14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108726-108750

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikä piru sitä hommaa vaivaa? Vaikka olen rekisteröitynyt, homma ei lähetä sähkopostivahvistusta, mutta jos yritän uudelleen rekisteröimistä, sanotaan että tunnus on käytössä? Olenko tyhmä?
  
  17. joulukuuta 2008 19:04:31

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hierarkisille palvelulaitoksille on tyypillistä, että linjapäätökset ja "suuren vastuun kantajat" eivät ole lähimaillakaan niissä yhteyksissä kun vastuulle olisi käyttöä.

Luulen, että tässä lehtijupakassakin sama sääntö toimii. Nuoret toimittajat ovat joutuneet välikäteen vain seuratessaan esimiesten tahtoa ja "lehden linjaa".

Linjaajat itse nappailevat arvatenkin nestepitoisia jouluherkkuja joissakin päättäjäpiireissä.
  
  17. joulukuuta 2008 19:05:36

Nimi : Uhn tiss
  
Viesti : Anusorja haisee ulosteelta koska sorkkii äitinsä persettä paskan peittämällä kullilla samalla kun anusorjan isä painaa häntä takalistoon.

Oikein että hintelän hintin perseaukkoa "hoonataan" vähän isommaksi. Toivottavasti tosiaan saa sen aidsin että perhe pääsee ihastelemaan tyypin aidsiin riutunutta ruumista.
  
  17. joulukuuta 2008 19:07:04

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Mikä piru sitä hommaa vaivaa? Vaikka olen rekisteröitynyt, homma ei lähetä sähkopostivahvistusta, mutta jos yritän uudelleen rekisteröimistä, sanotaan että tunnus on käytössä? Olenko tyhmä?"
...
Onko mahdollista, että olet antanut hieman virheellisen sähköpostiosoitteen...?
  
  17. joulukuuta 2008 19:10:46

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Jostain syystä Rami Mäkinen ei vieläkään kommentoinut sitä, että IS ja Ukkola päättivät päästää maailman kaikista tahoista juuri Niemelän&Höglundin kommentoimaan Halla-ahoa. Outo juttu, se on, eikö olekin.

Btw jos joku perseaivo oikeasti on lähettänyt Sanna Ukkolalle huoritteluja ja uhkauksia, hävetkööt. Asiat asioina.
  
  17. joulukuuta 2008 19:17:33

Nimi : Zngr
  
Viesti : Joniq, laita minulle sähköpostia janne@myrsky.net selvitän asiaa

Janne / Ylläpito
  
  17. joulukuuta 2008 19:18:35

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tämä on siis Ilta-Sanomien asiantuntijalähteinään käyttäneiden Panu Höglundin ja/tai Jussi K. Niemelän tuottamaa tekstiä. Ihan vain tiedoksi Ramille ja Sannalle.
  
  17. joulukuuta 2008 19:20:42

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Ei Futuristi voi olla Höglund. PH on niin läpikotaisin sairastunut vihaan, ettei hän kykenisi käyttäytymään täällä edes puoli-ihmisiksi, vaan joka ikinen hänen kirjoittamansa välimerkki tihkuisi visvaista pahantahtoisuutta.
  
  17. joulukuuta 2008 19:24:12

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Futuristihan vain tarjosi linkin äskenkin linkittämääni Nälkäkorpi-oksennukseen. Oli hölmöä epäillä häntä sillä perusteella Höglundiksi, varsinkin kun Futuristi kuuluu tämän vieraskirjan vakiokeskustelijoihin.
  
  17. joulukuuta 2008 19:30:19

Nimi : Hah-hah
  
Viesti : "Ei Futuristi voi olla Höglund."

Ok, varmasti näin sitten on. Futuristin linkittämän sivun (nälkäkorven eli höglundin) perusteella ajattelin hänen olevan itse Panu, mutta voihan se olla, että hän vain keskustelun herättämiseksi linkitti tuon Panun sairaan mielen viimeisimmän virtuaalioksennuksen.
  
  17. joulukuuta 2008 19:32:06

Nimi : jellona
  
Viesti : Rami Mäkinen kirjoitti: "Ukkolan tavoitteena tehdä Jussista niin vihattu, että hän alkaisi pelätä turvallisuutensa puolesta? Voin vastata tähän vain yhdellä tavalla. Minusta on järkyttävää, että nainen joutuu tässä maassa parin poliittisen lehtijutun takia vastaanottamaan rivoja seksuaaliherjoja, tappo- ja raiskausuhkauksia. Minusta on järkyttävää, että tuore kunnallispoliitikko ja isä joutuu tässä maassa poliittisten mielipiteidensä takia vastaanottamaan tappo- ja väkivaltauhkauksia. Jopa järkyttävämpää, koska niiden kohteeksi näyttää joutuneen myös perhe, mukaan lukien alaikäiset lapset. Ja meistä kahdesta, siis minusta ja Ukkolasta, Ukkola on monin verroin lempeämpi ihminen."

Se että Mäkisen Rampe kirjoitti järkyttyneensä Ukkolan Sanden saamista uhkailuviesteistä, (mikä on hyvin ymmärrettävää), kertoo siitä että Rampen moraali on kunnossa. Jos Sannaa on uhkailtu noin, on se törkeää, sympatiat ja jaksamiset Sannalle. Samoin on törkeää se että Jussia on mediassa mustamaalattu ja hän on saanut kaikenlaisia uhkailuja sekä pilkkaa osakseen. Se lienee eräs julkisen keskustelun varjopuolia.

jos Rampe ja Sanna järkyttyvät noin syvästi uhkailuista joita satelee yhdellesuntoiselle niin luulisi heidän järkyttyvän myös afromiesten joukkoraiskauksista. Jos jo uhakaus aiheuttaa pahaa oloa niin luulisi Sannan osaavan empatiseerata niitä täysin syyntakeettomia joukkoraiskausten uhreja. Siitähän tässä alunperin on ollutkin kyse, maahanmuuton aiheuttamien lieveilmiöiden kritisoinnista. Nyt tässä ollaan vaan ajauduttu loanheittoon ja itketään pahaa oloa...
  
  17. joulukuuta 2008 19:36:31

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Ilta-Pravdan aukeaman jutussa 8.11.08 tykitetään Halla-ahoa vastaan taas oikein olan takaa. Toimittaja Rami Mäkinen on vääntänyt kasaan jutun, jossa Halla-aho yritetään saada, niillä eväillä kuin se kyseisessä mediatalossa ja sen toimituspolitiikassa on suotu, mahdollisimman huonoon valoon. Jokaiselle, joka on asiaan perehtynyt, on päivänselvää mistä on kysymys tässä ja koko Tomashot-jutussa. En nyt jaksa todellakaan, saunan jälkeen, alkaa vääntää rautalangasta asian ydintä sananvapauden ja terveen, ns. perinteisen suomalaisen maalaisjärjen näkökulmasta. Sen verran malliksi kuitenkin että artikkelissa sanotaan että "Lahtinen ilmoitti nettikeskustelussa että 'hänet oli masinoitu apujoukkoihin'", mikä noin julkaistuna ilman vitsin selitystä kuulostaa tietysti katuvaisen tunnustukselta. Mutta hei, Rami siellä toimituksessa, se on ns. vitsi. Jokainen Halla-ahon vieraskirjaan kirjoittava voi valita pudotusvalikosta viestiinsä valmiiksi ladatut keventävät eväät, esim. "Minut on masinoitu apujoukkoihin" tai "Murskaan Halla-ahon uskottavuuden" tai "Kommentoin". Ei Lahtisen valinnan mainitseminen ole valehtelua, mutta kontekstista sopivasti irtirepäistynä edesauttaa tietysti halutun vaikutelman luomista. Ikään kuin Lahtinen todella olisi tunnustanut tulleensa aivopestyksi kaamean Halla-ahon toimesta."

Mielestäni masinointi- sana on tainnut yleistyä viime aikoina ministerien kielenkäytössä. Jostain syystä.

  
  17. joulukuuta 2008 19:40:13

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niin sanottuun monikulttuuriseen suvaitsevaisuuteen liittyy melkoinen annos itsensä ylentämistä ja suvaitun alentamista. Suoranaista rasismiakin. Vieraat nähdään lähtökohtaisesti erityisesti ulkonäkönsä ja käyttäytymisensä puolesta poikkeaviksi ja omituisiksi. Muutenhan ei olisi "suvaittavaa".

Monikulttuurisuudesta näyttää tulleen tietyn tyyppisten ihmisten kilpa-areena, jossa vertaisryhmän koetaan kruunaavan kirkkaimmin sen, joka jaksaa suvaita niitä suomalaisille kaikkein vieraimpiakin tapoja. Kun kilpa jatkuu, täytyy volyymia lisätä ja ruveta rämpimään alati upottavammassa suossa. Äärimmillään ollaan jo siinä, että suvaitsijoista on tullut paavillisempia kuin paavi itse. Silloin on suvaitsija "löytänyt" vieraan kulttuurista jo sellaisiakin elementtejä, joiden olemassa olosta vieras ei ole ollut edes tietoinen ja rupeaa "hellästi" vaatimaan vieraalta myös sen mukaista käytöstä. Ja sitä vaatimusta vieras tietenkin pyrkii epätoivoisesti toteuttamaan, jotta hänelle edulliset huoltosuhteet säilyisivät.

Kuvitellaanpa tilanne toisinpäin. Minä muutan johonkin Afrikan maahan. Paikallinen parempi väki ryhtyy kilvan suvaitsemaan minun omituisia tapojani. Jotta kilpailu siellä voisi jatkua, minun täytyisi hiljalleen taantua kalevaisen laulumaan tapoihin, jotta paikalliset suvaitsijat saisivat uutta materiaalia suvaittavakseen. Kun tämä ja muutkin kulttuuriset annokset on kulutettu loppuun, alkaa paikallinen väki itse rakentamaan omaa "suomalaisen" kulttuurin identiteettiä, jonka raameihin minun on asettauduttava. Viimeistään tässä vaiheessa saattaisin jo tuntea oloni tukalaksi, mutta näytelmän pitää jatkua, jotta saavuttamani edut eivät loppuisi.

Ensivaikutelma tästä tekstistä luonee lukijalle mielikuvaa olkiukosta, ja näin saattaa ollakin, mutta toisaalta vahva vastakkainen mielikuva syntyy puolestaan silloin, kun seuraa niitä tapahtumia, mitä esimerkiksi suvaitsevaisten järjestämissä kulttuuri-iltamissa tapahtuu. Varsinkin illan tanssiaisissa monista etnisistä suomalaisista näyttää tulleen afrikkalaisempia kuin afrikkalaiset itse.

Nimimerkki Kreikanlukija kirjoitti aikaisemmin eksegeesistä ja eisegeesistä. Näyttäisi siltä, että myös kulttuureja voidaan tulkita näihin sanoihin sisältyvillä asenteilla. Tässä tapauksessa suvaitseva eisegeetikko syöttää suvaitsemaansa kulttuuriin omia mielitiettyjänsä - tavalla tai toisella - ja implementoi niitä suvaittuunsa. Ja samalla työntää suojattinsa polulle, jossa integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan käy entistä vaikeammaksi.

Tässäpä sitä oli taas annos sarkasmia ja metaforista diskuteeraamista, jota jotkut eivät näytä sietävän. Myös minä olen sitä mieltä, että näillä arvostelijoilla on täysi vapaus olla meitä parempia. Ryhtykää töihin ja näyttäkää meille, kuinka suomalaisten päät käännetään. Ainakaan minä en sitä vielä tiedä.
  
  17. joulukuuta 2008 19:43:14

Nimi : Leon
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Monikultturismin voittokulun ensimmäiset konkreettiset kärsijät eli potentiaalisimmat äänestäjät kaikista äänestäjistä ovat (a) homoseksuaalit, (b) naiset joita kultamunat haluavat yllätysrikastaa; siis kauniit nuoret sinkkunaiset."

Jostain kumman syystä nuo yllämainitut ryhmät ovat juuri niitä jotka haluavat lisää monikulttuurisuutta tänne peräpohjolaan...

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
  
  17. joulukuuta 2008 19:44:58

Nimi : Jack
Kotisivu : juttu lyhentämättömänä (9619 merkkiä)
  
Viesti : Milloin ja miten löysin Halla-ahon Scriptan?

En osaa sanoa tarkkaa ajankohtaa, mutta luultavasti ajauduin lukemaan Scriptaa Mikko Ellilän blogissa olleen linkin kautta joskus muutama vuosi sitten.

Maahanmuuttokysymyksistä minulla ei ole yleisellä tasolla vastaan sanottavaa. Halla-aho on erittäin looginen kirjoittaja, ja hän esittää asiat perustellen ne vastaansanomattoman hyvin. Jos joku oikaisee jonkin virheellisen tilaston tai tiedon, Halla-aho ottaa kritiikin nöyränä vastaan ja korjaa asian. Tällainen toiminta antaa kirjoittajasta sympaattisen ja rehellisen kuvan. Vastaväittäjillä ei ole asiaperusteita, joilla he pystyisivät kumoamaan väitteet.

Ainoa, mikä varsinkin alkuaikoina hieman joskus "kirpaisi" tekstejä lukiessa, oli maahanmuuttajien yleistäminen yhdeksi massaksi aivan kuin kaikki maahanmuuttajat olisivat samanlaisia islamin sotureita ja viettiensä armoilla olevaa raiskaajamassaa. Taustalla vaikutti ehkä se, että tyttäreni tunsi erään Kallion lukiossa opiskelleen bangladeshiläisen nuoren miehen, jota hän kuvasi erittäin kohteliaaksi ja mukavaksi ja kaikin puolin kiltiksi ihmiseksi, jonka kaikki hyväksyvät, ja jolla on paljon suomalaisia ystäviä. Ajatus, että joku pitäisi tätä nuorta hyväkäytöksistä lukiolaista mahdollisena raiskaajana vain siksi, että hän on kotoisin Bangladeshistä, tuntui epämukavalta. No tietenkin, kun Scriptan teksteihin perehtyy, ei niissä edes väitetä, että yksilöt automaattisesti raiskaisivat kulttuuritekijöistään johtuen. Mutta satunnainen lukija lukee vain sen, mitä hän ensimmäiseksi sattuu näkemään.

Se, missä ehkä eniten olen eri linjoilla Halla-ahon kanssa (ja mikä sai minussa aikaan oppositiohenkeä), on hänen suhtautumisensa poliisiin. Tutkin tarkasti kevään 2007 eduskuntavaaliehdokkaiden kirjoitukset ja vaalikonevastaukset, ja niistä kävi ilmi, että Halla-aho haluaa lisätä poliisin valtuuksia eli hän kuuluu samaan sarjaan Ben Zyskovizin ja muiden "haukkojen" kanssa.

"Vihervasemmistolaisessa propagandassa poliisi nähdään vihollisena, joka rajoittaa kansalaisten vapauksia. Tosiasiassa poliisi on se viranomainen, joka suojelee tavallisia ihmisiä rikollisilta ja anarkialta."

Ehkä tuohon Halla-ahon vastaukseen voisi nyt lisätä, että poliisi suojelee tavallisia ihmisiä maahanmuuttokriitikoilta.

Poliisikysymyksessä olen eri laidalla kuin Halla-aho. Pidän poliisia eniten yleistä elämänlaatua ja viihtyvyyttä heikentävänä tekijänä yhteiskunnassa. Nykyinen turvallisuuskulttuuri miljoonine pakkoineen merkitsee sitä, että poliisi kyttää maalla, merellä ja ilmassa ja iskee armotta, jos kansalainen on unohtanut noudattaa yhtäkin kymmenistä tuhansista enemmän tai vähemmän turhista pakkomääräyksistä, joita eduskunta suoltaa lisää kuin liukuhihnalta. Sakon antaminen esimerkiksi veneilijälle jostakin puuttuvasta jauhesammuttimen tarrasta ei ole yhtään sen vähemmän simputusta kuin Iranin uskonnollisen poliisin antamat sakot liian lyhyistä hameenhelmoista tai liikaa paljastavasta huivista. Toinen on "islamokratiaa", toinen "polisokratiaa". Sakko on maksettava kummassakin tapauksessa.

Poliisi on keskeinen diktatuuria ja poliisivaltiota eteenpäin ajava voima eikä suinkaan pelkästään hiljainen toimija, joka toteuttaa lainsäätäjän tahdon. Tietysti se toteuttaa lainsäätäjän tahdonkin, mutta tämä tahto on osittain poliisin oma tahto, jonka se propagandallaan ja lobbauksellaan saa iskostettua kansalaisiin ja kansanedustajiin. Julkinen sana on pitkälti poliisin talutusnuorassa, koska tiedotusvälineet tarvitsevat uutisia, ja poliisi on yksi niiden tärkeimmistä jakelijoista.

Viattomalle kansalaiselle sakkoa kirjoittava poliisi herättää minussa todennäköisesti samanlaisia tunteita kuin suomalaisen naisen kimpussa hääräävä islamilainen puskaraiskaaja Halla-ahossa. Niinpä reagoin tällaisen toiminnan puolustelemiseen vuodattamalla tarkoitushakuisesti tiettyjä kohtia Scriptan teksteistä parille nettifoorumille. Halusin näyttää, että katsokaa nyt, millainen tyyppi pääsi kansanedustajaksi.

Ja loppu onkin historiaa. Keräilemäni jutut päätyivät myöhemmin eräältä foorumilta Panu Höglundille, ja hän hyödynsi niitä tavalla, joka yleisesti tunnetaan. Myöhemmin tekstejä on päätynyt nyt käynnissä olevan vainoamisprosessin materiaaliksi. En kerännyt vihreiden naisten raiskausjuttuja, joten ainakin ne on kerännyt joku muu.

Käsitykseni Halla-ahosta on muuttunut positiivisemmaksi vuoden 2007 jälkeen, enkä missään tapauksessa hyväksy käynnissä olevaa ajojahtia. En ole ylpeä siitä, että tulin olleeksi välillisesti mukana tässä prosessissa. Tilanne oli kuitenkin vuonna 2007 toinen kun nyt. Kuvittelin, että Halla-aho on käytännössä jo kansanedustaja eli kuuluu vallanpitäjiin, ja vallanpitäjiä voi kohdella vähemmän hienotunteisesti varsinkin, jos on jyrkästi eri mieltä kuin he. Ajattelin, että pian Halla-aho säätää uusia poliisipakkoja eduskunnassa, joten kai pieni ilkeämielinen kritiikki on moraalisesti hyväksyttävää - olenhan itse näiden poliisipakkojen tuleva kohde.
  
  17. joulukuuta 2008 19:56:43

Nimi : Tutkimusmies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onkohan tämä vielä ollu täällä:

http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/118510920/PDFSTART?CRETRY=1&SRETRY=0

Laaja jenkkitutkimus, joka paljastaaa karun totuuden: monikulttuurisuus ei ole rikkaus
  
  17. joulukuuta 2008 20:02:35

Nimi : A.N.
  
Viesti : Palaan keskusteluun(?) vielä yhden viestin verran, vaikka jo lupasin muuta, jotkut käsityksistä tuntuivat siksi heikoilta:

Jha: "Cuccua. Pilapiirrojupakalla oli vaikutusta lähinnä integraatiopolitiikkaan. Muutos tapahtui jo vuonna 2002 kansanpuolueen voitettua vaalit. Maahanmuuttoa kiristettiin saman tien.

Vaa'ankieliasema toki puuttuu Suomesta, mutta siihenhän tässä juuri pyritään. Eikä se ole mahdoton tavoite. Se voi toteutua vaikka seuraavissa vaaleissa."

2001 vaalien jälkeen kiristettiin lakeja, samoin tehtiin myös 2006(?) (muistaakseni) kun perheiden yhdistämistä ja järj. avioliittoja vaikeutettiin. Vuonna 2002 yhdistämisten myötä T:aan tuli yli 8000 maahanmuuttajaa, v. 2006 alle 4000. T:n luvut ovat tiukasta politiikasta huolimatta olleet edelleen hieman korkeampia kuin Suomen vaikka ovat toki laskeneet. Turvapaikanhakijoita on vuoden 2002 lakiuudistusten jälkeen tullut n. 30,000 (mikä on S:n vastaava luku?). Kiintiöpakolaisia otetaan 500/v. Työperäisiä tulee Pakistanista, Turkista joitakin satoja työntekijöitä /v, joinain vuosina yli tuhat. Näitä lukuja kun kertoo vaikka 30x vuodella, ja lisää siihen jo olevat ja heidän syntyvyytensä, niin ei Tanska tule torppaamaan mokuilua. (Hitto jos osaisi kieltä, niin voisi hakea kattavampia tilastoja. Tässä taas korostuu kuinka tärkeää olisi rakentaa tietopankki Euroopan maista reflektioksi Suomelle. Se olisi teorian kivijalka.)

Suomi voi haitallisen monikulttuurin välttää, Suomi on tässä aika uniikki tapaus.

Tästä juontuen tärkeimpään kommentistasi: Väität tavoitteeksi vaa'ankieliaseman. Sanot sen voivan toteutua seuraavissa vaaleissa. Kuinka voi toteutua?

T:ssa on vuodesta 2001 lähtien ollut kolme kappaletta Anders Fögh Rasmussenin Liberaalien ja heidän liittolaistensa konservatiivien vähemmistöhallituksia, jotka ovat valtiopäivillä tarvinneet Folkepartiin ääniä saadakseen esityksiään lävitse. Tämä on laittanut Folkepartiin vaa'ankieliasemaan, jossa heidän merkityksensä, vaikka eivät hallituksessa ole, on kuitenkin hyvin merkittävä hallituksen toiminnallisuudelle. Täten he ovat pystyneet painostamaan hallituspuolueita koventamaan immigraatio- ja integraatiopolitiikkaansa.

Tanskassa tämä on onnistunut siitä syystä, että poliittinen kenttä on hyvin jakautunut ja F:i on löytänyt itsensä siitä maastosta uutena ulkopuolisena. Oikeisto-liberaalit ovat olleet vaalien suurin puolue kerran toisensa perään, mutta konservatiivit yksinään eivät antaisi heille riittävää tukea.

Nyt tärkeä kysymys: Kuinka tämä toteutuisi Suomessa? Onko tämä todella tavoite, johon tähdätä?

S:ssa on ollut sateenkaarihallitus, jossa olivat isoista demarit ja kokoomus. Sitten keskustan ja d:ien hallitus. Nyt ke:n ja ko:n. RKP ja vihreät ovat nykyisellään yhteistyökykyisiä mihin hallitukseen tahansa.
Ilmastonmuutospolitiikka nostaa v:en painoarvoa.

2011 hallituksen voi ajatella olevan Kok + Kesk/SDP + Vihr (+ RKP). KD on sopiva myös useisiin hallituspohjiin, Vasemmistoliitto silloin jos sekä vihr. että SDP ovat mukana. Monia erilaisia variaatioita on. Kaikilla saadaan yli 50% ilman Persuja, vaikka Persut saisivat 10% kannatuksen.

Persut eivät missään tilanteessa ole *välttämätön* sille tavoitteelle, että vaalivoittaja (todennäköisesti Kok.) voisi saada taakseen enemmistön. Täten Persuilla ei ole vaa'ankieliaseman tuomaa etulyöntiasemaa odotettavissa. Miksi uskot, että olisi? Mitkä puolueet riitaantuisivat niin, että eivät samaan hallitukseen mahtuisi? Suomen poliittinen kenttä on T:aan nähden aivan liian homogeeninen, jotta sama millään merkittävällä todennäköisyydellä voisi onnistua täällä. Miksi uskoa muuta?

Eri asia on sitten Persujen mahdollinen merkittävän suuruinen vaalivoitto, joka pakottaisi huomioimaan puolueen hallitustunnusteluissa. Näissä tunnusteluissa ei tule olemaan samaa painoarvoa kun vaa'ankieliasemassa olisi. Yhteistyönedellytyksistä keskusteltaessa tulee varmasti eteen monia mielenkiintoisia kysymyksiä, jos olet Hallis yksi vaalien äänikuninkaista, ja ilmastonmuutos-puolue vihreät ovat menossa myös innolla hallitukseen.

Yhteistyön sujuvuus (ei sooloilua, hallituskumppanien arvostaminen jne.) tulee olemaan keskeisessä asemassa. Silloin hallituskumppanipuolueen jäsen ei voi olla sihisevä plasmamöykky, Dirlewanger, hyödyllinen idiootti, Suomen tuhoaja, raiskattava tms.

Hallitukseen pääseminen ja hallitusneuvotteluissa onnistuminen on yksi realistisimpia teitä 100/199 asemaan, jonka merkityksen nimim. perheenisä Helsingistä oli ymmärtänyt väärin. Tavoite ei ole mikään ideologinen, vaan täysin pragmaattinen. Toki se voi tulla hallituskauppojen kautta, se itseasiassa on paljon todennäköisempää. Silloin pitäisi vähintään Kokoomuksen silmissä olla salonkikelpoinen.

Jos joku väittää, että tämän tavoitteen suhteen positiivisen, sivistyneen (jne.) imagon rakentaminen (niin Halla-aholle/-laisuudelle, Persuille, monikulttuurikriittisyydelle yleisemmin) ei ole tähdellistä, niin haluaisin kyllä kuulla järjelliset perustelut, miksi ei ole.
  
  17. joulukuuta 2008 20:10:32

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : Uhn tiss

Viesti : Anusorja haisee ulosteelta koska sorkkii äitinsä persettä paskan peittämällä kullilla samalla kun anusorjan isä painaa häntä takalistoon.

Oikein että hintelän hintin perseaukkoa "hoonataan" vähän isommaksi. Toivottavasti tosiaan saa sen aidsin että perhe pääsee ihastelemaan tyypin aidsiin riutunutta ruumista.

17. joulukuuta 2008 19:07:04
--------------------------------

Tämän kirjoittaja on kaiketi saavuttanut suvaitsevaisuuden korkeimman asteen...?
  
  17. joulukuuta 2008 20:16:15

Nimi : etnis
  
Viesti : *kyynel*

Siinä teille Ilta-Sanomien ja muidenkin onnettomien sensaatiolehtien toimittajille. Juna meni jo! Vittuako täällä itkette?
  
  17. joulukuuta 2008 20:17:29

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nälkäkorven viimeisin oli selkeästi Cosmo Hunkin kirjoittama. Alapään juttuja oli paljon samoin kuin hekumointia pahuuden edustajan tulevilla kärsimyksillä.
  
  17. joulukuuta 2008 20:18:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Tämän kirjoittaja on kaiketi saavuttanut suvaitsevaisuuden korkeimman asteen...?"

Päätellen siitä, kuinka lakitekstin lainaaminen Panon teksiin yhdistettynä aiheutti varsinaisen paskafission - kyllä :)

OH! Look! He has ascended!
  
  17. joulukuuta 2008 20:20:03

Nimi : etnis
  
Viesti : Ja Nälkäkorpi = Hunk = Pöglund?

Herkullista.
  
  17. joulukuuta 2008 20:37:24

Nimi : JP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minä panin myös merkille tuon masinointi -termin yleistymisen.
  
  17. joulukuuta 2008 20:38:22

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minä panin myös merkille tuon masinointi -termin yleistymisen."

No hei, tämähän on Suomi, ei täällä mitään spontaania voi tapahtua.

Joillekin julkisuuden henkilöille on luvassa yllättäviä asioita, ja tukalia hetkiä, kun ilmeneekin, että vanhat lääkkeet eivät enää tehoakaan uusiin "sairauksiin".

Elämme mielenkiintoisia aikoja ^^^.
  
  17. joulukuuta 2008 20:53:36

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "En ole Höglund."

Tästähän saisi oivan meemin, Futisfoorumillahan on "En o Antsa" ja en ihmettelisi vaikka esim. Murossa olisi vastaavankaltaisia ikivihreitä (virheitä?) lentäviä lausahduksia.
  
  17. joulukuuta 2008 21:05:56


guestbook © freebok.net