14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108851-108875

Nimi : Yamma
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta koska toimittajien mielenterveys on tällä hetkellä huomattavasti esillä (varsinkin tässä suuresti arvostamassani blogissa) niin löysin ikävän esimerkin siitä kuinka harhautunutta nykytoimittajien ajatusmaailma voi olla. Ihan pelkkää taistolaisuutta ja stalinismia.

Toimittaja on Leena Hietanen joka asuu Virossa ja bloginsa on "dissidentti", vinkin aiheeseen sain muutaman blogihyppäyksen kautta jonka alkulähde oli jossain täällä vieraskirjassa.

Hän kirjoittaa muun muassa tällaista:

"Viron valinnoista vuosina 1939-40 täytyisi muistaa, että Viro valitsi voittajan ja oikeuden valitessaan Neuvostoliiton"

Kieltää muutenkin Viron miehityksen olemassaolon. Eipä ole tainnut neiti (ei kai kukaan itseään kunnioittava mies tuommoisen kanssa naimisissakaan ole?) kysellä mielipiteitä muilta kuin viron venäläisiltä...


Tämä tästä maailmasta täysin vieraantunut ihmisparka ihan tosissaan kuvittelee että Viro vapaaehtoisesti valitsi Nliiton hellän huoman.

Ei tosiaan ihan suoraan kuulu tähän keskusteluun, mutta kertoo loistavasti suomalaisen taistolaistoimittajamafian aikaansaannoksista ja kyvystä orientoitua nykyiseen maailmanmenoon.
  
  18. joulukuuta 2008 15:28:42

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tuo 17. joulukuuta 2008 18:43:57 seuraavaa kirjoittanut "Zngr"

Viesti : Joniq, laita minulle sähköpostia janne@myrsky.net selvitän asiaa

Janne / Ylläpito


Ei tosiaankaan ole minä. Eikä tämä LÄSKI SYÖ MIESTÄ (mistähän on kyse, mikä ihmeen "LÄSKI SYÖ MIESTÄ"?) postaaja joka on esiintynyt aikaisemmin toisinaan minuna, tai ajoittain kyselee minulta jostain tästä läskistä joka syö miestä.

Pakko ihmetellä kuka on oikeasti sitä mieltä, että halla-aholaiset levittävät netissä eniten, tai ylensäkään sontaa. Olisikohan kyseessä lähinnä samanlainen ennakkoluulo kuin "Halla-ahon äänestäjät ovat kiljuskinejä vuosaaresta" tai "perussuomalaiset on natseja". Ehkä selaan vääriä sivuja, mutta toisten nimimerkeillä postaajat, kaikenlaiset "haista paska kyrpä homo" -viritteiset tekstitykset ja typerät uhkailut tuntuvat tulevan aina niiltä, joilla on H-a:ta vastaan jotain, eikä todellakaan toisinpäin.
Mediassa kuitenkin pyritään puhumaan pelkästään siitä että "halla-aholaiset" masinoivat sitä sun tätä. Oikeasti halla-aholaiset tuntuvat lähinnä kunnostautuvan siinä, että vetävät suunnilleen samaa linjaa asioista joka paikassa.
  
  18. joulukuuta 2008 15:29:59

Nimi : Aids, tauti joka tappaa
  
Viesti : Halla-aho. Median esittämät lainaukset blogiteksteistäsi ovat yksi yhteen alkuperäisten kanssa. Esiinnyt tekopyhästi aivan kuin media olisi keksinyt lainaukset. Älä yritä, sinä ne olet kirjoittanut. Niele nyt vain kiltisti perheesi kanssa lääkkeesi (eli paska joka sataa niskaan).
  
  18. joulukuuta 2008 15:42:35

Nimi : Mo
  
Viesti : Mikä siinä nyt on että ton Pörriäisen pitää ehdointahdoin päästä sinne Pietariin ja media on lähtenyt tuohon pelleilyyn mukaan

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/HS+j%C3%A4ljitti+Sofi+Oksasen+kadonnutta+viisumia+ja+passia/1135242162286

Sinällään hyvä että tuo kirja voitti Finlandian eikä joku kommareita ihaileva lesbo. (Syrjintää!)
  
  18. joulukuuta 2008 15:43:28

Nimi : Janne
  
Viesti : "Ihmisten lokaamisella leipänsä ansaitsevien roskajournalistien (tyyppiä Sanna Ukkola ja Rami Mäkinen) mimosamainen herkkähipiäisyys on liikuttavaa."

=

Ihmisten lokaamisella kuuluisuuteen nousseen Jussi 'ammun homoa päähän' Halla-ahon mimosamainen herkkähipiäisyys on rationaalista ja ihkua.
  
  18. joulukuuta 2008 15:43:41

Nimi : P. Numminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä on esiintynyt joku myrsky.net:in Janne Jääskeläisenä. Lähetettyäni oikealle Jääskeläiselle postia koskien Homma-forumia sain vastauksen, ettei hänellä ole mitään tekemistä Homman kanssa.
  
  18. joulukuuta 2008 15:45:23

Nimi : Stäni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvää Rauhallista Joulua kaikille ja kaikille.
Kirjoitin Pukille ja toivoin, että eduskuntavaalit ennenaikaistettaisiin.
  
  18. joulukuuta 2008 15:46:00

Nimi : Joojoo-mies
  
Viesti : Eipäs haukuta Sofia. Viksu nainen, lisäksi nuiva.

http://hommaforum.org/index.php?topic=375.msg5109#new
  
  18. joulukuuta 2008 15:47:04

Nimi : Jepjep
  
Viesti : No jopas nyt on trollinpoikasta liikkeellä, ja vielä monimuotoisena. Jollakin on selvästi liikaa aikaa ja pula järkevästä tekemisestä.
  
  18. joulukuuta 2008 15:49:09

Nimi : P
  
Viesti : Niele nyt vain kiltisti perheesi kanssa lääkkeesi (eli paska joka sataa niskaan).

"Suvaitsevaisto ja hyvien puolella olevat" aivotuksineen jaksavat ihmetyttää päivästä toiseen. Perhe toki on heille laillinen kohde uhkailulle ja kiusanteolle. Ei ole rajaa mihin "hyvä ihminen"kykenee demonstroidakseen hyvyyttään.

Yhä enemmän alkaa tuntua nykyisenmultikultiväen koostuvan siitä samankaltaisesta väestön osasta, jotka pukivat päälleen ruskeat taa punaiset paidat. Moni itäisessä Keski-Euroopassa vieläpä vaihtoi paitaa lennossa -45 ilman ongelmia.

Sairasta väkeä nämä mokuttajat ja heidän moraaliarvonsa.
  
  18. joulukuuta 2008 15:49:42

Nimi : Pete
  
Viesti : Kiitos Jussi taas hienosta kirjoituksesta!

Jälleen kerran tuntui hyvältä, että ne asia ja ajatukset mitä itse pohtii, joku osaa pukea ne niin hyvin sanoiksi.


Aivan loistavaa kuittailua tälle Gambialaismiesten fanittajalle, "taiteiden tohtori" Oikarinen-JABAILLE! Oli naurussa pitelemistä :D

  
  18. joulukuuta 2008 15:51:35

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Jussi Halla-Ahoa pitää kuunnella. Hänelle pitäisi antaa palkinto. Hän on nostanut kissan pöydälle."
Anja Kauranen

"Tässä on sinulle mitali."


http://www.youtube.com/watch?v=9KusZ2lHjsU
  
  18. joulukuuta 2008 15:52:59

Nimi : Aikuinen mies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomalaista miestä yleensäkin pitää kuunnella:
Haastattelijana Minna Pälikkö

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=492&a=4287
  
  18. joulukuuta 2008 16:19:49

Nimi : SamiTheMan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Luin ton uuden medianurkkauksen merkinnän.

Ihan hyvä teksti, kuten aina, mutta...

Vaistosin tekstissä jotain lievää alkoholin vaikutusta. :P
  
  18. joulukuuta 2008 16:20:23

Nimi : Opuksen valvova silmä
  
Viesti : Olisiko mahdollista saada Scriptaan suora kirjoituksiesi kommentointimahdollisuus?

Jos ei, niin voisitko kertoa miksi tämä ei onnistu?

Aihetta käsitellään esim. täällä:

http://hommaforum.org/index.php?topic=260.105


Yleisesti kirjoituksiisi antaisin kritiikkinä sellaista että usein kirjoitat ihmisten taustoista, jos kritisoit jotain tiettyjä henkilöä blogissasi.

Useimmiten kaava on tyyliin stallaritoimittajan laatima juttu. Eikö tämä ole sitä samaa mielikuvien rakentelua, mistä syytät toimittajaa esim. kuukausiliitteen jutussa?

Kun vastavuoroisesti sinun henkilökuvaasi yritetään kartoittaa taustoillasi, pidät esimerkillisesti huolta siitä että jokainen yksityiskohta joko kumotaan tai vähätellään merkityksettömänä. Tässä asiassa sinua ovat Halla-aholaiset esimerkillisesti avustaneet.

Olenko ainoa joka näkee asiassa ristiriitaisuutta?

Minusta Itäkairan erakko on oikeilla jäljillä, haluaisitko kommentoida hänen väitteittään?
  
  18. joulukuuta 2008 16:26:13

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Olisiko mahdollista saada Scriptaan suora kirjoituksiesi kommentointimahdollisuus?
Jos ei, niin voisitko kertoa miksi tämä ei onnistu?"
Itse veikkaisin, että kun Jussi on kerran sanonut, ettei ole tietotekninen velho, tuo voi olla vaikea toteuttaa sellaisenaan nykyisen formaatin vuoksi.
Miten muuten (ja sorry, jos tästä on jo keskusteltu muualla) olisi sellainen, että jos Hommafoorumille tulisi "ketju per Jussin kirjoitus" -tyylinen rakenne johonkin aliosaan, ja siellä sitten voisivat halukkaat kommentoida Jussin kirjoituksia ja Jussikin niitä sitten seurailla, jos aikansa riittää. Rekisteröityminen sinne tuskin koetaan ongelmaksi, jos on palava tarve saada kommenttinsa tai vastineensa kuuluville. Right?

ps. Eivätpä nuo Jussista kirjoittavat toimittajatkaan puolestaan anna juuri kommentointimahdollisuuksia... moderoinnin läpäistyä voi jokunen kommentti päätyä näkyville jonnekin, josta niitä ei välttämättä edes huomaa. Mutta se siitä.
  
  18. joulukuuta 2008 16:34:40

Nimi : Bhööööööööööööööööööööööööööög
  
Viesti : Jussi Halla-aho kertoo kritisoivansa maahanmuuttopolitiikkaa mutta kirjoitukset ovat täynnä impomunan kitkerää kiehuntaa ja henkilökohtaista piruilua. Okei, olkoon se valitsemasi tyyli, mutta älä sitten itke että se tulkitaan toisin.

ps.
Sinulla on kuulemma puhevika, siihen on mahdollista saada hoitoa, puhu vaikka kivet suussa vastatuuleen ennen kuin kunnanvaltuuston kokoukset alkavat

äbläwäblähhähäähäääääähhhhhääääää!
  
  18. joulukuuta 2008 16:43:00

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jussi Halla-aho kertoo kritisoivansa maahanmuuttopolitiikkaa mutta kirjoitukset ovat täynnä impomunan kitkerää kiehuntaa ja henkilökohtaista piruilua. Okei, olkoon se valitsemasi tyyli, mutta älä sitten itke että se tulkitaan toisin.

Hyvän puolesta taisteleva osoittaa korkean älykkyytensä sekä keinot, millä asioista keskustellaan asiallisesti. Sääli, että halla-aholaiset pyrkivät loanheitollaan ja ikävillä sähköposteillaan torppaamaan näinkin säkenöivät keskustelunavaukset ja muuten asiallisen tekstin.
  
  18. joulukuuta 2008 16:48:18

Nimi : Opuksen valvova silmä
  
Viesti : Korjaus.

Useimmiten kaava on tyyliin "stallaritoimittajan laatima juttu". Tarkoittaen että luot heti kättelyssä vastapoolista tietynlaisen kuvan. Kuitenkaan samaa kirjoitustekniikkaa et sallisi esim. hesarille? Miksikäs se ei kävisi päinsä?

  
  18. joulukuuta 2008 16:52:07

Nimi : Vastamyrkky
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Täältäkö näitä sikiää,
monikulltturia ihailevia, rauhankasvatuksen saaneita, ainoan oikean totuuden omaavia stalinismin sätkynukkeja. Mistä johtuu, että vasemmistolaiset maailmanrauhan lähettiläät ovat kummallisen agresiivista porukkaa. Aivan kuin oma ajattelu kyky puuttuisi korvien välistä. Johtuuko se omasta ideologiasta, jolla on kaikki uskonnon piirteet? Kiihkeät uskovaiset yltävät lähes samanlaiseen kiihkomielisyyteen.

http://www.kansainvalisyyskasvatus.net/jarjestorekisteri
  
  18. joulukuuta 2008 16:53:18

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei ainakaan A-Studion / Youtuben haastattelun perusteella ole mitään vakavampaa puhevikaa. Impomunasta on paha mennä sanomaan mitään, eikä asia rehellisesti sanoen paljon kiinnostakaan.

Sitävastoin muut osat tuossa provossa ovat hyvinkin totta. Kirjoitustyyliä on kommentoitu ihan oikein, kuten myös se päätelmä että tuollaista kirjoittavan on turha itkeä (yms), on erittäin looginen.
  
  18. joulukuuta 2008 16:57:19

Nimi : Tosi
  
Viesti : Jälleen loistava kirjoitus Jussilta. En pidä Miskan kirjoitusta enää niin asiallisena, koska hahmotan kokonaisuuden nyt paljon paremmin. Erittäin hyvin perusteltu teksti Jussilta!
  
  18. joulukuuta 2008 16:57:40

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi, mielestäni osoittaisit pelisilmää, moraalista johtajuutta sekä luonteen lujuutta summuuta hienoa jos esittäisit sellaisen vaatimuksen, jotta sinun nimissäsi tai tekstiesi innoittamana ei sitten lähetetä uhkauksia tai törkyviestejä kenellekään. Sikäli kun tässä olen ketään neuvomaan.
  
  18. joulukuuta 2008 17:01:00

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin Halla-ahon viimeisimmän medianurkkakirjoituksen, jossa hän käsittelee mm. Hesarin ja sannaramien tapaa tehdä journalismia.

Aivan loistavaa juttua taas. Tämähän se, kuten aikaisemminkin olen todennut, on Halla-ahon vahvuus: mies vain on fiksu ja osaa sanoa. Se juuri vituttaa eniten näitä median pääosin vasemmistoideologian sisäistämisen perusteella valikoituneita toimittajia. Kun oma sanan säilä ja argumentointitaito, puhumattakaan loogisuudesta ja ajattelun koherenttiudesta ja rehellisyydestä ei yllä lähellekään vastustajaksi koettua se kostetaan jauhamalla yksittäisestä kansalaisesta paskaa kuukausitolkulla laajalevikkisessä mediassa. Eikä puhuta asiasta, mikä tässä tapauksessa on maahanmuuton vaikutus Suomen tulevaisuuteen.
  
  18. joulukuuta 2008 17:05:29

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Olenko ainoa joka näkee asiassa ristiriitaisuutta?"

...Toivottavasti olet. Kilpakentillä on pelaajilla yleensä samanlaiset säännöt.


...Jussi pyyhki taas pöydän siistiksi. Hyvä niin.
  
  18. joulukuuta 2008 17:06:10


guestbook © freebok.net