14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108776-108800

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Olipahan asiallista tekstiä asiallisuutta peräänkuulluttavalta "Miekkamieheltä". Aika surullista pillastua noin. Tsk tsk.
  
  17. joulukuuta 2008 22:33:07

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ...kun tajutaan mitkä ainekset ovat häntä valtaan nostamassa. "

Äänestäjät mitä luultavimmin, ja tuon tajuamiseen ei kovinkaan paljoa tarvita.

"Oikeuden(?) miekkamiehenä" ei ole helppoa olla.

Ehkä se siitä, kun...
  
  17. joulukuuta 2008 22:36:14

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Koulutusalajohtaja ja Kaupunginvaltuutettu Atanas Aleksovski:
Urheiluharrastus suojelee maahanmuuttajia syrjäytymiseltä"

En tunne miestä, mutta tässä lainaus tuoreesta Tamperelainen-lehdestä:

Tampereen vasemmisto on tehnyt teknisen vaaliliiton perussuomalaisten ja SKP:n kanssa. Liitolla pyritään varmistamaan hyvät asemat luottamushenkilöpaikkojen jaossa tammikuussa.
[..]
-Tekniseen liittoon ei liity poliittista yhteistyötä. Perussuomalaiset herättävät myös demareissa ristiriitaisia tunteita. Annoimme Atanas Alekovskille vapaat kädet. Hän ei taustansa vuoksi voi hyväksyä tätä teknistä vaaliliittoa.


Eli Atanas Aleksovski (sdp) on kieltäytynyt yhteistyöstä perussuomalaisten (muistattehan, Tampereella se "ulkomaalaiskriittiseksi leimattu puolue") kanssa ja demarit tämän hyväksyvät, koska Aleksovski ei "taustansa vuoksi" pidä perussuomalaisista.

Ehkä syynä on se, että Aleksovski ajaa maahanmuuttajakiintiöitä kaupungin töihin ja hanketta oletettavasti vastustavat ovat automaattisesti rasisteja, joiden kanssa ei leikitä. Valitettavasti toimittajat eivät ole kysyneet Aleksovskilta itseltään mistä kenkä puristaa.

Seuraan ilolla näiden lapsellisten kiukuttelijoiden (mm. Minna Sirnö (vas), Sirkkaliisa Virtanen (vas) ja Atanas Alekovski (sdp)) ajautumista syrjään päätöksenteosta.
  
  17. joulukuuta 2008 22:37:34

Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : """Poikajengit kivittävät busseja Ruotsissa"""

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2008/12/17/det-nya-sverige-stenkastning-mot-buss-okar-dramatiskt/

Jaahas - ettei vaan olisi normimeininki kyseessä ...
  
  17. joulukuuta 2008 22:47:33

Nimi : Heikki Vähä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rauhallista Joulua ja voimaa tapella tuuliviirejä vastaan.
  
  17. joulukuuta 2008 23:00:40

Nimi : Heikki Luoto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Ehkä syynä on se, että Aleksovski ajaa maahanmuuttajakiintiöitä kaupungin töihin ja hanketta oletettavasti vastustavat ovat automaattisesti rasisteja, joiden kanssa ei leikitä. Valitettavasti toimittajat eivät ole kysyneet Aleksovskilta itseltään mistä kenkä puristaa.”

Missä Aleksovski on maahanmuuttajakiintiöitä puolustanut? Olin Perussuomalaisten edustaja samassa kunnallisvaalipaneelissa, missä hän oli SDP:n edustajana. Yleisönä oli TAKK:n maahanmuuttajaopiskelijoita. Tuolloin puolueiden edustajilta kysyttiin kantaa ehdotukseen maahanmuuttajakiintiöistä kaupungin töihin. Ainoa, joka kannatti kiintiöitä, kuten Tampereen Vihreiden kunnallisvaaliohjelmassa lukeekin, oli Vihreiden kantasuomalainen ehdokas.
  
  17. joulukuuta 2008 23:01:25

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Ei Futuristi voi olla Höglund."

Ok, varmasti näin sitten on. Futuristin linkittämän sivun (nälkäkorven eli höglundin) perusteella ajattelin hänen olevan itse Panu, mutta voihan se olla, että hän vain keskustelun herättämiseksi linkitti tuon Panun sairaan mielen viimeisimmän virtuaalioksennuksen.


En ainakaan tietääkseni ole PH. Jos saan selville, että olen PH, lupaan tehdä BASE-hypyn Näsinneulasta ilman laskuvarjoa.
  
  17. joulukuuta 2008 23:30:16

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Näyttää olevan jäljellä toimittajilla enää perinteinen vakiotemppu. Huomio täytyy saada käännettyä joko henkilöön tai mihin tahansa muuhun kuin itse asiaan.

Rami-Sannan itkeminen on ollut kieltämättä aika huvittavaa.

Outoa on se, että itse tunnen aitoa vahingoniloa siitä, että Panu H. seuraa Sannan uraa toimittajana hamaan loppuun saakka. Aina. Netti on kohtuullisen julma tiedotusväline. Suosittelisin joko uran tai maan vaihtamista.
  
  17. joulukuuta 2008 23:33:25

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Helsinkiläinen perheenisä,

"Riittää, että Homman takana on luokkaa 20 kansanedustajaa, jotka voivat vaatia hallitusohjelmassa sosiaalisen maahanmuuton lopettamista. On sitten hallitusneuvotteluista ja isojen puolueiden strategiasta kiinni, kuinka Suomen käy 2010-luvulla.

20 kansanedustajaa onnistuu tällä sinänsä epäsisäsiistillä Hommailulla, saatpa nähdä :)"

Suosittelen tutustumaan tapaukseen Vlaams Blok/Belang, jonka kannatus on ollut reilusti yli 10%, mutta joka on systemaattisesti suljettu ulos hallituksesta, ja jonka edustajiin on kohdistettu varsin sivistymättömiä toimenpiteitä. Belgiassa on tietysti erityispiirteensä, ajatus fleemin itsenäisyydestä jota VB ajaa, mutta nuivien survominen paitsioon ei ole mikään ontto uhkakuva täälläkään.

Provosoinnilla ja brutaalilla kielenkäytöllä on saavutettu yllättävänkin paljon. Halla-aho on saanut valtakunnantason julkisuutta, ja mokuttajat on provosoitu perin typeriin vetoihin. Nyt on oleellista se, miten tätä kyetään hyödyntämään. Yhteistyökyvyn osoittaminen kaupunginvaltuustoissa ja uusien ylilyöntien välttäminen on tässä oleellista. Uusimmat, asiatasolla pysytelleet kirjoitukset lupaavat hyvää.
  
  17. joulukuuta 2008 23:34:21

Nimi : Kapitalistinen diktatuuri
  
Viesti : Jokainenhan sen ymmärtää, että sellainen laki, joka pidentää viikottaista työaikaa ei saa kannatusta.
Eihän siinä ole mitään mieltä, että palkkoja alennetaan ja työaikaa pidennetään. Monesti on käytetty maahanmuuttajia, koska heidän avullaan on voitu alentaaa palkkoja sekä laillisesti että laittomalla tavalla.
  
  17. joulukuuta 2008 23:36:45

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heikki Luoto:
"Missä Aleksovski on maahanmuuttajakiintiöitä puolustanut?"

Muistan lukeneeni hiljattain hänen haastattelunsa Monitori-lehdestä. Siinä hän vaati valtiota näyttämään mallia palkkaamalla maahanmuuttajia korkeisiin virkoihin. No joo, kieltämättä parempi ilmaus tuolle onkin positiivinen syrjintä.

Tiedätkö muuten mistä Tampereen anti-PS-kähinöissä on oikeastaan kyse?
  
  17. joulukuuta 2008 23:36:56

Nimi : Futuristi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "but only my raisin hole"

Opettele trolli englantia, jos meinaat Verana esiintyä. Se on englanniksi "corn hole".
  
  17. joulukuuta 2008 23:37:10

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaaha.
  
  17. joulukuuta 2008 23:41:09

Nimi : Heh-heh
  
Viesti : "En ainakaan tietääkseni ole PH. Jos saan selville, että olen PH, lupaan tehdä BASE-hypyn Näsinneulasta ilman laskuvarjoa."

Pahoittelut, että leimasin sinut oikeastaan pahimmalla tavalla miten ihmisen voi leimata - Panu Höglundiksi.


Jännä muuten, että tämä Sanna iki-ihan puolestapuhuja, ritari valkealla ratsulla-Rami ei ole maininnut useista pyynnöistä huolimatta sanallakaan miksi Panu Höglundia käytettiin "asiantuntijana" lehtijutussa koskien Halla-ahoa. Kuvitteliko Rami-Sanna tosiaan, että kukaan ei sitä sumutusta tajuaisi? Tai jos kyse on siitä, että ette tienneet mikä sekopää Höglund on, niin se taas osoittaa anteeksiantamatonta ammattitaidottomuutta.
  
  17. joulukuuta 2008 23:41:11

Nimi : ugh
  
Viesti : "Muistan lukeneeni hiljattain hänen haastattelunsa Monitori-lehdestä. Siinä hän vaati valtiota näyttämään mallia palkkaamalla maahanmuuttajia korkeisiin virkoihin."

No mutta arlovskihan puhuu pelkkää asiaa. Esimerkiksi maahanmuuttoministeriön voisi miehittää 100% maahanmuuttajilla. Takuulla ei huonommaksi menisi.

Muutoinkin valtionhallinnon korkeisiin virkoihin pitäisikin ehdottomasti palkata mamuja. Ylimokuttajien korvaaminen mamuilla vasta olisikin parodiaa parhaimmillaan.
  
  17. joulukuuta 2008 23:51:26

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomi on suurempi kuin Beatles. Meillä myydään joka maitokaupassakin Keltaisia kuplia.
  
  17. joulukuuta 2008 23:51:52

Nimi : ugh
  
Viesti : Jaa se olikin Aleksovski.
  
  17. joulukuuta 2008 23:52:02

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : LW,

Tuo on totta. Siksi otinkin erikseen esiin hallituspuolueiden strategian. Mokutuksesta leipänsä saavat ovat nähdäkseni isoin äänestäjäblokki, joka ajaa edes jossain määrin rationaalisella perusteella mokutusta ja maahanmuuttoa. Arvaan, että tämä väki ei äänestä Kokoomusta eikä Kepua juuri missään tilanteessa ja siksi näillä porvaripuolueilla ei ole juuri hävittävää, jos lähtisivät nuivaan hallitukseen. SDP on arvoitus -- lamakauden AY-liikkeestä ei paljoa löydy internationalismia.

Virallinen veikkaukseni seuraavan hallituspohjan rungoksi on Kok+SDP siten, että Kok ottaa vähän turpaansa ja SDP voittaa, mutta ei tarpeeksi paljon. Kepu menee suosiolla oppositioon potemaan Vanhas-krapulaa.

Jos tulevat kaksi vuotta menevät Homman^^^ kannalta hyvin, mutta suomalaisten kannalta huonosti, niinkuin odotettavissa on, niin sekä Kokoomus että SDP vuotavat kannatusta persuille. Kokoomuksessa ja SDP:ssä on paljon sikamies-äänestäjiä, joilla on varaa äänestää Suomen tulevaisuuden puolesta, etenkin kun lama jyllää ympärillä. Sellaisessa tilanteessa olisi ihan peliliike niiltä ottaa persut hallitukseen kämmäämään.

Vihreät ovat kaiketi toinen voittaja seuraavissa ek-vaaleissa, osittain Homman^^^ takia -- asioiden polarisoituminen nostaa Vihreiden profiilia suvaitsevaisen Gutmenschin ykköspuolueena. Vasemmistoliitto kenties yrittää samaa, mutta se menee kyllä ns. vituiksi.

KD, RKP, mitä ne ovat?

Koko tuo kuvio on vahvasti spekulatiivinen, mutta en oikein jaksa uskoa Ruotsin tai Belgian tyyliseen totaaliseen boikottiin. Siinä auttaa paljon jo ihan Soinin persoona.
  
  17. joulukuuta 2008 23:52:08

Nimi : Paul R
  
Viesti : mitä teen: avaudun

Tuntuu, että akateemiset ihmiset eivät oikein ymmärrä, mitä Homma oikeasti on. Aidossa monikulttuurissa eläneenä voisin kertoa erinäisen tarinan. Teen sen kasvoista kasvoihin.

Parikymppisenä valkoisena heteromiehenä pärjäsin yksin juuri ja juuri. Sama metodi toimii koiriin. Älä näytä pelkoa, ansaitse kunnioitus. Tällä pärjää NuorisonTM kanssa.

Olin mielissäni kun pääsi pois. Minulla sentään oli mahdollisuus poistua. Tätä ei ole tarjolla tuleville sukupolville. Minulla ei ole lapsia, tuskin tuleekaan. Minua ajaa eteenpäin tieto siitä mitä on tulossa. Mitä on tulossa, en toivo kenellekään suomalaiselle. Tänään tai huomenna. Anti rassistit tai fassistit eivät vain ymmärrä mitä sieltä on tulossa.

Mitään ei olla opittu. Olen seurannut maan päättäjien kannanottoja ja voin sanoa, että polku on sama. Kusessa ollaan.

Joskus tämä kaikki täyttää minut epätoivolla. Syystäkin. Ihmisen muisti ja typeryys on pohjatonta.

Kaikkien mokuttajien toivoisin menemään aitoon monikulttuuriin. Sinne alaluokan pariin. Esimerkiksi Sanna U oli elänyt samassa paikassa, mutta samoja johtopäätöksiä ei ollut syntynyt. Miksi? Koska samaan kylään mahtuu myös sellaisia alueita, joissa oikealla ajatusmallilla voidaan teeskennellä, että kaikki on hyvin. Ei ole Sanna. En tiedä missä sinä asuit, mutta tilanne oli huonompi kuin Suomessa. Kiistä tämä.
  
  17. joulukuuta 2008 23:52:08

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octavius:

Meinaatko, että se Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkolan valinta käyttää poliittisen juttunsa asiantuntijana Panu Petteri Höglundia seuraa häntä varjon lailla?

Ainakin jos kirjoitamme sen riittävän moneen paikkaan netissä...
  
  17. joulukuuta 2008 23:54:10

Nimi : Heikki Luoto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roope: ”Tiedätkö muuten mistä Tampereen anti-PS-kähinöissä on oikeastaan kyse?”

En tiedä tarkkaan. Lähinnä kyseessä lienevät PS:n kasvun aiheuttamat kasvukivut muissa puolueissa. PS:ää käytetään myös tekosyynä muiden puolueiden sisäisissä kamppailuissa.
  
  17. joulukuuta 2008 23:58:30

Nimi : ugh
  
Viesti : Ehkä Sanna vaan diggaa Panun raiskaus- ja hakkauspuheista.
  
  17. joulukuuta 2008 23:59:51

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octavius: Outoa on se, että itse tunnen aitoa vahingoniloa siitä, että Panu H. seuraa Sannan uraa toimittajana hamaan loppuun saakka. Aina.

Tämä kommentti ei koske pelkästään Octaviuksen yllä lainattua kommenttia, vaan yleisemmin koko Höglund-Ukkola-kuviota: mielestäni tuollaiset selkeästi yliampuvat "Panu Höglundin varjo tuhoaa koko Sanna Ukkolan journalistisen uran"-kommentit kannattaisi jättää vähän vähemmälle, koska niissä on suhteellisuudentaju yhtä pahasti hukassa kuin toisten tahojen esittämissä "Rosa Meriläinen seuraa Jussi Halla-ahon poliittista uraa hamaan loppuun saakka"-väitteissä. Kysehän oli kuitenkin vain ja ainoastaan siitä, että Ukkola siteerasi "iirin kielen asiantuntija" Panu Höglundilta peräti yhden lauseen. Jos menee sanomaan satunnaiselle vastaantulijalle, että "tiesittekös että Ilta-Sanomien Sanna Ukkola siteerasi tunnettua nettihäirikköä Panu Höglundia", niin todennäköisesti 99% ihmisistä sanoisi vain "Häh?" Tarkoitan tällä tuoda ilmi, että vaikka homma olisi kuinka nousussa, niin tietyt asiat ovat kuitenkin edelleen vain tiettyjen piirien sisäpiirihuumoria eikä tuollainen yksityiskohta tuhoa Sanna Ukkolan toimittajan uraa sen enempää kuin esiintymättä jättäminen A-Talk-ohjelmassa tuhosi Halla-ahon uskottavuutta.
  
  18. joulukuuta 2008 0:00:41

Nimi : P
  
Viesti : Ilmoitusasia: Eipä ole kirjoittamani viesti.

Pyydän Halla-ahoa blokkaamaan alla olevan viestin lähettäneen ip:n kiitos.

Näköjään vain suvaitsevaistolla ei ole pohjaa mutalätäkössään, jota ei voida alittaa.
": P
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho. Olisikohan aika pyytää Sanna Ukkolalta anteeksi. Jussi, joka reaaliajassa raportoi toimittajien yhteydenotot Scriptassa on täysin vaiennut Ukkolan oikaisupyynnöstä. Jussi ruikuttaa: "Se jäi roskapostifiltteriin." Hah! Millainen säälittävä pelkuri voi Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho olla?

17. joulukuuta 2008 14:37:15
"
  
  18. joulukuuta 2008 0:33:48

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Non nii, näihän tässä sitten kävi, taas kerran....Kuka jätti tämän trollin pyörimään tuonne alemmas, välittämättä sitä toimittaa trolliparantolaan tai lopettaa:
___________________________________
Nimi : Bar Mizwah
Mitä teen : Homma^^^!

Viesti : Jussi Pussi hintelä hintti. Hows it hanging? Does Hillas revähtänyt Pillu still interest you or is Vera Izraeli giving you pussy on the side? Jude pussy must taste good MNAMMMM.

Good Night and Die soon!

17. joulukuuta 2008 21:49:59
_______________________________

Vera sitä näytti ohimenneen hiukan silittäneen mutta ei se riitä...
Nyt tästä ei kyllä enää peliä saa, sillä on nyt mennyt sekaisin kaikenlaisia käsitteitä ja kieli-ongelmakin riivaa sitä hulluuden partaalle, ei suju suomi, ei suju englanti.
Olen nähnyt näitä aiemminkin, tämmöinen saattaa yht äkkiä sylkäistä "Motherfucker, kill kill kill" ja sen jälkeen kehrää "Piis"...ja jos olisi mahdollista se hännästään alkaen söisi itsensä.
Kaikki nämä raivomokutustaudin oireita.

No, minä toimitan tämän piikille, pääsee trollien taivaaseen missä lämmmintä riittää yllin kyllin( palavista autonrenkaista).

  
  18. joulukuuta 2008 0:39:19


guestbook © freebok.net