14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108951-108975

Nimi : Pete
  
Viesti : Junakohtaus kirjoitti:
"Sitten toisaalta mä luulen niiden itse ihan vilpittömästi kuvittelevan prosessia, kuten sen kuvasit, rehdiksi, suoraksi, oikeaksi, vilpittömäksi ja kaikkien edun mukaiseksi. Tämä oli synkempi puoli."


Minä taas luulen, että heillä on perimmäisenä tarkoituksena "niitata" Halla-aho. Siis saada Jussi leimattua ikäänkuin "oudoksi tyypiksi".

Kanervakohun aikaan IS sai tavallaan aiheutettua sillä pitkään kestäneellä rummutuksella "hermoromahduksen" Kanervalle, eli Kanerva joutui eroamaan ministerinpaikaltaan. Ihan varmasti on Sanna ja Ramit heitelleet toimituksessa yläfemmoja silloin. Sehän on ollut suuri sulka hattuun.


Kun nyt miettii Thorsin toimia ministerinä, niin eihän tässä voi kun suu auki ihmetellä miten on mahdollista, että Suomessa ministeri saa potkut tesktiviestien vuoksi, mutta maanpetturuudesta ei seuraa mitään?
  
  18. joulukuuta 2008 19:57:50

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkola: ” Sen pohjalta voin jo itsekin todeta, että Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia.”

En tiedä lienetkö oikea Sanna Ukkola, mutta yhtä huvittavaa juttua sinulta ainakin pukkaa kuin Sannalta konsanaan. Joo toki Panu Höglund on loistava asiantuntija lokakampanjoinnissa, varsinkin nettiä apuna käyttävässä, ihan samaan tapaan kuin Stalin oli varmasti aikoinaan erinomainen asiantuntija mielipidevainosta Neuvostoliitossa. Panu itsehän on suorastaan kyseisen tyylilajin pioneereja tässä maassa (ja Panu kykenee kohdistamaan kampanjansa tarpeen vaatiessa niin yksittäisiin ihmisiin kuin ihmisryhmiinkin).

Että sikäli, sinä ”Nuori nainen, tuo ihmiskunnan pahin vihollinen ja halveksuttava, örseltävä viheliäinen, eläimellinen, yököttävä, etova, alhainen saasta” kuten tämä ”asiantuntijaystäväsi” niin ihqun värikkäästi asian on aikoinaan ilmaissut (disclaimer: itsehän en toki tuohon näkemykseen yhdy, nuoret naiset ovat enimmäkseen ihania). Kannattaa tosiaan tutustua Panun mielipiteisiin naisista ja myös hänen pitämiinsä törkyblogeihin. Netistä löytyy kyllä yllin kyllin lisää esimerkkejä hänen varsin värikkäästä kielenkäytöstään. On muuten ”hieman” Jussin raflaavimpiakin tekstejä karumpaa luettavaa.
  
  18. joulukuuta 2008 20:01:00

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Itsesi (ja kollegoidesi) onnettomuudeksi internet tarjoaa vaihtoehtoisen julkaisuväylän, jonka merkitys kasvaa päivä päivältä, mutta jossa tiedottamista ja julkisuutta ei voi hallita tai suuremmin säädelläkään. Asiaan suhtautumisessa ei ole muuta mahdollisuutta kuin sopeutua, kiukuttelu ei auta, usko pois.

Internet hautaa ennen pitkää printtimedian ja television. Kun ihmisten laajakaistaliittymissä on riittävästi kapasiteettia, he eivät enää osta televisiovastaanottimia, koska samat ohjelmat ja vähintään pari kertaluokkaa suuremman tarjonnan saa netistä.

Printtimedia taas tuhoutuu lopullisesti silloin, kun markkinoille saadaan ohuet, kevyet ja taipuisat näytöt. Minä ja moni muu on toki jo niin tottunut lukemaan aamiaispöydässä lehden asemesta uutiset netistä ja niin läppäreiden ja miniläppäreiden poispilaama, etten enää osaa lukea paperilehteä ilman kunnon isoa pöytää alustana.

Keskinkertaisen blogaajan tasoiset toimittajat joutuvat työttömiksi, kun heiltä poistuu julkaisuvälineen antama etumatka. Ei auta muu kuin kehittyä kirjoittajana tai vaihtaa ammattia.
  
  18. joulukuuta 2008 20:01:28

Nimi : jellona
  
Viesti : Täällä plogissa on harvinaisen paljon hyvää ja tervettä arviontikykyä lukuunottamatta muutamia "kikkelipylly" tason kirjoittajia. Veikkaan että he ovat vihervasemmisto/höglund älykköjä.
Tai ennemminkin älykökköjä!

Minun henk.koht. vakaumukseni ainakin on vahvistunut näiden juttujen tiimoilta. Olen entistä tiukempi ja vahvempi "halla-aholainen". Oikeastaan ennen tätä jupakkaa en ollut kiinnostunut politiikasta nimeksikään. Media ja vihervasemmisto teki minusta vimmatun vastarintataistelijan.

Tämä "homma-liike" on harvinaista nykypäivänä, tunnen syvää yhteenkuuluvuutta ja veljeyttä rohkeisiin Suomalaisiin miehiin ja naisiin jotka ovat mukana tässä 2000-luvun talvisodassa punakonetta vastaan.  
  18. joulukuuta 2008 20:03:06

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onneksi hyvien perheiden kupeiden pudokkaat eivät tarvitse virallista positiivista syrjintää - heillä se löytyy jo. Tämä episodi pähkinänkuoressa alleviivaa ja todistaa väittämäni?

Me voisimme perustaa Kansan Päivälehden ja jättää nämä hemmotellut porvariskakarat rauhassa kirjoittelemaan kuninkaallisista ja Madonnasta?

;)
  
  18. joulukuuta 2008 20:04:24

Nimi : Vaki-lukija
  
Viesti : Voisitko Jussi kirjoittaa jotakin tämänhetkisestä ja ehkä tulevastakin taloustilanteesta monikulttuurikriittisestä näkökulmasta? Mielestäni monikulttuurin, maahanmuuttomäärien ja laman yhteys on jäänyt vähemmälle mediassa!
  
  18. joulukuuta 2008 20:06:37

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus: kaikkein oudointa tässä on, että mulle on tullut oikeasti sellainen fiilis, että nää iltsukkaiset ovat ihan oikean vilpittömästi loukkaantuneet ja kokevat tulleensa väärin kohdelluiksi.

Näin epäilemättä onkin, ja tähän tärkeimpänä syynä lienee juuri se outo ja yllättävä tilanne, jossa iltapäivälehtien loanheiton kohteeksi joutuneet voivat lehtien säätelemättä tuoda oman versionsa asiasta julki ja (mikä tärkeintä) tuoda sen julki sellaisella areenalla, jossa se saa julkisuutta. Itse yritin tuon "häirikköpuhelu"- ja "spämmää ja tuhoa"-uutisen jälkeen lähettää Ilta-Sanomien keskustelupalstalle keskustelunavauksen, jossa toin ilmi uutisen todellisen taustan (eli sen, että kyse oli pelkästä ja ilmeisestä läpänheitosta). Tätä kirjoitusta Ilta-Sanomat ei tietenkään päästänyt läpi, jolloin muistaakseni kirjoitin täällä vieraskirjassa, ettei sillä ole enää paljonkaan väliä, koska keskustelu vieraskirjassa ja varsinkin vastine Halla-ahon blogissa saa loppujen lopuksi jopa enemmän julkisuutta kuin oikaisu Ilta-Sanomien nettiversiossa olisi saanut. Ja niinhän tässä näyttää käyneen.

Mitä noihin väitteisiin uhkailu- ja häirintäviesteistä tulee, itse olen tottunut lähtökohjtaisesti suhtautumaan niihin skeptisesti. Tämä johtuu siitä, että aina kun joku toimittaja on blogiväittelyssä ajettu nurkkaan, saamme kuulla samat väitteet siitä, miten ko. toimittaja on saanut sähköpostinsa täyteen "törkypostia, huorittelua, tappo- ja raiskausuhkauksia" ja joutuu sen vuoksi sulkemaan keskustelun, mutta mitään esimerkkejä tällaisesta palautteesta ei koskaan julkaista.

Toisaalta silloin harvoin kun toimittajien väitteet ovat lukijoiden tarkistettavissa, ne yleensä osoittautuvat joko liioitteluksi tai suoranaiseksi valheeksi. Esimerkiksi J.-P. Roos leimasi bloginsa kommenttiosastolla suunnilleen jokaisen vaikka kuinka asiallisesti esitetyn kommentin "kiihotukseksi kansanryhmää vastaan" (minkä lisäksi Roos tietenkin sanoi myös saaneensa hurrrjan paljon niin asiatonta palautetta, ettei voinut sitä julkaistakaan). Toimittaja Marko Juntunen taas syyllistyi puolisen vuotta sitten suoranaiseen valehteluun väittäessään Kumppani-lehdessä saaneensa palautetta vain raukkamaisesti anonyymeilta bloginpitäjiltä; yksi Juntusen esittämästä neljästä sitaatista oli kuitenkin peräisin blogia omalla nimellään pitävältä Mikko Ellilältä, jota Juntunen ei kirjoituksessaan maininnut lainkaan.

Nämä tapaukset eivät tietenkään todista Sanna Ukkolasta sitä tai tätä, mutta kertovat omalta osaltaan siitä, että toimittajat ja yliopistomiehet, joilta voisi odottaa parempaa, eivät kaihda väärentelyä ja valehtelemista silloinkaan kun asioiden todellinen laita on lukijoiden nähtävissä tai helposti tarkistettavissa. Toisaalta kuten Jussinkin saamasta (ja julkistamasta) palautteesta näkyy, joukossamme liikkuu monenlaista hiippailijaa, joten väitteet törky-, tappo- ja raiskauspalautteesta voivat hyvin pitää paikkansakin.

Joka tapauksessa kainona toiveenani esittäisin, että keskustelu siellä missä se on kaikkien nähtävänä (esim. täällä vieraskirjassa) pidettäisiin mahdollisimman asiallisena ja kaikki (epäsuorastikin) raiskaustoiveiksi tulkittavat tms. henkilöönkäyvät kommentit jätettäisiin pois, samoin "Älä Sanna puhu paskaa"-tyylinen kuittailu. Näytettäköön ainakin täällä esimerkkiä ja keskityttäköön vain asiaan. Suurin osa on kyllä siihen pystynytkin.
  
  18. joulukuuta 2008 20:06:45

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Korjaatko ystävällisesti myös medianurkkaan? Ero on aika iso (max 6kk-->max 2v)

Heh! Varmasti esim. rutiininomaisesti käo:n penkissä istujasta ;)

Paljonkos tuli sakkoa ja tuliko muuta rangaistusta? Jos kertoisit sen tässä, niin Halla-aho saisi yksityiskohdat kerralla kuntoon ? Onko aikaisempia vastaavia tuomioita?
  
  18. joulukuuta 2008 20:13:17

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkola kirjoitti:

Minulla ei ole mitään syytä epäillä Höglundin kommenttia, varsinkaan enää tänä päivänä, kun olen seurannut Höglundiin liittyvää keskustelua Halla-ahon omassa blogissa. Sen pohjalta voin jo itsekin todeta, että Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia.

Vai että paras henkilö kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia. Tottahan tuo - Panu Höglund on oikea lokakampanjoinnin huippuasiantuntija:

http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/juttu.php

Kevennys: En meinannut muistaa sivuston osoitetta, mutta Googlaus sanoilla "käsisuihku on hygieenisempi" auttoi :D.
  
  18. joulukuuta 2008 20:13:24

Nimi : Sanna Ukkola
  
Viesti : ”Mennään siis yksityiskohtaiseksi: Millaisia kanteluita olen tehnyt itseeni kohdistuvasta kritiikistä. Koska olen "herkkä" tekemään niitä, voit varmasti antaa useita esimerkkejä. Yksikin kyllä riittää.”

Itsekin yksilöit näitä jo tämänpäiväisessä blogissasi. Olet kannellut Julkisen Sanan Neuvostoon loukkaannuttuasi siitä, että HS kutsui sinua maahanmuuttajavastaiseksi eikä suostunut oikaisuusi. Omasta mielestäsi kun olet maahanmuuttovastainen, et maahanmuuttajavastainen. Olet kannellut A-Talk-ohjelmasta (johon et itse suostunut paikalle), kun sinua siteerattiin siellä mielestäsi väärin. Olet kertonut ryhtyväsi toimiin mm. Jyrki Kasvia vastaan, en tiedä, oletko jo ryhtynyt toimiin. Olet kertonut ryhtyväsi toimiin Vihreitä Naisia vastaan, kun ViNa teki sinusta tutkintapyynnön mielestäsi perusteettomasti. Siihen nähden, että olet ollut julkisuudessa vasta hyvin lyhyen aikaa, mielestäni voi sanoa, että olet ”herkkä”.

”Sen jälkeen voit kertoa, missä ja miten olen pyytänyt lähettämään roskapostia IS:n toimitukseen.”

Käsittelet itse tätä tämänpäiväisessä blogissasi ja siteeraat kohtaa, johon viittaan. Kirjoitat siinä: Mars Ilta-Sanomien kommenttilaatikolle. Spam and destroy. Olet kertonut, että kyseessä oli vitsi. Mutta mistä satunnainen lukija voi tietää, millä mielellä kommentin olet lähettänyt? Otetaan esimerkiksi ihminen, joka uhkaa netissä pommi-iskulla (pahoittelen, ehkä vähän järeä esimerkki). Kun poliisit tulevat oven taakse, huumoriin vetoaminen ei kamalasti auta.

”Sen jälkeen voit kertoa, missä kohdassa blogiani tehtaillaan häirikköpuheluita. (Blogi on siis verkkopäiväkirja. Keskustelupalstat eivät ole blogeja.)”

Häirikköpuheluita tehtailtiin monen viestin ajan blogisi vieraskirjassa. Jutustani kävi aivan selväksi, että häirikköpuheluita tehtailivat muut ihmiset kuin sinä. Minä uskon saaneenikin yhden tällaisen puhelun seuraavana päivänä (varma en asiasta kuitenkaan ole, sillä lopetin puhelun lyhyeen).

”Mitä mieltä olet siitä iirin kielen asiantuntijan näkemyksestä, että "raiskaajan siitin on oikeuden miekka"?”

Kommentoin jo Höglundia edellä.

”En ole saanut sinulta mitään vastinetta. On naurettavaa kerjätä sääliä lähettämättömillä vastineilla ja olemattomilla uhkausposteilla.”

Kirjoituksiasi nyt jonkin verran lukeneena en usko väitettäsi, mutta ok, lähetin sen sinulle hetki sitten uudestaan. Mars roskapostifiltteriin!

En ole kymmenvuotisen urani aikana tavannut koskaan poliitikkoa, jonka medianhallintaan kuuluu yksittäisten toimittajien lokaaminen henkilökohtaisella tasolla. Ja valtuustokausi ei ole vielä edes alkanut.

Sinusta kirjoitetaan ihan samalla tavalla kuin muistakin poliitikoista. Jos Astrid Thors kirjoittaisi, että ammunpa nyt homoa päähän, luuletko tosiaan, että media olisi aiheesta ihan hiljaa?
  
  18. joulukuuta 2008 20:13:41

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En ole kymmenvuotisen urani aikana tavannut koskaan poliitikkoa, jonka medianhallintaan kuuluu yksittäisten toimittajien lokaaminen henkilökohtaisella tasolla. Ja valtuustokausi ei ole vielä edes alkanut."

Sori nyt Sanna, mutta pisti naurattamaan.
  
  18. joulukuuta 2008 20:18:09

Nimi : Riku
  
Viesti : Mitäs Sanna on mieltä Osmo Soininvaaran huumori"koepalloista", vai mitä ne nyt oli? En ole Sannan nähnyt tekevän mustamaalausjuttua Osmosta.
  
  18. joulukuuta 2008 20:19:57

Nimi : jellona
  
Viesti : Vielä... Kertoo jotain Halla-ahon plogin suosiosta ja ehkäpä myös vaikutusvallastakin jos valtamedian sopulit tulevat häiriköimään ja puimaan kokemaansa vääryyttä yksityisen kansalaisen plogisivuille.

Jos käytössä on valtamedia ja rajattomasti jutun aiheita niin mitä helvettiä ne täällä roikkuu?

Eikö se riitä niille paparazeille että ne saavat kirjoittaa mitä hyvänsä ja mustamaalata mielensä mukaan ketä huvittaa?

Paparazzit pyörivät Eiran kulmilla ja lehtineekerit painavat iltapäiväksi pikku artikkeleita tyyliin, "Jussi kiusaa", "Jussilla on ase"... Ja samat sopulit käyvät vielä täällä itkemässä.

Kyllä veikkaan että seuraavaksi lakiesitykseksi nousee kansalaisten sananvapauden rajoittaminen.

Sosiaalidemokratiassa sananvapaus kuuluu lehdistölle, ei muille.
  
  18. joulukuuta 2008 20:22:26

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En ole Sannan kanssa samaa mieltä juuri mistään, mutta nostan hattua sille, että uskalsit tulla tänne puolustamaan mielipiteitäsi.
  
  18. joulukuuta 2008 20:22:27

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Joku Sanna Ukkolan nimellä kirjoittava Uuden Suomen blogeissa väitti ..."

Tiedän että "1984"-blogientryn kommenteissa olevat Sanna Ukkola-nimellä kirjoitetut (tähän asti) ovat Sanna Ukkolan sinne itse kirjoittamia.

Tästä on turha spekuloida.
  
  18. joulukuuta 2008 20:24:10

Nimi : Razze
  
Viesti :
"...empiiriseen aineistoon [...] sekä henkilökohtaisiin ja tutkijan lasten kokemuksiin, muistoihin ja kehon tietoon. Tutkimustehtävänä on performatiivista ja kokeilevaa kirjoittamista todentamalla löytää uusia näkökulmia diasporisiin ilmiöihin ja valottaa ”rodun”, etnisyyden, sukupuolen ja luokan paikantumisia ja siirtymiä."

On sitten kerrassaan niiiin korkeissa sfääreissä leijailevaa tekstiä, ettei sitä tavallinen Perussuomalainen kykene koskaan ymmärtämään.
Mutta kyllä tuota hengentuotosta siteeraamalla työpaikan kahvipöydässä saa aikaan mojovat röhönaurut!
Joten propsit Oikarinen-Jabaille (ja muille kaltaisilleen nimihirviöille), kyllä heillä on selvä viihdearvo monikulttuurikriittisessä keskustelussa!
  
  18. joulukuuta 2008 20:26:20

Nimi : Sanna Ukkola
  
Viesti : Valtamedia (tai roskamedia, as you like it) lopettaa nyt täällä roikkumisen, töitäkin pitäisi tehdä. Rikulle kuitenkin haluaisin lyhyesti vielä kommentoida seuraavaan kysymykseen:

Nimi : Riku

Viesti : Mitäs Sanna on mieltä Osmo Soininvaaran huumori"koepalloista", vai mitä ne nyt oli? En ole Sannan nähnyt tekevän mustamaalausjuttua Osmosta.

Uskoisin olevani ainoa toimittaja Suomessa, joka on tuonut esille myös Jussi Halla-ahon kannan Soininvaaran kommenteista Tehy-työtaistelun aikaan. Kirjoitin jutussani, että Soininvaara on käyttänyt lähes identtistä lauserakennetta kuin Halla-aho tekstissä, josta Vihreät Naiset teki tutkintapyynnön. Jos todella haluaisin käsitellä Halla-ahoa puolueellisesti, olisinko kirjoittanut Soininvaarasta? Jos todella kyseessä olisi poliittinen ajojahti, miksi ihmeessä antaisin Halla-aholle näin paljon palstatilaa (ja samalla uusia äänestäjiä)? Eikö silloin kannattaisi yrittää vaieta poliitikko kuoliaaksi?
  
  18. joulukuuta 2008 20:28:52

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Kommentoin jo Höglundia edellä."

Ai... niin siis miten? Siten, että et tutkinut, ketä käytät "asiantuntijana" vai siten, että et välittänyt, vaikka kyseinen henkilö tehtailee tekstejä, jotka ovat - no lue vaikka viimeistään nyt - millaisia ovat.
  
  18. joulukuuta 2008 20:29:07

Nimi : gloaming
  
Viesti : Sanna Ukkola kirjoitti: Itsekin yksilöit näitä jo tämänpäiväisessä blogissasi. Olet kannellut Julkisen Sanan Neuvostoon loukkaannuttuasi siitä, että HS kutsui sinua maahanmuuttajavastaiseksi eikä suostunut oikaisuusi. Omasta mielestäsi kun olet maahanmuuttovastainen, et maahanmuuttajavastainen. Olet kannellut A-Talk-ohjelmasta (johon et itse suostunut paikalle), kun sinua siteerattiin siellä mielestäsi väärin. Olet kertonut ryhtyväsi toimiin mm. Jyrki Kasvia vastaan, en tiedä, oletko jo ryhtynyt toimiin. Olet kertonut ryhtyväsi toimiin Vihreitä Naisia vastaan, kun ViNa teki sinusta tutkintapyynnön mielestäsi perusteettomasti. Siihen nähden, että olet ollut julkisuudessa vasta hyvin lyhyen aikaa, mielestäni voi sanoa, että olet ”herkkä”.

Kuten Jussi Halla-aho on jo aiemmin ilmaissutkin, ongelma vaikuttaa olevan, että sinä et ymmärrä kritiikin ja totuuden vääristelyyn perustuvan mustamaalaamisen eroa.

Näin ollen ei ole ihme, että keskusteluun ei ole aineksia.

(Toisaalta voidaan mielestäni perustellusti kysyä, miksi maahanmuutosta ylipäätään edes pitäisi yrittää keskustella juorulehtien toimittajien kanssa. Heillä tuskin on aihepiiriin mitään annettavaa, hehän ovat tottuneet lähinnä tekemään henkilöitä, ei asioita käsittelevää "journalismia".)
  
  18. joulukuuta 2008 20:30:33

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna kiltti,

Jos se tosiaan olet sinä, etkä joku trolli, niin eikö olisi kaikkien etu, että menet poliisin puheille noista häirintäsoitoista. Ne on kuule vakava juttu, varsinkin, jos ne ovat uhkaavia. Kyllä teletiedoilla poliisi voi hyvin tarkasti selvittää, kuka on kyseessä.

Mutta muuten taas kiitos nauruista. Kiukkusi on oikein söpöä koomisella tavalla. Mutta valitettavasti se ei oikein ole ammatillisesti uskottavaa.

Jussi, tunnustan ehdottoman suvereenisuutesi blogissasi, enkä tässä ala vaatimaan mitään. Haluan kuitenkin tuoda julki vaatimattoman mielipiteeni, että voisit julkaista Sannan "vastineen", JOS hän sellaisen oikesti lähettää.

Mikään moraalinen tai tekninen velvollisuus sinulla ei siihen ole, mutta minusta se olisi erittäin (yksipuolisen)reilu ja sovinnonhakuinen teko.
  
  18. joulukuuta 2008 20:30:42

Nimi : Sanna häipyy (aplodeja.....)
  
Viesti : Mitä teen: Totean marttyyriksi

Sanna ehkä on parempi, ettet edes yritä jatkaa, kun uskottavuudelle ei ole perusteita.
  
  18. joulukuuta 2008 20:31:55

Nimi : Netsi #554
  
Viesti : Luulisi, että valtakunnallisen lehden (vaikkakin roskasellaisen) toimittajilla olisi jonkinlaista sisälukutaitoa. Mutta kun ei.

Kovaa on vänkäys. Luuletteko todellakin, että joku muuttaisi itkunne perusteella käsitystään HA-uuutisointinne tarkoitusperistä?

Sitä saa mitä tilaa. Tyhmästä päästä ja niin edelleen.
  
  18. joulukuuta 2008 20:32:12

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Semmoinen juttu muuten kaikki, että Höglundia lähteenähän ei kompromettoi mikään yleispaska mitä se on kirjoittanut vaan se, että se on itse moneen kertaan julistanut Jussin vihamiehekseen. Raiskaajan siittimet ynnä muut eivät sinänsä pistä epäilyksen alle sitä, mitä sillä on Jussista sanottavaa, mutta se, että se vihaa Jussia julkisesti ja avoimesti, tekee sen.
  
  18. joulukuuta 2008 20:32:17

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oikeastaan ennen tätä jupakkaa en ollut kiinnostunut politiikasta nimeksikään. Media ja vihervasemmisto teki minusta vimmatun vastarintataistelijan. "

Joo olen huomannut samaa vaikutusta itseenikin, vaikka yritän sitä jopa tietoisesti välttää ja käyttäytyä mahdollisimman järkevästi...

Huomautinkin tästä eräällä toisella palstalla että jatkuva suomalaisten haukkuminen ja aivan järjetön kenen tahansa ulkomaalaisen ihainnointi, vaikka kyseessä olisi jopa moninkertainen väkivaltarikollinen tai raiskaaja, saa kyllä monissa ihmisissä aikaan täysin päinvastaisen reaktion kuin suvaitsevaisuuden lisääntymisen. Silti tällaista tuubaa tulee lehtiin koko ajan, saa jopa ihmettelemään ovatko kirjoittajat näin tyhmiä vai onko tällainen jopa tarkoituksena (rahaa kilahtaa kassaan kun voidaan sitten myöhemmin uutisoida äärioikeistosta)...

Thorsin alkuperäinen lakiehdotus ja sen kannattajat osoittivat tämän mitä perversseimmällä tavalla; suomalaisille väkivalta- ja seksuaalirikollisille suurinpiirtein toivotaan kastraatiota tai narua kaulaan, samalla sanotaan että muutkin suomalaiset ovat rumia, tyhmiä, rasisteja ja haisevat pahalle ja Suomi on ruma maa jossa sataa räntää päivästä toiseen.

Samalla afrikkalaiset vastaavat toivotetaan tervetulleiksi perheineen vaikka kotimaassakin kaivattaisiin oikeuden eteen, tai toisaalta sanottaisiin ettei näitä missään nimessä huolita takaisin...

Ja Afrikassa tietysti on tosi ihanaa ja aurinko paistaa. Jostain syystä siellä kuitenkin tapetaan helvetisti ihmisiä koko ajan, mutta afrikkalaiset eivät itse liity tähän millään tavalla, varsinkaan ne jotka tulevat tänne Suomeen tekemään kovasti töitä ja värittämään katukuvaa.
  
  18. joulukuuta 2008 20:32:38

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heippa, Sanna.

Itsekin yksilöit näitä jo tämänpäiväisessä blogissasi. Olet kannellut Julkisen Sanan Neuvostoon loukkaannuttuasi siitä, että HS kutsui sinua maahanmuuttajavastaiseksi eikä suostunut oikaisuusi.

Ei, Sanna pieni. Kantelu ei koskenut Hesarin artikkelia vaan sitä, että Hesari ei julkaissut vastinetta eikä perustellut tätä. Vastineen julkaisematta jättäminen ja tämän perustelemattomuus eivät käsittääkseni ole "kritiikkiä".

Omasta mielestäsi kun olet maahanmuuttovastainen, et maahanmuuttajavastainen.

Missä olen sanonut olevani maahanmuuttovastainen?

Ja miten tämä liittyy kanteluun, jonka kohteena on kieltäytyminen vastineen julkaisusta?

Olet kannellut A-Talk-ohjelmasta (johon et itse suostunut paikalle), kun sinua siteerattiin siellä mielestäsi väärin.

Onko siteeraaminen kritiikkiä?

Olet kertonut ryhtyväsi toimiin mm. Jyrki Kasvia vastaan, en tiedä, oletko jo ryhtynyt toimiin.

Tämä tapahtui vasta artikkelisi kirjoittamisen jälkeen, joten et voinut viitata siihen.

Olet kertonut ryhtyväsi toimiin Vihreitä Naisia vastaan, kun ViNa teki sinusta tutkintapyynnön mielestäsi perusteettomasti.

Harkitsin asiaa.

Siihen nähden, että olet ollut julkisuudessa vasta hyvin lyhyen aikaa, mielestäni voi sanoa, että olet ”herkkä”.

Niinkö? Kaikki perustelusi "herkkyydelleni" menivät edellä pönttöön.

Käsittelet itse tätä tämänpäiväisessä blogissasi ja siteeraat kohtaa, johon viittaan. Kirjoitat siinä: Mars Ilta-Sanomien kommenttilaatikolle. Spam and destroy.

Ensinnäkin siteeraat virheellisesti, alkuperäistekstissä luki "Spam and destroy!1!"

Toiseksi jokainen normaali ihminen ymmärtää tuon läpäksi, semminkin, kun "Spam and destroy" oli käännös aiempaan "Spämmää ja tuhoa"-läppään.

Kolmanneksi, siinä ei mainita mitään IS:n toimitusta vaan kommenttiloota. Kommenttiloodalla tyypillisesti tarkoitetaan uutis- tai blogitekstin kommenttiosiota. Sinä annoit valheellisesti ymmärtää, että olisin pyytänyt lähettämään sähköpostia.

Olet kertonut, että kyseessä oli vitsi. Mutta mistä satunnainen lukija voi tietää, millä mielellä kommentin olet lähettänyt?

Ihan vilpittömästikö et ymmärrä sitä kontekstista? Arvelitko, että se oli kielitaidottomien hämäämiseksi englannin kielellä?

Otetaan esimerkiksi ihminen, joka uhkaa netissä pommi-iskulla (pahoittelen, ehkä vähän järeä esimerkki). Kun poliisit tulevat oven taakse, huumoriin vetoaminen ei kamalasti auta.

Harvinaisen tyhmä kommentti, jopa sinulta.

Häirikköpuheluita tehtailtiin monen viestin ajan blogisi vieraskirjassa.

Artikkelin otsikossa väität, että niitä tehtaillaan blogissa. Juttu kiistatta herätti sellaisen vaikutelman, että blogissani tehtaillaan häirikköpuheluita mikä ei pidä paikkaansa edes teknisesti.

Kommentoin jo Höglundia edellä.

Toki, mutta minä pyysinkin kommenttia siihen, että "raiskaajan siitin on oikeuden miekka".

En ole kymmenvuotisen urani aikana tavannut koskaan poliitikkoa, jonka medianhallintaan kuuluu yksittäisten toimittajien lokaaminen henkilökohtaisella tasolla. Ja valtuustokausi ei ole vielä edes alkanut.

Sitä saa, mitä tilaa, Sanna pieni.

Sinusta kirjoitetaan ihan samalla tavalla kuin muistakin poliitikoista. Jos Astrid Thors kirjoittaisi, että ammunpa nyt homoa päähän, luuletko tosiaan, että media olisi aiheesta ihan hiljaa?

Missä olen kirjoittanut, että "ammunpa nyt homoa päähän"? Sanomisteni jatkuva vääristely herättää väkisinkin sen vaikutelman, etteivät ne omastakaan mielestäsi ole riittävän kauheita "oikean" vaikutelman luomiseksi.

Kerropa lopuksi: Ovatko minua käsitelleet artikkelisi mielestäsi edustaneet hyvää journalismia? Onko niissä pyritty tasapuolisesti ja objektiivisesti tuomaan esiin ns. olennainen? Onko johtotähtenäsi ollut se, että "kansalla on oikeus tietää"?
  
  18. joulukuuta 2008 20:32:40


guestbook © freebok.net