14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 109001-109025

Nimi : Liekeissä!
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tässä viime päivien episodissa olisi mielenkiintoista luettavaa ajojahtien kohteeksi joutuneille vanhemmille poliitikoille. Media-aika on todellakin kääntänyt uuden sivun. Kiitokset tästä Jussille!
  
  18. joulukuuta 2008 21:32:47

Nimi : Pönni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viesti : "Eikö uhkaavassa taloustilanteessa voisi tilannetta edes pienessä määrin helpottaa sillä että Suomi noudattaisi tekemiään sopimuksia ja velvottaisi kuljetusyhtiön viemään takaisin sellaiset ulkomaalaiset, joiden matkustusasiakirjat eivät ole kunnossa.
Sillä missä vaiheessa paperit on hävitetty ei pitäisi vaikuttaa asiaan yhtään mitään."

Aatteleppa ite mitä siitä tulisi kun Tukholma-Tku lautta veisi takaisin porukkaa ruattiin. Siellä ne käännytettäisiin takas suomeen ku ei oo matkustusasiakirjoja. Siellä ne seilais edes takas muiden matkustajien ihmeteltävänä. Ratkaisu: Ahvenanmaa on tossa välissä. Sinne!
Tai sitte ne ehkä kaappais ton laivan ja a-vot, me saadaan ku saadaankin piraatit itämerelle.
  
  18. joulukuuta 2008 21:35:35

Nimi : Meillä sataa vettä
  
Viesti :
Helsingissä ei ainakaan suksi luista...

Austraaliassa on taas se aika vuorokaudesta , kun ihmiset alkavat heräillä aamulenkille ja -uinnille. Muutama jo näkyikin ( klo. 5:24 am ) juoksentelemassa Kingsin rannalla.

  
  18. joulukuuta 2008 21:36:50

Nimi : M
  
Viesti : Osmo Soininvaara ei ole Sanna Ukkolan agendalla?
  
  18. joulukuuta 2008 21:41:48

Nimi : P
  
Viesti : "P, kiitos muistutuksesta ja selvityksestä. Ainakin minusta vaikuttaa selkeästi tarkoitushakuiselta vääristelyltä. Aika outoa, että "kymmenvuotisen uran" tehnyt toimittaja sortuu tuollaiseen helposti todettavaan ja todistettavaan vääristelyyn oman henkilökohtaisen asiansa ajamisen vuoksi."

Jep. Postautin nuo tiedot Iltasanomille palautteeseen sannan jutusta ja sen laaduttomuudesta heti tuoreeltaan. Ei mitään kommenttia. Surullista.

Sanna siiis kirjoitti päästään koko uutisen - silkkaa paskaa valtakunnalliseen mediaan. Ja täällä hän sitten nillittää, kun häntä on "vääristelty". Tiedä itkeäkö vai nauraa. Sen verran tuntuu olevan pihalla todellisuudesta.
  
  18. joulukuuta 2008 21:41:56

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "
Olen varma, että saavutat välittömästi yli-röllin aseman."

Yli-röllin asema vaatisi omalla nimellä kirjoittamista.
Niilo Paasivirran ja Seppo Lehdon kanssa on hyvässä seurassa. ;)
  
  18. joulukuuta 2008 21:42:04

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pirrjo, ihastuttavaa taas nähdä! Homma foorumilla jo odotellaan sinua. Kaipaamme rakentavaa kritiikkiä monikulttuuriktitiikillemme. Valitettavasti olen parhaillaan umpi suomalainen umpipäissäni, enkä sivalla millään ilkeällä. Mutta oikeasti - kaipaamme rölleilyäsi. Tule ulos töllistäsi metsän siimeksestä ja tule luoksemme Hommaan.
  
  18. joulukuuta 2008 21:43:29

Nimi : Selvä pyy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ilta-Sanomat on paskalehti, joka ei sovellu edes perseen pyyhkimiseen. Kuka moista opusta edes viitsii lukea? Syksylläkin leimasivat kaikki mettämiehet ja ampujat verenhimoisiksi tappajiksi. Kyllä kansa tietää!
  
  18. joulukuuta 2008 21:44:28

Nimi : Meillä sataa vettä
Kotisivu : http://www.coastalwatch.com/camera/cameras_large.aspx?cam=900&st
  
Viesti : Miten Töölöössä..?
  
  18. joulukuuta 2008 21:45:14

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Tämmöisenä nuorena ja kokemattomana (No melkein siis joo;)) voin vain todeta että kyllä tässä alkaa näyttämään siltä että valtamedia on häviämässä pahemman kerran itse aloittamansa loka-kampanjan Jussia vastaan.

Toimittajina esiintyvät toimittelijat tekevät kutakuinkin saman mokan kuin vanhempansakin (ne taitolaissellaiset), kuvittelevat keskivertokansalaisen tyhmemmäksi kuin se todellisuudessa on.

Taistolaiset kuitenkin aikoinaan joutuivat huomaamaan että totuus tulee jossakin vaiheessa esille kuitenkin, ja saman saavat huomata nämä monikulttuurisuudesta uuden uskonnon itselleen tehneet toimittelijatkin.

En ihan periaatteestakaan voi kutsua toimittajaksi yhtäkään sellaista joka laittaa oman ideologiansa ammattietiikan edelle, joten toimittelijoita siis ovat.
Todella sääli jos vielä sellaisina pysyvätkin..

Mutta hämmästyttävän samankaltaisia ovat nämä monikulttuurisuuspellet ja taistolaiset keskenään, sama sokeus täysin ilmiselvien todisteiden edessä ei suinkaan kerro mistään viisaudesta, vaikka olisikin opiskeltu ihan yliopistoissakin, vaan enemmänkin jääräpäisestä tyhmyydestä ja uskonnollissävytteisestä fanaattisuudesta.

Mutta kyllä se teidänkin ideologianne valheellisuus paljastuu, kyse on vain ajasta..
  
  18. joulukuuta 2008 21:45:52

Nimi : Heh heh
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sanna mokuttaa, äippä Tuulikki ei. Sanna purkaa turhautuneisuutensa ja angstinsa Jussiin. Melko reilua:)
  
  18. joulukuuta 2008 21:47:41

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 22750!

  
  18. joulukuuta 2008 21:49:17

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta toimiihan Oikarinen-Jabain opinahjossa professorinakin henkilö, joka loi kuuluisuutensa mestaamalla kissan ja onanoimalla raadon päälle."[/lainaus]

Miten Teemu Mäki liittyy tähän kaikkeen? Aika huikean aasinsillan sait kehitettyä.

Onko Teemu Mäen läsnäolon tarkoituksena latistaa Oikarinen-Jabain auktoriteettia?"

- Mitä "auktoriteettia"? Arvon rouva "tohtorin" kirjoitus oli sellaista potaskaa, että sen rinnalla jopa ko. kissantappovideo (iljettävyydestään huolimatta) oli suorastaan älyn riemuvoitto.
  
  18. joulukuuta 2008 21:49:56

Nimi : Leopold
  
Viesti : Humalauta, täällähän on elämöity oikein olan takaa. Mielestäni viimeistään Sanna Ukkolan ja Rami Mäkisen henkilökohtainen rantautuminen tänne vieraskirjaan jäävää heidät jatkossa kaikesta Halla-aho-kirjoittelusta Ilta-Sanomissa. Taidanpa ottaa yhteyttä toimituspäällikköön.

Tämä tilanne on erittäin hämmentävä, ja kai se on myönnettävä että näiden Iltapulun toimittajien rantautuminen tänne vieraskirjaan on aloittanut jonkinlaisen uuden aikakauden.
  
  18. joulukuuta 2008 21:50:20

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho, olet aika säälittävä noine Sanna pieni-kommentteinesi.

Jos sovinismi on ainoa argumenttisi, niin ei hyvin mene.
  
  18. joulukuuta 2008 21:50:45

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tiedä onko täällä jo reflektoitu SU:n tänne kirjoittamaa vertausta siitä miten Astrid Thorsiin reagoitaisiin, jos hän puhuisi homon päähän ampumisesta.

Eli, Sannan pointti hieman ontuu. Se edellyttää vähän liikoja; Astrid on ollut pitkään politiikassa. Eduskunnassa ja nyt ministerinä.

Jussi on vasta aloittanut ja on hyvin epätodennäköistä että Jussi, oltuaan sitten politiikassa, kuten Astrid, ilmaisisi asioita vaikkapa ministerinä samalla tavoin kuin ammoin.

Asia tai HOMMA olisi varmaan hänen sydämessään, mutta tuskin enään ihan samalla tavalla ilmaistuna. Sanna mitottaa jutskia tässä suhteessa vähän epäsymmetrisesti.


  
  18. joulukuuta 2008 21:52:07

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Priceless!

Näin se vanha maailma murtuu. Kyllä te tännekin kirjoittelevat toimittajat sen ennemmin tai myöhemmin tajuatte - teidän edustamanne lehdistö on kuolemassa vaikkei ehkä vielä sitä itse tajua. No, koskaan ei ole vielä järjestelmän kuolemaa nähty järjestelmän sisältä päin.

Vuosikymmenet olette hallinneet mielipiteenmuodostusta. Valtakautenne olette perustelleet rinnastamalla vastenmielisen tirkistelyn sananvapauteen. Olette ensin luoneet tarjontaa häväistysjutuille ja sitten tekopyhästi väittäneet, että kansa näitä vaatii, ja kilpailussanne markkinaosuuksista ryntäätte joukkomurhien uhrien joukkoon itkemään krokotiilinkyyneliänne. "Kansalla on oikeus tietää" on teidän käsissänne kääntynyt irvikuvakseen. Mitään vastuuta ette kirjoituksistanne ole koskaan joutuneet kantamaan. Ja nyt, ehkä ensimmäistä kertaa, yksi mitätön uhri, jonka vielä pari vuotta sitten olisitte sivuuttaneet naureskellen, <i>pureekin takaisin</i>.

En voi mitenkään sanoa sääliväni teitä - itse olette haaskalinnun uranne valinneet, olkoonkin että tätä ette tainneet osata arvata. Toivoisin vain, että tälläistä tapahtuisi useamminkin. Poliitikot ja heidän avustajansa, muistikirjat sauhuamaan!

Mutta nyt ehditte vielä ottaa lusikan kauniiseen käteen ja opetella tekemään laadukasta, asioita taustoittavaa journalismia. Esimerkiksi voisitte kirjoittaa maahanmuuttopolitiikasta, ettekä vain Halla-ahosta, Suomen sisusta tai perussuomalaisista.

Tai sitten voitte siirtyä täysin rinnoin sinne juoruosastolle kirjoittelemaan Big Brotherista ja julkkisten iltapuvuista, jos näkemys ei riitä The Economist-tason juttujen kirjoittamiseen. Paikkoja ei ehkä riitä kaikille tässä vuodenvaihteen jälkeen tulevassa dyykkauksessa mutta se on voi voi.

  
  18. joulukuuta 2008 21:54:05

Nimi : Leopold
  
Viesti : Ja viimeisen kappaleeni (ks. alle) valossa Ukkolan on aika turha haukkua Halla-ahoa "herkäksi tekemään kanteluja". On jo omalla tavallaan absurdia, että yksittäinen toimittaja ja hänen kollegansa joutuvat selittelemään kirjoituksiaan ympäri internetiä.

Itse asiassa juuri toimittajalta olisin odottanut kovempaa nahkaa tämän asian suhteen, ja on oikeasti ennennäkemätöntä että toimittaja rantautuu yksityishenkilön blogiin ruotimaan omia kirjoituksiaan.

Se kertoo jotain toimittajan herkkänahkaisuudesta, mutta, hyvä Sanna Ukkola, se saattaa kertoa myös jotain siitä, että ehkä et ole tehnyt työtäsi ihan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kannattaisi ihan oikeasti edes yrittää katsoa peiliin ja miettiä että oletkohan nyt ollut ihan puolueeton.
  
  18. joulukuuta 2008 21:55:26

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mitä tapahtuisi Thorsin lain mukaan, jos afrikkalainen mies oikeasti ampuisi homoa pistoolilla päähän ja ilmaisisi vielä mielipiteensä asiasta esim. Jamaikalaisten muusikkojen tyylillä?
  
  18. joulukuuta 2008 21:55:53

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : ...Ja lisäksi pitää tiedottaa että ihan turhaan leikitte saaneenne "lehdistön" muuttumaan miksikään. Ei kukaan ole nöyrtynyt mitään niinkuin täällä uskottelette & luulottelette. Puheet "uudesta aikakaudesta" ovat huvittavaa spedetystä.

Ette te päätä yhtään sen enempää kun ennenkään mitä lehtiin kirjoitetaan. Sitten se päivän tehtävä; paljonko päätitte ennen? Osaako kukaan ratkaista?
  
  18. joulukuuta 2008 21:56:59

Nimi : P
  
Viesti : Ramikos se toimittelemassa?

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ilta-Sanomien toimittajan ja Lehtikuvan kuvaajan molemmat 30 päiväsakkoon Uotin kunnian loukkaamisesta.

Rapsut tulivat artikkelista, jonka mukaan Uoti räyhäsi valokuvaajille ja uhkasi kurittaa heidät rahanpesuoikeudenkäynnin yhteydessä helmikuussa 2006. Uoti kertoi itse, että oli vain pyytänyt tunkeilevia valokuvaajia poistumaan.

Käräjäoikeuden mielestä artikkelissa oli valheellisia ja Uotin kunniaa loukkaavia tietoja.


Taitaa sekä Ramilla ja Sannalla olla yhteisenä tekijänä hyvä mielikuvitus? Sillä on sitten kiva tehtailla "uutisia" Iltapaskaan.

No Sanoma uppoaa jo kuin Titanic. Tai siis Sanoman printtimedia/ perinteinen media. Firma varmaan pelastuu muilta uutta mediaa ja siihen liittyviä toimintoja sisältäviltä osiltaan?

Sanna ja Rami taas ovat matkalla kohti pohjaa kansituoleissaan. Vastaavan tasoisia toimittelijoita kun saa ilmaiseksi blogistanista. Tosin suuri osa ilmaiseksi bloggaavista on heitä tasokkaampia. Siis miksi maksaa paskasta fiktiosta paperilla Erkon arkkuun?
  
  18. joulukuuta 2008 21:57:12

Nimi : jellona
  
Viesti : Mokut on taistolaisten jälkeläisiä.

Vihervasemmistoa ja hippiaatetta, vapaata seksiä luonnonhelmassa, puistoissa ja pusikoissa.
Vain hunnutettu liha on kiellettyä, ilman kelmua liha on käyttövalmista.

Islam on alistumista, alistummeko islamille? Onko ratkaisu että Suomalainen nainen pukeutuu huntuun? Onko kohtalona se että Suomalainen mies siirtyy takavasemmalle rasvaamaan köyttä kun afromies astelee framille?

islam on englanniksi I slam.

Reipas enemmistö kansasta kannattaa maltillista tai tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Päättäjistä toisinpäin, mikä mättää?

Nyt jo myönnetään virallisesti että lama tulee olemaan todella syvä, kansa on sen tiennyt jo pitkään.
Vihreiden arvio oli että kyse on pienestä notkahduksesta, voiko noin huonosti taloutta ymmärtävät ihmiset olla hallituksessa?

Pidetään me todellisten Suomalaisten rippeet yhtä, tosiasioita ei voi pimitellä loputtomiin. Tulee vielä vuoro maksaa potut pottuina.
  
  18. joulukuuta 2008 21:58:54

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miekkamiehen tuska on kova :D

Ei vaan, kyllä meitä nyt harmittaa tosi paljon. Tultiin meinaan kolinalla maanpinnalle.
  
  18. joulukuuta 2008 22:00:06

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold: "Humalauta, täällähän on elämöity oikein olan takaa. Mielestäni viimeistään Sanna Ukkolan ja Rami Mäkisen henkilökohtainen rantautuminen tänne vieraskirjaan jäävää heidät jatkossa kaikesta Halla-aho-kirjoittelusta Ilta-Sanomissa. Taidanpa ottaa yhteyttä toimituspäällikköön."

Pahoin pelkään, että se on turhaa. Toimittelija kaksikko kun voi aina selittää, että joku on esiintynyt heidän nimillään vieraskirjassa. Tässä mielessä on heille erittäin turvallista itkeä täällä, koska idiotisminsa voi aina seuraavana päivänä kuitata sillä, että se oli joku muu, joka täällä rellesti heidän nimissään.
  
  18. joulukuuta 2008 22:00:38

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Jos sovinismi on ainoa argumenttisi, niin ei hyvin mene."

ilmeisesti et ole lukenut yhtäkään scriptan tekstiä.
  
  18. joulukuuta 2008 22:01:22


guestbook © freebok.net