14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108826-108850

Nimi : Pete
  
Viesti : Rauski, minkä hemmetin takia? Minä en Jussina edes kusisi Ukkolaan päin. Kun Ukkolan zjuurnalistiset taidot on mitä on ja tarkoitusperät on jo kaikki nähneet, niin jos Ukkolalla on jotain vikisemistä niin vikiskööt edelleen siellä Ilta-Sanomissaan. Halla-ahon ei kannata jossain vieraskirjassa mitään vastineita puida.
  
  18. joulukuuta 2008 12:15:57

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Ilmeisesti joku luuli että olen Nikolas. En ole.

Miskalle lähtee kyllä terveisiä, mutta tuo juttu oli kyllä Hesariksi ihan hyvä.

Ihan varmasti jossain on lauma onnettomia joiden mielestä on hyvä idea postailla uhkauksia ja saastaa. Ennen nettiä sama porukka lähetteli postissa ihan sitä ihtiään. Mutta luuleeko toimittaja että me voimme jotain näille tapauksille? Nämä sottapostaajatko nyt määräävät mistä saa kirjoittaa?

Median edustajilta toivoisi nettilukutaitoa että asia erottuisi kohinasta. Sitähän tuo Jeja-kommenttinikin koski. Mutta koska ei mitenkään voida olettaa että toimittajat olisivat kaikki tyhmiä, on pääteltävä että ne tekevät tuon tahallaan. Shokeeraa tai kuole.

Ukkola & Co:n itkuinen itsesäälikampanja on pelkkää kalastelua. Ehkä jo joulun jälkeen toimittaja avautuu oman konsernin lehdessä: ajojahti teki minusta vahvemman, etc. Ja funtsikaa miten mehevän jutun tästä kirjeenvaihdosta saa. Siinä ei asiayhteyttä kysytä jos löytyy jotain millä lyödä.

Miskalle vielä tiedoksi: blogissani on juttu "valinnan paikka." Lue se odotellessasi. Siellä on linkki ja kehoitus käydä etsimässä Vieraskirjasta lisää epäkorrekteja täräytyksiä.

Kyllä sieltä löytyy varmasti jotain mikä estää keskustelun itse Asiasta.
  
  18. joulukuuta 2008 12:16:18

Nimi : Tinden
  
Viesti : Aikooko Jussi nyt tehdä vastineen tuohon Ukkolan vastineeseen?i

Missä on Ukkolan vastine?

Luku on nyt 22415!
  
  18. joulukuuta 2008 12:16:33

Nimi : Miniluv
Kotisivu : Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Aargh! Mikä mahtaa olla han-suomalainen?

Vastaus yllä.
  
  18. joulukuuta 2008 12:22:28

Nimi : Rauski
  
Viesti : Minua ei nyt niin henkilökohtaisesti kiinnosta, että onko vastine jossain hevonkuuseessa vai ei. Se on olemassa parin klikkauksen päässä ja kommentoimatta jättäminen tulee antamaan varmasti uuden aseen vastapuolen käsiin.
  
  18. joulukuuta 2008 12:25:01

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heikki Luodolle:
Nyt alkaa tilanne valkenemaan minullekin. Muutaman Tampereen Vasemmistoliiton valtuutetun perussuomalaisvastaisuus taitaa olla aika pitkälle savuverhoa. Suunniteltu yhteistyö isojen puolueiden XL-ryhmän kanssa kariutui ja heidän klikkinsä Sirkkaliisa Virtanen jäi ilman haluamaansa apulaispormestarin paikkaa. Marjatta Stenius-Kaukonen otti Vasemmistoliiton ryhmässä ohjat käsiinsä, neuvotteli teknisen vaaliliiton mm. persujen kanssa ja itselleen valtuuston varapuheenjohtajan paikan.

Aänikuningatar Stenius-Kaukoselle (5828) he (Minna Sirnö, Elli-Maija Pöllänen, Sirkkaliisa Virtanen, yht. 1113) eivät uskalla urputtaa. Oman valtuustoryhmän perustaminenkin jäi käytäväpuheeksi. Siispä puretaan kiukku perussuomalaisiin.

Tajusin tämän kun luin noiden kolmen valtuutetun eilen vaatimasta "Nollatoleranssi rasismille"-toimintaohjelmasta. Tiedotteessa he syyttävät suomalaisia ja etenkin poliittisia puolueita maahanmuuttajavastaisuudesta ja rasismista. Sirnön viimeaikaisten kommenttien perusteella ei jää epäselväksi mistä puolueesta oikeastaan on kyse. Rasismitiedotteen ajoitus heti Sirnön porukan nolanneen PS-vaaliliiton julkistamisen jälkeen tuskin on sattumaa.
  
  18. joulukuuta 2008 12:25:55

Nimi : Vieras
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MALMÖSSÄ MELLAKOITA VIIME YÖNÄ

Levottomuudet puhkesivat viime yönä Rosengårdin kaupunginosassa Malmössä, Etelä-Ruotsissa moskeijana käytetyn kellarihuoneiston edustalla. Poliisia kohti heitettiin kiviä ja polttopulloja ja parikymmentä ihmistä pidätettiin.

Ensin Kreikka, sitten Ruotsi ...kivaa olla poliisi Ruotsissa?
  
  18. joulukuuta 2008 12:40:07

Nimi : P
  
Viesti : "Minua ei nyt niin henkilökohtaisesti kiinnosta, että onko vastine jossain hevonkuuseessa vai ei. Se on olemassa parin klikkauksen päässä ja kommentoimatta jättäminen tulee antamaan varmasti uuden aseen vastapuolen käsiin."

Minkä aseen? Halla-aholla on blogi, ei sanomalehti. Ei blogiin ole mitään "vastineoikeuksia". Samoin Sannan toiminta lehdessään on ollut tökeröä ja tarkoituksellista, kuten sen pilapuhelun "lapsia syövästä Halla-ahosta" Sannalle - pohtimisen uutisoiminen "Puhelinhäiriköintinä" - jutun samassa yhteydessä käsittelemien tappouhkausten kanssa.

Jos Sanna haluaa kirjoitella vastineita, niin tänne vieraskirjaanhan sen voi tehdä vapaasti. Mikään ei estänyt Sannaa postaamasta vastiketta Turusen pyssy-blogin kommentteihin, tai hänen sidekickiään Ramia postaamaan tänne.

Eli itkupois sanna ja postaa vieraskirjaan. Ei Halla-ahon blogaajana tarvitse mitään vastinenurkkaa perustaa.

Vai onko Osmo Soininvaaralla sellainen? Kasvilla? Kenelläkään?

Sinuna ehdottaisin tuota samaa Panu Höglundille.. Siis vastinenurkkaa Halla-aholle Panun kirjoituksiin hänestä.

Pistä Panulle ehdotus ja linkkaa saamasi vastaus tänne ;)
  
  18. joulukuuta 2008 12:45:46

Nimi : N. Uiva
  
Viesti : Bahka-Zika Oikarinen-Jabai:

"Nuivia miehiä kohtaan tunnettua irrationaalista pelkoa ja vihaa ja sen syntymekanismeja on sittemmin pohdittu ja tutkittu paljon. Yhdeksi syyksi on todettu lynkkaajien alitajuinen halu nuivan miehen kehoa kohtaan."

Ihanaa ja väistämätöntä :)
  
  18. joulukuuta 2008 13:09:54

Nimi : Keskitytään oikeisiin asioihin
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ovatko ilta-pulu, SUkkola tai Hyysäri kirjoitelleet oikaisuja, vastineita tai pahoitteluita Jussin mustamaalauskampanjan vuoksi?

Aivan. Miksi sitten Jussin pitäisi postailla vastineita Sannan säälittävään piipitykseen, joka ei ole edes täällä vieraskirjassa?

Unohtakaa nuo inisijät. Keskitytään politiikkaan ja siihen mikä on Suomen ja sen kansan kannalta hyvä.
  
  18. joulukuuta 2008 13:16:03

Nimi : Mikael
  
Viesti : Tää oli ihan hauska uutinen Pravdassa,josta selvii myös se jotta itse isäntä on eduskunnassa myös hyvin tunnettu henkilö.

Halla-aho jäi ilman rahaa eduskunnan tieäänestyksissä

Joululaulu
  
  18. joulukuuta 2008 13:16:44

Nimi : Rauski
  
Viesti : No eikö Sannan vasteessa esittämiä väitteitä voisi edes korjata/kumota, jos Jussin mielestä niissä on korjattavaa/kumottavaa, niinkuin uskon suuresti olevan.
  
  18. joulukuuta 2008 13:18:41

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Han-suomalainen on etninen suomalainen.

Sen ilmeisen alkuperän lisäksi ilmauksen tekee hauskaksi se, että se sopii niin hyvin tyypilliseen hullutukseen: "sikailevatHAN suomalaisetkin!!1!""

Eikä siis millään muotoa pelkästään tuo vaan sekin, että Kiinan suurin etninen ryhmä ovat han-kiinalaiset.
  
  18. joulukuuta 2008 13:21:30

Nimi : Han
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiinan islaminuskoisia nimitetään jostain syystä hui-kiinalaisiksi.

[link]http://en.wikipedia.org/wiki/Hui_people[/]

Pitäisikö ns. uussuomalaisia islaminuskoisia nimittää hui-suomalaisiksi? Hui tässä yhteydessä ei tarkoita sitä että pelottaa, eihän?

  
  18. joulukuuta 2008 13:45:46

Nimi : Taisteluun imperialismia vastaan!
Kotisivu : http://www.kominf.pp.fi/Iindex.html
  
Viesti :
LIBYA RAKENTAA JÄREÄÄ VESIHUOLTOJÄRJESTELMÄÄ. USA EPÄILI PROJEKTIA SOTILAALLISEKSI. AFRIKASSA ON VAIN YKSI HYVINVOINTIVALTIO. SE ON SOSIALISTINEN LIBYA.
  
  18. joulukuuta 2008 13:53:37

Nimi : Horn HIll
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taistellaan vaan, mutta älä hyvä mies HUUDA!
  
  18. joulukuuta 2008 14:02:32

Nimi : Kaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen jo aiemminkin meinannut kirjoittaa mutten ikina keksi mitaan fiksua sanottavaa, joten nyt tiivistan: hyva blogi ja olen samaa mielta.
  
  18. joulukuuta 2008 14:27:13

Nimi : Vera Izraelit
  
Viesti : Vielä tuosta feikki-kaimastani, että ajatus siitä että antaisin Jussille <3 vain peräreikääni on todella typerä..Otan mielelläni Jussin Kalun (11cm) myös suuhuni !!

Homma (ja Jussin KALU MYÖS NOUSUUN NYT JA IKUISESTI !!!111!1)
  
  18. joulukuuta 2008 14:37:20
 
Vastaus : Joku kysyi tämän kirjoittajan ip-numeroa. Se on 67.159.44.126. Statistiikan mukaan Woodstockista, Illinoisista, mutta ilmeisesti kyseessä voi olla jokin proxy-palvelu.

Sama tyyppi on kaikkien "kaapattujen" nimimerkkien takana.

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuulepa, Rantasen Miska. Koska olet juttusi perusteella sitä mieltä, että minä ja jokainen "halla-aholainen" olemme kollektiivisessa vastuussa kaikesta, mitä yksikään "halla-aholainen" on koskaan missään kirjoittanut, koetko itse kantavasi vastaavaa kollektiivista vastuuta esim. tuosta alla olevasta, "Vera Izraelit"-nimimerkillä kirjoittavan suvaitsevaisen ihmisen viestistä?

Koska näin varmasti on, koetko, että mainittu viesti edistää "asiallista keskustelua"?
  
  18. joulukuuta 2008 14:40:55

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sweden to prioritize deportations in 2009
http://www.thelocal.se/16416/20081217/
Swedish police are mulling chartering special planes in anticipation of the government’s wishes to step up the pace of deportations of the thousands of unsuccessful asylum seekers estimated to be in the country.
  
  18. joulukuuta 2008 14:54:24

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo IP-osoite kuuluu ns. fake-serverille.
  
  18. joulukuuta 2008 14:55:43

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Swedish police are mulling chartering special planes in anticipation of the government’s wishes to step up the pace of deportations of the thousands of unsuccessful asylum seekers estimated to be in the country."

Nyt olisi Suomellakin paikka osallistua tohon konevuokraukseen kimpassa , tulisi halvemmaksi.
  
  18. joulukuuta 2008 14:55:55

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Pitäisikö ns. uussuomalaisia islaminuskoisia nimittää hui-suomalaisiksi? Hui tässä yhteydessä ei tarkoita sitä että pelottaa, eihän?

Nerokas ajatus. Siinä missä rutiininomaisesti vaimojaan hakkaavat ja tappavat etniset suomalaiset ovat han-suomalaisia, olkoot Rauhanuskontoa tunnustavat ja sävytteis-väritteiset, siis Oikeat ja Varsinaiset Maahanmuuttajat eli uussuomalaiset hui-suomalaisia.
  
  18. joulukuuta 2008 15:00:11

Nimi : JP
  
Viesti : Hesari:
Ihmisoikeusliitto haluaa lain poikien ympärileikkauksesta
Ihmisoikeusliitto haluaa, että Suomeen säädetään laki, joka määrittelisi, miten poikien ei-lääketieteellisiä ympärileikkauksia saa tehdä. Järjestö haluaisi, että ympärileikkauksia ilman lääketieteellisiä syitä tehtäisiin myös julkisessa terveydenhuollossa.


Kommentit eivät lie tarpeen.
  
  18. joulukuuta 2008 15:18:49

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : joo
  
Viesti : Ihmisoikeusliitto on ihan odotetusti asettanut uskontojen oikeudet tärkeämmäksi arvoksi kuin yksilönoikeudet. Sääli niitä, jotka kuvittelevat edistävänsä ihmisoikeuksia kuulumalla tai tukemalla Ihmisoikeusliittoa.
  
  18. joulukuuta 2008 15:25:23


guestbook © freebok.net