14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108901-108925

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Minulla ei ole mitään syytä epäillä Höglundin kommenttia, varsinkaan enää tänä päivänä, kun olen seurannut Höglundiin liittyvää keskustelua Halla-ahon omassa blogissa. Sen pohjalta voin jo itsekin todeta, että Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia. "


Tässä Höglundin oletettua tuotantoa:
http://nalkakorpi.wordpress.com/2008/12/17/jussi-lahtee-avarrettavaksi/


Jep. Ainakin tuon kirjoittaja on hyvin perehtynyt moneen asiaan :)
  
  18. joulukuuta 2008 18:43:38

Nimi : Pete
  
Viesti : Sanna, älä jauha paskaa.

Rami Mäkinen on tuomittu kunnianloukkauksesta.

Halla-aho siteerasi sinua täysin oikein. Juttusi on edelleen netissä, josta sen jokainen löytää.

Väität Halla-ahon "kampanjoivan" sinua vastaan. Väite on kaikessa koomisuudessaan naurettava. Sinä olet toimittaja Suomen yhdessä näkyvimmässä lehdessä ja valtasi Halla-ahoon näkyvyydessä on lähes rajaton. Olet mustamaalannut tarkoitushakuisesti Halla-ahoa koko vaalien jälkeisen ajan. Ja nyt SINÄ itket jostain "kampanjasta", kun yksityinen henkilö osoittaa journalistisen etiikkasi, siis sen täydellisen puutteen, omassa BLOGISSAAN.

Huomaatko mitään eroa näillä kahdella eri foorumilla?


Se, että käytit Panu Höglundia "asiantuntijana" jutussasi kertoo sinusta kaiken.
  
  18. joulukuuta 2008 18:44:20

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanna Ukkola: Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia.

Tämä pitää kyllä paikkansa. Koko Suomesta tuskin löytyy yhtä edustavaa esimerkkiä järjestelmällisestä lokakampanjoinnista kuin nämä blogit, jotka ovat Panu Höglundin käsialaa ja joihin Sanna Ukkolankin kannattaisi tutustua.
  
  18. joulukuuta 2008 18:45:30

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi, itkusilmäinen hippityttökin on saapunut rahvaan seuraan.
  
  18. joulukuuta 2008 18:48:27

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Esim. Sanna Ukkola kirjoitti lokakuisessa jutussaan, että teen ”herkästi kanteluita ja tutkintapyyntöjä” itseeni kohdistuvasta kritiikistä.”

Siteeraat minua väärin. En kirjoittanut jutussani mitään tutkintapyynnöistä.


No jos laittaisit tänne vaikka linkin siihen juttuun, niin voitaisiin sitten katsoa mitä sinä olet oikeasti kirjoittanut.
  
  18. joulukuuta 2008 18:49:18

Nimi : Tinden
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Lainatakseni täällä sanottua: "Nämä olivat hauskimmat vaalit ikinä."
Homma jatkuu.

Kiitos medianurkasta.

Seuraavissa vaaleissa äänestän taas perussuomalaisia.

Jussia äänestäisin tietenkin, jos vain sielläpäin asuisin.

  
  18. joulukuuta 2008 18:49:47

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ihan selvyyden vuoksi kysyn Teiltä, Sanna ja Rami: kirjoitatteko tänne vieraskirjaan yksityishenkilöinä vaiko Sanomien suostumuksella / kehotuksesta?

Jos jälkimmäinen, tarkistetaanko / hyväksytetäänkö nämä tekstinne siellä jollakulla ennen tänne lähettämistä?

Tämä tieto auttaisi arvioimaan kirjoituksianne ja näkökantojanne paremmin. Kiitän vastauksistanne etukäteen.
  
  18. joulukuuta 2008 18:51:02

Nimi : JamiK
  
Viesti : Etteivät vain Halla-ahon lapset joutuisi kiusatuiksi päivähoidossa kun muut lapset kuulevat että isä on mielisairas rasisti.

*wink* *wink*

ps. Lopettaisitteko Halla-ahon kutsumisen älykkääksi. Aidossa dialogissa tämä kretiinin hidasälyisyys pääsee oikeuksiinsa eikä tyyppi pysty mihinkään järkevään argumentointiin.

pps.
Pian Jussi sinäkin olet rikoksesta tuomittu rikollinen. Pata kattilaa soimaa.
  
  18. joulukuuta 2008 18:51:47

Nimi : Pete
  
Viesti : JamiK kirjoitti:

"Etteivät vain Halla-ahon lapset joutuisi kiusatuiksi päivähoidossa kun muut lapset kuulevat että isä on mielisairas rasisti.

*wink* *wink*"


Ja näin suvaitsevaiston edustaja näytti taas mistä kana pissii. Vihervasemmisto on varmasti ylpeitä sinusta. PerSut kiittää.
  
  18. joulukuuta 2008 18:54:24

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Etteivät vain Halla-ahon lapset joutuisi kiusatuiksi päivähoidossa kun muut lapset kuulevat että isä on mielisairas rasisti.

*wink* *wink*

ps. Lopettaisitteko Halla-ahon kutsumisen älykkääksi. Aidossa dialogissa tämä kretiinin hidasälyisyys pääsee oikeuksiinsa eikä tyyppi pysty mihinkään järkevään argumentointiin.


Oliko tämä sinun verbaalioksennuksesi sitten mielestäsi esimerkki järkevästä argumentoinnista?
  
  18. joulukuuta 2008 18:55:17

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami: No jos laittaisit tänne vaikka linkin siihen juttuun, niin voitaisiin sitten katsoa mitä sinä olet oikeasti kirjoittanut.

Ko. jutussa sanotaan vain, että Halla-aho tekee "kanteluita [...] häneen kohdistuvasta kritiikistä herkästi, vaikka omissa kirjoituksissaan hän peräänkuuluttaa sananvapautta". Tutkintapyyntöjä ei siis mainita. Tässä linkki.
  
  18. joulukuuta 2008 18:55:45

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Tää setti on outoa. Tää setti on siis niin outoa.

Mutta kieltämättä Höglund *on* paras henkilö Suomessa kertomaan järjestelmällisestä lokakampanjoinnista. Se on kyllä myönnettävä.
  
  18. joulukuuta 2008 18:56:50

Nimi : Jouluna 2009
  
Viesti : Halla-aholla on jo uusi, AVARRETTU persereikä. Aidsikin on kehittynyt jo itämisvaiheeseen.
  
  18. joulukuuta 2008 18:57:06

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jeps, kiitän linkistä.
  
  18. joulukuuta 2008 18:57:07

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Opuksen valvova silmä:

"Ja yli 4000 päiväkävijän blogiin ei voi kysyä apua keneltäkään muulta IT-Suomessa? :)"
Tietysti voi. Mutta en toki tiedä, missä muodossa Jussi haluaa keskustelua käytävän... (kts. alla)

"Sellainen on jo olemassa: http://hommaforum.org/index.php?board=15.0 eli joitakin Scriptan kirjoituksia löytyy sieltä "järjestysnumero+otsikko" formaatilla otsikoituna.

Mutta Scriptasta voisi olla vähintään linkki tyyliin blogimerkintä -> vastaava Homman keskustelu. Muuten satunnainen lukija tuskin osaa hakeutua asiasta käytävää keskusteluun Hommassa."
Hyvä juttu sitten, jos tuo pyytämäsi kanava onkin jo olemassa. En ole Hommafoorumiin tarpeeksi hyvin vielä itse tutustunut. Toki Jussi voisi tuon linkityksen tehdä, se olisi itse asiassa varsin toimiva ratkaisu.

"Onko tämä vieraskirja tarkoituksella jätetty näin antiikkiseksi..."
No tämähän onkin juuri se vieraskirja, ei keskustelufoorumi... veikkaisin, että suosion kasvu on yllättänyt Jussinkin (varmaan lähinnä iloisesti, mutta myös ehkä vähän ahdistavastikin :).

"Oliko sinulla jotain esimerkkejä?

Ainakin Uudessa Suomessa, Ilta-Sanomamissa ja Hesarissa on keskusteluosiot olemassa ja US:ssa on suoraan heti kunkin jutun kommentointi ilman kommervenkkejä. "
No, tiedän faktana sen, että Hesari ja Ilta-Sanomat sensuroivat kommentteja varsin omavaltaisesti. Aluksi ihan selkeästi estivät Halla-ahoa tukevien kommenttien näkymisen, vaikka vastaavanlaisia argumentteja pääsi läpi toiseen suuntaan. Tämän siis tiedän ihan omista - ja usko pois, asiallisista - kommenteistani. Täällä sensurointia ei ole, mikä tietysti näkyy sitten noiden trollinpoikasten näyttöoksennuksina. Uutta Suomea en ole niin paljon käyttänyt, että tietäisin sen kommentoinnista. Automaattista kommentointimahdollisuutta ei ainakaan Ilta-Sanomissa ole, ellei ketjua ole jo avattu. Hesarissa voi suhteellisen kätevästi _yrittää_ avata uuden ketjun. Toivottavasti selvensi...
  
  18. joulukuuta 2008 18:57:55

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia. "

Tämä aiheutti melkoista repeilyä kun ajattelee millaista tavaraa Höglund on itse levitellyt... No varmasti vaikkapa Torquemada olisi hyvä asiantuntija inkvisitioon liittyvissä asioissa.
  
  18. joulukuuta 2008 18:58:33

Nimi : ämpee
  
Viesti : Mitä teen: Haistelen palanee käryä

"Opuksen valvova silmä
Ainakin Uudessa Suomessa, Ilta-Sanomamissa ja Hesarissa on keskusteluosiot olemassa ja US:ssa on suoraan heti kunkin jutun kommentointi ilman kommervenkkejä."

Pohdiskelen kuka voisi esittää noin lapsellisen väitteen, joka tavallisen tallaajan toimesta tuomittaisiin välittömästi trollaamiseksi.

Toi...toi...ei tuu nyt mieleen.

Muuten, olen sitä mieltä, että nyt näyttää siltä, että Mestarin muutenkin kallista aikaa koitetaan tuhlata jonkinlaisella kommenttikampanjalla.

Ovatko penaalit ryhtyneet kilvan trollaamaan ?
  
  18. joulukuuta 2008 19:00:44

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tää setti on outoa. Tää setti on siis niin outoa.

Mutta kieltämättä Höglund *on* paras henkilö Suomessa kertomaan järjestelmällisestä lokakampanjoinnista. Se on kyllä myönnettävä.


Jep.

Suomalaisen iltapäivälehdistön on enää vaikea alittaa tätä. Itse toivoisin, että se leviäisi enemmän rehtiin Weekly World News tyyliin, kuin The Sun tyyliseen paskaan.

Jälkimmäinen on kyllä todennäköisempää. Valitettavasti.
  
  18. joulukuuta 2008 19:02:17

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : IDA,

kaikkein oudointa tässä on, että mulle on tullut oikeasti sellainen fiilis, että nää iltsukkaiset ovat ihan oikean vilpittömästi loukkaantuneet ja kokevat tulleensa väärin kohdelluiksi. Mä en oikeastaan haista en riveiltä enkä rivien väleistä vilppiä, vaan epäilemättä niiden maailmassa paha Hallis vainoaa niitä syyttä suotta, vaikka ne vain tekevät työtään.

Jos näin on, se herättää hirmuisesti kysymyksiä.
  
  18. joulukuuta 2008 19:07:33

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Okei, okei. Tunnustan. Minä olen lähettänyt Sanna Ukkolalle sähköpostia. Mutta vannon käsi (valinnainen pyhä kirja tai lakikokoelma) päällä että en takuulla huoritellut, uhannut raiskauksella tai mitään vastaavaa. Lähetin asiallista palautetta ja sitten vielä kommentoin toimittajan vastausta siihen toimittajalle. Eli siis 2 viestiä. Voi toki olla että nämä hukkuivat sitten massaan ja sulautuivat osaksi "halla-aholaisten" törkykampanjaa.

Ikävä kyllä pidän mahdollisena että jotkut kämy/oikeistoskenestä ovat tällaista tehneet. Heille terkkuja: Haistakaa perverssit kusipäät paska, sotkitte juuri oman ruokakaukalonne.
  
  18. joulukuuta 2008 19:12:37

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : kaikkein oudointa tässä on, että mulle on tullut oikeasti sellainen fiilis, että nää iltsukkaiset ovat ihan oikean vilpittömästi loukkaantuneet ja kokevat tulleensa väärin kohdelluiksi. Mä en oikeastaan haista en riveiltä enkä rivien väleistä vilppiä, vaan epäilemättä niiden maailmassa paha Hallis vainoaa niitä syyttä suotta, vaikka ne vain tekevät työtään.

Jos näin on, se herättää hirmuisesti kysymyksiä.


Tuolta tosiaan vaikuttaa. Silti väittäisin, että taustalla on myös huono toimittajatyö. Ehkä tosiaan kyllä tahaton.

Kysymyksiä tuo tosiaan herättää kauheasti. Vastauksilla en rupea spekuloimaan vaikka niitä olisi aika helppo arvailla ;)
  
  18. joulukuuta 2008 19:13:24

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos näin on, se herättää hirmuisesti kysymyksiä."

Mun mielestäni on todennäköistä, että Sanna on oikeasti joutunut jonkin häirintä- ja uhkailukampanjan kohteeksi, ja mahdollisesti kokee että se on ainakin osittain Jussin syytä.

Meillä on nyt tilanne, jossa maahanmuuttopolitiikka on hyvin arkaluonteinen asia. Pääministeritasolla ollaan esitetty toivomuksia ettei siihen kansalaiskeskustelussa puututtaisi. Nyt kun jotkut (hullun)rohkeat ottavat asiaan eri tahoilla kantaa, niin onko se nyt sitten ihme että joku sekopääporukka alkaa häiritsemään yhtä sun toista keskustelijaa.

Piileeköhän tässä taustalla nyt jonkinlainen opetus sananvapauden ja avoimen tiedonkulun tärkeydestä?
  
  18. joulukuuta 2008 19:13:49

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kas, Sannakin on paikalla. Ok, Mäkinen ei ole törkeä rikollinen vaan pelkkä rikollinen. Sinäkään et puhunut tutkintapyynnöistä vaan pelkistä kanteluista.

Mennään siis yksityiskohtaiseksi: Millaisia kanteluita olen tehnyt itseeni kohdistuvasta kritiikistä. Koska olen "herkkä" tekemään niitä, voit varmasti antaa useita esimerkkejä. Yksikin kyllä riittää.

Sen jälkeen voit kertoa, missä ja miten olen pyytänyt lähettämään roskapostia IS:n toimitukseen.

Sen jälkeen voit kertoa, missä kohdassa blogiani tehtaillaan häirikköpuheluita. (Blogi on siis verkkopäiväkirja. Keskustelupalstat eivät ole blogeja.)

Mitä mieltä olet siitä iirin kielen asiantuntijan näkemyksestä, että "raiskaajan siitin on oikeuden miekka"?

En ole saanut sinulta mitään vastinetta. On naurettavaa kerjätä sääliä lähettämättömillä vastineilla ja olemattomilla uhkausposteilla.

Ei silti, että minä mitään vastinetta julkaisisin. Tämä ei ole tiedotusväline. Sinä voit meuhkata siellä Ilta-Sanomissa.
  
  18. joulukuuta 2008 19:14:52

Nimi : Razze
  
Viesti : Veikkaan, että Oikarinen-Jabailla on rutkasti "kehon tietoa" mustista miehistä. Eikä hänen halunsa mustien miesten kehoa kohtaan taida olla pelkästään alitajuista ;)
Nimi kyllä useinkin - ja niin tässäkin tapauksessa - paljastaa jo näiden naikkosten agendan.
Ihmetyttää vain, miten helvetissä nämä "oma lehmä ojassa"-tyypit pääsevät vuodattamaan omia sävytteisiä maailmankuviaan tämän maan merkittävimpinä pidettyihin medioihin?
  
  18. joulukuuta 2008 19:16:50

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Aivan satasen helvetin varmaan taustalla on huono toimittajantyö. Siitä ei ole epäilystä.

Mutta miksi ammattitoimittajat eivät tunnista huonoa työtä huonoksi työksi? Miksi he kokevat silmittömäksi sääntörikkomukseksi, että joku ei otakaan kiltisti kuraa naamalle?
  
  18. joulukuuta 2008 19:19:12


guestbook © freebok.net