14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108801-108825

Nimi : P
  
Viesti : ""Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho. Olisikohan aika pyytää Sanna Ukkolalta anteeksi. Jussi, joka reaaliajassa raportoi toimittajien yhteydenotot Scriptassa on täysin vaiennut Ukkolan oikaisupyynnöstä. Jussi ruikuttaa: "Se jäi roskapostifiltteriin." Hah! Millainen säälittävä pelkuri voi Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho olla?"

Kuvittelenko vain vai onko trolli- ja vahinkoeläinmyrkytystä vieraskirjassa vähennetty? Hus sika metsään!"


Jep. Ei ole minun viestini ja näköjään Verankin nimmaria on käyteety "hyvän asian" puolesta.
Trollit ovat ahkerina. Pistää epäilyttämään, että liittyy jotenkin Sannan ja Ramin itkuvirsiin?

Oli muuten päivän parasta pahkasikaa. Yksittäisen ihmisen niskaan loanviskojat vollottamassa, kun itse viskottu paska roiskuu myös omalle naamalle.

Tuosta varoitettiin mm. Sannaa ikaisemmin. Sitä saa mitä tilaa. Jos alkaa vääristelemään ja laineilemaan irti asiayhteyksistään muiden kirjoituksia - ilmeisessä ulospäin henkilökohtaiselta agendalta näyttävässä demonisoimis- ja lokaamisoperaatiossa, niin..

Tuo Rami muuten on surkuhupaise. Kertoo poliisin tehneen virkarikoksen puhuessaan omasta aloitteestaan yhden henkilön aseluvista ulkopuolisen kanssa. ne kun ovat salassa pidettäviä. Oletko valmis todistamaan tuon oikeudessa Rami?

Mutta toisaalta se tänne linkattu mahdollinen tuomio taas..

Pahkasikaa puhtaimmillaan.


Mitähän nähdään huomenna? Thors itkemässä iltapulussa joutumistaan manun rikoksen uhriksi? Olisi sattumateknisesti llooginen jatkumo.

Ja palstan poliiseille - kyse ei ole rikokseen yllyttämisestä, vaan abstraktia pohdintaa maailman irrationaliisuudesta ja siihen kätkeytyvistä yllättävistä sattumista..

Disclaimeri päivässä pitää Illmanin ja illmanistit loitolla ;)
  
  18. joulukuuta 2008 1:11:02

Nimi : Romanitarkkailija
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=KCZMvJ8M7jE
  
Viesti : Mustalaiset tulevat auto-onnettomuuspaikalle ja varastavat uhrin rannekellon.
  
  18. joulukuuta 2008 5:35:29

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onkohan oheinen HS:n kolumni täällä jo ollut?
No, linitän kuitenkin.
On Nikopolkin päässyt esille.

http://www.hs.fi/digilehti/kotimaa/artikkeli/K%C3%A4y+t%C3%A4ss%C3%A4+sitten+asiallista+keskustelua/1135242151838

"VÄLIHUOMIO

Käy tässä sitten asiallista keskustelua
Miska Rantanen

helsingin sanomat

Kollega kirjoitti kolumnin äänikomeetta Jussi Halla-ahosta (perus) ja hänen arvomaailmastaan.

Seurauksena verkkoon leimahti keskusteluja, joissa käytiin kovilla kierroksilla. Huippuna oli nimimerkki Nikopolin raiskaustoivotus Halla-ahon vieraskirjassa: "Toivotan [kirjoittajalle] oikein suurta, sykkivää ja ympärileikattua yllätysrakkautta."

Toiselle kollegalle on käynyt hullummin. Hänen kirjoittamastaan artikkelista on yli kuukausi, ja tänä aikana hän on saanut useita raiskaus- ja tappouhkauksia. Hänen saamiaan törkyviestejä ei voi perhelehdessä julkaista.

Keskustelu maahanmuuttopolitiikasta ei tällä tavoin taatusti etene. Moni kollega on jo kertonut, etteivät he halua kirjoittaa perussuomalaisista tai Suomen Sisusta, kun seurauksena on heti kuraa sähköpostissa ja luurissa. Samalla monet halla-aholaiset ovat nimenomaan vaatineet "asiallista keskustelua"!

Tuoreella Homma-palstalla (www.hommaforum.org) on paikoitellen aitoa yritystä dialogiin, mutta sielläkin pari möläyttelijää riittää hapattamaan ison osan maitoa.

Syytön ei ole Halla-ahokaan, joka on kuitannut monet sammakkonsa "huumorina". Silti hän analysoi itsestään tehtyjä juttuja kuin piru raamattua. Huumorimieheksi hän on yllättävän tosikko ja poliitikoksi herkkänahkainen.

Toisaalta voidaan jälkiviisaasti todeta, että nyt saadaan sitä, mitä tilattiin. Takavuosina maahanmuuton ja kotouttamisen ongelmista oltiin julkisuudessa sukkasilteen. Esimerkiksi ulkomaalaisten yliedustus Helsingin raiskaustilastoissa ohitettiin vähin äänin.

Asiaa eivät helpota itseään hyvinä pitävien politiikkojen vastaiskut. Tamperelaisten vasemmistonaisten käynnistämä Nollatoleranssi rasismille -ohjelma pitää huolen siitä, että mustavalkoinen juupas-eipäs-jankkaus jatkuu.

MISKA.RANTANEN@HS.FI KIRJOITTAJA ON HELSINGIN SANOMIEN POLITIIKAN TOIMITTAJA.
  
  18. joulukuuta 2008 8:25:40

Nimi : jellona
  
Viesti : Yllätys!

Viittaan yllätyksellä Miska Rantasen tekstiin. Ollappa itse median edustaja, saisi käydä keskustelut valtamedian välityksellä. Haisee "hiukkasen" epäreilulle.
Marginaaalinen foorumi ei paljoa ääntä saa kuuluviin verrattuna hesariin.

Olihan tuossa jotain positiivistakin ja totta lienee myös. Henkilökohtaiset törkykommentit ei ainakaan paranna homman tilannetta. Olisiko parempi tehdä vähän pesäeroa räyhääjäporukkaan?

Tiedoksi vaan kaikille että nöyryys ja vastaantuleminen ei ole merkki alistumisesta. Joustaminen ja kompromissi ei ole tyhmyyden mitta.

Se että näemme vihervasemmiston politiikan deliriumin "pikku-ukkoina" on tosiasia, sairaus on myönnettävä, se ei parane kieltämällä. Pikku-ukkojen kanssa on opittava elämään, kuuluu taudin kuvaan.
Kompromissikin on parempi vaihtoehto kuin jääräpäinen ei. Jääräpäisyyteen ei 5% kannatus riitä, tarvitaan 50%.

Harmi että kaikki henkilöityy, ainakin silloin kun on kyse uhkailusta. Hyvää ei kannat heittää roskiin, sitä kannattaa hioa.

Älyllisen keskustelun perään tässä on huudeltu, ei loanheiton.
  
  18. joulukuuta 2008 8:58:05

Nimi : Nikolas Ojala
  
Viesti : Heh, lähettämäni vieraskirjamerkintä oli päässyt oikein Pravdaan! :)

Nikopol
http://www.students.tut.fi/~nipo/index.html
  
  18. joulukuuta 2008 9:04:01

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Alatyylisen roskan lähettäminen medialle ei ole kannatettavaa mutta aivan turha alkaa niille myötämieliseksikään. On häpeämättömän pöyristyttävää säälipisteiden keräilyä median taholta itkeä osakseen saamaansa (paljolti kuviteltua) kaltoinkohtelua.

Koko mediakenttä on aukottoman PS ja H-a vastainen. Mitään puolueetonta ja neutraalia käsittelyä ei ole toistaiseksi ollut nähtävillä. On matalan intensiteetin propagandasotaa mikä ilmenee yksittäisinä vihjaavina sanoina ja lauseina mitä yllättävimmissä yhteyksissä ja aivan suoraa mustamaalaamista josta ei ole ollut puutetta viime aikoina.

Viimekätinen syy on tietysti poliittinen. PS on yksiselitteisen epähaluttu toimija politiikassa joka on vieläpä kovassa kasvussa ja syö äänestäjiä suoraan mm. keskustan ja SDP:n tontilta.

Mitään kiveä ei jätetä kääntämättä taistelussa pahan voimia vastaan. Voi vain kuvitella minkälainen leegio eri toimijoita kuhisee tällä hetkellä H-a:ta vastaan kyhättävän tulevan oikeudenkäynnin parissa.
  
  18. joulukuuta 2008 9:42:27

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nikopolin juttu oli tyypilliseen Tampereen toimittajakoulun tapaan otettu irti asiayhteydestään. En tiedä, mistä tuossa oikeasti oli kyse. Päivämäärä oli 7.11.

"Kaikista ihokkaanrepijöistä ihmettelen eniten niitä joiden mielestä Jussi "piehtaroi", "hehkuttaa" tai hänellä on "pakkomielle" raiskauksista ja naisen alistamisesta. Eivätkö he tajua että raiskauksista puhutaan Scriptassa koska niitä tapahtuu, eikä asiasta puhuta avoimesti muualla!?

Ilmeisesti puhuminen ongelmasta on pahempi kuin itse ongelma. Ja Freudilla asian saa kivasti medikalisoitua - pikkustalinistin käsikirjan eka temppu on mielisairaaksi leimaaminen.

Tämän sisältöisen messagen yritin saada läpi Jeja-Poika Moskovasta-blogin kommenteissa, mutta eipä mene läpi. Sattuuhan se kun osuu.

Toivotan Jejalle ja Sharmalle oikein suurta, sykkivää ja ympärileikattua yllätysrakkautta molemmille."
  
  18. joulukuuta 2008 9:42:44

Nimi : JP
  
Viesti : HS ei tällä kertaa ole aivan täysin väärässä. Itse toivoisin arvon tovereiden välttävän enterin painelua, jos korvista syöksee savua. Raiskauustoivotteluja, kankea tuhkaluukkuun -juttuja jne menee scenehuumorilla tuttujen kesken. Mutten haluaisi lukea niitä lehdistä. Tosin itse olen kaikkine kännipostailuineni viimeinen heittämään tässä asiassa sitä ensimmäistä kiveä.
  
  18. joulukuuta 2008 9:52:49

Nimi : Oona
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toimittajien piirit ovat Suomessa ilmeisesti tooodella pienet. Kaikki kaveeravat keskenään ja juorut kulkevat. Nyt sitten kaikki yhdessä rintamassa puolustavat omiaan julkaisemalla ajatuksiaan laajalevikkisissä lehdissä. Ja varsin subjektiivisella otteella.

Ensinnäkin, Halla-aho ei ole vastuussa vieraskirjaan kirjoitetuista viesteistä vaikka ne sujuvasti häneen aina liitetäänkin. Täällä on paljon törkyä (ja selviä uhkauksia!) myös "halla-aholaisten" suuntaan, mutta siitä ei mainittu sanaakaan.

Toiseksi, sopii miettiä miksi toimittajat niitä törkyviestejä saavat. Olisiko joskus myös peiliin katsomisen paikka? Puolueelliset ja syyttävät rasisti-jutut poikivat taatusti myös vastaääniä. En puolusta pätkääkään mitään uhkausviestejä, mutta kunhan vaan sanon ettei ne toimittajatkaan puhtaita pulmusia ole. Siitä olen samaa mieltä, että pitäisi pysyä asiallisessa ja rakentavassa kritiikissä, mutta tämä pätee kumpaankin osapuoleen.

Kolmanneksi, jokaisella on OMASSA BLOGISSAAN oikeus esittää omia näkemyksiään ja kärjistää. Siihen ei ole kellään mitään nokankoputtamista. On aivan eri asia julkaista kärjistettyjä näkemyksiä laajalevikkisissä lehdissä kuten Hesarissa joiden ajatellaan olevan - ja joiden tulisi olla - puolueettomia.

Toimittajat ovat saaneet Suomessa olla kuin herran kukkarossa, kukaan ei ole heidän tekemisiään juuri kritisoinut ja ovat saaneet uskomattoman valta-aseman hyvin helpolla (tulee mieleen esim. Ilkka Kanervan tapaus). Suomalaiset ovat aika mediakritiikitöntä porukkaa ja esim. Hesaria luetaan kuin Jumalan sanaa. Tästä Halla-ahon ja yleisesti perussuomalaisten saamasta vyörytyksestä ihmiset toivottavasti huomaavat, että Hesari on objektiivisuudesta kaukana. Toimittajat sahaavat vain omaa oksaansa, koska kuka enää viitsii maksaa tuollaisen propagandan tilaamisesta kotiin? En minä ainakaan.
  
  18. joulukuuta 2008 9:56:10

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Nikolaksen kannattaisi testata Pravdan halukkuutta keskusteluun.
Testi on helppo, lähetä vastine Miska Rantasen Välihuomioon. Mikäli lehti ei julkaise sitä sellaisenaan, niin jokainen voi tehdä omat johtopäätökset.
  
  18. joulukuuta 2008 9:58:29

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No, toimittajathan tunnetusti ovat aina ajan hermolla. Iltalehdenkin totuus löytyy usein Muropaketista.

Sen verta moisten asioista mitääntietämättömien mediapellejen riipustuksiin kyrpiintyneinä, on paras mielenvirkistys aina silloin tällöin levittää niin paksu liukumiina, että joku tyhjäntoimittaja julkaisee sen totuutena.

Ainoa kansanryhmä jota vastaan olen rasisti on lehtineekerit.


  
  18. joulukuuta 2008 10:21:43

Nimi : kossu
  
Viesti : Eilen taustapeilissä innostuneen kuuloiset keskustelijat pohtivat mm. "anna-vuohi"-joululahjan mielekkyyttä.
Joku keskustelijoista mainitsi että voisihan Afrikkaan antaa lahjaksi vaikka henkilöllisyystodistuksen.
Juttu veti melkoisen hiljaiseksi, sille lahjalle tulee pahimmillaan hintaa satojatuhansia.
  
  18. joulukuuta 2008 10:31:50

Nimi : Tinden
  
Viesti : Minä vieroitan itseäni tällä hetkellä HS-Pravdasta, opettelen tulemaan toimeen. Kohta pystyn jo perumaan tilauksen.

Olen kyllä kyllästynyt HS-toimittajien tyyliin tehdä uutisia. Enpä siis ihmettele lehden levikin laskua.

  
  18. joulukuuta 2008 10:33:23

Nimi : Nikolas Ojala
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joku on kirjoittanut täällä minun nimelläni 18. joulukuuta 2008 9:04:01 ja olen taatusti varma, että se en ollut minä.

Joku siis kirjoittelee täällä toisten nimissä.

Nikolas Ojala
Tampere
  
  18. joulukuuta 2008 10:37:03

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : P: "Jep. Ei ole minun viestini ja näköjään Verankin nimmaria on käyteety "hyvän asian" puolesta."

Heh, tosiaankin. Mun tapauksessa eivät tietenkään uskalla edes kirjoittaa nimeä oikein kun kyseessä on oikea nimi eikä nimmari, ettei tulisi pieniä ongelmia rikoslain kanssa.

Jussi: voisitko ottaa talteen kvasi-kaimani IP:n?
  
  18. joulukuuta 2008 11:05:12

Nimi : P
  
Viesti : Joku on kirjoittanut täällä minun nimelläni 18. joulukuuta 2008 9:04:01 ja olen taatusti varma, että se en ollut minä.

Joku siis kirjoittelee täällä toisten nimissä.

Nikolas Ojala
Tampere


Jep täällä on nyt suvaitsevaiston luiskaotsaisuutta ja selkäranganpuutetta parhaimmillaan demonstroiva trolli, joka kirjoittelee ns. vakkareiden nimmareilla puuta heinää ja puhdasta roskaa.

Halla-ahon kannattaa harkita koko vieraskirjan sulkemista, jos tämä jatkuu. Tälläisenä puolivälinä, jossa on pitkä kommentointirajoitus, jota ihmiset käyvät harvoin lukemassa. Nykytilanteessa suvaitsevaiston trollit syytävät rauhassa sontaa tänne muiden nimissä.

Aikaisemmin jatkuva käyttäjävirta piti ilmiselvät trollit kurissa, kun vakiolukijat erottivat, että tuo ei voi olla esim. "Reinon" kynästä.

Nyt nämä trollaukset ovat täällä täysin vieraiden lukijoiden ihmeteltävänä ja pitkään.

Itseäni täällä käyttämäni nimmarini, jota täälta ei saa muualle yhdistettyä, trollailu ei aiheuta kummoista vaivaa tai haittaa.

Mutta niille, jotka pitävät blogia nimimerkillä, sekä erityisesti niille, jotka kirjoittavat nimillään
kuten Nikolas, Vera yms. Ja tänne trollin väärällä nimellä trollaama menee heidän piikkiinsä tuo on näennäissuvaitsevaistolle oiva keino syytää paskaa niskaan - tapansa mukaan piilosta ilman alkeellistakaan moraalia.

Siksi voisi harkita tämänkin vieraskirjan siirtämistä tuon Homman yhteyteen ja moderoinnin piiriin. Vieraskirjaan toki voisi sitten kirjoittaa rekisteröitymättä, mutta vain muilla nimmareilla kuin jo rekisteröidyillä..

Siis itseäni kirjain P:tä jonkun trollin pelleily ei hirveästi puristele. Nimellään kirjoittavia tässä ajattelen. He eivät välttämättä enää käy täällä usein ja ihan täysin heidän nimissään kirjoitettu soopa ja jopa herjaukset jäävät tänne kommentoimatta parhaillaan pitkäksikin aikaa.

Tuntien Sannan ja kanssa kirjottelijoiden dzjuurnalistisen tason tasottomuuden, ei olisi ihme, kun näemme jotain väärällä nimellä kirjoitettua "Halla-ahon vieraskirjan viestiä" siteerattavan Iltapulussa/ Yo-lehdessä yms. henkilön "mielipiteenä".

Eipä olisi mikään ihme nykyisen dzjuurnalistisen toiminnan puitteissa, että itse toimittajat moisia alkaisivat rustaamaan. Tämä toisten nimissä kirjoittava trolli kun "sattumalta" astui täällä esiin samaan aikaan kun Rami saapui itkemään Sannan kokemaa "vääristelyä". Ja osa feikatuista viesteistä näköjään koskee ko. asiaa.

Tampereen aivomädättämö on jatkanut liian pitkälle toimittajakoulutuksen alhoa. Jo riittää moraalin ja toimittajaetiikan poistossa yliopistolla käyneiden "toimittajien" "koulutus".
Olisikohan aika hivenen rukata koulutusohjelmaa ja opettajakuntaa?

  
  18. joulukuuta 2008 11:23:58

Nimi : Tosi
  
Viesti : Mun mielestä toi Miska Rantasen kirjoitus Hesarissa oli ihan asiallinen.

Ainakin itse pyrin pitämään asialinjan, koska uskon sen parhaiten auttavan itse asian paranemiseen. Paskanjauhanta ei sitä edistä eikä flametus.

Ainakaan mun kunniasta (jos sitä on) ei ole kyse. Suomen ja länsimaiden tulevaisuus mua lähinnä kiinnostaa. Että elämä olisi mielekästä myös silloin.
  
  18. joulukuuta 2008 11:29:14

Nimi : ämpee
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sääliksi käy nykytoimittajat, perussuomalaisista ei voi kirjoittaa, asiallista keskustelua ei voi käydä, kun törkyä oitis tulee sähköpostiin ja luuriin.

Ei ole helppoa olla herkkä ihminen nykymaailmassa.

Samalla kuitenkin ihmetyttää se, että toimittajat jotka päivittäin seurustelevat poliisin kanssa, milloin vihjeitä antaen, milloin niistä kuullen, eivät kerro sille samaiselle poliisille, että perustelluin syin on syytä olettaa muutaman kansalaisen olevan ammattiauttajan avun tarpeessa, ja siten saattaa teletunnistetietojen avulla nämä onnettomat heidän suuresti tarvitsemaansa hoitoon.

Mutta ei, tuo olisi ehkä liian johdonmukaista, tai helppoa, joten raskautettu toimittajaparka purkaa pahaa mieltään työpaikallaan kirjoittamalla huoliaan siihen julkaisuun jossa sattuu olemaan työssään, ottamatta laisinkaan huomioon sitä, että tuollainen kirjoittelu saattaa johtaa itseään lietsovaan hallitsemattomaan kierteeseen, joka leimauttelee intternetissä kovilla kierroksilla käytäviä keskusteluita, ja mahdollisesti taas yllyttää joitain hoitoa kaipaavia aktiivitoimintaan.

Kyllä nykypäivänä asia on niin, että herkänkin toimittajan pitää unohtaa se herkkyytensä, ja ryhtyä vastuulliseksi toimittajaksi, joka auttaa hoitoa tarvitsevat terveyspalveluiden piiriin.

Niihin leimahteleviin kovilla kierroksilla käytäviin keskusteluihin tällä ei kuitenkaan ole tuon taivaallista vaikutusta, ne ovat nykyaikainen ilmiö, johon toimittajien vain pitää alkaa tottumaan, tai vaihtaa alaa.

Hullut hoitoon, ja homma^^^!!1!
  
  18. joulukuuta 2008 11:30:49

Nimi : Jeesuksen Kokkare
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aargh! Mikä mahtaa olla han-suomalainen? Tuo on niistä yksistä harvoista uusista sivistyssanoista joita en tunne!
  
  18. joulukuuta 2008 11:43:12

Nimi : Mo
  
Viesti : Kun puhutaan mamujen tekemistä raiskauksista, ryöstöistä ym. suvaitsevaiset muistuttavat aina että raiskaavathan/ryöstäväthän suomalaisetkin. -> han-suomalaiset eli kantaväestö
  
  18. joulukuuta 2008 11:45:44

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Han-suomalainen on etninen suomalainen.

Sen ilmeisen alkuperän lisäksi ilmauksen tekee hauskaksi se, että se sopii niin hyvin tyypilliseen hullutukseen: "sikailevatHAN suomalaisetkin!!1!"
  
  18. joulukuuta 2008 11:47:40

Nimi : Mo
  
Viesti : Ja rutiininomainen viittaa tietysti Katja Marteliuksen legendaariseen VÄLIHUOMIOON suomalaisista miehistä jotka hakkaavat ja tappavat naisiaan rutiininomaisesti
  
  18. joulukuuta 2008 11:48:59

Nimi : Zngr
  
Viesti : Miska Rantasen Välihuomio HS:ssä oli ihan asiallinen. On todella ikävää jos on niin, että PS:n tai Sisun mainitessaan toimittajien sposti täyttyy ala-arvoisesta roskasta.

Tosin, joku Miskan kaltainen toimittaja voisi tasapuolisuuden vuoksi joskus kirjoittaa siitä, minkälaista on edellisen 15-vuoden aikana ollut ihmisillä, jotka ovat kritisoineet monikulttuurisuutta tai muuta Eurooppaa katsellessaan ilmaisseet huolensa maahanmuutosta.

En jaksa edes muistaa kuinka monta kertaa minua on uhkailtu tai herjaamismielessä verrattu Adolf Hitleriin, natsiin, kiljuskiniin ja etenkin haukuttu rasistiksi mitä omituisimmista syistä.

Havainnollistavana esimerkkinä olen siteerannut tutkimusta HS:ssäkin käsitellystä White Flight ilmiöstä (eli kertonut tutkimuksesta, ja jonkun toisen ihmisen tuloksista aiheeseen liittyen) ja sain välittömästi kuulla olevani rasisti. Koska mainitsin täysin todellisen White Flight ilmiön. Rasistikortti kuitenkin toimi ja keskustelu päättyi siihen, että White Flight ilmiöstä puhuvat ovat rasisteja ja heitä ei tarvitse kuunnella. En nyt nillitä saamaani väärää kohtelua mutta tässä valossa...

Periaatteessa keskustelu on liikkunut sillä tasolla, että edes täysin todellisten tapahtumien ja ilmiöiden kuvaileminen tiedoin, jotka on saatu toisista ja usein suvaitsevaistenkin hyväksymistä lähteistä, leimaavat ihmisen Adolf Hitlerin toiseksi tulemiseksi tai verenhimoiseksi äärioikestolaiseksi. Olen pahoillani jos toimittaja saa roskaa sähköpostiinsa mutta en nyt ihan osaa samaistua siihen, että heidän tilanteensa olisi jotenkin harvinaisen epäoikeudenmukainen tai ennenkuulumaton.
  
  18. joulukuuta 2008 11:58:44

Nimi : Mika
Kotisivu : http://tinyurl.com/3en44f
  
Viesti : "Pikkulasten maksan syöntiä syytä rajoittaa"

Nyt menee sitten Jussinkin ruokavalio uusiksi;-)
  
  18. joulukuuta 2008 12:01:58

Nimi : Rauski
  
Viesti : Aikooko Jussi nyt tehdä vastineen tuohon Ukkolan vastineeseen?
  
  18. joulukuuta 2008 12:11:45


guestbook © freebok.net