14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108876-108900

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä vastine medianurkassa. On erittäin valaisevaa nähdä asioiden kummatkin puolet - toimittajien tapa muovata todellisuutta, ja Jussin tapa analysoida ja tuottaa oma vastineensa.

Jussille sanon, että olet varmaan saanut paskaa niskaasi tavalla, jota en voi kuvitella. Silti rohkenen sanoa toivovani, ettet menisi enää pitemmälle toimittajien ja juttujen aiheuttamaan, varmasti osittain tahallisesti masinoituun tunnekiihotusansaan (lisää vastineita -> lisää juttuja -> pyörä pyörii, mutta asian vierestä).

Olisi hyödyllistä lukea taas pohdittuja juttuja itse aiheesta, eli monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta. Se on kuitenkin koko homman ydin.

Rauhallista joulunaikaa toivottaen

Embo
  
  18. joulukuuta 2008 17:06:29

Nimi : Optimi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jussi, mielestäni osoittaisit pelisilmää, moraalista johtajuutta sekä luonteen lujuutta summuuta hienoa jos esittäisit sellaisen vaatimuksen, jotta sinun nimissäsi tai tekstiesi innoittamana ei sitten lähetetä uhkauksia tai törkyviestejä kenellekään. Sikäli kun tässä olen ketään neuvomaan."

Kyllä normaalit ihmiset osaa käyttäytyä ilman, että Jussin siitä tarvitsee huomautella. Entä jos sinä antaisit lausunnon viherpiipertäjille yms. stallareille, että anarkismi nyt vaan ei kuulu demokratiaan, joten olkaapa ihmisiksi.
  
  18. joulukuuta 2008 17:09:05

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Sami: "Jussi, mielestäni osoittaisit pelisilmää, moraalista johtajuutta sekä luonteen lujuutta summuuta hienoa jos esittäisit sellaisen vaatimuksen, jotta sinun nimissäsi tai tekstiesi innoittamana ei sitten lähetetä uhkauksia tai törkyviestejä kenellekään. Sikäli kun tässä olen ketään neuvomaan."

Totta, tämä olisi hienoa, vaikka tietysti täysin tarpeetonta, koska Jussi ei ole ikinä kehoittanut ketään mihinkään asiattomuuteen (ellei tietysti Jussin äänestämistä pidetä asiattomana, jolloin guilty as charged).
  
  18. joulukuuta 2008 17:09:28

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Entä jos sinä antaisit lausunnon viherpiipertäjille yms. stallareille, että anarkismi nyt vaan ei kuulu demokratiaan, joten olkaapa ihmisiksi."

Koska en itse ole viherpiipertäjä enkä stallari. Vielä vähemmän minä heitä haluan yrittää neuvoa.
  
  18. joulukuuta 2008 17:13:57

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Jussi, mielestäni osoittaisit pelisilmää, moraalista johtajuutta sekä luonteen lujuutta summuuta hienoa jos esittäisit sellaisen vaatimuksen, jotta sinun nimissäsi tai tekstiesi innoittamana ei sitten lähetetä uhkauksia tai törkyviestejä kenellekään."

Voin toki olla väärässä, mutta olen ollut Jussilta tuonsisältöisen "lausunnon" jossain jo lukevinani.
  
  18. joulukuuta 2008 17:18:13

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pravda: Päivän kysymys: Kuuluvatko poikien uskonnolliset ympärileikkaukset julkiseen terveydenhuoltoon?
http://www.hs.fi/paivankysymys/1135242172940
  
  18. joulukuuta 2008 17:20:07

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kehitysavusta ....

Nyt tarvitaan myös Suomessa rahaa jotta saadaan ihmisille ruokaa & töitä. Kaikki (lähes) tietävät että ensi kesänä meillä on min. 350 000 työtöntä ja valtio & kunnat ottavat kilpaa lisää velkaa. Silti samaan aikaan Kehitysavun määrä pidetään mahtavassa 930 Miljoonassa €urossa...Tätä summaa pitäisi heti leikata 300 Milj€ ja laittaa summa Suomen sisäiseen kehitysapuun eli elvytykseen. Nyt on aivan väärä aika jaella velkarahakehitysapua. Nyt on niiden aika auttaa joiden massi on kunnossa. Näitä mm. öljymaita löytyy: Norja 300 Miljardia € rahastoissa eikä velkaa olleenkaan, Venezuela 50 Miljardia $ rahastoissa jne... mutta meillähän yksin valtiolla 60 Miljardia€ Velkaa ja otamme lähes yhden Miljardin lisää, jotta voimme antaa Kehitysapua.. Ei hyvä .. Jonkun pitää se kuitenkin maksaa takaisin ja se maksaja on Suomalainen veronmaksaja
  
  18. joulukuuta 2008 17:39:08

Nimi : Rami Mäkinen
  
Viesti : Niinpä.

Ei puolikasta kommenttia kirjoitusteni asiasisällöstä. Pelkkää henkilöni arviointia. Eikä minua ole tuomittu törkeästä rikoksesta. Korjannet.
  
  18. joulukuuta 2008 17:49:14

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Rami Mäkinen:
Sinulle esitettiin muutama kysymys tuolla aiemmin kirjoituksesi "asiasisällöstä". Haluaisitko mahdollisesti vastata niihin, vai onko tarkoitus "keskustella" vain Jussin kanssa kahden kesken?
  
  18. joulukuuta 2008 17:52:10

Nimi : Tarkkailija
Kotisivu : http://english.pravda.ru/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hesarin ja englanninkielisen Pravdan logoissaan käyttämät fontit muistuttavat kovasti toisiaan
  
  18. joulukuuta 2008 17:53:59

Nimi : Pete
  
Viesti : Rami Mäkinen kirjoitti:

"Ei puolikasta kommenttia kirjoitusteni asiasisällöstä. Pelkkää henkilöni arviointia. Eikä minua ole tuomittu törkeästä rikoksesta. Korjannet."


Tämän on pakko olla jotain sisäpiirihuumoria? En suostu millään uskomaan, että Rami Mäkinen TOSISSAAN kehtaisi kysellä tuollaisia? :D


Mietis Rami-poju hetkinen sitä, millätavoin Ilta-paskanne (siis sinä ja Sanna toimittajina) on käsitellyt Halla-ahon asiakysymyksiä. Pelkkää mustamaalaamista ja epäolennaisuuksiin tarttumista. Ja kaikki tämä yhdessä valtakunnan päälehdistä!!!

Ja nyt sinä itket!?


Sanokaa joku että tämä on unta? :D
  
  18. joulukuuta 2008 17:58:44

Nimi : liplap
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesari ja Ilta-Sanomat meni täydelliseen boikottiin. Kiitos parille toimittajalle.

Suomessa on muitakin medioita.
  
  18. joulukuuta 2008 18:02:17

Nimi : Jekku
  
Viesti : Suosittelen kyllä kansallista liikettä Iltashitin ja Pravdan kieltämiselle. Boikottiin tollaset roskalehdet.
  
  18. joulukuuta 2008 18:11:15

Nimi : Ihan ymmällä
  
Viesti : Onko perää jutussa, et vihervasemmistofeministinaisille tuottaa suurta mielipahaa ja harmistusta se että hieromasauvat ovat lahes poikkeuksetta aivan mulkun näköisiä. Siis onko kyseessä tsoukki vai ovatko ryhtymässä hyökkäykseen mulkkua muistuttavia vibroja vastaan?
  
  18. joulukuuta 2008 18:12:13

Nimi : Hahhahhaa
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Vai että hesari boikottiin! Voi että, kun naurattaa. Ihan niin kuin joku näistä paviaaneista jaksaisi niin paksua lehteä edes lukea. Halla-Aholla on vain yksi tehtävä ja se liittyy siihen että hän on näistä Suomea täyttävistä muukalaisvastaisista vatipäistä ainoa joka osaa edes näennäisen järkevästi artikuloida vihan tunteitaan, ja ennen kaikkea tehdä sen niin että idiootin silmissä teksti näyttää järkevältä.

Hahhahahaaa. Naurattaa.

Voi teitä poikia. Työntäkää sormi pyllyynne. reikä se on sielläkin. Ja se on ruskea kuin neekerin muna.

Jokainen järkevä ihminen tässä maassa tietää että te olette säälittäviä persereikiä, Halla-Aho mukaan luettuna.
  
  18. joulukuuta 2008 18:19:15

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Et vain osaa. Vieläkään. Tätäkään. Sorry, ei voittoa. Kiitämme kannatuksesta. :)
  
  18. joulukuuta 2008 18:23:11

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.suomenkuvalehti.fi/blogit/eri-mielta/soininvaara-puol
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomen kuvalehden mukaan Osmo Soininvaaraa "kiusaa se orwellilainen kieli, jolla ulkomaalaispolitiikasta puhutaan", vaan Osmopa ei ole ainakaan vielä katsonut tarpeelliseksi puuttua nykyisen maahanmuuttopolitiikan sisältöön. Ehkä nimimerkki Hahhahhaan mielestä Osmonkin pitäisi työntää sormi pyllyynsä?
  
  18. joulukuuta 2008 18:25:34

Nimi : Tsamizat
  
Viesti : Mitähän hallispoju ajattelee kun koko kunnanvaltuusto räjähtää nauruun kun tämä puhevikainen rillipiru avaa ensimmäisen kerran suunsa xD

mhaanmu-mu-mutoppolitiikkaaa......

aaaaaaaaishaaatana että naurattaa!
  
  18. joulukuuta 2008 18:28:07

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : SK:n Linkki korjattu
  
  18. joulukuuta 2008 18:28:27

Nimi : Sanna Ukkola
  
Viesti : Halla-aholle. Kirjoitat:

”Vääryys on kiistatta suurempi kuin se, että Sanna Ukkola, yhdessä valtakunnan myydyimmistä tiedotusvälineistä, yhdessä melkein koko muun mediakentän kanssa, kaataa viikkokaupalla valheista, puolitotuuksista ja harhaanjohtavista sitaateista sekoitettua visvaa sen yksityishenkilön niskaan...” ”..minun väitteeni ovat todenmukaisia mutta Sannan eivät.”

Olen lähettänyt sinulle 3.12. oikaisupyynnön kirjoituksestasi Sanna Ukkola ja Ilta-Sanomat. Siinä olen yksilöinyt useita kirjoituksessasi olleita, helposti todennettavia valheita ja vääriä väittämiä minusta. Niitä et ole kommentoinut millään tavalla, et korjannut virheitäsi etkä julkaissut vastinettani Sanna Ukkola ja Ilta-Sanomat -blogin yhteydessä.

Olet nyt kampanjoinut minua vastaan yli kuukauden ja kirjoittanut viiden blogin verran henkilöstäni valheelliseen sävyyn yksilöimättä ainoatakaan konkreettista faktavirhettä jutuissani. Minulle ei ole vielä tähän päivään mennessä selvinnyt, mitä epätotuuksia olen sinusta kirjoittanut.

Pari huomautusta tämänpäiväisestä blogistasi.

”Ilta-Sanomien (aiemmin törkeästä kunnianloukkauksesta tuomion saanut) toimittaja Rami Mäkinen on rantautunut vieraskirjaani itkemään, miten epäreilusti, tarkoitushakuisesti ja harhaanjohtavasti olen kommenteissani kohdellut hänen kollegaansa Sanna Ukkolaa.”

Väite ei pidä paikkaansa. Rami Mäkistä ei ole tuomittu törkeästä kunnianloukkauksesta. Miehenä, joka perää journalisteilta totuudenmukaista kirjoittelua itsestään, teet yllättävän paljon virheitä teksteissäsi.

”Esim. Sanna Ukkola kirjoitti lokakuisessa jutussaan, että teen ”herkästi kanteluita ja tutkintapyyntöjä” itseeni kohdistuvasta kritiikistä.”

Siteeraat minua väärin. En kirjoittanut jutussani mitään tutkintapyynnöistä.

Kirjoitit blogissasi Sanna Ukkola ja Ilta-Sanomat: ”Sannan tuottama ja Ilta-Sanomien julkaisema sonta on siinä määrin paksua ja absurdia, että se kääntyy itseään vastaan, enkä siksi ryhdy sitä tämän yksityiskohtaisemmin ruotimaan.”

Mielestäni tämä kommentti on hyvin paljastava. Miksi et lähde ruotimaan juttujani yksityiskohtaisemmin? Koska niissä ei ole virheitä, joita voisit ruotia. Ymmärrän, että et pitänyt esimerkiksi Ääriharava-jutusta, koska siinä käsiteltiin rajuimpia tekstejäsi. Älykkäänä ihmisenä kuitenkin varmasti ymmärsit, että nämä tekstit tulevat esille ja niitä käsitellään, kun menet politiikkaan.

Mitä tulee Panu Höglundiin. Siteerasin häntä kaikkiaan yhden tai kahden virkkeen verran yhdessä nettijutussa (johon olin taustaksi muuten haastatellut yli kymmentä ihmistä, jotka kertoivat samaa asiaa, mutta eivät halunneet nimeään juttuun). Höglundin ainoa sitaatti kertoi häirinnästä, jonka hän arveli olevan organisoitua. Minulla ei ole mitään syytä epäillä Höglundin kommenttia, varsinkaan enää tänä päivänä, kun olen seurannut Höglundiin liittyvää keskustelua Halla-ahon omassa blogissa. Sen pohjalta voin jo itsekin todeta, että Höglund lienee paras henkilö Suomessa kommentoimaan järjestelmällistä lokakampanjointia. Riippumatta siitä, onko hän joskus vuosia sitten kirjoittanut nettiin jotakin (noita sitaatteja en ole nähnyt alkuperäisessä yhteydessään, enkä tiedä, ovatko ne todellisia vai osa häneen liittyvää roskakampanjaa).

Puhut mielelläsi olkinukeista. ”Olkinukke on yleinen argumentointivirhe, jossa vastapuolen argumentti sivuutetaan hyökkäämällä siitä tehtyä heikompaa karikatyyria vastaan. Tällöin tavallaan pannaan sanoja toisen suuhun, jotta toinen joutuisi huonoon valoon, tai esitetään toisen ajatus niin kärjistetyssä muodossa, että sillä mitätöidään toinen tai toisen ajatus.” Näinhän se Jussi menee.
  
  18. joulukuuta 2008 18:33:00

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aholle kiitos hyvistä nauruista, ääneni saat jatkossakin. Sannalle, kyllä se siitä ;)
  
  18. joulukuuta 2008 18:36:25

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Röhönaurua Sannan ja Ramin itkulle.

Rami: "Eikä minua ole tuomittu törkeästä rikoksesta."

Sanna: "Rami Mäkistä ei ole tuomittu törkeästä kunnianloukkauksesta. "

Totta. Rikosnimeke ei ollut törkeä kunnianloukkaus, vaan ihan "tavallinen" kunnianloukkaus.

Maksoitko Rami sakkosi ihan omasta pussistasi? Vai onko teillä siellä Ilta-Pravdassa sopimus, että solvata saa niin paljon kuin sielu sietää, ja jos rapsahtaa, niin työnantaja maksaa viulut?
  
  18. joulukuuta 2008 18:39:04

Nimi : Opuksen valvova silmä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jepjep: Itse veikkaisin, että kun Jussi on kerran sanonut, ettei ole tietotekninen velho, tuo voi olla vaikea toteuttaa sellaisenaan nykyisen formaatin vuoksi.

Ja yli 4000 päiväkävijän blogiin ei voi kysyä apua keneltäkään muulta IT-Suomessa? :)

Sori, mutta en niele tuota selitystä.

Miten muuten (ja sorry, jos tästä on jo keskusteltu muualla) olisi sellainen, että jos Hommafoorumille tulisi "ketju per Jussin kirjoitus" -tyylinen rakenne johonkin aliosaan, ja siellä sitten voisivat halukkaat kommentoida Jussin kirjoituksia ja Jussikin niitä sitten seurailla, jos aikansa riittää. Rekisteröityminen sinne tuskin koetaan ongelmaksi, jos on palava tarve saada kommenttinsa tai vastineensa kuuluville. Right?

Sellainen on jo olemassa:

http://hommaforum.org/index.php?board=15.0 eli joitakin Scriptan kirjoituksia löytyy sieltä "järjestysnumero+otsikko" formaatilla otsikoituna.

Mutta Scriptasta voisi olla vähintään linkki tyyliin blogimerkintä -> vastaava Homman keskustelu. Muuten satunnainen lukija tuskin osaa hakeutua asiasta käytävää keskusteluun Hommassa.

Onko tämä vieraskirja tarkoituksella jätetty näin antiikkiseksi, ettei kirjoituksia vahingossakaan voisi järkevällä tavalla kommentoida? Itselläni ainakin menee jo nyt hermot, vaikka olen kirjoittanut tänne vasta muutamaman kerran. Kirjoituksien pitempi lainaus on käytännössä mahdotonta, koska useimmat Scriptan kirjoituksista ovat vielä maratonmaisen pitkiä.


ps. Eivätpä nuo Jussista kirjoittavat toimittajatkaan puolestaan anna juuri kommentointimahdollisuuksia... moderoinnin läpäistyä voi jokunen kommentti päätyä näkyville jonnekin, josta niitä ei välttämättä edes huomaa. Mutta se siitä.

Oliko sinulla jotain esimerkkejä?

Ainakin Uudessa Suomessa, Ilta-Sanomamissa ja Hesarissa on keskusteluosiot olemassa ja US:ssa on suoraan heti kunkin jutun kommentointi ilman kommervenkkejä.

  
  18. joulukuuta 2008 18:39:41

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Myönnä nyt Sanna, että laaja juttusi oli pelkkää surkeaa roskaa. Sen jälkeisistä puhumattakaan.

Taustatietosikin tulivat ihmisiltä, jotka eivät tiedä asioista yhtään mitään ja tuntevat jostain käsittämättömästä syystä vihaa juttusi kohdetta kohtaan.

Jos sinä kirjoitat valtamediassa puhdasta asenteellista roskaa, on tietenkin selvää, että jutun kohteella on sentään omassa blogissaan oikeus esittää oma näkökulmansa, joka sitä paitsi miten päin tahansa tarkasteltuna sentään pyrkii totuuteen toisin kuin sinun juttusi.

Sama Mäkiselle, joka kirjoitti vielä asiantuntemattomampaa roskaa ilmeisesti suoraan omasta päästään.
  
  18. joulukuuta 2008 18:41:20

Nimi : Haider [nicht ein Schwule]
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taas ovat tainneet rikkaat liberaalilapsukaiset käydä täällä pilkkaamassa "rasisteja". Näinhän se "rasismi" katoaa, kun heitä haukkuu sivistymättömiksi ja eritoten rumiksi.
Miksette te muuten koskaan kiistä Halla-ahon väitteitä, jos ne kerran eivät ole totta?
  
  18. joulukuuta 2008 18:42:31


guestbook © freebok.net