänen opiskeluaikoina sanomaansa / kirjoittamaansa ja tehdä siitä skooppi repimällä lause irti kokonaisuudesta..
  
  18. joulukuuta 2008 22:13:17

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Miekkamies:
"Napoleon-kompleksi ja regressiota lähelle menevä kontrollifriikkiys paistaa läpi."

Joku voisi kerätä listan kaikista keittiöpsykologien analyyseista, joita täällä ja muualla on nähty.

Miekkamies ei ainakaan yllätä omaperäisyydellään.
  
  18. joulukuuta 2008 22:13:48

Nimi : M
  
Viesti : Kun tämä blogi vieraskirjoineen on joka tapauksessa poliittinen, jokaisen olisi hyvä vaikkapa joulun pyhien aikana lukea Robert Penn Warrenin Kaikki kuninkaan miehet -romaani. Siinä Yhdysvaltojen syvän etelän turvejunttien ehdokas Willie Stark törmäsi hengettömiin byrokraatteihin ja rötöstelijöihin, sekä tietysti mediaan. Eihän Sanna Ukkolasta ole Jack Burdeniksi, mutta Jussissa ja Willie Starkissa on jotain samaa; viehtymys tilastoihin ja faktoihin ja (toivottavasti kohta) häikäilemättömän populistinen retoriikka suurissa kansankokouksissa (toivottavasti niitäkin kohta on). "Teidän tahtonne on minun lakini! Teidän voimanne on minun oikeutukseni..."
  
  18. joulukuuta 2008 22:15:18

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : P: kun suuret ikäluokat kellistyvät, printtimedian uutispainokoneet ajetaan alas [...] ja uutiset siirtyvät nettiin, jossa uutinen voidaan tarkistaa lukijantoimesta monesta eri media ja ihan yksityislähteestä ja arvioida mediakriitisesti mitähän on tapahtunut...

Tai sitten netti pannaan "kuriin" ennen kuin näin pahasti pääsee käymään. Kovaa yritystä siihen suuntaanhan on jo nähtävissä.
  
  18. joulukuuta 2008 22:16:13

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Puheet "uudesta aikakaudesta" ovat huvittavaa spedetystä. Ette te päätä yhtään sen enempää kun ennenkään mitä lehtiin kirjoitetaan."
Katellaan...;-)
  
  18. joulukuuta 2008 22:16:16

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kommentoin omaani:

Eipä Jussin kannattajakunta taida olla syvän etelän turvejuntteja. Taitaa olla kaikenlaista oppinuttakin joukossa.
  
  18. joulukuuta 2008 22:16:36

Nimi : toukoeno
  
Viesti : Toden totta poliitikot eivät yleensä käy henkilötasolla tiedusvälineissä kamppailua.

En ole mikään media-asiantuntija mutta pers-tuntumalta sanoisin, että ns. poliittiset lehdet ovat huikeasti vähentyneet 20 vuodessa. Nyt taistellaan lukijamääristä, ei poliittisista aatteista. Kun lukijamääräteknisistä syistä on pakko kirjoittaa kaikesta mikä voisi tuoda lisää lukijoita. (esim. uusin villitys: eläin-uutiset joka on apinoitu ulkomailta)

Onkin useasti aivan sattuman kauppaa kuka henkilö valikoituu kirjoittamaan kenestä. Varmasti kun kyse on ns. isoista henkilöistä tässä ollaan paljon tarkempia.

Tässä mielessä onkin parempi osoittaa sormella jutun tekijää eikä lehden nimeä tai päätoimittajaa.

Kun jutun mahdollisuus on olemassa, siitä tehdään heti juttu, mieluiten revitellen. Tätä sabluunaa sitten käytetään laajaan skaalaan asioita ja henkilöitä. Tässä siis ei ole mitään uutta, uutta on että kohde pystyy vastaamaan takaisin ja minusta se on ihan hyvää tasapuolisuutta. Kunhan ei vaan alennuta samalle revittely-tasolle mitä keltainen lehdistö.

Internet on varmasti Suomen mediakentässä vielä isompi juttu mitä MTV3:n oman uutislähetyksen saaminen oli 80-luvulla ja tämä kehityspolku mahdollisuuksineen on vasta aivan aluillaan.
  
  18. joulukuuta 2008 22:17:14

Nimi : P
  
Viesti : "
Pahoin pelkään, että se on turhaa. Toimittelija kaksikko kun voi aina selittää, että joku on esiintynyt heidän nimillään vieraskirjassa. Tässä mielessä on heille erittäin turvallista itkeä täällä, koska idiotisminsa voi aina seuraavana päivänä kuitata sillä, että se oli joku muu, joka täällä rellesti heidän nimissään."

Eiköhän Jussilla ole IP:t tallessa..
Ja aikalailla yksityiskohtaista tietoa tuntui parivaljakolla olevan.

Samoin smat tahot ovat kirjoittaneet useita samansisältöisiä viestejä US.n ylläpitämään Turusen blogiin ketjuun, jossa on 80 + viestiä, jossa heidän henkilöllisyytensä kyseenalaistettiin muutamaan otteeseen.

Luultavasti US-moderaattorit ovat varmistaneet henkilöllisyyden..
  
  18. joulukuuta 2008 22:19:14

Nimi : Uuno
  
Viesti : Jos uutisointi Astrid Thorsista ja Jussi Halla-ahosta olisi samalla viivalla, niin se menisi mielestäni suurin piirtein näin:

'Halla-aho on innokas aseharrastaja, jonka tekstit voidaan mieltää väkivaltaan yllyttäviksi'

'Thors ajaa läpi uutta maahanmuuttolakia, joka voidaan mieltää maanpetokselliseksi'

Ensimmäisen 'uskallatte' kirjoittaa, mutta toista ette.
  
  18. joulukuuta 2008 22:20:38

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jouluna 2009

Viesti : Halla-aholla on jo uusi, AVARRETTU persereikä. Aidsikin on kehittynyt jo itämisvaiheeseen."

Uskomatonta miten sairasta tarinaa nämä Ilta-Sanomien törkyjutut ovatkaan aiheuttaneet tänne.

Jos Ilta-Sanomien "toimittajat" saisivat edes murto-osan tuosta omalle kohdalleen, he olisivat jo repineet siitä etusivun juttuja ja itkeneet niissä kovaa kohtaloaan.

Mutta nyt kun se on heidän itsensä aiheuttamaa ja heidän "viholliselleen" tulevaa, he ovat siitä hiirenhiljaa ja ehkä jopa salaa iloitsevat aikaansaannoksistaan.

Aika moraalittomia siis ovat nämä Ilta-Sanomien toimittelijat.
  
  18. joulukuuta 2008 22:20:54

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen taipuvainen jakamaan Adelphin pessimismin. Ei mikään järjestelmä kestä (tai ainakaan siedä) sellaista tiedonkulun vapautta, joka tällä hetkellä vallitsee netissä. Reaktio ja kontrolli iskenevät jossakin vaiheessa rajusti.

Miekkamies: Niistä kommenttini on yhteenvetona että ihan hyvää läppää ja monta hyvää ajatusta n. ÄO 120-hemmolta.

Mikä tuo oli?
  
  18. joulukuuta 2008 22:23:38

Nimi : P
  
Viesti : "
Tai sitten netti pannaan "kuriin" ennen kuin näin pahasti pääsee käymään. Kovaa yritystä siihen suuntaanhan on jo nähtävissä."

Jep. Sitähän ne menneisyyden juoksuhaudoissa ja toinen jalkahaudassa huohottavat printtimedian ja politikkojen sekä virkamiesten veljeskuntien ponnistukset yrittävät --

Illman, Viljanen ... yms.. Toimivat suuna vaatimuksille.

Nettiä vaan kun ei saada "kuriin" kuin katkomalla fyysisesti kaapelit Punakmehrien tyyliin. Sensuuriyritykset vain nopeuttavat vanhanvallan kuolinkorinaa ja siirtämistä nopeutetusti historiaan odottamaan eläkkeellä hautaa. ;)

Parempi vaan mitä enemmän yrittävät, sitä enemmän tulee "muutosvastarintaa", joka kaataa sensuurin ajajat.


  
  18. joulukuuta 2008 22:24:00

Nimi : Pula aika
Kotisivu : http://www.astro.utu.fi/zubi/asteroid/neo.htm
  
Viesti : Suomen hallitus odotta (kun eivät muuta voi ) , että Amerikkalaiset hoitavat taantuman ja pörssikurssit lähtevät taas nousukiitoon.
Aivan samoin uskotaan Amerikkalaisten pystyvän torjumaan maata lähestyvän ja uhkaavan asteroidin.
  
  18. joulukuuta 2008 22:24:06

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussille kommenttina; se oli perin keittiöpsykologinen arvio tarkastelun kohteen suorituskyvystä.

Tai ainakin siitä mitä tasoa ~ kirjoituksiin on sovellettu.
  
  18. joulukuuta 2008 22:25:40

Nimi : P
  
Viesti : "
Miekkamies: Niistä kommenttini on yhteenvetona että ihan hyvää läppää ja monta hyvää ajatusta n. ÄO 120-hemmolta.

Mikä tuo oli?"

Suvaitsevaiston eugeniikot ovat kallomitanneet sinut valokuvista? Ja päätyneet kallonmuodon ja ruumiinrakenteen yhdistämällä tuohon tulokseen ;)

Eugeniikkahan on nykyään suvereenisti suvaitsevaiston heiniä, joka vaatii uusia geenejä rikastamaan surkeaa geniperimäämme. Siellä moiseen nykyinen tietotaito lie on?
  
  18. joulukuuta 2008 22:28:33

Nimi : PK
  
Viesti : Ehdotan, että Sanna lähettää tänne saamansa tappoyhkaukset lähettäjätietoineen, niin Jussi voisi katsoa onko samasta IP-osoitteesta tullut muita viestejä. Lienee kaikkien kannalta parasta, että laittomuudet saadaan kuriin. Tämä voisi toimia jopa sovinnon siemenenä ja synergian siltana!
  
  18. joulukuuta 2008 22:29:13

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt, kun erkkomedian kellarin kalteri-ikkunoiden verhoja on raotettu, lienee syytä vilkaista, mitä ylemmissä kerroksissa tapahtuu.

Mutta ensin pieni alustus:

Henkistä ympäristösaastetta levittävä ja muita masentamaan pyrkivä ihminen lienee yksi niistä raivostuttavimmista ja samalla vaarallisimmista ihmistyypeistä mitä tiedän. Tällainen ihminen kokoaa kaiken tarmonsa tartuttaakseen saman taudin myös muihin ihmisiin, ja vain sen takia, että saisi kyseenalaista iloa siitä, että muillakin menee huonosti. Tällainen ihmistyyppi on sellainen, joka saa lohtua omaan onnettomuuteensa vain siitä, että muutkin joutuvat vähintään samanasteisen onnettomuuden uhreiksi, ei siitä, että selviäisi kolhiintumattomana kohtaamistaan vaikeuksista.

Tälle ihmistyypille ei mikään kelpaa: syksyllä sataa ja tuulee, marraskuussa on pimeää ja paikat ravassa, talvella on kylmää ja pimeää, keväällä rapaista, kesällä sataa ja on kylmää tai sitten on liian kuumaa. Jos joku näkee jossakin asiassa jotakin positiivista, tämä ihminen keksii sata syytä, miksi moisesta ei kannata iloita. Jos talo on syttynyt palamaan, tämä ihminen tekee kaikkensa, jotta palon sammuttajat vakuuttuisivat hommansa turhuudesta; ei kannata yrittää, ei se kuitenkaan onnistu; uskokaa nyt jo, ei se onnistu! Lopettakaa!

Ja sitten Varsinaiseen asiaan:

Näitä erityisesti muiden mieliä mädättäviä ihmisiä on paljon, mutta ennen heidän vaikutuksensa ulottui vain heidän omaan lähipiiriinsä. Nyt tällaiset ihmiset ovat kuitenkin onnistuneet saamaan käyttöönsä Suomen valtamedian ja Tampereen yliopiston kasvattamia toimittajia oman tautinsa edelleenlevittämiseen.

Esimerkiksi Suomen itsenäisyyspäivän Hesaria vuonna 2008 kun lukee, jo pääaukeaman poikkeuksellisella taitolla manifestoidaan ilmeisen "tärkeää" tekstiä, missä arvojohtajammekin peräämä suomalaisuuden epädramatisointi saa alustuksensa. Kun se on luettu, käy seuraavilla sivuilla yhä selvemmäksi, kuinka mitättömiä tallaajia me suomalaiset tässä maailmankolkassa olemme ja olemassa vain meitä parempien suuresta armosta, vaikka näitä parempia ilon tuojia onkin meidän suomalaisten toimesta pyritty väkisin ja verissä päin ajamaan pois.

Sivulla A4 Mikko-Pekka Heikkinen alustaa kolumniansa sillä, kun hänen ukkinsa hääti rajaa pyssyjen kanssa ylittävää ryssää vuonna 1939, ja mikäli hän - siis ukki - vielä sattuisi olemaan hengissä, kysyisi Mikko-Pekka -poika tuolta "veikkoselta", mitäpä hän mahtaisi tuumata siitä, että Suomessa pelätään maahanmuuttajaa niin kuin takavuosina ryssää?

Ulkomaalaista perua olevan "suomalaisen" nähdessään Mikko-Pekka yleensä tulee vihaiseksi - niiden maahanmuuttajien puolesta, jotka jumittavat hyvinvointivaltio Suomen tarjoamissa vastaanottokeskuksissa. Mikko-Pekan mielestä meidän pitäisi olla kiitollisia siitä, että ylipäätään joku tänne pimeään ja kylmään maahan haluaa muuttaa. Esimerkiksi tekemään töitä, jotka suomalaisille eivät enää kelpaa.

Sen Mikko-Pekka toki myöntää, että maahanmuutosta koituu ongelmiakin, mutta "niiden ratkomista kutsutaan yhteiskunnan kehitykseksi". Kolumninsa viimeisessä kappaleessa hän vertaa näitä ongelmia - mielestäni vähätellen - Suomen itsenäistymisprosessista, sotakorvauksista, maaltamuutosta, lamasta ja Nokian muuttamisesta kumisaappaasta kännykäksi koituneisiin ongelmiin

Ja sama homma jatkuu muillakin sivuilla.

Niin, mikko-pekat ne haluavat ongelmia. Mutta vieläkö on niitä ukkeja, jotka pystyvät niitä ongelmia ratkomaan? Ihan vapaaehtoisestiko me talvisodankin niskoillemme otimme ja suuren joukon nuoria vasta aikuisen elämänsä alussa olevia miehiä tapatimme?
  
  18. joulukuuta 2008 22:32:00

Nimi : Edelleen miekkamiehelle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen lukenut kaikki Skriptan tekstit. Niistä kommenttini on yhteenvetona että ihan hyvää läppää ja monta hyvää ajatusta n. ÄO 120-hemmolta.

Huono puoli hommassa on liioittelu, valikoiva uutisointi, idioottien suosion kalastelu ja itsetehostus. Napoleon-kompleksi ja regressiota lähelle menevä kontrollifriikkiys paistaa läpi."

Jos on lukenut kaikki scriptan tekstit ja tullut tulokseen, että siinä liioitellaan, kysyisin mikä on motiivisi nyt mollata täällä Halla-ahoa, kun hän on kuitenkin AINOA julkisuuteen päässyt ja rohjennut mamukriittinen poliitikko. Jos ongelma sinulle on liioittelu, et liene huomannut, että Halla-aho toteaa mamusta tulevan ongelman, jollei sitä vielä ole.

Minun mielestäni Halla-aholla on suurempikin asia ajettavanaan, kuin tämä mamu, joka ei minunkaan mielestäni vielä ole ongelman, kun kyseinen ryhmä on kuitenkin marginaalinen. Ja mustat tytöt vasta nameja onkin, joten mitään arjalaisuuden kannattajaa et minusta(kaan) saa.

Suurempi ongelma näkyykin olevan tämä sananvapaus, joka suomessa tuntuu olevan vaarallisen puoluekantaan sidottu oikeus.

Ja sananvapaudellakaan en tarkoita, että mustia, muslimeita tai seksuaalivähemmistöjä saisi nimitellä, vaan sitä, että asioista on saatava puhua ja keskustella aivan vapaasti. Rasisti syyttely pitäisi saattaa rikokseksi, jollei syyttelyn kohdetta ole tuomittu rasistisesta rikoksesta.

Jotkut saavat vapaasti kirjoitella ja tehdä kaikkea rikollista, kunhan on oikea puolue. Järkytyin kun törmäsin Akuliina Saarikoski nimisen henkilön mielipiteisiin. (KVG) Tälläiset oikeasti vaarallisen kuuloiset saa touhuta vapaasti.

Uskon ja toivon, että seuraavat vaalit ovat todella todella jotain ennennäkemätöntä.

Täällä Perussuomalaisten joukoissa on niin pätevää porukkaa, että kyllä tässä kohta teidän kannattais perustaa oma verkkolehti, korvaamaan HS ja iltapäivälehdet.

Eikä mitään mamu vuodatusta, sillä totta puhuen minullakin alkaa karvat nousta, kun tarpeeksi sitä ja kansallismielisyyttä toitotetaan. Vaan oikeaa rehellistä asiaa, mamu mukaanlukien, mutta ilman toitotusta.

Eihän sitä Kurostakaan kukaan halunnut jatkuvasti kuunnella.

Kyllä ihmiset, joita mamu-ongelmat kiinnostavat, tietävät missä mennään. Tarttee vain tarpeeksi eduskuntaan sellaisia, jotka tohtivat sanoa mitä ajattelevat.
Kyllä ne mamu-vastaiset henkilöt löytyy nykyisistäkin kok-kesk puolueista, kun vain tajuavat, että Halla-aho on "Keisarin uudet vaatteet" sadun tavoin viimein paljastanut ihmisille, että mamu on ongelma. Kaikki sen on nähneet, mutta kukaan ei ole uskaltanut sanoa.
  
  18. joulukuuta 2008 22:36:51


guestbook © freebok.net